Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası
makara guzel olur ama yer varsa bende gelırım ama bılemmıyurm :D
sana yer yok :hehe:
mmustu bızı dısco yaa goturrr :D
mmustu sultankızı tır soforunun yanında gıdıcekmıs :D
bak bunu düşünmemiştim hiç hacı :D bu tır firma değil talihlerin arkadaşı sanırım gidebiliriz :D
la olm manyakmısınız aq tırdaki arabaya binilirmi çolugum cocugum var işim olmaz :D
bak bunu düşünmemiştim hiç hacı :D bu tır firma değil talihlerin arkadaşı sanırım gidebiliriz :D
bi konuş kanka extra araç masrafı ve yakıt parasından sıyırtılır.
bide adapazarındaki gelmeyen araç lpg'li olan o drag a giremez ki lpg ile :) sökecekmi acaba orda merak ettim :)
la olm manyakmısınız aq tırdaki arabaya binilirmi çolugum cocugum var işim olmaz :D
kanka biz daha beteri ile ankara dan geldik romork üstünde :D Allah'a emanet
senı özledım kell :D
kanka biz daha beteri ile ankara dan geldik romork üstünde :D Allah'a emanet
muştuyla yola cıktınmı gelebilecek butun olaylara açık olman lazım kanka hahaha vukaat herif at uzerinde bile getirirdi sizi:D
senı özledım kell :D
bende seni :love:
[QUOTE=imhotep;1389007]muştuyla yola cıktınmı gelebilecek butun olaylara açık olman lazım kanka hahaha vukaat herif at uzerinde bile getirirdi sizi:D QUOTE]
hauha olum öyle rahat geldikki ruhumuz duymadı uyuya uyuya geldik :D
Size minibüs ayarlayımmı la. Yayın yayın gidersiniz renault master var iş yerinden bi arkadaşımda isterseniz danışayım.
muştuyla yola cıktınmı gelebilecek butun olaylara açık olman lazım kanka hahaha vukaat herif at uzerinde bile getirirdi sizi:D
bende seni :love:
nasıl yasladım sana puahahahhahahahahah :D
typer slick lastik baktırıyorumda 17 ler var üzerinde önleri 16 yapsak ne olur acaba ?
Beyler şimdi konuştumda Adapazarındaki TIR bildiğiniz uzun dorseli bir TIR yani şehirler arası araç taşıyan TIR lardan değilmiş
yani demir konteynır değil etrafı muşambalı olan dorselerden ;)
ve isteyen herkes aracının içinde seyahat edebilir boğulmazsa :D
şimdi bana herkes kesin fikrini yazsın bu arabaya yükleyelim araçları derseniz adama onay verecem 350 TL araçlar adapazarından yüklenecek
bana acil haber verin özellikle MİNİKLER sizin fikriniz önemli yoksa biz koyun sürüsü gibi her y..ğım var diyene tuzu alıp gidiyoruz bi karar verelim artık
Beyler şimdi konuştumda Adapazarındaki TIR bildiğiniz uzun dorseli bir TIR yani şehirler arası araç taşıyan TIR lardan değilmiş
yani demir konteynır değil etrafı muşambalı olan dorselerden ;)
ve isteyen herkes aracının içinde seyahat edebilir boğulmazsa :D
şimdi bana herkes kesin fikrini yazsın bu arabaya yükleyelim araçları derseniz adama onay verecem 350 TL araçlar adapazarından yüklenecek
bana acil haber verin özellikle MİNİKLER sizin fikriniz önemli yoksa biz koyun sürüsü gibi her y..ğım var diyene tuzu alıp gidiyoruz bi karar verelim artık
adapazarı yalan olur 100 dan sebep o işkence çekilmez derim...
onun yerine dizel speclere mazot desteği sağlar araçlar sağlam gider düşüncesindeyim...
1) Gideceğiniz Tır'ın taşımacılık için kaskosu olacakmı bu çok önemli
2) Bahsettiğin Tır kapalı Dorse ise ki sanırım öyle. Ona ancak 2 araba sığarsınız fazlası sığmaz. Çift katlı olarak taşıyamayacağı için.
kapalı dorse multecı ıısıne gırer :D
sonra demesınler mustu ınsan tıcaretı yapıyor dıye :D
ben başındada dediğim gibi işin maddi tarafında değilim açıkçası
diğer büyük tıra araçların cuma günü öğlen yüklenmesi gerekiyor bu araca ise biz istediğimiz saatte
bende aracın dorseli olduğunu yeni öğrendim açıkçası
şimdi büyük tır araç başı 460 TL + 100 lira yolcu minibüsü + 150 lira kayıt
küçük tır 350 lira + 150 lira kayıt gibi bişi oluyo araçlarında seyahat etmek isteyenler için ama yok dorsede gidilmez derse adam hesap aynı hesaba geliyo neredeyse
ben bunları yazıyorum veren veremeyen herkes için hesap yapıyorum bilinsin diye
bana her yol paris ;)
dediğim gibi asıl etken araçların yüklenmesi benim açımdan
Mz3turbo
11-05-2010, 12:41
izmir'den gidecek olan varmı ??
1) Gideceğiniz Tır'ın taşımacılık için kaskosu olacakmı bu çok önemli
2) Bahsettiğin Tır kapalı Dorse ise ki sanırım öyle. Ona ancak 2 araba sığarsınız fazlası sığmaz. Çift katlı olarak taşıyamayacağı için.
moruk vatandaşlar 5 araç sığıyor dediler banada o iş yaş gibi geliyor ama kısmet :D
kapalı dorse multecı ıısıne gırer :D
sonra demesınler mustu ınsan tıcaretı yapıyor dıye :D
kanka zaten şu işe bi ön ayak olayım dedim arada derede kaldım bitsede kurtulsam :D
moruk vatandaşlar 5 araç sığıyor dediler banada o iş yaş gibi geliyor ama kısmet :D
kanka zaten şu işe bi ön ayak olayım dedim arada derede kaldım bitsede kurtulsam :D
kankam yardımcı oluyum destek oluyum ama benıde goturusen tabıı :D
Kanka gözünün önüne Tır dorsesini getir bi bence :) istersen gel akşam beni al bizim garaja gidelim dorsenin yanına çek arabanı anlarsın kaç tane sığacağını :D
Araç taşımak için kullanılan Tırlar sonuçta çift katlı. Senin bahsettiğin Tır normal kapalı Dorse 3 arabayı bile almayablir.
minikler nerde abi şu konuyu okuyup bi cevap versinler :D
benim bi çekincem daha var oda tarantino adam bi yerlerini yırtıyor kaç zamandır arabayı bitirmek için ama gel görki hayvan geçen gün egzantirk kırdı :( şimdi yenisi geliyo %70 yetişir %30 yetişmez gibi bir durum var eğerki bi terslikte ondan olursa büyük tır belimizi fena büker :D
iki ucu boklu değnek yaa :D
kanka miniklere telefondan ulaş imzasındaki numara hilmi nin ara zaman kaybetmezsin
Kanka gözünün önüne Tır dorsesini getir bi bence :) istersen gel akşam beni al bizim garaja gidelim dorsenin yanına çek arabanı anlarsın kaç tane sığacağını :D
Araç taşımak için kullanılan Tırlar sonuçta çift katlı. Senin bahsettiğin Tır normal kapalı Dorse 3 arabayı bile almayablir.
ya moruk ben burdan bildiğin ford 2520 kamyona 2 araba yükleyip adanaya gönderdim o kadarda yapma yaw :D
uzun dorse varsa o kadar araç rahat yüklenir diye düşünüyorum
ya moruk ben burdan bildiğin ford 2520 kamyona 2 araba yükleyip adanaya gönderdim o kadarda yapma yaw :D
uzun dorse varsa o kadar araç rahat yüklenir diye düşünüyorum
Sen Eke'yi al akşam gel garaja gidelim bakalım kaç EKE girecek :D
haberleşirik o zaman kanka :D :D
SULTANOGLU
11-05-2010, 13:34
bana bir kasa bira verin 1 hafta dorsede yaşıyım :D
bana bir kasa bira verin 1 hafta dorsede yaşıyım :D
tır soforsunu sana ayarladımm :D beraber ıcer ıcer yola devam edersınz:D:D:D:D:D
Bir kez daha Aklıma gelen başıma geldi arkadaşlar
Tarantino arkadaşımızın egzantrikleri gelmediği vede yetişemeyeceği için oda iptal oldu yine kaldık 5 kişi :(
Bir kez daha Aklıma gelen başıma geldi arkadaşlar
Tarantino arkadaşımızın egzantrikleri gelmediği vede yetişemeyeceği için oda iptal oldu yine kaldık 5 kişi :(
nasıl olcak kanka 8 kısılık tır 5 kısı..:(
ben minibüsü getirim onuda koyarız tıra herkes l300 e sığışır :D olma mı
ahuahauhaua moruk tırdaki araçlara binemiyoruz ki :D :D
valla bende arada kalıyorum sürekli abi ne bileyim nasıl yapacaz bu durumda
adapazarındaki tır var ama çoğu kişide o dorseye 5 araba almaz diyor
minikler forumda olmadığına göre adamlar harıl harıl araba ile uğraşıyo :(
ne yapacaz bilmiyorum
arasana olm adamları o zaman
konustum hilmi ile arıcak seni muştu
konuştuk kanka bakalım hayırlısı
arabalarla gidelim dicem mustunun araba essek gibi yakıyor..
minikler gurultuden gidemez sanıyorum.:(
ya muştu ayar yapın benzin yakmadan git kanka olmamı :D yunus öle yapmıştı
Ya kulağa gereğinden fazla basit geliyor ama, daha küçük bi tır ayarlasanız?
ya muştu ayar yapın benzin yakmadan git kanka olmamı :D yunus öle yapmıştı
yavrı adam 6 sılındır 2.5lt hacım var durdugu yerde yakıyor :D gerçi ayar ısını bilmem stlegal bilir. :D
Lastikler 0.9 barda dükkanın önünde ki boktan asfaltta 3 te tutunuyor :) Maşallah
http://px6.streetfire.net/0001/32/49/1922394_600.jpg
http://px6.streetfire.net/0001/42/74/1922447_600.jpg
SekoLive
11-05-2010, 16:16
Hulk Çok ürkütücü olmuş hadi hayırlısı :)
maşallah kankacım hayırlı olsun
Low-Rider
11-05-2010, 16:19
ohaa hiç kalkmasada olur hulk zaten bu görüntü yeter
Talih.b16
11-05-2010, 16:21
arkadaslar once kasko falan yok mustu ve mehmet rıca ettıgı ıcın arkadasımla gorustum.ben arkaslara hb arabalar sıgar bı sekılde dedım.saxo 106 clıo hb vtec olctuk zar zor sıgabılır tabii oda araclarına kıyabılrseniz.biz tıcaret ıcın dııl ıs gorulsun dıye ugrastık benım aracım yok sonucta.hee bu arada dorse ozel bı dorse uzunlugu standarttan bıraz daha fazla.emin olun 2 arabadan fazla araba sıgar oyle yazmıslar.ben iş gorulsun dıye ugrastım kusura bakmayın makaraya gerek yok.
çok korkutucu bir goruntusu var fena masallah :)
tarantino
11-05-2010, 16:23
ben neler edem nerelere gidem hay bu izmit körfezi kapatanın komple techturkey makatını ....
arkadaslar once kasko falan yok mustu ve mehmet rıca ettıgı ıcın arkadasımla gorustum.ben arkaslara hb arabalar sıgar bı sekılde dedım.saxo 106 clıo hb vtec olctuk zar zor sıgabılır tabii oda araclarına kıyabılrseniz.biz tıcaret ıcın dııl ıs gorulsun dıye ugrastık benım aracım yok sonucta.hee bu arada dorse ozel bı dorse uzunlugu standarttan bıraz daha fazla.emin olun 2 arabadan fazla araba sıgar oyle yazmıslar.ben iş gorulsun dıye ugrastım kusura bakmayın makaraya gerek yok.
talih makara falan yapıldığı yok sende uğraştın ettin teşekkürler sağolasın
hee sizin araçlarınızda yetişseydi zaten fazla bi sıkıntımız kalmayacaktı :icon_tup:
valla şuanda 5 aracız ve benim ilk konuştuğum büyük tır ile gitme ihtimalimiz çok düşük maliyeti yüksek olacağından
eğer benim sana saydığım araçlar bı tıra sığar diyorsan diğer arkadaşlarda kabul ederse gidilir
ek civic hb
ek civic sedan
kadett gsı
tayyar
e30
Hulk yıkıyorrrr şanına laik tam pisko olmuş.
hay maşallah hulka...o nasıl duruştur öyle,ee görelimm bu halini :D
Hulk on numara görünüyor ya maşaallah.
KSK-VTEC
11-05-2010, 17:05
Lastikler 0.9 barda dükkanın önünde ki boktan asfaltta 3 te tutunuyor :) Maşallah
http://px6.streetfire.net/0001/32/49/1922394_600.jpg
http://px6.streetfire.net/0001/42/74/1922447_600.jpg
Hilmiiii jantların çok çirkin nerden aldın:heyoo:
arkadaşlar son durum nedir.kimler var kimler yok?bi sonuca bağlansın artık.bizde işimizi ona göre ayarlıyalım.ya gidelim ya gitmeyelim.
süper bi görüntü ürkütücü :)
gunun belkıde en iyi derecesini cıkarcak bi araba..
gunun belkıde en iyi derecesini cıkarcak bi araba..
bencede:icon_tup::icon_tup:
allah izniyle kazasız belasız yarışlar tüm katılanlara diliyorum:icon_tup::icon_tup:
yaptığı işe inanan insanları seviyorum helal olsun miniksler inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız tüm yarışacak arkadaşlar abaşarılar dilerim buyarışa hepinizden çok katılmayı ben istedim ama olmadı aksiliikler oldu gelemedim giremedim tekrardan emek verip arabasını hazırlayan herkese başarılar dilerim kazasız belşasız gidin gelin arkadaşlar
GökhanAk
11-05-2010, 19:47
hafta sonu bi gelse yaaa (: maşallahh..
aksilik cıkmaz Allah ızın verırse pazar gunu gorusmek uzere :)
hauhaua moruk sen suyu ısıt pazara hazır ol :D bi halvet olayım senle :D :D
mustu gözume çöp kactı dötume dük kactı ben anlamam kılıc kusanandır :D yagmur yagdı yan yattı camura battı lastıgım tutmadı debrıyajım kacırdı ayarım yoktu ben anlamam gardaş eksıksız ve tam gel !!!!!
olm seeding de süreleriniz farklı olup farklı sınıflara düşerseniz ne olucak ?az süre yapan mı saplamış sayıcaz yoksa ne yapıp edip özelmi kalkıcaksınız ahuahua
denk getırırım ben onu orda kanka ::D
kanka biz onla bi şekilde sevişirik :D :D
bu arada cumartesi günü antrenmanda bol bol gazlayabiliyoruz demi ?
ben debriyajı orda bitirmiştim kanka :D:D ama bu sene ciddi bi kalabalık olucak öle gözüküyor antrenman gününe gelecek olursa işiniz zor :D
sana hersey serbest mustu ben cumartesı yokum cumartesı gece cıkıcam yola :D cekıyle allah ızın verırse pazar sabahı gorusuruk
ya moruk bu arada bana 17 slick lazım nerden bulacaz ???
gebze ibrahimdekiler bildiğin fosil çıktı taşlaşmışlar :D
mustunun gözune çöp kacmaya basladı bıraz sonra dükkk de kacar yan yatar camurada batar puahuhauhuahauhuahuaa
selim abiye sorsana kanka varsa onda vardır yada sulhi de aklıma başka gelen yok
moruk çokta ipimde :D en olmadı minikler gibi sheltox sıkarım hauhauhau
alp2 denen transexuel kılıklı ayıcık da gelıcekmı ?
gelmez kanka benim gelmem bile zor gözüküyor gibi gibi :S
alp2 denen transexuel kılıklı ayıcık da gelıcekmı ?
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
miniksler hazırlıkları tamamlamış araç fena duruyor slicklerle maşallah...
hulk çok fena olmuş 41 kere maşallah
Eğer o dediğiniz normalde araba taşımayan tır ile giderseniz HULK boydan değilde EN den nasıl sığacak o lastiklerle ben onu merak ettim :)
Şaka bir yana İnşallah gelirsiniz biz Gaziantepden bir minübüs dolusu adam sizleri izlemeye ve aramızdan katılan atmosferik 106 gti desteklemeye geleceğiz. Sizleri görmemek üzücü olur :(
arkdaslar adresı tam yazarmısınız pıstın nerden gırılcek nereye gıdılcek googleden felan bı harıtası varsa eklermısınız konyanın tam neresı nereye dusuyor yanlıs bı yerlere gırmyelım
arkdaslar adresı tam yazarmısınız pıstın nerden gırılcek nereye gıdılcek googleden felan bı harıtası varsa eklermısınız konyanın tam neresı nereye dusuyor yanlıs bı yerlere gırmyelım
şehir merkezine girdiğinde alt geçitli mini stadyum kadar kocaman bir göbek var.o göbekten batıya doğru güzel geniş bir yol ilerliyor.zaten oralara bez afiş asılıyor.yanlış hatırlamıyosam adliye binasını felan önündne geçiyosun.zaten yolda kime sorsan gösterir derler ya herkes biliyor.kime sorsan gösterir:D
http://img203.imageshack.us/img203/5213/dm6ttv.jpg
Sanırım yardımcı olur. :icon_tup:
beni arayıver abi 532 778 35 46 :D:D
Ben gelmiyorum mazereti bana kalsın....
sen yoksan bizde yokuz cevooo :D
şaka bir yana bizim işimiz kesin olarak iptal oldu arkadaşlar :( her ne kadar biyerlerimizi yırtsakta kısmet değilmiş
Ne oldu la o kadar dedik hulk 'u göreceğiz seyredeceğiz kısmet.
herşeyde bir hayır vardır hayırlısı olmuş hepsi için
kankacım zaten son dakika iptalleri ile moraller ve planlar bozulmuştu
her ne kadar farklı çözümler üretip aşmaya çalıştıysak ta yine bir son saniye golü oldu kısmet değilmiş yapacak birşey yok ;)
muştu sen ben + 3 kişi daha bulalım benzin masrafını paylaşalım gidelim kanka, sen girmezsen olmaz ahuahau onur seni bekliyor :D ona göre bişe bende memlekete gidicem bu hafta dinlenicem biraz :D
Ulan gökan masturbasyon yapacam diye illa muştuyu götürtecen oraya :)
vtec king leri görelim dragda aslan :D
muştu sen ben + 3 kişi daha bulalım benzin masrafını paylaşalım gidelim kanka, sen girmezsen olmaz ahuahau onur seni bekliyor :D ona göre bişe bende memlekete gidicem bu hafta dinlenicem biraz :D
hauhaua moruk ben benzin parasınıda geçtim :D yolda son nefesini verir :D :D :D
şaka bir yana moruk şuanda araba istanbul trafiğinde 0,75 kr yakıyor :(
hadi bunu uzun yolda 90 km sabit hızda 0,50 krş a düşür 1500 km de 750 lira yakar :D
yani dediğin gibi 3-4 kişi doluşsak gideriz ama uzun yol abi ştandart dışı ve illegal bir araba muayene falan daha yapılmadı sıkıntı olur :icon_tup:
ama onur şu yarışı atlatsın sırf üstünden atlamaya ankaraya gideriz birlikte :D
vtec king leri görelim dragda aslan :D
Ahuahuah istanbulda yaparız tamam rodajım bitsin atmosferik takılacam bi süre zaten 130 140 hp halim yeter be.
sağlık olsun kanka artık fazlada kasmamak gerek herşeyde bi hayır vardır diyelim.
ben hala kasıyorum
sagolsun Ahmet abi de yardımlarını esirgemiyor
çok katılmak istiyorum
radyatörüm patladı o yolda cumaya yetişcek büyük ihtimal
önemli olan ama evden onay almam
ben hala kasıyorum
sagolsun Ahmet abi de yardımlarını esirgemiyor
bizde arkandayız moruk :p
bizde arkandayız moruk :p
Allah razı olsun
Eyup Duygun
12-05-2010, 14:27
çok katılmak istiyorum
inşallah izleriz video olsun canlı olsun bir aksılık cıkmaz umarım..
Allah razı olsun
arkandayız derken yanlış anlaşılmasın :D
valla kankacım benim yapabileceğim yada benimle alakalı her konuda her türlü yardımcı olurum :icon_tup:
hulk gerçekten gelmiyomu yaa:(
şaka dimi bu:)
son durum telefonda dediğim gibi yavrum iptal :(
son durum telefonda dediğim gibi yavrum iptal :(
hımm kısmet değilmiş diyelim
dün akşam miniksler başka bir kanaldan bulmuşlardı pazarlık hadisesi var demiştin iptal olduğunu şimdi gördüm :(
eğer fikirler değişirse ben hazırım ;)
sağolasın gülüm bu seferde başka bir sıkıntı çıktı :(
hayırlısı olsun ...
ahmet abide görüştü fiyatı indirmiolar
ben ankaraya gitsem ordan yukleyip konyaya götürsem hem fiyat yüksek hem cekicegim cileye degmiyor
planladıgım ayar test olaylarıda suya battıgından dolayı gelmiyorum
sıkıntı ne?
GökhanAk
12-05-2010, 18:33
tüh yaa tır gelmiyosa ben istanbula gidecem artık canıma tak etti :(
çok katılmak istiyorum
radyatör paris de şu an:)
izin de tamam :icon_tup:
konyada görüşürüz Allahtan mani olmazsa
Allah bea süper haber abi akşam görüşüyomuyuz abicim :) :D
Allah bea süper haber abi akşam görüşüyomuyuz abicim :) :D
maalesef:(
yarın getircem arabayı büyük ihtimal
ahmet abide görüştü fiyatı indirmiolar
ben ankaraya gitsem ordan yukleyip konyaya götürsem hem fiyat yüksek hem cekicegim cileye degmiyor
planladıgım ayar test olaylarıda suya battıgından dolayı gelmiyorum
Geçen senede olmadı bu senede. Hayırlısı olsun.
Ah be Mustafa abim, konuya ilk mesajıda sen atmıştım isimleri vererek geliyoruz diye... Neyse abim sağlık olsun başka bi zaman izleriz aracını inş :) Sen canını sıkma yeter, seviyoruz seni :D
sıkıntı ne?
kankam miniklerin ufak bir ayar olayı vardı ;)
Ah be Mustafa abim, konuya ilk mesajıda sen atmıştım isimleri vererek geliyoruz diye... Neyse abim sağlık olsun başka bi zaman izleriz aracını inş :) Sen canını sıkma yeter, seviyoruz seni :D
kısmet be gülüm :)
chiefkadir
12-05-2010, 22:54
Seyretmeye gelırız ışalah
ClioSportAge
13-05-2010, 01:33
bu kadar insan sizin gelmenizi bekledi belki çok emek harcadınız eminim çok ta ugrastınız.
elleriniz dert görmesin ama ben kalkıp ta eskisehirden sadece hulku görmeye geliyorum aracımla.
sizi izleyecek insanları da düsünürseniz çok makbule geçer .
bu kadar insan sizin gelmenizi bekledi belki çok emek harcadınız eminim çok ta ugrastınız.
elleriniz dert görmesin ama ben kalkıp ta eskisehirden sadece hulku görmeye geliyorum aracımla.
sizi izleyecek insanları da düsünürseniz çok makbule geçer .
onlar kendilerini izleyecek insanları düşündüklerinden 1haftadır nelerle uğraşıyorlar allah bilir.bir türlü olmadı işte beraberinde gelecek arkadaşların sorunları oldu arabalar yetişmedi tırlar iptal oldu.1aracın tek başına gelmeside çok büyük maliyet oluyor.onları izlemek için gelen insanlarda ceplerine para koymadığı için veya bu organizasyon sadece eğlence olarak bakıldığı için butür imkansızlıklar insanları zorlayabilir.
minimal_freak
13-05-2010, 08:03
ne yani kimse gelmiyor mu, biz Ankara'dan7-8 araç izlemeye geliyoruz, boşuna mı onca benzin :( kısmet diyelim, hazırlananların emeğine sağlık kesesine bereket
Sadece istanbul ekibi gelmiyor.
34 NZM 88
13-05-2010, 11:27
ben c.tesi sabahı şaşmazdayım ankarada ankaradan sonra sponsor olurum konyaya mustu len 15 slick var nzmnın vereyım sana veya isteyene hulk tada sıkıntı olmuş üzüldüm.ben konyaya 4 defa yarışa gittim.o kadarda apartı benzın yakmıyor.benım arabada 6 sılındır gırtlaktı 750 e gıttı geldı :D heyecanı yaşamanızı isterim konyada ve ankarada herkes istanbulun araçlarını beklıyor.en çokta hulk beklıyolar.eyer yorulurum kullanamam derse ben buyuk bır zevkle hılmı başkanla gelirim kullaanırım benzınde sponsor olurum :Dgötürelim sıkıntı çözüldüyse :)
hulk için olağan üstü hal başlatalım 3-5 yapalım:D herkes doya doya hulku seyretsin yaa:D ahuahahua
Olay maddi degil arkadaşlar
herkese teşekkürler
eskişhirli arkadaşım sen hafta sonu konyaya gitme gel istanbula doya doya bin arabaya istanbul daha yakın hem sana
Gaziantepden de HULK'u görmek isteyen çok sayıda kişi gelicekti özelliklede ben.. :( üzücü bir haber hayırlısı diyelim.
vay arkadaş.nasip degilmiş
ben otobuse atlayıp gidiyorum kop'a söz verdik :)
bravo atla gel ya bi senedir görmüyorum abi seni:D
tarantino
13-05-2010, 14:11
araba yetişiyor ben ilk önce ankara cumartesi sabah konyadayım
araba yetişiyor ben ilk önce ankara cumartesi sabah konyadayım
'yız' eki kullan lan :D
tarantino
13-05-2010, 14:21
'yız' eki kullan lan :D
pardon cnm gökiyle beraber kısmet olursa cumartesi sabah ankaradayız
ClioSportAge
13-05-2010, 14:42
herkese teşekkürler
eskişhirli arkadaşım sen hafta sonu konyaya gitme gel istanbula doya doya bin arabaya istanbul daha yakın hem sana
tesekkür ederim.. umarım sıkıntıların çözülür bi son dakka sürprizi yaparsın
üzüldük abi neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır kolay gelsin
sanırım herkez için kötü bi haber bu ama vardır bi hayır inş sorun giderilir
ben otobuse atlayıp gidiyorum kop'a söz verdik :)
vay kankam saol el bırlıgıyle yapıcaz bısıyler :D
Vts_Power
14-05-2010, 04:20
hayırlısı olsun miniklerim bi dahaki sefere artık.kimsenin ipiyle kuyuya inmeyeceksin edineceksin bi römork kral gibi gidip geleceksin hepimiz için geçerli bu.
bizde ayara çıkamadık yağmur yağdı az önce geldim eve.bi terslik olmazsa c.tesi konyada olacağız biz.
TAM35GNY
14-05-2010, 05:23
Konyayi kacirdik diye uzulmeyin yaw akhisar var :D
herkese teşekkürler
valla herkez sızın grubu ızlemek ıcın konyada olacaktı sızın gelmemenız herkezı uzdu gercekten tabı sızınde haklı sorunlarınız vardır kımse karışamaz ama buyuk bı topluluk sızın grubu görmek ıcın orada olacaktı bız yıne oradayız inşllh sorunlar couzulur de gorme şansımız olur .
E30///M3
14-05-2010, 10:18
Yarışa yarışmacı olarak gelecek arkadaşlarrrr..Bazı arkadaşlar sağolsunlar çekinmeden arayıp bazı şeyler soruyorlar.telime ulaşamayanlar (05323376006) veya nasıl olsa kuralları esnetiriz diyenler.... sınıfındaki kurallara uygun olmayan araba için sınıfından yarışmacı birinden itiraz gelirse hakemlerin tek dayanağı kurallar kitabıdır ve ne yazıyorsa onu uygularlar.arka koltuğu sökük cadde arabaları sınıfına giren arka koltukdan 10 kg kazanacam derken bagajına 15kg lık jant lastiği safra koyup 5 kg da fazladan edinmek istemiyorsa süresine göre sınıfını belirlesin kurallara uygun gelsin.kardeşlik ve yeni dostluklar için ordayız herkes kurallara uyarsa itiraz tartışma olmaz.
KASK larınızı unutmayın orda çok problem oluyor yarış aksıyor.mutlaka ve mutlaka bir tane emanetde olsa edinip gelin..
tarantino
14-05-2010, 10:21
araba dün akşam da aksilik çıkardı ama neyse gecenin s.. satine kadar uğraştık sorunu çözdük inşallah bu gece yola çıkacağız otobüs uçak hepsi yalan oldu kara yolu ile geliyorum ilk önce ankara sonra konya GÖKİ hazır ol bu gece çıkıyoruz yola
olm o araba ile gidilmez lan silencer takılı sesi bile çok yüksek :S:S:S ya bikere bi draglara giderken sessiz rahat gidemicekmiyiz kardeşim :S:D:D
tarantino
14-05-2010, 10:42
olm o araba ile gidilmez lan silencer takılı sesi bile çok yüksek :S:S:S ya bikere bi draglara giderken sessiz rahat gidemicekmiyiz kardeşim :S:D:D
fazla konuşma gece hazır ol ))))
Vts_Power
14-05-2010, 11:32
Yarışa yarışmacı olarak gelecek arkadaşlarrrr..Bazı arkadaşlar sağolsunlar çekinmeden arayıp bazı şeyler soruyorlar.telime ulaşamayanlar (05323376006) veya nasıl olsa kuralları esnetiriz diyenler.... sınıfındaki kurallara uygun olmayan araba için sınıfından yarışmacı birinden itiraz gelirse hakemlerin tek dayanağı kurallar kitabıdır ve ne yazıyorsa onu uygularlar.arka koltuğu sökük cadde arabaları sınıfına giren arka koltukdan 10 kg kazanacam derken bagajına 15kg lık jant lastiği safra koyup 5 kg da fazladan edinmek istemiyorsa süresine göre sınıfını belirlesin kurallara uygun gelsin.kardeşlik ve yeni dostluklar için ordayız herkes kurallara uyarsa itiraz tartışma olmaz.
KASK larınızı unutmayın orda çok problem oluyor yarış aksıyor.mutlaka ve mutlaka bir tane emanetde olsa edinip gelin..
aynen katılıyorum. ben arabamı komple boşalttım ancak standartlara uygun çelik çekme borudan roll barımı yaptım.fazladan roll bar ağırlığım varken arabası sökülü roll barsız bi rakibe direk itiraz ederim buradanda yazayım. herkese başarılar
bi aralar justy vardı ne oldu bu araca arı
Gece 24:00 da yola çıkıyoruz, ben,tarantino,bladerk erkut + 1 kişi daha sabah Ankara'dayız hayırlısı ile, gün içersinde sanayide olucaz, kop gel beni al lan :D
allah yardım etsin orasıda ne sıcaktır şimdi kap kara gelirsiniz buraya artık.
nitrateX
14-05-2010, 20:52
hayırlı yolculuklar
tarantino
14-05-2010, 21:34
saolun arkadaşlar kazasız belasız ankaraya varırız hala bu saat oldu lastik derdine düştük harıl harıl lastik arıyoruz konya pistine ilk defa çıkıcam nasıl zemini bilmiyorum o yüzden hazırlıklı olma isitiyorum
saolun arkadaşlar kazasız belasız ankaraya varırız hala bu saat oldu lastik derdine düştük harıl harıl lastik arıyoruz konya pistine ilk defa çıkıcam nasıl zemini bilmiyorum o yüzden hazırlıklı olma isitiyorum
daha önce yazsaydın 15 lassa yarı sllick vardı.verirdim.;).işine yarardı belki.
Gece 24:00 da yola çıkıyoruz, ben,tarantino,bladerk erkut + 1 kişi daha sabah Ankara'dayız hayırlısı ile, gün içersinde sanayide olucaz, kop gel beni al lan :D
hacı abi görüşelim
yarın 12 den sonra sanayideyim
Gel de , geldigin yeri ozleme .. a****** sydneyini tobe tobe :@
Serkan VTEC
15-05-2010, 09:16
Bu tip organizayonlar içi bi tır firması ile sponsorluk için anlaşılsa ne iyi olurdu Türkiyenin her yerinden emek ve para harcanmış araçlar bir araya gelirdi.
arkadaşlar şimdi hangı arabalar gelıyor lıste bellımı
kellepaca
15-05-2010, 14:26
Konuda göremedim, başlangıç saati nedir?
ardacngns
15-05-2010, 14:48
ankaradakı techturkey uyelerı veya katılcak arkadaslar kacta cıkıcak sabah yola acaba bende ızmıtten gelıcem konya bıldıgımız yer degıl konvoy seklınde gıdılcekse kımle ırtıbata gecebılırım
Konuda göremedim, başlangıç saati nedir?
Başlangıç 9 diye biliyorum.
ankaradakı techturkey uyelerı veya katılcak arkadaslar kacta cıkıcak sabah yola acaba bende ızmıtten gelıcem konya bıldıgımız yer degıl konvoy seklınde gıdılcekse kımle ırtıbata gecebılırım
Konyaya geldikten sonra bulmak kolay. Ama tabiki ankaradakilere katılırsan daha kolay olur. Konyaya gelince arayabilirsin pisti tarif ederim sana:)
pazar sabah 8 de ankamall ın orda buluşcaklar die duydum. ben direk yola cıkıcam nasıl olsa karşılaşırız birileriyle.
türker42
15-05-2010, 16:08
resmi yarış saatini tam olarak süleyman bilir, ortalama 11 gibi oluyor ama
Burak Kasim
15-05-2010, 17:24
Arda Mustafa(RCKid) 'yla irtibata gec, birlikte gidersiniz Ankaradan.
ilkerotti
15-05-2010, 17:37
Sabah 8 de buluşacaklarsa toplarlanma yarış saatini bulur yarışın sonuna ancak yetişirler sanırım. ben gece 4 gibi felan çıkmayı planlıyorum ankaradan
Arda biz sabah 3:30'da yola çıkıyoruz Ankara'dan
uyarsa telefon edersin beraber gideriz
GökhanÖzkan
15-05-2010, 19:26
arkadaşlar kütahya dan 4 5 araba gelmeyı dusunuyoruzz..
gelemıcek arac sayısı oldukca fazla oldugu soylenıyor??
gıtmemıze degmıcek bı durum warsa paylasırsanız sewınırız...
konya öncesi KOP :) başarılar :icon_tup:
http://a.imagehost.org/0748/Photo-0015.jpg (http://a.imagehost.org/view/0748/Photo-0015)
Merakla beklediğim araçlardan bitanesi:)
Akhisarda görürüz Allah izin verirse hulkuda.
Söldigim gibi HULK yok
bi garibanı tper bide hulk merak etdiğim 2 araç :) görmek nasip olur inş bi gun
ClioSportAge
15-05-2010, 20:29
arkadaşlar kütahya dan 4 5 araba gelmeyı dusunuyoruzz..
gelemıcek arac sayısı oldukca fazla oldugu soylenıyor??
gıtmemıze degmıcek bı durum warsa paylasırsanız sewınırız...
şevkiyi ara da bi yerde bulusalım (dincer)
ByShaGGy
15-05-2010, 21:01
Ankarada nerde buluşulcak saat kaçda yer mekan neresi tam bizde konwoyla gelelim
Boost Up
15-05-2010, 21:08
http://a.imagehost.org/0748/Photo-0015.jpg (http://a.imagehost.org/view/0748/Photo-0015)
Fırçayla araba mı yıkanır?:Deli::hehe:.Kaputta JDM olmuş:hahaha::hahaha::hahaha:. Başarılar KOP a:). Kaçta başlıyor yarış? Sabahleyin ararım bi:)
Eğer ki o gücü yere bir oturtursa Onur,çookk canlar yanacak çok!!!
Maşallah diyin :) fırça ile vurgulanmak istenen olay farklı :D :D
Boost Up
15-05-2010, 22:26
Maşallah diyin :) fırça ile vurgulanmak istenen olay farklı :D :D
Neymiş pekiii:D:D
ardacngns
15-05-2010, 23:05
Arda biz sabah 3:30'da yola çıkıyoruz Ankara'dan
uyarsa telefon edersin beraber gideriz
Sen sabah cikcam diyince kardesim bnde arkdsa gece 3 te cikalim dedim sen nedn erkenden gidiyorsn okadr ankaradn kac saat ki konya sbh 6 da orda olucan herhalde bn gece 3 te izmitten cikiyorum konyaya gelince ararm nasil gelicegim konusunda rahatsiz ederim fiorino ile geliyorum 41 pe 304 yolda goren olursa konvoy yapalim :)
Neymiş pekiii:D:D
hepsini temizleyecegim ..
pazar sabahı migros'un (ankamall) önünde 3 araba buluşucaz biz gelmek isteyen olursa beraber gideriz
lnd_samet
16-05-2010, 00:06
ben passatla 7 gibi cıkarım kız arkadaşımla tıngır mıngır giderim
Extreme01
16-05-2010, 00:49
güzel bir yarış olacağı belli ancak ben gelemeyeceğim Konya'ya ordaki abilerimize selamlar ....
Konya meram'da bi evdeyiz, nerde oldugumuzu bilmiyorum, aga ben nerdeyim ya yalnız basıma kalktım geldim buralara Kop ile aynı evde ben napıyorum ya :S:S ahuahuaha
Allah'ın izni ile tutunursak :D:D:D
Herkese Başarılar..
Geceden bi laf
Msky romork e yüklenirken
İsmail Abi : Amk arabası çok asaletli duruyor la ..
:hehe::hehe::hehe:
Low-Rider
16-05-2010, 01:06
Güzel videolar gelir inşallah yarışlardan
saat 6da cıkıcam allhın izniyle tek başıma gidiyorum.milletin hep işi cıktı.
herkese başarılar. ankaralı katılımcılara ayrıca şans diliyorum.
herkese başarılar.
KOP, hadi bakim rasgelsin :)
ulasoztas1
16-05-2010, 07:02
Katılan herkese başarılar :)
Konya meram'da bi evdeyiz, nerde oldugumuzu bilmiyorum, aga ben nerdeyim ya yalnız basıma kalktım geldim buralara Kop ile aynı evde ben napıyorum ya :S:S ahuahuaha
Allah'ın izni ile tutunursak :D:D:D
Herkese Başarılar..
Geceden bi laf
Msky romork e yüklenirken
İsmail Abi : Amk arabası çok asaletli duruyor la ..
:hehe::hehe::hehe:
seviyoruz ismail abiyi ya yarıldım :D:D:D:D:D
dün gittim baktım da hakkaten öle duruyo beeeaaa :hahaha:
gambit49
16-05-2010, 11:39
haber alan varmi nasilmis durum
haber alan varmi nasilmis durum
walla sabah 7 bucuk civarında bizim arkadaşlar msky ın sesiyle uyandırdılar bidahada hbr çıkmadı bende meraklardym :D
egeturbo
16-05-2010, 11:55
ınaaam gece uyuya kalmışım daha yeni uyandım :S ne güzel izlemeye gelecektik :S
son durum ne kop42 onur abim napmış turbo şahin ismail abiler napmış ?
msky önüne geleni koparıyomuş walla şimdi telde konuşdum ordakiler lede :D
gambit49
16-05-2010, 12:26
rckid mustafadan haber alan var mi
JumboAli
16-05-2010, 12:31
gokıyle yaptıgım telefon baglantısı sonucunda.
Cok kalabalık oldugunu
Hala baslanamadıgnı
ve KOP'un 15 sanıye yaptıgını ogrenmıs bulunmaktayım
Yarıs ıptal oldu falan dıodu ama hadı hayırlısı :)
Edıt : Kalabalıktan dolayı Guvenlık Saglanana kadar kalkıslar ıptal
Pıst acaıp tozluymus yogun ruzgar toz tasıyo dedı.
gambit49
16-05-2010, 13:07
yine mi tozlu pist kolaliolar falan deniodu
Yarışlar çok hareketli geçiyor Mehmet Gazihan abimizin POLO mükemmell tebrik ederim..
Böyle bir organizasyonda canlı yayında olmalıydı diye düşünüyorum. Hadi ulusal bir kanal razı edilemesede yerel tv kanalı dahi olsa bir kanal organizasyonu vermeliydi.
aynen kaç kişi ile görüştüysem rezaletin diz boyu olduğunu söyledi :(
çok kalabalıkmış padok alanı bile neredeyse lastik ısıtmanın imkansız olduğunu söylediler
kıyamet gibi turbo 131 varmış :D
tarantino
16-05-2010, 13:56
aynen kaç kişi ile görüştüysem rezaletin diz boyu olduğunu söyledi :(
çok kalabalıkmış padok alanı bile neredeyse lastik ısıtmanın imkansız olduğunu söylediler
kıyamet gibi turbo 131 varmış :D
bi ben yokum ordan a.q olm cenabetliğin hala benim üstüm de
yokmu turbo vti lerden bi haber :D
Boost Up
16-05-2010, 14:17
Onur abiyle konuşayım ben bi:D.
Boost Up
16-05-2010, 14:26
Onur abiyle konuştum şimdi, 2 kere turbo 131 geçmiş 15 saniye çıkarmış. Ama millet full sökük gelmiş. kimisi kapıyla arka çamurluğu falan birleştirmiş. 131 i 2 kere geçmiş, hatta 2. geçişinde 2 ve 3 ü kaçırmış:D. bi tane atmosferik e30 11 saniye yada 12 saniye çıkarmış. kurralar okunuyo dedi kapattı telefonu ama çok rezaletmiş.
CasabLanca
16-05-2010, 14:29
Onur abiyle konuştum şimdi, 2 kere turbo 131 geçmiş 15 saniye çıkarmış. Ama millet full sökük gelmiş. kimisi kapıyla arka çamurluğu falan birleştirmiş. 131 i 2 kere geçmiş, hatta 2. geçişinde 2 ve 3 ü kaçırmış:D. bi tane atmosferik e30 11 saniye yada 12 saniye çıkarmış. kurralar okunuyo dedi kapattı telefonu ama çok rezaletmiş.
hangi atmosferik e30 12 saniye çıkarmış :eek:
atmosferik 12 sn çok ciddi bir süre.
JumboAli
16-05-2010, 14:33
yok ole bı sure :D yanı olmaması lazım msky 11 kusur cıkarmadımı zaten :S
msky şimdi 11,3 yaptı canlı bağlandım :D
bi atmosferik noslu e30 da 12 yapmış
yok bu bi gelişme kim kaç yaptı mzsky gittimi msupra gittimi ruf gittimi gariban typer gittimi ???? :D:D:D:D
CasabLanca
16-05-2010, 14:45
msky şimdi 11,3 yaptı canlı bağlandım :D
bi atmosferik noslu e30 da 12 yapmış
hangisi acaba çok merak ettim :soru:
tahminim tfa 12 olabilir nosu en iyi kullanan sezgin e30da :D
Eray Yümsel
16-05-2010, 14:45
tam ben dicektim tfa dan başkası nos la o süreleri cıkartamaz diye :D
m sky fenaymış ya estirio ortalıgı diolar :D
Bıraktım geldim berbat bi hava var.
msky tork garaj subaru kalktı 3 kez kalktılar msky elendi
11529 11592 süreler
Boost Up
16-05-2010, 14:55
Mavi renk bir e30 muş
Tork Garaj'ın 07 plakalı sti da 11.5 yaptı.
msky tork garaj subaru kalktı 3 kez kalktılar msky elendi
Hangi Subaru ?
tork garajın subarusunu merak ettim kaç sn yapmış ?
07 plakalı siyah subaru heralde.
BTU Siyah Subarudur muhtemelen.
http://image5.sahibinden.com/photos/92/69/78/16926978gui.jpg
hue 25 miş e30 plakası :D
şimdi yine kalkıyo torkun beyaz imprezası ile
sonuççççççç :D
12116 yaptı ikiside ohaa :D
canlı yayın radyodan mac dınler gıbıyım :D
BTU Siyah Subarudur muhtemelen.
Evet abi o:)
Eray Yümsel
16-05-2010, 14:58
hue plaka kimki la :D efsane ye bak sen :hehe:
CasabLanca
16-05-2010, 14:59
hue plaka kimki la :D efsane ye bak sen :hehe:
eğer hatırladığım arabaysa yok artık lebron james :D geçen yarışlarda da vardı
mskyı eleyen impreza beyaz 2010 modelmiş
Bıraktım geldim berbat bi hava var.
hadi yaaa bizim kutahyadan gidenlerin way haline waay :)
Boost Up
16-05-2010, 14:59
abi sorsana kop napmış kimle eşleşmiş?
hue plakalıyı ben her yarışta gördüm diyebilirm.
e30 la impreza yine denedi ve e30 imprezayı eledi :D
hadi yaaa bizim kutahyadan gidenlerin way haline waay :)
Şehir dışından gelenler için çok zor bi gün acayip bi rüzgar var ve tarlaların ortasında olduğu için pist heryer toz duman.
Eray Yümsel
16-05-2010, 15:01
sen yazılı ben fotğraflı anlatayım :hehe:
http://i530.photobucket.com/albums/dd343/akasay87/IMG_9634.jpg
Ama bu durum benim seni elek edeceğim gerçeğini değiştirmez :D
CasabLanca
16-05-2010, 15:01
görüyon mu hue yi vay arkadaş ya :D dedeoğlunda görüyordum sahibininde çekicisi var geçen yarış bizim arabaları o götürmüştü kendi arabasıyla
eski resimler koyma olum :D
geçen sefer bu resmi görüp eke sanmıştık :D
35 plakalı bi beyaz vardı evet. seedingde 12 küsürlü bişey yapmıştı diye hatırlıyorum.
iyiki gitmemişim.rezil olurduk oralarda yavvvv
Şehir dışından gelenler için çok zor bi gün acayip bi rüzgar var ve tarlaların ortasında olduğu için pist heryer toz duman.
walla gidicekdik bugun burdan baya kalabalıkda hulk gariban typer gelmio die bi kısmıda sınav yuzunden gidemedik uzuldugume değmemiş bari yaa
Ama bu durum benim seni elek edeceğim gerçeğini değiştirmez :D
ahuhua moruk sen bittiinnn :D
düşün atmosferik sadece noslusu elek ediyo subiyi :D
hatta neredeyse msky kadar süre çıkarıyoooooo :D
yusufcan_k
16-05-2010, 15:03
zn yada k yokmuymuş ? impreza olarak emin abi ve beyaz olan mı katılmış sadece tork garajdan ? msupra yada mzsky falan haberi olan yok mu
CasabLanca
16-05-2010, 15:04
resimde de an ile hue seyircilerin içinde de şıp diye kendimi gördüm ahahaha :D:D
msupra mzsky yoktu sadece msky vardı.
nos basmamis mi ismail abi :)
valla kopum onuruma dua edin maşallah güzel süre çıkardı vites kaçırmasına rağmen
rckid mustafada sanırım bi sıkıntı var 20 küsür saniye yapmış sanırım
arabaların geneli 14-17 saniyelerde bir kaç araba 11-13 arası çıkaran
msky yeye ne olmuş öle elenme falan ilker abinin ruf ne gittimi??
Boost Up
16-05-2010, 15:05
O STİ 2 katına satılır şimdi..:)
Şaşırtıcı :D
nos basmamis mi ismail abi :)
valla bilmiyorum ama bi sorunda olabilir telefondayken kalkıyorlardı ismail abi çok sinirliymiş :D
CasabLanca
16-05-2010, 15:06
acar muhabir mustudan haberleri almaya devam ediyoruz :D
şimdi telde dinledim bi e30la beyaz bi subaru kalkmış subarudan fena ses gelio yaa :) acaba hangilerydi :D
zn yada k yokmuymuş ? impreza olarak emin abi ve beyaz olan mı katılmış sadece tork garajdan ? msupra yada mzsky falan haberi olan yok mu
"K" bitti mi?
valla kopum onuruma dua edin maşallah güzel süre çıkardı vites kaçırmasına rağmen
rckid mustafada sanırım bi sıkıntı var 20 küsür saniye yapmış sanırım
arabaların geneli 14-17 saniyelerde bir kaç araba 11-13 arası çıkaran
abi mustafa ilkinde 20 yaptıda ikincide 14.3 yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
ortalık fena orda anlaşılan subiler e30 lar ama turbo vti lerden hiç ses yok :(
http://wedonetwork.co.uk/wedotech/wp-content/uploads/2009/11/two-thumbs-up.jpeg
yusufcan_k
16-05-2010, 15:08
"K" bitti mi?
bilmiyorum ki abi bitti diye duymuştum ama :) yani yürüyordu en son
abi mustafa ilkinde 20 yaptıda ikincide 14.3 yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
heee bak orayı kaçırmışız :D :D bir problem olduğu belliydi zaten 20 saniyemi olur :D
http://wedonetwork.co.uk/wedotech/wp-content/uploads/2009/11/two-thumbs-up.jpeg
huahauha inanmışım dimi :D
heee bak orayı kaçırmışız :D :D bir problem olduğu belliydi zaten 20 saniyemi olur :D
hauuaha başka sorusu olan :D
Sapladığım zaman söz ver böyle fotoğraf çektireceksin Subaru Tshirt'ü ile ve Foruma koyacam uyarmı :D ?