Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası
kop ne yapmış yaa ondan bişi warmı ??
Sapladığım zaman söz ver böyle fotoğraf çektireceksin Subaru Tshirt'ü ile ve Foruma koyacam uyarmı :D ?
canın sağolsun çektirirm sıkıntı yok ;)
ama ben sana saplarsammm teen moviee şekli klip çekecem sana :D :D
bilmiyorum ki abi bitti diye duymuştum ama :) yani yürüyordu en son
tekrar sökülüp hafifletiliyor.fiber kapılar plastik cam falan daha var bitmesine ellerinde çok iş var iş varken korhan ellemiyor arabayı önce müşterinin araba diyor.
yanlız burada yok sökmek yasak şöyle böyle diye insanlara anlatırken
orada full sökülü hatta kapıları iptal edip fiber kaplayan araçların bile yarışa girmeleri çok enteresan olmuş
Boost Up
16-05-2010, 15:18
muştu abim yaa kop napmış? zırt pırt aramak istemiyorum:D kimle eşleşmiş?
Sıcak sıcak bi kaç tane foto:D
http://i41.tinypic.com/fkqys5.jpg
http://i40.tinypic.com/6ycjdf.jpg
http://i39.tinypic.com/24xoyut.jpg
http://i43.tinypic.com/160x2le.jpg
http://i40.tinypic.com/3347wy8.jpg
KonTV ye gıcık oldum iyimi, kuruldum resmen. Önce BBP ankara il kongresi şimdi de peşinden K.Şekerspor Alanya maçı. Yahu memleketinde drag oluyor git de bi bak neye benziyomuş, nasılmış, ne işe yararmış.
Onurkk06
16-05-2010, 15:19
ulan şans yok ki gidelim:S
Fcuk ahhahhahahhuaehauaha
ahhhh be işler bitseydi bizde orda vti ile altan nosu sıkıyo olcaktık :(:(
CasabLanca
16-05-2010, 15:23
padok yine salı pazarı gibi
Boost Up
16-05-2010, 15:23
Fcuk ahhahhahahhuaehauaha
gant yok sorry ahahhaa:hahaha:
kop daha kalkmadı ve eşleşmedi sırasını bekliyo ;)
onu sormayı unuttum bende kopun şarjı bitmek üzere o yüzden şimdilik aramıyorum :D
turbo saxo girmedimi?
kırmızı turbo saxo'yu diyorsanız oda girdi yarışa.
bybmw(ss)
16-05-2010, 15:31
bizim izmirdeki ahm plaka subarumu msky geçmiş ? ohannes
dragon07
16-05-2010, 15:35
kop inş derece alır...
ikinci kalkışta msky a bişiler oldu sonra çekiciyle getirdiler falan.trübün olmadıgı için rezil olduk.şimdi geldim eve.toz toprak her taraf kuş serileri ganimet gibiydi. hele bide mikrofonu dingonun birine vermişler kaba kaba konuşup duruyo ne kadar alkış okadar kalkış diye bagırıp duruyodu arada kızıyodu millete.bi daha gidermiyim bilmiyorum.trübün olana kadar gitmm sanırım.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/16/3934.jpg
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/16/3952.jpg
nakayama
16-05-2010, 16:20
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/16/3934.jpg
antalyadaki btu 62 800 hp diyorlardı
buda msky
http://www.facebook.com/fatihramazanoglu?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=1383218815289&ref=mf
Buradaki sonuç Skyline GT-R tyürüyen aksamının dragda hiçbir işe yaramadığı. Kaldı ki turbo M5 motoru da var. Rakip ise Noslu e30 sadece:)
Böyle bir pistte güzel hazırlanmış mütevazi bir amerikanın neler yapabileceğini görmek isterdim.
videoda 12. saniyede kaputtan baya bi su fışkırttı hortummu patladı anlamadım
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/16/4031.jpg
Buradaki sonuç Skyline GT-R tyürüyen aksamının dragda hiçbir işe yaramadığı. Kaldı ki turbo M5 motoru da var. Rakip ise Noslu e30 sadece:)
Böyle bir pistte güzel hazırlanmış mütevazi bir amerikanın neler yapabileceğini görmek isterdim.
ömer neredeki sonuç
ben bi sonuç göremedim?
ömer neredeki sonuç
ben bi sonuç göremedim?
11.5 çıkarmış iki araç da. önceki sayfalarda yazılmış.
amerikanlar ve evolar dragta yok artik ;)
dragon07
16-05-2010, 16:56
kim elemiş mustü bey bilgi varmı yada ney elemiş?
yine ankaradan bir 106 :(
yine ankaradan bir 106 :(
Siyah 106 mı TH plaka
Tubay sanırım ?
Siyah 106 mı TH plaka
Tubay sanırım ?
valla tam konuşamadık morali baya bozuktu
Valla ben şunu söyleyim herkez bir şeyler yapıyor dünyaları geçecegini zannediyorlar ama göründügü gibi olmuyor bu işler sonra pistde aglayanlar oluyor :)
Gittik tamamı ile rezillik..Tribün falan yok..Tarlada tepeye çıkalarak izleniyor,ağaçlara tırmananlar,otlar ve böcekler..Bizim gördüğümüzde padok hep kuş serisiyle kaplıydı ve araçlar dip dibe..15 dak durmadık..
Benim anlamadıgım bu kadar pist yapıyorsun, bir tribün yapmak bu kadar mı zor?
Sponsorla bile yaptırırsın, yazık günah o kadar yol gelen insanlara.
1 senedir hicbir adım atılmamıs mı, gecen sene de insanlar perisan olmustu.
Gittik tamamı ile rezillik..Tribün falan yok..Tarlada tepeye çıkalarak izleniyor,ağaçlara tırmananlar,otlar ve böcekler..Bizim gördüğümüzde padok hep kuş serisiyle kaplıydı ve araçlar dip dibe..15 dak durmadık..
tepeye cıkılıyo ama genede izlenmiyo:icon_tup: en komikte ağaçlardaki insanlardı.bildigin kuala gibi.
Her sene olan görüntüler
gitmedim mutluyum akşama kadar uyudum :D
Akhisar dan umutluyum
guzl bir organizasyon olacak eminim
çünkü org.yapan arkadaşlarımız işten anlıyan Drag ların ve motorsporların içinde olan kişiler.en önemliside bu.
Rezil bi organizasyondu.Hiç şaşırmadım
boosted_pug
16-05-2010, 17:30
..................:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gitmediğim ii olmuş geçen seneden bir çivi dahi ilerleme yok demekki
..................:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gitmediğim ii olmuş geçen seneden bir çivi dahi ilerleme yok demekki
hangi konya drag org. sonunda süperdi çok güzeldi
herkes yarışı izleyibildi
pdaok alanında sadece yarışmacılar vardı
diye sözler duyabildikki :)
Her sene olan görüntüler
Akhisar dan umutluyum
çünkü org.yapan arkadaşlarımız işten anlıyan Drag ların ve motorsporların içinde olan kişiler.en önemliside bu.
Akhisarın tarihi nedir?
SULTANOGLU
16-05-2010, 17:33
6 haziran akhisar
gecen sene gıttık rezıl olduk ıyıkı bu sene gıtmemısız degısen bırsey olmamıs tarsus pıstıne gıderız artık
Her sene olan görüntüler
Akhisar dan umutluyum
:icon_tup::icon_tup: inş. gzl olacak kanka çok umutluyuz..
bu arada konyada katılan ve yarışan bütün arkadaşların emeklerine saglık
dragstar
16-05-2010, 17:44
:D içini dökmüşün aynen katılıyorum:D
bizim th 106 2. olmuş finalde debriyaj kaçırınca şahine geçilmiş :mad:
valla yavas yavas geliyoruz ankaraya dogru dedi..açıklanmıştır heralde
Mustafa Birsesli
16-05-2010, 19:53
:D içini dökmüşün aynen katılıyorum:D
mskyda sorun olup olmadıgını bılıyormusunuz sorun var diye duydum
Hayatımda gittiğim en kötü en berbat en sistemsiz organizasyondu....
Adamı tuningten soğutacaklar valla..
Servis alanında araç sahiplerinden başka herkes vardı , Duyurular fln berbat zaten onları yazma ihtiyacı bile duymuyorum . 600 km yoldan misafirlerim geldi yarış seyretcez diye rezillik sadece adamlar yarıda bıraktı gidelim dedi....
Kum tepesi fln rüzgardan piste aktı..
Tribün yapılmadan birdaha orada organizasyon yapılmasın mümkünse heryerim yandı güneşten..
Olaya hakimlik kurallar düzen bilinç organizasyon kısacası herşey sıfır ...
O start lambaları bile çalışmıyodu bi ara her araç arası 20 dk bekledik kalkması için bazen....
Kısacası rezillik diyorum başka hiçbirşey demiyorum......
EvrenCan_RS
16-05-2010, 20:07
bizim th 106 2. olmuş finalde debriyaj kaçırınca şahine geçilmiş :mad:En berbat yarışlardan birisiydi,Th Tuğbay,Rc kid mustafa,Turbo zone aydına tebrikler..Org.kötülüğü yüzünden anca sıralama kalkışlarını seyrettik bir dahada davos'a gelmem :D
ali_utku
16-05-2010, 20:11
Hayatımda gittiğim en kötü en berbat en sistemsiz organizasyondu....
Adamı tuningten soğutacaklar valla..
Servis alanında araç sahiplerinden başka herkes vardı , Duyurular fln berbat zaten onları yazma ihtiyacı bile duymuyorum . 600 km yoldan misafirlerim geldi yarış seyretcez diye rezillik sadece adamlar yarıda bıraktı gidelim dedi....
Kum tepesi fln rüzgardan piste aktı..
Tribün yapılmadan birdaha orada organizasyon yapılmasın mümkünse heryerim yandı güneşten..
Olaya hakimlik kurallar düzen bilinç organizasyon kısacası herşey sıfır ...
O start lambaları bile çalışmıyodu bi ara her araç arası 20 dk bekledik kalkması için bazen....
Kısacası rezillik diyorum başka hiçbirşey demiyorum......
drag pisti ne tarafta konyada ? karaman yolu tarafındamı ?
Eray Yümsel
16-05-2010, 20:12
kac kategori vardi?
2 kategori varmış
turbo şahinler ve diğerleri
resim çeken arkadaşlar hala eve gelmedi mi
yüklense de bizde görsek artık şu rezilliği :D
chiefkadir
16-05-2010, 20:27
Drag işinin bokunun çıktığının resmidir..11.20 de geldik daha tek kalkış olmamış ..Toz bulutu içinde çoluk çocuğun pit alanında taşak kebabı yaptığı düzensiz bir org. oldu..Konya drag'ın en güzel yanı etliekmek olayıdır :)
rezillik diz boyu gelmiyenler iyiki gelmemiş cumertesiden gittik bide rezalet seyretmeden geldik organizasyon sıfır 98 senesinden buyana yarısıyorum en kotusu buydu duzenlıyen arkadas bu ısı yapamıyo bence
Benım evim yarış pistine 10 km falan uzaklıkta.Buna ragmen sadece yarım saat durup kaçtım.Şehir dışından gelip izlemeye degecek bi yarış kesinlikle degildi.Ben ögleden önce piste giderken karşıma hiç izlemeden dönenler denk geliyordu.
Orda birisi güneşten beyin kanaması geçirip ölse acaba bunun sorumlusu kim olur merak ediyorum.
Madem düzenli bi tribün yoksa, tribün yapılana kadar şu organizasyonu yapmayın da adamlar şehir dışından boşuna gelip 10 dk durup gitmesinler.
Geçen seneki yarışlardan sonra da bunlar konuşuldu,eleştirildi.E buna ragmen gerekli önlemler hala alınamaması kötü bi durum.
ByShaGGy
16-05-2010, 20:47
Gittigime Pişmanım Onu SÖlüorum sadece. Ankaradan gittim hiç değmedi heryerim yanık gözlerim ve üstüm toz pislik oldu.arabalarımızın başında bizden başka herkez vardı. pist bitmeden org. yapmışlar.. reziLLiKK
kickboxer
16-05-2010, 21:04
"K" bitti mi?
bitmedi en son garajın ıslerınden yapamıyoruz dıyodu korhan abı zn yı bılmıyorum??
bitmedi en son garajın ıslerınden yapamıyoruz dıyodu korhan abı zn yı bılmıyorum??
Aynen bitmedi garaj yogun kendi arabamiza bakacak zamanimiz yok, olsun onemli olan diger islerin hizli cikmasi ;)
Organizasyon kotuymus hakkaten, katilan yarisan herkezi tebrik ederim. ben gidemedim fakat guzel haberler aldim bizim arabalar guzel is cikarmis bugun.
Aynen bitmedi garaj yogun kendi arabamiza bakacak zamanimiz yok, olsun onemli olan diger islerin hizli cikmasi ;)
Organizasyon kotuymus hakkaten, katilan yarisan herkezi tebrik ederim. ben gidemedim fakat guzel haberler aldim bizim arabalar guzel is cikarmis bugun.
birinci sizden sanirim, tebrik ederim korhan ;)
Yarışmaya çalışanlara tebrikler
herkes şikayetçi iyi yorum alamıcaz sanırım
iyiki özgüne kızmışım da gitmemişim
özgün sende bana hak vermişsinder heralde artık
birinci sizden sanirim, tebrik ederim korhan ;)
Eyvallah biraderim sagolasin;)
SERHATCAN
16-05-2010, 21:23
berbatın otesınde kotu bır yarıs pıstı oraya ızlemeye ve yarısmaya gelen ınsanlara buyuk hakarettır bu kımse gıtmesın bence bırdaha
Mikrop_Ali
16-05-2010, 21:27
video resim vs bişeyler yokmu
lnd_samet
16-05-2010, 21:53
pazar günümüzü feda ettik seve seve sabahın köründe düştük yollara ama
rezillik hakkaten diz boyu
arabaları tee nerelere cektik yürü yürü bitmeyen bi yol karşılaştığımız manzara sonucunda tek bir kalkış izleyip ayrıldık
cok küfür ettim bugün
700 km yi 5 dk için yapmak zoruma gitti bir daha Konya mı yok yok töbee.
zaten ben daha piste giderken diyordum bu kadar millet niye geri cıkıyor niye 06 plakalar geri gidiyor diyordum tahmin ettik ama bu kadarda berbat ötesi olamaz kardeşim yaa.
körfezde-izmirde-ankaradaki yarışların kıymetini bilememişiz harbiden...
ghibli06
16-05-2010, 22:01
pazar günümüzü feda ettik seve seve sabahın köründe düştük yollara ama
rezillik hakkaten diz boyu
körfezde-izmirde-ankaradaki yarışların kıymetini bilememişiz harbiden...
cidden Ankara gibi drag için en uygun mekan sırf kendini bilmezler nedeniyle yarışlara kapatıldı!
evet en berbaet bır organızasyondu suleyman_83 bıraha senın duzenledgın hıc bır orgaznızasyonda ne yer alırım ne yarısırım ne ızlerım sakın cevap verme verıcegın cevap pişkinliğin en alası olur sanıyelı kalkıcak dendı tamam dedık sanıyemıze bakalım dedık cıhaz arıza yaptı elle kaldırdılar sıcakda bekledık bı dunya seyuırıc rezaltı ayrı bı olaydı sahın serce dogan turbo gormekden mıgdemız kalktı en son kupa törenı ıptal olucak dendı kupalarımızı almak ıcın bekledık saatlerce ıptal olcak tören dendı son ra yaygara koptu verıldı kupalar ama sankı pazardan domates atartar gıbı verıldı
yarısmaya gelınce gecıldım gayet guzel antreman yapmıstım ankarada guzel sanıyeler cıkarıyordum konyada baskı sıcınca ortada kaldık hıc sorun degıl ankara arabasına gecıldım dısarıya vermemıs olduk yarısı hıc sorun deıl 3 unculukle yetındık onumuzdekı yarıslara bakıcaz artık...
gelmek ısteyıpde gelemeyenler ıyıkı gelmemısınız rezılık diz boyuydu
artı suleyman_83 burda yazdıgın postlarda katılım ucretı 100 artı 50 sıgorta demıstın orda 195 lıra felan odedırdınız mıllete 3 unde 5 ınde degılız ama kafanıza gore herseyı degıstırdınız sokulmuycek arabalar denıldı utanmasa mıllet kapısını bagajaını postele ortmek yerıne bombos bırakıcakdı rezıllıgın en ust boyutlarından bırı konya ayagıydı sanmıyorum artık kımsenın katılcagına ve pıst ıcın solusyon getırmıstınız pıst toz toprakdan gorunmuyordu bile
boosted_pug
16-05-2010, 22:06
video çekecek kadar uzun kimse kalmamış sanırım
valla degıl vıdeo orası 31 olsa cekılmez
evet en berbaet bır organızasyondu suleyman_83 bıraha senın duzenledgın hıc bır orgaznızasyonda ne yer alırım ne yarısırım ne ızlerım sakın cevap verme verıcegın cevap pişkinliğin en alası olur sanıyelı kalkıcak dendı tamam dedık sanıyemıze bakalım dedık cıhaz arıza yaptı elle kaldırdılar sıcakda bekledık bı dunya seyuırıc rezaltı ayrı bı olaydı sahın serce dogan turbo gormekden mıgdemız kalktı en son kupa törenı ıptal olucak dendı kupalarımızı almak ıcın bekledık saatlerce ıptal olcak tören dendı son ra yaygara koptu verıldı kupalar ama sankı pazardan domates atartar gıbı verıldı
yarısmaya gelınce gecıldım gayet guzel antreman yapmıstım ankarada guzel sanıyeler cıkarıyordum konyada baskı sıcınca ortada kaldık hıc sorun degıl ankara arabasına gecıldım dısarıya vermemıs olduk yarısı hıc sorun deıl 3 unculukle yetındık onumuzdekı yarıslara bakıcaz artık...
artı suleyman_83 burda yazdıgın postlarda katılım ucretı 100 artı 50 sıgorta demıstın orda 195 lıra felan odedırdınız mıllete 3 unde 5 ınde degılız ama kafanıza gore herseyı degıstırdınız sokulmuycek arabalar denıldı utanmasa mıllet kapısını bagajaını postele ortmek yerıne bombos bırakıcakdı rezıllıgın en ust boyutlarından bırı konya ayagıydı sanmıyorum artık kımsenın katılcagına ve pıst ıcın solusyon getırmıstınız pıst toz toprakdan gorunmuyordu bile
oncelikle tebrim ederim sabrindan oturu...
saniye olayi olmadiysa eger hacime goremi kalkis yapildi acaba?
lnd_samet
16-05-2010, 22:10
evet araçlar kesinlikle sökülmeyecek dendi dendi durdu
131 lerin kapısı - camurluğu bildiğin fiber:D
sinirden nasıl güldüm görünce anlatamam...
valla degıl vıdeo orası 31 olsa cekılmez
puahahahahaahahaaha:D:D
ne hacmı tool seedıngını bıtıremıyen araclar vardı elle kaldırdılar kafalarına göre bısıyler oldu felan karısıktı baya bırak seyırıcıyı adamlara soru sorcaz guvenlık bızı ıcerıye alıcagı yerde seyırıcıyı alıo bızı kovalıo :) karısık çöp bi yarıştı yarıstım dıyen yalan söler ne tutnabılıosun yere ne bısıy bı suru yaygara koparıldı konyada solusyon olcak söle olcak böle olcak seyırıcı bı sıra yuhlamaya basladı 4 saat kaldırılmadı arabalar sıcakda seyırıcye ıskence cektırdıler kalkan araba 2 ıncı sefer pıste gırmek ıcın ecel teri döktu kapı numaranı okuyorlar ıcerı gırıp yarısman lazım ama öle bı kalabalık varkı kımse cekılmıyor arabanı pıste sokamıyorsun
tarantino
16-05-2010, 22:12
bide ben önceden tel açtık kek gibi koltukları falan taktık korktuk fiber kapula bagaj var die eleniriz die iyi ki yatak sardık yoksa harap olacaktık ))))))
gidip de sürünen herkese geçmiş olsun ben gidemedim ama aldığım haberlere bakılırsa gitmediğime sevindim hasanım maşallah 1.4le ikinci olmuşsun tebrik ederim hepinizi
fotografçıları bile bi ara yaka paça dışarı cıkarttılar.
dR.selim
16-05-2010, 22:27
ahahahaha iyikide gitmemişim bence gidenlerde bosuna söylenmesin böyle olucagı belliydi:D walla konya memleketim ama drag organizasyonu bu dugunde pilav dagıtmaya benzemez
saxo vts ahmet abi ne yaptı bilen varmı
hiç detay omaması üzücü kurallar bellidir degişmez felanda seyirciler için bilet ulaşım açılım bilgileri temsilide olsa drag yakın tarihi önemli bilgiler verilse çok iyi olur
biz seyircilerden ücret almıyoruz... ve konyada ilk defa yarış olmuyor drag pistinin herkez yerini biliyor ...
yazdıgım mesaja böyle cvp verildiginden itibaren bu konuya bakmamıştım bakmamaklada ne iyi etmişim herkes org yapar ama herkes hakkıyla yapamaz :heyoo:
ben video çektim biraz atarım siteye ama yarısında gittik biz...
swapcenter
16-05-2010, 22:34
güzel kardeşim getir ozaman da görelim neler yapabileceğini :ofk:
R21TURBO 41
16-05-2010, 22:35
Hasan abinin hatırı olmasa yazacak o kadar çok OLUMSUZ , REZİLLİK varki anlatamam.. Öncelikle gelmeyen yada gelemeyen arkadaşları tebrik ederim , çok doğru bir karar vermişler yada şanslıymışlar.. Organizasyonu şöyle özetliyim , İzmit ten kalktık 750km yol gittik , rezillik pisti bulabilmek ile başladı , bulduktan gördükten sonra patika dan bir çıtır daha büyük bir yolcuktan! ulaşmaya çalışmakla devam etti.. Rezilliğe 1,5 saat dayanabildik , 750km yolu geri döndük.... Turbolu 206RC yi ve Mustafayı görmekten başka bir avuntu yok...
Körfez pisti gibi bir mekanı kapalı tutup , radyo kontrollü maket araçların bile yarıştırılamıyacağı saçma sapan bir mekanda , acizlikler içerisinde organizyon yapılmasına neden olanların .................................................. ..
o ancak kitaptan okuduğunu yazar ;)
o ancak kitaptan okuduğunu yazar ;)
auhauhahuuhauhauhahua
koptum mayk
çok dogru yorum
boşver abi bunları çamurrr başka birşey yokk...! alkışlamasını öğrenin arkadaşımm...! yapamıyorsan yapannn vardır unutmaaa....
Ben kimseye meydan okumadım. Sadece gözlemlerimi yazdım. F1 deki takımlarının durumlarına nasıl yorum yapılabiliyosa bu da aynı şey.
Ben kimseye meydan okumadım. Sadece gözlemlerimi yazdım. F1 deki takımlarının durumlarına nasıl yorum yapılabiliyosa bu da aynı şey.
daha ne diyeceksin ömer.. bir yarışla hemen skyline'ı çöp yaptın.. sen daha vites atmayı bilmiyosun gelmişsin burda drag hakkında yorum yapıyosun.. ;) her konuda illaki bi bilmişlik ukalalık yapmadan duramıyosun.. :)
Ya sen şaşırmışsın
Bu araba daha ilk yapıldıgında Justy gibi ciddi aracı gecti
şu anda daha hızlı ve sen nelerden bahsediosun ?
ne çok biliosun
F1 deki yorum la bunun ne alakası var saçma sapan yorum yapıp insanların canını sıkma
TR de R34 GTR sanki tonla varda sende gözünle cok gördün de nasıl o sistem R34 de çalışıo
gelmiş MSKY da iş yapmıo diyosun neye göre konuşuosun
Omer, kotu niyetli bir cocuk degil bence yanlis anlasildi, suan hala konya derecesi mskyda ,rakibiz makibiz ama yigidi oldur hakkini ver demek ki is yapiyor.
Omer, Tr de isler cok farkli asfaltti, egimdi, solusyondu bilmemneydi, Tr den bir arabayi al gotur adam gibi bir piste koy minimumum minimumu 1.5 saniye siler sureden;) O yuzden youtube, streetfire ivir kivir sitelerde izlediginiz cogu araba konyaya gelip 10 saniye altina mumkun degil inemez emin olun. orada 11 giden araba, burada 12.5 13 arasi zor gider.
yarisan katilan emek veren herkezi bir kez daha tebrik ederim.
Oyle yada boyle herkez elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor, onemli olanda bu. Daha sundan 6,7 sene evvel egzoz filtre takan 50 tane araba draglardaydi, simdi gelinen noktada skyline yuruyeni, subaru bilmemnesi tartisiyoruz.;)
onu bunu bosverin de video cekenler yuklesede seyretsek ;)
Bende var 2 3 tane video msky-btu'nun yüklemeye çalışıyorum
onu bunu bosverin de video cekenler yuklesede seyretsek ;)
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1383218815289&ref=mf
Şimdi konyadan geldik :( Resmen felaket rezil bir organizasyondu. Rezillik diz boyuydu ve hiçbirşey düzenli yada profesyonel değildi. Şuanda hertarafım toz toprak saçlarımın içine kadar böcekler var düşünün artık. Sizlere şu dakika sadece fikir olsun diye bir foto atıyorum varın gerisini siz düşünün....
http://img704.imageshack.us/img704/4035/img0174ee.jpg
EDİT : Video ve Fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağım. Şuanda pisliğimden kurtulmak için bütün gece duş almam gerek........:ofk:
2010 sti in videosu varsa onuda yuklerseniz cok memnun olurum;)
ogunozcan
16-05-2010, 23:33
foto ve vıdeolar ıcın yenı bı konu acılsada sadece onlar yuklense ya.
Low-Rider
16-05-2010, 23:33
Şimdi konyadan geldik :( Resmen felaket rezil bir organizasyondu. Rezillik diz boyuydu ve hiçbirşey düzenli yada profesyonel değildi. Şuanda hertarafım toz toprak saçlarımın içine kadar böcekler var düşünün artık. Sizlere şu dakika sadece fikir olsun diye bir foto atıyorum varın gerisini siz düşünün....
http://img704.imageshack.us/img704/4035/img0174ee.jpg
Bu fotodan anladım ki , maymundan gelmişiz
hddsheriff
16-05-2010, 23:34
Ağaca çıkmayı beceremeyenler yarışı dinlediler sanırım.
Puhhaahahaa harbi koptum iyiydi;)
harun yahya duymasin :D
gencpower
16-05-2010, 23:37
organizasyonun düzensizliğini hava şartları körükledi ve herşey birbirine girdi.
pist toz duman kimse tutunamıyor ondandırki bu süreler gerçekten o araçlara ait değil.
toz dan gözümü açamıyordum ki fotoğraf video çekebileyim.
o kadar uzun yollar tepip gelen arkadaşlara çok üzüldüm.
güzel konyayı 1 tribüne boğduruyorlarya yazıklar olsun organizatör ve yetkililere.
Drag organizasyonu yapmak sadece tarih belirtmek değildir. Altyapın yoksa hiç yapma bu kadar insan zor duruma düşmesin, sıkıntı olmasın, sövmesin!
chiefkadir
16-05-2010, 23:37
harun yahya duymasin :DYa Adnan Hoca duyarsa:hahaha:
Ağaca çıkmayı beceremeyenler yarışı dinlediler sanırım.
aynende öyle oldu.
Valla biz ağaca çıkmadık da ne oldu ki resmen toz toprak içimize işledi.... :( 30dk durdum ondan sonra gittim bu fotoyu çektiğim yerden sadece sesleri dinledim 2 saat sonrada döndük geldik. Okadar dayanabildik...
türker42
16-05-2010, 23:39
ben size yazdım beyler gelmeyin rezil olursunuz diye ama cok tepki almıştım forumdan tee ne zamandan belirtmiştim.
foto ve vıdeolar ıcın yenı bı konu acılsada sadece onlar yuklense ya.
aynen ayrı bir konu açılırsa daha iyi olur
boosted_pug
16-05-2010, 23:40
bukadar rezil bi durum olur adamın yaptığı arabalar fransız bi sitede dünya üçüncüsü seçiliyo konyada dırag da rakibi doğan karbüratörlü k16 lı 131 ayıp o arabayı hadi yarışın demek bile organizasyonun nekadar içler acısı olduğunu gösteriyo
evet arkadaşlar yarış için fazla ıvır zıvır demicem bütün olumsuzlukları arkadaşlar yazdılar zaten
msky a gelince iyi degildi arabayı günlük kullanımda süremedigim için yeteri kadar ilgilenemiyorum onunla termostat problemi yaşadık termostat açmadı her kalkışta suyu boşaltım tekrar yarıştık makinamıza çok zarar verdik bugün bizim msky 1580 kg e30 kasa ileydi biraz hafiflettik 1280 kg oldu daha iyi zaman çıkaralım diye arka diff i degiştirdik ford 9inç kullandık bagımsız süspansiyon olmadıgı için istedigimizi alamadık genede bugünün en iyi zamanını msky yaptı her neyse olan oldu o konuyu kapattık yenisine bakalım yarışan arkadaşları tebrik ederim
ben 4 çeker kullanmayı seven bir adam degilim onun için bu yaptıgımız dereceyi msuprayla yapmaya çalışıyorum allah nesip ederse swap ailesi olarak 6 haziranda akhisarda olacagız msupra mzsky ve ilkerin e30 m3 ile bu dereceyi çıkarmaya çalışacagız fakat ben kendi adıma bu dereceyi msupra ile çıkaramazsam drag severlerin karşısına yeni bir msky yada ssky olarak çıkacagım ve dahada iyi derece çıkaracagımı kendi türkiye rekorum olan 0-400 10.8 saniyeyi egale edip ve sadece o aracla devam edecegim yani benim için şuan akhisar çok önemli güzel bir organizasyon bekliyorum
swap center ailesi kafasına bir şey koydumu yapar sakın unutmayın
evet arkadaşlar yarış için fazla ıvır zıvır demicem bütün olumsuzlukları arkadaşlar yazdılar zaten
msky a gelince iyi degildi arabayı günlük kullanımda süremedigim için yeteri kadar ilgilenemiyorum onunla termostat problemi yaşadık termostat açmadı her kalkışta suyu boşaltım tekrar yarıştık makinamıza çok zarar verdik bugün bizim msky 1580 kg e30 kasa ileydi biraz hafiflettik 1280 kg oldu daha iyi zaman çıkaralım diye arka diff i degiştirdik ford 9inç kullandık bagımsız süspansiyon olmadıgı için istedigimizi alamadık genede bugünün en iyi zamanını msky yaptı her neyse olan oldu o konuyu kapattık yenisine bakalım yarışan arkadaşları tebrik ederim
ben 4 çeker kullanmayı seven bir adam degilim onun için bu yaptıgımız dereceyi msuprayla yapmaya çalışıyorum allah nesip ederse swap ailesi olarak 6 haziranda akhisarda olacagız msupra mzsky ve ilkerin e30 m3 ile bu dereceyi çıkarmaya çalışacagız fakat ben kendi adıma bu dereceyi msupra ile çıkaramazsam drag severlerin karşısına yeni bir msky yada ssky olarak çıkacagım ve dahada iyi derece çıkaracagımı kendi türkiye rekorum olan 0-400 10.8 saniyeyi egale edip ve sadece o aracla devam edecegim yani benim için şuan akhisar çok önemli güzel bir organizasyon bekliyorum
swap center ailesi kafasına bir şey koydumu yapar sakın unutmayın
abi merakla akhisarı bekliyoruz sırf swapcenter yapımı araçları görmek için geleceğim başarılarınızın devamını dilerim
swap center ailesi kafasına bir şey koydumu yapar sakın unutmayınhttp://www.facebook.com/bilalarg?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=1442620310002 :) :soru:ssky
Germanian
16-05-2010, 23:53
http://www.facebook.com/bilalarg?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=1442620310002 :) :soru:ssky
video görünmüyo ??
http://www.facebook.com/bilalarg?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=1442620310002 :) :soru:ssky
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
videolar için ayrı bir konu açılırsa takip edilmesi kolay olur merakla bekliyorum...
video görünmüyo ??
ok. düzelttim
2010 sti in videosu varsa onuda yuklerseniz cok memnun olurum;)
krn snn için:)
http://www.facebook.com/video/?id=1367910955#!/video/video.php?v=1442623790089
:soru:aslında herkes cevabını bilyo ama japon devlerini evlendirecem:)
Bunun adına supra sky diyelim o zmn dayıcım:D;)
s supra
sky rb26 falan mı aceba :D
nişana düğüne geliriz abi :D
34btr1907
17-05-2010, 00:28
edit:resim karışıklıgı oldu sory
34btr1907
17-05-2010, 00:30
edit:resim karışıklıgı oldu sory
Geçen sene değil mi bunlar ya ?
chiefkadir
17-05-2010, 00:32
Eskı fotolar
bunlar geçen ki yarışlar 16 sında yapılan değil ki
CasabLanca
17-05-2010, 00:32
geçen senenin bunlar
34btr1907
17-05-2010, 00:33
ozamn sılıyorum baska sıteden keko bugunku dıye yazmıs bende aldım orda olmadıgım ıcın bılmıyordum neler var dıye koydum bbugunku dıye sory arkadaslar
KingoAtmo
17-05-2010, 00:47
tribün yapmayacaklarsa bari birkaç ağaç daha dikselerde rahat rahat izlesek :hahaha:
Onurkk06
17-05-2010, 01:21
bukadar rezil bi durum olur adamın yaptığı arabalar fransız bi sitede dünya üçüncüsü seçiliyo konyada dırag da rakibi doğan karbüratörlü k16 lı 131 ayıp o arabayı hadi yarışın demek bile organizasyonun nekadar içler acısı olduğunu gösteriyo
gerçekten msky la 131 ne alaka :confused:
131 yurdumun aracı, Msky ile kalkış aklınız alıyormu ? Seeding o kalkış..
Ben hayatımda bu kadar rezil bir org. görmedim, aslında rezil az kalır.. 1 öküze vermişler mikrofon bütün gün anırdı durdu, lan sığır sen konuşmasını öğren ondan sonra o kadar insana seslen yontulmamış sığır:ofk: sen kim o kadar insanı orda bilgilendirmek kim:ofk:
Kumdan bir tepecik yapmışsınız o güneş ve km fırtınası eşliğinde yarış yaptırıyorsunuz harbi gidin siz kumda oynayın, bide seyirci ücretsiz diyorsun yok bide üsretli olsun:ofk:
Bundan sonra konya mı asla, konya şahin ve 131 lerin mekanı onlar kalksın dursun,
Ben araba hafiflettim diyodum, aga ben bi *** yapmamışsım ya adamlar uc noktalarda geziniyor :hehe::hahaha: inanmışlar resmen emeğe saygı +rep in rep i
akşam ki mersinlilerin olayları drag tarihine geçer:hahaha: nos sıkma olayı bizi kopardı:D tork garaj tayfasıda yerde kopuyordu :hehe: videosu var en kısa sürede eklicem zaten onun dışında 1 tane bile video çekmedim.
bu yarış Tr drag tarihinin en kötü org. ve yarışıdır.. geçen senede sıkıntı olmuştu yarışan ve seyirci açısından ama bu çok farklı bi durum anlatılmaz yaşanır ama Allah göstermesin, ben böle sefalet çekmedim:ofk:
Msky,TorkGaraj,Kop42,RcKid,BmsCivic,TH106,VtsPower ,e30Anıl bu kişiler TEbrik ederim, Geri kalan mı Ümraniye çöplüğü:ofk::ofk::ofk:
İzmirli 2010 STI çok güzel duruyordu, Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH...:icon_tup:
seyirciye bedavaymıs oraya kadar gelmısım 5 i 10 umu vermıcem kardesim paralı yap düzgün bişey olsun coluk cocukda gırmesın
bluecore
17-05-2010, 07:20
akisar insallah herseyi unutturur...
bizde gelemedik bitakım aksiliklerden dolayı.iyikide gelmemişiz.zaten o rüzgar-güneş-fırtına için önlemlerimi alacaktım.geçen seneden tecrübe edinmiştik ama demekki iiki gelmemişiz.
Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.
Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.
Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.
Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)
Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.
Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?
Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.
Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.
ClioSportAge
17-05-2010, 08:32
KONYA O PİSTİ KAPASIN baska da hiç birşey demiyorum. lütfen adminler de kızmasın. bu kadar rezil bu kadar saçma bir organizasyon olamazdı. bu ne ya insanları hayvan gibi hışt kışt alooooooo çıldırıyorum artık anlama kabiliyetinz yokmu gibi cümleler kuraan bir adam. gördüğüm kadarıyla 5tanecik gözetmen.
sen oraya güvenlik önlemlerini almazsan olacağı budur adamlar kalkıs yapacakları yerin hemen arkasında dizilmis bir eşşek de mikrafondan anırdı durdu .
sadec3 131 doğan yarısıydı benim gözümde.
siz aracı neden hazırladınız merak ettim kalktı hop bir şey sıyırdı regulatör bozuldu cai koptu.oranın yıldızları istanbul arabaları olmalıydı keske sitemizdem bir kaç araba daha görmeyi istiyodm ama iyikide gelmemişsiniz. Bu rezilliği çekmemiş oldunuz
mehmet gazihanı yürekten kutlarım .gerçekten çok güzel yürüdü.
Kop da bizi gurulandırdı.
KONYA OTOMOBİL SPORLARI KULUBU kendini fes etsin burdan sölüyorum
okudugum yorumlardan sonra iyikine gitmemişiz.. her işte bir hayır vardır derler
özgür akhisara gidiyoruz demi ?
mustu canımı sıkma hala drag drag dıyıp durma :D
kopçum akhisara gel moralini düzeltcem senin:)
hauhaua moruk senin saniyeleri duyduktan sonra çıktım e5 e kronometre tuttum :D :D her türlü yaslarım sana :D :D
puhahuuhahuahuahu olm 5 kere lastık ısıttık araba tutmuyor yerı ben daha napım..hanı bız koltuk felan sokelım hafıfletelım dedımde mıllet şaseyı yapmıs gerısını fıber yapcaganına yurtıcıkargo bantıyla karton kaplamıs ulan dedım ben böle söksem yararım ortalıgı
moruk dün telefonda dedin zaten yarıldım adamlar şahinlerin kapıları söküp fiberle kapatmışlar :hehe:
SULTANOGLU
17-05-2010, 08:58
o ne ya origami yarışmasımı bu :D
Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.
Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.
Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.
Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)
Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.
Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?
Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.
Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.
2 kapı dusun normal araba kapısı sonra 2 sını sök o acık kalan yerı komple sineklık gıbı ıncecık fıberle kaplamıslar yandan bakıon arka kısım görunuyor arka bagajlar kartonla kaplamıslar ustune yurtıcı bantı cekmısler :D yanı bız sadece soktumuzu sanıyoruz arabaları bıde bu arabalar 18 sanıye turbo sahın kategorısınde hele kalkıslarını ızle yatarsın yere adam kar lasıtgıyle kalkıyor kar lastıgı kabak ısıtyor sonra arkdası gelıyor ıntercoolerını nos basıyoo f1 dekı gıbı arabanın yanına yanasıyorlar pilotu costuruyorlar hadı aslanım dıe bana öle gaz veren olmadı yoksaaaaa olacakları dusun gokıyı aldık yanımıza adam uyumakdan basını kaldıramadı :D ama allah razı olsun gokıden
Sonuna kadar durup fotograf çeken olmadımı :D
Ben sadece bikaç foto çekebildim. saat 3e kadar dayanabildim sonra gittim eve.
SULTANOGLU
17-05-2010, 09:05
2 kapı dusun normal araba kapısı sonra 2 sını sök o acık kalan yerı komple sineklık gıbı ıncecık fıberle kaplamıslar yandan bakıon arka kısım görunuyor arka bagajlar kartonla kaplamıslar ustune yurtıcı bantı cekmısler :D yanı bız sadece soktumuzu sanıyoruz arabaları bıde bu arabalar 18 sanıye turbo sahın kategorısınde hele kalkıslarını ızle yatarsın yere adam kar lasıtgıyle kalkıyor kar lastıgı kabak ısıtyor sonra arkdası gelıyor ıntercoolerını nos basıyoo f1 dekı gıbı arabanın yanına yanasıyorlar pilotu costuruyorlar hadı aslanım dıe bana öle gaz veren olmadı yoksaaaaa olacakları dusun gokıyı aldık yanımıza adam uyumakdan basını kaldıramadı :D ama allah razı olsun gokıden
motivasyon önemli :D gökii nerdesinn ??? yurt içi kargo sponsorluğunda olmasın o araba ?? bakın kargonuz ahanda böle hızlı gider
o araba bi acayipti ya rüzgardan oynuyodu kapılar zar gibi incecikti:D:D
Hiç olumlu bişi oldumu ?
Araçlardan başka olumlu birşey yoktu ağabey. Tork Garaj yarışa gerçek anlamda neşe kattı.
Daha yazılmayan bir sürü şey var. 800 kg altı bilmem ney söylenenlerin hepsi yalan oldu.
Hiç olumlu bişi oldumu ?
biz gitmedikya kanka işte en olumlu olay bu olmuş :D
Day Walker
17-05-2010, 09:10
motivasyon önemli :D gökii nerdesinn ??? yurt içi kargo sponsorluğunda olmasın o araba ?? bakın kargonuz ahanda böle hızlı gider
reklam kokan hareketler diyosun :D
ClioSportAge
17-05-2010, 09:14
olumlu olan tek şey ismail abiydi. :)
biz gitmedikya kanka işte en olumlu olay bu olmuş :D
:D:D.iiiki gitmemişiz,;)
Herkeze gecmiş olsun diyelim....Organizasyon ve Konyamotorsporları acısından kara gün sanırsam...
gittik gitmez olaydık organizasyon yine sıfır herkezden girişde 5 lira alınsaydı 1 km koltuklu tribün yapılırdı aşırı kalabalık wardı skorboard ve fotofinish sürekli arızalandı umarım bidaha öle yarış olmaz ...
puhapuhapuha kargo bandı süpermiş yaaa.geçen yıldı o şahinler aynısnı yaptı ayaklarında 185/13 yada 185/14 4 mevsim lastikleri ile intercoll a nos sıkarak kalkış yaptılar.eğer geçen seneki şu akrt sesli bi eleman vardı adam 6saat boyunca eşşek gibi angırdı padok alanını boşaltın diye yine o arkadaşımı görevlendirmişler.yaktığınız benzine yazık.yorgunluğunuza yazık olmuş desenize.
gencpower
17-05-2010, 09:22
evet tek olumlu olan tork garaj ve msky idi çok sabırlılarmış hakikaten tebrik ederim.
Kime sorduysam bidaha gelmem dedi yarışmaya veya izlemeye.
SekoLive
17-05-2010, 09:36
2 yıldır aynı olaylar oluyor ve her sene yine insanlar bi türlü gidiyor pişman oluyor..
Geçen seneden aklımda kalan
.gel gelelim turbo şahinle eşleştik epey çekişmeli oldu aynı salisede girdik 4 kez kalktık ve ben geçtim sonucunda.benim zoruma giden ben doğma büyüme konyalıyım ist.te öğrenciyim.spikerde bas bas söyledi konya adına yarıştığımı.o turbo şahinle kalktığımda pistin geri dönüş yolunda küfür eden KARAKTERSİZ insanlar.oraya istanbuldan ankaradan gelsede bir konyalıyı geçsede küfür edemezsiniz hareket çekemzsiniz.ki üstüne ben konya adına yarıştım 1.oldum.o küfür edenler yarıştan sonra nie çıkmadı piyasaya.içimden bundan sonra zaten 34 plakayım konya adına yarışan ne olsun dedim.onca emek verdim bide küfür yedim.
bu olay yine yaşandımı konya dışından gelenlere yapıldımı bu yapılanlar merak ediyorm ?
özgür akhisara gidiyoruz demi ?
biz ailecek gelicez kanka:)
vay bee dayı
Kısmete bak
moruk gitseydik rezil rusva olucaktır her işte bir hayır var derler ya dogru valla
Padok alanı pazar alanına döndü tellerden atlayanlar ve daha bir sürü şey. Sanki oto pazarı...
saat 9da oradaydım, 12ye kadar bekledik ha kalktı ha kalkıcak
bekle bekle start verildi yeni bir arıza ışıklardanmı neden bilinmez beklemeye devam...
Padok alanından hemen cıktım orda bulunmadım bile güyaa tribün denilen o kum birikintisinin üstüne gitmeye karar verdim rüzgarında etkisiyle inen cıkan ayrı bir toz bulutu yedim kızıl saçlarımda bile toz belliydi ya helal olsun...
dengesiz bir şahıs bir subarunun önündeki kola şişesine carparak arabayı kolaya buladı bişey yokmuş gibicesinede devam etti.. Gittim peçete buldum sildim.. Belkide sahibi beni izliyordu!
Neden Konyaya, Konyalıya laf gelmesin!
O insanlar kilometrelerce süren yolu neler hayal ederek geldiler Hoştur saat 17:00'ye kadar oradaydım
şu an pancar gibiyim ve ishalim! Gözümde biriktirdiğim tozlar sebebiyle gözlerim kanlı ben yine aramam 2010 sti ve msky seslerini düşünür yine rahatlarım
En sinir bozucu şeyse mikrofonu eline alan şahıstı. Sabırlar zorlandı resmen. Muaşeret noksanı!
Ne kadar alkış o kadar kalkış, aloooooo, çıldırıyorum, Allahınızı severseniz bi cekilin yaaa, Anlama kabiliyetiniz yokmu sizin, hışt, kışt, heeeyyy!!!
Hayvan sürüsümü ordaki? Nerene istiosun lan alkışı??
2000 kişi falan vardı başlarda bence, saat 14:00 gibi dökülmeye başladı herkesler.
Adamakıllı bir organizasyon olsun seyircilerden paramı alcaksınız napcaksanız yapın ama tadı olsun. Hoş anıları olsun. Burdan bir arkadaşın bir abimin Konyamı illallah demesi hepimizin kayıbı..
Sayın Süleyman Cokdoğruol;
şşşşşş sakınn..sakın tek bir yorum daha yapıyım deme pist tamam diye.
Niye biliyormusun??
çünkü inanırım :D
anlatılanlara göre gitmememiz isabet olmuş sanırım ....
Padok alanı pazar alanına döndü tellerden atlayanlar ve daha bir sürü şey. Sanki oto pazarı...
saat 9da oradaydım, 12ye kadar bekledik ha kalktı ha kalkıcak
bekle bekle start verildi yeni bir arıza ışıklardanmı neden bilinmez beklemeye devam...
Padok alanından hemen cıktım orda bulunmadım bile güyaa tribün denilen o kum birikintisinin üstüne gitmeye karar verdim rüzgarında etkisiyle inen cıkan ayrı bir toz bulutu yedim kızıl saçlarımda bile toz belliydi ya helal olsun...
dengesiz bir şahıs bir subarunun önündeki kola şişesine carparak arabayı kolaya buladı bişey yokmuş gibicesinede devam etti.. Gittim peçete buldum sildim.. Belkide sahibi beni izliyordu!
Neden Konyaya, Konyalıya laf gelmesin!
O insanlar kilometrelerce süren yolu neler hayal ederek geldiler Hoştur saat 17:00'ye kadar oradaydım
şu an pancar gibiyim ve ishalim! Gözümde biriktirdiğim tozlar sebebiyle gözlerim kanlı ben yine aramam 2010 sti ve msky seslerini düşünür yine rahatlarım
En sinir bozucu şeyse mikrofonu eline alan şahıstı. Sabırlar zorlandı resmen. Muaşeret noksanı!
Ne kadar alkış o kadar kalkış, aloooooo, çıldırıyorum, Allahınızı severseniz bi cekilin yaaa, Anlama kabiliyetiniz yokmu sizin, hışt, kışt, heeeyyy!!!
Hayvan sürüsümü ordaki? Nerene istiosun lan alkışı??
2000 kişi falan vardı başlarda bence, saat 14:00 gibi dökülmeye başladı herkesler.
Adamakıllı bir organizasyon olsun seyircilerden paramı alcaksınız napcaksanız yapın ama tadı olsun. Hoş anıları olsun. Burdan bir arkadaşın bir abimin Konyamı illallah demesi hepimizin kayıbı..
Sayın Süleyman Cokdoğruol;
şşşşşş sakınn..sakın tek bir yorum daha yapıyım deme pist tamam diye.
Niye biliyormusun??
çünkü inanırım :D
:) bırdaha konyamı dıe anket acıyımmı ? forma
Gökan baban bana soruyordu sendemi gittin yarışa diye yok dedim usta haziranda gidiyorum dedim :)
131 yurdumun aracı, Msky ile kalkış aklınız alıyormu ? Seeding o kalkış..
Ben hayatımda bu kadar rezil bir org. görmedim, aslında rezil az kalır.. 1 öküze vermişler mikrofon bütün gün anırdı durdu, lan sığır sen konuşmasını öğren ondan sonra o kadar insana seslen yontulmamış sığır:ofk: sen kim o kadar insanı orda bilgilendirmek kim:ofk:
Kumdan bir tepecik yapmışsınız o güneş ve km fırtınası eşliğinde yarış yaptırıyorsunuz harbi gidin siz kumda oynayın, bide seyirci ücretsiz diyorsun yok bide üsretli olsun:ofk:
Bundan sonra konya mı asla, konya şahin ve 131 lerin mekanı onlar kalksın dursun,
Ben araba hafiflettim diyodum, aga ben bi *** yapmamışsım ya adamlar uc noktalarda geziniyor :hehe::hahaha: inanmışlar resmen emeğe saygı +rep in rep i
akşam ki mersinlilerin olayları drag tarihine geçer:hahaha: nos sıkma olayı bizi kopardı:D tork garaj tayfasıda yerde kopuyordu :hehe: videosu var en kısa sürede eklicem zaten onun dışında 1 tane bile video çekmedim.
bu yarış Tr drag tarihinin en kötü org. ve yarışıdır.. geçen senede sıkıntı olmuştu yarışan ve seyirci açısından ama bu çok farklı bi durum anlatılmaz yaşanır ama Allah göstermesin, ben böle sefalet çekmedim:ofk:
Msky,TorkGaraj,Kop42,RcKid,BmsCivic,TH106,VtsPower ,e30Anıl bu kişiler TEbrik ederim, Geri kalan mı Ümraniye çöplüğü:ofk::ofk::ofk:
İzmirli 2010 STI çok güzel duruyordu, Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH...:icon_tup:
mehmet gazihan polo ile girdimi acaba?
herkez pişman anlaşılan ankarada olsun yariş dunya cumbur cemaat gidelim cok ucak cokk..
yarışdan sonra 124 gelmiş kavga çıkmış mersinliler haberiniz warmı :D
gencpower
17-05-2010, 09:56
mehmet gazihan polo ile girdimi acaba?
evet girdi gayet de güzel yarıştı seviyesi de belliydi zaten. arabasıda on numara olmuş her şeyiyle. Tebrik ederim Mehmet Gazihanı.
Mustafa Birsesli
17-05-2010, 09:57
eskiden izmir yarış pistinde olurdu 230m pist vardı ama herkes memnun dönerdi evine
:) bırdaha konyamı dıe anket acıyımmı ? forma
Sonucu belli ve kesin olan bir anket olurmu? :)
gencpower
17-05-2010, 10:00
herkez pişman anlaşılan ankarada olsun yariş dunya cumbur cemaat gidelim cok ucak cokk..
Ankara :icon_tup:
Mehmet Gazihan'ın polosu cok şaşırttı beni. Maşallahı vardı. O polo dizelmi?
eskiden izmir yarış pistinde olurdu 230m pist vardı ama herkes memnun dönerdi evine
aynen abi neden kısa diye yakınılıyo yinede bi şekilde durduruluyordu araçlar bence böle güsel keyifli bi pist yok hem arabanı koyacagın rahatca bi yer war hem adam gibi oturup seyredecegin bi yer..ailece yarışa gelip çolugu cocuguyla izliyen insanlar bile wardı..eski günler güseldi şu org.olsada pınarbasında eski günlere dönülse mustafa abi;):)
Mehmet Gazihan'ın polosu cok şaşırttı beni. Maşallahı vardı. O polo dizelmi?
1.9 tdı
225hp 500nm olması lazım
http://img337.imageshack.us/img337/5923/10001178973678.th.jpg (http://img337.imageshack.us/i/10001178973678.jpg/)
Bahsi gecen meshur fiber arac bumudur :D
biz seyrederken zevk aldığımız araçların en başında msyk ve torkgarajın subarusu vardı ...
Msyk uçak gibi alet gunu kaldıran makinaların başında geldi o arabaya kötü yorum kim yapabilirki...
Evet aynen buydu :D
http://img337.imageshack.us/img337/5923/10001178973678.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/5923/10001178973678.th.jpg (http://img337.imageshack.us/i/10001178973678.jpg/)
Bahsi gecen meshur fiber arac bumudur :D
O daha bişey değil kırmızı 124 vardı birde kaput bagaj kapılar komple iptaldi :D
Bizi karşılayan ve ağırlayan Selman ve Ali abiye sonsuz teşekkürler.
Organizasyon berbattı, resmen perişan olduk.
bir daha ne Konya ne drag düşünürüm.
1.9 tdı
200hp olması lazım
Çok etkiliydi maşallah ya ummadığım şekilde şaşırttı beni. Helal olsun
06 vp-eth 320
17-05-2010, 10:07
ben hayatımda boyle bı bos organızasyon gormedım lambalar arızalandı 1 saaat eslesme 1 saat arabalar bırı subarı ful yuklu arac dıgerı yurdum 131 i vs vs vs kum banyomuzuda yaptık ustune yazık kı ne yazık
http://img256.imageshack.us/img256/4641/10001018794109.jpg
Buda komple fiber 124
http://img209.imageshack.us/img209/9655/100b06721687232.jpg
124 daha garipti fiberde el izleri falan duruyordu:D beton gibiydi şekli sıva yapmışlar sanki ahaha:D:D
biz seyrederken zevk aldığımız araçların en başında msyk ve torkgarajın subarusu vardı ...
Msyk uçak gibi alet gunu kaldıran makinaların başında geldi o arabaya kötü yorum kim yapabilirki...
Evet aynen buydu :D
http://img337.imageshack.us/img337/5923/10001178973678.jpg
Ya pes dogrusu diyecek laf bulamıyorum...
Çok etkiliydi maşallah ya ummadığım şekilde şaşırttı beni. Helal olsun
yanlışlık olmuş 225 hp 500nm
editlemiştim benden önce davranmışınız :p
1.9 tdı
225hp 500nm olması lazım
200 dedin 225 oldu az daha bekleyim bakalım ne olcak :D
latife tabiki saolasın ;)
Bizi karşılayan ve ağırlayan Selman ve Ali abiye sonsuz teşekkürler.
Organizasyon berbattı, resmen perişan olduk.
bir daha ne Konya ne drag düşünürüm.
Herzaman bekleriz kardeşim. Caddelere gel gazlamaya:D
Selman si'ini ilk defa dün gördüm diri duruyor maşallah Allah kaza bela vermesin ;)
Selman si'ini ilk defa dün gördüm diri duruyor maşallah Allah kaza bela vermesin ;)
eyvallah:)
org dışında iyi tecrübe oldu benim açımdan diyebilirim.
ilk seeding de hırsıma yenik düşüp boostcut'a girdim.
ikincide riske girmemek için basıncı kısıp 13-15sn grubunun yakalamak için, risksiz kalkıp 14.044 çıkardım.
sonra gruplar değişmiş 14-15sn grubu oluşturulmuş. o grupta 2. en iyi seeding derecesi olduğu için yarı finalden girdim. lastik ısıtırken veya launch control sırasında buji ıslattım ve patırdayarak bitirmek zorunda kaldım.
bahanem bol yani:)
Herzaman bekleriz kardeşim. Caddelere gel gazlamaya:D
tekrardan teşekkürler
yollar acayip güzel gerçekten, Ali abiyle gazlamaya gelcem
ikincide riske girmemek için basıncı kısıp 13-15sn grubunun yakalamak için, risksiz kalkıp 14.044 çıkardım.
sonra gruplar değişmiş 14-15sn grubu oluşturulmuş. o grupta 2. en iyi seeding derecesi olduğu için yarı finalden girdim. lastik ısıtırken veya launch control sırasında buji ıslattım ve patırdayarak bitirmek zorunda kaldım.
tekrardan teşekkürler
sesin yeter senin bahaneye ne hacet :)
Mehmet Gazihan
17-05-2010, 10:27
tekrardan teşekkürler
BMW benden sonra senlemi kalktı ?
BMW benden sonra senlemi kalktı ?
evet bmw finale kadar çıktı ama finalde katılan bmw kazandı
lastik ne kullandın mustafa
ayrıca neden buji ıslattın basıncı cokmu kıstın ?
Open DP var sende kaç AFR yürütüosun makineyi
12 den zengin olmasan iyi olur
CİLO 3.25i
17-05-2010, 10:34
BMW ler yine şeklini yapmış yakışır :)
Mehmet Gazihan
17-05-2010, 10:34
evet bmw finale kadar çıktı ama finalde katılan bmw kazandı
keşke biraz antreman yapsayın..çok süpriz yaşadın..
arkadaşlar ankara da acaba kullanıma kapalı boş veya eski havalimanı weya uçak pisti warmıdır bilen araştıran warmı ...
34 NZM 88
17-05-2010, 10:37
emegi geçen herkese teşşekkür ederim.ortam guzeldi herşey çok güzeldi konyada bi gökhan arda ben vardık.gunun aracı 06 hm 325 di bence adam atmosferik olarak 11 defa kalktı hepsini geçti anıl kardeşimin aracı tek seferde kalkıp finalde hm 325 eleyerek 1.ci oldu her nekadr yaso kankamın aracı 1.ciliği hakketsede anıl geçerek 1.ci oldu.yapacak bişey yok ayrıca çok isyan eden arkadaşlarımız var tamam ama hava şartları ii deildi rüzgar vardı pist alanının yanı tarla olunca toz toprak içinde bi ortam oldu her yerimiz çamur içindeydık:) genede herşey guzel şuan başka pist yok en iyisi konya vatandaşlar için bi oturma yeri olursa çok guzel olur hayırlısı emegi geçen herkese teşşekürler.gönülisterdi istanbuldan da araçlar gelsin ama gelmediler.birdahaki yarış a beklıyoruz.hulk gelseydı samımı söluyorum kafaya oynardı ama oz saolsun ayar yapmadı neyse benı baglamaz
lastik ne kullandın mustafa
ayrıca neden buji ıslattın basıncı cokmu kıstın ?
Open DP var sende kaç AFR yürütüosun makineyi
12 den zengin olmasan iyi olur
pirelli d5 slick vardı 195 580 R15
solenoidle boost by gear çalıştıramadık perrin mbcyle girdim ama 5psi peak atıyordu konyada caddede denerken. map sensörüm 2.5 barlıktı 20psi açtım hırs yapıp yarıştan önce. ilk seedingde peak attı boost cut yedim. ikincide 16psi a kıstım.
afr 12.2 kesicide 11.8di
grupta araba bekledi soğukken kalkmak zorunda kalktık. hangisi tam emin değilim ama ya lastik ısıtırken ya launch control sırasında buji ıslandı.
keşke biraz antreman yapsayın..çok süpriz yaşadın..
evet ilk kez ciddi olarak drag yaptım. biraz heyecan yaptım kalkışlarda geç kaldım.
artık zamanla iyileşecektir umarım
Mehmet Gazihan
17-05-2010, 10:43
Bi dahaki yarışa mı ?
şaka yapıosun nizam..ben süre ölçmeye gittim yarışmaya değil..2 antreman kalkışında ayar yaptım..tam sağlam kaldırıcaktım cihaz bozulmuş ölçüm yapmıyormuş..
boşuboşuna gitmiş oldum..orda ailece saatlerce sersefil bekledik..
goki keşke seni dinleyip seedlerden sonra gitseydim..
bu arada merak edenler için yazıyım 14.2küsür gibi best time ım var
mehmet gazıhan cok güzel sayı cıkarmiş duyduğum kadarı ile ..
Day Walker
17-05-2010, 10:48
maşallah mehmet bigün uğriycam yanina çayını içicem
Mehmet Gazihan
17-05-2010, 10:54
her zaman beklerim ouz
valla sulhicim 14 saniye bi dizel için iyi gibi..
esas yarışta daha da iyi olacaktı ama malesef ölçemediler..seedingden sonra nerden baksan 80-90 kg hafiflettim ve yarım bar basınç açtım..
her zaman beklerim ouz
valla sulhicim 14 saniye bi dizel için iyi gibi..
esas yarışta daha da iyi olacaktı ama malesef ölçemediler..seedingden sonra nerden baksan 80-90 kg hafiflettim ve yarım bar basınç açtım..
mehmet bence çok iii bir zaman,hemde dizel;)
nazmi bu atmosferik noslu 12 küsür saniye çıkaran mavi e30 kimin kanka
Mehmet Gazihan
17-05-2010, 10:57
((: orda biçok arabanın yaptığı zamanı görünce vay be fln dedim..Evt iyi gibi abi..
http://img29.imageshack.us/img29/6696/dsc0298lq.jpg
http://img121.imageshack.us/img121/3523/dsc0303u.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/2017/dsc0301m.jpg
dedeoğlu yapmış arabayı ama kimin bilmem
acayip bişeydi
valla kopla konuşurken kalktı 12 küsür diyince şaka dedim :D
kaç tane enjektör var acaba ? :hehe:
ANCAK BU KADAR BERBAT BİR ORGANİZASYON OLABİLİRDİ HERHALDE!HEM SEYİRCİLER HEM DE PİLOTLAR İÇİN TAM BİR İŞKENCE HÂLİNE DÖNÜŞTÜ.ARTI BİR DE SAÇMA EŞLEŞTİRME SİSTEMİYLE TAM BİR FİYASKOYDU KONYA...KUŞ GRUBUNDAN KUSACAKTIK ZATEN,KARBİRATÖRÜNE KIYTIRIK TURBOSUNU ÇAKAN GELMİŞ.NOSLU-TURBOLU-ATMOSFERİK HERKES AYNI KATAGORİDE ZATEN. CİHAZLAR BOZULUR,2 YARIŞ SONRASI BİR SAAT BEKLENİR,MİLLET SAHAYA GİRER VS VS...:agbe:
VE GELELİM ONUR'A...ONCA EMEK,BAZI TEKNİK ARIZALARDAN ÖTÜRÜ YERLEBİR OLDU.AMA BİLİYORUZ Kİ,KOP42 BİR DÜZEN TUTTURSAYDI ÇOK FARKLI OLACAKTI HERŞEY.KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIM.
GÖKİ DE GÜNÜN BOMBASINI PATLATTI ZATEN;"BİZ ARABAMIZI HAFİFLETTİĞİMİZİ ZANNEDİYORMUŞUZ,BUNLAR ARTIK OLAYI AŞMIŞLAR VE FİBERİN ÜSTÜNE MOTOR KOYMUŞLAR" DİYEREK KOPARDI RESMEN BİZİ :)
BU ARADA İYİ Kİ İSTANBUL TAYFASI DA GELİP,BURADAKİ REZİLLİĞİ ÇEKMEDİLER...
Bu konya drag'larını düzenleyenler vazgeçsinler bu işten..herkes rezil oldu..Çoğu aracı kontrol bile etmediler yangın tüpü kemer vs vs hiç kontrol edilmedi..roll bar fln fln dediler yarıştan önce, almayız dediler sorun olmasın dediler ve burda ona göre herkes ayarladı arabasını ama yarış günü rezillikleri görüpte şok olmamak mümkün değildi..Herseye rağmen katılan herkesi tebrik ederim.. 07 BTU siyah subaru da maşallah çok iyiydi keza 35 AHM, 06 FRK..
Elinde mikrofon olan arkadaşta işini çok iyi yaptı, biraz fazla duygusal :) kendini kaybetti, bir ara iptal yarış filan die bağırıyodu :) şaşırmış..
Vts_Power
17-05-2010, 11:16
gerçekten çok çok kötü bir organizasyon oldu.ön elemeler olmadığı sürece böyle ivedik spec yarışlar yapılır orda ancak.düzgün arabada göremezler.fotosel sistemi zaten görüntü itibarı ile çok güve vermiyorduki(sarkık kablolar ve ve fotoseller) ve yarışların tam ortasında bozuldu.. 15 sn üstü yapacak arabalara ön eleme yapılmadığı sürece sanayi içi şahin gazlamaları havasında olur yarışınız.Ben son bir kerede Manisaya gidecem org.düzgünse orda devam ederiz Konya da düzgün bi org. ve yarış görene kadar ne izlemeye nede yarışa gelmem.eğlenmek için geliyoruz ancak rezil oluyoruz gecenin körüne kadar
gencpower
17-05-2010, 11:32
gerçekten çok çok kötü bir organizasyon oldu.ön elemeler olmadığı sürece böyle ivedik spec yarışlar yapılır orda ancak.düzgün arabada göremezler.fotosel sistemi zaten görüntü itibarı ile çok güve vermiyorduki(sarkık kablolar ve ve fotoseller) ve yarışların tam ortasında bozuldu.. 15 sn üstü yapacak arabalara ön eleme yapılmadığı sürece sanayi içi şahin gazlamaları havasında olur yarışınız.Ben son bir kerede Manisaya gidecem org.düzgünse orda devam ederiz Konya da düzgün bi org. ve yarış görene kadar ne izlemeye nede yarışa gelmem.eğlenmek için geliyoruz ancak rezil oluyoruz gecenin körüne kadar
evet eleme şart. hiç bi detayı olmayan sadece turbosunu takan arabasının gittiğini sananlar toplanmış. garip bişey oldu.
34 NZM 88
17-05-2010, 11:36
knka ben size bişey söleyımmı bence o araç o sanıyeyı tarih yazmaz çıkaramaz çogu araçta farklı derece aldı ve msky a yakın dereceler oldu.çok aşırı ruzgar vardı ve sn de bıı sıkıntı oluştu bozuldu skor bord
pirelli d5 slick vardı 195 580 R15
solenoidle boost by gear çalıştıramadık perrin mbcyle girdim ama 5psi peak atıyordu konyada caddede denerken. map sensörüm 2.5 barlıktı 20psi açtım hırs yapıp yarıştan önce. ilk seedingde peak attı boost cut yedim. ikincide 16psi a kıstım.
afr 12.2 kesicide 11.8di
grupta araba bekledi soğukken kalkmak zorunda kalktık. hangisi tam emin değilim ama ya lastik ısıtırken ya launch control sırasında buji ıslandı.
tahminimce sen lastik ısıtırken kesicide yaptın heralde bu işi
dogal olarak da kesicide eger ignition cut varsa fuel cut yoksa bujiyi orda ıslatmış olabilirsin tabi ama benimkiler varsayım en iyi utku blir ona danışman da fayda var
birde 5 psi nire 20 psi nire :)
AFR güsel open DP de fazla zengin yapmaya gerek yok ben 12.5 gdiyorum 1 2 3 4 5 vites sadece 6 da 11.8 ofda top speed ve 6 ım uzun oldugu için
egt de cıkmıyordur sende de zaten
neyse eksiklerini görmüş oldun bence hemen küsme 6 haziranda izmire getir canavarı cok merak ediyorum bir iki gün önceden buluşalım akşam rolling son ayarlar derken herkes birbirinin arabasına binmiş olur :)
34 NZM 88
17-05-2010, 11:47
Bi dahaki yarışa mı ?
şaka yapıosun nizam..ben süre ölçmeye gittim yarışmaya değil..2 antreman kalkışında ayar yaptım..tam sağlam kaldırıcaktım cihaz bozulmuş ölçüm yapmıyormuş..
boşuboşuna gitmiş oldum..orda ailece saatlerce sersefil bekledik..
goki keşke seni dinleyip seedlerden sonra gitseydim..
bu arada merak edenler için yazıyım 14.2küsür gibi best time ım var
kanka dogruda yapacak bişey yok varmı başka pist varsa söle herkes oraya gelsin denize düşen yılana sarılır ve ben şuna emınım o skor bord sıkıntılı çok ruzgar vardı tabelalar sallanıyodu ve arıza yaptı bi ara mavi e30 allah var on numara yuruyodu adam kendı bıle şaşırdı 12.6 ya nos sıksada tarih yazmaz o dereceyı alması ancak senın 14.2 yı yakalar hm325 de 13.5 lere kadar düştü dediler ve yarışa skord bord suz devam edildi illegal yarışlarda oldugu gıbı kalkış yapıldı elle :) neyse ya hayırlısı
ygtkrmdnz
17-05-2010, 11:48
arkadaşalr antep'ten gelen kırmızı 106yı görenler varmı ne yaptı nasıl yürüdü :)
Eray Yümsel
17-05-2010, 11:49
nazmi brak drag mrag ruhsatım noldu :D
CİLO 3.25i
17-05-2010, 11:52
selamlar arkadaşlar konuları okuyorumda saniyeler tuhaf geldi kesinlikle skorbord rüzgardan etkilenmiş bir e30 12.600 yapmış daha önce yapılan yarışlarda böyle bir dereceye yaklaşan görülmemiş sadece nosla o derece çok zor bu yarış sıkandal olmuş...
arkadaşalr antep'ten gelen kırmızı 106yı görenler varmı ne yaptı nasıl yürüdü :)
o 106 13 küsür yaptı demişlerdi heralde.
34 NZM 88
17-05-2010, 11:52
nazmi brak drag mrag ruhsatım noldu :D
nerde trak orda bırak eray yalan oldu olum kıl oldum sana çıkartmıyorum..:D adam gelcek bugun yarın çıkartcaz
tahminimce sen lastik ısıtırken kesicide yaptın heralde bu işi
dogal olarak da kesicide eger ignition cut varsa fuel cut yoksa bujiyi orda ıslatmış olabilirsin tabi ama benimkiler varsayım en iyi utku blir ona danışman da fayda var
birde 5 psi nire 20 psi nire :)
AFR güsel open DP de fazla zengin yapmaya gerek yok ben 12.5 gdiyorum 1 2 3 4 5 vites sadece 6 da 11.8 ofda top speed ve 6 ım uzun oldugu için
egt de cıkmıyordur sende de zaten
neyse eksiklerini görmüş oldun bence hemen küsme 6 haziranda izmire getir canavarı cok merak ediyorum bir iki gün önceden buluşalım akşam rolling son ayarlar derken herkes birbirinin arabasına binmiş olur :)
5 psi dediğim istediğimiz basıncın üzerine 5 psi peak atıyordu:) yanlış anlatmışım.
egt problemim hiç yok şu an. standalone öncesi problemliydi.
kısmet olursa durumları ayarlayabilirsem gelmek isterim akhisara çok daha ciddi hazırlanmış şekilde. konya ya yakın diye arabayı yürüterek götürdüm ama bir daha aynı hatayı yapmam içim dışıma çıktı dün gece dönerken.
Eray Yümsel
17-05-2010, 11:56
nerde trak orda bırak eray yalan oldu olum kıl oldum sana çıkartmıyorum..:D adam gelcek bugun yarın çıkartcaz
sana seviyorum kenkkk :hehe:
34 NZM 88
17-05-2010, 11:56
selamlar arkadaşlar konuları okuyorumda saniyeler tuhaf geldi kesinlikle skorbord rüzgardan etkilenmiş bir e30 12.600 yapmış daha önce yapılan yarışlarda böyle bir dereceye yaklaşan görülmemiş sadece nosla o derece çok zor bu yarış sıkandal olmuş...
kanka aynen sorun vardı zaten yarış zaten skor bord yuzunden çok geçikti hemen hemen 2saat abartısız durdu o sıra boruyu ıycede kırdım uyudum arabada :D reset attım ya netıcede herkes memnun yarış bitti bızde uçaga bındık dönduk ***** bursa şampiyon oldugunu ögrenınce uçakta kavga çıkartıyodum az daha :D kahrolsun fener
CİLO 3.25i
17-05-2010, 11:57
kanka aynen sorun vardı zaten yarış zaten skor bord yuzunden çok geçikti hemen hemen 2saat abartısız durdu o sıra boruyu ıycede kırdım uyudum arabada :D reset attım ya netıcede herkes memnun yarış bitti bızde uçaga bındık dönduk ***** bursa şampiyon oldugunu ögrenınce uçakta kavga çıkartıyodum az daha :D kahrolsun fener
:) o konulara girmeyelim kank :)
34 NZM 88
17-05-2010, 11:57
5 psi dediğim istediğimiz basıncın üzerine 5 psi peak atıyordu:) yanlış anlatmışım.
kısmet olursa durumları ayarlayabilirsem gelmek isterim akhisara çok daha ciddi hazırlanmış şekilde. konya ya yakın diye arabayı yürüterek götürdüm ama bir daha aynı hatayı yapmam içim dışıma çıktı dün gece dönerken.
kardeş sen bızım hm ile kalkan siyah 206 rc turbosun dimi senın arabanın ayarı yoktu sıkıntılımıydı 4500 de yıgılıyodu kafa sanki ? hatta bı ara yanıma geldın beyın ayarı mı ne yapacaktın
kardeş sen bızım hm ile kalkan siyah 206 rc turbosun dimi senın arabanın ayarı yoktu sıkıntılımıydı 4500 de yıgılıyodu kafa sanki ? hatta bı ara yanıma geldın beyın ayarı mı ne yapacaktın
ayarda problem yoktu ama buji problemi yaşadım. basınç geldiği an araba patırdayıp yürüymüyordu
moruk neyse gecmiş gitmiş
daha sıkı hazırlanmana gerek yok :)
1.5 bar civarı yeter bir yerden sonra cok sardıgın için yürüyemiosun
ama bence selonoidi beyinden vites vites kontrol edip ilk iki vites düşük basıncta kalkmakta fayda var
34 NZM 88
17-05-2010, 12:02
ayarda problem yoktu ama buji problemi yaşadım. basınç geldiği an araba patırdayıp yürüymüyordu
şans işte hayırlısı ama araban maşş guzel yuruyor.
ama bence selonoidi beyinden vites vites kontrol edip ilk iki vites düşük basıncta kalkmakta fayda var
varya kankacım wastgace ile ilgili bir sıkıntım var ama şuanki halini istesem yapamam herhalde tam draglık oldu :D
araba ilk başta 0,5 pesk yapıyor ve devir geldikçe ,6-7-8 diye gidiyor 5. viteste 1,2 lere oturuyor :D
drag için çok güzel bi sistem ama rollde - etkiliyor biraz peak yapmadığımız için :D
aynen öyle geçti, gitti. güzel anı oldu
boost by gear a kastık cumartesi ama olmadı, eski mbcyi taktık o da tat vermedi.
Allah kaza bela vermedi çok şükür, önemli olan o.
varya kankacım wastgace ile ilgili bir sıkıntım var ama şuanki halini istesem yapamam herhalde tam draglık oldu :D
araba ilk başta 0,5 pesk yapıyor ve devir geldikçe ,6-7-8 diye gidiyor 5. viteste 1,2 lere oturuyor :D
drag için çok güzel bi sistem ama rollde - etkiliyor biraz peak yapmadığımız için :D
diafram yırtılmış olabilir
yada wg tin kafasına giren hortumlar da kaça olabilir kontrol et
diafram yırtılmış olabilir
yada wg tin kafasına giren hortumlar da kaça olabilir kontrol et
kanka hortumlara baktık bişi yokta diafram dediğin gibi olabilir asıl sorun bu 3. wg ve bununda kafası oynuyo dönüyo sağa sola ufaktan :D bi kasıntı mı var acaba ona bakacaz bide
sanırım bu sefer tial i aldıracak zorla cem abi :D
videolar geliyor yavaştan upload ediyorum elimdekileri
Onurkk06
17-05-2010, 12:39
arkadaşlar ankara da acaba kullanıma kapalı boş veya eski havalimanı weya uçak pisti warmıdır bilen araştıran warmı ...
yok olmaması lazım ama drag için yozgat bulvarını kapatsalar süper olur yol gerçekten geniş ve etrafı da baya açık
Fibercan 124'ü merak edenler için bir fotoda benden :) Gerçekten söylenecek söz yok...
http://img155.imageshack.us/img155/3121/img0084zg.jpg
Low-Rider
17-05-2010, 12:42
Senede 1kez kullanılan sistem , kullanılması gerektiği gün çalışmıcaksa kapatsınlar o pisti.
valla bro asıl başka bir olay takıldı kafama
yarış ücreti ne kadar ödedi yarışmacılar 100+50 olacaktı kop 200 liralara yakın para ödedim dedi de ?
minimal_freak
17-05-2010, 12:47
adminlerin affına sığınarak;
uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, şehirdışından kalkıp bizler gibi rezil olup dönenlerin tekerine sağlık, katılanların emeklerine sağlık..
organize ekibi mi
HEPİNİZİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HATTA ALLAH BELANIZI VERSİN... o kadar yolu geldik döndük, bunun hesabını kimse veremez, ama bu yazdıklarım yüzünden üyeliğim silinecek olursa herkesin canı sağolsun ama organizasyon ekibinin değil, bunun hesabını ben vermiş olurum, bu kadar insanın emeğine, sağlığına cebine yaptığınızın adı yok inanın, rezalet değil, tam bir pislik ve hayvanlık, mikrofonu eline alan o öküz..... sen insan mısın ki o kadar kişiye seslenebilesin, ettiğin hakaretler ve kendi çapındaki tehditlerin (alkış yoksa kalkış yok) hepsi içine girsin o mikrofonla beraber...
Vts_Power
17-05-2010, 12:52
valla bro asıl başka bir olay takıldı kafama
yarış ücreti ne kadar ödedi yarışmacılar 100+50 olacaktı kop 200 liralara yakın para ödedim dedi de ?
150 dediler önce 175 e çıkardık dendi gittik 195 istediler enteresan.. herkes 195 verdi.süleyman kardeşim fazla alıcaz sistemimiz yok para lazım affınıza sığınıyorum dedi 175 yaotık derken ancak hem 195 alındı hemde sistem çalışmadı yazık oldu...
adminlerin affına sığınarak;
uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, şehirdışından kalkıp bizler gibi rezil olup dönenlerin tekerine sağlık, katılanların emeklerine sağlık..
organize ekibi mi
HEPİNİZİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HATTA ALLAH BELANIZI VERSİN... o kadar yolu geldik döndük, bunun hesabını kimse veremez, ama bu yazdıklarım yüzünden üyeliğim silinecek olursa herkesin canı sağolsun ama organizasyon ekibinin değil, bunun hesabını ben vermiş olurum, bu kadar insanın emeğine, sağlığına cebine yaptığınızın adı yok inanın, rezalet değil, tam bir pislik ve hayvanlık, mikrofonu eline alan o öküz..... sen insan mısın ki o kadar kişiye seslenebilesin, ettiğin hakaretler ve kendi çapındaki tehditlerin (alkış yoksa kalkış yok) hepsi içine girsin o mikrofonla beraber...
Sizler giderken gördük bizde o civarlarda döndük zaten sonuna kadar katılıyorum...
ahmet3425
17-05-2010, 12:57
150 dediler önce 175 e çıkardık dendi gittik 195 istediler enteresan.. herkes 195 verdi.süleyman kardeşim fazla alıcaz sistemimiz yok para lazım affınıza sığınıyorum dedi 175 yaotık derken ancak hem 195 alındı hemde sistem çalışmadı yazık oldu...
bu oldumu gerçekten ?
böyle saçmalık mı olur abi yaa
kaçtane ayrı il den araba geldi herkes kendini bir şekilde ayarlamış haftalar öncesinden fiyatı belirlemiş duyurmuşsun oraya gelince oydu buydu vs vs çok büyük terbiyesizlik vede saçmalık
ben kaç kişi biliyorum oraya gitmek isteyen vede giden ama maddi durumunu kıtı kıtına ayarlayan resmen terbiyesizlik olmuş
Eray Yümsel
17-05-2010, 12:58
süleyman sonucun böyle olcagını biliyodu heralde battı balık yan gider 195 lira alalım bari nası olsa bidaha gelmicekler demiştir :)