Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası
Bi dahaki yarışa mı ?
şaka yapıosun nizam..ben süre ölçmeye gittim yarışmaya değil..2 antreman kalkışında ayar yaptım..tam sağlam kaldırıcaktım cihaz bozulmuş ölçüm yapmıyormuş..
boşuboşuna gitmiş oldum..orda ailece saatlerce sersefil bekledik..
goki keşke seni dinleyip seedlerden sonra gitseydim..
bu arada merak edenler için yazıyım 14.2küsür gibi best time ım var
Mehmet abi aracın harikaydı gerçekten hayran kaldım.. 14.2 mükemmel bir süre..Başarılarının devamını dilerim :icon_tup:
ahmet3425
17-05-2010, 13:00
süleyman sonucun böyle olcagını biliyodu heralde battı balık yan gider 195 lira alalım bari nası olsa bidaha gelmicekler demiştir :)
bir daha da gelmem RTE yani :D
minimal_freak
17-05-2010, 13:02
Sizler giderken gördük bizde o civarlarda döndük zaten sonuna kadar katılıyorum...
hava şartları için yapabilecek birşey yok, ama güzelim şehirde yapa yapa çift şerit eninde asfalt ve kenarına 1 mt duvar, bu mudur pist anlayışı, sizler içinde (Konya'da yaşayan otomobilsporları tutkunları) inanın çok üzüldüm, şehir çok güzel, her geldiğimde içim ferahlıyor, şehir planlaması, şehiriçi yollar v.s. herşey çok güzel o şehirde, ama birkaçyüz metre pist ve pist kenarına 400-500 kişilik tribün yapamamışlar, inanın gece 3 saat banyo -kese ile uğraştım, afedersiniz hayalarımdan taşlar böcekler çıktı (şaka değil), insanlık bu değil :ofk:arkadaşlar
bir daha kimse gitmesin kendi aralarında oynasınlar..
katılan herkese tşklrler ve ayrıca
bize yardımları ve ilgileri için teklrar selman ve ali abiye tekrar tşkr ederim
inş manisada böyle şeyler olmaz...
minimal_freak
17-05-2010, 13:08
bencede, en güzel organizasyon telefonla 5 dk.'da buluşulup 15 dk. roll yapıp eve dönülen organizasyondur ;)
hava şartları için yapabilecek birşey yok, ama güzelim şehirde yapa yapa çift şerit eninde asfalt ve kenarına 1 mt duvar, bu mudur pist anlayışı, sizler içinde (Konya'da yaşayan otomobilsporları tutkunları) inanın çok üzüldüm, şehir çok güzel, her geldiğimde içim ferahlıyor, şehir planlaması, şehiriçi yollar v.s. herşey çok güzel o şehirde, ama birkaçyüz metre pist ve pist kenarına 400-500 kişilik tribün yapamamışlar, inanın gece 3 saat banyo -kese ile uğraştım, afedersiniz hayalarımdan taşlar böcekler çıktı (şaka değil), insanlık bu değil :ofk:arkadaşlar
Benim kuşadasından misafirlerim geldi drag seyretmeye adamlar öğlenden sonra gidelim dedi zaten arabada fln uyudular start ışıklarının çalışmasını beklerken...
Yoksa hava şartları için kimseye bişey diyemeyiz sadece yüzlerce kilometre yol yapıp oraya gelenlere yazık gerçekten...
zaten gidileceğini sanmıyorum.
geçen sene giden arkadaşlarımızda var , belki bu sene daha iyi olur diye geldiler.
geçen senenin 10 katı rezalet vardı diyorlar.
kendimi geçtim , oraya kardeşini yeğenini abisini izlemeye gelen bayan ve çocuklar vardı.
Hatta bazı ablalarımız vardı bebelerinide getirdiler , o BEDAVA izlediğimiz yerde toz bulutları içerisinde bi kaç saat dayanabildiler.
Karton şapka yaptırıp dağıtacaklarına 1'e 1 çadırdan bile sırf insanların güneşten korunması adına bir çalışma bile yapılabilirdi.
Babam yarışsa desteklemeye gitmem artık düzenlenme yapılmadıkça.
arkadaşlar o katılmış bu katılmış yok o fiber faciasıymış şahinmiş doğanmış bu gibi sözleri söylemek bize düşmez ister adam standart arabasyıla gelir ister uçak motoru takıp gelır parasını weren kurallara uyan herkez böyle organizasyonlara katılabilir arabada yanlış yapılan veya bağlanan bi sistem warsa onun elemesinide hakemler ve gözetmenler belirler eğer giren şahinler doğanlar illegalse onu hakemler eleselerdi arabaya ve araç sahiplerinin günahı yok organizasyonları düzenleyen arkadaşlara yakının lütfen...
ya şu güzelim ankaramızda neden hala bir drag pisti yapılmaz? o kadar meraklı, hevesli, ilgilenen kişi var ama bir tane pistimiz yok..
Low-Rider
17-05-2010, 13:13
ya şu güzelim ankaramızda neden hala bir drag pisti yapılmaz? o kadar meraklı, hevesli, ilgilenen kişi var ama bir tane pistimiz yok..
Hipodrom da neden yarış düzenlenmiyor artık?
hipodromun zemini başka kullanımlara açık olduğundan dolayı çok kötü.. o halde kalkış yapılmaz..
bende bır kere konya facıası yasamıstım gıdenlerın ne cektıgını ıyı bılırım...ben yapılacak acıklamayı cok merak edıyorum...tabı bı acıklama yapılacaksa...
E30///M3
17-05-2010, 13:28
bunlarıda bilin Süleyman dan geçen seneki ölçüm sistemi için yarış başı istenen kira bedeli 1000 tl.6 YARIŞDA 6000 TL sistemin kendisi 9000 tl oda derdi çattı sponsor bularak yeni sistem yaptırddı ve pazar sabahı 6 da bitti evine hiç gitmemişti Süleyman.ölçüm sisteminin eksikleri olsada idare ediyordu.fakat sol tarafda duvarın arkasından finişdeki fotosele giden kablo 200 cü mtlerde kesici bir aletle kesilerek kamufle edilmiş.
yapılabilecekler..Süleyman kardeşime iletildi...
En düşük sınıf 15-16 sn arası deyip 16 sn üstü araçları klasman dışı kabul edip klasman yarışları ve ödül töreni bitiminde bunları küstürmeden klüp kendi bildiği gibi yarıştırsın.dünkü 51 kayıtlı aracın en az 20 tanesi 16 sn üstüydü.
15-16 sınıf 1**14-15 sınıf 2**13-14 sınıf 3**12-13 sınıf4 **11-12 sınıf5**
11sn altı sınıf 6 olarak sınıflar belirlenip 0.25 sn iyileştirme toleransı ile yarışmacılar setupını yapıp gelecekler..hedefleri rakipleri değil sınıf 1 de ise 14.75 i hedefleyip bu snyeyi istikrarlı bir şekilde tutturmaya çalışacak.
Seyirci girişi araç girişlerinden farklı bir yerden verilmeli.padok alanı altındaki alanda asvaltlanarak kapalı parka dahil edilmeli.pist sonundan bir bypas verilmeli kurtarıcı ve ambulans için.kalan araçlar yüzünden araç başı 30 dakka bekleniyor.taa antepden kalkıp750 tl kurtarıcı parası vererek gelen fiberin üstüne motor koyup gelen arkadaşlara kıyamadık yarıştırdık ama bir dahası yok..o arabalarda 16 sn üstüydü zaten.
Trübin için Klupün yapacağı bir şey yok.sponsor veya hayırsever vatandaş bulunca olur ancak o...Ben gözlemciydim imkanlar dahilinde yapılabilecekleri böyle gözlemledim.daha iyi şartlara sahip bir pist yapılana kadar elbirliği ile aksaklıkları düzeltip yarışabilmemiz lazım yarışamamak daha kötü..
iyiki gitmemişiz hiç üzülmedim şu yorumlardan sonra...
iyiki gitmemişiz hiç üzülmedim şu yorumlardan sonra...
Yiğit im naber ;)
Antepden gelen fiber bir serçe yoktu , sadece AN221 Pug106 katıldı burdan , oda American Street'te 2. oldu.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs324.ash1/28359_393878384222_539364222_3901227_4156245_n.jpg
Ankarada ortam farklı degil
ama orda iki tip insan var
biri bilinçli tip tribün den insan gibi kendine ayrılan yerden izleyen
ikinci tipler hemen start noktasının arkasında araba cevirip mutlu olan ve güvenlik ile kavga edip starttan içeri piste kadar sokulan tipler
bunlardan istanbulda da var antalyada da var heryerde var engellemek cok basit degil maaleesef
gönül isterki Ankarada istanbulda antalyada konya da izmirde birer pist olsun
herkes kötü pistten şikayetçi ama biz güsel bişiler yapalım diye konu açtık 100 kişi sadece toplandı
nerde drag severler biraz ciddiye alsanız bizi keşke
katılan herkese tşklrler ve ayrıca
bize yardımları ve ilgileri için teklrar selman ve ali abiye tekrar tşkr ederim
Ne demek kazım abi herzaman bekleriz:)
Onurkk06
17-05-2010, 13:49
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3901190&id=539364222&fbid=393878094222
kırmızı 124ün detaylı fotoları:D
Organizasyon gerçekten beterdi kimse nasıl veya neden oluduğunu sormayacak böyle birşeyin çünkü gerçekten çok fenaydı padokta lastik yakalnlar patır patır gazlayıp bizi benzine eksoz gazına boğan 124 serçeler o sıcakta nasıl bir eziyet olduğunu anlatmama gerek yoktur sanırım sıcaktan nefes alırken ateş çekiyordum sanki içime ayrıca padok dizilimi öyle birşey daha önce hiç görmedim padokta araçların arasında dansöz gibi kıvrılarak geçiyoruz ve işte o en mükemmel an en arakdaki aracın kapı numarası okunur bide geç kalınca kızmaya başlar ulen kafanı uzat Allah rızası için padoğun haline bir baka bakalım neler oluyo orda acaba herkes seferber o aracı piste çıkartabilmek adına sonra katagori olayını zaten çözemedim.tek bildiğim birşey var dragtanda yarıştanda konya pistindende nefret ettim çok çıldırdım ogün arabasının içersinde ser sefil uyuya kalmış tuvalet için bile padoktan dışarı çıkamayan çünkü sırasının ne zaman geleceğini bilmeyen hiç bir açıklama yapılmayan drag severleri görünce birdaha gelmemek içinde çok söz verdim kendime başka bir yer olursa bilmiyorum ama konya pisti bitti sanırım bizim garajımız için ha birde şöyle bir durum var bir okadarda sevdik şehri sağolsunlar Ali abi ve Selman bizleri asla bırakmadı kafamı nerde olursa olsun sağıma çevirdiğimde Selman ordaydı Ali abi heran bir isteğiniz ihtiyacını varmı diye bizi ağırlamak adına bir koşuşturma içindeydi inş. onları Ankarada ağırlama fırsatımız olur çok teşekkürler hepsine daha ismini bilmediğim sayısız kahraman vardı orda :) krallar gibi ağırlandık tekrar saolun.Ha birde zaman geçmek bilmedi tabi güzel saohbetlerinden dolayı Kop Onur abi ve onun arkadaşları, Göki abi hepsi saolsunlar sohbet muhabbet zaman geçti yoksa hepten haraptık :)
ers10weys91
17-05-2010, 14:08
ultra dandik bir orginazasyondu.gelmeyenler iyiki gelmemiş.kuş serileri yokmu bide.
erkenden gitcektik ama onur(kop42) arkadaşımız için o rezilliği çektik.her tarafımız yandı pişti kum oldu.yoksa 1 dakka bile durmazdık
Organizasyon gerçekten beterdi kimse nasıl veya neden oluduğunu sormayacak böyle birşeyin çünkü gerçekten çok fenaydı padokta lastik yakalnlar patır patır gazlayıp bizi benzine eksoz gazına boğan 124 serçeler o sıcakta nasıl bir eziyet olduğunu anlatmama gerek yoktur sanırım sıcaktan nefes alırken ateş çekiyordum sanki içime ayrıca padok dizilimi öyle birşey daha önce hiç görmedim padokta araçların arasında dansöz gibi kıvrılarak geçiyoruz ve işte o en mükemmel an en arakdaki aracın kapı numarası okunur bide geç kalınca kızmaya başlar ulen kafanı uzat Allah rızası için padoğun haline bir baka bakalım neler oluyo orda acaba herkes seferber o aracı piste çıkartabilmek adına sonra katagori olayını zaten çözemedim.tek bildiğim birşey var dragtanda yarıştanda konya pistindende nefret ettim çok çıldırdım ogün arabasının içersinde ser sefil uyuya kalmış tuvalet için bile padoktan dışarı çıkamayan çünkü sırasının ne zaman geleceğini bilmeyen hiç bir açıklama yapılmayan drag severleri görünce birdaha gelmemek içinde çok söz verdim kendime başka bir yer olursa bilmiyorum ama konya pisti bitti sanırım bizim garajımız için ha birde şöyle bir durum var bir okadarda sevdik şehri sağolsunlar Ali abi ve Selman bizleri asla bırakmadı kafamı nerde olursa olsun sağıma çevirdiğimde Selman ordaydı Ali abi heran bir isteğiniz ihtiyacını varmı diye bizi ağırlamak adına bir koşuşturma içindeydi inş. onları Ankarada ağırlama fırsatımız olur çok teşekkürler hepsine daha ismini bilmediğim sayısız kahraman vardı orda :) krallar gibi ağırlandık tekrar saolun.
siz mecburen dayandınız da ben kaçtım seedingler bitince. gerçekten şehir dışından gelenler için daha çok sıkıntılydı. ama maşaallah aracınıza çok beğendim allah kaza bela vermesin:)
Göki aracı söktü çöp araba yaptı diyenlere kapak olsu nbu konya yarışı :D adamlar aşmışlar uc noktalarda geziniyorlar :D:hahaha:
Geçen sene sökük geldim diye bu ne hal diyen Sayın Hasan Başkara abicim dünki lafını hiç unutmıcam :D:D:D
Gökhan sende de çöp arabalar varmış.. :hehe::hehe::hehe:
siz mecburen dayandınız da ben kaçtım seedingler bitince. gerçekten şehir dışından gelenler için daha çok sıkıntılydı. ama maşaallah aracınıza çok beğendim allah kaza bela vermesin:)
Selman ben senin avatardaki arabayı yurtdışından sanıyordum, gerçekmiş:)
maşallahı var senin arabanın da
Selman ben senin avatardaki arabayı yurtdışından sanıyordum, gerçekmiş:)
maşallahı var senin arabanın da
Eyvallah kardeşim:) valla sizinle tanıştığıma çok memnun oldum:)
adminlerin affına sığınarak;
uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, şehirdışından kalkıp bizler gibi rezil olup dönenlerin tekerine sağlık, katılanların emeklerine sağlık..
organize ekibi mi
HEPİNİZİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HATTA ALLAH BELANIZI VERSİN... o kadar yolu geldik döndük, bunun hesabını kimse veremez, ama bu yazdıklarım yüzünden üyeliğim silinecek olursa herkesin canı sağolsun ama organizasyon ekibinin değil, bunun hesabını ben vermiş olurum, bu kadar insanın emeğine, sağlığına cebine yaptığınızın adı yok inanın, rezalet değil, tam bir pislik ve hayvanlık, mikrofonu eline alan o öküz..... sen insan mısın ki o kadar kişiye seslenebilesin, ettiğin hakaretler ve kendi çapındaki tehditlerin (alkış yoksa kalkış yok) hepsi içine girsin o mikrofonla beraber...
++10000000
bütün ınsanlar aralarında da bız de varız mahvolduk resmen zevk ıcın gunu bırlık gıt gel 1200 km yol yaptık ama hıc değmedi gittigimize tabi bunun yanında sıcagın altında kavrulmamız da cabası. ayrıca gercekten yazık ınsanlar dışarıda sıcak bır yandan ruzgar nedenıyle toz toprak bı yandan sıkıntı cekerken mıkrofon elınde mılletle dalga gecer gıbı alkış olmazsa yarış yok dıyen arkadaşı da buradan en ıctenlıgımle selamlıyorum saygımı bozmadan ama bu kafayla devam ederlerse konya ıcı hafta sonları kendı aralarında kebap yellerken koşarak 400'e kalkarlar kı kalksalar da 400 süresini olcemezler
bir ara elinde mikrofon olan arkadaş ne alkış o kadar kalkış dedi, bende sanayide araba kaldırıyomuşuz hissi oluştu o an
Antepden gelen fiber bir serçe yoktu , sadece AN221 Pug106 katıldı burdan , oda American Street'te 2. oldu.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs324.ash1/28359_393878384222_539364222_3901227_4156245_n.jpg
aynen öyle antepden sadece yılmaz dogan yarışa gırdı başkada katılım olmadı 124'ler falan mersındennı
Yazık olan daha çok şey var insanlar oraya gelebilmek için arac hazırladılar herkez öyle doğanla şahinle kapıları söküp yerine fiber akıtarak akıtarak diyorum çünkü çoğu hamur kıvamında şekilsiz şeylerdi araç hazılaryarak gelmiyor.Herkese ağır maliyetleri oldu en kötü 1000 lira ve rezil olan bir hafta sonu...Son cümleyi yarış sırasında farklı şekilde Mustafa abidende duymuştum ha rakamın onla alakası yokta neyse sonuçta böylede bir ağır sorumluluğu olmalıydı organizasyonun ama düşünülmediği apaçık ortada.
bir ara elinde mikrofon olan arkadaş ne alkış o kadar kalkış dedi, bende sanayide araba kaldırıyomuşuz hissi oluştu o an
ankara sanayiye kurban olsun vallahı daha guel oragnızasyon oluyor en azından daha cok aktiv oluyor araclar yarım saatte bır arac mı kalkar ya. bu arada bı kac arkadaş soylemıştı yerel tv'ler neden cekmıyor dıye yerel tv ne yapsın kı bu organızasyona adamlar 50 aracı altı ustu 7-8 saatte kaldırıyorlar sanırım padok alanına saat 9 gıbı almaya başladılar artık kacta bıttıyse bılmıyorum saat 4 de mı 5 de mı kanllarada yazık boyle rezaletı o kadar saat yayında tutmak akıl işi degıl
bu sökme olayının yeniden düzenlenmesi lazım.. eşit şartların olmadığı bir yarışmanın bence anlamı yok...
bas_shock
17-05-2010, 15:16
şu yaşanan rezillikten dolayı bu organizasyonu düzenleyenlerin utanması gerekirken ben bir Konya'lı olarak kendimden utanıyorum .....keşke elimizden gelseydide konya dışından gelen abilerimize kardeşlerime çok iyi şartlarda zevkli güzel yarışlar izletebilseydik
ya varya zonguldakta organizasyon yapıyorz konya draglarına denk geldi diye üzülüyordum bizim katılımımızda güzel oldu ve sanırım konya Çok Çok Çoooook kötü geçmiş.
Bizde herhangi bi tatsızlık yaşanmadı tek tatsızlık pistin kısa olmasıydı :)
saygılar.
hobaaa zonguldakta nerde yapıyosunuz dostum ?
hakkaten bende merak ettim
dragon07
17-05-2010, 15:26
izmir ve izmitten baska pistler yalan ;) izmir aşırı zevkli oluyor ne kadar güzel org yaptıklarını böyle yarışlara gidince anlıyoruz :)
hobaaa zonguldakta nerde yapıyosunuz dostum ?
abi kendi aramızda yapıyoruz Normal bi pist degil,Daha bu işte yeni oldugu için.:)
yani 3oo hp üstü araçlar zaten kalkmıyor 1 den 2 ye çektiginde bitiyor alan..
sırada yaklaşık 5oo mt civarı çift şerit anayolda yapılacak.Yol kapatılacak büyük ihtimal.
Belediye başkanındanda gerkeli izinler alındı.yani O kadar Türkiye çapında gelişecek bi buluşma degil fakat Düzcede pist yapılacakmış sanırım uğraşıyorlarmış orayada gidebiliriz.
abi kendi aramızda yapıyoruz Normal bi pist degil,Daha bu işte yeni oldugu için.:)
yani 3oo hp üstü araçlar zaten kalkmıyor 1 den 2 ye çektiginde bitiyor alan..
sırada yaklaşık 5oo mt civarı çift şerit anayolda yapılacak.Yol kapatılacak büyük ihtimal.
Belediye başkanındanda gerkeli izinler alındı.yani O kadar Türkiye çapında gelişecek bi buluşma degil fakat Düzcede pist yapılacakmış sanırım uğraşıyorlarmış orayada gidebiliriz.
duzcede pist olsun takilalim, 400 olmazsa olmaz! ;)
bu sökme olayının yeniden düzenlenmesi lazım.. eşit şartların olmadığı bir yarışmanın bence anlamı yok...
sokmeyle ne isin var senin;
kac saniyede geciyosan ona gore gruba gircen
Extreme01
17-05-2010, 16:12
Mevzu Bahsi geçen 124 başka fotolarıda benden olsunnn....
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs314.snc3/28359_393878214222_539364222_3901204_7593729_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs294.snc3/28359_393878194222_539364222_3901201_4515877_n.jpg
bu araç yarıştımı peki??
ağabey son fotosu pistten bir foto zaten.
yarıştı bu kadar 26 numarayla.
bunun gibi bir kaç araç daha vardı fiber kapısız vs.
ygtkrmdnz
17-05-2010, 16:25
Mevzu Bahsi geçen 124 başka fotolarıda benden olsunnn....
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs314.snc3/28359_393878214222_539364222_3901204_7593729_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs294.snc3/28359_393878194222_539364222_3901201_4515877_n.jpg
project cars
http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?id=539364222&aid=170246&s=0&hash=5813abb9c21d77e7aec0531cfc8f3c8d
Bu araç yarıştı ve bunun gibi hiç yoksa 10 15 tane araç vardı yarışta :(
Low-Rider
17-05-2010, 17:25
Bu 124 850kg'dan ağır mı şimdi?Eğer değilse roll cage göremedim:soru:
16saniyeden yavas diye izin vermisler katilanlarin cogu yavasmis bilmemne
Abi yavaşlar zaten sıkıntı gidebildikleri değil ama yarşta ayarsızlık çıkardılar tam bir kavga çıkartmadıkları kaldı demiştim oda oldu bunlar yüzünden bizim katagorinin son yarısı saat 8.30 9 felandı bizim piste çıktığımızda ne moral kaldı ne başka bişey çekip gidecektik kupayı yarısı beklemeden.Aç susuz.
gencpower
17-05-2010, 17:38
bu kadar sökmeye kafa yorulacağına motora kafa yorulsada bi adı olsa!
hasektörrr :hehe:
resimleri yeni gördüm :D
lütfen bunu içeri alanları anlama imkansız dahada konya yarışları için insanlardan ciddiyet beklemeyin
böyle arac gelmesin akhisara seyirci olur anca :D
alfonso4474
17-05-2010, 18:15
Sölücek bişi bulamıyom sanayide 131 şahin doğanlara ayar çeken çıkıp gelmıs bmw lerle kaldırdılar pistin yarı boyu kadar fark açan mı dersin ..
kafamız toz doldu 30dk ışık yanmasını bekledik zaten yapmayı bilmiyosanız böle organizasyonlara el atmayın 600 km yoldan geldı arkdşım bea ayıpp izmire gelsinlerde görsünler nasıl drag oluyomus konyada okuyorum tribün olana kadar bidaha asla gelmem
eet haklısın abicim hani kurallar hani nerde komiserler hakemler ???
benım kafama takılan baska bır soru var bu yarıs ucretını oderken 150 cıkardım burası eksık dedıler bırdaha say dedım eksık 45 daha verıceksınız dedıler tamam dedık 195 olucak dedıler ses etmedık sebebını sordum neden böle bu fıyat 150 dıe her yerde yazıldı dıe suleyman_83 nıklı arkadasa sordum dedımkı neden 195 verıyoruz 150 degılmıydı dedım aldıgım cevap 150 gecen seneydı bu sene 195 zam yaptık dedı :) neden pekı herkez 150 olarak bılıyordu her yerde 150 yazıldı 3 unde 5 bınde degılım eger olsaydım cekıcıye koyup oralara gıtmezdım o kadar masraf yapıp ama 45 daha fazla vermem gun boyu ac kalmamı sagladı yakınlarda banka yoktu gıdıp cekemedım :) kafana göre zam yapıosun kafana göre sayac bozulur yarısı ıptal edıyorum dıe anoslarsın kafana göre seyırcıye kızar ıptal edıyorum cıkın burdan dersın Kafana göre kupa törenı ıptal dersın böle olacagını bılıyorsun seyırcının ıcerıye gırcenı burda bu kadar laf yıycegını cıkıp herseyımız tamam sorunsuzca pıstımızı yarısa hazırladık sunu yaptık bunu yaptık esıp kükremiycen arkadasım yada kükrüyorsan suraya 2 satır yazı yazıp bundan dolayı böle oldu diye yazacaksın.ve sana bır arkdas tavsıyesi kesınlıkle ne organızasyoın ne baska bısıy hıc bırsey yapma canım kardesım sen sen sapkanı tak ortalıkda dolan bız senı ölede severiz ;) bu sekılde olursan senın duzenlıdıgın wc ye zıcma partısıne bıle kımse gelmez
2 gundur yazmadıgına göre fazla alınan mılyoncuklarımı sayıyorsun?
hddsheriff
17-05-2010, 20:47
Konya motor sporları klübü bu sene tırmanma yapacaktı allahtan iptal olmuş :D
Konuyu bastan sona takipteydim, sadece sunu solemek istiyorum; zaten motorsporlarinin durumu ortada isi profesyonel yapinda arabalarina dunya emegi ve parayi doken arkadaslarimiz bu gibi organizasyonlarin onunu acsin.. Siz boyle derme catma islerle heves kirip adini lekelersiniz isin yazik olmus, umarim akhisarla telafi olur da emekler araya gitmez..
M_PROJECT
17-05-2010, 20:49
yazik olmus ,onca masraf yapip katilip yarisan emegi gecen kisilerin hakki yenmis , en azindan bizim forumdan katilan kisilerin. hala biriside cikip en azindan bir ozur dahi dilememis...
arkın_aLLen
17-05-2010, 20:57
2010 sti in videosu varsa onuda yuklerseniz cok memnun olurum;)
Dostum siding de bizim 106yla kaltığı video var...
Pc ye atıyorum şimdi eklerim...birazdan...
2010 sti gurubunda 1 olmus galıba kac sn cıkardı bılen varmı?
benım kafama takılan baska bır soru var bu yarıs ucretını oderken 150 cıkardım burası eksık dedıler bırdaha say dedım eksık 45 daha verıceksınız dedıler tamam dedık 195 olucak dedıler ses etmedık sebebını sordum neden böle bu fıyat 150 dıe her yerde yazıldı dıe suleyman_83 nıklı arkadasa sordum dedımkı neden 195 verıyoruz 150 degılmıydı dedım aldıgım cevap 150 gecen seneydı bu sene 195 zam yaptık dedı :) neden pekı herkez 150 olarak bılıyordu her yerde 150 yazıldı 3 unde 5 bınde degılım eger olsaydım cekıcıye koyup oralara gıtmezdım o kadar masraf yapıp ama 45 daha fazla vermem gun boyu ac kalmamı sagladı yakınlarda banka yoktu gıdıp cekemedım :) kafana göre zam yapıosun kafana göre sayac bozulur yarısı ıptal edıyorum dıe anoslarsın kafana göre seyırcıye kızar ıptal edıyorum cıkın burdan dersın Kafana göre kupa törenı ıptal dersın böle olacagını bılıyorsun seyırcının ıcerıye gırcenı burda bu kadar laf yıycegını cıkıp herseyımız tamam sorunsuzca pıstımızı yarısa hazırladık sunu yaptık bunu yaptık esıp kükremiycen arkadasım yada kükrüyorsan suraya 2 satır yazı yazıp bundan dolayı böle oldu diye yazacaksın.ve sana bır arkdas tavsıyesi kesınlıkle ne organızasyoın ne baska bısıy hıc bırsey yapma canım kardesım sen sen sapkanı tak ortalıkda dolan bız senı ölede severiz ;) bu sekılde olursan senın duzenlıdıgın wc ye zıcma partısıne bıle kımse gelmez
valla seni bu açık sözlülüğünden dolayı çok seviyorum helal olsun ağzına sağlık onur:icon_tup:
Boost Up
17-05-2010, 21:02
Abi msne:D.
2010 sti gurubunda 1 olmus galıba kac sn cıkardı bılen varmı?
sinif 5 birincisi oldu 11.7 cikardi;)
sinif 5 birincisi oldu 11.7 cikardi;)
yanlıs bılıosunuz sınıf 5 de ben vardım sınıf 5 ın bırıncsı turbo nos sahın kırmızı renklı
onların sınıfı farklıydı sınıf 7 sanırım prodrag da bırıncı oldu
ClioSportAge
17-05-2010, 21:22
Mehmet gazihanın ikinci denemsiydi sanırım. Tofasla kalkıyordu :) Arkamdan bir sanayici bas bas şahine bak şahine bak bak nası vercek simdi HONDAYA(honda bu arada mehmet gazihanın polosu oluyor:) dedim kardes gel iddaya girelim gazihan alır bunu dedim. yazık olur sana falan dedi ii dedim :)
1 - 2 baktım tofas gidiyor aha dedim nanayı yedik .. Tribünden bastır abi sesim gelmiştir heralde sonra sonuc tofasa hüsran Millet gazihana hayran :)
o adamı da bir daha konusurken görmedim möl möl oturdu :)
Tşk ederim beni utandırmadığın için abi ....
Dinçer ...:)
yanlıs bılıosunuz sınıf 5 de ben vardım sınıf 5 ın bırıncsı turbo nos sahın kırmızı renklı
onların sınıfı farklıydı sınıf 7 sanırım prodrag da bırıncı oldu
Dogrudur sinif yanlis olabilir ama sure dogru;)
ben her sene araba hazirliyorum ama sinif ivir kivir ogrenemedim zaten devamli degisiyor, cikiyoruz gazliyoruz o kadar:) olay sure isi benim icin.
Bu arada bu subarularin tamami gundelik kullanilan arabalar adamlar ev is gazliyor. hafifletme,nos, ivir kivir hic birsey yok yarisirken bile hepsinde amfi, sub, duble din ekran hersey duruyordu. Sadece catback egzozlari sokuktu, birde kanatlari. Adamlar yaris arasi klimalari acip beklemisler hatta bir iki yarista gazlarken klima acik unutan bile olmus sonradan gulduk.
Subaruda stock location turbo ile dunya rekoru 10.49, tabi adam gibi vht li bir pistte hafifletme ile, eger 2010 u USA deki o piste goturup sokup deneme sansimiz olsa belki o rekoru zorlayabilir. Oem beyinli, stock kapakli, stock location turbolu bir aracin boyle gitmesi beni ayrica gururlandirdi;)
arkın_aLLen
17-05-2010, 21:35
org dışında iyi tecrübe oldu benim açımdan diyebilirim.
ilk seeding de hırsıma yenik düşüp boostcut'a girdim.
ikincide riske girmemek için basıncı kısıp 13-15sn grubunun yakalamak için, risksiz kalkıp 14.044 çıkardım.
sonra gruplar değişmiş 14-15sn grubu oluşturulmuş. o grupta 2. en iyi seeding derecesi olduğu için yarı finalden girdim. lastik ısıtırken veya launch control sırasında buji ıslattım ve patırdayarak bitirmek zorunda kaldım.
bahanem bol yani:)
tekrardan teşekkürler
yollar acayip güzel gerçekten, Ali abiyle gazlamaya gelcem
Dostum bahanen boL tabi ama doğru en azından orda gördük..ayrıca araban süper...
daha ii bekliyodum ben senin araçtan ama kısmet tabi..şanssızlık oldu...
mad_max1978
17-05-2010, 21:37
tork garajın hazırladığı siyah sti n gidişi çok etkileyiciydi.hatta yanımızda konyada subaru yetkili servis sahibi bir abimiz bile şaşırıp bu araba çok aykırı gidiyor dedi.maşallah tekerine Allah zeval vermesin bol bol alkışladık.ama neden beyaz sti ile denemediler uzun süre bekledik
siyah Btu bir ust siniftaydi, o sinifta sadece msky vardi.
2010 ise bir alt siniftaydi.
dragon07
17-05-2010, 21:43
siyah Btu bir ust siniftaydi, o sinifta sadece msky vardi.
2010 ise bir alt siniftaydi.
hangisi daha hızlı khan abi :) ?? cok basit bi soru oldu ama
mad_max1978
17-05-2010, 21:44
anladım tşk ederim.o kadar toz toprak yememizin sıcakta kavrulmamızın tek tesellisi benim için siyah btu stidı.
hangisi daha hızlı khan abi :) ?? cok basit bi soru oldu ama
BTU daha hızlı.;) Ama setuplar aynı degil tabiki.
dragon07
17-05-2010, 22:24
beyaz için çok iyi gidiyorlar demişlerdi... sürelerde çok yakın galiba
Btu daha hizli tabiki ama beyazda uzerindeki malzemeler ile gitmesi gereken maksimum seviyede gidiyor hatta benim bekledigimden iyi fakat oem 2008+ beyinler oncekilerden baya karmasik ve zor. O yuzden ara sira performansi degisebiliyor. Yinede oem ecu 1000cc enjektor iyidir;)
Btu baya sariyor aslinda daha iyi sure cikartabilir.
Btu daha hizli tabiki ama beyazda uzerindeki malzemeler ile gitmesi gereken maksimum seviyede gidiyor hatta benim bekledigimden iyi fakat oem 2008+ beyinler oncekilerden baya karmasik ve zor. O yuzden ara sira performansi degisebiliyor. Yinede oem ecu 1000cc enjektor iyidir;)
btu aks ve lsd olarak standart mi?
btu nun yuruyeni tamamen standart sadece debriyaj var yuruyende ilave;)
STI RUlezzz
böyle organizasyon görmedim...günlerdir hazırlanıyorum aile huzurumu bozdum konya için üç gündür 10 saat uyumamışımdır ama herşey boş..saçmalık...katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmiodum daha önceden oraya gidince 195 e çıktığını bilseydim o süleyman dallamasından si.e s.ke alırdım o parayı..burayıda okuduğunda bi cavabın olursa ö.m at nerdeysen yaso anında yanında menüsü çıkacak.onu tıkla..
açıkcası hasan abinin görüşleri benim için önemliydi ve onla yarıştan önce günlerce konuştuk seeding ve gruplar bu sene bi alicengiz çevrilmeden belirlencek,hafif araç farklı sınıfta yarışcak gruplar arasdında 2.sn olcak felan...hiçbiri yoktu...11 sefer kontak kapatmadan araba kaldırttılar bana ilk kalkışta subaruyu yanıma çektiler benim aracım atmosferik e30 325 [mavi olanla karıştırılmasın]yinede kalkarım dedim...üst üste 2 subaru,poloturbo,206rcturbo dan sonra hiç yarışmıyan hatta motoru subap ayarı yapacak kadar soğuk 3.5+noslu aracı çıkarıp birinciyi belirlediler...kardeşim gibi sevdiğim anıl olmasa o araç bu işler çok farklı yerlere gelicekti...ben dönen oyunun ne olduğunu biliyorum yinede mutluytum gün benim günüm oldu en çok araç kaldıran en çok eğlenen ben oldum...yarıştığımız ar4kdaşlarda çok centilmendi arızalandılar onlarada teşekür ederim...sevdiklerimize kalbimiz kırık düzenliyen dallamaya zaten mokoko
arkın_aLLen
18-05-2010, 00:41
Hem de öLene kadar mokoko :D
06 ANIL 38
18-05-2010, 00:43
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Mehmet Gazihan
18-05-2010, 00:48
böyle organizasyon görmedim...günlerdir hazırlanıyorum aile huzurumu bozdum konya için üç gündür 10 saat uyumamışımdır ama herşey boş..saçmalık...katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmiodum daha önceden oraya gidince 195 e çıktığını bilseydim o süleyman dallamasından si.e s.ke alırdım o parayı..burayıda okuduğunda bi cavabın olursa ö.m at nerdeysen yaso anında yanında menüsü çıkacak.onu tıkla..
açıkcası hasan abinin görüşleri benim için önemliydi ve onla yarıştan önce günlerce konuştuk seeding ve gruplar bu sene bi alicengiz çevrilmeden belirlencek,hafif araç farklı sınıfta yarışcak gruplar arasdında 2.sn olcak felan...hiçbiri yoktu...11 sefer kontak kapatmadan araba kaldırttılar bana ilk kalkışta subaruyu yanıma çektiler benim aracım atmosferik e30 325 [mavi olanla karıştırılmasın]yinede kalkarım dedim...üst üste 2 subaru,poloturbo,206rcturbo dan sonra hiç yarışmıyan hatta motoru subap ayarı yapacak kadar soğuk 3.5+noslu aracı çıkarıp birinciyi belirlediler...kardeşim gibi sevdiğim anıl olmasa o araç bu işler çok farklı yerlere gelicekti...ben dönen oyunun ne olduğunu biliyorum yinede mutluytum gün benim günüm oldu en çok araç kaldıran en çok eğlenen ben oldum...yarıştığımız ar4kdaşlarda çok centilmendi arızalandılar onlarada teşekür ederim...sevdiklerimize kalbimiz kırık düzenliyen dallamaya zaten mokoko
nası geçemedim ben seni yaa ((((:
kardeşim araban çok ii gidio allah kaza bela vermesin yanına geldim sonra ama biraz moralin bozuktu heralde soğuk hissttim geri döndüm..
arkın_aLLen
18-05-2010, 01:21
PoLo gerçekten etkiLeyiciydi...tebrikLer...
KCANN_220
18-05-2010, 01:52
kım ne derece aldı hıc goren duyan yok mu bı paylassanız yaww..:D
Mehmet Gazihan
18-05-2010, 02:37
kardeşim araban çok ii gidio allah kaza bela vermesin yanına geldim sonra ama biraz moralin bozuktu heralde soğuk hissttim geri döndüm..
seninkide çok iyi yürüyor Maşallah..O kadar kalkışa çok bile dayandın..
orda kimin morali iyiydiki..
senle 2. kalkışta çıkan cooler borumu yerine takıp 2. dakkada düştüm adana yoluna..Bi daha konyaya dönmemek üzere..
pist kenarında beklerken arabam bu hale geldi..
http://img199.imageshack.us/img199/8071/dsc00018cb.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/6169/dsc00028uj.jpg
motorumun çektiği tozu aklıma getirmek bile istemiyorum..mümkün oldukca ittirdim zaten çalıştırmadım..
yapılan 1500 km çoluk çocuk ordaki eziyet herşey iki basamaklı bi sayı için di..oda içimizde kaldı..
Mehmet Gazihan
18-05-2010, 02:46
Beğenen tebrik eden gelen izleyen herkese çok çok teşekkür ederim..
orda 34 plakalı tek araba sanırım bendim(baska goremedim belkide vardı) buda işin ilginç tarafı :D
Manisa pistinin yeri konumu sekli park alani vs gayet iyi hos tamam .. Asfaltta guzel fakat bence tribunlerin onundeki agaclardan dolayi 150 metreden sonra gorus alani azaliyor .. Ancak pist duvarina yakin durabilirseniz okey .. tabi her halukarda konyadan iyi oldugu kesin .. Izmir ve Izmit pistleri on numaraydi bana gore . Hele ki Izmir kisa olabilir ama kantini wc'si park alani ve en park alaninin tamamina dokulen sicak asfalttan sonra on numara oldu. Hele ki tribunden oturdugun yerden start ve finisi gorebilmek baha bicilemez .. Hele ki yaris sonrasi keyifle Izmir turu of off :)
Mustafa Birsesli
18-05-2010, 07:34
Manisa pistinin yeri konumu sekli park alani vs gayet iyi hos tamam .. Asfaltta guzel fakat bence tribunlerin onundeki agaclardan dolayi 150 metreden sonra gorus alani azaliyor .. Ancak pist duvarina yakin durabilirseniz okey .. tabi her halukarda konyadan iyi oldugu kesin .. Izmir ve Izmit pistleri on numaraydi bana gore . Hele ki Izmir kisa olabilir ama kantini wc'si park alani ve en park alaninin tamamina dokulen sicak asfalttan sonra on numara oldu. Hele ki tribunden oturdugun yerden start ve finisi gorebilmek baha bicilemez .. Hele ki yaris sonrasi keyifle Izmir turu of off :)
izmir pistinin yerini hiçbiri tutmaz tabiki bu konudada çalışmalarımız var izmir yarış pistinde yeniden drag ve eskiden yapılan tüm organizasyonları yapmak adına. ama şu anda en kullanılabılır pist akhisar
SekoLive
18-05-2010, 07:41
Gece spor haberlerine bakıyordum trt3 de denk geldim haberlerde verdiler Dragları başka izleyeniniz varmı bilmiyorm :) eksiklerimiz var diyo birisi acaba o kişi kimdi tanıyan varmı? :D
suleyman_83 sıstem ıcın 45 ytl fazla aldun kullanamadık sıstemı hesap numaramı verıyorum o 45 ytl yı yatırırsın bence herkeze gerı ıade edılmelı...abartmıyorum cıddı cıddı ıstıyorum.çirkeflık gıbı algılanmasın madem erkeklık yaptın sıstemımız ıcın aldık zam yaptım dıe kullanamadıgım bırseyın parasını verdık sende gerı ıade etmelısın
hala gelıp bısıyler yazmadın nereye kadar kacıcaksın okumuycakmısın bunları gece uyurken rahatmısın orda o kadar arabada ufaklı tefeklı sıkıntılar cıktı hatta o pıstın kenarında beklerken o tozlar nası gırdı motor ıclerıne bıde trıbun yaptım dedın kum dokturmusun hıcmı beynın calısmıyor o kum ruzgarda pıste ucucak ? bu sefer herseyı dusunduk dedın bumuydu dusundugun seyler
hatta sen bıze deıl 45 lerı gerı ıade etmeyı paranın 2 katını ıade edıp ozur dılemelısın madem bu kadar duyarsız ve sorumsuzsun suraya 2 satır yazı yazmakdan kactın acıklama yapmakdan kactın orda organeral edalarında dolanmayı bılıyordun erkek....ben doru duzgun yarısamadım arkdas paramı gerı ıade ıstıyorum!!!!
suleyman_83 sıstem ıcın 45 ytl fazla aldun kullanamadık sıstemı hesap numaramı verıyorum o 45 ytl yı yatırırsın bence herkeze gerı ıade edılmelı...abartmıyorum cıddı cıddı ıstıyorum.çirkeflık gıbı algılanmasın madem erkeklık yaptın sıstemımız ıcın aldık zam yaptım dıe kullanamadıgım bırseyın parasını verdık sende gerı ıade etmelısın
hala gelıp bısıyler yazmadın nereye kadar kacıcaksın okumuycakmısın bunları gece uyurken rahatmısın orda o kadar arabada ufaklı tefeklı sıkıntılar cıktı hatta o pıstın kenarında beklerken o tozlar nası gırdı motor ıclerıne bıde trıbun yaptım dedın kum dokturmusun hıcmı beynın calısmıyor o kum ruzgarda pıste ucucak ? bu sefer herseyı dusunduk dedın bumuydu dusundugun seyler
hatta sen bıze deıl 45 lerı gerı ıade etmeyı paranın 2 katını ıade edıp ozur dılemelısın madem bu kadar duyarsız ve sorumsuzsun suraya 2 satır yazı yazmakdan kactın acıklama yapmakdan kactın orda organeral edalarında dolanmayı bılıyordun erkek....ben doru duzgun yarısamadım arkdas paramı gerı ıade ıstıyorum!!!!
+1907... hakkınızı arayın arkadaşlar... :icon_tup:
o günü hatırladıkça insan sinirleniyor. son derece haklısın.
34 NZM 88
18-05-2010, 08:17
:icon_tup:
CİLO 3.25i
18-05-2010, 08:21
yasin kardeşim tebrikler sen elinden geleni yapmışsın arabanda on numara yürüyor, ben birkaç videonu izledim atmosferik bir e30 un nasıl yürüyebileceğini herkeze gösterdin. körfezde bir organizasyon yapılmıştı bende senin başına gelen gibi bir olay yaşadım, ben senin gibi defalarca yarışıp elenmedim kafadan 700kg bir arabaya elendim ne bir zevk aldım nede arabamı deneye bildim, orada en azından 2.lik veya 3.lük alabilirdim bu tip olaylar başımıza gelebiliyor. senin için kötünün iyisi olmuş kafadan kalkıp elenseydin daha bir üzücü olurdu bence...:icon_tup:
HER TÜRLÜ DESTEK :icon_tup:
laa kop açsana face de bi grup konya yarışından sonra parasını isteyenler diye fena tutar hee :D
kesinlikle katılıyorum
Yarış yapmak için en büyük desteği sponsorlardan alması gerek.
Farklar tekrar ödenmezse , bu yarışa sponsor olan tüm firmalarla görüşüp böylesi bir organizasyonda dolandırıldığımızı ve bunlara sizin çanak tuttuklarını anlatmak lazım esasında.
benim asıl anlamadığım olay süleyman arkadaşımızın vurdumduymazlığı
yani birtek bu yarış için söylemiyorum daha öncede aynı şeyleri gözlemledim
* adama soru soruyorsun cevap alamıyorsun
* bilgi istiyorsun dünyadan haberi yok
* biraz ağır yazıncada ukala ukala cevaplar
yani kardeşim belkide dünyanın en iyi insanı sensin ama bu şekilde olmuyor işte şuraya gelip 2 satır karalamak zor geliyorsa bu işlere hiç bulaşma o zaman ne sen kötü ol ne seni kötü bilelim
İnsanlara bu yazılanlar abartı gelebilir belki ama inanın bu yazılanlar çok hafif, daha ağırlarını hak ediyorlar, böyle bir rezillik yok arkadaş, küfür serbest bırakılsın bu konuda harbi çok doluyum :ofk:
gökı allah razı olsun senden valla arabanın ıcınde yandın bıttın perısan oldun gıkın cıkmadı zaten ne keyıf kalmıstı bızdede ne araba kaldırma ne bısıy artık bıtsede gıtsek gozuyle bakıoduk ama sabrın ıcın saol moruk
gökı allah razı olsun senden valla arabanın ıcınde yandın bıttın perısan oldun gıkın cıkmadı zaten ne keyıf kalmıstı bızdede ne araba kaldırma ne bısıy artık bıtsede gıtsek gozuyle bakıoduk ama sabrın ıcın saol moruk
yavrucum senin için geldik oraya hep destek tam destek yine olsa yine gelirim. şeyede gidemedik zaten :D:D:D
yavrucum senin için geldik oraya hep destek tam destek yine olsa yine gelirim. şeyede gidemedik zaten :D:D:D
hauhaua la onur bu adam ne için katlandı onca şeye sanıyon sen :hehe::hehe::hehe:
ama moruk bak en kısa sürede bi hafta sonu angara yapacaz :icon_tup:
gıdemedık oraya ama olsun gece çalısma odasını merak ettım :D neler oldu dıe hıc seslerıde cıkmadı :D
sanzımanı actık dun 2 ıncı dıslı yok :D sana yolluycam onu benden sana hatıra :D
millet patlamaya hazır bomba gibi olmuş.yazık yaa böyle bir organizasyonu rezil etmişler.hadi rüzgar var hava sıcak ona dicek bişe yok allahın işine karışılmaz.ama sen tut hem adamlardan söylenenlerin üzerinde fazla para al ölçüm sistemi kullanılacak diye.hemde o vaadettiğin sistem birtürlü kullanılamasın.aslında herkes yarış bittikten sonra gidecekti bu adamın yanına ver kardeşim paramızı böyle rezillikmi olur diyecekti.anlaşılan bundan sonra konyada ne organizasyon olur nede başka bişe...
O gün pilotlar başta olmak üzere herkes öyle gerilmişti ki,en ufak bir kıvılcım bekler hâle gelmişti resmen...Zaten trübün denen kum yığınında bazı ufak kavgalar da oldu.Onur,rezillik üstüne rezillik yaşadıkça canı sıkılıyor ve konsantre olamıyordu hiçbirşeye!Hatta RCkid sendin sanırım (206 RC'nin pilotu),yüzünün aldığı hâli bir gördüm dedim adamı döverek yarıştırıyorlar herhâlde!!! :agbe:
PARALAR GERİ VERİLMELİ,FAZLADAN İSTEDİKLERİ TEK KURUŞ PARA HAKEDİLMEDİ !!!
Rockford
18-05-2010, 09:04
ilk mesajda yarıs ucretlerini belirtmek yerine sadece otel ucretlerini yazmak kotu olmus.
izleyiciler icinde giris ucretli yapılabilir en azından tribun icin gerekli ucret toplanana kadar. sonucta oraya il dısından 100lerce km gelen kisiler bi suru harcama yapıyo konya icinden katılımcılarda senede bi kac kez yapılan bi organizasyon icin bi sinema bi sigara parasını gozden cıkarıcak artık giristeki 5lira vs insanları rahatsız etmez fazla ama tribunsuz pist rahatsız ediyo.
İnsanlara bu yazılanlar abartı gelebilir belki ama inanın bu yazılanlar çok hafif, daha ağırlarını hak ediyorlar, böyle bir rezillik yok arkadaş, küfür serbest bırakılsın bu konuda harbi çok doluyum :ofk:
Ya,abartılan en ufak bişey yok ki!Herkes susuyor yine bakmayın...:ofk:
ilk mesajda yarıs ucretlerini belirtmek yerine sadece otel ucretlerini yazmak kotu olmus.
izleyiciler icinde giris ucretli yapılabilir en azından tribun icin gerekli ucret toplanana kadar. sonucta oraya il dısından 100lerce km gelen kisiler bi suru harcama yapıyo konya icinden katılımcılarda senede bi kac kez yapılan bi organizasyon icin bi sinema bi sigara parasını gozden cıkarıcak artık giristeki 5lira vs insanları rahatsız etmez fazla ama tribunsuz pist rahatsız ediyo.
evet o gün göki'ylede konustuk orda 5 lira seyirci ücreti olucak bişeyler daha değişir.
millet patlamaya hazır bomba gibi olmuş.yazık yaa böyle bir organizasyonu rezil etmişler.hadi rüzgar var hava sıcak ona dicek bişe yok allahın işine karışılmaz.ama sen tut hem adamlardan söylenenlerin üzerinde fazla para al ölçüm sistemi kullanılacak diye.hemde o vaadettiğin sistem birtürlü kullanılamasın.aslında herkes yarış bittikten sonra gidecekti bu adamın yanına ver kardeşim paramızı böyle rezillikmi olur diyecekti.anlaşılan bundan sonra konyada ne organizasyon olur nede başka bişe...
ya ınan bana kendımı ıvedıkde enkada araba denıyor gıbı hısettım elle kalkısmı olur ya....bı ara gıttım dedım elle kalkısmı olur bu ne dedım aldıgım cevap napalım bıtsın kımse madur olmasın dıe böle yapıyoruz dedıler yanı bızı dusunduklerı ıcın adamlar nelere katlandı ınanabılıomusunuz tam 2 bucuk saat sıstemın calısmasını bekledık kapı numaram okunuyor piste gırmek ıcın neler cekıyorum kapı numaram 2 ıncı kez okunuyor ben daha yerımden cıkamıyorum kontagı kapattım bekledım artık cekılsınler dıe anos gelıyor pıste gelmedıgın ıcın dıskalıfıye olucaksın böle bı sacmalık varmı ? lastık ısıtıcam benı bunaltıyorlar hadı hadı rakıbın senı beklıyor dıe :) yalandan 2 cevırıyosun lastıgı kaskı takıcam cama vuruyor hadısene dıe pıste gırıyorsun zaten kıc kadar yer ılerı gerı lastık ısıtıcaksın arabayı gerıye alıosun cama 50 kısı bırden hoooopppp gelme ezıceksın bızı eee cekılın orda ne ısınız var ? yemın ederım şaka gıbıydı cıddı cıddı ben paramı ıstıyorum nasıl bır yola basvurulcaksa vuralım su alıcam dısarı cıkmam lazım cıkarsan bıdaha gıremezsın dıolar bana yemın ederım wc ye gıdıcem gıdemedım susuz kaldım ac kaldım bayılcaktım bı ara aclıkdan en son tecavuz kacınılmazsa zevk alalım barı dedık yooookkk ne zevk alabılırsın ne nefes öle berbat bır durumkı dedım bı ara ızleyım barı yarısı yok ızlıyemıyorum seyırcıler ıttrıyor yer kavgası yapıyoruz dedım benım ne ısım var burda ya saat 2 gıbı gokıye dedım hadı gıdelım ya baslarım yarısına 50 sefer arabanın yerını degıstırdık mars yandı kapıları acalım dedık arabanın ıcınde oyturalım kapıyı acıyorum ıcerıye resmen toz yagıyor kaputu actım bı baktım yemın ederım bırı sankı gelmıs elıyle kumu dokmus gıtmıs rezıllık dız boyuydu
Ya bide 45tl yarışmacılardan falza alınacağına tüm gelen seyircilerden geçtim 5 lirayı 2şer lira alınsa bisürü para ederdi.
evet o gün göki'ylede konustuk orda 5 lira seyirci ücreti olucak bişeyler daha değişir.
GSGM'nin olduğu için alamıyorlarmış öyle biliyorum.
Peki piste gelirken sağ tarafta hipodrom öyle birşey var , orda sanki atıl bir tribün gördüm ben yanlış mı gördüm acaba ?
GSGM'nin olduğu için alamıyorlarmış öyle biliyorum.
Peki piste gelirken sağ tarafta hipodrom öyle birşey var , orda sanki atıl bir tribün gördüm ben yanlış mı gördüm acaba ?
orda bi saha var heralde tam bilmiyorum bende orda olabilir.
Onurum,bundan sonra ENKA'ya gidelim pazarları.Vallaha daha temiz orası :hihih:
Onurum,bundan sonra ENKA'ya gidelim pazarları.Vallaha daha temiz orası :hihih:
aynen hıc degılse evıme yakın rezılık cekmeyız.... ceza yersekde orda 195 ytl den daha ucuz olur heralde :hahaha::hahaha:
aynen hıc degılse evıme yakın rezılık cekmeyız.... ceza yersekde orda 195 ytl den daha ucuz olur heralde :hahaha::hahaha:
Plakayı sökeriz zaten,jandarma geldiğinde de uzarız hemen :hahaha:
ya ınan bana kendımı ıvedıkde enkada araba denıyor gıbı hısettım elle kalkısmı olur ya....bı ara gıttım dedım elle kalkısmı olur bu ne dedım aldıgım cevap napalım bıtsın kımse madur olmasın dıe böle yapıyoruz dedıler yanı bızı dusunduklerı ıcın adamlar nelere katlandı ınanabılıomusunuz tam 2 bucuk saat sıstemın calısmasını bekledık kapı numaram okunuyor piste gırmek ıcın neler cekıyorum kapı numaram 2 ıncı kez okunuyor ben daha yerımden cıkamıyorum kontagı kapattım bekledım artık cekılsınler dıe anos gelıyor pıste gelmedıgın ıcın dıskalıfıye olucaksın böle bı sacmalık varmı ? lastık ısıtıcam benı bunaltıyorlar hadı hadı rakıbın senı beklıyor dıe :) yalandan 2 cevırıyosun lastıgı kaskı takıcam cama vuruyor hadısene dıe pıste gırıyorsun zaten kıc kadar yer ılerı gerı lastık ısıtıcaksın arabayı gerıye alıosun cama 50 kısı bırden hoooopppp gelme ezıceksın bızı eee cekılın orda ne ısınız var ? yemın ederım şaka gıbıydı cıddı cıddı ben paramı ıstıyorum nasıl bır yola basvurulcaksa vuralım su alıcam dısarı cıkmam lazım cıkarsan bıdaha gıremezsın dıolar bana yemın ederım wc ye gıdıcem gıdemedım susuz kaldım ac kaldım bayılcaktım bı ara aclıkdan en son tecavuz kacınılmazsa zevk alalım barı dedık yooookkk ne zevk alabılırsın ne nefes öle berbat bır durumkı dedım bı ara ızleyım barı yarısı yok ızlıyemıyorum seyırcıler ıttrıyor yer kavgası yapıyoruz dedım benım ne ısım var burda ya saat 2 gıbı gokıye dedım hadı gıdelım ya baslarım yarısına 50 sefer arabanın yerını degıstırdık mars yandı kapıları acalım dedık arabanın ıcınde oyturalım kapıyı acıyorum ıcerıye resmen toz yagıyor kaputu actım bı baktım yemın ederım bırı sankı gelmıs elıyle kumu dokmus gıtmıs rezıllık dız boyuydu
Kopcan sunlari okudum ya bro gozumde canlandiriyorum , benim seker firlat valla yarisini kaskini sistemini ...... der ceker giderdim .. oha disari cikamazsin onu yapamazsin hop geri gelme falan , ettiginiz kufurleri tahmin etmek zor degil .. ah garibim yaa gecesinde de ne guzel guldurmustum sizi ahhaha :D O gun bildigin apaci toplanma gunu olmus baska bisey degil .. abi yanlis anlamasin kimse lafim meclisten disari ama , bu sahinciler tofascilarin cogu bildigin zenci - beyaz ayrimi gibi birsey ya. adamlarin kisiligi karakteri koltukta oturup camdan disari bakmasi bile farkli.
kop42, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, gurcell, kellepaca, Mehmet Gazihan, melih_bey, metinn, miniks, Pug, Rockford, suleyman__83, ZT106
ooo paşam hosgeldın
ahauhauh gitti onur :D misafir olarak devam
Konuyu Toplam 21 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
göki, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, kellepaca, kop42, Mehmet Gazihan, melih_bey, miniks, MSB, M_PROJECT, Pug, rahmi, srdralc, ZT106
Kopcan sunlari okudum ya bro gozumde canlandiriyorum , benim seker firlat valla yarisini kaskini sistemini ...... der ceker giderdim .. oha disari cikamazsin onu yapamazsin hop geri gelme falan , ettiginiz kufurleri tahmin etmek zor degil .. ah garibim yaa gecesinde de ne guzel guldurmustum sizi ahhaha :D O gun bildigin apaci toplanma gunu olmus baska bisey degil .. abi yanlis anlamasin kimse lafim meclisten disari ama , bu sahinciler tofascilarin cogu bildigin zenci - beyaz ayrimi gibi birsey ya. adamlarin kisiligi karakteri koltukta oturup camdan disari bakmasi bile farkli.
Serdarım,inan varya dediğin orada gerçekti!Kusacaktık yaa...
Ben çok kısa birşey yazmak istiyorum
biliyorsunuz ki hep buraya gitmek istedim ama bir türlü gidemedim şimdi bukadar olumsuz şeyden sonra Râbbim iyikide nasib etmemiş hakkımda hayırlısı buymuş dedim çok şükür.
Benim konunun başlarında da okursanız derecemi ögrenmeye gidiyorum yarışmaya degil yazmıştım cumartesi antreman bile yapsamn yeter demiştim
şimdi ben yarışırken yada antreman yaparken christmas tree ve timer çalışmıyorsa ben o konyaya neden gelicektim
ayrıca birşey daha var eger gitmiş olsaydım ve ben kalkıcakken orda timer bozulsaydı arabamı geri cekerdim hiç kalkmazdım
elle kalkışmı olur bukadar sacma şey duymadım elle kalkış sadece izmitte iki arkadaş zevkine kalkarken olur
ne fodepar belli olur ne başka bişi oohhh erken kalkan yol alsın gitsin öle şeymi olur
oraya akdar zahmet etmiş benzin yakmış bilmem kaç ay öncesinden arabasına binlerce dolar para harcamış bu insanlar sırf 0 -400 metre süresini ölçmeye bilmeye gitmiştir oraya
ve şu anda en büyük hakları da ögrenemedikleri 400 metre süreleri yüzünden iade istedikleri paralarıdır
özellikle çalışmayan cihaz için ekstra olarak istendiginden bir an önce paraların iade edilmesi gerekir
SULTANOGLU
18-05-2010, 09:45
göki, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, kellepaca, kop42, Mehmet Gazihan, melih_bey, miniks, MSB, M_PROJECT, Pug, rahmi, srdralc, ZT106
o misafir benim lan :D şirketten devamlı şifre gir kullanıcı adı gir çık üşendiğim için misafir takılıyorum :D
:D Onur da mı uçtu yavv :D
Konya yarışına seyirci ve yarışanlar okusun, dinden imandan çıkardılar ettirdikleri küfürler ile, halen sövüyorum ya hayatımda ben böle gün yaşamadım gavur yapmadı sizin yaptıgınızı
:D:D
Tövbe İstiğfar, Bağışlanma Duası, Mağfiret Duası
Estağfirullah. Estağfirullah.
Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ.
Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.
Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb!
akşam cok bomba bı vıdeo patlatıcam gokı cekmıstı :D bı nebze olsun gulerız ya
Lan cenabat imam sen ne anlarsin bunlardan tovbe :D Edit yap lan ahahah :D
Konya yarışına seyirci ve yarışanlar okusun, dinden imandan çıkardılar ettirdikleri küfürler ile, halen sövüyorum ya hayatımda ben böle gün yaşamadım gavur yapmadı sizin yaptıgınızı
:D:D
Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ.
Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.
Yaa baba bombasın yaaa :hoo:
ya olm bi gece öncesi sen olmasan zaten o gün maytap geçecek konumuz olmıcaktı :D
At at Onurum,gülelim biraz tüm bu gerginliğin üstüne :icon_tup:
Allah razı olsun
Allah razı olsun
Amin cümlemizden bro..
İyiki gelmemişsiniz hacı, böyle bi rezillik yok Allah düşmanımın başına böyle birşey vermesin. 1500 km çektiğim eziyeti bi ben bilirim. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..
SULTANOGLU
18-05-2010, 09:59
bak şu anki misafir ben değilim :D
Low-Rider
18-05-2010, 10:01
Bir insan kendi kendini niye baltalar , o kadar kötü bir organizasyondan sonra oraya bir daha kimsenin gelmiceğini düşünmediniz mi?
Bomboş pisti napıcaksınız onu düşünün artık nasıl olsa siteye ne yazsam diye düşünmüyosunuz.
:D Göki varya,aklıma Konya'daki sözlerin geldikçe gülüyorum haa...Biz arabamızı hafiflettiğimizi zannediyormuşuz,bunlar artık olayı aşmışlar ve fiberin üstüne motor koymuşlar dedinya...Aklımıza geldikçe,burada kopuyoruz resmen yaa :hahaha:
Aga ben halen olayların şokundayım adamlar hakkaten inanmışlar, hayal güçlerine hayran kaldım:D bana çok fena fikirler verdiler. VtsPower ahmet abi sende hafiflettini sanıyorsun ama aldanıyosun abi :D ahauahuahu ya şaka gibi :D evdeki kapıların arasına bi köpük sıkılır sonra sertleşir ya serçe onu yapmıştı ben aracın içini inceledim hasss.. çektim :D o serçenin akşam bi videosunu paylaşıcaz hazır olun:D
wc'ye gıdılen alanı bıle kapatmışlar parti orada da duzenlenmez :) dedıgın gıbı sen sapkanı tak ızle bız senı bırak sevmeyı can yoldaşı ılan ederız yeterkı bı daha organızasyon yapma sen. yok yanı işden anlamayan bı organızasyon sırketıne verseydınız pıstı onlar gerekenı yapar bu işden anlayan bırını yarış komıtesının başına koyar yıne duzgun bı olay cıkardı ama sıkıfıra sıfır elde var sıfır ki eksileri saymazsak
korhan abi btu'da neler var ? ufak bı lıste sanıkcası yoksa
o lafta izmit deki dragları sunan biri söylüyordu ama o adam eğlenceliydi valla çok eskiden kalma bir laf .ii alıntı yapmışlar ama becerememişler sanırım :o
Aga ben halen olayların şokundayım adamlar hakkaten inanmışlar, hayal güçlerine hayran kaldım:D bana çok fena fikirler verdiler. VtsPower ahmet abi sende hafiflettini sanıyorsun ama aldanıyosun abi :D ahauahuahu ya şaka gibi :D evdeki kapıların arasına bi köpük sıkılır sonra sertleşir ya serçe onu yapmıştı ben aracın içini inceledim hasss.. çektim :D o serçenin akşam bi videosunu paylaşıcaz hazır olun:D
İnanmışlar ki ne inanmışlar,ulen resmen bir taraftan bakınca arabanın taa diğer dış kısmı görünüyordu :D Bu fikirlerin uygulamaya geçtiğini düşünemiyorum bile sende :cool:
ya olm bi gece öncesi sen olmasan zaten o gün maytap geçecek konumuz olmıcaktı :D
ahhaha ne gecesi lan yeni gune sizle gunaydin dedim ben hahaha koltugun uzerinde plates yapan korelide bonusu ahahha :) :D
Parayi veripte karsiligini alamayan arkadaslar kissadan hisse " hakkimizi helal etmiyoruz ALLAH'indan bul " desinler .. o elemana yeter de artar bile ..
[QUOTE=Pug;1404999]ahhaha ne gecesi lan yeni gune sizle gunaydin dedim ben hahaha koltugun uzerinde plates yapan korelide bonusu ahahha :) :D
hauha moruk banlasanıza şunları :p
ahhaha ne gecesi lan yeni gune sizle gunaydin dedim ben hahaha koltugun uzerinde plates yapan korelide bonusu ahahha :) :D
Parayi veripte karsiligini alamayan arkadaslar kissadan hisse " hakkimizi helal etmiyoruz ALLAH'indan bul " desinler .. o elemana yeter de artar bile ..
o elemana yeter mı ben bılmıyorum bunu emınım bu konuyu okudu yarıştan sonra ama bu kadar da olmaz ınsan bı cevap yazar bı ozur dıler yada ozru gectım ne dıyorsunuz lan sız der yanı muhakkak bırşey der suskun kalamaz bu kadar lafa yada bız cok geri kafalıyız bızım zorumuza gıder bu kadar laf !!!
alkış yoksa kalkış yok dedi. ne kadar alkış o kadar kalkış değil :ofk:
pardon özür dilerim:(:hiihi:
sahinkuru
18-05-2010, 11:15
Konya motor sporları klübü bu sene tırmanma yapacaktı allahtan iptal olmuş :D
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum konyada iki tane klüp vardır birisi 16 mayıs yarışlarını yapan konya otomobil sporları klubü diğeri ise konya otomobil ve motor spoları klubü http://komosk.org.tr/ tırmanma yarışınıda komosk düşünüyordu hatta dragda düşünüyordu ama kendini hazır hissetmediği için kalkışmadı saygılarımla.
pardon özür dilerim:(:hiihi:
neden lastiği o lavugun üstüne doğru ısıtıp altına almadın :D
neden lastiği o lavugun üstüne doğru ısıtıp altına almadın :D
ilkinde birini eziyordum az kaldı
ona denk gelsydi keşke
kop42, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, gurcell, kellepaca, Mehmet Gazihan, melih_bey, metinn, miniks, Pug, Rockford, suleyman__83, ZT106
ooo paşam hosgeldın
evet arkadaşım konuyu sabahtan beri oku oku yeni bitti geçen seneki yarışlardan sonra bu sene nasıl olacağını tahmin edebildim önemli olan organizasyon yapmak değil onu en iyi şekilde sürdürmek ve sonuca ulaştırmaktır pazar günü piste gitmeyi bırak piste giden yola dahi çıkmadım geçen sene golf ile arkadaşımız dereceye girdi ve ozamanki bozukluklar güvenlik önlemlerinin yetersizliği organizasyon hatalarını görünce bu senede afedersiniz ama bir cacık olmayacağını bildiğimden gitmedim yarışan arkadaşları derece alan arkadaşları tebrik ediyorum
duyuruyu yapan arkadaşın sizleri çağırıp organizasyonu yapmaya çalışan arkadaşın sizlerin sorularına verdiği cevaplar -ben doğru dürüst cevap verdiğini hatyırlamıyorum-
zaten organizasyonun nasıl olacağı hakkında bilgi vermiş oldu
tek söyleyeceğim; yarışlara katılmaya gelen arkadaşların hazırlık aşamasında verdiği emek harcadığı zaman ve paraya yazık oldu doğrusu üzüldüm yıkıldım
seyretmeye ş.dışından onca gelen rezil olan aileler çocuklar üzgünüm hem de çok
bir laf vardır;
konuşmayı biliyorsan konuş ilham alsınlar, konuşmayı bilmiyorsan sus adam sansınlar
misali bu işi beceremeyecektiniz neden kalkıştınız kalkıştınız madem bir sürü mahalli site ve üyeleri var neden onlardan yardım istemediniz bir bilene sormadınız
kaldı ki bu ilk olmadı önceki senede de yaşandı bu sıkıntılar neden önlem almadınız....
vs vs üzgünüm arkadaşlar konyalı olmasamda konya da yaşayan biri olarak çok çok üzgünüm
[QUOTE=Pug;1404999]ahhaha ne gecesi lan yeni gune sizle gunaydin dedim ben hahaha koltugun uzerinde plates yapan korelide bonusu ahahha :) :D
hauha moruk banlasanıza şunları :p
arap sabunu oldum :soru:
ClioSportAge
18-05-2010, 14:23
bunlarıda bilin Süleyman dan geçen seneki ölçüm sistemi için yarış başı istenen kira bedeli 1000 tl.6 YARIŞDA 6000 TL sistemin kendisi 9000 tl oda derdi çattı sponsor bularak yeni sistem yaptırddı ve pazar sabahı 6 da bitti evine hiç gitmemişti Süleyman.ölçüm sisteminin eksikleri olsada idare ediyordu.fakat sol tarafda duvarın arkasından finişdeki fotosele giden kablo 200 cü mtlerde kesici bir aletle kesilerek kamufle edilmiş.
yapılabilecekler..Süleyman kardeşime iletildi...
En düşük sınıf 15-16 sn arası deyip 16 sn üstü araçları klasman dışı kabul edip klasman yarışları ve ödül töreni bitiminde bunları küstürmeden klüp kendi bildiği gibi yarıştırsın.dünkü 51 kayıtlı aracın en az 20 tanesi 16 sn üstüydü.
15-16 sınıf 1**14-15 sınıf 2**13-14 sınıf 3**12-13 sınıf4 **11-12 sınıf5**
11sn altı sınıf 6 olarak sınıflar belirlenip 0.25 sn iyileştirme toleransı ile yarışmacılar setupını yapıp gelecekler..hedefleri rakipleri değil sınıf 1 de ise 14.75 i hedefleyip bu snyeyi istikrarlı bir şekilde tutturmaya çalışacak.
Seyirci girişi araç girişlerinden farklı bir yerden verilmeli.padok alanı altındaki alanda asvaltlanarak kapalı parka dahil edilmeli.pist sonundan bir bypas verilmeli kurtarıcı ve ambulans için.kalan araçlar yüzünden araç başı 30 dakka bekleniyor.taa antepden kalkıp750 tl kurtarıcı parası vererek gelen fiberin üstüne motor koyup gelen arkadaşlara kıyamadık yarıştırdık ama bir dahası yok..o arabalarda 16 sn üstüydü zaten.
Trübin için Klupün yapacağı bir şey yok.sponsor veya hayırsever vatandaş bulunca olur ancak o...Ben gözlemciydim imkanlar dahilinde yapılabilecekleri böyle gözlemledim.daha iyi şartlara sahip bir pist yapılana kadar elbirliği ile aksaklıkları düzeltip yarışabilmemiz lazım yarışamamak daha kötü..
kimi savunuyosun onu anlamadım o antepten geldiyse biz konyadan mı geldik.
Kabul edin ve kapayın pisti.madem gözlemciydin. kaç kisiydiniz ya? 5 tane turuncu gözetmen baska da bir sey görmedim ben . Eskisehiri örnek alın slalom yaptık 60 gözetmen D tipi lisanslı 40 güvenlik vardı kuş uçmadı. saniye saniye her sey oldu.
10 kişiyle 5000 kişiyi idare etmeye çalısırsanız ya siz cahilsiniz ya biz oraya geldik diye enayiyiz anlamadık gitti
Kabul edin ve kapayın pisti.madem gözlemciydin. kaç kisiydiniz ya? 5 tane turuncu gözetmen baska da bir sey görmedim ben . Eskisehiri örnek alın slalom yaptık 60 gözetmen D tipi lisanslı 40 güvenlik vardı kuş uçmadı. saniye saniye her sey oldu.
10 kişiyle 5000 kişiyi idare etmeye çalısırsanız ya siz cahilsiniz ya biz oraya geldik diye enayiyiz anlamadık gitti
akranın yok karşında biraz yavaş karşındakinin kim oldugunu bil öle yorum yap.;)
motorcularecesi
18-05-2010, 15:51
sen gözetmenmiydin alla alla hangisiydinki :)))
motorcularecesi
18-05-2010, 15:56
kalkış değil :))
alğıışş yoksa kalğışş yoğğ :)
motorcularecesi
18-05-2010, 16:00
patlatın artıkkk yaaa çok merak ettim ben biliorum onu :)))
kalkış değil :))
alğıışş yoksa kalğışş yoğğ :)
recep ivedik e hayvan diyenler utansın.. :)
Gökan sen içerde boru kesmiyormusun lan kaytarma işten :)
Gökan sen içerde boru kesmiyormusun lan kaytarma işten :)
malını gönderdim yatıştayım :)
malını gönderdim yatıştayım :)
İki gündür çatışmadayım paranı yatırttım bende.
motorcularecesi
18-05-2010, 16:11
recep ivedik e hayvan diyenler utansın.. :)
hahahhh :))) valla öyle ama hakkını yemeyelim çok güldürdü beni :)
nerdeyse ağlayacaktı ya ...
bi oyun havası çalmazlarmı hahahhh :)
Düzeltme : Gaziantepden Fiber Üstüne Oturtulmuş motor'la hiçbir araç gelmedi. Buna %10000000 garanti verebilirim. Lütfen mersinli fibercanlarla bizi karıştırmayın.....
hahahhh :))) valla öyle ama hakkını yemeyelim çok güldürdü beni :)
nerdeyse ağlayacaktı ya ...
bi oyun havası çalmazlarmı hahahhh :)
ismailYK çaldı daha sı varmı, ben bas gaza aşkım bas gaza yı çalıp gaza getirirler diye düşündüm ama hayal kırıklıgına uğradım :D:)
Düzeltme : Gaziantepden Fiber Üstüne Oturtulmuş motor'la hiçbir araç gelmedi. Buna %10000000 garanti verebilirim. Lütfen mersinli fibercanlarla bizi karıştırmayın.....
fiber olan araçlar Mersin araçları idi. 33 plaka mersin di dimi ?
1 aydır bu yarışa hazırlanıyorlarmış :D
haci Izmir de ki adamin adini unuttum dilimin ucunda ne guzel organize ediyordu yarislari yaa .. bir de su intihar eden spikerlik yapan birisi vardi o da cok iyiydi ..
::ZaFeR::
18-05-2010, 16:20
utanmasa adam fiberden gövde dökecekmiş neredeyse.bu durumda en güzeli anadola güzel bi motor swaplamak :D
motorcularecesi
18-05-2010, 16:21
ismailYK çaldı daha sı varmı, ben bas gaza aşkım bas gaza yı çalıp gaza getirirler diye düşündüm ama hayal kırıklıgına uğradım :D:)
bide nasıl sinirleniolar emeğimize yazık die :)))) yavv harbi komediydi o kadar tozu yuttum ama çok güldüm çok :))))
Aynen öyle Mersindendi , daha öncede dediğimiz gibi sadece AN221 kırmızı Pug106 katıldı Antep'ten.
Bu arada 06kop42'nin siteden aşinalık sebebiyle bir kaç fotosu var bizde , sallarız bi ara buralardan.
ClioSportAge
18-05-2010, 16:25
yaşı büyükse affola fakat gerçekten çok üzgnüm. söylediklerim sahsa değil biraz da kulube dir.
Ewt KOP'un fotoları bende mevcut bu akşam upload edicem siteye. Siteden Siyah RC'ninde fotosu olması gerekiyor onlarıda düzenleyip bu akşam atarım fotolar kısmına arkadaşlar
Ewt KOP'un fotoları bende mevcut bu akşam upload edicem siteye. Siteden Siyah RC'ninde fotosu olması gerekiyor onlarıda düzenleyip bu akşam atarım fotolar kısmına arkadaşlar
uleyn butun fotolar sende zaten face'mı atıon nereye atıyorsan atta bı goz atalım
İbrahim Erdem
18-05-2010, 17:52
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=3955719&id=591657355 Çektiğim fotoğraflar arada fiber 124 de var.
Rezalet bi gündü. 11 gibi gelirken yolda dönenleri görüyordum. Doğru düzgün kontrol yok. Kalkan araç geri dönemiyor güvenlik sıfır.Seedingleri gördük ayrıldık. Utanç verici.:(:Deli:
Fotoları faceye yükledimde. Buraya konu açmaya gözüm yemiyor :) 100 küsür foto var bunları toptan upload edebileceğim bir site varmı acaba :)
ressim.net coklu upload edebiliyorsunuz
Aman hatırlatıyım yukledıgınız fotoların boyutlarını ufaltın haa :D
arkadaşlar organizasyon yetersizdi hava şartlarıda yorucu emeği geçen herkese teşekkürler yinede . gaziantepten katıldık 27 an 221 plakalı 106 gti ile 13.302 gibi güzel bi derece yaptık sınıfımızda 2.ci olduk işte videosu: http://www.youtube.com/watch?v=MEH-G1hwDBs
E30///M3
18-05-2010, 19:04
Kabul edin ve kapayın pisti.madem gözlemciydin. Kaç kisiydiniz ya? 5 tane turuncu gözetmen baska da bir sey görmedim ben . Eskisehiri örnek alın slalom yaptık 60 gözetmen d tipi lisanslı 40 güvenlik vardı kuş uçmadı. Saniye saniye her sey oldu.
sen bana telini versene bende sana vereyim telimi burdan yazmak kolay ara konuşalım salak salak konuşma ben hasan başkara asn gözlemcisiydim..yapılabileceklerin hepsini rapor ettim.orda 40 değil 400 kişi olsa telden atlayan seyirciyi tutamazdı.
0532 337 60 06
pist kapatmak kolay dimi sportoto 1 trilyon para gömdü oraya..yarışa geç gelen herkes gibi gençlik spor il müdürüde 4 km öteye aracını park etti ve yürüyerek geldi oraya seyircinin yarışmacının herşeyi gördü ve tribün projesi spor totoya bu gün gitti.her müsibetde bir hayır vardır.olanları savundunduğum yok.ben yapılabilecekleri yapılacakları yazdım.süleyman 10 günde para buldu skorbordu bitirdi yaptı çalıştırdı. Kabloyu kim kestiyse ona küfredin.türkiyenin hangi pistinde öyle bir sistem var el insaff...oraya çakılacak her çivi para.. Klüplere 5 kuruş para gelmiyor federasyondan.süleyman -yarışı yönetenler istermiydi böyle bir durum çıkıp neyin savunmasını yapıcaz polimiğe girip cevap hakları üstüne tartışmalar yaratacağız.elele birdahaki yarış bunların olmaması için ne yapılabileceğini konuşmak varken.geçen senede burda yarış oldu seyircinin çilesi dışında bir olumsuzluk yoktu ama ne bu kadar seyirci nede bu kadar yarışmacı bekleniyordu.
26 hazirandaki yarışı mevcut şartlarda düzenleyecek arkadaşlar varsa buyursun bekliyorum...
E30///M3
18-05-2010, 19:21
sende sahtekar mokokosun...burdan bu sahtekar arkadaşın sataşmasıyla açılan ücret konusunada açıklık getireyim.geçen sene ücret 100+40 sigorta+15 gibide günlük lisans ücreti idi.bu sene 125 katılım+50 sigorta+20 de günlük lisans 100 katılıma 25 tl eklemede skorbord sistemine 25tl bir katkı olması içindi.paramı kalıyor zannediyorsunuz organizasyon yapana skorbordun 6000 ödendi 3000 tl borç var..
yaso sınıf belirleme kalkışlarında adam gibi kalkıp en iyi ikinci dereceyi yapsaydında altdan gelenle yarı final sonrada final koşsaydın nosu sonradan mı açtın derim işkenbeden mi atayım senin gibi atamam allahdan korkda sende atma ben senin nossuz olduğun kadar bende tarafsızım. kalkışdan önce sınıf saniyelerini belirledim herkes senin kadar yakın bana.aracını soğutmak için ne kadar caba sarfettiğimi hakemler ankaralıydı ara bulda bi sor allah aşkına..
bir konuda haklısın aracını en iyi gösterip yarışdan keyf alarak yarış ücretinin son kuruşuna kadar harcayan pistin hakkını veren bir tek sen vardın...
E30///M3
18-05-2010, 19:59
körfezde bir organizasyon yapılmıştı bende senin başına gelen gibi bir olay yaşadım, ben senin gibi defalarca yarışıp elenmedim kafadan 700kg bir arabaya elendim ne bir zevk aldım nede arabamı deneye bildim, orada en azından 2.lik veya 3.lük alabilirdim bu tip olaylar başımıza gelebiliyor. senin için kötünün iyisi olmuş kafadan kalkıp elenseydin daha bir üzücü olurdu bence...:icon_tup:
Allah razı olsun senden:icon_tup: yaso hayatında ilk defa bir yarışa çıktığı için eskiden bizim başımıza gelenleri anlamasını beklemiyorum ama bardağın 3 de 1 ide dolu olsa onu gören bir kişi çıktı teşekkür ederim.2 adet örnek fiber araç eğer 15 sn altındaki sınıflarda olsaydı kesinlikle yarıştırmayacaktım.ama buda hataydı diskalifiye ettirmeliydim yarış komiserine.bir hatam daha vardı süre ölçümlerine girmeyen 2 aracı finallere en son sınıfdan yarışa girmesine izin verilmemdi.hep saf düşündüğümüz için sistem çalışmayınca süre cezasıda almayacaklarını bilerek böyle bir işe kalkışıp kupa almakmış hedefleri.sonradan diskalifiye oldular ama o pozisyona düştük bir kere.hafifletme konusuna gelince yaso kendi koltuğundan başka koltuk yoktu sen yarışırken HM nin üzerinde.bir dahası olursa koltuk sökme konusuna bir esneklik getirmek gerek.ama fiber uygulamalarına kesinlikle izin verilmemeli.
yasinipek79
18-05-2010, 20:11
Gerçekten inanılmaz kötü bir organizasyomdu..Gittiğime pişman oldum..toz toprak içindeydi heryer..Ne oturulacak yer vardı nede bir kapalı alan.Güneşten kavrulduk adeta...Bidaha Konyaya gidilmez..
E30///M3
18-05-2010, 20:21
Kobloyu 200 cü metrede keserek cezaya girmeden sınıfında bedava kupa alıp masturbasyon yapmayı amaçlayan kişi kişiler taraftarlarına küfredin ve paranızı yakalayıp bir şekilde onlardan tahsil edin o skorbortda kimsenin malı değil siz yarışmacıların.
bir hatamız daha varmış herkesden özür diliyorum o tabloyu görüp mevcut şartlarda yarışı yapmaya çalışmayalım.. burda yarış olmaz deyip yarışı iptal edip herkesi evine göndermeliydim.
birde yarışıp da küfreden arkadaşlar hanginiz böle bir pistde kalkıp yarışıp 400 mt süreniz ölçüldü ?? şu an hangi pistde var?? padok alanına hanginiz 2 mekanikerle girdi kimse herkesin 5-6 arkadaşı vardı 50 araç padok alanında 250 kişi
hakkını helal etme olsun bitsin adamın yüzü olsa zaten girip buraya yazar okuyor yazmıyor şimdi çatır çatır aldığı fazla parayı yiyor :icon13:
H22Power
18-05-2010, 20:32
sefalet çeken umduğunu bulamayan kazıklandığını yada boşa gittiğini düşünen arkadaşlara diyecek bir sözüm yok kendilerince haklı olabilirler ama bu işi profesyonelce yapmaya çalışan sırf caddelerde değil pistlerde olsun diyen 1 elin parmağını geçmeyecek insanlara saçma ithamlarda bulunmak bütün aksilikleri yüze vurmak hep negatif durumları ön plana çıkartmak bana etik gelmiyor bu insanları bu işten soğutmayında o günkü eksiklerini giderip ileriki yarışlarda size en profesyonel organizasyonu sunabilsinler daha bugun sokak ta yapılıp tarafların öldüğü bir drag yarışı konusu açıldı videos bölümüne açın okuyun videoyu seyredin ve bu konuya geri dönüp teşekkür edin emeği geçen herkese...
H22Power
18-05-2010, 20:36
organizatörleri tanımam etmem emeği geçenlerde tanımam muhakkak madur olduğunuz yerler var ama konuya bir göz atın:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54450
en azından hala hayattasınız sokaklarda bu işi yapıp polis jandarma ile muhattap olup 100 lerce lira ceza yiyenleride unutmayın...
motorcularecesi
18-05-2010, 20:39
bişey ya tam yapılır ya hiç yapılmaz iki yıldır rezil oluoruz toz toprak içinde kaldık yaa bari çevreyi düzenleyin
E30///M3
18-05-2010, 20:46
sefalet çeken umduğunu bulamayan kazıklandığını yada boşa gittiğini düşünen arkadaşlara diyecek bir sözüm yok kendilerince haklı olabilirler ama bu işi profesyonelce yapmaya çalışan sırf caddelerde değil pistlerde olsun diyen 1 elin parmağını geçmeyecek insanlara saçma ithamlarda bulunmak bütün aksilikleri yüze vurmak hep negatif durumları ön plana çıkartmak bana etik gelmiyor bu insanları bu işten soğutmayında o günkü eksiklerini giderip ileriki yarışlarda size en profesyonel organizasyonu sunabilsinler daha bugun sokak ta yapılıp tarafların öldüğü bir drag yarışı konusu açıldı videos bölümüne açın okuyun videoyu seyredin ve bu konuya geri dönüp teşekkür edin emeği geçen herkese...
Allah razı olsunn...350tl veripde bundan çok kötü şartlarda ulusal yarış yaşadık gördük biz.. o şartları yaşayanlar bizi çok iyi anladığından bişey yazamıyorlar buraya.ulusal yarışda ankarada elle bayrakla 2008 de yarıştığınızı ne çabuk unutunuz beyler..2009 da ulusal olmadı 2010 da takvim bile yok.
Allah razı olsunn...350tl veripde bundan çok kötü şartlarda ulusal yarış yaşadık gördük biz.. o şartları yaşayanlar bizi çok iyi anladığından bişey yazamıyorlar buraya.ulusal yarışda ankarada elle bayrakla 2008 de yarıştığınızı ne çabuk unutunuz beyler..2009 da ulusal olmadı 2010 da takvim bile yok.
iyide bu organizasyonu hakli cikarmaz, kötü örnek örnek sayilmaz
H22Power
18-05-2010, 20:56
Asıl Allah sizden razı olsun.. 350tl ye el yordamı ile start verilen zamanlamasız hatta 400m yı geçtik 270m olan pistte olan yarışları asla unutmadık.. ki onları bile elimizden aldılar siz iş başa düştü diyerek hiçbir kar güdmeksizin sırf pistlerde bu işin yapılmasına devam etmek için çalıştınız çabaladınız ama malesef ki organizasyondaki aksilikler bütün güzellikleri gölgelemiş emeklere haksızlık görüyorum malesef bu işe yeni başlandı çeyrek mil ölçümü bile henüz çok yeni bir araba yaparken nasıl ki ilk denemelerde tam performans ı bekleyemiyorsak ilk yarışlarda pistlerden mükemmel verimi almayı beklemek anlamsız ama yurt dışını gördükçe bizde öyle organizasyonları görmek istemiyor değiliz ama her konuda olduğu gibi bu konudada yurtdışından baya gerideyiz zamanla herşey çok güzel olucak ve bugun bunları konuştuğumuz için gülümseyeceğiz:D
Mustafa ne prof org. yapmasından bahsediyorsun sen? ordamıydın? orda yaşananları biliyormusun? bi öküz eline mikrofonu almış çocuk azarlar gibi bagırıyor insanlara yok yarış iptal oldu diye vs vs lan ibne sen kimsin ordaki insanlar babanın usagımı? Bi yarış iptal olursa yetkili anons geçer herkese, sen kimsin düdük.. tuvalete gidemiyosun dışarı çıktınmı geri içeri almıyorlar, ben onura yardım için gittim konyaya beni dışarı salladılar, onurun aracında bi arıza olsa yardım edicek kim olucaktı? daha yazıcam da uzatmak istemiyorum. süleyman organizasyon yapamaz bu kadar açık ve net. geçen senede aynı şeyler yaşandı, her sene öncekinden ders alınıp bişeler katılır ama daha beter geriledi konya.
Hasan abi lafım sana değil, kurallar ile bi sıkıntı yok zaten tepkimiz tamamen org. bozukluguna.Dediğin lafıda hiç unutmıcam :):)
E30///M3
18-05-2010, 21:03
iyide bu organizasyonu hakli cikarmaz, kötü örnek örnek sayilmaz
yazdıklarımı iyi okursanız eleştirilerde haksızsınız kusursuz 10 numara organisazyon demiyorum. sadece el insaf diyorum.ilk yazımda daha yapılması gerekenler dedim ve hepsini rapor ettim.bütçesi (200*50)10000 tl olan ki bununda %50 si sigorta parası ve federasyona ödenecek günlük lisansdan oluşuyor.organisazyon için 5000 tl niz var.50000 tl lik türibün mü yapsın bu adam.büyük bir özveriyle 9000 tl skorbort borcunun altına girdi ve sistemi yaptırdı aksilik çıksın istermiydi.bunca işin altına girmiş 15 gündür gecesi gündüzüne karışmış bir adam bunca aksaklıkğı bilerek yaşayıp zevk mi alıyor şu eleştirilerden.
E30///M3
18-05-2010, 21:14
göki walla o padok alanının kalabalıklığı ve karmaşanın sorumlusu yine biziz laf rasında kaynamasın 50 araba 2 şer mekaniker 100 kişi 50 de yarışcı 150 kişi böylede olmadı herkesin kankisi ordaydı 5-6 kişi kısaca padokda karmaşaya yol açan 300 kişi kendi arkadaşlarınızdı.bir dahası olursa 1 mekaniker 1 şöför 50 araba varsa 100 kişi.biz önce kendi kapı önümüzü süpürelim. çevik kuvvetdende 50 polis işimizi zorlaştıranlara önlem alınması lazım.
senin arabanada çöp demedim :)senden beter kamikazeler varmış dedim..
Mustafa ne prof org. yapmasından bahsediyorsun sen? ordamıydın? orda yaşananları biliyormusun? bi öküz eline mikrofonu almış çocuk azarlar gibi bagırıyor insanlara yok yarış iptal oldu diye vs vs lan ibne sen kimsin ordaki insanlar babanın usagımı? Bi yarış iptal olursa yetkili anons geçer herkese, sen kimsin düdük.. tuvalete gidemiyosun dışarı çıktınmı geri içeri almıyorlar, ben onura yardım için gittim konyaya beni dışarı salladılar, onurun aracında bi arıza olsa yardım edicek kim olucaktı? daha yazıcam da uzatmak istemiyorum. süleyman organizasyon yapamaz bu kadar açık ve net. geçen senede aynı şeyler yaşandı, her sene öncekinden ders alınıp bişeler katılır ama daha beter geriledi konya.
Hasan abi lafım sana değil, kurallar ile bi sıkıntı yok zaten tepkimiz tamamen org. bozukluguna.Dediğin lafıda hiç unutmıcam :):)
+++1000! :icon_tup:
E30///M3
18-05-2010, 21:22
göki bu ne sinir temennilerle dolu bir yazıya ne prof u filan deyip başlıyosun ısırmaya niye tartışıyoruz burda iyi bişiyler olsun diye.TRT1 den sunucu getirecem veya bidaha yarış olursa mikrofonu sana vericem.
çöp olayı işin latifesi abi senin canın saolsun:):D
göki bu ne sinir temennilerle dolu bir yazıya ne prof u filan deyip başlıyosun ısırmaya niye tartışıyoruz burda iyi bişiyler olsun diye.TRT1 den sunucu getirecem veya bidaha yarış olursa mikrofonu sana vericem.
hasan abi Allah'ını seversen sen o mikrofon lu kişiyimi savunuyosun burda? adam akıllı konusacak birisi alıcak o mikrofonu, geçen seneki tombul kişi hakkında da bi sürü eleştiri oldu boş bıoş konuştu, önlemini alıcak tabiki, geçen seneki eksiklerin hangisi giderildi ? sen gelip sürekli saniye ışık olayını öne sürüyosun şu kadar para verildi edildi diye, onu bile becerememişken daha neyin savunması, bu kadar kişinin eziyet çekmiş masraf yapmış süleyman 3 milyar zarar etmiş bi muhasebe yapalım o zaman kim daha çok zarar etmiş.
hasan abı bıze ankarada bır organızasyon yap allah askına bızı yaban ellere atma :)
suleyman 83 arkdasım gel bır acıklama yap benım kulturum bılgım buna yettı mıkrofonu o arkdasın agzına ben verdım onu layık gördum de bu sanıyelı olcum yapan sayac ıcın bozuldu de sunu de bunu de neden kacıyosun bunu anlamıyorum bu kadar ınsanı rezıl etın cık deıkı hepınızden özur dılerım söleyken böle oldu böleyken böle oldu de neden bu kacıs onu anlamıyorum orda gayet erkekce gezıyordun nerde bu erkeklıgın ?
hasan abı bıze ankarada bır organızasyon yap allah askına bızı yaban ellere atma :)
+1567541357464
arkadaşlar bütün yazılanları okuyamadım özür diilerim. foto çeken oldu mu? şu fiber arabayı merak ettim.
Rezilliklerinizi de çok iyi anlıyorum. bende geçen yaz gitmiştim agustosta. inanım bir hafta kendime gelemedim.
E30///M3
18-05-2010, 21:43
bak bir daha sölüyorum aksayan hiçbir şeyi savunmuyorum bende kör değilim süleymanda kör değil kör noktalarında uyarıyoruz zaten..bu bir ders oldu seyirci ve yarışmacı patladı siz tepki göstersenizde göstermesenizde önlemler alınacak.bu sporu seven ve birşeyler yapmaya çalışan insanların duyarsız damgası vurmayın.
trilyon çıkarsa piyangodan yaparız bir pist atmayız yaban ellere :)
neyse yatayım artık pazar yorgun pazartesi dinlenemedim bugün istanbul git gel hoşaf gibiyim..
Ahmet abicim online görüyorum seni sölim dedim.. sistemde kalkışdaki ışık hatası düzeltme yaparken istediğimiz oluyor yapılıyor şu an süre yeşil yanınca değil araç fotoselden geçince başlayacak.
E30///M3
18-05-2010, 21:50
suleyman 83 arkdasım gel bır acıklama yap benım kulturum bılgım buna yettı mıkrofonu o arkdasın agzına ben verdım onu layık gördum de bu sanıyelı olcum yapan sayac ıcın bozuldu de sunu de bunu de neden kacıyosun bunu anlamıyorum bu kadar ınsanı rezıl etın cık deıkı hepınızden özur dılerım söleyken böle oldu böleyken böle oldu de neden bu kacıs onu anlamıyorum orda gayet erkekce gezıyordun nerde bu erkeklıgın ?
yapmayın allah aşkına yaa...çok ağır yazıyorsunuz hepimiz arkadaşız kardeşiz yarın yüzyüze bakacaz:( bu kadar ağır yazdığınız için tartışma büyümesin diye girip yazmıyor.lütfen rica ediyorum..okumuyormusunuz 200 cü metrede finişdeki fotosele giden kablo kesilerek kamufle edilmiş.. sistem onun için çalışmadı..
CİLO 3.25i
18-05-2010, 22:05
Allah razı olsun senden:icon_tup: yaso hayatında ilk defa bir yarışa çıktığı için eskiden bizim başımıza gelenleri anlamasını beklemiyorum ama bardağın 3 de 1 ide dolu olsa onu gören bir kişi çıktı teşekkür ederim.2 adet örnek fiber araç eğer 15 sn altındaki sınıflarda olsaydı kesinlikle yarıştırmayacaktım.ama buda hataydı diskalifiye ettirmeliydim yarış komiserine.bir hatam daha vardı süre ölçümlerine girmeyen 2 aracı finallere en son sınıfdan yarışa girmesine izin verilmemdi.hep saf düşündüğümüz için sistem çalışmayınca süre cezasıda almayacaklarını bilerek böyle bir işe kalkışıp kupa almakmış hedefleri.sonradan diskalifiye oldular ama o pozisyona düştük bir kere.hafifletme konusuna gelince yaso kendi koltuğundan başka koltuk yoktu sen yarışırken HM nin üzerinde.bir dahası olursa koltuk sökme konusuna bir esneklik getirmek gerek.ama fiber uygulamalarına kesinlikle izin verilmemeli.
Hasan Bey selamlar, ben Gebzeden Yılmaz ÖZKAN. Birşey dikkatimi çekti, bazı atmosferik e30 ların yaptıkları dereceler çok mükemmel dereceler. Örneğin 12.600 sn de + noslu olarak bitirmiş, mavi bir e30 bu çok mükemmel bir derece. Benim düşüncem o ölçüm cihazları o gün biraz sorunlu idi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
hasan abı senle o kadar konustuk muhabet ettık azcok bızde konusrken ınsanları tanıyabılıyoruz suleyman hatalı hersey hazır dedı pıst hazır dedı solüsyon hazır dedı seyırıc ıcın yer hazır dedı haksızmıyım sence ? pıste rızgardan savrulan kumlar nedır abı trubunu gectım oraya kum dökdurmek hangı akla mantıga sıgar ?
ayrıca pıste kımse gırmedıkı abı yuruyerek ? nasıl kablo kesılebılır sende bızlere hak ver abı bı sıra sende çileden cıktın orda senıde bunalttılar seedıng yapılmyan yarısmacılar vardı bumudur organızasyon ahlakı ? lutfen elını vıcdanını koy bızlerın acısından bır dusun
Vts_Power
18-05-2010, 22:49
Ahmet abicim online görüyorum seni sölim dedim.. sistemde kalkışdaki ışık hatası düzeltme yaparken istediğimiz oluyor yapılıyor şu an süre yeşil yanınca değil araç fotoselden geçince başlayacak.
hayırlısı olsun abi. yannız ben cidden yıldım biraz yokum.illegal roll spec takılacam abi olmaz bu kadar düzensiz bi org.ordaki aletler 9binlira fln etmez abi kim kesecek kabloyu o tarafa kimse geçmioduki yasaktı?? ayrıca sabahdan beri o fodepar fotoselleri hata verip duruyordu. bizim o kadar özenimize emeğimize böylesi özensiz ve hazır olmayan bir sistem ve pist olmadı abi.
hasan abı senle o kadar konustuk muhabet ettık azcok bızde konusrken ınsanları tanıyabılıyoruz suleyman hatalı hersey hazır dedı pıst hazır dedı solüsyon hazır dedı seyırıc ıcın yer hazır dedı haksızmıyım sence ? pıste rızgardan savrulan kumlar nedır abı trubunu gectım oraya kum dökdurmek hangı akla mantıga sıgar ?
ayrıca pıste kımse gırmedıkı abı yuruyerek ? nasıl kablo kesılebılır sende bızlere hak ver abı bı sıra sende çileden cıktın orda senıde bunalttılar seedıng yapılmyan yarısmacılar vardı bumudur organızasyon ahlakı ? lutfen elını vıcdanını koy bızlerın acısından bır dusun
Dipnot ekleyeyim oraya o kum yeni dökülmediki geçen senede o tribün (o tribünse tabi) aynı şekildeydi. Hiçbir fark yoktu ben geçen senede gittiğim için biliyorum. Benimde anlamadığım seyirciler için yer ayarlandı dediler ama hiçbir fark yoktu.. Tek fark geçen sene çok rüzgar olmadığından toz piste gitmemişti. Bu sene resmen pist toz oldu...
Boost Up
18-05-2010, 22:59
Hani olay tam nedir bilmiyorum, kim haklı veya haksız fakat organizatör abimiz yanlış yapmış fazladan para falan.. Eğer böyle fazladan para alma durumu varsa o para belki bir anda değil ama yavaş yavaş kat kat fazlası çıkacaktır:)
yeni yarışmacılar kazanılmak için sanırım böyle mahalliler düzenlenmesine karar verilmişti sanırım. bu şartlar altında elimden geldiğince katılmayı düşünüyordum. kendime göre arabamı hazırladım, arabamı yürüterek geldim. 2. seeding kalkışımı saat 1 gibi yaptım, gruplardaki kalkışım ise saat 6 da oldu. ama arada ne oldu ne bitti gruplar ne şekilde oluştu kim hangi sırada hiçbir bilgi verilmediği gibi organizasyon masasının yanına gitmemize de izin verilmedi hiçbir şekilde öğrenemedik. bir ara hiç çağrılmıycam sandım defalarca gitmek aklıma geldi. bu şartlar beni hayal kırıklığına uğrattı. bu şartlarla piste çıkmayı bir daha düşünür müyüm bilmiyorum. Ahmet abiye katılıyorum, otobana devam. bu şartlarda kimse yarışmacı yok, piste gelin diye çağrıda bulunmasın
benim anlamadıgım 200. metrede nasıl kesıldı bu kablo yada ne zımbırtıysa yok yanı yarış başlangıcındakı alan olsa eyvallah cok kalabalıktı gorulmedı yarış bıtımınde bı yerde olsa bu seferde uzak dıyelım gozukmedı ama yarışın tam orta yerı ve guvenlıgın oldugu yer kı orada tam bızım karşı tarafımız orada ınsanlar hıc tel orguden atlamadı hatta yaptıkları bol bol agaca cıkıp yarışı ızlemeye çalışmaktı bı garıplık var bence oyle degıl mı ?
sende sahtekar mokokosun...burdan bu sahtekar arkadaşın sataşmasıyla açılan ücret konusunada açıklık getireyim.geçen sene ücret 100+40 sigorta+15 gibide günlük lisans ücreti idi.bu sene 125 katılım+50 sigorta+20 de günlük lisans 100 katılıma 25 tl eklemede skorbord sistemine 25tl bir katkı olması içindi.paramı kalıyor zannediyorsunuz organizasyon yapana skorbordun 6000 ödendi 3000 tl borç var..
yaso sınıf belirleme kalkışlarında adam gibi kalkıp en iyi ikinci dereceyi yapsaydında altdan gelenle yarı final sonrada final koşsaydın nosu sonradan mı açtın derim işkenbeden mi atayım senin gibi atamam allahdan korkda sende atma ben senin nossuz olduğun kadar bende tarafsızım. kalkışdan önce sınıf saniyelerini belirledim herkes senin kadar yakın bana.aracını soğutmak için ne kadar caba sarfettiğimi hakemler ankaralıydı ara bulda bi sor allah aşkına..
bir konuda haklısın aracını en iyi gösterip yarışdan keyf alarak yarış ücretinin son kuruşuna kadar harcayan pistin hakkını veren bir tek sen vardın...
abi öncelikle ücret konusu hakkında hiç bi bilgim dahi yoktu benden 10 sayfa önce başlamış okudum yazdım.paraya önem vermediğimi senin çok ii bilmen gerek. önem versem katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmeden geldim..daha dikkatli okursan eğer yazdıklarımı orda 195 olduğunu öğrendim aradan iki gün geçti daha önce 150 olarak açıklandığını duyunca yapılan terbiyesizliği kınadım ve yinede sözümün arkasındayım herkezin olduğu gibi...seedingdede adam gibi kalktım sen burda sınıflar geçen seneden farkklı belirlencek dedin seeding de arabadan civata sökmemiştim görüntüler varsa bakabilirsin...ama sözler tutulmayınca herkezin arabası sökük ve aynı sınıfta olucaksak bende sökerim dedim ve seedingden sonra söktüm..nos konusunda içim çok rahat çünkü her dönüşümde kaputu açtım areaç soğutabilmek için nos korkum olsa kaputu açmam bu arbada emek var haram beygir yok..aracı soğutmak için çaba sarfettim allah razı olsun kontak kapattırmadınız...bu arda ilk 2003-2004 senesinde ulusal draglara girdim sadece 430 tl lisans 400 tl katılım ödedim..ben bu işte yeni değilim abi çoğu arkadaşın dreksiyona mama dediği zamanlar ben bu işin içindeydim...cümlemin sonundada bişey yazdım kaçırdın benim gönlüm sevdiklerime kırgın yani sana süleymanmış ahmetmiş mehmetmiş ben tanımam ben senin sözüne geldim oraya..ben seeding derecemin altına indim möadem niye geçemedim 3.5 i...13-15 arası sınıflar olucaktı 12-13,13-14,vs...yapıldı 3.5+nos 13.9 yaptı o zamn seedinde kalkışta dahada düştü madem bi üst sınıfta olsaydı...bay çekmek yok dedin bir sefer kalktı araba birinci oldu bu bayan mıydı..
haa yinede diyorum kesinlikle derdim kupa felan değil anıl benim öz kardeşim gibidir..zaten yarıştan sonrada gördüysen kucakladım ayağa kaldırdım...biz güldük eğlendik fakat konyaya farklı vaadlerle geldik bunu herkez bilsin...nosu bitmesin diye kaldırılmadıysa zaten diyuecek bişeyim yok..
senin saf düşündüğün için değil abi süleymanın cebi dolsun diye adamlar alındı...biraz önce yazdım yine yazıyorum ben arcımdan seedinglerde civata sökmedim.yarışta herkez biyerleri sökünce bende söktüm konya için çok doğal bişey bu çünkü ali babanın çiftliği gibi..11 sefer üst üste araç kaldırdığıma kızgınım sen bunu engelliyebilirdin..araya birer araç sokmak zor değil...nese sonuç olarak gururluyum seedinle beraber 13 sefer araç kaldırdım 12 supob lı 6750 çeviren 80 li yılların teknolojisiyle hazırlanan atmosferik m20 nin napıcağını herkez gördü umarım...yarıştan sonra kulağıma nos felanmı var gibi şeyler geldi araç hala römork üstünde ankarada yatıyo aklı kalan görebilir.istiyen dreksiyona kendi oturabilir..
E30///M3
19-05-2010, 06:25
abicim bir daha sölüyorum yanlışı savunmuyorum haksız değilsiniz yanlışları konuşarak küfrederek allahdan bela okuyarak nereye varabilirsiniz.kimse istemezdi böyle olsun.o kablo kesiminde de sol taraf sağ taraf herkes heryere girdi çıktı ve o olayı cahil bir seyirci değil neyse kimsenin günahını almayım allahından bulsun onu yapan.
E30///M3
19-05-2010, 06:51
gelelim sahtekar yaso sana allah seni bildiği gibi yapsın bak burdan yazıyorum insanlar acaba deyip inanırlar diye okusunda ne kadar sahtekar olduğunu anlasınlar diye.sonrada telefonda ağzına ..sçrm seniinn.bir daha yazıyorum adam gibi oku adam gibi yaz cidden kızmaya başladım sana.. benim bir abiliğim var herkese eşit.. bir arabanın avantajı olcak diyen bunu ne bozarım nede laf ettiririm ağzından çıkanları kulağın duysun.bana en yakın kişi mavi 325 li Tuncay dı orda hangi sınıfdaydı senin bir altındaki sınıfda.daha ilk toplantıda süre ölçümüne geçilmeden dedim 50 araba var burda bucuklu filan bir yerden kesim alırsak insanların aklına farklı şeyler gelir dedim ve ayrı sayfalara 11-12***12-13***
13-14***14-15***15-16 ve 16 sn üstü diye sınıflamayı yaptırdım.sınıflamayı yaptım derken boş sayfaların üzerine o sınıfa girecek üst ve alt sınırı yazdım bu sınırlar çerçevesinde görevli arkadaşlar sayfaları dodurdu.kimsenin süresi belli değildi bunu yaptırdığımda.süre ölçümlerinde de iki kişinin süresine baktım o da kağıtdan değil canlı canlı fısfıs ismail ile mavi e30 lu Tuncay ın onun haricinde kimsenin süresini bilmiyorum bilmemde gerekmiyor ilgimide çekmedi aklımda fesatlık olmadığı için.sonradan yapılan tek değişiklik 16 sn üstü 20 tane araba olunca 16-17 yapıldı 17 üstü diye bir sınıf eklendi.adamsan bunu araştır bunun aksini ispat et sonra konuş.yada burdan herkesin önünde özür dile benden.arabam iman gücüyle gidiyo diyosun madem allah korkun olması lazım iftira atma.final kalkışını hemen yapacaktı hakemler koştum masaya diğer kalkışları yaptırdım dinlendirmek için seni.senin için değil hak neyse onun için.haa öte tarafdan daha önce verdiğim akılları geçtimm yarışdan iki gün önce orda seni geçirmek madara etmek olsaydı niyetim o dbilas emmeyi taktırıp fakirde kalıp avansla kırılarak kurtarıcı üstünde seyredebilirdik.. yukarıda allah var ben korkuyom sende kork.aracının nossuz olacağını kesin ve kes bilen bir kişi varsa oda benim çünkü bundan 5-6 sene önce m20 atmosferikle 13.2 leri daynoda 276 bg leri yakaladım ben.
son cümle..............tekrar söylüyorum..:ofk:
şu yazdıklarımı araştır doğruluğunu öğren sonrada herkesin önünde özür dile benden..
E30///M3
19-05-2010, 07:10
yasoTabi ben kötülük yaptımm sistemi böle yapınca eski hacim sistemi olsaydı 2800cc ile 2000*1.5 turbo katsayısı ile 3000cc olan subaruların hepsiyle kalkacaktın.beyaz subaru 1-0 öndeyken arızalanmasaydı şu konuştukların dan farklı telde çalacaktın.bu seferde bu nasıl sistem 4 çekerle kaldırdınız filan.6 haziranda akhisarda yarış var hacim sistemine göre git orda hangi sınıfda yarışıcan hangi arabalarla kalkıcan kaçıncı olacan merak ediyorum.eskiden 1 kerede olsun yarışmışsın ama çabuk unutmuşsun.
+++1000!:icon_tup:
E30///M3
19-05-2010, 08:29
Akhisarın sınıflaması yaso..
Sınıf 1 -> 0 - 1400 cc- ye kadar otomobiller
Sınıf 2 -> 1401 - 1600 cc arası otomobiller
Sınıf 3 -> 1401 - 1600 cc arası GTI, VTS, VTI,GSI
Sınıf 4 -> 1601 - 2000 cc arası otomobiller
Sınıf 5 -> 2001 - 2800 cc arası otomobiller
Sınıf 6 -> 2801 cc ve üzeri otomobiller
Sınıf 7 -> 4X4 ve Noslu
Sınıf 8 -> Dizel
bak burda güzellik yapmışlar 4 çekerleri ayırmışlar..sen yaklaşık 3000 sin ama sahtekarlıkla sınıf 5 e girersin..
E30///M3
19-05-2010, 08:32
hayırlısı olsun abi. yannız ben cidden yıldım biraz yokum.illegal roll spec takılacam abi olmaz bu kadar düzensiz bi org.ordaki aletler 9binlira fln etmez abi kim kesecek kabloyu o tarafa kimse geçmioduki yasaktı?? ayrıca sabahdan beri o fodepar fotoselleri hata verip duruyordu. bizim o kadar özenimize emeğimize böylesi özensiz ve hazır olmayan bir sistem ve pist olmadı abi.
Ahmet abi sende bu kadar dar pencereden baktın ya kimseye bişey demiyorum artık.orda bir yarış daha yapılırsa davetiyeyle adam çağırıp seyircisiz yarış yaptıracağım gelen gelir..
süleyman yanlıs yapıyorsun ortamı sogutmaya calısyorsun...ama cok yanlıs yapıyorsun bu senın son yaptıgın organızasyon bence bırdaha kımsenın katılcagını dusunmuyorum bak burda ınsanlara neler yazıyor çiziyor ? çok kaçak güreşiyorsun bence bu son organızasyonundu...kımse alınmasın darılmasın kullanamadgım sıstemın extra ucretını benden ısteyen suleyman helal etmıyorum o parayı sana ve bu kadar sorumsuz olman ayrıcı kişiliğine kimliğine zarar verdi... hiçmi savuncak bır cumlen yok kendını hıcmı soluycek bır lafın yok yapıcak acıklaman yok bu yazılan cızılenlerın hepsını kabulmu edıyorsun ......haaaa susuyorum dıyorsan bu susulcak bır konu degıl sen burda yazmıyrak ınsanları dahada çileden cıkarıp kendıne dusman edıyorsun SÖLEDİĞİM GİBİ CEBINE GIREN BENIM HAKKIM OLAN BIR KURUS VARSA Kİ VAR HELAL ETMIYORUM....
yani artık konya tofaş cup olarak devam edecek gibi
1.24 cup yapalım :)
Sizleri anlamakta güçlük çekiyorum ben. Adamlar locost araba yapıyorlar, yok şasi, üstüne karbonfiber, ülkemizin güzide ustaları size süper made in turkey locost makine getiriyorlar beğenmiyorsunuz, ondan sonra ülke gelişmiyor diyoruz.
Açın ustalarımın önünü :D :D :D
1 saate kadar
Turbo k24 swap SERÇE 8.24sn videosu sizlerle :D
Göki daha önce kartala h22 koymuşlardı sanıyorum.
süleyman yanlıs yapıyorsun ortamı sogutmaya calısyorsun...ama cok yanlıs yapıyorsun bu senın son yaptıgın organızasyon bence bırdaha kımsenın katılcagını dusunmuyorum bak burda ınsanlara neler yazıyor çiziyor ? çok kaçak güreşiyorsun bence bu son organızasyonundu...kımse alınmasın darılmasın kullanamadgım sıstemın extra ucretını benden ısteyen suleyman helal etmıyorum o parayı sana ve bu kadar sorumsuz olman ayrıcı kişiliğine kimliğine zarar verdi... hiçmi savuncak bır cumlen yok kendını hıcmı soluycek bır lafın yok yapıcak acıklaman yok bu yazılan cızılenlerın hepsını kabulmu edıyorsun ......haaaa susuyorum dıyorsan bu susulcak bır konu degıl sen burda yazmıyrak ınsanları dahada çileden cıkarıp kendıne dusman edıyorsun SÖLEDİĞİM GİBİ CEBINE GIREN BENIM HAKKIM OLAN BIR KURUS VARSA Kİ VAR HELAL ETMIYORUM....
Aaammiiinnn :D
Göki daha önce kartala h22 koymuşlardı sanıyorum.
şahin abi :D
abi sahtekar derken bunun lakabımız olduğunu allaha çok şükür kimseyede sahtekarlık yapmadığımızı belirt ki tanımıyanlar yanlış anlamasın..sen benim yazdığım hiçbişeye cevap vermemmişsin..içindekileri dökmüşsün..ben sana diyorum;
abi senin benim aracımı soğutacak araya bi araba sokucak kadar yetkin yoksa özür...ilk girdiğim yarış 2003-2004,sonra izmit,kastamonu,ankara,konya abi derdimiz bunlar değil konuları başka yerlere taşıma bizim derdimiz bu değil bu olsa bile ilk defa da girebilirim görünen yanlışı ilk defa giren söylemiycekmi...sonra beyaz subiyle kalktığımda ilk seferde 4 kez iki ye atatmadım sende gördün herkez gördü vites kaçırdığımı.araba aynısı gibi duruyosa burda deneriz onuda elediğimi görürsün..
sonuç olarak aynı şeyleri kaçıncı yazışım bilmiyorum;
benim samimi gördüğüm lafına itimat edeceğim tek kişi sendin abi orda buna istewr sevin ister üzül..derdimide bu yüz<den san söylüyorum daha çoook sevinseydim onuda senle paylaşırdım...kupayla işimiz yok zaten ikiside bize geldi biliyosun..
bu yazışmalar bizim aaramızdaki samimiyetten buralara geldi kimse burdan nem alıpta farklı düşüncelere girmesin...bunları yazan hasan abi olmasa farklı olur herkez bilsin..
ghibli06
19-05-2010, 09:58
bir de su intihar eden spikerlik yapan birisi vardi o da cok iyiydi ..
ne akadar rahat değil mi söylenmesi ???
TUNCAY ÖNER
19-05-2010, 10:02
knka ben size bişey söleyımmı bence o araç o sanıyeyı tarih yazmaz çıkaramaz çogu araçta farklı derece aldı ve msky a yakın dereceler oldu.çok aşırı ruzgar vardı ve sn de bıı sıkıntı oluştu bozuldu skor bord
Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar
Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar
maşallah abi çok ii yürüdün mantık doğru nazmi saniye yanlış dahi olsa yanındakiş araçla beraber girdi ki bu nos lu e30 için inanılmaz bi değer allah kaza bela vermesin
mavı e30 sahıbı sensın galıba bende sıze tesekur ederım taaa oaralara kadar sırtınızda goturdunuz benı :icon_tup: sorunsuzca gıttık geldık arabayada maşallah
gencpower
19-05-2010, 10:08
şahin abi :D
evet h22 turbo doğan da hazırdı aslında. ama yarış sabahı vtec açamayınca vazgeçildi kalkmaktan. turbo 1.6 olacaktı onunda bi esprisi yoktu. kalabalık etmeye gerek yok dendi.
Vts_Power
19-05-2010, 10:20
Ahmet abi sende bu kadar dar pencereden baktın ya kimseye bişey demiyorum artık.orda bir yarış daha yapılırsa davetiyeyle adam çağırıp seyircisiz yarış yaptıracağım gelen gelir..
dar pencere mevzusuna anlam veremedim. ortada bir idda yok sadece yarış olsun bu işler ölmesin die hepimiz ordayız.ama ordaki 16-20 sn yapan arabalarlada o gün aynı görüntüler olurdu biz olmasaydıkda..
bizim korhanla bi düşüncemiz vardı abi özel bi gün kiralanır konya kimseyede haber verilmeden düzgün kameralarla çekilerek gerçek 400 metre süreleri görülür mangalımızıda yapar çeker geliriz.
ama aynı ortamı tekrar çekmek gerek aksi halde dar pencere deme abim.
saygılar.
E30///M3
19-05-2010, 10:33
Yaso cum tabiki lakabın sahtekar.aynı şeyleri yazıyosun bende sana cevap veriyorum ama sen benim yazdıklarımı anlama gereği duymadığın gibi lafının nereye gittiğini ve beni ne kadar üzdüğünü anlamadan yazıyorsun buraya.tabiki söyleyeceksin yanlışları elbetde düzenleme yapılacak.aramızda böyle konuşabilirsin bana ama burda seni beni yakından tanımayan yüzlerce insan var çok ağır ithamlardı bundan sonra ağzından çıkanı kulağın duysun.
Ahmet abicim ne yazdım oraya davetiye usulu seyircisiz yapılacaksa böyle yapılacak yazdım dimi türibün yapılana kadar böyle yoksa arıza bitmeyecek.her yapılan iyi olacağı düşünülerek yapıldı.. pratikde kötü sonuçları olabilir olduda niyete bakın lütfen rica ediyorum...
TUNCAY ÖNER
19-05-2010, 10:41
:icon_tup:
mavı e30 sahıbı sensın galıba bende sıze tesekur ederım taaa oaralara kadar sırtınızda goturdunuz benı :icon_tup: sorunsuzca gıttık geldık arabayada maşallah
Ne demek ben teşekkür ederim.Buradanda sizi ayrıca kutluyorum::icon_tup:
Vts_Power
19-05-2010, 10:46
yemişim drag ı ben dün mascoru çıkardım biraz yanladım 2 haftadır sakoyla uğraştıım stresden ve aldığım hazdan çok daha iyiydi. dori dori diyorum drag sizin olsun :D
Eray Yümsel
19-05-2010, 10:46
tuncay abi kaç beygirlik nos bastın sen çok merak ettim valla motorda neler var birde yazarsan seviniriz. tebrikler tekrardan
yemişim drag ı ben dün mascoru çıkardım biraz yanladım 2 haftadır sakoyla uğraştıım stresden ve aldığım hazdan çok daha iyiydi. dori dori diyorum drag sizin olsun :D
abi al 0.4'e enka'da buluşalım:D
mascor sanki maserati-corvette gibi olmuş, Ahmet hocam sen buna MasToy desene? :)
Vts_Power
19-05-2010, 10:53
mascor sanki maserati-corvette gibi olmuş, Ahmet hocam sen buna MasToy desene? :)
adı kondu bitti toy bide oyuncağı hatırlatıo :D
Vts_Power
19-05-2010, 10:54
abi al 0.4'e enka'da buluşalım:D
ben 0.4 sen 1.5 mu ahahhaha
ben 0.4 sen 1.5 mu ahahhaha
1.5 olmuyo zaten 1.3le
üstüne de koltukları söküp gelcem:)
abi uzun LAFIN KISASI YAPIN ANKARA DA DRAG HEVESLE HEYECANLA GELEYİM BEN KONYA MANİSA BİLMEM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
06 ANIL 38
19-05-2010, 11:27
arkadaşın biriyle konuşuyorduk yarışlara gitmeye çok hevesliydi.nasıl konya zewklimiydi diye bir soru sordum ;) cevabı ise olayı tek kelime ile anlatıodu: drag falan değil mevlana bile çağırsa konyaya gitmem bidaha...dedi :)
06 ANIL 38
19-05-2010, 11:59
yok yok başkası ankaradan bir arkadaşım :) ama sanırım çoğu kişi aynı fikirde...hasan abi ankara yarışı istiyoruz...duy biziiiiiiiii !!!!!
vala duy sesmı hasan abi ister arayım istersen msnenden yazayım ama angara ya valla angara ora baska 400ü 400 pist mi pist seyirci yerı var var oğlu varrrr..
http://techturkey.com/forum/showthread.php?p=1407595#post1407595
Evet ortam kotuymus ama bir anda herkez zart diye organizasyon yapmayi ogrenemez, eksikler saptanacak ve bence gunden gune iyiye gidecek.
Hasan abimin ne kadar emek verdigini ben biliyorum ve niye sinirlendigini anliyorum o yuzden. Arkadaslar herkez tasin altina elini koyacak, hepimiz birden super bir organizasyon yapilsin, bizden de hicbirsey cikmasin ve hepimiz ozel muamele gorelim diye bekliyoruz oyle birsey yok. Padok kalabalikti diyoruz ama hepimiz sevdigimiz arkadaslarimi iceri sokmaya calistigimiz icin kalabalik orasi normalde 1 pilot 2 mekanik olmasi lazim ama kendimize gelince kankamiz, dostumuz, arkadasimiz kim varsa iceri girsin istiyoruz nasil olacak ?
Imkanlara gelince, bu yarislar imkansizliklar icinde yapiliyor, adamlarin yaris basi misal 20-30 bin lira butcesi olsa ve sartlar boyle olsa o zaman tamam kizalim ama adamlarin butcesi yok, yoksa onlarda biliyor bence tribun yapmayi, adam gibi bir sistem kurmayi hatta hazir sistem alip getirmeyi, ozel guvenlik ile anlasip yarisi daha guvenilir hale getirmeyi.
Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.
Ama ahmetinde dedigi gibi artik daha guzel organizasyonlarin zamani geldi, icap ediyorsa katilim yukseltilip yapilan islerin kalitesinin arttirilmasi lazim.
195 degil de 350-400 lira olsun ama organizasyon kaliteli olsun.
göki walla o padok alanının kalabalıklığı ve karmaşanın sorumlusu yine biziz laf rasında kaynamasın 50 araba 2 şer mekaniker 100 kişi 50 de yarışcı 150 kişi böylede olmadı herkesin kankisi ordaydı 5-6 kişi kısaca padokda karmaşaya yol açan 300 kişi kendi arkadaşlarınızdı.bir dahası olursa 1 mekaniker 1 şöför 50 araba varsa 100 kişi.biz önce kendi kapı önümüzü süpürelim. çevik kuvvetdende 50 polis işimizi zorlaştıranlara önlem alınması lazım...
ve hepimiz ozel muamele gorelim diye bekliyoruz oyle birsey yok. Padok kalabalikti diyoruz ama hepimiz sevdigimiz arkadaslarimi iceri sokmaya calistigimiz icin kalabalik orasi normalde 1 pilot 2 mekanik olmasi lazim ama kendimize gelince kankamiz, dostumuz, arkadasimiz kim varsa iceri girsin istiyoruz nasil olacak ?
..
Zaten herkes (pilotlarda dahil) padok'tan çıkarıldı.Daha sonra isimler okunarak yanında 2 kişi alındı.Kimsenin yanında 5-6 kişi girmedi.Buraya kadar herşey doğruydu.
Fakat bu olaydan ortalama 30-40 dk sonra padok girişindeki kapı açıldı.İçeriye izdiham şeklinde insan yağdı.Arabalar ile poz verenler.Fotoğraf çekenler bunların hiçbirinde bileklik yoktu ve onları oraya hiç bir araç sahibi sokmadı...
Hasan abi ben yarıştım
ama ozaman 400 metre zaman tutma vs vs durumları yoktu
benim yazımı inşallah yanlış anlamamışsındır
Vts_Power
19-05-2010, 14:34
350 leri verip 400 die taa manisaya gitmelerimiz ardından kafalarına göre yarışı 300mt ye çekenler olmuştu değilmi.yarışı kaybetmiştik sayelerinde.kulakları hala çınlıyodur sanırım anneleri halaa anılır..
350 leri verip 400 die taa manisaya gitmelerimiz ardından kafalarına göre yarışı 300mt ye çekenler olmuştu değilmi.yarışı kaybetmiştik sayelerinde.kulakları hala çınlıyodur sanırım anneleri halaa anılır..
heee buda olduydu :):):)
CİLO 3.25i
19-05-2010, 16:36
(Mitsubishi EVO IX) (En iyi: 13.390)
16 ağustos 2009da konyada yapılan draglarda evo yukarıdaki en iyi zamanlamayı yapıyor, şimdiki yarışlarda bakıyorumda atmosferik araçlar bu yarışlarda bu zamanları yapıyor + nos bağlayanlarda evoya 2-3 boy fark atıyor ya artık modifiye her sene iyiye gidiyor yada fotoseller o gün gerçekten hatalı sonuçlar veriyor...
E30///M3
19-05-2010, 21:34
[QUOTE=khan;1407618]
Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.
QUOTE]
+1000000000000 hay ağzına sağlık bir türlü anlatamadığım olay bu sağol Korhan abicimm.
Hilmi abicim estafurullah telde de konuştuk bu gün elele daha iyi şeyler yapıcaz inşallah.aksilik olmaz akhisarda buluşur yüzyüze konuşuruz.Ahmet abi maziyi deştikçe neler geldi neler başımıza unutmadığımız sürece bu günün kıymetini biliriz.skorbord problemsiz olurda pro arkadaşların gönlünü alırız inşallah bir dahaki sefere.öyle hemen drag yok deme bende de var oyuncakevo9 :D drift ayrı drag ayrı güzel.söz Bugaru yu getirecem birdahaki yarış.
cilo325i doğrudur geçen sene ışık sistemi çok kötüydü yeşil ve kırmızı lambadan oluşuyordu birden yeşil yanıyordu ve tepki süresi çok uzundu .. kalkışda herkes çok geç kalıyordu.bu yeni sistemde tepki süresi kısaldı.pazartesi sistem tekrar programlandı proların istediği gibi süreler daha da kısalacak yeşil yandıkdan sonra araç fotoselden geçince süre işleyecek.
Kraldı Saxo'nun yürüyüşü maaşallah!Hele de,ilk başta kendin bi denedinya hani aracı;sağ arka teker havaya kalktı inanamadık güce :D Bi kalktığında da kapı dayanmadı,bombaydı yaa :icon_tup:
nese arkadaşlar bu böle uzayıp gidicek önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...buda bi tecrübe oldu...yinede en çok eğlenen ben olduğum için mutluyum...fakat abi telefonla kimseden habersiz mangal havası dahi düşünülmüş olsa en az 500 kişi gelir başka çarelere bakalım..