PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

ibrahim
19-05-2010, 22:28
1000 posttuda ben atayım bari olan oldu artık bidaha iyi yarışolsa bile kimsenin gideceğini düşünmüyorum 2uyarıştır kötü izlenim bıraktılar bundan sonra diğer pistlere devam

KUPON7
19-05-2010, 22:31
Bence de...

CİLO 3.25i
20-05-2010, 07:35
[QUOTE=khan;1407618]

Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.
QUOTE]
+1000000000000 hay ağzına sağlık bir türlü anlatamadığım olay bu sağol Korhan abicimm.
Hilmi abicim estafurullah telde de konuştuk bu gün elele daha iyi şeyler yapıcaz inşallah.aksilik olmaz akhisarda buluşur yüzyüze konuşuruz.Ahmet abi maziyi deştikçe neler geldi neler başımıza unutmadığımız sürece bu günün kıymetini biliriz.skorbord problemsiz olurda pro arkadaşların gönlünü alırız inşallah bir dahaki sefere.öyle hemen drag yok deme bende de var oyuncakevo9 :D drift ayrı drag ayrı güzel.söz Bugaru yu getirecem birdahaki yarış.
cilo325i doğrudur geçen sene ışık sistemi çok kötüydü yeşil ve kırmızı lambadan oluşuyordu birden yeşil yanıyordu ve tepki süresi çok uzundu .. kalkışda herkes çok geç kalıyordu.bu yeni sistemde tepki süresi kısaldı.pazartesi sistem tekrar programlandı proların istediği gibi süreler daha da kısalacak yeşil yandıkdan sonra araç fotoselden geçince süre işleyecek.

Teşekkürler...

E30///M3
20-05-2010, 16:49
iyi şeylerde vardı..
http://www.facebook.com/reqs.php#!/album.php?aid=175791&id=772877331&page=3

Boost Up
20-05-2010, 16:55
1000 posttuda ben atayım bari olan oldu artık bidaha iyi yarışolsa bile kimsenin gideceğini düşünmüyorum 2uyarıştır kötü izlenim bıraktılar bundan sonra diğer pistlere devam

Abi kaçırdın 1000i:D.

34 NZM 88
20-05-2010, 17:49
Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar

dostum şimdi senı hep biz benım yarışlarımda alt sınıfta gördüm yarıştın aracını dedeoğlu hazırladı emegıne saglık ve ben orda sana sordumkı araca bişey yaptınmı sende dedinki yok kardeş yapmadık benım aklım orda kaldı ve sen 12.6 yapınca harbi diyom aklım gıttı inanamadım.ama gurur verici yarıştın aracın e30 uzayan kol bizden olsun biz senin o sn yakalıcanı gerçekten tahmın etmedık ben geçen senekı yarışta 14.9 yaptık 14.2 de de an 240 ile sh 555 tfa 12 yarışıyodu onlarda gırtlak doluydu ve nosluydu aklım orda kalınca tarih yazmaz 12.6 yı demek ıstedım umarım kırıcı bi kelıme kullanmamışımdır.helal olsun aracın dehşet olmuş :D yaşasın e30 kardeşliği :)

kenan_106
20-05-2010, 18:40
iyi şeylerde vardı..
http://www.facebook.com/reqs.php#!/album.php?aid=175791&id=772877331&page=3

hasan abi işi biliyosun o neydi ya beyazlı

E30///M3
20-05-2010, 23:30
hasan abi işi biliyosun o neydi ya beyazlı
:D walla ben çekmedim onları...face deki arkadaşın albümü..

kenan_106
21-05-2010, 08:05
:D walla ben çekmedim onları...face deki arkadaşın albümü..

farkettm abide sende kaçırmazsın bu tarz olayları:d

E30///M3
21-05-2010, 08:46
:evil:bak şimdi duyanda inanacakk yaş 45 oldu be yawww hayat kaçtı bunlar nekii..

kenan_106
21-05-2010, 09:43
yaşın önemi var mı abi...

miniks
21-05-2010, 10:08
Ruhun genç abi senin :p:p

kenan_106
21-05-2010, 10:16
Ruhun genç abi senin :p:p

dostum alalhtan yenge foruma girmiyor yoksa işi zor hasan abinin

TUNCAY ÖNER
21-05-2010, 11:12
dostum şimdi senı hep biz benım yarışlarımda alt sınıfta gördüm yarıştın aracını dedeoğlu hazırladı emegıne saglık ve ben orda sana sordumkı araca bişey yaptınmı sende dedinki yok kardeş yapmadık benım aklım orda kaldı ve sen 12.6 yapınca harbi diyom aklım gıttı inanamadım.ama gurur verici yarıştın aracın e30 uzayan kol bizden olsun biz senin o sn yakalıcanı gerçekten tahmın etmedık ben geçen senekı yarışta 14.9 yaptık 14.2 de de an 240 ile sh 555 tfa 12 yarışıyodu onlarda gırtlak doluydu ve nosluydu aklım orda kalınca tarih yazmaz 12.6 yı demek ıstedım umarım kırıcı bi kelıme kullanmamışımdır.helal olsun aracın dehşet olmuş :D yaşasın e30 kardeşliği :)

Dostluğun ve iyi temennilerin için sana yürekten teşekkür ederim.Seninle yarış öncesi konuştuğumuz gibi araca artı olarak sadece eksoz u açtırdık ve nos un çapını az bir şey metin usta büyüttü gerçektende bunun üzerine civata dahi sıkmadık.Skor a halen acabamı gözüyle bakanların başında gelen biriside şüphesiz benim fakat 12 680 lik kalkışı,başka kalkışlarım ile kıyasladığımda fark edeceğim kadar erken ve diğer araç la burun buruna girerek bitti.Birdaha aynı ölçüde bir skor yakalarmıyız??????:soru: Tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsınız

kenan_106
21-05-2010, 11:26
Dostluğun ve iyi temennilerin için sana yürekten teşekkür ederim.Seninle yarış öncesi konuştuğumuz gibi araca artı olarak sadece eksoz u açtırdık ve nos un çapını az bir şey metin usta büyüttü gerçektende bunun üzerine civata dahi sıkmadık.Skor a halen acabamı gözüyle bakanların başında gelen biriside şüphesiz benim fakat 12 680 lik kalkışı,başka kalkışlarım ile kıyasladığımda fark edeceğim kadar erken ve diğer araç la burun buruna girerek bitti.Birdaha aynı ölçüde bir skor yakalarmıyız??????:soru: Tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsınız

araca neler yaptınız acaba tuncay bey ankarada 15.160 yapmışsınız geçrekten şaşırtıcı başarılar ama raçta neelr olduğunu paylaşırsanız daha açıklayıcı olacak

TUNCAY ÖNER
22-05-2010, 08:12
araca neler yaptınız acaba tuncay bey ankarada 15.160 yapmışsınız geçrekten şaşırtıcı başarılar ama raçta neelr olduğunu paylaşırsanız daha açıklayıcı olacak

Merhaba motor 2700cc,304 derece egzantrik,6900 rpm devir limitörü,birde 150 lik nos kullandık.

Eray Yümsel
22-05-2010, 08:16
Merhaba motor 2700cc,304 derece egzantrik,6900 rpm devir limitörü,birde 150 lik nos kullandık.

304 derece hangi marka egzantrik bide rölenti kaç devirde ve beyin olarak orj mi yoksa farklı mı

CİLO 3.25i
22-05-2010, 11:41
Hasan bey gerekli açıklamayı yapmış kalkıştaki ışıkların tepki süreleri değiştiği için sn farklılıkları geçen senelere göre değişmiş bu sene daha iyi sonuçlar ortaya çıkacaktır herkeze başarılar...

Mehmet Gazihan
22-05-2010, 16:27
nese arkadaşlar bu böle uzayıp gidicek önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...buda bi tecrübe oldu...yinede en çok eğlenen ben olduğum için mutluyum...fakat abi telefonla kimseden habersiz mangal havası dahi düşünülmüş olsa en az 500 kişi gelir başka çarelere bakalım..

seni eleyen E30 seedinge girdimi ??

kenan_106
22-05-2010, 16:54
gerçekten güzel başarılarınızın devamını dilerim o zaman

E30///M3
22-05-2010, 21:36
seni eleyen E30 seedinge girdimi ??

yasoyu eleyen e30 noslu m30 3500cc 13.80(yaso dan öğrendim bunuda niye cezaya girmedi dedi 0.25 sn iyileştirme toleransından dolayı) le 14-15 sn arası en iyi dereceyi yapıp liste başı olduğu için altdan rakip bekledi.yaso seedingin önemini anlamayıp lastik bile ısıtmadan laylaylom kalkdı sonrasında kötü derecesi ile liste dibine oturdu.altdan yukarıya doğru eleyerek çıkmak zorunda kaldı sonrada veryansın ettiki beni 11 kere kaldırdınız.aklını kullansaydın liste başına otursaydı serin serin final kalkacaktı.seedinge girmeyen en kötü derece yapmış sayılarak listenin en sonunda başlar yarışlara.

TUNCAY ÖNER
23-05-2010, 12:08
gerçekten güzel başarılarınızın devamını dilerim o zaman

çok teşekkür ederim.saygılarımla

kenan_106
23-05-2010, 17:42
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=398951902331&ref=mf MSKY VS. BTU final kalkışı

yaso325
23-05-2010, 21:22
yasoyu eleyen e30 noslu m30 3500cc 13.80(yaso dan öğrendim bunuda niye cezaya girmedi dedi 0.25 sn iyileştirme toleransından dolayı) le 14-15 sn arası en iyi dereceyi yapıp liste başı olduğu için altdan rakip bekledi.yaso seedingin önemini anlamayıp lastik bile ısıtmadan laylaylom kalkdı sonrasında kötü derecesi ile liste dibine oturdu.altdan yukarıya doğru eleyerek çıkmak zorunda kaldı sonrada veryansın ettiki beni 11 kere kaldırdınız.aklını kullansaydın liste başına otursaydı serin serin final kalkacaktı.seedinge girmeyen en kötü derece yapmış sayılarak listenin en sonunda başlar yarışlara.

ah abi zaten burda anlaşamadık bi türlü 14.2 ile m30 dan sonra en ii der4ecelerden birini yaptım en kötü ben değildim orda yanlışlık oldu zaten öfkemde bu yüzdendi aldınmı seeding sonuçlarını bakınca anlıycan...nese yaw bitti dediğin gibi eğlence tecrübe oldu...arabamız göründü atmosferik e30 un neler yapabileceğine inanmıyanlar vardı gördü....

alp1903
23-05-2010, 21:55
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=398951902331&ref=mf MSKY VS. BTU final kalkışı

şahane :) kaliteli bi video

AhmetKadir
24-05-2010, 02:10
şahane :) kaliteli bi video

tesekkurler Alp:)

ygtturbo
24-05-2010, 18:42
hasan bey bir dahaki konya oto drag kesin bir tarih olarak ne zaman birde 16 mayıstaki
yarışa girmemden dolayı ayrı bir lisans prosüdürü uygulanacakmı yoksa sistem olarak aynımı
kalacak şimdiden tesekkürler

E30///M3
26-05-2010, 09:49
bir sonraki yarış tarihini klüp açıklar.o gün 20 tl ödeyerek aldığınız lisans günlük geçici lisansdır.bu sene 6 tanesi yapılması planlanan ve biri yapılan yarışların kalan 5 tanesinede girmeyi düşünüyorsanız mahalli lisans alıp konya ve diğer illerde yapılan tüm mahalli yarışlara bir daha lisans ücreti ödemeden girebilirsiniz.

http://www.tosfed.org.tr/images/haberler/haber_dokumanlari/2010LISANSBEDEL.pdf

ygtturbo
26-05-2010, 21:22
hasan bey maddi olanaksızlıklardan dolayı bizi sadece konya paklar:(:icon13: peki sonuçta kullandığımız araç belli peki sadece konya ya gelip sigorta ve katılım ücretini nin dışında girdiğimiz mahhalli basına ayrı lisans ücreti ödeyebilirmiyiz şimdiden tesekkürler yardımcı olursanız cok sevinirim

ygtturbo
26-05-2010, 21:26
durumumuzu anlayışla karşılamanızı dilerim

E30///M3
27-05-2010, 00:49
günlük lisans adı üstünde yarış günü geçerlidir ve her mahalli yarışda 20 tl ödeyerek o gün için lisans alabilirsiniz.konyada 1 kulübün düzenleyeceği 6 yarış var.6*20=120 sezon başında mahalli lisans alsaydınız 95 tl ödeyerek hem konya hemde TR nin diğer illerinde yapılan bütün mahalli yarışlara bir daha lisans ücreti ödemeden girebilirdiniz.sadece konya daki yarışlara girecekseniz kalan 5 yarış için şu anda mahalli lisans çıkarmak pek cazip görünmüyor.

Mst
27-05-2010, 10:39
Geçen seneki Konya yarışlarından sonrada (bu kadar olmasada) olumsuz yorumlar çoktu sitede, bu sene yarışan araç katılımıda seyirci katılımıda geçen senekinden dahada çoktu, bir aya kadar tekrarı düzenlenicek bildiğim kadarıyla, o zamanki katılımda hiçte düşük olucağını zannetmiyorum. Bu yazdıklarımı kesinlikle kulubu yada organizatörleri savunmak amaçlı yazmıyorum, bizde katılımcıydık, aracımızda tofaşdı, birkaç fiberli iyi sonuç bile yapamayan tofaşlar ile aynı sınıfa konularak yani genelleme yapılarak tofaşların aşağılanıp eleştirilmeside abes bi durum bence.

CGR328
27-05-2010, 11:13
Geçen seneki Konya yarışlarından sonrada (bu kadar olmasada) olumsuz yorumlar çoktu sitede, bu sene yarışan araç katılımıda seyirci katılımıda geçen senekinden dahada çoktu, bir aya kadar tekrarı düzenlenicek bildiğim kadarıyla, o zamanki katılımda hiçte düşük olucağını zannetmiyorum. Bu yazdıklarımı kesinlikle kulubu yada organizatörleri savunmak amaçlı yazmıyorum, bizde katılımcıydık, aracımızda tofaşdı, birkaç fiberli iyi sonuç bile yapamayan tofaşlar ile aynı sınıfa konularak yani genelleme yapılarak tofaşların aşağılanıp eleştirilmeside abes bi durum bence.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

katılıyorum sana abicim napalım adımız çıkmış apaçiler yüzünden ama millet anlamaz boşuna konuşuyoruz hep ...

E30///M3
27-05-2010, 14:14

katılıyorum sana abicim napalım adımız çıkmış apaçiler yüzünden ama millet anlamaz boşuna konuşuyoruz hep ...

sınıflama yapılırken listeye kapı nosu ve yaptığı saniye yazılır.hiçbir yarışmacının arabasının markasına bakılmaz.hatırlarsanız geçen seneki yarışa Bursa dan Cem arkadaşımız tofaşıyla katılmıştı ve 12-13 sn dereceleri vardı.bir konuda haklısınız boş konuşmayıp arabalarınızı güçlendirmediğiniz sürece 15 sn lerin altına düşmediğiniz sürece kusura bakmayın seeding sonrası klasman dışı kalarak yarışamayacaksınız bile belkide.

CGR328
27-05-2010, 18:12
15 saniyenin altınada
düşcez inşallah

kop42
27-05-2010, 21:45

kımse kımseyı aşşağlamıyor dıkkat edersen zaten aşşağlanıcak kişi kendını orda bellı edıyor padok alanında marş basıp catara patara eksoz patlatan kac araba vardı ? şahın dısında serceler dısında amac neydı bunu yapmanın sımsıyah dumanla ordakılerı zehırlemenın ne anlamı vardı ? bı ara lastık yaktılar padok alanında durup duruken ne kapı numarası okundu arabanın nede cagrıldı sıstem arızası ıle ugrasılırken cayır cayır lastık yakıldı amac neydı ? olumsuzlukları yazmak herkezın hakkı tartsımalar ıllakı olucak 4 4 luk bır organızasyon beklemıyorduk ama sölenenlerle uygulananların terslıgı baya baya bı abest kactı 20 uzerı sahın dogan serce vardı hemen hemen hepsı belırtılen kurallar dısındaydı

kımse burda marka veya ınsan sınıfı ayırmıyor zaten kımsenın böle bır luxu olucagını sanmıyorum ama belırtılen arac markaalrı dısında herkez sesızce beklıyordu haaa bu demek degıldırkı sahıncılerın hepsı aynı hepsı apachı. bence taskınlık yapanı gereksız hareket yapanı dırek dıskalıfıye edıceksın olucak bıtıcek burda arac sahıplerımı haksız bır okadarda organızasyonla ılgılı hatalar eksıkler vardı bı kere seyırcının duracagı yer belı degılkı yarısmacı arabasının yanına gıdemıyor kalabalıkdan gıtse bıle pıste cıkamıyor 40 kere anos edılıyor kapı numarası ınsanlar cekılmıyor suc sadece apacilerin değil en buyuk suc organızasyonu duzenleyenın ben hala beklıyorumkı uzerınden gunler haftalar gectı suleyman cıkıp yazmadı olay sogudu ınsan cıkar yazar degılmı ben ınanmıyorum burdan artık kımsenın konyaya gıdıcegıne gecen seneye göre cok kısı katılmıs cok kısı ızlemıs dıyorsunuz ama buraya yazılanların cogunda dendıkı daha ıyı oldu hersey daha guzel ona istinaden geldıler sanmıyorum artık konyada kımsenın yarıscagını kendı sahım adına söluyorum para verecez gel yarıs desınler daha o kumlu çöp alana araba sokmam... gıtmem bende artık dıyıpte gıdende bu rezalatı kabul edıyorum bıze cıle cektırmeye devam edın onaylıyorum sızı dıyendır

mmustu
27-05-2010, 21:51
ya onur bunca yazdın hiçmi üşenmedin :D

kop42
27-05-2010, 21:54
üşenmem sinirliyim suleymana bu kadar vurdum duymazlık bu kadar saygısızlık olmaz insan azcık utanır ya yarım agızda olsa cıkar kusura bakmayın der orda aslan gibi göğsünü gere gere gezıodu yanına yanasılmıyordu havasından ? noldu sımdı takıntılı felan degılım tamam geldı gectı kapansın konu hesabı yapmasın kımse

yarısmacılara orda ter döken herkeze bir özür borclusun suleyman söledım ılk gunlerde yarıstan sonra sımdıde soluyorum hakkımı helal etmıyorum sana

-ER-
27-05-2010, 22:12
muştu konyada olsaydın görürdüm seni kanka:) onur sende unutmaya çalıştıkça hatırlatma kanka o günü:D:)

Göki

mmustu
27-05-2010, 22:17
daha drag rolling hikaye arkadaşşş umrumda değilll :D

golf_ıv
28-05-2010, 15:58

CGR328
28-05-2010, 16:43
:icon_tup: