PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : clio RSvs megane RS

Sayfa : 1 [2] 3 4 5

kelalper
28-08-2011, 12:21
sorun şu benim arabanın yürüyüşünü gören duyan herkes aynen R yapıo. Ali için demiyorum. Cuma akşamı Ataşehir e çıktım erkenden. S2000 deneyelim dedi. İyi dedik daha Ataşehirden çıktık köprü yoluna doğru çıktık lastik ısıtmak için asıldım S2000 arkamdaydı. Denemeye gerek yok dedi denemedi geri döndük. Yarım saat sonra tanımadığım RX8 geldi S2000 in arkadaşıymış o benim arabayı görünce aa deneyecek araba var dedi. Aa hadi dedim S2000 deki arkadaşı durdurdu gel bişey konuşucam dedi aldı çocuğu gitti geldiler abi denemeyelim arkadaşlar gelecek ayıp olur onlara dedi. Aynen R. Ben geçtim geçerdim ezerdim demiyorum ama Megane RS ler ilk geldiklerinde gerçekten yapılan yanlış yazılımlar yüzünden yürümüyordu. Stock vs Stock Type R dan hızlıydı ama sonra çıkan parçalarla Type R lar aldı yürüdü. Şu anda ben Stage 3 cupra, yapılı EVO Imp geçerim onlar kadar güç alırım demiyorum. ama şu an eski Megane lardan çok daha iyi yürüdüğü kesin.

seko
28-08-2011, 12:23
sorun şu benim arabanın yürüyüşünü gören duyan herkes aynen R yapıo. Ali için demiyorum. Cuma akşamı Ataşehir e çıktım erkenden. S2000 deneyelim dedi. İyi dedik daha Ataşehirden çıktık köprü yoluna doğru çıktık lastik ısıtmak için asıldım S2000 arkamdaydı. Denemeye gerek yok dedi denemedi geri döndük. Yarım saat sonra tanımadığım RX8 geldi S2000 in arkadaşıymış o benim arabayı görünce aa deneyecek araba var dedi. Aa hadi dedim S2000 deki arkadaşı durdurdu gel bişey konuşucam dedi aldı çocuğu gitti geldiler abi denemeyelim arkadaşlar gelecek ayıp olur onlara dedi. Aynen R. Ben geçtim geçerdim ezerdim demiyorum ama Megane RS ler ilk geldiklerinde gerçekten yapılan yanlış yazılımlar yüzünden yürümüyordu. Stock vs Stock Type R dan hızlıydı ama sonra çıkan parçalarla Type R lar aldı yürüdü. Şu anda ben Stage 3 cupra, yapılı EVO Imp geçerim onlar kadar güç alırım demiyorum. ama şu an eski Megane lardan çok daha iyi yürüdüğü kesin.

hocam bir cupra bul dene neyiin ne oldguu ortaya cıkar onlarda hem zaten R yapmaz..
bu arada lastik nasıl ısıtoyrsun asr yi kapayabiliyormusun ?

kelalper
28-08-2011, 12:26
Burgaz içiyosan suyu arttır:hahaha:

Ankaranın havası size yaramıyor heralde. Oradan sallaması kolay oluyor.

M3CSL
28-08-2011, 13:13

Yazık valla,gecılmekten korkan egosu yuksek ne kadar cok ınsan var.. kprolu bı typerla denense ak kara ortaya cıkar aslında..:icon_tup:

Alicanrs
28-08-2011, 13:16
abi bayramdan sora müsait olursan arabam çıksın ben denerim seninle rx8 s2k gibi kaçmam :)

kelalper
28-08-2011, 16:57
Yazık valla,gecılmekten korkan egosu yuksek ne kadar cok ınsan var.. kprolu bı typerla denense ak kara ortaya cıkar aslında..:icon_tup:

Urfanın yanına yaklaşabilen Type R var mı? Ben bilmiyorum. Urfada yok diyor. Ben sadece 2 boy gerisindeyim benim arabamı aynı kilolarda birisi kullansa Urfa ile aynı gidecek diye düşünüyorum arabamın kilo dezavantajına rağmen. Kesin geçerim demiyorum ama Type R kolay kolay geçemez diyorum. Ben bu kadar zamandır o kadar hızlı Clio RS görmedim duymadım.

chiefkadir
29-08-2011, 23:34
Ankaranın havası size yaramıyor heralde. Oradan sallaması kolay oluyor.Kelalper kardeşim sallama olmaz bizde atarın varsa atla gel Boluya gelmiyosan benden alıntı yapma oke;)

JDM VTİ
29-08-2011, 23:37
bu megane rs'ler ne kadar gidiyor stockları?

PPR engineering
29-08-2011, 23:42
Urfanın yanına yaklaşabilen Type R var mı? Ben bilmiyorum. Urfada yok diyor. Ben sadece 2 boy gerisindeyim benim arabamı aynı kilolarda birisi kullansa Urfa ile aynı gidecek diye düşünüyorum arabamın kilo dezavantajına rağmen. Kesin geçerim demiyorum ama Type R kolay kolay geçemez diyorum. Ben bu kadar zamandır o kadar hızlı Clio RS görmedim duymadım.

öle giden bi clio rs varsa su anda chefkadirdir alper onun haricinde..öle giden bi clio rs yok..denemek istersen typer ben varım..

chiefkadir
29-08-2011, 23:45
öle giden bi clio rs varsa su anda chefkadirdir alper onun haricinde..öle giden bi clio rs yok..denemek istersen typer ben varım..Ahaha tez vakitte deneyelimde bu konuya "yine ne yazdılar" diye bakmak zorunda kalmayım:)

PPR engineering
29-08-2011, 23:47
Ahaha tez vakitte deneyelimde bu konuya "yine ne yazdılar" diye bakmak zorunda kalmayım:)

aslında istte denesen turbo arabayla daha iyi abi rakım boluda kaç??

chiefkadir
29-08-2011, 23:49
aslında istte denesen turbo arabayla daha iyi abi rakım boluda kaç??Boludan ziyade Düzce'de deneriz bro , rakım 150 felan yollar güzel .. Az işi var arabanın biliyosun ama sıkıntı etmem gelirim:)

PPR engineering
29-08-2011, 23:50
Alper bence inanmaları lazım insanların yazılımlı rs iyi gider sağlıklı bir rs ten bahsediyorum soft tune li bi clio rs bırak geçmeyi bence zor görür.o bakımdan senin için en güzeli cıkıp denemek kanıtlamak bunu..

chiefkadir
29-08-2011, 23:53
Alper bence inanmaları lazım insanların yazılımlı rs iyi gider sağlıklı bir rs ten bahsediyorum soft tune li bi clio rs bırak geçmeyi bence zor görür.o bakımdan senin için en güzeli cıkıp denemek kanıtlamak bunu..Kaan cım ben istanbula geldiğimde Haltech beyin,İtb ve stage 4 baskı balta takılmış halde gelcem isteyen herkesle deneyip dönecem ama sadece kelalper ikna olsun diye onun için bu hali ile boluya gelirim:icon_tup:

PPR engineering
29-08-2011, 23:55
Boludan ziyade Düzce'de deneriz bro , rakım 150 felan yollar güzel .. Az işi var arabanın biliyosun ama sıkıntı etmem gelirim:)

biliyorum biliyorum gerçi göz ardı edilecek sıkıntılar değil ama olsun:)

chiefkadir
30-08-2011, 00:30
biliyorum biliyorum gerçi göz ardı edilecek sıkıntılar değil ama olsun:)Neyse Kaan kardeşim sana hayırlı bayramlar :) Megane Rs cilere antipatik gelmek istemiyorum bizde uzak değiliz megane a ama at var eşşek var her Clio Rs bir değil..İstanbulda Clio Rs dolduran yükleyen olmadığından Köpeksiz köyde deyneksiz geziliyo:D:hahaha:

iynn-RS
30-08-2011, 00:30
Ankaranın havası size yaramıyor heralde. Oradan sallaması kolay oluyor.

valla siz clio rs gormedıgınız ıcın sıze oyle gelıyor.

bızde anlattıgınız gıbı yuruyen meg rs gormedıgımız ıcın ıstanbuldan sallaması kolay dıye dusunuyoruz.

chiefkadir
30-08-2011, 00:34

bızde anlattıgınız gıbı yuruyen meg rs gormedıgımız ıcın ıstanbuldan sallaması kolay dıye dusunuyoruz.İbo senin arabaya yazılım atalımda sende gel önce sen dene belki benim arabaya gerek kalmaya bilir..:)

kelalper
30-08-2011, 07:34
hocam bir cupra bul dene neyiin ne oldguu ortaya cıkar onlarda hem zaten R yapmaz..
bu arada lastik nasıl ısıtoyrsun asr yi kapayabiliyormusun ?

RS TUner ile asr 250 de devreye giriyor. Stock cuprada problem yok. Stage 1 ile de denerim sıkıntı olmaz.

kelalper
30-08-2011, 07:39
bu megane rs'ler ne kadar gidiyor stockları?
stock megane RS stock Type R dan hızlıdır.

kelalper
30-08-2011, 07:45

bızde anlattıgınız gıbı yuruyen meg rs gormedıgımız ıcın ıstanbuldan sallaması kolay dıye dusunuyoruz.

Hala sallaması diyo yaa. Aha yazıyorum işte daha ne yapiim. Atarlı olan sizsiniz gelirsiniz deneriz çözülür biter.

seko
30-08-2011, 08:20
RS TUner ile asr 250 de devreye giriyor. Stock cuprada problem yok. Stage 1 ile de denerim sıkıntı olmaz.

Guzelmiş suna kac barda yuruyorsun hocam 1,2-1,4-1,6 ?
Bu arada senin ev kozyatagındamı ?

kelalper
30-08-2011, 09:12
evet kozyatağındayım.1 bar cont. , 1.2 peak , 1.4 peak ve stock olmak üzere 4 yazılım var elimde duruma göre birini seçiyorum 1.4 hiç kullanmıyorum. AFR durumuna göre 1 bar ya da stock yazılımı atıyorum. Onun dışında hep 1.2 kullanıyorum sorunsuz. Cuma akşamıda 1.2 vardı 1.4 ü atamamıştım motor sıcaklığı 50 derecenin altına düşmediği için.

iynn-RS
30-08-2011, 10:21
Hala sallaması diyo yaa. Aha yazıyorum işte daha ne yapiim. Atarlı olan sizsiniz gelirsiniz deneriz çözülür biter.

abicim sen niye bu kadar geriyosun kendini.kimsenin atarlandıgı flan yok.istanbul ortamı gıbı degıl ankara.denemek aracımızı gormek ıstemek atar olarak algılanmasın.

ben sana salıyosun demıyorum.sallama lafını ılk kullanan sensın.ki en son sallayacak kısı kadır abıye yazdın bunuda:) kadır abı normalde gecılmem-geçemem tarzında cok emın konusmaz.deneyıp gorme taraftarıdır herzaman.ama su speclerdekı meg rs e gecılmem dıyosa bır bıldıgı vardır dıye dusunuyoruz. sende clıo rs e gecılmem dıyosan elbet senınde bır bıldıgın vardır.bu ıslerle cıddı ugrasan ınsanlarsınız.

ıkınızde bu kadar ıddıalıyken konuyu uzatmamanın en ıyı yolu denemekten gecer.ınsallah guzel bır ortamda bulusup denersınız herkes kendı aracını gormus olur.

GokhanRS
30-08-2011, 10:33
bence renocuların bu şekilde atışması hoş değil zaten. denenir görülür.

yüklenirse meggyde cok yürür clioda.

CLIORS
30-08-2011, 10:55
evet kozyatağındayım.1 bar cont. , 1.2 peak , 1.4 peak ve stock olmak üzere 4 yazılım var elimde duruma göre birini seçiyorum 1.4 hiç kullanmıyorum. AFR durumuna göre 1 bar ya da stock yazılımı atıyorum. Onun dışında hep 1.2 kullanıyorum sorunsuz. Cuma akşamıda 1.2 vardı 1.4 ü atamamıştım motor sıcaklığı 50 derecenin altına düşmediği için.

1.4 kullan alper sorun olmaz, gordugum kadarıyla coolerdan sonra sıcaklıklar dusmus.

Son halinin loglarını al da yorumlayalım.

Herkesin bayramı kutlu olsun bu arada.

RS ci gencler de birbirini kırmasın ama tatlı rekabet olsun. :)

grkm
30-08-2011, 11:06
çek abi bi kadran videosu fikir edinsin insanlar :)
bu arada ben cuma aksamı cıkabilir önümüzdeki hafta hep gece calısıcam uzgunum

CLIORS
30-08-2011, 11:17
ben tecrubemı yazayım bu camiada

1) Video eklersin hızlıysa "yokuş aşşa"
2) Video çekmezsin zaten yürümüyor bu.
3) Dyno eklersin yüksek çıkmışsa sonuç "dyno bozuk"
4) Drag a sokarsın zaten yarışmış hoşaf araç
5) Sokmazsın zaten bunun nasıl yürüdüğü belli.

den 1 gıdım öteye gitmez.

kelalper
30-08-2011, 11:21
Kadirin arabasında ne olduğunu şu anda forumda gördüm ama onun bütün cliolar Meganelardan hızlıdır yaklaşımı ortamı geriyor. Ben o kadar işlem yapsam Megane a orta derece yüklü evolara M5 lere atar yaparım. Onun yaklaşımından problem çıkıyor. Tamam arabası müthiş gidiyor olabilir ama bütün cliolar Megane lardan hızlıdır dediğin zaman bende çıkışırım. Ondan sonra at var eşşek var yürümeyen cliolar ı görmüş diyor. Peki kendi acaba yürümeyen Megane a denk gelmiş olamaz mı. Ki yazılım sonrasında yavaşlayan Megane larda var. Bütün gerginlik buradan kaynaklanıyor. Kendi gördükleri üzerinden bütün Megane ları kötülemeye kalkıyor. Stock Clio Rs stock Type R ı geçebiliyor mu hayır ama stock Megane RS Stock Type R ı geçiyor. 1 1 daha 2. Ondan sonra Clioyu yüklüyorlar Megane ile 200 e kadar yürüyorlar ondan sonra Megane gene saplıyor stock haldeyken. Neyle neyi kıyaslıosunuz. Al işte Alperde söylüyor Clio ile uğramış daha sonra Megane a geçmiş biri olarak. Daha neyin tartışmasını yapıosunuz.

kelalper
30-08-2011, 11:28
Aynen Alper +1000. Kimseye hiçbirşeyi kanıtlayamazsın. Ben deneme yaparım geçerim geçilirim ama 1 tane video koymam nete. Daha arabayı aldığımın birinci günü yolda sakin giderken boş yolda VTI geldi yanımda korna morna basmadım. Ertesi gün Astra GTC . Sinir oldum deldim sonra kendime kızdım buna benzin yaktım diye. Rocco lar zaten sürekli salça. Golf R VTI ın yaptığı gibi boş yolda uçup geldi kıçımda durdu. Onuda deldim söylediğin zamanda Sallamasyon oluyor. Kendileri hep eşşek gördükleri için.

seko
30-08-2011, 12:08

den 1 gıdım öteye gitmez.

+1 diyorum ..

kelalper
30-08-2011, 13:31
Alper 1.4 lük yazılım ile çok uğraşamadık. Kullandım sonra ya benzinden a da yazılımdan araba enjeksiyon hatası verdi avans sesi duydum. Büyük ihtimalle bi yerlerden boost kaçtı. Tırstığım için bi daha yüklemedim Özgünlerde kullanma daha oturmadı o yazılım dedi. Beklemedeyiz.

chiefkadir
30-08-2011, 13:35
abicim sen niye bu kadar geriyosun kendini.kimsenin atarlandıgı flan yok.istanbul ortamı gıbı degıl ankara.denemek aracımızı gormek ıstemek atar olarak algılanmasın.

ben sana salıyosun demıyorum.sallama lafını ılk kullanan sensın.ki en son sallayacak kısı kadır abıye yazdın bunuda:) kadır abı normalde gecılmem-geçemem tarzında cok emın konusmaz.deneyıp gorme taraftarıdır herzaman.ama su speclerdekı meg rs e gecılmem dıyosa bır bıldıgı vardır dıye dusunuyoruz. sende clıo rs e gecılmem dıyosan elbet senınde bır bıldıgın vardır.bu ıslerle cıddı ugrasan ınsanlarsınız.

ıkınızde bu kadar ıddıalıyken konuyu uzatmamanın en ıyı yolu denemekten gecer.ınsallah guzel bır ortamda bulusup denersınız herkes kendı aracını gormus olur.Ağzına sağlık ibo nokta olmuş...

den 1 gıdım öteye gitmez.:icon_tup: Aynen hocam , Kadran videosu boş :) Dyno ise girdiğin dynoya bağlı, istanbulda paşaoğlunda girersen bir kriter olur forum ortamına fikir verir.. Arabanın ne gittiğini kanıtlamak zorunda değilsen ve roll denemesi yapmayı sevmiyosan elizabete devam :D:hahaha::D
Eğer piyasada gideri az çok belli arabalarla denersen yukarda saydığın maddelerden daha muteberdir ;)

Kadirin arabasında ne olduğunu şu anda forumda gördüm ama onun bütün cliolar Meganelardan hızlıdır yaklaşımı ortamı geriyor. Ben bütün clio'lar megane rs leri geçer demedim dikkat edersen,..... İstersen bu konuyu komple tara öyle bir sözüm varsa yapıştırr.. Ben ne demişim izmir veya istanbulda denemek kaydıyla en dolusunu geçerim demişim;)
Bu arada kimse megane rs ile roll yapıp video koymazken biz deniyoduk ,typer vs meggy clio rs vs meggy s2k vs meggy dolusu boşu her türlüsünü yaptık ..Tr. şartlarında belkide ilk kez megane Rs i draga ben soktum haa doldurmadık chip bile yapmadık günün şartı ne gerektiriyosa onu yaptım :D

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/40578_410735156733_655116733_4579037_5623948_a.jpg

freelife
30-08-2011, 13:55
herkes iyi bayramlar dilerim önce, megane lar eskiden yürütülemiyordu bunda hemfikiriz herhalde ama şimdik yavaş yavaş bu iş çözülmeye başladı ve meganlar eskiye göre yürümeye başladı cliolar zaten yürüyen araçlardı kadirin kendisini tanımasamda namını duymuş biri olarak söylediklerine güvenim var tabii ama bizlerde meganların üstünde ciddi derecede çalışan boşa para harcamış ( doğruyu bulana kadar ) ama artık işi çözmüş kişiler olarak eskiye göre iyi yürüdüğünü söylebilirz fakat başka araçlarala denemeler yeni yeni oluyor bundan sonra denenerek görülecektir sonuçlar diye düşünüyorum,benim araç mesela yazılımla 190 hp düştü ve stocka çevirdim şimdik çok mutluyum ve öyle binmeye devam ediyorum :), iyi bir clio ile ne yapacağınıda deneyerek göreceğiz gibi geliyor bana...

yani bu işin özeti yine aynı yere çıkıyor denemeden göremeyiz burdan ne kadar yazsakta boş bu konular , hem özellikle megane rs ler için çok aydınlatıcı ve iyi olacağını düşünüyorum bu denemelerin ,artık bizimde amacımız kafalardaki megane rs yürümüyor olayını silebilmektir.

burda herkesin her konuda yardımcı olacağınıda düşünüyorum ...kimse kimsenin arabasının yürümemesini istemez...

kelalper
30-08-2011, 14:36
Ağzına sağlık ibo nokta olmuş...

:icon_tup: Aynen hocam , Kadran videosu boş :) Dyno ise girdiğin dynoya bağlı, istanbulda paşaoğlunda girersen bir kriter olur forum ortamına fikir verir.. Arabanın ne gittiğini kanıtlamak zorunda değilsen ve roll denemesi yapmayı sevmiyosan elizabete devam :D:hahaha::D
Eğer piyasada gideri az çok belli arabalarla denersen yukarda saydığın maddelerden daha muteberdir ;)

Ben bütün clio'lar megane rs leri geçer demedim dikkat edersen,..... İstersen bu konuyu komple tara öyle bir sözüm varsa yapıştırr.. Ben ne demişim izmir veya istanbulda denemek kaydıyla en dolusunu geçerim demişim;)
Bu arada kimse megane rs ile roll yapıp video koymazken biz deniyoduk ,typer vs meggy clio rs vs meggy s2k vs meggy dolusu boşu her türlüsünü yaptık ..Tr. şartlarında belkide ilk kez megane Rs i draga ben soktum haa doldurmadık chip bile yapmadık günün şartı ne gerektiriyosa onu yaptım :D

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/40578_410735156733_655116733_4579037_5623948_a.jpg

Senin olayın zaten burada kendi arabanın reklamını yapmak hocam. Ona göre oradan yorum yapıyorsun benim arabamın durumunu bilmeden. Yok Clio ile denersem 220 ye kadar Clio 3 boy önde gider falan diyorsun. Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun ben onu merak ediyorum.

CLIORS
30-08-2011, 14:46
Kadir deneme videosu bile boş; o daha fazla tartışma ortamı yaratmaktan başka halta yaramıyor, mesela ben bu güne kadar daha tam ayarlı k-prolu tayyar videosu görmedim. Sürekli avansım kaçık, benzin bozuk yok filtrem göcük :) uzar gider.

Bu arada aman TypeR sahipleri alınmasın sadece örnek verdim. Yoksa Type R ın gidişini hepimiz biliyoruz.

Clio Megane kapışmasında ben olacakları sana hemen söyleyim

Sen sökmüşün tak, 3 te ben basmam sen 2 ye 7000 devre al megane cı

180 de kestin gazı hani kızımız olacaktı :)

Kısaca amaç bahane yaratmaksa bizler sınır tanımayız :)

Ağzına sağlık ibo nokta olmuş...

:icon_tup: Aynen hocam , Kadran videosu boş :) Dyno ise girdiğin dynoya bağlı, istanbulda paşaoğlunda girersen bir kriter olur forum ortamına fikir verir.. Arabanın ne gittiğini kanıtlamak zorunda değilsen ve roll denemesi yapmayı sevmiyosan elizabete devam :D:hahaha::D

kelalper
30-08-2011, 14:47
Her devirde Megane yaslar

Bunu görmemişim kusura bakma.

Sportline
30-08-2011, 18:17
konuya aydınlık getiricikse ben "tam kilosunda" her türlü clio rs ile denerim sorun yok, iddaa yok :)

JDM VTİ
30-08-2011, 18:27
Bunu görmemişim kusura bakma.

zır stock bi megane rs var mı çevrende? filtresine kadar orjinal, benle denemek için bayramdan sonra?

Alicanrs
30-08-2011, 18:33
zır stock bi megane rs var mı çevrende? filtresine kadar orjinal, benle denemek için bayramdan sonra?

sana noluo ben denicem =) white rs gibi değiliz belki ama az çok görmüş oluruz :)

PPR engineering
30-08-2011, 18:34

hiç gerek yok stock sağlıklı bir megane rs te üzer alican yavaş zannediyo insanlar biliyosun yakın arkadaşım baday renonun servis müdürü stockmeganede cokkullandım tatmin edici hızlılar stoclarıda..

JDM VTİ
30-08-2011, 18:34
abi ben ne kadar tutuncamın derdindeyim geçme iddiam yok ki :D

PPR engineering
30-08-2011, 18:37
abi ben ne kadar tutuncamın derdindeyim geçme iddiam yok ki :D

tamam tutunmak için ben halat ayarladım :D:D şaka bi yana tabi tutunursun o kadarda değil.

JDM VTİ
30-08-2011, 18:41
tamam iste bakazağuk ha bu megane rs dürzüsüne ne kadar tutunazağuk :D

bayramdan sonrası için zırrrrr stock megane rs arıyorum denemek için filtresine kadar orj olanlarından, gizli yazılımı olanlardan değilll :D

cem06
30-08-2011, 18:45
konuya aydınlık getiricikse ben "tam kilosunda" her türlü clio rs ile denerim sorun yok, iddaa yok :)

Bayram sonrasi ankaradym sizin arac yazilimliysa deneyelim

freelife
30-08-2011, 18:48
bende yazılım yok sadece :),ama zır stock olanda var ama kendisi şu anda türkiyedemi onu bilmiyorum selçuk bu konuya ancak cevap verebilir... ( ondan daha stocku varmı onuda bilmiyorum :) )

PPR engineering
30-08-2011, 18:49
tamam iste bakazağuk ha bu megane rs dürzüsüne ne kadar tutunazağuk :D

bayramdan sonrası için zırrrrr stock megane rs arıyorum denemek için filtresine kadar orj olanlarından, gizli yazılımı olanlardan değilll :D

alican site ne güzel paylaşım sitesi ama giderler yüzünden gidertech diye yeni bölüm açılmalı.

JDM VTİ
30-08-2011, 18:50
@freelife

abi filtre egzos vs. büyük gelir, hee denerim denemem değil ama keyif almak muhabbet etmek tanışmak dostlar edinmekte güzel olur ;)

@japantuner

kaan abi gider lafından nefret ediyorum biliyosun, hele ki tech'te ki olayları gördükten sonra seneler içerisinde iyice tiksinti veriyor o kelime.

PPR engineering
30-08-2011, 18:51
bende yazılım yok sadece :),ama zır stock olanda var ama kendisi şu anda türkiyedemi onu bilmiyorum selçuk bu konuya ancak cevap verebilir... ( ondan daha stocku varmı onuda bilmiyorum :) )

hala yazılım yapmadınmı ???:) ecufast e gidip cözsene yazılım işini..

freelife
30-08-2011, 18:57

intercooler yolda onu bekliyorum bayram ertesi burda olur inşallah..

bozuk yazılımıdan sonra stock hali zaten stage 2 gibi geliyor bana :)

freelife
30-08-2011, 18:59
@freelife

abi filtre egzos vs. büyük gelir, hee denerim denemem değil ama keyif almak muhabbet etmek tanışmak dostlar edinmekte güzel olur ;)

@japantuner

kaan abi gider lafından nefret ediyorum biliyosun, hele ki tech'te ki olayları gördükten sonra seneler içerisinde iyice tiksinti veriyor o kelime.

beni tanıyanlar bilir tek amacım dostluklar kurup paylaşımlarda bulunmak ,zaten en hızlısı hiçbirzaman olamazsın birgün seni geçen biri olur düşüncesiyle hareket eder ve arabama severek binerim.:icon_tup:

JDM VTİ
30-08-2011, 19:02
beni tanıyanlar bilir tek amacım dostluklar kurup paylaşımlarda bulunmak ,zaten en hızlısı hiçbirzaman olamazsın birgün seni geçen biri olur düşüncesiyle hareket eder ve arabama severek binerim.:icon_tup:

:icon_tup: olayın özü bu zaten ama hırslıyız insanoğlu olarak işte. tamam geçilmemek için çaba harca et vs. ama hırs ile azim farklı seyler işte.

varsa stock rs'iniz denemek isterim bayramdan sonra:icon_tup:

kelalper
30-08-2011, 20:59
Sorun şu ben yazılımı stock a çeksem bile ki çekmesi 2 dakika. Sağ şeritte durur çekerim. 76 lık downpipe, filtre ve Intercooler bayağı fark ettiriyor ki ben 150 kg ım +50-60 kg tesisat vardır.

JDM VTİ
30-08-2011, 21:01
yok ben tamamen stock olursa denerim yani çünkü tutunma durumum vs. olur, o da aman aman olmaz ya hani, amaç gazlamak keyif almak işte.

kelalper
30-08-2011, 21:01

Kaan o büyük ihtimal RS tuner Stage 1 yapacak Özgünü anlatamadım onlara. Biz ne zaman bana port polish yapacaz kanka.

freelife
30-08-2011, 21:04
stage 1 yapmam için bir neden yok ben sağlıklı bir stage 2 bulana kadar ellemem arabayı...

özgünün b konuda ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz alper ama benim git gellere zamanım yok en son safhaya gelin tamamdır diyin o zaman düşünürüm yaptırmayı..

GokhanRS
30-08-2011, 21:25

zır stock un sahibi döndü amerikadan. filtre egzos herşey zır stock. kumburgaza gelinirse deneriz abi o arkadaşla.

freelife
30-08-2011, 21:29
yok ben tamamen stock olursa denerim yani çünkü tutunma durumum vs. olur, o da aman aman olmaz ya hani, amaç gazlamak keyif almak işte.

gökhan vermiş cevabı ,stockla denemek artık sana kalmış :)

JDM VTİ
30-08-2011, 21:30
kumburgaza nasıl geleyim yahu hani o tarafa doğru sıkacak olsak tamam da kumburgaza gidicem sıkıcam kumburgazdan dönücem filan baya masraflı :D

GokhanRS
30-08-2011, 21:33
arkadaş hadımköyde. ordan çıkarsınız kumburgaza doğru basabilirsiniz. ordanda dönebilirsiniz. yani hemen bu gün çıkın diyen yok illaki bu tarafta bi etkinlik olur bişi olur araç olur denersiniz.

freelife
30-08-2011, 21:34
kumburgaza nasıl geleyim yahu hani o tarafa doğru sıkacak olsak tamam da kumburgaza gidicem sıkıcam kumburgazdan dönücem filan baya masraflı :D

zaten bu yüzden denemler genelde olamıyor , bende anadolu yakasındayım maltepede :)

JDM VTİ
30-08-2011, 21:39
anadoluya geçiyorum ben ya, avrupadayım denemek isteyenler gelmez bu yakaya bende hiç lafını dahi etmeden geçiyorum karşıya.

PPR engineering
30-08-2011, 21:55
Kaan o büyük ihtimal RS tuner Stage 1 yapacak Özgünü anlatamadım onlara. Biz ne zaman bana port polish yapacaz kanka.

bence özgün yapsa daha iyi olur yazılımkendileri bilir tabi...araman yeterli kanka:)

chiefkadir
30-08-2011, 22:42
Senin olayın zaten burada kendi arabanın reklamını yapmak hocam. Ona göre oradan yorum yapıyorsun benim arabamın durumunu bilmeden. Yok Clio ile denersem 220 ye kadar Clio 3 boy önde gider falan diyorsun. Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun ben onu merak ediyorum.Benim veya benim Rs in hiç reklama ihtiyacı yok helede megane rs üzerinden hiçte gerek yok ,ben aracımı satmıyorum etmiyorum millet gibi iki sıkıp satıyorum desem arabayı ilk bitirdiğim ay satardım o yüzden yaptığın saptamaların çoğu yanlış olduğu gibi buda yanlış.. Senin arabana veya yazılımlı megane ile jgl gibi rs denemesine gelince ben tahmin yaptım sadece , 2 tane Typer,2 tane Clio Rs, 2 vtec,1 megane rs sahibi olup hertürlü gazlayan biri olarak bu yorumu yapmam en doğal hakkım olsa gerek,ki hiç birine binmemiş biride seyrettiklerine dayanarak yorum yapabilir ..Sizde denersiniz farklı sonuç çıkarsa eklersiniz biz yanılırız..Sizlerin yakın yürüdüğü s2k lara ben mübalasız 7-8 boy atıyorum öyle 200 e kadar felan değil uzundada yürüyoruz..

Erhan sende koltuğu takılı cliolar denerim vs yazmışında bende iki koltuk takılı arkalar yok abicim :D senin yakın yürüdüğün audi s3 ü pokemon ettiğimi biliyosun..Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol:hahaha:

iynn-RS
30-08-2011, 22:43

tam kilosunu boşver panpa:D

ankarada tam kılosunda senle deneyecek rs yok.boşuna çıkmazlara sokma kendini:D

biraz bekle ben denıcem ıste senle. iş inada bindi:p

iynn-RS
30-08-2011, 22:47
Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol:hahaha:

ahahah yanlıs anlasılmasın danışıklı yazılmış mesajlar degıl:D

duygular şelale kadir abi:D

chiefkadir
30-08-2011, 22:49
ahahah yanlıs anlasılmasın danışıklı yazılmış mesajlar degıl:D

duygular şelale kadir abi:DAynen abicim:) Erhana bir "izo" şakası yapak:hahaha:

Sportline
31-08-2011, 01:51
Bayram sonrasi ankaradym sizin arac yazilimliysa deneyelim

merhaba, bir akşam tanışır bir şeyler içer çıkarız tabi 3-4 yıl önce bi yazılım yapılmış lakin afr,bar şu bu ne durumda hiç bir fikrim yok tekrar gözden geçirilse çok daha iyi olucağı kesin 255hp 1370kg dolaylarında benim araç sizin turbo değişiminden sonra yakın deneme olur derseniz deniyelim :)

Erhan sende koltuğu takılı cliolar denerim vs yazmışında bende iki koltuk takılı arkalar yok abicim :D senin yakın yürüdüğün audi s3 ü pokemon ettiğimi biliyosun..Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol:hahaha:

Hahaha alemsin valla abi, aslında burdan bişey yazmamıza gerek yok zaten bir araya geliyoruz sürekli ama istanbuldaki arkadaşlar diyordur ankarada hiç mi yok megi ;) s3 le basarken katalitik bile üstündeydi benim tekrar gelirse alakasız olur :) takılı clio dedim lakin 900kg civarları ile 1370kg deneyip sonra megi gitmiyor demek garip olur :), ben de tek bir deneme için araç sökemicem malesef olmazsa sen yanına birini al yarın gece keyfine basalım, iboyu beklemeye gerek yok o ayarda clio ya bizde bindik sattık gitti:D

tam kilosunu boşver panpa:D

ankarada tam kılosunda senle deneyecek rs yok.boşuna çıkmazlara sokma kendini:D

biraz bekle ben denıcem ıste senle. iş inada bindi:p

gel panpa gel tici seviyoruz :D

Aynen abicim:) Erhana bir "izo" şakası yapak:hahaha:

4 sonu kesici mi :p
artık 5.vites kesici istiyoruz clio lardan :D

her neyse yanlış anlaşılmasın can sıkıntısı işte takılıyorum ben ;)

izo
31-08-2011, 06:57
Aynen abicim:) Erhana bir "izo" şakası yapak:hahaha:

Yeni kurbanlar bulmussunuz kendinize:)

kelalper
31-08-2011, 08:43
Benim veya benim Rs in hiç reklama ihtiyacı yok helede megane rs üzerinden hiçte gerek yok ,ben aracımı satmıyorum etmiyorum millet gibi iki sıkıp satıyorum desem arabayı ilk bitirdiğim ay satardım o yüzden yaptığın saptamaların çoğu yanlış olduğu gibi buda yanlış.. Senin arabana veya yazılımlı megane ile jgl gibi rs denemesine gelince ben tahmin yaptım sadece , 2 tane Typer,2 tane Clio Rs, 2 vtec,1 megane rs sahibi olup hertürlü gazlayan biri olarak bu yorumu yapmam en doğal hakkım olsa gerek,ki hiç birine binmemiş biride seyrettiklerine dayanarak yorum yapabilir ..Sizde denersiniz farklı sonuç çıkarsa eklersiniz biz yanılırız..Sizlerin yakın yürüdüğü s2k lara ben mübalasız 7-8 boy atıyorum öyle 200 e kadar felan değil uzundada yürüyoruz..

Tamam en hızlısı sensin Kadir senin arabadan hızlısı yok. Sen Turbo S2000leride geçersin. Hatta Cenk Abinin Suprayı falan da geçersin. Bu konuda otoritesin. 2 Type R 2 Clio Rs 1 Megane sahibi olarak herşey tahmin edebilirsin. Daha fazla yazmaya gerek yok.

Kadyr
31-08-2011, 09:00
yahu bi deneyinde görelim boşa atar yapıyosunuz...rs leri bende çok seviyorum ilk alacagım araba ama piyasası çok garip temiz bulmada ayrı dert

Cliosportve
31-08-2011, 09:43
yahu bi deneyinde görelim boşa atar yapıyosunuz...rs leri bende çok seviyorum ilk alacagım araba ama piyasası çok garip temiz bulmada ayrı dert

Garip derken ne gibi gariplikler var ?

GokhanRS
31-08-2011, 09:50
bu videoda megane rs zır stock filtresi egzosu herşeyi orjinal ve içinde 2 tane 100er kiloluk iki öküzüz direksiyonda bahattin sağ koltukta ben varım. stepnesine kadar aklınıza ne gelirse maisden alındığı günkü gibi tertemiz.

JgHkWnAeNW8

Megane rs SS clio rs 2 vites - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JgHkWnAeNW8)

-----------------------

Bu videoda benim rs egzos filtreli iken (stock yazılım) 206 rc ve clio rsler deniyordu arkalarından sıkıp aradan geçip gidiyordum. herkes egzos filtreliydi bende. RC nin specleri bilmiyorum ama oda egzos filtreydi sanırım

BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bth-rc-vs-ss-rs-ve-rs-with-megane-rs-comboooo_2192178.htm)

GokhanRS
31-08-2011, 09:58
şimdi gelelim asıl konuya. bana dediler ss rs megane rsin birine şöyle sapladı böyle sapladı. bilmemne clio rs megane rs e şunu yaptı bunu yaptı.

bu lafların dendiği megane rsler gün geldi denk geldik bizim evin garajında çoğunun kompresyonunu ölçtük. yani stokken geçilen megane rslere birde baktıkki bi silindir 165 veriyorsa diğeri 120 psi veriyor.

megane rs alırken aklınızda olsun kompresyon ölçümü şarttır cacık olup olmadığını anlamak için. yetkili servisin tertemiz dedikleri rslerde kompresyonlar düşük çıktı yani yıpranmış ve kompresyon kaçırıyorlardı. o yüzden tüm rsci arkadaşlarıma tavsiye ölçün kompresyonlarınızı hata varsa çıkıp denemeyin sonra yürümüyor geneli için yürümüyor derler.

videodaki rs zır stock onla deneyebilirsin o videodanda az cok tahmin yürütebilirsin.

Cliosportve
31-08-2011, 10:01
Videodaki Megane rs gerçekten şaşırtıcı bir şekilde fabrikasyon olduğu halde nasıl ivmeleniyor
Ben yarıştıgımda sonuç biraz daha tutunur olmuştum kendiside bunu söylüyor
Bu videoda çok rahatça geçiyor 3. viteste
Bende anca 5. e attımı geliyordu

GokhanRS
31-08-2011, 10:06
Videodaki Megane rs gerçekten şaşırtıcı bir şekilde fabrikasyon olduğu halde nasıl ivmeleniyor
Ben yarıştıgımda sonuç biraz daha tutunur olmuştum kendiside bunu söylüyor
Bu videoda çok rahatça geçiyor 3. viteste
Bende anca 5. e attımı geliyordu

hep derim selçuk her zaman turbo aracın sağı solu belli olmaz. 3 gün önce 235 hp gibi bir rakam verdi ss le denediğinde orjinal yazılımıyla.

3 gün geçti tekrar ölçtük 225i zor verdi. birde düşün bahattin bu işlerden anlamıyor. birazcık kaşarı olmuş arkadaşlar gibi anlasa milleti rampaya getirip bassa o 300NM nin gücüyle millete nasıl açar sen düşün. adamın aracı sağlıklı.

adam s2000 le deniyor tutup adamı 6 bin devire çekiyorlar gaza dokunmasıyla vitesi bitiyor. diyorum herkesle deneme diye ama kim çağarsa gidiyor. bi senle bi de okanla filan denerken iyi oldu. onun dışında atmosferikciler adama devir bırakmıyorlar yabancı biriyle denediğinde

Kadyr
31-08-2011, 10:14
Garip derken ne gibi gariplikler var ?

Bazi arabalarin anasini cok aglatmislar zaten az satilik var.ilerde bir rs almaya karar verdigimde eminim zor temiz arac blucam cok temizleri goruyorumki cocugu gbi bakiyor satmiyor iyide yapiyorlar bence binilcek araba:) bide piyasasi yavas kimse degerini bilmiyor o fiyata gidip ies aliyolar:)

Cliosportve
31-08-2011, 10:18
Bazi arabalarin anasini cok aglatmislar zaten az satilik var.ilerde bir rs almaya karar verdigimde eminim zor temiz arac blucam cok temizleri goruyorumki cocugu gbi bakiyor satmiyor iyide yapiyorlar bence binilcek araba:) bide piyasasi yavas kimse degerini bilmiyor o fiyata gidip ies aliyolar:)

Tamamen katılıyorum...
Açıkcası cebimde 18 milyarım dahi olsa şu an alamam RS

kelalper
31-08-2011, 10:21
ies ler iyi arabalardır heh.

kelalper
31-08-2011, 10:23
Gökhan ne kadar anlatsakta anlatamayız. Boşver abi. Alper daha konunun başında yazmış aradaki farkları ama nereye.

Cliosportve
31-08-2011, 10:23
ies ler iyi arabalardır heh.

Kelalper bu arada nasılsın görüşemez olduk
Avrupa yakasına yolun işin düşerse Büyükçekmecedeyim Gökhanda buralara yakın
Normal şartlarda hem görüşmüş oluruz hemde çıtırdan sıkmış oluruz

kelalper
31-08-2011, 10:26
Selçuk o taraflara gündüz iş için geçiyorum yaw akşamları action hep Ataşehirde. Orası bayaa eğlenceli oluyor. Ctesi akşamı yine orada olucaz allah kısmet ederse.

Cliosportve
31-08-2011, 10:28
Selçuk o taraflara gündüz iş için geçiyorum yaw akşamları action hep Ataşehirde. Orası bayaa eğlenceli oluyor. Ctesi akşamı yine orada olucaz allah kısmet ederse.

Anlıyorum öyleyse kısmet diyelim gün gelicek tıpkı eskisi gibi görüşeceğiz :D

kelalper
31-08-2011, 10:44
Siz buyrun abi Ataşehir e. Gökhan a da söyledim. Orası bayaaa eğlenceli geçiyor. Şahinler falan benimle denemek için teklif ediyor falan. Herkes uçak orada. Bizde adalet dağıtabileceklerimize adalet dağıtıyoruz. Esas arkadaşın Turbo S2000 tam adalet kılıcı. 0,8 barda 2 bar basan Subarulara saplıoyo.

Kadyr
31-08-2011, 11:14
Tamamen katılıyorum...
Açıkcası cebimde 18 milyarım dahi olsa şu an alamam RS

Alamam derken anlayamadim fiyatlar yuksek oldugundan dolayimi?

F4R
31-08-2011, 11:58

şuan piyasada satılık temiz rs olmadığını demek istemiş sanırım selçuk. bende aynı durumdayım, param hazır ama kafama göre temiz bi rs denk getirmeye çalışıyorum.

Cliosportve
31-08-2011, 12:05

şuan piyasada satılık temiz rs olmadığını demek istemiş sanırım selçuk. bende aynı durumdayım, param hazır ama kafama göre temiz bi rs denk getirmeye çalışıyorum.

Aynen dostum bunu demek istedim
Para olsada sıkıntı olmasada sıkıntı
Muallak durumlar

Alicanrs
31-08-2011, 12:06
harbiden sahibindene flan girince alıncak rs yok .. sahibinden dışındada göremiorm varsada vermio millet :D rs piyasası canlandı bu aralar:D

freelife
31-08-2011, 12:15
ben birtane orta yaşlı bir çiftte görmüştüm zır stock araba kirli falan biniyorladı selçuğada söyledim birdaha görürsem sorayım sattarlarmı diye satarlarsa size haber veririm :) (plakasınıda unuttum şimdi selçuğa söylemiştim )

Kadyr
31-08-2011, 12:28

Aynen dostum bunu demek istedim
Para olsada sıkıntı olmasada sıkıntı
Muallak durumlar

aynen beyler ya arabalara tamponlar falan çok iğrenç hallere sokuyolar güzelim rs leri milletin zevkine anlam veremiyorum...neyse herşey kısmet epicurus sende inş temiz araç bulursun

BoraRS
31-08-2011, 15:04
bu videoda megane rs zır stock filtresi egzosu herşeyi orjinal ve içinde 2 tane 100er kiloluk iki öküzüz direksiyonda bahattin sağ koltukta ben varım. stepnesine kadar aklınıza ne gelirse maisden alındığı günkü gibi tertemiz.

JgHkWnAeNW8

Megane rs SS clio rs 2 vites - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JgHkWnAeNW8)

-----------------------

Bu videoda benim rs egzos filtreli iken (stock yazılım) 206 rc ve clio rsler deniyordu arkalarından sıkıp aradan geçip gidiyordum. herkes egzos filtreliydi bende. RC nin specleri bilmiyorum ama oda egzos filtreydi sanırım

BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bth-rc-vs-ss-rs-ve-rs-with-megane-rs-comboooo_2192178.htm)

Bu Megane RS benim EZN s2000 ile 220 ye kadar 5-6 boy açtığım devam etsem daha da açacağım Megane RS mi? O akşam o arkadaş da çok iddialıydı uzunda geçerim seni diye ama en son 220 de 6 ya çekmeden aramızda 5-6 boy fark olmuştu her denememizde. Eğer bu o Megane RS ise hiç bulaşmasın derim Kadir abinin White RS' e. Zira Kadir abinin White RS benim EZN ayarındaki s2000 lere 3-4 boy temiz açıyor 240 lı süratlere kadar.

kelalper
31-08-2011, 15:31
Hayır o Megane değil denenecek olan. Zaten Kadir le değil JGL ile deneyeceğiz. EZN ile denemedim ama şu anda URFA nın arabasına yakın yürüyordur benim Megane. 2 boy gerisinden ayrılmadan devam ediyorum Vtec üzerinde bastığımız zaman. Urfa ile aramızda 70 kg fark vardır. Birde bende ekstra tesisat ve ses yalıtımı var. Yani benim arabamı Urfa kilosunda birisi kullansa kafa boyun olurlar. Downpipelı komple egzostlu ve filteli TTS ancak son viteste geçebiliyor beni şanzıman avantajından dolayı. 6 ya kadar 1 boy arkamdan geliyor ben 5 i bitirip 6 ya attığım zaman o 6nın kısalığını kullanıyor ve geçiyor.

kelalper
31-08-2011, 15:37
Bu setupla ben Kadir i geçerim demiyorum ama yapacağım bir kaç değişiklik sonrası Kadirin geçebilmesi zor. Ama onlar için daha çok zaman var. Günlük kullanıma uymaz o setuplar. Şu anda o setup a uygun tek araba Gökhanın arabası. Daha büyük Turbo ve 1.6 bar açtı mı yanına yaklaşamaz Kadir de.

Turboğuz54
31-08-2011, 15:49
Megane rs bu kadar hantal mı yani yanlış anlamayın arkadaşların yazdıklarına göre diyorum 225 beygir turbo bi araç buya anlayamadım yine

efe_
31-08-2011, 15:58
Bu setupla ben Kadir i geçerim demiyorum ama yapacağım bir kaç değişiklik sonrası Kadirin geçebilmesi zor. Ama onlar için daha çok zaman var. Günlük kullanıma uymaz o setuplar. Şu anda o setup a uygun tek araba Gökhanın arabası. Daha büyük Turbo ve 1.6 bar açtı mı yanına yaklaşamaz Kadir de.

Çıkıp denenmeden istenildiği kadar konuşulsun sadece sayfalar uzayacak yada konu kilitlenecek :))

cem06
31-08-2011, 16:37
merhaba, bir akşam tanışır bir şeyler içer çıkarız tabi 3-4 yıl önce bi yazılım yapılmış lakin afr,bar şu bu ne durumda hiç bir fikrim yok tekrar gözden geçirilse çok daha iyi olucağı kesin 255hp 1370kg dolaylarında benim araç sizin turbo değişiminden sonra yakın deneme olur derseniz deniyelim :)

ok dostum haftaya ankda olucam mesajlasalım hatta kadir abi bi enka organizasyonu yapsa cok super olur...:D hızlı vti gtilar sti typer rsler m3ler sıkarız birlikte:D

kelalper
31-08-2011, 16:37
Megane rs bu kadar hantal mı yani yanlış anlamayın arkadaşların yazdıklarına göre diyorum 225 beygir turbo bi araç buya anlayamadım yine

Hantallık derken. Senin beklentin uçak olması sanırım. Stock olarak M3 ya da M5 Geçemez ama Golf GTI dan Type R a kadar bütün stockları geçer. Tek sıkıntı Cupra olur. (Stock makinelerden bahsediyorum).

kelalper
31-08-2011, 16:40
Çıkıp denenmeden istenildiği kadar konuşulsun sadece sayfalar uzayacak yada konu kilitlenecek :))

Ben Ctesi gecesi yine Ataşehir Shell de olacağım bi sakatlık olmazsa. Yerim yurdum belli R yapacak halimizde yok.

kelalper
31-08-2011, 16:42

Hocam çıkıp sıksanda geçsende herkes inanmaz. Bu sefer o araba patates derler. Başkasını geçersin yokuş yukarı derler. Yine geçersin en son arabamda problem vardı ya kadar gider. Yani anlayacağın kimseyi geçemezsin. Her zaman birşeyler çıkar.

Alicanrs
31-08-2011, 16:54
Ben Ctesi gecesi yine Ataşehir Shell de olacağım bi sakatlık olmazsa. Yerim yurdum belli R yapacak halimizde yok.

Alper abi ben seninle denemek istiyorum arabam bayramdan soraya çıkıcak 10 eylüle kdr Allah izin verirse çıkar o zmn deneriz clio rs le megane rs i görmüş oluruz avrupa yakasıda olur ataşhirde olr farketmz :)

gp74
31-08-2011, 16:56

Cts bir aksilik olmaz ise gelmek ve yeni aldığımız Clio RS ile denemek isterim. Şimdiden söyleyeyimde bir hırsım ve iddaam kesinlikle yok. Zaten aracımda kat ve orta susturucu (51' lik) var. Maksat denemek ve tanışmak.

kelalper
31-08-2011, 17:19
Alper abi ben seninle denemek istiyorum arabam bayramdan soraya çıkıcak 10 eylüle kdr Allah izin verirse çıkar o zmn deneriz clio rs le megane rs i görmüş oluruz avrupa yakasıda olur ataşhirde olr farketmz :)

Alican ben bu ctesiden sonra yokum. 23 Eylüle kadar olmayacağım. Ondan sonra havalar iyi olursa deneriz.

kelalper
31-08-2011, 17:23
Cts bir aksilik olmaz ise gelmek ve yeni aldığımız Clio RS ile denemek isterim. Şimdiden söyleyeyimde bir hırsım ve iddaam kesinlikle yok. Zaten aracımda kat ve orta susturucu (51' lik) var. Maksat denemek ve tanışmak.

Problem değil ama etrafımıza 106 lar VTI lar falan gelecekse çıkmam.

GokhanRS
31-08-2011, 17:26
Bu Megane RS benim EZN s2000 ile 220 ye kadar 5-6 boy açtığım devam etsem daha da açacağım Megane RS mi? O akşam o arkadaş da çok iddialıydı uzunda geçerim seni diye ama en son 220 de 6 ya çekmeden aramızda 5-6 boy fark olmuştu her denememizde. Eğer bu o Megane RS ise hiç bulaşmasın derim Kadir abinin White RS' e. Zira Kadir abinin White RS benim EZN ayarındaki s2000 lere 3-4 boy temiz açıyor 240 lı süratlere kadar.

senin ezn boş değildi sanırım.

zaten kimse stock rs white ı geçer demediki. stoğa stok clio rs in geçebileceği söylendide stok olmayan egzost filtrelisi full stock meganeye bu kadar tutunuyor diye koydum videoyu. yoksa kadir abi ile denese zaten hard porno olur. araya kaç tır gireceğini sayamayız. her türlü white aşırı açar.

ama 340 hp meganenin bile geçemeyeceğini düşünüyorum dedi burda. bence yalan olur yani. ben 270 hp iken egzost filtreli cliolara açtığımız farkı sayamıyorduk. yani 15 20 olmuştur diye sayabileceğimiz bir fark yok arada. kaç olur allah bilir.

yani ben 270 hp nin onla yürüyeceğini düşünüyorum 340 ın geçmeyeceğini düşünmesi fazla iyimser düşünce olmuş.

benim setuplardaki bi aracın size denemelerini koyayım benim aracım sökük değil belki daha yavaş olur video`dakinden. aşağıdaki videodaki araçtan tek eksiği turbo o da bu ay geliyor deneriz.

izm0sJKrnds

kelalper
31-08-2011, 17:50
Gökhan ben gördüm M3 ün ve RS4 ün arkasında çimento çuvalları vardı. Ondan geçio Rs yoksa nereye.

freelife
31-08-2011, 17:52
buda benden olsun 1.2 barda bu aracıda bulunca ekkliyeceğim elimde şimdilik bu var tabii bahaneler olmazsa :)

http://img163.imageshack.us/img163/1492/32084923872322283681220.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/32084923872322283681220.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

GokhanRS
31-08-2011, 18:03
bu dynonun sahibi rs de GT30 turbo var.

dragon
31-08-2011, 18:05
Gökhan ben gördüm M3 ün ve RS4 ün arkasında çimento çuvalları vardı. Ondan geçio Rs yoksa nereye.

Hiç yürümüyormuş bu Meg RS'ler. Yüklüsü varsa ben deneyim bari :):)

CLIORS
31-08-2011, 18:05
Uzaga gitmeyin ben size İzmir den Stage 2 Megane RS basınc profili ekleyeyim. 1.5 bar MASALLAH

http://img17.imageshack.us/img17/7529/1stgh.jpg

GokhanRS
31-08-2011, 18:07
Uzaga gitmeyin ben size İzmir den Stage 2 Megane RS basınc profili ekleyeyim. 1.5 bar MASALLAH

http://img17.imageshack.us/img17/7529/1stgh.jpg

megane rs kitabına kapak olarak kullanıcaz bunu :D

CLIORS
31-08-2011, 18:09
Daha da ıyısı var bulunca eklerim :) Bunlar 3. vites logları 4 5 6 daha da şenlikli :)

CLIORS
31-08-2011, 18:13
Bu ikisi ITG maxogen yokken, şu anda profil daha da güzel :)

http://img191.imageshack.us/img191/2361/stg2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/191/stg2.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

F4R
31-08-2011, 18:34
ben birtane orta yaşlı bir çiftte görmüştüm zır stock araba kirli falan biniyorladı selçuğada söyledim birdaha görürsem sorayım sattarlarmı diye satarlarsa size haber veririm :) (plakasınıda unuttum şimdi selçuğa söylemiştim )

valla freelife çok iyi olur hocam yaaa. 2 aydan fazla oldu bekliyorum. :(

F4R
31-08-2011, 18:35
aynen beyler ya arabalara tamponlar falan çok iğrenç hallere sokuyolar güzelim rs leri milletin zevkine anlam veremiyorum...neyse herşey kısmet epicurus sende inş temiz araç bulursun

sğlasın hocam teşekkürler.

kelalper
31-08-2011, 19:16
Arkadaşlar Honda civic alıcaklar
Evo alıcaklar
Subar alıcaklar
Nissan alıcaklar

yahun gazlamya araba alıyorsunuz orasına burasına bakmayın en cok parca hangisinde var ona bakın birde yrüyenine bakın götürün rot balansa sokun varmı şasede bişi yok varmı rot da kaçıklık yok

varmı gidişinde arıza yok

varmı motor sesinde bir dangalaklık yok

pazarlıgınızı yapın en uygun fiyata alın gitsin

makam arabası almıyorsunuz arabanın canını zaten alıcaksınız Allah göstermsin her daim gazlamya cıkılıyor zatn kaza riski göz önünde herzaman ufak çarpamalar da olabilir

daha önceden boya varmış yok tavan degişmiş koyun götüne şase saglam mı olay bitmiştir en uyguna alabilcegim arabayı almaya bakarım

Hilminin sözünün altına imzamı atarım. Clio Rs alacakken neyine bakıosunuz. Alın CVK yı bitti gitti. Kazası da yokmuş daha ne istiosunuz.

ozanbulbul
31-08-2011, 19:41
Hilminin sözünün altına imzamı atarım. Clio Rs alacakken neyine bakıosunuz. Alın CVK yı bitti gitti. Kazası da yokmuş daha ne istiosunuz.

cvk'nın satılmaması zaten çok ilginç üzerindeki parçaları satıp arabayı 15e satsalar daha çok kar edebilirler.

kelalper
31-08-2011, 20:32
mantık şu bu arabada bu kadar parçayla bu fiyata satılıyorsa kesin enayilik vardır diyolar.

Cliosportve
31-08-2011, 20:37
Geçenlerde detaylıca Megane Rs kullandım.
Gerçekten farklı bir araç
Stocktu ama fena zıplatıyordu
Yol tutuş desen sapma yok
Deri koltuklar rahatlık cabası
Güzel yazılımlarda harika işler çıkartıcaktır ki şahit oldum buna
Gökhan 270 verdiğinde dynoda denemiştik
2. vites bastıgım gibi direk ayıra ayıra açıyordu Megane

F4R
31-08-2011, 20:44
selçuk senin bundan sonraki durağın meg rs o zaman belli oldu :) inceden inceden kafana yatmaya başladı sanırım :) vala ne yalan söliim bütçem benimde yetse düşünmeden alacağım bi araç megan rs..

CLIORS
31-08-2011, 20:46
Geçenlerde detaylıca Megane Rs kullandım.
Gerçekten farklı bir araç
Stocktu ama fena zıplatıyordu
Yol tutuş desen sapma yok
Deri koltuklar rahatlık cabası
Güzel yazılımlarda harika işler çıkartıcaktır ki şahit oldum buna
Gökhan 270 verdiğinde dynoda denemiştik
2. vites bastıgım gibi direk ayıra ayıra açıyordu Megane

Selçuğa güzel bir Megane RS yakışır :)

F4R
31-08-2011, 20:46

ya kazası, boyası çokda umrumda değil benim. ben rs alıp sürekli gazlamaya kullanmıcam. canım sıkıldığında en fazla haftada bir çıkarım kendi halimde takılırım, inceden gazlarım felan. cvk kesinlikle iyidir güzeldir, o üstündekilerle eminim çok iyi gidiyodur ama ne biliyim ben daha orjinal, daha stock bi araç arıyorum. en fazla yapacağım filtre egzost olacak.

F4R
31-08-2011, 20:48
Selçuğa güzel bir Megane RS yakışır :)

hehe aldırcanız abi onada bi megan rs :) baksana baya etkilenmiş zaten :)

CLIORS
31-08-2011, 21:08
ya kazası, boyası çokda umrumda değil benim. ben rs alıp sürekli gazlamaya kullanmıcam. canım sıkıldığında en fazla haftada bir çıkarım kendi halimde takılırım, inceden gazlarım felan. cvk kesinlikle iyidir güzeldir, o üstündekilerle eminim çok iyi gidiyodur ama ne biliyim ben daha orjinal, daha stock bi araç arıyorum. en fazla yapacağım filtre egzost olacak.

Stok arabayı CVK kıvamına getırmek ıcın

1) para 2) zaman 3) emek 4) muhendislik lazım

Nereden mi biliyorum ilk sahibiyim :)

F4R
31-08-2011, 22:05

abi doğrudur da, ben stock bir rs alsam bile cvk kadar yapmayı düşünmüyorum. günlük olarak da binecem çünkü. eyv cvk hakkaten çok güzel araba, dediğiniz gibi üzerindeki extralar felan aracın şuanki fiyatının yarısından fazladır belki ama dediğim gibi benim aradığım birşey değil.

chiefkadir
31-08-2011, 22:05
Tamam en hızlısı sensin Kadir senin arabadan hızlısı yok. Sen Turbo S2000leride geçersin. Hatta Cenk Abinin Suprayı falan da geçersin. Bu konuda otoritesin. 2 Type R 2 Clio Rs 1 Megane sahibi olarak herşey tahmin edebilirsin. Daha fazla yazmaya gerek yok.Yaw bazen kendini amma kaptırıyosun, ben en hızlıyım şu bu demişmiyim bibak postlarıma ..Ben ne diyorum en hızlı megane rs kimdeyse onla deneyim görelim bakalım nedir ne değildir.
Sen Jgl ile bir dene bakalım kim nekadar geçecek ona göre yorumlar yapalım böyle uzaktan uzağa olmuyo anca havanda su dövüyoruz..

Cts bir aksilik olmaz ise gelmek ve yeni aldığımız Clio RS ile denemek isterim. Şimdiden söyleyeyimde bir hırsım ve iddaam kesinlikle yok. Zaten aracımda kat ve orta susturucu (51' lik) var. Maksat denemek ve tanışmak.Alpercim sen eksiklerini gidermeden deneme yapma oke;)

seko
31-08-2011, 22:06

CVK yi biri alsın gordum kullandım alet gidiyor alın ist a getirin rs lere hareket gelsin diyorum :)
Bayram sonrası gorusuyoruz dimi :)

CLIORS
31-08-2011, 22:09
Gorusuruz tabiki :) yukarıda guzel egriler var seko :)

F4R
31-08-2011, 22:09

nerden buluyosunuz böle orjinal rs leri anlamıyorum ki :soru::soru:

seko
31-08-2011, 22:10
Yaw bazen kendini amma kaptırıyosun, ben en hızlıyım şu bu demişmiyim bibak postlarıma ..Ben ne diyorum en hızlı megane rs kimdeyse onla deneyim görelim bakalım nedir ne değildir.
Sen Jgl ile bir dene bakalım kim nekadar geçecek ona göre yorumlar yapalım böyle uzaktan uzağa olmuyo anca havanda su dövüyoruz..

Alpercim sen eksiklerini gidermeden deneme yapma oke;)

Kesinlikle katılıyorum ist hızlı rs kaynıyor denenir gorulur aslında bayram cıkmadan bir denense cok guzel olurdu ..

seko
31-08-2011, 22:12
Gorusuruz tabiki :) yukarıda guzel egriler var seko :)

Baktımda birsey anlamadım punch ı cok kacırdık sanırım :)

Cliosportve
31-08-2011, 22:13
JGL nerede bu aralar göremiyorum Tatile gidildi denildi halan gelemedi mi :D

Alicanrs
31-08-2011, 22:15
ve denesin mgy rs le:D dimi selçuk rs lerin şampionu :D

gp74
31-08-2011, 22:20
nerden buluyosunuz böle orjinal rs leri anlamıyorum ki :soru::soru:

Sagolsunlar, abi ve kardeslerimiz cok yardimci oldular. Sayelerinde temiz ve orjinal bir makina aldik.
@kadir abim, maksat denemek,hirs yok iddaa yok ;)

F4R
31-08-2011, 22:23
Sagolsunlar, abi ve kardeslerimiz cok yardimci oldular. Sayelerinde temiz ve orjinal bir makina aldik.
@kadir abim, maksat denemek,hirs yok iddaa yok ;)

hayırlı olsun hocam valla. Allah herkeze istedini almayı nasip etsin. Kazasız belasız kullanırsın inş.

seko
31-08-2011, 22:27
herkeş burada iken kadir abi zuk plaka mavi rs sizin eski rs mi ?
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 53871979 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kusursuz-performans-53871979/detay/#)

chiefkadir
31-08-2011, 22:31
herkeş burada iken kadir abi zuk plaka mavi rs sizin eski rs mi ?
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 53871979 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kusursuz-performans-53871979/detay/#)Yok bizimki ecu plaka ..ankarada ..

@alper dene tabi abicim öncesi sonrası görmüş olursun:)

Cliosportve
31-08-2011, 22:50
ve denesin mgy rs le:D dimi selçuk rs lerin şampionu :D

Eskiden şampiyonduk
Zirvedeyken kayboldum ortadan :D
Şimdi sizlere bıraktık ortamı
Ben artık tanıdıklarlan basıyorum zevkineki Ataşehire basmaya gitmem kesinlikle ordaki ortam beni sarmıyor çünkü birde çok uzak birde çok trafik

BoraRS
01-09-2011, 07:41
Hayır o Megane değil denenecek olan. Zaten Kadir le değil JGL ile deneyeceğiz. EZN ile denemedim ama şu anda URFA nın arabasına yakın yürüyordur benim Megane. 2 boy gerisinden ayrılmadan devam ediyorum Vtec üzerinde bastığımız zaman. Urfa ile aramızda 70 kg fark vardır. Birde bende ekstra tesisat ve ses yalıtımı var. Yani benim arabamı Urfa kilosunda birisi kullansa kafa boyun olurlar. Downpipelı komple egzostlu ve filteli TTS ancak son viteste geçebiliyor beni şanzıman avantajından dolayı. 6 ya kadar 1 boy arkamdan geliyor ben 5 i bitirip 6 ya attığım zaman o 6nın kısalığını kullanıyor ve geçiyor.

Ben Kadir üstadın White RS ile deneyecek olan Megane RS i sormadım ki. Bu aşağıda verilen videoda stock haliyle öve öve bitirilemeyen siyah Megane RS ten bahsettim benim EZN ile yürüyen bu muydu diye. Çünkü tahminime göre 240 gibi süratlerde aramızda 8-10 boy fark olacaktı. Eğer o ise size şunu da söyliyim. Benim EZN' nin stock s2000 ile arasında max 5 boy fark vardı. Daha fazlası da olamaz zaten eğer s2000 lerden anlıyorsanız bunu bilirsiniz. Yani o stock megane RS sağlıklı yürüyen stock bir s2000' i 250km gibi süratlere kadar çıkılsa geçebileceğinden şüphe ediyorum ama denemek lazım.

JgHkWnAeNW8

-----------------------

BoraRS
01-09-2011, 07:48
Bu arada bu RS leri Türkiye' de bilinçli çalışmalar ile yürütebilen 2 adam tanırım. Biri Kadir üstat diğeri de Alper hocam. İkisi de yenilikçidir RS ler konusunda. İlkleri onlar yapmıştır hep. Biz genelde onların takipçisi olmuşuzdur. O yüzden derim ki Alper hoca bu Megane RS i çok çok iyi yürütür. Neticede araba turbo. Atmosferikten ciddi manada avantajlı. En iyi ihtimalle turboyu büyütür yine kopar gider derim ben.

Ne demişler. Dünya kadar atmosferik hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun :)

CLIORS
01-09-2011, 07:52
Bu arada bu RS leri Türkiye' de bilinçli çalışmalar ile yürütebilen 2 adam tanırım. Biri Kadir üstat diğeri de Alper hocam. İkisi de yenilikçidir RS ler konusunda. İlkleri onlar yapmıştır hep. Biz genelde onların takipçisi olmuşuzdur. O yüzden derim ki Alper hoca bu Megane RS i çok çok iyi yürütür. Neticede araba turbo. Atmosferikten ciddi manada avantajlı. En iyi ihtimalle turboyu büyütür yine kopar gider derim ben.

Ne demişler. Dünya kadar atmosferik hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun :)

Bora kanka, bu mesajla kordon da mükellef akşam yemeği kazandın :) İzmire ne zaman gelirsen hediyen hazır :)

BoraRS
01-09-2011, 07:55
Bora kanka, bu mesajla kordon da mükellef akşam yemeği kazandın :) İzmire ne zaman gelirsen hediyen hazır :)

İnşallah Alper. Ama hep İzmir İzmir. Bikere de sen gel kardeşim ağırlayalım seni şöyle güzelce bizim delikanlılarla :) Dimi Uzun Utkuuu :D Utku da iyice kafayı yedi. Bi Vana gidiyo ordan Bodruma geçiyo ordan Kayseriye :D

CLIORS
01-09-2011, 07:57
Utku bir de 3 kağıda başladı adama geçerken uğra diyorum, İzmirden geçişini sabaha karşı 5.12 ye ayarlıyor :) Bodrumdan kaçta çıktığı meçhul.

Tamam İstanbula gelince arıyorum söz :) Selamlar.

PPR engineering
01-09-2011, 09:11
İnşallah Alper. Ama hep İzmir İzmir. Bikere de sen gel kardeşim ağırlayalım seni şöyle güzelce bizim delikanlılarla :) Dimi Uzun Utkuuu :D Utku da iyice kafayı yedi. Bi Vana gidiyo ordan Bodruma geçiyo ordan Kayseriye :D

kayseriye geçen benim :D:D bence sen kafayı yedin bora emmi:D:D ne zaman geliyosun senibekliyorum biliyosun..

kelalper
01-09-2011, 09:38
Ben Kadir üstadın White RS ile deneyecek olan Megane RS i sormadım ki. Bu aşağıda verilen videoda stock haliyle öve öve bitirilemeyen siyah Megane RS ten bahsettim benim EZN ile yürüyen bu muydu diye. Çünkü tahminime göre 240 gibi süratlerde aramızda 8-10 boy fark olacaktı. Eğer o ise size şunu da söyliyim. Benim EZN' nin stock s2000 ile arasında max 5 boy fark vardı. Daha fazlası da olamaz zaten eğer s2000 lerden anlıyorsanız bunu bilirsiniz. Yani o stock megane RS sağlıklı yürüyen stock bir s2000' i 250km gibi süratlere kadar çıkılsa geçebileceğinden şüphe ediyorum ama denemek lazım.

Bora o megane sahibi arkadaş rüya görmüş. Öyle stock bir Megane Rs sadece R26R var bi de Megane III RS var. O yüksek torkuna güvenip uzunda geçerim hayali kurmuş ama yalan. Sürekli S2000 lerin içinde olduğumu biliosun. Turbosunda Superchargerlısına kadar etrafımda S2000 var. Stock bir megane Rs in yazılımsız ve üzerindeki Cat ile S2000 hele ki EZN yi kovalaması imkansız.

kelalper
01-09-2011, 09:45
JGL nerede bu aralar göremiyorum Tatile gidildi denildi halan gelemedi mi :D

Ctesi zaten son şansı sonrasında ben 15 gün yokum. Ondan sonrada havalar patates olur.

kelalper
01-09-2011, 09:47
Eskiden şampiyonduk
Zirvedeyken kayboldum ortadan :D
Şimdi sizlere bıraktık ortamı
Ben artık tanıdıklarlan basıyorum zevkineki Ataşehire basmaya gitmem kesinlikle ordaki ortam beni sarmıyor çünkü birde çok uzak birde çok trafik

Yaw sen gel bırak milleti biz orada evolarla subarularla beraber takılıyoruz. Hepsi arkadaşımız. Ön tarafta 106 tayfası E30 tayfası takılıo öyle. Bide Ankara plakalı Şahin var o beklio :D

GokhanRS
01-09-2011, 10:09
bora abey senle deneyen o mu bilmiyorumda bahattin bazen makarasına getirin kprolulara saplayacam diyor o stock haliyle. makara gırgır derkende çıkıyor deniyor yiyor 7-8 boyu bırakıyor. yani korkusu yok hiç bi zaman. kanka geçilsem nolcak nasılsa amerikada v6lara v8lere istediğim kadar biniyorum burda işin makarasındayım der hep. hatta bazen b.kunu çıkarıp turbo tayyar getirin dediği bile oluyor da amacı araba görmek yoksa geçemeyeceğini o da biliyor. zır stock araç.

kelalper
01-09-2011, 10:30
bora abey senle deneyen o mu bilmiyorumda bahattin bazen makarasına getirin kprolulara saplayacam diyor o stock haliyle. makara gırgır derkende çıkıyor deniyor yiyor 7-8 boyu bırakıyor. yani korkusu yok hiç bi zaman. kanka geçilsem nolcak nasılsa amerikada v6lara v8lere istediğim kadar biniyorum burda işin makarasındayım der hep. hatta bazen b.kunu çıkarıp turbo tayyar getirin dediği bile oluyor da amacı araba görmek yoksa geçemeyeceğini o da biliyor. zır stock araç.

Ondan sonra millet Megane Rs geçtim diyo tabe. :D

GokhanRS
01-09-2011, 10:53
Ondan sonra millet Megane Rs geçtim diyo tabe. :D

yaw desinler nolacak. :) hiç sorun etmiyorum ben söylenen lafları artık. benim aracım bana keyif veriyor.

he şu var bidahakine ne alırsın derlerse tabiki eski aracım STI`a geri dönerim derim. kara düzenin gözünü sevem, egzos takarsın hp verir. filtre takarsın hp verir. manual boost takarsın gene hp verir. evc takarsın gene verir. ne taksan veriyor oğlu veriyor. :)

ama meganeda çok konfor veriyor. birazda nakitin oldumu güçte veriyor. ancak şu var. megane dan alacağımız gücün fiyatı ile sti modlayamayız o yüzden kıyaslamamda yanlış aslında. mesela bü gün piskopat derecede yürüyen STI larda nerden baksan 20 25 bin dolar emek var. biz megana 10 bin dolar harcasak şaseyi kıracak güç çıkartırız :D

PPR engineering
01-09-2011, 11:05
yaw desinler nolacak. :) hiç sorun etmiyorum ben söylenen lafları artık. benim aracım bana keyif veriyor.

he şu var bidahakine ne alırsın derlerse tabiki eski aracım STI`a geri dönerim derim. kara düzenin gözünü sevem, egzos takarsın hp verir. filtre takarsın hp verir. manual boost takarsın gene hp verir. evc takarsın gene verir. ne taksan veriyor oğlu veriyor. :)

ama meganeda çok konfor veriyor. birazda nakitin oldumu güçte veriyor. ancak şu var. megane dan alacağımız gücün fiyatı ile sti modlayamayız o yüzden kıyaslamamda yanlış aslında. mesela bü gün piskopat derecede yürüyen STI larda nerden baksan 20 25 bin dolar emek var. biz megana 10 bin dolar harcasak şaseyi kıracak güç çıkartırız :D

10 bine şase kıramassınızda ben size 20 tl lik balyoz veriyimo yeterli olur hahaha:D

bu arada nasıl araç şu anda problemleri hallettinmi gökhan???durum ne oldu en son konuşamadım merdanla..

GokhanRS
01-09-2011, 11:10
10 bine şase kıramassınızda ben size 20 tl lik balyoz veriyimo yeterli olur hahaha:D

bu arada nasıl araç şu anda problemleri hallettinmi gökhan???durum ne oldu en son konuşamadım merdanla..

elektrik tesisatı diyip durmuştum ısrarla ordan yapmaz demişlerdi elektrik tesisatını yeniledik düzeldi araç.

ama malesef pazar günü polis çevirmesiyle ilgili bir sıkıntı oldu linkten oku istersen başka sıkıntım yok kanka.

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/93830-aksilikler-zincirleri-habersiz-arac-baglama.html

PPR engineering
01-09-2011, 11:14
elektrik tesisatı diyip durmuştum ısrarla ordan yapmaz demişlerdi elektrik tesisatını yeniledik düzeldi araç.

ama malesef pazar günü polis çevirmesiyle ilgili bir sıkıntı oldu linkten oku istersen başka sıkıntım yok kanka.

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/93830-aksilikler-zincirleri-habersiz-arac-baglama.html

iyi cok guzel istedigin gibi su anda..maşALLAH..yazılımda yaptın sanırım..evet o bağlama olayını okudum geçmiş olsun hayatımda ilk defa böle bir şey duydum ama türkiyede her şey olabiliyo enterasan bi toplumuz..

GokhanRS
01-09-2011, 11:18
şuan stok yazılım yüklü. stokken biraz daha rodaj yapayım diyorum. bu ay içinde yağını filtresini yenileyip stage 2 ile biraz gezicem. yeni turboda gelirse deymeyin keyifme.

PPR engineering
01-09-2011, 11:20
şuan stok yazılım yüklü. stokken biraz daha rodaj yapayım diyorum. bu ay içinde yağını filtresini yenileyip stage 2 ile biraz gezicem. yeni turboda gelirse deymeyin keyifme.

haydi hayırlısı cok iyi olacağından eminim..

seko
01-09-2011, 13:17

Su videoya bakıca aklıma su soru takılıyor stepne,avadanlık,koltuklar vs sokuk yaklasık 120 kg hafif sadece surucu icin hafif bir koltuk takılı cam tavansız stg2 yaklasık 300 ps lik asr si kapalı bir megane amma gider :)
dahada guzeli bu aracı korfez acılrısa korfeze cıkarmak lazım diyorum :)

kelalper
01-09-2011, 19:30
seko sen onları diosun benim araba da +50 kg tesisat var. Ben bu şekilde yürüyorum :D

GokhanRS
01-09-2011, 19:36
seko sen onları diosun benim araba da +50 kg tesisat var. Ben bu şekilde yürüyorum :D

çok iddialı bi deneme olcak olsa senin hem aracı sökmen lazım hemde enese rica etmen lazım pilotluk yapsın kullansın denesin diye. :D :D

kelalper
01-09-2011, 19:53
Gökhan +50 diyorum ama belki fazlası vardır. Arka çamrluklar ve kapılar komple yalıtımlı bi de bass kabini dışında.Tesisatı söksek yalıtımlar kalır üzerinde. Çok iddialı bişey olursa arabayı kullanacak Bora diye bir arkadaş var ona verecem.

freelife
01-09-2011, 20:00
200 kg nun üstünde ağırlık atılabiliyor rs ten ama onları atacak kişi yok malesef aramızda , isteyene listeye bulur gönderirim :).

kelalper
01-09-2011, 20:22
arka koltukları at koltukları yarış koltuğuna çevir alttaki karter korumasını iptal et. arkada stepneyi ve ekipmanı salla. Kaputun altındaki yalıtımı sök motor üstündeki plastik kapağı at. Jantları hafif jantlarla değiştir cam tavanı pleksi ile değiştir. Üzerindeki müzik tesisatını ve kablolamayı at 200 kg eder. Klimayı sökmeye gerek kalmaz.

freelife
01-09-2011, 20:27
dahasıda var ben 200 üstünde diyorum :),adamlar taban halısına kadar sökmüşler paspasları bile hesaplamışlar ve bunu hepsini tartarak yapmışlar...

F4R
01-09-2011, 20:30
abi var mı listesi? varsa ekleyebilir misin? merak ettim valla.

freelife
01-09-2011, 20:36
Rückbank (komplett) -60kg
Hutablage -2kg
Motorabdeckung -0,4kg
Ersatzrad -12kg
sämtliche teppiche -5kg
Klima -22kg
komplette Lüftung -2,5kg
Radio -1,3kg
normale Felgen durch 16" Magnesiumfelgen ersetzt (demenstrpechend kleinere reifen) -10kg
Fahrwerk wurde durch ein Alufahrwerk von Idol ersetzt -15kg
Schaltknauf und motorhaube und heckklappe durch Carbonteile ersetzt -~14kg
erlektische fensterheber durch manuelle ersetzt -20kg
nebelscheinwerfer raus -3kg
unterbodenschutz raus -6kg
dämmatten raus -1kg
dachhimmelverkleidungen raus -3kg

das sind schon 177kg!
hatte insgesamt 182kg raus dann!

bu 182 kg kadar sökülmüş kısmı devamınıda bulunca eklerim ama malesef almanca ..

hatta bu arabayıda blursam eklerim nette gezerken rastlamıştım..

daha camlar değişebilir ön koltuklar çıkabilir ( bunlar dahil değil bu listeye )

F4R
01-09-2011, 21:07
abi sğl liste için. klima +22 kg mış. bide motorunda daha rahatlıcağını düşünürsek sadece klima sökülmesi bile baya etki eder. bu arada listeye bakıyorum da meg rs hakkaten baya tombulmuş yaaa. gerçi zaten iyi bir hafifletme ile pistte neler yapabileceğini görmüştük r26 ve r26.r da. aslında tr de biraz üstüne düşülse bu aracın güzel projelerin çıkacağına eminim. ama nedense sizden başka pek ilgilenen olmadı....

F4R
01-09-2011, 21:09
eklemeyi unuttum yanlış bilmiyorsam r26 ile normal bir megan rs arasında 90 küsur kilo fark olması lazım. r26.r da ise bu fark sanırım 150 civarında. 200 ve fazlasında neler olur tahmin edemiyorum :) hele hele forget motor ve büyük turbo ile felan aman diyorum :)))

Cliosportve
01-09-2011, 21:16
V kayışını komple iptal etmek istiyorum ne devirdaim nede şarj nede cabası :D

freelife
01-09-2011, 21:16
önceki sayfalarda paylaştım 400 hp çıkartmışlar birde hafiflettinmi çok ciddi bir güç ve performans elde edilebilir ..

freelife
01-09-2011, 21:17
V kayışını komple iptal etmek istiyorum ne devirdaim nede şarj nede cabası :D

sen kullanma ben kullanayım o yeter :D ( epey kilo eksilir )

freelife
01-09-2011, 21:18
abi sğl liste için. klima +22 kg mış. bide motorunda daha rahatlıcağını düşünürsek sadece klima sökülmesi bile baya etki eder. bu arada listeye bakıyorum da meg rs hakkaten baya tombulmuş yaaa. gerçi zaten iyi bir hafifletme ile pistte neler yapabileceğini görmüştük r26 ve r26.r da. aslında tr de biraz üstüne düşülse bu aracın güzel projelerin çıkacağına eminim. ama nedense sizden başka pek ilgilenen olmadı....

jantları bile 16 takmışlar .....

kelalper
01-09-2011, 21:29
abi yapalım yapmasına da tenekeye binip naapıcaz. Benim tek harness düşüncem koltukların yarış koltukları ile değiştirilmesi. Nedenide bu koltukların fazla yüksek olması. Oturma pozisyonu saçma sapan yüksek. Benden sonra hanım biniyor o bile yukarı kaldırmıyor koltuğu. Binerken kafamı tavana vuruyorum yaw.

kelalper
01-09-2011, 21:32
bu arada Cumartesi sabahtan beri araba devir çevirmio gazoz oldum.

freelife
01-09-2011, 21:32
alper biz aile aracı olarakta kullanıyoruz biz yapamayız ,ben koltuk almaya gittim hanım haklı olarak istemedi koltuğu denediğimizde :) , arabadaki modifiyeleri bile hanımla beraber karar verip yapar hale geldim :), zaten yapım aşamalrının çoğu ( boya jant v.s ) kendi ilgilendi serviste stickerlerı bile kendi gidip yaptırdı :).

ama ikinci arabayı kısmet olurda alırsam o zaman ne yapacağım belli değil şimdilik ağırdan takılıyorum yavaş yavaş :)

CLIORS
01-09-2011, 21:33
Cok kolay atilabilecek 100 kg var arabayi maymun etmeden. Cok da senlikli isler cikaracagi asikar ama kg atmadan da bu arac cok guzel yuruyor ne gerek var :p

CLIORS
01-09-2011, 21:35
alper biz aile aracı olarakta kullanıyoruz biz yapamayız ,ben koltuk almaya gittim hanım haklı olarak istemedi koltuğu denediğimizde :) , arabadaki modifiyeleri bile hanımla beraber karar verip yapar hale geldim :), zaten yapım aşamalrının çoğu ( boya jant v.s ) kendi ilgilendi serviste stickerlerı bile kendi gidip yaptırdı :).

ama ikinci arabayı kısmet olurda alırsam o zaman ne yapacağım belli değil şimdilik ağırdan takılıyorum yavaş yavaş :)

Benim evde de megane sevgisi tam gaz :) alp beye c3 u begendiremiyorum

CLIORS
01-09-2011, 21:37
Muhahaha bu arada topic gittikce megane ve clio rs dostluk ve dayanisma dernegi kivamina geldi :)

Cliosportve
01-09-2011, 21:38
bu arada Cumartesi sabahtan beri araba devir çevirmio gazoz oldum.

Frukonun reklamı verdi kelalper yüzbin milyon baloncuk derdi küçük kız :)

freelife
01-09-2011, 21:38
Cok kolay atilabilecek 100 kg var arabayi maymun etmeden. Cok da senlikli isler cikaracagi asikar ama kg atmadan da bu arac cok guzel yuruyor ne gerek var :p

kesinlikle haklısın ,neler yapılabileceğinle ilgili düşüncelere istinaden koydum bu örnekleri . megane rs ler o kadar hafife alınacak araba değil aslında ama ben polemiğe girmeyi sevmem ve arabam zaten yüklü modlu şunlu bunlu idaalı bir araba değil ben severek aldım ve severek biniyorum benide tatmin ediyor ,kendimce yavaş yavaş birşeylerde yapıyorum zaten ,sende az çok ne tarz binici olduğumu anlamışsındır.

Cliosportve
01-09-2011, 21:39
kesinlikle haklısın ,neler yapılabileceğinle ilgili düşüncelere istinaden koydum bu örnekleri . megane rs ler o kadar hafife alınacak araba değil aslında ama ben polemiğe girmeyi sevmem ve arabam zaten yüklü modlu şunlu bunlu idaalı bir araba değil ben severek aldım ve severek biniyorum benide tatmin ediyor ,kendimce yavaş yavaş birşeylerde yapıyorum zaten ,sende az çok ne tarz binici olduğumu anlamışsındır.

Eski aşıklar SAA Megane Rs ile VE Clio Rs müsabakasını halan iple çekiyorum :p

CLIORS
01-09-2011, 21:41
Nerde eski asklar :p

freelife
01-09-2011, 21:43

aman sıkı tut ipi elinden kaçmasın :D

Cliosportve
01-09-2011, 21:43
Birde TIC RS in sahibi ile eski aşklarımızı tazelememiz lazım
İyn Rs ibo duy sesimi aynı günde ikinizinde işini bitirmek istiyorum :D

iynn-RS
01-09-2011, 21:45

şıpsevdi selçuk:D

Cliosportve
01-09-2011, 21:46
Nerde eski asklar :p

aman sıkı tut ipi elinden kaçmasın :D

Hocam diyorumki SAA Megane ile yapılcak bilek güreşi stock ruhuna aykırı mıdır :D
Aykırı ise ne yapmam caiz olur :)

Cliosportve
01-09-2011, 21:47
Birde TIC RS in sahibi ile eski aşklarımızı tazelememiz lazım
İyn Rs ibo duy sesimi aynı günde ikinizinde işini bitirmek istiyorum :D

şıpsevdi selçuk:D

Dikkat et bu 2-3 gün içinde VE RS Ankara sokaklarında fink atıyor olabilir
O sebeple arabam hazır alayınıza go panpa resmini hayal bile edemiyorum :D

iynn-RS
01-09-2011, 21:52
Dikkat et bu 2-3 gün içinde VE RS Ankara sokaklarında fink atıyor olabilir
O sebeple arabam hazır alayınıza go panpa resmini hayal bile edemiyorum :D

vayyyyy gel panpa gelllll:D:D:D:D

rap kısmına dıkkat:D:D:D

Von KoMeDi MaNaVı gepostete Videos: Daha ELLemeden ELLerin OLdun...!=) | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=222828254434793)

Cliosportve
01-09-2011, 21:58
Bu Ankara ekibinin videolarına hayranım bi Kadir emmi birde sen birde bebek diyorum :D

seko
01-09-2011, 22:01

Kelalper arkadasım yuruyorum derken sorun orada ne kadar yuruyorsun s2000 den urfadan 2-3 boy yiyorum yazmısın bunu simdi bir basarı olarak mı algılamamız lazım orasını kestiremiyorum aman yanlıs anlasılmasın :)

ukku
01-09-2011, 22:02
Bir arkadaşımın megane rs'iyle yürüdük, 160'a kadar ağırlıktan sebep belki Clio RS'in yanında ya da yakınında kalır ancak 270'e kadar nefesi kesilmiyor.
Ben de kadranın aşağısını görmemiştim, bayağı keyifli oldu benim için de :) İşin özü herhangi bi Clio RS'in egzozlu ve yazılımlı megane geçebileceğini düşünmüyorum :)
Hangi megane olduğunu sormayınız, top secret :)

seko
01-09-2011, 22:04
Bir arkadaşımın megane rs'iyle yürüdük, 160'a kadar ağırlıktan sebep belki Clio RS'in yanında ya da yakınında kalır ancak 270'e kadar nefesi kesilmiyor.
Ben de kadranın aşağısına görmemiştim hiç, bayağı keyifli oldu benim için de :) İşin özü herhangi bi Clio RS'in egzozlu ve yazılımlı megane geçebileceğini düşünmüyorum :)
Hangi megane olduğunu sormayınız, top secret :)

stock rs le mi yurudun dicem gecersin chipli eksozlu olan muhabbetmi yer izmir otobanı :)?

ukku
01-09-2011, 22:05
stock rs le mi yurudun dicem gecersin chipli eksozlu olan muhabbetmi yer izmir otobanı :)?

evet, stock meggy adil olmazdı :)

CLIORS
01-09-2011, 22:15
Renk turuncu aman ha karisiklik olmasin :)

kelalper
01-09-2011, 22:16
Tamamen günlük kullanılan bir arabanın hem az yakarak hemde Urfaya yakın yürümesi bence başarılıdır. Ortalama 400 kuruş yakıyorum. Hardcore yazılımsız olarak üzerindeki + kilolarla. Stock halinden az yakıyorum ve çok daha hızlıyım. Bir Cupranın stage 3 ü kadar gidemeyeceği zaten kesin bu arabanın. Üzerindeki turbo gayet ufak bir turbo. Wastegate aynı şekilde sıkıntılı. Performans parçaları gayet sınırlı ve Türkiyede yok. İngilterede Fransada yapılanlar zaten ortada. Ama burada bu işler sıkıntılı.

ukku
01-09-2011, 22:16
Renk turuncu aman ha karisiklik olmasin :)

Yarın dönme ihtimalim var, yol üstü maviyle denesek mi :D

CLIORS
01-09-2011, 22:18
Hocam diyorumki SAA Megane ile yapılcak bilek güreşi stock ruhuna aykırı mıdır :D
Aykırı ise ne yapmam caiz olur :)

Selcuk :) en derin duygularini "kaldirmis" geliyorr derdim ayip olacak :) bilenmis diyelim biz bari :)

CLIORS
01-09-2011, 22:20

Ara mutlaka utku :) en azindan arka plakalik hatrinda kalsin :p

seko
01-09-2011, 22:22

Vallahi ne guzel olur tadından yenmez :)
oyum 5-7 boy maviye :)

ukku
01-09-2011, 22:22
Ara mutlaka utku :) en azindan arka plakalik hatrinda kalsin :p

hahaha görüşeceğiz hocam :D

seko
01-09-2011, 22:24
Tamamen günlük kullanılan bir arabanın hem az yakarak hemde Urfaya yakın yürümesi bence başarılıdır. Ortalama 400 kuruş yakıyorum. Hardcore yazılımsız olarak üzerindeki + kilolarla. Stock halinden az yakıyorum ve çok daha hızlıyım. Bir Cupranın stage 3 ü kadar gidemeyeceği zaten kesin bu arabanın. Üzerindeki turbo gayet ufak bir turbo. Wastegate aynı şekilde sıkıntılı. Performans parçaları gayet sınırlı ve Türkiyede yok. İngilterede Fransada yapılanlar zaten ortada. Ama burada bu işler sıkıntılı.

su siyah ss ile deneyen megane ile bir denersen sayet ancak ne kadar daha hızlandıgını anlayabiliriz diyorum zira hızlanmamıs olsan bile sırf asr yi kapatarak aracın cok daha farklı yuruyecegine inanıyorum o yuzden ekstra agırlıktan dolayı senin durumu kestirmek zor .

freelife
01-09-2011, 22:27
şu arabaları bir ara tartırsakta kilomuzuda bilsek , tahminlerle olmuyor böyle bende merak ediyorum açıkcası arabanın kilosunu :)

seko
01-09-2011, 22:29
cam tavanlı ile tavansız arasında kac kg fark var nrt bilen varmı acaba ?
birde jantları gulle gibi diye biliyorum kilosunu bilen varmı ?

kelalper
01-09-2011, 22:34
su siyah ss ile deneyen megane ile bir denersen sayet ancak ne kadar daha hızlandıgını anlayabiliriz diyorum zira hızlanmamıs olsan bile sırf asr yi kapatarak aracın cok daha farklı yuruyecegine inanıyorum o yuzden ekstra agırlıktan dolayı senin durumu kestirmek zor .

şimdiye kadar denediklerimle yaziim. Full egzost CAI li twinplate debriyajına external wastegate ine Intercoolerına kadar gırtlak yüklü ve yazılımı Özgün tarafından atılmış Minicooper S ile denediğimizde orjinal filtre kutum filtrem ve stock Intercoolerim varken 2 boy öndeydim 3 sonunda. Sadece downpipe ve yazılımla filtreli ve egzostlu benden bayaa bi hafif Megane Rs inde 2 boy önündeydim. Şu anda stock Megane RS den 5-6 boy öndeyimdir heralde.

kelalper
01-09-2011, 22:36
jantları hafiflerle değiştirdiğin zaman 10kg kazanıosun. Aktarma üzerindeki 10 kg bayağı bir avantaj getiriyor.

seko
01-09-2011, 22:37
şimdiye kadar denediklerimle yaziim. Full egzost CAI li twinplate debriyajına external wastegate ine Intercoolerına kadar gırtlak yüklü ve yazılımı Özgün tarafından atılmış Minicooper S ile denediğimizde orjinal filtre kutum filtrem ve stock Intercoolerim varken 2 boy öndeydim 3 sonunda. Sadece downpipe ve yazılımla filtreli ve egzostlu benden bayaa bi hafif Megane Rs inde 2 boy önündeydim. Şu anda stock Megane RS den 5-6 boy öndeyimdir heralde.

+50 kg muzik tesisatı , +50 kg da senin agırlık fazlası ile yani yaklasık 100 kg fazlalık ile guzel degerler..

kelalper
01-09-2011, 22:39
+50 kg muzik tesisatı , +50 kg da senin agırlık fazlası ile yani yaklasık 100 kg fazlalık ile guzel degerler..

Denediğim arabada stepnede yoktu bide ben 150 kg ım sahibi heralde 75 kg falandır. Yaw Ozan hocam yazsana kilonu :D

freelife
01-09-2011, 22:40
ben olduğumun farkında değilim yaw :),60 kilo yokum ben :) ama benim araba yazılımlı değildi onuda belirteyim ... stocktu ve hala öyle...,yazılımlı 190 hp verdiği için stocka çevirmiştik :)

seko
01-09-2011, 22:40
jantları hafiflerle değiştirdiğin zaman 10kg kazanıosun. Aktarma üzerindeki 10 kg bayağı bir avantaj getiriyor.

2 adet hafif jant guzel lastik alacan duracak garajda rolling oncesi degisecen cıkacan en temizi :)

kelalper
01-09-2011, 22:43
haa bi de bu denemelerin hepsinde ASR aktif haldeydi. RSTuner daha gelmemişti.

freelife
01-09-2011, 22:44
haa bu arada bende 18 jant var gerçi orjinaline göre daha hafifler ..

seko
ben olduğumun farkında değilim yaw :),60 kilo yokum ben :) ama benim araba yazılımlı değildi onuda belirteyim ... stocktu ve hala öyle...,yazılımlı 190 hp verdiği için stocka çevirmiştik :)

ekonomik yazılım ahahaha :)
ne cekti yahu su rs ler zamanında yanlıs yazılım yuzunden :)

kelalper
2 adet hafif jant guzel lastik alacan duracak garajda rolling oncesi degisecen cıkacan en temizi :)

Lastikler yeni değişti daha 5 bin olmamıştır. Conti SportContact 3 aldım. 4 tane hafif janta bakar esasında.

seko
01-09-2011, 22:45
Lastikler yeni değişti daha 5 bin olmamıştır. Conti SportContact 3 aldım. 4 tane hafif janta bakar esasında.

yok ben 2 adet nitto yada toyo 888 artı hafif jant demek istedim hem arkalara gerek yok onler degisse kafi :)

kelalper
01-09-2011, 22:48

Hocam o zaman sende egzost ve filtre yok muydu yaw. Yazılım olmadığını biliyorum zaten yazmadım yazılımı.

kelalper
01-09-2011, 22:50
yok ben 2 adet nitto yada toyo 888 artı hafif jant demek istedim hem arkalara gerek yok onler degisse kafi :)

Nitto bizim asfaltlara yaramıyor hocam. Bir arkadaşımın evosunda var o da memnun değil nittolardan. Asfalt seçiyor diyor. Toyo için bişey diyemem

freelife
01-09-2011, 22:50
onlar var bende ben yalnış anladım ama zaten ekzoz ve filtre yok demedimki :)

kelalper
01-09-2011, 22:52
Stocktu hala öyle deyince bende yanlış hatırlıorum dedim :D

freelife
01-09-2011, 22:52
benim arabaya bir kaç değişiklik yapacağım ,sonra birdaha deneriz hem ikimzede fikir vermiş olur alper nede olsa yakınız problem olmaz herhalde ....

ama şu kg işinide çözeceğim gidip tartıracağım arabayı

kelalper
01-09-2011, 22:58
Deneriz Ozan ne sıkıntısı. Ctesi akşamları gelsene yaw Ataşehir shell e muhabbet ederiz.

freelife
01-09-2011, 23:23
yaw ben tırsıyorum bu aralar polisler çok araba bağladı , beni gören hemen çeviriyor ve orjinal diye inandıramıyorum :),sıkıntıyı zaman açısından söyledim :)

Cliosportve
01-09-2011, 23:24
Zaten bu Ataşehir Shellde ne var anlamış değilim

kelalper
01-09-2011, 23:34
Ozan oraya polis gelsede ön tarafa baskın yapıo. Biz arkadayız. Bi de gelenlerin yanında bizimkiler stock kalıyor bakıldığında.

Selçuk TEM e yakın. Alan geniş ve merkezi. 97 benzinleri kaliteli. Polisler dadanmıyor istasyon sahibide durumdan memnun şikayet olmuyor. Bide denemeye çıkmasan bile izlemeye gidebileceğin denemeleri görüp arkalarından çıkıosun çünkü bir sürü araba gelio

seko
02-09-2011, 08:01
alternatif olarak utkuların subway de guzel mekan bence yeri cok guzel ..

kelalper
02-09-2011, 09:05
orayı ben bilmiyorum ama dediğim gibi herkes atasehir i biliyor.

M3CSL
02-09-2011, 21:11
Geçmiş sayfalarda konusu geçmıs stock meggy rs s2k durumunda s2k gecer,denenmıstı zaten sanırsam Serkan abının eskı arabası ıle izmirde orta susturucu ıptalı fılanda vardı rste , 250ye kadar ıse zaten s2k guzel geçer:D

ukku
03-09-2011, 02:51
alternatif olarak utkuların subway de guzel mekan bence yeri cok guzel ..

biz sohbet muhabbete bir araya geliyoruz, yarışçı ruhunuzu kapıda bırakıp girin lütfen :D

CLIORS
03-09-2011, 09:40
potenza s001 gayet ıyı yol tutuyor, bir de hafif jant aldım mı şenlik katsayısı daha da artar.

Bu arada arka koltuklar ve stepne atılarak, cam tavansız megane RS 1225-1250 kg seviyelerine geliyor.

CLIORS
03-09-2011, 09:58
Bu da 123 kg dietin faturasi :)

Tabiki ilave roll cage vs den sonra bu rakam

It is based on Mégane Renaultsport 230 F1 Team R26, but it is 123*kg (271*lb) lighter. Weight reduction is achieved via removal of rear seats and seat belts, passenger airbag and curtain airbags (the driver's airbag remains), climate control (air conditioning remains as standard), rear wash/wipe and heated rear window, front fog lamps, headlamp washers, radio/CD player, most of the soundproofing.

kelalper
03-09-2011, 10:13
Alper ben çok araştırdım bi de benim volvoda da Potenza s02 vardı eskiden. Isınınca problem yok ama ısıtana kadar lastik bildiğim plastik. Ne fren ne yol tutuş hepsi ölüydü.

seko
03-09-2011, 10:29
Bu da 123 kg dietin faturasi :)

Tabiki ilave roll cage vs den sonra bu rakam

It is based on Mégane Renaultsport 230 F1 Team R26, but it is 123*kg (271*lb) lighter. Weight reduction is achieved via removal of rear seats and seat belts, passenger airbag and curtain airbags (the driver's airbag remains), climate control (air conditioning remains as standard), rear wash/wipe and heated rear window, front fog lamps, headlamp washers, radio/CD player, most of the soundproofing.

Bu diet biraz asırı air bag leri filan atmıs 100 kg olsun bizim olsun diyorum :)
redline dergisinden ekledigin mavi&siyah megane a asık oldum yahu dergi duruyor ise aman atma bir ara goz atmak isterim hocam ..
rolling moling bir yana korfezde bu dedigin speclerde bir arac bakalım ne sure cıkararacak ciddi merak konusu ..

musa_123
03-09-2011, 13:39
drakta clio rolda rs alır clio nun ayrıcalıgı hafif olması

musa_123
03-09-2011, 13:43
arkadaşlar asr yi iptal icin sikortasını cıkarmak gerekiyo bunu reno pilotundan orendim cağrı zeybek adında biri

kelalper
03-09-2011, 13:46
drakta clio rolda rs alır clio nun ayrıcalıgı hafif olması

Dragta ASR iptal olmuş bir Megane tam tersine daha avantajlıdır. ASR iptal olduktan sonra yarım saniye kazanıo araba 0-100 de. Clio 7,2 den 6 saniyelere egzost filtre yazılımla nasıl inecek.

CLIORS
03-09-2011, 13:54
arkadaşlar asr yi iptal icin sikortasını cıkarmak gerekiyo bunu reno pilotundan orendim cağrı zeybek adında biri

bu anlattıgın 2005 yılında olsak belkı ıse yarardı, o isler artık yazılımla cozuluyor. Gerek yok boyle cakma yontemlere, ustelik o sekilde ABS den de olursun.

GokhanRS
03-09-2011, 13:57
o anlattığın sigorta yöntemini yıllar önce yaptık biz yazılım olayı yokken

ilk frene bastığımda 1200 liraya aldığım s003 4 lastik birden eridi :D çapraz kitleme sistemi olmadığından araç yan dönüp teker dönmeden kayınca 1200 lira kaçmıştı.

yani kimseye bu fikri vermeyin lütfen :)

CLIORS
03-09-2011, 14:02
o anlattığın sigorta yöntemini yıllar önce yaptık biz yazılım olayı yokken

ilk frene bastığımda 1200 liraya aldığım s003 4 lastik birden eridi :D çapraz kitleme sistemi olmadığından araç yan dönüp teker dönmeden kayınca 1200 lira kaçmıştı.

yani kimseye bu fikri vermeyin lütfen :)

demek ki neymis sigortalar attımı işler karışıyor.

M3CSL
03-09-2011, 14:06
asr ıptalı ıle nası hızlanıyor araba, konuda bıraz yanlıs anlasılıo gıbı, ıyı asfaltta tem gıbı 3 90 100de devreye gırecegını sanmam, o zaman ne avantajı olucak..

GokhanRS
03-09-2011, 14:08
asr ıptalı ıle nası hızlanıyor araba, konuda bıraz yanlıs anlasılıo gıbı, ıyı asfaltta tem gıbı 3 90 100de devreye gırecegını sanmam, o zaman ne avantajı olucak..

rsler 2nci vites denemelerinde sonuna kadar sarıyor. hele chipliyse kesinlikle full sarıyor. yani tayyarcı arkadaşlarda 3de denemeye yanaşmıyordu asr iptal edince onlarla olan denemeler zevkli olmaya başladı.

otoban asfaltında da 2nci vites sarıyor malesef.

asr devrede oluncada gaz kesip boostu kaçırıyor.

yada şerit değiştirme sırasında da sekme olunca araçta gene asr haz kesiyor garip bi düzeni var. iptal işe yarıyor gerçekten.

CLIORS
03-09-2011, 14:13

Serkan İzmir de istedigin asfaltı seç 3 te sardırayım sen de 1 depo benzimi doldur anlaştık mı? :)

kelalper
03-09-2011, 14:17

Megane Rs ile hangi tecrübenize dayanarak bu yorumda bulundunuz sorabilir miyim?

kelalper
03-09-2011, 17:55
Ben akşama Ataşehir e geçmeyi düşünüyorum ama tatilcilerin dönüşü nedeniyle yollar düşündürüo ne tarafa doğru çıkılır diye.

erh
04-09-2011, 00:07
asr iptali mutlaka etkileyecektir gunluk asfaltta ama ben megane rs in ankaradaki otoban viyadugunde sarabilecegini sanmıyorum.. zira 400 hp lik onden cekiş arabalar bile neredeyse saramıyor 2. viteste..

seko
04-09-2011, 08:00
arabam.com da gri 2008 gordum bir tane satıllık 40k km de ankaradan arabanın linki kayboldu bilgisi olan varmıdır acaba ankaralı arkadaslar?

Sportline
04-09-2011, 08:16
o araba önceden satıldı bildiğim.

CLIORS
04-09-2011, 08:51
arabam.com da gri 2008 gordum bir tane satıllık 40k km de ankaradan arabanın linki kayboldu bilgisi olan varmıdır acaba ankaralı arkadaslar?

2008 recarosuz gri vardı sanırım o dur, once istanbuldaydı sonra ankaraya gitti.

kelalper
04-09-2011, 09:20
Dün akşam gelen giden olmadı Ataşehir e. Ben yarım gibi geçtim. Gene Şahin oradaydı bi E30 ile. Pis pis baktı gene :D

ukku
04-09-2011, 12:47
megane rs denemesine müsait olursam ben de gelmek isterim. sevdiğim arabadır nihayetinde :)

freelife
04-09-2011, 12:52

istanbul altunuzadeden ankaraya satıldı ordaki sahibide muhtemelen satmak için aldıki hemen fiyatı epey bir atırıp satılıklara koydu ve sonra kayboldu muhtemlen satıldı ama koltukları recaro değildi.

BoraRS
04-09-2011, 13:06
megane rs denemesine müsait olursam ben de gelmek isterim. sevdiğim arabadır nihayetinde :)

Sen anca Bodrumlarda karılarla kızlarla gez eğlen. Roll senin neyine...

:D:D

kelalper
04-09-2011, 13:49

VW grubu iyidir. 1.8 lerden güzel sonuçlar çıkıyor 2.0 lar gibi. Deneriz tanışmış oluruz.

seko
04-09-2011, 14:46
istanbul altunuzadeden ankaraya satıldı ordaki sahibide muhtemelen satmak için aldıki hemen fiyatı epey bir atırıp satılıklara koydu ve sonra kayboldu muhtemlen satıldı ama koltukları recaro değildi.

ilanı vardı uctu simdi alttaki duzgn duruyor ama sanırım 2006 model faz1 bu araba .
Renault Megane 2.0 RS 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55171365 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-az-kullanilmis-kazasiz-temiz-megane-rs-55171365/detay/)
bu arada bende icten icten konuyu arac sorgusuna donduruyorum hazır herkes burda iken :)

ArMy
04-09-2011, 14:58
ilanı vardı uctu simdi alttaki duzgn duruyor ama sanırım 2006 model faz1 bu araba .
Renault Megane 2.0 RS 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55171365 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-az-kullanilmis-kazasiz-temiz-megane-rs-55171365/detay/)
bu arada bende icten icten konuyu arac sorgusuna donduruyorum hazır herkes burda iken :)

Dediğiniz aracın ilanı şuydu..Ayna kapaklarından biri yoktu ordan hatırladım :)

Renault Megane 2.0 RS 2008 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 47553945 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-2008-model-megane-rs-47553945/pasif-ilan/)