Orijinalini görmek için tıklayınız : clio RSvs megane RS
..........Ama stok mrs bile bence seni gecer 220 den sonra. Senin aracin duzde 230-235 der sonrada biter...
Yani kusura bakma ama sen biraz alçaktan uç. Çok yükselmişsin. Ben benim eski s2000 ile kat iptalli egzozlu Megane RS' i 220 ye kadar don lastiği yapıyordum. Devam etsem sıcakta erimiş Vivident damla sakızı gibi olacaktı da bıraktım. Kadir üstadın RS benim EZN ile aynı hatta daha fazla artısı olan speclerdeki bir S2000 i 2. vites 90km de basmalarına rağmen don lastiği yapıyor 230 km lere kadar. Bunlar denenmiş tecrübe edilmiş sonuçlar. Evden oturup tahminin de ötesinde yapılan kuru sıkı atışlar değil.
Yüklü Megane RS' e lafım yok ki ben Alpere de diyorum. Sonuçta turbo. Ama stock veya stocka yakın olanını da iyi biliyoruz. Sonuçta bu araçları biz bugün forumlardan öğrenmedik. Evet atış serbest ama biraz da destekli atın komik duruma düşüyosunuz.
chiefkadir
19-09-2011, 22:25
Yani kusura bakma ama sen biraz alçaktan uç. Çok yükselmişsin. Ben benim eski s2000 ile kat iptalli egzozlu Megane RS' i 220 ye kadar don lastiği yapıyordum. Devam etsem sıcakta erimiş Vivident damla sakızı gibi olacaktı da bıraktım. Kadir üstadın RS benim EZN ile aynı hatta daha fazla artısı olan speclerdeki bir S2000 i 2. vites 90km de basmalarına rağmen don lastiği yapıyor 230 km lere kadar. Bunlar denenmiş tecrübe edilmiş sonuçlar. Evden oturup tahminin de ötesinde yapılan kuru sıkı atışlar değil.Teşekkür bütonu:)
Ulen melihh 90 dan nasılda bastırıyodu bizi ezmek için :hahaha: En son sattıda kurtuldu şerrimizden:hahaha:
freelife
19-09-2011, 22:26
Ya bizler araba sahipleri az çok ne gider biliyoruzda diğer arkadaşların forumda tatmin olması için deneyelim diyodum..Ben konu başında 300 hp li meganelardan bu arkadaşlar sayesinde stock megane a kadar düştüm :D:hahaha:
Alperde video istemiyomuş bizde videosuz deneriz sonucu burdan yazarız artık :)
tamam siz olayınızı bitirdikten sonra yaparız çekeriz video sorun değil ama sizin olayınız bir netleşsin , eğer siz yapmadan benimle yaparsan daha sonra aracım yerden yerlere vurulur bu seferde ben kırılırım ve ağzımı bozmaya başlarım bilmem anlatabildimmi o yüzden önce idaası olanlar halletsin işini sonra senle video çekeriz benim sıkıntım falan yok..
bir videoyu esirgemeyiz taa oralardan geliyorsun :icon_tup: ama 225 hp i muhattap almış olacaksın yine :)
chiefkadir
19-09-2011, 22:28
tamam siz olayınızı bitirdikten sonra yaparız çekeriz video sorun değil ama sizin olayınız bir netleşsin , eğer siz yapmadan benimle yaparsan daha sonra aracım yerden yerlere vurulur bu seferde ben kırılırım ve ağzımı bozmaya başlarım bilmem anlatabildimmi o yüzden önce idaası olanlar halletsin işini sonra senle video çekeriz benim sıkıntım falan yok..
bir videoyu esirgemeyiz taa oralardan geliyorsun :icon_tup:Son zamanlarda çok kişinin kalbi incinmesin diye denemelerde video felan çekmedik ilk başlarda araç içinde video vardı çekiyodum ama bakıyorum çok geçsen adamı yerden yere vuruyolar baksana filmlere konu oldun vs .yazılabiliyo çekmesen denediğin kişi bisürü laf ediyo :D Sıkıntılı bir iş vesselam :)
freelife
19-09-2011, 22:31
Son zamanlarda çok kişinin kalbi incinmesin diye denemelerde video felan çekmedik ilk başlarda araç içinde video vardı çekiyodum ama bakıyorum çok geçsen adamı yerden yere vuruyolar baksana filmlere konu oldun vs .yazılabiliyo çekmesen denediğin kişi bisürü laf ediyo :D Sıkıntılı bir iş vesselam :)
valla aracım chipliyken 10 boy stock araçtan fark yedim ve rahat rahat koydum videosunu hiç komplekslerim falan yok , illaki birgün seni geçen olur mantığı ile hareket ederim ben ama arabamıda ezdirmem laflarla gerçekler neyse odur fazla abartmaya gerek yok.
gerçi senle video çekersek bahanem hazır :D jantlarım 18 diyip geçeceğim :D
ha bu arada chipli hali 190 hp vermişti stocka çevirdik chiplenmiş gibi oldum :)
Kadir sorun şu bu camiada "muhasebeci olsalar gelir-gider tablosu doldururken bile gider ve atar yapacak insanlar mevcut" :)
Kadir sorun şu bu camiada "muhasebeci olsalar gelir-gider tablosu doldururken bile gider ve atar yapacak insanlar mevcut" :)
Ya Alper hoca şimdi akşam akşam öyle bi laf ettin ki bi saat uğraş dur çözmek için :D Tam da yatacaktım ne güzel :hehe:
neyse ben yatıyorum yarın kaldıgımız yerden devam ederiz atısmaya cumleten hayırlı geceler :)))))))
valla aracım chipliyken 10 boy stock araçtan fark yedim:)
bu nasıl bir hadisedir O_o ???
chiefkadir
19-09-2011, 22:41
Kadir sorun şu bu camiada "muhasebeci olsalar gelir-gider tablosu doldururken bile gider ve atar yapacak insanlar mevcut" :):hahaha: Olmamı :D
freelife
19-09-2011, 22:43
bu nasıl bir hadisedir O_o ???
öyle işte chipi iptal edene kadar bir motor yaptırmadığım kaldı :) ( nerdeyse onada ikna edeceklerdi ) ama sonunda arkadaşlar sağolsun iptal etir dediler ve öyle bakalım ettirdik ve chiplenmiş gibi olduk :). alper hocada sağolsun fikirlerini paylaştı bizimle ve şimdik videodaki durumda mutlu ve huzurluyuz :)
öyle işte chipi iptal edene kadar bir motor yaptırmadığım kaldı :) ( nerdeyse onada ikna edeceklerdi ) ama sonunda arkadaşlar sağolsun iptal etir dediler ve öyle bakalım ettirdik ve chiplenmiş gibi olduk :). alper hocada sağolsun fikirlerini paylaştı bizimle ve şimdik videodaki durumda mutlu ve huzurluyuz :)
evet, videoların hepsini izledim. mutlu ve huzurlu olduğunuz her halinizden anlaşılıyor abi :)
M///maniac
19-09-2011, 23:09
yazılımınız neydi en azından megyy sahipleri bu hataya düsmez zarar görmez
freelife
19-09-2011, 23:14
yeni tartışma konusu olmasın .....bunun sonra tartışmasını yapamam çünkü kabul edilmeyeceği için arabam ..ok atılacaktır.
M///maniac
19-09-2011, 23:14
bi pm alsam en zaından ben yada:D
freelife
19-09-2011, 23:17
isim vermem o konu benim için kapanmıştır...birdahada o hata sanmıyorum yapılsın bir başkasında...
M///maniac
19-09-2011, 23:18
isim vermem o konu benim için kapanmıştır...birdahada o hata sanmıyorum yapılsın bir başkasında...
anlıyorum....
kelalper
19-09-2011, 23:19
asr sini bilmem ama yazılım vardı hatta standalone takılcatktı biara sonra noldu bilmiyorum... fazla merak bunyeye zarar
lafla peynir gemisi yurumez hızlı aracı olan varsa cıkarsın denesin. biz sizin gibi forumda rolling yapıp kendimizi tatmin etmiyoruz;;)
ASR iptali yapılmamış Megane a binmediysen o zaman oradan sallamayacaksın ASR iptal edilince Stage 4 oluyormuş diye.
Ben mi nette roll yapıyorum. Ulan her hafta ataşehir e çıkıyorum daha ne yapıcam.
Alicanrs
19-09-2011, 23:20
ASR iptali yapılmamış Megane a binmediysen o zaman oradan sallamayacaksın ASR iptal edilince Stage 4 oluyormuş diye.
Ben mi nette roll yapıyorum. Ulan her hafta ataşehir e çıkıyorum daha ne yapıcam.
çıkıosun geri dönüosun adam bulamıosun gliba ahaha:D
freelife
19-09-2011, 23:21
anlayışın için teşekkür ederim..
M///maniac
19-09-2011, 23:22
anlayışın için teşekkür ederim..
rice ederim sonuçta edepli bi tavır sadece ileride düsündgm bi araç megane ondan merak ettm
freelife
19-09-2011, 23:24
megane ın olduğunda zaten tanışırız :) ama sende o kişiye zaten gitmessin buna eminim :). dr ecu var sonuçta burda :icon_tup:
:D
Sizin arac 210 ps ise siz ancak e30 la basarsiniz. E36dan itibaren tum m3 ler sizi gecer.
Tabi saglikli olmak kaydiyla. Piyasada gezen hoşaf m3lerin haddi hesabi yok. Ben 5 silindirle giden m3 de gordum:). Bmw fabrikasinda her 20 aracta bir banttan secilen ve ustune M POWER yazili motor takilan araci clioya gecilecek sekilde yapmazlar merak etmeyin.;)
bu nasil bir yorumdur:d :cool::rolleyes::eek: mpower olunca noluyor:) clio 230hplerde olsun bakalim ne oluyor m3le rs in son suratine kadar,
kelalper
19-09-2011, 23:39
çıkıosun geri dönüosun adam bulamıosun gliba ahaha:D
Yok Alican Egzost filtreli S2000ler R yapıo çıkıp geri geliyoruz ulan tam RX8 ile deneyecez ona da mani oluolar.
Alicanrs
19-09-2011, 23:40
Yok Alican Egzost filtreli olanlar R yapıo çıkıp geri geliyoruz ulan tam RX8 ile deneyecez ona da mani oluolar.
ya ne rx8 i ya:D ben denemiştim rs le arada dağlar oluo gerek yok =) sen beni bekle abi =)
chiefkadir
19-09-2011, 23:45
bu nasil bir yorumdur:d :cool::rolleyes::eek: mpower olunca noluyor:) clio 230hplerde olsun bakalim ne oluyor m3le rs in son suratine kadar,e30 3.32 ler (3200cc) e46 ve e36 m3 ü geçtiğinin ertesi gün denedim 3.32 ile :) Ben denesem o m3 le elli tane laf üretilirdi o yüzden m3 le deneyip video paylaşmak m3 cüyü delirtir bizide bezdirir:D
kelalper
19-09-2011, 23:49
Kadir en hızlı Megane Ben değilim ki beni geçsen neyi ispat etmiş olacaksın ki geçersin dedim. Türkiyede şu anda stock turbolu sonuna kadar yapılacaklar yapılmış tek araba Alperin arabasıdır. Gökhanın içerisi forged ama sıkıtırmayı düşürdü. Stock turbo ile o da yürüyemez çok fazla. GT2871 takarsa elek eder Clioya benzin yakmaz. Ama senin dediğin gibide SS RS JGL falan benim 3 boy önümde yürüyemez don lastiği yaparım şu andaki yazılımla ve Egzost yapılmadan.
freelife
19-09-2011, 23:51
bence kadir senin nekdar önde olduğunu görmek istiyor o araçlardan onların geçemeyeceğini biliyor ama sonuca bakıp fikir edinecek..,yalnışmı düşünüyorum bilmiyorum..
kelalper
19-09-2011, 23:52
ya ne rx8 i ya:D ben denemiştim rs le arada dağlar oluo gerek yok =) sen beni bekle abi =)
Sen sopalıksın zaten dedikoducu adamlarla takılıosun. Herifler arkandan ne dedikodunu yapmışlar hala onlarla takılmışsın bu kadar zaman. Seni turbonun hortumunu söküp sopalayacam. Cezan bu.
Alicanrs
19-09-2011, 23:53
Sen sopalıksın zaten dedikoducu adamlarla takılıosun. Herifler arkandan ne dedikodunu yapmışlar hala onlarla takılmışsın bu kadar zaman. Seni turbonun hortumunu söküp sopalayacam. Cezan bu.
eheeh =) bi çıksında abi gel geç yaw 1.5 ay oldu nerdeyse eksiksiz çıkarmak için bekliorm az kaldı :)
GokhanRS
19-09-2011, 23:53
Kadir en hızlı Megane Ben değilim ki beni geçsen neyi ispat etmiş olacaksın ki geçersin dedim. Türkiyede şu anda stock turbolu sonuna kadar yapılacaklar yapılmış tek araba Alperin arabasıdır. Gökhanın içerisi forged ama sıkıtırmayı düşürdü. Stock turbo ile o da yürüyemez çok fazla. GT2871 takarsa elek eder Clioya benzin yakmaz. Ama senin dediğin gibide SS RS JGL falan benim 3 boy önümde yürüyemez don lastiği yaparım şu andaki yazılımla ve Egzost yapılmadan.
ss ve jgl kıyas yapma abi zaten yanlış yapıyorsun.
o araçlar stok sayılır. ve stok megane rs de zaten geçiyor bahsettiğin araçları.
anca cvk stok meggy yi geçer ama senin araç yazılımlıyken gene geçemez o da seni. ben şuan cliolar arasında senin 1.3 barla yürüdüğün o yazılımla geçebilecek tek araç zaten white clio. şuan chipli rs i geçebilecek başka clio yok zaten.
adam 700 lira yazılım 1000 lira egzos taktı. erhanın araçtan bahsediyorum. 300 lirayada benden forge dump valf aldı. başkada masraf etmedi görüyoruz nasıl yürüdüğünü aracın. gerçi yazılımda aldığında vardıda o yapmış gibi düşünürsek 2bin liraya kprolularla yürüyor gördüğün gibi. belki gidip yazılımı biraz daha açtırsa onuda geçicek.
bakın bu videoda megane rs de katalizör orta susturucu son susturucu takılı ve filtresine kadar orjinal. hergün görüştüğüm bir arkadaşımın zır stock 130bindeki rs i.
cSgGGgo9Vmc
chiefkadir
19-09-2011, 23:55
Kadir en hızlı Megane Ben değilim ki beni geçsen neyi ispat etmiş olacaksın ki geçersin dedim. Türkiyede şu anda stock turbolu sonuna kadar yapılacaklar yapılmış tek araba Alperin arabasıdır. Gökhanın içerisi forged ama sıkıtırmayı düşürdü. Stock turbo ile o da yürüyemez çok fazla. GT2871 takarsa elek eder Clioya benzin yakmaz. Ama senin dediğin gibide SS RS JGL falan benim 3 boy önümde yürüyemez don lastiği yaparım şu andaki yazılımla ve Egzost yapılmadan.Senle deneme olayı bişeyi ispat etmek için değildi..Konunun başlarında atar gider vardı ama sen sonradan yazdın "beni geçebilirsin ama büyük turbolu zor" diye şimdide yazmışsın clioya benzin yakmaz diye,..Avcının tüfeği varsa kuşunda allahı var :) Tr.de biri megane'a gt28 taktığında ben itb+beyin yapmış olurum ki bu kombinasyon tuttuğunda bu halimden 200gibi enaz 6-7 boy önde olurum..O da gt28 liyi geçmeye yeter bence :D Ben çok yazdım bu konuya ..amma abarttı vs.diyen olur diye sizlerden biri ile deneyelim geldiğimde ..Bir çok araba ile kısa sürede kazasız belasız deneyip sizlerle tanışmak istiyorum:icon_tup:
kelalper
19-09-2011, 23:58
Gökhan ben kıyas yapmıyorum ki Kadir kendi söyledi benim speclerdeki RS i JGL 3 boy önde gidermiş ben ne deneyecem. Ulan Minilere benzin yakmıyorum Cliolara benzin yaktıracaklar
kelalper
20-09-2011, 00:05
Senle deneme olayı bişeyi ispat etmek için değildi..Konunun başlarında atar gider vardı ama sen sonradan yazdın "beni geçebilirsin ama büyük turbolu zor" diye şimdide yazmışsın clioya benzin yakmaz diye,..Avcının tüfeği varsa kuşunda allahı var :) Tr.de biri megane'a gt28 taktığında ben itb+beyin yapmış olurum ki bu kombinasyon tuttuğunda bu halimden 200gibi enaz 6-7 boy önde olurum..O da gt28 liyi geçmeye yeter bence :D Ben çok yazdım bu konuya ..amma abarttı vs.diyen olur diye sizlerden biri ile deneyelim geldiğimde ..Bir çok araba ile kısa sürede kazasız belasız deneyip sizlerle tanışmak istiyorum:icon_tup:
Ben Senin arabanın proje olaylarını görmeden önce yazıyordum okuduktan sonra da geçer dedim. ITB bişeyler kazandırır ama GT2871 li internal ı forged olan Megane seni don lastiği yapar Kadir kusura bakma. 1.5 bar yeter fazlasını basmasına gerek yok. GT2871 üzerindeki turboya göre çok çok büyük.
Arasts61
20-09-2011, 00:08
Ya arkadaşı gıcık etmek için yazıyosun muhtemelen ama ayıp ediyosun biyerden sonra burda yazmak yeri değil ama arkadaşımızın bir hastalığı var ve onu yeniyo allahın izni ile ..Ben cem in üzülmesini istemiyorum...o deneme muhabbetimizden sonra arabası çok değişti öyle farkların olmayacağı aşikar..o yüzden normal bir gc8 gidişinden çok farklıdır zaten onun gidişide bu konu ile alakasız ;)
ok:icon_tup:
chiefkadir
20-09-2011, 00:10
Ben Senin arabanın proje olaylarını görmeden önce yazıyordum okuduktan sonra da geçer dedim. ITB bişeyler kazandırır ama GT2871 li internal ı forged olan Megane seni don lastiği yapar Kadir kusura bakma. 1.5 bar yeter fazlasını basmasına gerek yok. GT2871 üzerindeki turboya göre çok çok büyük.Valla kim kimi uzatır don lastiği yapar onu ancak bir megane yapıldığında görürüz şimdiden ahkam kesmek yanlış olur.Ben ilerde enaz 70kg daha sökecem..meggy sökmeden gt28 ile kalırsa sıkıntı olurum ona:hahaha:
ok:icon_tup:Eyvallah ;)
GokhanRS
20-09-2011, 00:13
bence sen hangisini kullanırsan o geçer abi :D
chiefkadir
20-09-2011, 00:15
bence sen hangisini kullanırsan o geçer abi :DAhahaha 5kilo vermişim bu konu başladığından beri :D Bu gidişle 50ye düşecem Okanspec:hahaha:
GokhanRS
20-09-2011, 00:16
arabayı söktüğün yetmedi bide zayıflıyorsun demek. abi lc waikikide hafif kıyafetler var bende onlardan alıp giycem yarışırken.
Arasts61
20-09-2011, 00:16
neyse ben yatıyorum yarın kaldıgımız yerden devam ederiz atısmaya cumleten hayırlı geceler :)))))))
bir önceki mesajını ben sildim sen de silersin bir ara:)
geliyorum yakında ankardayım. evi taşıdım, çocukları toparlayıp evi dizdim mi, ilk iş yanınızdayım. jetta ile kovalayacağım hepinizi:D
chiefkadir
20-09-2011, 00:20
arabayı söktüğün yetmedi bide zayıflıyorsun demek. abi lc waikikide hafif kıyafetler var bende onlardan alıp giycem yarışırken.Yaz döneminde 80 den 73 e düştüm 7kg=1bg :) Ivır vızır hesap ettik,60- 70kg atabiliriz ..Bakalım kilodan ziyade arabayı güçlendirmek gücü yere verebilmek ilk hedef :)
Arasts61
20-09-2011, 00:21
peki ya sen hocam:)
sen muhasebeci olsan sen de gelir-gelir tablosu yapardın heralde.:)
arabaları dolduruyosun da bi kişiye gider yaptığını göremedik daha...:)
bir önceki mesajını ben sildim sen de silersin bir ara:)
geliyorum yakında ankardayım. evi taşıdım, çocukları toparlayıp evi dizdim mi, ilk iş yanınızdayım. jetta ile kovalayacağım hepinizi:D
uykum kactı uyuyamadım valla :D
forumdan olmuyor yalnıs anlasılıyor yazılıp cızılenler rsler denese bisey kalmıcak aslında oturup biseyler icip muhabetimizi ederiz....
@kadir abi toluen lazım 97 pompayla avans oluyor sen biara kullanmıstın nerden temin edebiliriz???
freelife
20-09-2011, 00:24
arabamı daha çok sevmeye başladım böyle giderse 500 + larda gelir bize sarar :D ne rs miş yaw :)
GokhanRS
denediler ya :D bahattinin araç okanı geçti. ozan abninki selçuğu geçti. bi kadir abiyle yazılımlı rs denemediki yazılımlı araçların denedikleriyle white clionun denediklerini kıyaslarsak white filtre egzos yazılımlı rs i geçer.
daha ne kaldı ki geriye.
chiefkadir
@kadir abi toluen lazım 97 pompayla avans oluyor sen biara kullanmıstım nerden temin edebiliriz???Hallederiz... yarın ara;)
63owen63
20-09-2011, 00:25
Ahahaha 5kilo vermişim bu konu başladığından beri :D Bu gidişle 50ye düşecem Okanspec:hahaha:
ahahaha, :D reduction olayı güldürdü :D
freelife
20-09-2011, 00:26
bende 60 kilo bile değilim ne avantaj ama değilmi :)
Arasts61
20-09-2011, 00:29
bu nasil bir yorumdur:d :cool::rolleyes::eek: mpower olunca noluyor:) clio 230hplerde olsun bakalim ne oluyor m3le rs in son suratine kadar,
ya uffff...
kullandın mı düzgün bir m3 diyeceğim, e bakıyorum yazdıgına
soruyu düzeltesim geliyor " m3 gördün mü" hiç..
GokhanRS
20-09-2011, 00:30
bende 60 kilo bile değilim ne avantaj ama değilmi :)
2 den 5e attığın sürece hiç bi avantajı yok :D
Alicanrs
20-09-2011, 00:30
ya uffff...
kullandın mı düzgün bir m3 diyeceğim, e bakıyorum yazdıgına
soruyu düzeltesim geliyor " m3 gördün mü" hiç..
merak etmiş arkadaş m3 le
BMW M3 vs Clio RS vs Audi S3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Dmed4XYxm4c)
burdan baksın 230 hp clio ile m3 e=)
freelife
20-09-2011, 00:32
2 den 5e attığın sürece hiç bi avantajı yok :D
bunu her seferinde yapıyorum 1-2 kere nedenini bende anlamadım :D ama anlamadığım 3 e atarken herkesde bir takılma oluyor bunun nedeni nedir cliodada oldu megandada
GokhanRS
20-09-2011, 00:37
bende hiç olmuyor allah nazarlardan saklasın daha bu güne kadar ne cırtlama ne başka bişi. rollingde filanda gerekirse geçilirim ama gazdan ayağımı çekmeden debriyaja basmam :D
1e atmadığın sürece 5e atmanda sakınca yok :D 1e geçmesinde 5e geçsin no problem :D
63owen63
20-09-2011, 00:37
BMW M3 vs Clio RS vs Audi S3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Dmed4XYxm4c)
Clio iyi yürümüşte, s3 cok fena yürüyor ya, haddinden fazla geldi
freelife
20-09-2011, 00:42
bende hiç olmuyor allah nazarlardan saklasın daha bu güne kadar ne cırtlama ne başka bişi. rollingde filanda gerekirse geçilirim ama gazdan ayağımı çekmeden debriyaja basmam :D
1e atmadığın sürece 5e atmanda sakınca yok :D 1e geçmesinde 5e geçsin no problem :D
belkide onun korkusuna 5 atıyorumdur :) zamanında yani yıl 96 alfa 1.7 16 v de yapmıştım bu hatayı şansıman kalmadı bak çocukluğuma inince nedeni belli oldu :D
Arasts61
20-09-2011, 00:42
şimdi gece 2 ye hoparlor filan da kapalı, gözlerimde hafif bulanık.
sonuç ne olmuş ? kim geçmişş.
yorumlara baktım s3 best filan diyo
freelife
20-09-2011, 00:54
hadii iyi geceler sabah dersimize devam ederiz :heyoo:
Ben aracımı satınca alan gençler sağolsun gereğini yapıyor. "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır":)
Megane da satayım ileride çok canlar yakacak emin ol :)
peki ya sen hocam:)
sen muhasebeci olsan sen de gelir-gelir tablosu yapardın heralde.:)
arabaları dolduruyosun da bi kişiye gider yaptığını göremedik daha...:)
Arasts61
20-09-2011, 08:53
Ben aracımı satınca alan gençler sağolsun gereğini yapıyor. "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır":)
Megane da satayım ileride çok canlar yakacak emin ol :)
E o zaman cabuk sat:D
Onceki soyledigin gider- atar lafıni bana soylediysen pek dogru olmadi bu arada.:)
Benim kimseye atar gider yapma niyetim de yok. Ne onu yapacak arac var, ne
O islere zaman var. Ama objektif bir sekilde yorum yapmaya calisiyorum. Bi bakiyorum aradan biri cikiyo baska bir araba ile uzerinde bilmem ne varken baska bir araci gecmis, o gecisten cikardigi sonuca gore de ben ucmus oluyomusum. Sen simdi iki aracida yapmissin biliyosun ikisinide. Bana sunu soylermisin:
Stok saglikli 224 pslik megane mi 220 den sonra iyi hizlanir?
Yoksa 210 ps lik clio mu?
m3 yeni baslamıstı niye bıraktı ki rs :)
Arasts61
20-09-2011, 09:14
m3 yeni baslamıstı niye bıraktı ki rs :)
Sen yazma bana bakalim:)
Ankaraya geleyim ilk is amfili bi linea kiralamak. onla bitircem seni:D
E o zaman cabuk sat:D
Onceki soyledigin gider- atar lafıni bana soylediysen pek dogru olmadi bu arada.:)
Benim kimseye atar gider yapma niyetim de yok. Ne onu yapacak arac var, ne
O islere zaman var. Ama objektif bir sekilde yorum yapmaya calisiyorum. Bi bakiyorum aradan biri cikiyo baska bir araba ile uzerinde bilmem ne varken baska bir araci gecmis, o gecisten cikardigi sonuca gore de ben ucmus oluyomusum. Sen simdi iki aracida yapmissin biliyosun ikisinide. Bana sunu soylermisin:
Stok saglikli 224 pslik megane mi 220 den sonra iyi hizlanir?
Yoksa 210 ps lik clio mu?
Hocam sen tecrübe nedir bilir misin? Tecrübeye inanır mısın? Alper üstat arabayı yapar ama rollinge çıkmaz denemez. Ben çıkar denerim. Arabaya öyle yazılım attığım oldu ki araba sanarsın roket oldu. Gaz tepkimesi fena iyileşti. Ama rolle bir çıktım her zaman 2-3 boy geçtiğim adamdan 4 boy yedim. Sonradan sebebini anladım ki meğer o yazılım üstlerden çalarak alt devirleri güçlendiriyormuş. İlk gaz tepkimesi o yüzden dehşetmiş. Yani herşey başka bir rakiple deneyince ortaya çıkıyor. Kalkıyorsun çok iyi bir markanın yazılımını atıyorsun araba alıyor dynoda 10-12 hp. Ama rolle bir çıkıyorsun araba tırt. Gelen geçiyor giden geçiyor. Hangi arabada kaç kilo uzunda kaç boy farkettiririnden tut da, orta susturucuların her birinin aracı ne kadar geriye götürdüğünü de bizzat test ederek denedik gördük. 45 yanak ne farkeder, ince conta kaç boy verir, port polish ne verir, yanlış yapılırsa ne olur bunları yaşayarak öğrendik. Yani bunları biz zamanında tecrübe ettik. Senin yaptığın gibi sence ne olur bence ne olur diye tahmin yürüterek iş yapmadık. Herkes bana S2000 de port polish hikayedir tamamen para ve emek kaybıdır dedi ben yaptırdım tekerde 7 hp aldım. EZN ile 3-4 tane s2000 ile denedim o kötü vites atışlarımla. Alayını daha 2 de basar basmaz ayırdım. 6 ya çektiğimde arkamda nokta olanlar oldu.
Kaldı ki Kadir abi de bu işi gerçekten hakkıyla yapanlardan. Hemen hemen en iyi hothatchlerden birer tane sahip olmuştur zamanında ve hepsini de yürütecem diye ne paralar harcadı adam ben şahidim. Herkes şahit. Yani ne olur rica ediyorum bu konulardaki bilgimize biraz da olsa güvenin ve saygı duyun :) Saygı duyun ki bu bilgileri keyifle ve zevkle paylaşalım.
Son olarak Alper hocanın bilgisi gerçekten tartışılmaz. Bilgisine en çok değer verdiğim birkaç insandan biridir bu camiada. Ama iki arabayı karşılaştırıyorsan sana diyorum ki Amerikayı gidip tekrar keşfetmene gerek yok :) Hazır keşfedilmişi yani hazır denemişi var hocam neden inanmıyorsun sana yalan borcum mu var benim :)
Arasts61
20-09-2011, 11:15
Hocam sen tecrübe nedir bilir misin? Tecrübeye inanır mısın? Alper üstat arabayı yapar ama rollinge çıkmaz denemez. Ben çıkar denerim. Arabaya öyle yazılım attığım oldu ki araba sanarsın roket oldu. Gaz tepkimesi fena iyileşti. Ama rolle bir çıktım her zaman 2-3 boy geçtiğim adamdan 4 boy yedim. Sonradan sebebini anladım ki meğer o yazılım üstlerden çalarak alt devirleri güçlendiriyormuş. İlk gaz tepkimesi o yüzden dehşetmiş. Yani herşey başka bir rakiple deneyince ortaya çıkıyor. Kalkıyorsun çok iyi bir markanın yazılımını atıyorsun araba alıyor dynoda 10-12 hp. Ama rolle bir çıkıyorsun araba tırt. Gelen geçiyor giden geçiyor. Hangi arabada kaç kilo uzunda kaç boy farkettiririnden tut da, orta susturucuların her birinin aracı ne kadar geriye götürdüğünü de bizzat test ederek denedik gördük. 45 yanak ne farkeder, ince conta kaç boy verir, port polish ne verir, yanlış yapılırsa ne olur bunları yaşayarak öğrendik. Yani bunları biz zamanında tecrübe ettik. Senin yaptığın gibi sence ne olur bence ne olur diye tahmin yürüterek iş yapmadık. Herkes bana S2000 de port polish hikayedir tamamen para ve emek kaybıdır dedi ben yaptırdım tekerde 7 hp aldım. EZN ile 3-4 tane s2000 ile denedim o kötü vites atışlarımla. Alayını daha 2 de basar basmaz ayırdım. 6 ya çektiğimde arkamda nokta olanlar oldu.
Kaldı ki Kadir abi de bu işi gerçekten hakkıyla yapanlardan. Hemen hemen en iyi hothatchlerden birer tane sahip olmuştur zamanında ve hepsini de yürütecem diye ne paralar harcadı adam ben şahidim. Herkes şahit. Yani ne olur rica ediyorum bu konulardaki bilgimize biraz da olsa güvenin ve saygı duyun :) Saygı duyun ki bu bilgileri keyifle ve zevkle paylaşalım.
Son olarak Alper hocanın bilgisi gerçekten tartışılmaz. Bilgisine en çok değer verdiğim birkaç insandan biridir bu camiada. Ama iki arabayı karşılaştırıyorsan sana diyorum ki Amerikayı gidip tekrar keşfetmene gerek yok :) Hazır keşfedilmişi yani hazır denemişi var hocam neden inanmıyorsun sana yalan borcum mu var benim :)
Bak birader, senin derdin bilgi paylasmak mi yoksa bana laf sokmak mi. :)
200 satir yazi yazmisim orda, aradan bi tane cumle cekmissin onu alinti yapmissin, onun uzerinede kuru sıkı atma diyosun, tecrube nedir bilir misin, bencelerle senceler olmaz diyosun, sonrada rica ederim bize guven diyosun.
Benim yazdiklarim icindekilerin bi tanesine de teknik bir cevap ver allah askina. Bana s2000 ininin port polishini anlatmana gerek yok. Konu o degil. Koy oraya mrs nin guc-tork egrilerini, yaz oraya sanziman oranlarini- son dislisini, yaz kutlesini - ruzgar direncini, latik capini-tabanini- surtunme katsayisini ondan sonra deki 210 pslik clio 220 den sonra daha iyi hizlanir, bende eyvallah diyeyim.
Alperin basmadigini ogrendik, az cok okumamiz var, bi de senden duymamiza gerek yoktu. Zaten soruyu sana sormuyorum ama sen atliyosun. Bi onceki mesajina da cevap vermedim ama yine bana yukleniyosun. Oncekine cvp vermemem laf uzamasin diye idi. Cunku tek sen degilsinki kac kisi birden baska bisi soyluyor. Ha diyosanki yok bana da yaz illaki, sorun degil zaten tatildeyiz. Derizki isyerinden mesaiye cagirdilar, bugun mesai varmis farzedelim, aksama kadar senle mesai yapariz.
Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.
Bak birader, senin derdin bilgi paylasmak mi yoksa bana laf sokmak mi. :)
200 satir yazi yazmisim orda, aradan bi tane cumle cekmissin onu alinti yapmissin, onun uzerinede kuru sıkı atma diyosun, tecrube nedir bilir misin, bencelerle senceler olmaz diyosun, sonrada rica ederim bize guven diyosun.
Benim yazdiklarim icindekilerin bi tanesine de teknik bir cevap ver allah askina. Bana s2000 ininin port polishini anlatmana gerek yok. Konu o degil. Koy oraya mrs nin guc-tork egrilerini, yaz oraya sanziman oranlarini- son dislisini, yaz kutlesini - ruzgar direncini, latik capini-tabanini- surtunme katsayisini ondan sonra deki 210 pslik clio 220 den sonra daha iyi hizlanir, bende eyvallah diyeyim.
Alperin basmadigini ogrendik, az cok okumamiz var, bi de senden duymamiza gerek yoktu. Zaten soruyu sana sormuyorum ama sen atliyosun. Bi onceki mesajina da cevap vermedim ama yine bana yukleniyosun. Oncekine cvp vermemem laf uzamasin diye idi. Cunku tek sen degilsinki kac kisi birden baska bisi soyluyor. Ha diyosanki yok bana da yaz illaki, sorun degil zaten tatildeyiz. Derizki isyerinden mesaiye cagirdilar, bugun mesai varmis farzedelim, aksama kadar senle mesai yapariz.
Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.
Sen de haklısın birader ne diyim :) Yanlış anlaşıldıysak affola :)
Arasts61
20-09-2011, 11:38
Sen de haklısın birader ne diyim :) Yanlış anlaşıldıysak affola :)
Yooo onemli degil, bende yanlis anlasilnak istemem:icon_tup: ne ögrensem kâr diye bakıyorum
chiefkadir
20-09-2011, 11:56
Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.Bunu Alpere niye soruyonki Alper 210hp Rs e binmemiş ,ikisini roll yaptırmamış denememiş etmemiş..Bana sor ben cevaplayım bu sefer , stock megane da var bende 210hp clio da..
CEvabı şimdiden yazayım sana 235 kesicim var ben kestirir boşa atarım sağa yanaşırken meganın geçiş sesini duyarsın..buna inanmıyosan cuma akşamı gel bizzat gözlerinle gör..:icon_tup:
Arasts61
20-09-2011, 12:27
ben izmirdeki alper e soruyorum çünkü o da doldurmuş diye anladım. :beuj:
... Senin aracin duzde 230-235 der sonrada biter..
...:icon_tup:
kendi cumlem de kendime kapak oldu..:)
GokhanRS
20-09-2011, 12:29
tartışmaya gerek yok adam istanbula gelecek bizde gidip deneyecez :D he birde kadir abi tamam hızlı aracın vardır eyw ama.
ıtb takınca gt28 li rsi zorlarım demiştin hani. büyüğümsün diye ona cevap yazmamıştım ama tutamıyorum kendimi. o lafa sadece gülerim.
itb dediğin mucizevi bi alet değil. itb 6-7 boy veriyorsa büyük turbo 30 boy verir o zaman :D
Ya böyle efendi insanların tartışması da hararetli ve bir o kadar da seviyeli ve zevkli oluyor. Herkes atarını yapsın İstanbula gelince organizasyonu bizzat ben yapıcam çaylar da benden :)
Cliosportve
20-09-2011, 13:22
Ya böyle efendi insanların tartışması da hararetli ve bir o kadar da seviyeli ve zevkli oluyor. Herkes atarını yapsın İstanbula gelince organizasyonu bizzat ben yapıcam çaylar da benden :)
Benim şanzımanı kırmanı istiyorum Bora emmi :D
Benim şanzımanı kırmanı istiyorum Bora emmi :D
Sen de gel senin şanzumanı değil başka yerlerini de kıracam :D Bana yaşlı ve çekilmez dersin haa görürsün sen :mad::D:D
Cliosportve
20-09-2011, 13:32
Bora emmi git artık kendine 800 motor marutti al bırak bu işleri bize yancı ol sev bizi say ama salça olma:D:D
Bora emmi git artık kendine 800 motor marutti al bırak bu işleri bize yancı ol sev bizi say ama salça olma:D:D
Hepinizi seviyorum ama uzaktan :D Ben bi s2000 daha alırsam ilk sana kaldırıcam zaten hazır ol :D EZN ile Alicana kaldırdım adam anında R yaptı :hehe: Sonra Utkuya kaldırdım o da kombinin basıncını açıp beni otobanda kovaladı :D en son Okana kaldırdım o da 20 boy yedi oturdu :D
Cliosportve
20-09-2011, 13:39
Hepinizi seviyorum ama uzaktan :D Ben bi s2000 daha alırsam ilk sana kaldırıcam zaten hazır ol :D EZN ile Alicana kaldırdım adam anında R yaptı :hehe: Sonra Utkuya kaldırdım o da kombinin basıncını açıp beni otobanda kovaladı :D en son Okana kaldırdım o da 20 boy yedi oturdu :D
Senin içindeki o ClioRs ruhu bence ölmemiştir.
6-7 milyara dağınık geberiklerden alıp toparlarsın istesen ama neden uğraşmıyorsun elalemin Hondasına bakıyorsun :D
Olm 6-7 milyara RS nerde hani :D Aldıracan bana leş arabayı sonra uğraş dur. Hazır yapılmışı varken ne gerek var :D Al sapla sat :D
Cliosportve
20-09-2011, 13:45
Olm 6-7 milyara RS nerde hani :D Aldıracan bana leş arabayı sonra uğraş dur. Hazır yapılmışı varken ne gerek var :D Al sapla sat :D
Beni arıyorlar arada 4 milyara RS var 6 milyara var al topla diyede masraf yapıcak durum yok çok şükür :D
Bir ara 9 milyara full toplanmışını verceklerdi kabul etmemiştim :)
Kulagıma gelirse söylerim gene ben ama sende ne o ruh kalmış nede gücün dermanın yaşlanmışsın boşa demiyorum
Nerde o jilet gibi delikanlı bora abi :D:D
Ulan iyiki bi 33 yaşımıza girdik gelen giden vuruyo :D
210 luk Clio hangi megane rs ten daha iyi hızlanır 220 den sonra stoktan mı?
Benim eski RS in 5 i modifiye işlemleri ve cup sanzımanından dolayı oldukca keyifliydi.
Simdi kullandığım Stg 2 Megane RS le 200 HP civarı Clio yu kıyasla dersen. Uzgunum Clio nun esamesi okunmaz :)
Clio yuklemesinde Kadir benim yaptıklarımın üzerine piston ve ITB takacak veya taktı.
Onun da sorunu yazılım. Benim kadar esnek yazılım destegi yoktu.
Eger ki Kadir ITB icin duzgun yazılım yazdırırsa 230-245 HP civarında kalır. Ama o yazılımı yazdıramazsa mevcut halinden geriye gider.
Ha bu arada MRS CRS işinden bağımsız. Kadirin ITB takıp atar gider yapmasını Kadir den çok istiyorum onu açık söyleyim. Clio hala çok sevdiğim bir araç. Ne kadar hızlanırsa o kadar iyi. İnşallah Kadir de harcadığı emeklerin karşılığını alacak.
Son ve öz olarak şunu yazayım. Clio yu 166 HP den 230 lara taşımak için gereken para ile Megane RS ışık yılı önde olur en az 400 HP leri bulur.
Bir de gerçek hayatta harcanan tecrübeler çok kıymelidir. En hızlı olmak sadece en güçlü olmak demek değildir. Bakınız Miniks lerin Hulk üzerinde MAŞALLAH hayvani oranlı şanzıman mevcut. 1 2 3 top speed değerleri fenalar fenası :)
Ulan iyiki bi 33 yaşımıza girdik gelen giden vuruyo :D
Sattın RS i gittin kamyon aldın hala buradasın kardeşim. Git RS al ondan sonra görüşelim. Nice yıllara kanka bu arada :)
ilkerbilim
20-09-2011, 14:24
Bu kadar sayfa tartışma olacağını bilseydi Renault RS serisini çıkarmazdı.
Williams
20-09-2011, 14:33
210hp civarında bir clio rs
stock megane rs i her koşulda kesekağıdına çevirir bunu tartışmaya gerek yok bence
ama biraz kurcalanmış bir megane rs (yaklaşık 270-280hp) clioyu özellikle uzunda ve turbo devir bantlarında affetmez
stock clio rs - stock megane rs denendi
5. vitese atana kadar clio rs önde 200 den sonra megane rs hafiften açılmaya başlıyor
chiefkadir
20-09-2011, 14:41
tartışmaya gerek yok adam istanbula gelecek bizde gidip deneyecez :D he birde kadir abi tamam hızlı aracın vardır eyw ama.
ıtb takınca gt28 li rsi zorlarım demiştin hani. büyüğümsün diye ona cevap yazmamıştım ama tutamıyorum kendimi. o lafa sadece gülerim.
itb dediğin mucizevi bi alet değil. itb 6-7 boy veriyorsa büyük turbo 30 boy verir o zaman :DSen gt28 takıp arabayı yürütene kadar seninle bir deneyelim beraber bi gülelim sonra yapan biri olursa bir daha bakarız kim güler kim ağlar onuda zamanla görürüz:D:hahaha::D
GokhanRS
20-09-2011, 14:52
sorun yok abi her türlü denerim. herkes bilir geçmek geçilmek bana koymicanı.
Cliosportve
20-09-2011, 14:54
Şef Kadir emmi gelicem gelicem diyorsun sürekli mındar oluyorsunuz :D
O İboyada kılım bu aralar yancı gelsin o benim panpam :D
Arasts61
20-09-2011, 14:55
210 luk Clio hangi megane rs ten daha iyi hızlanır 220 den sonra stoktan mı?
Benim eski RS in 5 i modifiye işlemleri ve cup sanzımanından dolayı oldukca keyifliydi.
Simdi kullandığım Stg 2 Megane RS le 200 HP civarı Clio yu kıyasla dersen. Uzgunum Clio nun esamesi okunmaz :)
Clio yuklemesinde Kadir benim yaptıklarımın üzerine piston ve ITB takacak veya taktı.
Onun da sorunu yazılım. Benim kadar esnek yazılım destegi yoktu.
Eger ki Kadir ITB icin duzgun yazılım yazdırırsa 230-245 HP civarında kalır. Ama o yazılımı yazdıramazsa mevcut halinden geriye gider.
Ha bu arada MRS CRS işinden bağımsız. Kadirin ITB takıp atar gider yapmasını Kadir den çok istiyorum onu açık söyleyim. Clio hala çok sevdiğim bir araç. Ne kadar hızlanırsa o kadar iyi. İnşallah Kadir de harcadığı emeklerin karşılığını alacak.
Son ve öz olarak şunu yazayım. Clio yu 166 HP den 230 lara taşımak için gereken para ile Megane RS ışık yılı önde olur en az 400 HP leri bulur.
Bir de gerçek hayatta harcanan tecrübeler çok kıymelidir. En hızlı olmak sadece en güçlü olmak demek değildir. Bakınız Miniks lerin Hulk üzerinde MAŞALLAH hayvani oranlı şanzıman mevcut. 1 2 3 top speed değerleri fenalar fenası :)
hocam sorum net olarak şu :
224 pslik sağlıklı stok bir mrs ile 210 pslik clio 220 de bassalar kım daha ıyı hızlanır. kısa şanzıman olması sorunun dışında bir durum değil. kısa şanzıman da olabilir. ama onu ayrıntılı açıklarsan sevinirim. mesela şoyle açıklayabilirsin. kısa ile clio şu sürate kadar gider vs vs...
Williams
20-09-2011, 14:57
224 pslik sağlıklı stok bir mrs ile 210 pslik clio 220 de bassalar kım daha ıyı hızlanır. kısa şanzıman olması sorunun dışında bir durum değil. kısa şanzıman da olabilir. ama onu ayrıntılı açıklarsan sevinirim. mesela şoyle açıklayabilirsin. kısa ile clio şu sürate kadar gider vs vs...
ben cevap vereyim
210hp lik bir rs 224hp lik mrs yi daha gaza oturduğu gibi açmaya başlar
220 lere kadar açabildiği kadar açar ve bu fark baya bir fazla olur o süratte sabitlesede artık fazla bir şansı kalmaz
Arasts61
20-09-2011, 15:01
ben cevap vereyim
210hp lik bir rs 224hp lik mrs yi daha gaza oturduğu gibi açmaya başlar
220 lere kadar açabildiği kadar açar ve bu fark baya bir fazla olur o süratte sabitlesede artık fazla bir şansı kalmaz
ya arkadaş girme araya..:)
soruyu anlamamışsın cevap vereyim diyorsun.
Williams
20-09-2011, 15:06
ya arkadaş girme araya..:)
soruyu anlamamışsın cevap vereyim diyorsun.
bir kere soru çok saçma 220 de roll mü yapılır ? zaten kısalı olabilir demişsin kısalı bir rs 230 dada kesebilir
normal bir roll olarak söyledim ben örneğin 60-70-80 basarlar
sımdı uzaktan don bıcmek gıbı olacak ama sunu soyleyım.
Filtre Cip eksoz Clio RS 180 e kadar ultra iyi 5 e atınca kapı duvar olur.
Kısa sanzıman ve 45 yanak ve yukarıdaki sistem 200 e kadar gayet iyi sonra yavaslama egilimi
Dereceli ve devamı 220 e kadar gayet iyi.
Tayyar Clio denemelerinden zaten bu dedigimin tamamını canlı görürsün.
Ben de sunu sorayım Clio 210 HP de Megane ne diye 224 eli armut mu topluyor Megane cının :)
Arasts61
20-09-2011, 15:09
sımdı uzaktan don bıcmek gıbı olacak ama sunu soyleyım.
Filtre Cip eksoz Clio RS 180 e kadar ultra iyi 5 e atınca kapı duvar olur.
Kısa sanzıman ve 45 yanak ve yukarıdaki sistem 200 e kadar gayet iyi sonra yavaslama egilimi
Dereceli ve devamı 220 e kadar gayet iyi.
Tayyar Clio denemelerinden zaten bu dedigimin tamamını canlı görürsün.
Ben de sunu sorayım Clio 210 HP de Megane ne diye 224 eli armut mu topluyor Megane cının :)
tamam hocam ben aldım cevabımı...
chiefkadir
20-09-2011, 15:10
sorun yok abi her türlü denerim. herkes bilir geçmek geçilmek bana koymicanı.Tamam bro nopro:)
Şef Kadir emmi gelicem gelicem diyorsun sürekli mındar oluyorsunuz :D
O İboyada kılım bu aralar yancı gelsin o benim panpam :DAz kaldı sabır tosunum:D
Ben de sunu sorayım Clio 210 HP de Megane ne diye 224 eli armut mu topluyor Megane cının :)Çok doğru söylemişin hocam:icon_tup:
onun dısında Clio nun 200 ustu hızlanma egilimi ile meganın kının soracaksan
Meganın ust hızlara cıkısının clıo dan cok daha ıyı oldugunu herkes soyler zaten
tamam ben m3 bıle gormedım:D:D::D
stock mrs 220den sonra cokmu ıyı gıdıyo sanıyorsunuz anlamadımki, 236 km top speedı olan alet,328 dedıgın araba 193 hp ıle o suratı gecıyor astra cupede oyle..
ben 200 bg fılanken vectrada, arkadan roket gıbı gelıodum 220de mrs ın:D vıdeosu var
araststs 61 cvbını beklıyorum..
210 clıo mrs 220de basarsa hıc bellı olmaz denk olur bence.. cvk s2knın pesınden 2 boy fılan gıdıodu 220 230larda s2knın arayı fazla actırmıodu..
Arasts61
20-09-2011, 16:47
tamam ben m3 bıle gormedım:D:D::D
stock mrs 220den sonra cokmu ıyı gıdıyo sanıyorsunuz anlamadımki, 236 km top speedı olan alet,328 dedıgın araba 193 hp ıle o suratı gecıyor astra cupede oyle..
ben 200 bg fılanken vectrada, arkadan roket gıbı gelıodum 220de mrs ın:D vıdeosu var
araststs 61 cvbını beklıyorum..
buyur canım konu nedir? beni mi çağırdın:D
Hadi bakalım şimdi yeni bir konu başladı :D 220 de basılacak 240 ta bitecek bir roll :D Ya üstatlar gelin İstanbula hele sıcak çayımızı içelim orada konuşuruz sittir edin burdan tahmin yürütmeyi :)
freelife
20-09-2011, 16:57
Hadi bakalım şimdi yeni bir konu başladı :D 220 de basılacak 240 ta bitecek bir roll :D Ya üstatlar gelin İstanbula hele sıcak çayımızı içelim orada konuşuruz sittir edin burdan tahmin yürütmeyi :)
bence muhabetten basmayı unuturuz sonra eve gelir burdan yine tartışmaya devam :D
Arasts61
20-09-2011, 17:03
hocam ben 30 yıl durdum o istanbulda, yedi bitirdi beni:D daha da gelmem:hahaha:
ankaraya kaçtım ben, yüksek bi yerde de evi ayarlamışım, oohhh püfür püfür:D
miss:D.
hocam ben 30 yıl durdum o istanbulda, yedi bitirdi beni:D daha da gelmem:hahaha:
ankaraya kaçtım ben, yüksek bi yerde de evi ayarlamışım, oohhh püfür püfür:D
miss:D.
Ya ben de kaçıcam diyorum ama olmuyor bi türlü. Zamk gibi yapıştık buraya. Ben de tekne aldım en ufak fırsatta tekneyle kaçıyorum şehirden :D Sen de yanlız İstanbul kaçıp Ankaraya gidilir mi be adam :D Hadi Antalya Alanya Kuşadası filan desen anlıcam da Ankara ne alak yaw :D
Arasts61
20-09-2011, 17:22
Ya ben de kaçıcam diyorum ama olmuyor bi türlü. Zamk gibi yapıştık buraya. Ben de tekne aldım en ufak fırsatta tekneyle kaçıyorum şehirden :D Sen de yanlız İstanbul kaçıp Ankaraya gidilir mi be adam :D Hadi Antalya Alanya Kuşadası filan desen anlıcam da Ankara ne alak yaw :D
he yaw sorma, ekmeğin peşine işte. :)
Juggernaut
20-09-2011, 19:05
O paraya Full Na yapak yerine Turboda yapılabilir belki clioya.
O paraya Full Na yapak yerine Turboda yapılabilir belki clioya.
O da mumkun fakat doğustan NA aracı sonradan turboya cevirip saglıklı kullanmak ıcın gereken butce epeyce yuksek.
Şimdi ben böyle yazınca hemen karşı çıkan olur.
Olur mu
550 TL turbo 300 TL cooler 250 TL piston ....
diyenler çıkacak o tarz uygulamalarda genelde sanayii içerisinde anca tur atacak seviyelerde kalıyor.
Prof uygulama örneği Hulk tur ona da harcanan para bellidir. Ya da Ankaradaki 206RC dir.
megane rs e
su takılır
K-Tec Racing - Renault Tuning Styling Motorsport Specialists (http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=3931&appid=12)
ustune de hibrid turbo konursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
megane rs e
su takılır
K-Tec Racing - Renault Tuning Styling Motorsport Specialists (http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=3931&appid=12)
ustune de hibrid turbo konursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
parca almak koymak isin kolay kısmı zor olan yazılım tarafı hocam :)
parca almak koymak isin kolay kısmı zor olan yazılım tarafı hocam :)
walla benım ıcın de en kolay yerı yazılım seko :)
Juggernaut
20-09-2011, 20:03
O da mumkun fakat doğustan NA aracı sonradan turboya cevirip saglıklı kullanmak ıcın gereken butce epeyce yuksek.
Şimdi ben böyle yazınca hemen karşı çıkan olur.
Olur mu
550 TL turbo 300 TL cooler 250 TL piston ....
diyenler çıkacak o tarz uygulamalarda genelde sanayii içerisinde anca tur atacak seviyelerde kalıyor.
Prof uygulama örneği Hulk tur ona da harcanan para bellidir. Ya da Ankaradaki 206RC dir.
Belli bir yerden sonra iki araç içinde aynı şey geçerli bence.Motor içine girilecekse önceden turbo veya atmosferik olmasının pek önemi kalmıyor.
Hedef önemli tabi hulk gibi gitmesi isteniyorsa her araca iyi para harcamak lazım.
Merak ettiğim birşey daha var Megane rs motor içine girmeden nekadar gücü kaldırabiliyor? bide şanzımanın dayanabildiği max tork ne acaba yurt dışında deneyen olmuş mu bilginiz var mı?
chiefkadir
20-09-2011, 20:04
O paraya Full Na yapak yerine Turboda yapılabilir belki clioya.Bende Eagle kol var 500-600hp destekliyor :) Kafam eser alırım 4 piston bi turbo bi beyin :D 1 bar olsun 300hp olsun derim ama o işin sonu yok :)
Belli bir yerden sonra iki araç içinde aynı şey geçerli bence.Motor içine girilecekse önceden turbo veya atmosferik olmasının pek önemi kalmıyor.
Hedef önemli tabi hulk gibi gitmesi isteniyorsa her araca iyi para harcamak lazım.
Merak ettiğim birşey daha var Megane rs motor içine girmeden nekadar gücü kaldırabiliyor? bide şanzımanın dayanabildiği max tork ne acaba yurt dışında deneyen olmuş mu bilginiz var mı?
340 HP icine girmeden alan var ama bana gore pek guvenli degil
320 civarı saglıklı calısıyor
420 HP forged internalla alan var bu anda.
Bende Eagle kol var 500-600hp destekliyor :) Kafam eser alırım 4 piston bi turbo bi beyin :D 1 bar olsun 300hp olsun derim ama o işin sonu yok :)
durdugun kabahat, aynen baslamak lazım
chiefkadir
20-09-2011, 20:18
durdugun kabahat, aynen baslamak lazımHocam bende 3-4 tane araba var günlük bindiğim var görüntü için yaptığım var ama gözbebeğim Rs onu sadece araç deneme roll için yaptım ve onu turbo yapıp ona küsmek istemiyorum şimdi bile deneycek araba zor bulunurken turbo yaptığımda hiç bulamam :D
ibo adamın yazdıklarını dikkati okuyun. Adam 200 de roll yaparsanız diyor siz hala aşağıdan basarsak diyorsunuz. Bide hani özelden sen bana bişeyler yazmıştın ya bende sana cevap vermiştim. Sonra bir daha cevap vermedin. Bi de o yazdığıma cevap bekliyorum ben haberin olsun.
abı boşver cevabı flan.ben sana mesajımın sonunda ne yazdım.
"Allah yolunu açık etsin."
Evlendim şu an balayındayım:D herkese sevgiler saygılar:D
ozleyıpte kavusamayanlara gelsın
megane rs
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320849_238723222836812_202606226448512_654050_6196 830_n.jpg
arastts kacma isine gelmeyince :), ya jettayla 260 goren biri vardi forumuun birinde o sen deildin dimi:D
Arasts61
20-09-2011, 21:37
arastts kacma isine gelmeyince :), ya jettayla 260 goren biri vardi forumuun birinde o sen deildin dimi:D
yok ben değilim. 240 bastım ben. videosu var:D. :hahaha:
hem niye kaçayımki. senle güzel yazışırız. :D
GokhanRS
20-09-2011, 21:49
hayırlı olsun ibo mutluluklar
ozleyıpte kavusamayanlara gelsın
megane rs
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320849_238723222836812_202606226448512_654050_6196 830_n.jpg
Abi maşallah diyelim, seninki mi bu :)
Abi maşallah diyelim, seninki mi bu :)
yok benım degil :) insallah seneye hazırlıkları başlayacak
kelalper
20-09-2011, 22:19
Beyler hani biz buradan yazışıyoruz ya Clio Megane diye. Fransızların umurunda değil valla. Ulan Ctesiden beri Paristeyim 1 tane Megane Rs F1 gördüm bi tane yeni Megane RS gördüm hiç Clio RS görmedim ama dünya kadar 106 GTI, 306 GTI ve SAXO VTS gördüm. Bak 206 GTI da görmedim mesela.
Beyler hani biz buradan yazışıyoruz ya Clio Megane diye. Fransızların umurunda değil valla. Ulan Ctesiden beri Paristeyim 1 tane Megane Rs F1 gördüm bi tane yeni Megane RS gördüm hiç Clio RS görmedim ama dünya kadar 106 GTI, 306 GTI ve SAXO VTS gördüm. Bak 206 GTI da görmedim mesela.
citroen C3 gördün mü? :D eski kasa ;)
Alicanrs
20-09-2011, 22:20
:p:p:pgörmek işine gelmemiştir abi
freelife
20-09-2011, 22:23
beyler hani biz buradan yazışıyoruz ya clio megane diye. Fransızların umurunda değil valla. Ulan ctesiden beri paristeyim 1 tane megane rs f1 gördüm bi tane yeni megane rs gördüm hiç clio rs görmedim ama dünya kadar 106 gtı, 306 gtı ve saxo vts gördüm. Bak 206 gtı da görmedim mesela.
adamlar alın siz kafa patlattın diye düşündüler herhalde :)
Alper Fransa da atar gider yapsana :) Görsünler Türkün gücünü :)
Alicanrs
20-09-2011, 22:40
Alper Fransa da atar gider yapsana :) Görsünler Türkün gücünü :)
ahahahah :D:D:D
kelalper
20-09-2011, 22:41
Alper F1 de boost gauge i sol ayna kapağına koymuştu bayıldım.
F1 i detaylı inceledim üzerinde Super Sprint egzost vardı ve koltukları mavi siyah kumaştı. Koltuklar Recaro gibiydi ama Recaro yazmıodu. 18 jant vardı.
Ne gider yapıcam ya İstanbuldan uzatsam ancak Çorluya kadar uzar :D
kelalper
20-09-2011, 22:42
Alican seni ben kaşiicam bak görürsün. İskendere ulaşamıyorum ki anasını satiim. Telefonunu açmıo ama mazereti var bişey diyemem.
kelalper
20-09-2011, 22:43
C3 C4 twingo normal megane Clio sürüsüne bereket. Taksiler Mercedes ama o tarafı güzel.
Alicanrs
20-09-2011, 22:44
Alican seni ben kaşiicam bak görürsün. İskendere ulaşamıyorum ki anasını satiim. Telefonunu açmıo ama mazereti var bişey diyemem.
hee iskenderde yaptırmayı bekliosn benim için :D bu kdr R görmedim :D yaptırma öle deneriz abi nolcak :D
kelalper
20-09-2011, 22:49
ulan bak küfür edecem o olacak. Sen demedin mi egzost ve yazılımı yaptır mazeret olmasın die kolpaçino.
Alicanrs
20-09-2011, 22:51
ulan bak küfür edecem o olacak. Sen demedin mi egzost ve yazılımı yaptır mazeret olmasın die kolpaçino.
ahahaaha yazılım softi olsun :D egsoz istersen ferrari egsozu tak :D
kelalper
20-09-2011, 22:54
ulan şu an yazılım tırışkadan AFR 10 gösterio. Basınç yüksek ama 0.2 zaten bi yerlerden kaçıo motora gelene kadar.
ulan şu an yazılım tırışkadan AFR 10 gösterio. Basınç yüksek ama 0.2 zaten bi yerlerden kaçıo motora gelene kadar.
Contaları kontrol et kesin contadan kaçırıyodur :D Pederin evdeki kombinin basınç problemi ile ilgili tipik cevabı :hehe:
Sattın RS i gittin kamyon aldın hala buradasın kardeşim. Git RS al ondan sonra görüşelim. Nice yıllara kanka bu arada :)
Ya kamyon gibi jip aldım ama onun bu lanet İstanbul trafiğindeki rahatlığını bir görsen :D Ben karı kışı bekliyorum o zaman yolda kalan tüm hothatchlere en ucuzundan çekici hizmeti verecem. Beygir başına 85 Kuruş :D Nasıl fikir ama :D O zaman da beygirleri uçurun bakalım havalarda görecem sizi :D Artık başlarsınız ağlamaya ya benim yazılım boktan çıktı arabam 30 beygir kaybetti basıncım kaçırıyor conta yaktım araba 20 beygir geri gitti diye :hehe:
RED DEVIL
21-09-2011, 15:37
ya kamyon gibi jip aldım ama onun bu lanet istanbul trafiğindeki rahatlığını bir görsen :d ben karı kışı bekliyorum o zaman yolda kalan tüm hothatchlere en ucuzundan çekici hizmeti verecem. Beygir başına 85 kuruş :d nasıl fikir ama :d o zaman da beygirleri uçurun bakalım havalarda görecem sizi :d artık başlarsınız ağlamaya ya benim yazılım boktan çıktı arabam 30 beygir kaybetti basıncım kaçırıyor conta yaktım araba 20 beygir geri gitti diye :hehe:
ahhaaa.. şerrrrefsizzim ben düşünmüştüm :D
Konuya 24 sayfa kadar geri kalmışım ama bir atlaya atlaya bakayım dedim. Insignia gelmiş Golf gitmiş. Nolmuş bu konuya ya.
GokhanRS
21-09-2011, 18:07
alayına sapladık. ferroları kovalıyoruz şimdi.
Konuya 24 sayfa kadar geri kalmışım ama bir atlaya atlaya bakayım dedim. Insignia gelmiş Golf gitmiş. Nolmuş bu konuya ya.
insignia olayını yakaladıysan tamam:D en ilginç kısmı oydu cunkı:D
Cliosportve
21-09-2011, 18:31
İBO panpa yoksun bayadır ortada kış uykusuna mı yattın :D
Megane rs geçti diye yapma böyle :D
İBO panpa yoksun bayadır ortada kış uykusuna mı yattın :D
Megane rs geçti diye yapma böyle :D
yok panpa ya forumdakı muhabbet dısında ben cok eglendım o denemede:D
kelalper
21-09-2011, 21:47
ben kış lastiklerini hazırlamak üzereyim. Haftaya Cumartesi alacağım. Bi kaç yerde buldum. Hava 15 in altına insin anında takacağım.
Cliosportve
21-09-2011, 21:53
ben kış lastiklerini hazırlamak üzereyim. Haftaya Cumartesi alacağım. Bi kaç yerde buldum. Hava 15 in altına insin anında takacağım.
Hayırdır kelalper tam olarak nedir bunun sebebi :D
freelife
21-09-2011, 21:59
bende dağın tepesinde oturuyorum :) , acaba kar lastiği alsammı bu kış :)
kelalper
21-09-2011, 22:28
Hayırdır kelalper tam olarak nedir bunun sebebi :D
Olm her hafta Bursaya gidiyorum iş için. Bursada olmasa bile tepelerde don olabiliyor. E dağa da çıkıyoruz her sene kaymaya. O nedenle kar lastiği şart zincire yem etmem bu lastikleri.
Arasts61
21-09-2011, 22:39
Olm her hafta Bursaya gidiyorum iş için. Bursada olmasa bile tepelerde don olabiliyor. E dağa da çıkıyoruz her sene kaymaya. O nedenle kar lastiği şart zincire yem etmem bu lastikleri.
gerçi görmüşsündür belki daha once ama hatırlamış olursun.
dağa çıkıyosunya kaymaya, arabanı da seviyosun, onla beraber çıkıp kayarsın işte:D
al kullan 15 gun içinde geri iade alıyolar begenmeyenlerden:hahaha:
Dailymotion - Audi Kar lastiği Test - Auto & Moto Kanalı (http://www.dailymotion.com/video/xa6yr3_audi-kar-lastii-test_auto)
C3 C4 twingo normal megane Clio sürüsüne bereket. Taksiler Mercedes ama o tarafı güzel.
orda 4x4 kangoo da vardır bi tr ye gelse ne güzel olur :D bide ona F4R swap onlada s2000 kovalarız :D
kelalper
21-09-2011, 22:56
gerçi görmüşsündür belki daha once ama hatırlamış olursun.
dağa çıkıyosunya kaymaya, arabanı da seviyosun, onla beraber çıkıp kayarsın işte:D
al kullan 15 gun içinde geri iade alıyolar begenmeyenlerden:hahaha:
Dailymotion - Audi Kar lastiği Test - Auto & Moto Kanalı (http://www.dailymotion.com/video/xa6yr3_audi-kar-lastii-test_auto)
Yaw fiesta varken lastikler inceydi 16 jant lastik almadan önce onunla lastikleri iyice şişirip Sorunsuz dağa inip çıkıyordum ama bu lastiklerle yalan. Volvo ile çıkiim dedim daha yerde kar vıcık halde ve eğim 0 a yakınken kaldım S02 lerle. Zincir taktım çıktım. İnişim işkence olmuştu zincire rağmen. Araba yengeç gibi iniyordu. En son bir yerde takıldım kaldım Orman Bakanlığının jeepimsi bir arabası beni arkadan bağlayıp indirdi. O nedenle spor lastikle dağa falan tövbe.