Orijinalini görmek için tıklayınız : Pist Günleri Serisi 2011 / 23 Ekim 2011 Pazar @ İzmit Körfez Pisti
şuan mı pazar sabahı mıı:D
su an :D evde tv ızlıyourm :D
Arkadaşlar pistin İçine ,Eskiden otopark olarak kullanılan çim alana otomobille giriş yok .
O nedenle olabildiğine araçsız yada toplu gelinmesini rica ediyorum .
Otopark alanları henüz inşaa halinde olduğundan otopark alanı yok desek yeridir .
o bi sokak gibi yer vardı sağına soluna diziliyordu arabalar, tribunlerın arkasında
oralar filan da mı iptal peki?
o bi sokak gibi yer vardı sağına soluna diziliyordu arabalar, tribunlerın arkasında
oralar filan da mı iptal peki?
ordada Polis&güvenlik olacak o sokağı acil durumlar açısından açık park edilmemiş halde tutmamız gerekiyor .
The_Doctor
18-10-2011, 17:03
ankaradan izleyici olarak gitmeyi düşünenler var mı?
Ankaradan Gelecek Olanlarla Düzce Semalarında buluşup Beraber gidebiliriz ???
Park yeri sıkıntı oldu.... Gerci herkes arabasının ustune dusuyor herkesın arabası değerli o yuzden gırıs cıkıslarda park ederken vs herkesın dıkkat edıcegını umuyorum. Cevreden halk gelmezse sıkıntı olucagını dusunmuyorum
Park işi sıkıntı çıkarmaz inşallah...
Boost Up
18-10-2011, 20:54
Bir grup tanıdık insanın arabasının etrafına park etmek en temizi olsa gerek:D
Boost Up
18-10-2011, 21:04
Buğra abi işin özü, arabayı hakikaten nereye parkedicez biz?:D Sürüsüne bereket insan gelecek izleyici. Bir çözüm bul ykosa çoğu insan izleyemeden geri dönecek:D
Geç gelmeyi planliyodum, erken gelecem-p
SekoLive
18-10-2011, 21:15
bu otopark olayını çözelim abiler kardeşler arkadaşlar... güvenlik bandınamı alsak belli bi bölgeyi napsak :) brandamı ceksek arabalara... cidden benim için sıkıntı. toplu taşımayla gelin demiş buğra abi . soncda abi arbamz, imkanımız varken toplu taşmayla gelmek biraz kulağıu tersden tutmak gibi olucak. hem daha masraflı olacak 5 kişi geldiğimzde toplu tasıma.
buğra abi bizlere bi tolerans tanıma şansın yokmudur? en azından tt üyelerine. çözümlerini bekliyoruz.
bu otopark olayını çözelim abiler kardeşler arkadaşlar... güvenlik bandınamı alsak belli bi bölgeyi napsak :) brandamı ceksek arabalara... cidden benim için sıkıntı. toplu taşımayla gelin demiş buğra abi . soncda abi arbamz, imkanımız varken toplu taşmayla gelmek biraz kulağıu tersden tutmak gibi olucak. hem daha masraflı olacak 5 kişi geldiğimzde toplu tasıma.
buğra abi bizlere bi tolerans tanıma şansın yokmudur? en azından tt üyelerine. çözümlerini bekliyoruz.
yaşar abi 17 kısılık aracla gıdıo,emresener carevelle ıle gıdıyo..cekınen korkan,sakınanlar ırtıbata gecsınler bence hem kafaları rahat olur,hemde daaha ucuza gıt gel yapmıs olurlar :)
Bu arada cenelikli ceneliksiz kask fark edermi ?
LIGHT RS
18-10-2011, 22:29
yaşar abi 17 kısılık aracla gıdıo,emresener carevelle ıle gıdıyo..cekınen korkan,sakınanlar ırtıbata gecsınler bence hem kafaları rahat olur,hemde daaha ucuza gıt gel yapmıs olurlar :)
10 numara çözüm
bizde büyük ihtimalle 2-3 araba 10-15 kişi toplanıp gelcez.en mantıklısı bu çünkü buğranında dediği gibi tadilat çalışmaları yüzünden otopark problemi fazlasıyla yaşanacaktır sanırım.
BurakCengizhanoğlu
18-10-2011, 22:34
Katılıyorum valla.Tadımız kaçmasın...
Emir-Sb3R
18-10-2011, 22:37
Katılıyorum valla.Tadımız kaçmasın...
+1 , Bizde bikaç araba gelicez , huzursuz izlemekten keyif de almaz kimse , bi çözüm bulalım ona , saat veya ücret şartı koşulması da problem değil ama aklımız kalmasın..
VoodooRush
18-10-2011, 22:41
TT üyelerine tolerans çözüm istiyorsunuz da, oraya gelecek insanların zaten büyük çoğunluğu TT üyesi olacak. Herkese tanınan ayrıcalığın da pek önemi olacağını sanmıyorum.
BurakCengizhanoğlu
18-10-2011, 22:42
TT üyelerine tolerans çözüm istiyorsunuz da, oraya gelecek insanların zaten büyük çoğunluğu TT üyesi olacak. Herkese tanınan ayrıcalığın da pek önemi olacağını sanmıyorum.
Bir çok insan geliyo o yarışlara .Çoğunluğu tt nin oluşturucağını sanmam..
Emir-Sb3R
18-10-2011, 22:44
Öyle olmasada ücretli bi alan hazırlanabilir , fiyat konusunda da abartılmadığı sürece buradaki insanların fiyata bakmayacağını düşünüyorum..
BurakCengizhanoğlu
18-10-2011, 22:45
Öyle olmasada ücretli bi alan hazırlanabilir , fiyat konusunda da abartılmadığı sürece buradaki insanların fiyata bakmayacağını düşünüyorum..
Aynen öyle.Olmazsa tribüne çıkartıcam ben arabamı :D :D
VoodooRush
18-10-2011, 22:46
Otopark zaten 5 TL ücretli?
arkadaşlar bakınız benim pistin içinden geçen girişi kullanarak otomobillerinizi içeriye almam gibi bir durum olamaz çünki pistin giriş kapısı pistin düzlüğünün ortasından geçiyor . Gün boyu durmadan dönecek otomobiller varken pistte içeriye araç giriş çıkışı yapmam mümkün değildir .
Otopark alanı varmı var ama inşaa aşamasında aracınızı sokarmısınız toprağa dağa tepeye (ben sokmam ) o nedenle söledim otopark sorunu vardır diye ...
Ayrıca bu tip kalabalık organizasyonlarda güvenlik sebebi ile pist içi yada arkasına otopark bazlı otomobil almam mümkün değil .
Zaten şöle birşey var otomobilinizin gün boyu yanınızda olması mümkün değil katılımcı değilseniz mutlaka biyere park edip bırakmanız gerekecek ***** ...
Ankara'dan seyretmeye gelecegiz.Aman su otopark sorununu cozelim,rezil olmayalim orada kiz arkadasimizla,kardesimizle.Yonetimin sorunu cozecegine inaniyorum.
edit:tasa topraga sokulabilecek otomobil getireyim o zaman....sorun yok sayilir.
Boost Up
18-10-2011, 23:02
Buğra abi, keşke yüzyüzeyken konuşabilseydik. Ben biraz pisti anlatmada özürlüyüm:D hani bu pistin düzlüğünden geçip arka tarafa koyabiliyorduk eskiden (hiç değilse öyle hatırlıyorum:D) böyle bir şansımızda mı yok erken gelirsek? Ben bunu öğrenmek istedim sadece:)
Buğra abi, keşke yüzyüzeyken konuşabilseydik. Ben biraz pisti anlatmada özürlüyüm:D hani bu pistin düzlüğünden geçip arka tarafa koyabiliyorduk eskiden (hiç değilse öyle hatırlıyorum:D) böyle bir şansımızda mı yok erken gelirsek? Ben bunu öğrenmek istedim sadece:)
o bölümde sadece sponsor ve katılımcı otomobiller olucak o bölge gezilebilir ayrıca ustalarla konuşup fikir alışverişi yapılabilecek vs..vs..
işte o pistin düzlüğü halen pistin düzlüğü ve orda pist olması sebebiyle gün boyu time trial için aktif şekilde kullanılıcak otopark olarak arka alanı açarsak ben nasıl organizasyonu sürdürebilirim pist üzerinde ?
toz topraksa sadece sıkıntı
tamamdır problem yok o zaman:D
Emir-Sb3R
18-10-2011, 23:08
o bölümde sadece sponsor ve katılımcı otomobiller olucak o bölge gezilebilir ayrıca ustalarla konuşup fikir alışverişi yapılabilecek vs..vs..
işte o pistin düzlüğü halen pistin düzlüğü ve orda pist olması sebebiyle gün boyu time trial için aktif şekilde kullanılıcak otopark olarak arka alanı açarsak ben nasıl organizasyonu sürdürebilirim pist üzerinde ?
Peki çok erken (organizasyon başlamadan) gelip bi köşeye koyma imkanımız olmaz mı ? :)
Organizasyon bitene kadar ordayız zaten...
Boost Up
18-10-2011, 23:12
Tabi abi sürekli gir çık olamaz. Atıyorum dersinki sabah 7.30 a kadar geleni alırım, akşam 5 ten öncede çıkamazsınız hiç bir türlü. ve belli sayıda araba alınabilir. (abi benimki tamamen fikir vermeye yönelik, sakın baskı yapıyormuş yada kıt muamelesi yapmazsan sevinirim:D)
Emir-Sb3R
18-10-2011, 23:13
Tabi abi sürekli gir çık olamaz. Atıyorum dersinki sabah 7.30 a kadar geleni alırım, akşam 5 ten öncede çıkamazsınız hiç bir türlü. ve belli sayıda araba alınabilir. (abi benimki tamamen fikir vermeye yönelik, sakın baskı yapıyormuş yada kıt muamelesi yapmazsan sevinirim:D)
Aynı şeyleri anlatmaya çalıştım , her şarta uyarım :)
crazydog
18-10-2011, 23:14
haahah toz topraga sıkıntı yok ben clio gt ve kamyonuyla gelicem :D
LIGHT RS
18-10-2011, 23:17
sanırım "Boost Up" arkadaşın anlatmak istediği bölge kırmızıyla işaretlenmiş alan?
buğra dostum park alanı olarak sadece yeşille işaretleğim yermi var.yoksa başka bi park alanı mevcutmu?çünkü önceki sayfalarda yazmış olduğun yazıda pist giriş-çıkış yol boyunca araç parkı bile olmayacağı
http://www.yukleresim.com/di-55GF.jpg
Gece gelseniz bile pist içine giriş imkansız beyler..
Bugune kadar pist içine kim girdi yarışmacı ve show car lar dısında ?
zaten padok alanında sponsor çadırları ve katılımcı araçları olucaktır ve çok kalabalık olucak..
Böyle kalabalık ve sabahlara kadar uğraş yapılan bi organizyanda anlayışlı olmak gerekir..
sanırım arkadaşın anlatmak istediği bölge kırmızıyla işaretlenmiş alan?
buğra dostum park alanı olarak sadece yeşille işaretleğim yermi var.yoksa başka bi park alanı mevcutmu?çünkü önceki sayfalarda yazmış olduğun yazıda pist giriş-çıkış yol boyunca araç parkı olmayacağını yazmışsın.
http://www.yukleresim.com/di-55GF.jpg
kırmızı ile işaretlediğin yer pistin içi .
Pistin içine katılımcı ve sponsor harici giriş yok. olmayacak . olması mumkun değil .
Yol üzerinde pistin duvarı başlangıcı itibariyle park yasak ama öncesinde park edicek sokaklar var tabiki .
Yeşille işaretlediğin yer değil toz toprak olan otopark alanı pistin denizle arasında kalan senin fotoda görünmeyen kısmı .
Şimdilik daha fazla bişey yazmıyım zaten h.sonuna kadar gerekli plan foto vb. ulaşım bilgileriyle beraber yayınlıyacağız .
Yarışı izlemeye gelmek ücretli midir acaba?
deeperblack
18-10-2011, 23:42
Yarışı izlemeye gelmek ücretli midir acaba?
Senelerdir olduğu gibi Giriş 5 TL...
japanese
19-10-2011, 00:09
arkadaşlar piste gelmeden Buğra'nın da dediği gibi sokak aralarına bırakmak gerekicek sanırım
Artık bi şekilde yer bulacağız aralarda..
Yakınlardakiler için pist öncesi bi çay kahve ortamı, beklerim :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/98887-izmit-bulusmasi-21-ekim-2011-yeni-konudan-devam.html
japanese
19-10-2011, 00:15
Artık bi şekilde yer bulacağız aralarda..
Yakınlardakiler için pist öncesi bi çay kahve ortamı, beklerim :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/98552-techturkey-izmit-bulusmasi-21-ekim-cuma.html
istinye'den izmit'e gelmek çok isterdim ama pist çıkışı olur sanırım :)
istinye'den izmit'e gelmek çok isterdim ama pist çıkışı olur sanırım :)
haklısınız mesafe biraz fazla :)
Senelerdir olduğu gibi Giriş 5 TL...
İlk defa bu yıl gelicemiz için bilmiyorduk, bilgi için tşkler.Umarım keyifli geçer İst.'dan o kadar yolu boşuna gelmemiş oluruz.
körfezde güzel bir gün, hava kırıldı burda, güneş açtı, hava temiz ve güneşli, hafta sonuna kadar böle devam :)
körfezde güzel bir gün, hava kırıldı burda, güneş açtı, hava temiz ve güneşli, hafta sonuna kadar böle devam :)
Her sabah derse girmeden senin hava durumu bilgilerine bakıyorum hocam aynen devam :D
Pazar günü 17 derece gözüküyor hava :)
http://www.accuweather.com/en-us/tr/kocaeli/kocaeli/forecast.aspx
SekoLive
19-10-2011, 08:08
onur , eğer arac götürmez isem ihtimallerin arasında yaşar abide var. emre de caravella yokdu en son satılmstı, vento ile gidicek diye biliyorm ve tam kesinleşmemişti.
artık olmadı branda ile gidicem orda branda çekicem arabaya.
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
YavuzNaz
19-10-2011, 08:24
sen araba çizilmesin diyemi arabayla gelmek istemiyosun serkan :)
SekoLive
19-10-2011, 08:28
sen araba çizilmesin diyemi arabayla gelmek istemiyosun serkan :)
abi araba çizilmesin tabi ama onu geç sürtmeler yaşayanlar olmus soncda buğra abide uyarıyor. kim ister arabasının cizilmesini taş değmesini.
bu arada hala sana gelemedim ampülleri almaya.
YavuzNaz
19-10-2011, 08:36
valla bende napcam bilmiyorum, ben c.tesi den gidicem karamürselde teyzemde kalcam sabah ordan geçeceğim öyle olmasa birlikte giderdik kardeşim.
ampuller kalmıyor ona göre c.tesi felan uğramaya çalış :D
H22Power
19-10-2011, 08:39
Pistin karşısındaki düzlükte gazlayanlar oluyor ***** orası riskli ama şimdiye kadar kaza görmedim ben köftecinin olduğu çayır çimende arabaya sırtını kıçını başını yaslayanlar oluyordu onada yapcak bişi yok kalabalık eğer arabanızı çok yakın yada tampon tampona çekerseniz herkes usta şöför değil dokunmalar sürtmeler olabilir padok alanına yarışmacılar ve show car lar dışında kimsenin girebildiğini görmedim şimdiye kadar :D
nitrO_Oxide
19-10-2011, 08:43
abi araba çizilmesin tabi ama onu geç sürtmeler yaşayanlar olmus soncda buğra abide uyarıyor. kim ister arabasının cizilmesini taş değmesini.
bu arada hala sana gelemedim ampülleri almaya.
Seko bişi olmaz be kardesim sakınan göze çöp batarmıs:)
Yıllardır gidiyoruz piste içeride girdik dısardada durduk istisnai bi durum olmazsa sorunda olmaz inşallah ;)
SekoLive
19-10-2011, 08:44
yavuz abi :) kesin alıcam ayırmanı rica ediyorm c.tesiye kalmadan alırım
ben olmadı körfezde bi otopark varsa oraya bırakp ordan yürümeyi yada minibüs taksi yapmayı planlıyorm.. yada cumartesi aksam kesinlesir herkesin gidip gitmicei beraber konusup arkalı önlü çekelim arabalarımızı
edit: arda yazdıgını yeni gördüm arabamı saknmıyorm dikkat ediyorm yazılanlar oldukdan sonra alternatif varsa araştırıyorm :) sakınsam zaten birisine yancı olmaya çalısır yda yaşar abinin ayarladğı minbüse verir paramı giderim :) ufak yeğenler var onlarda cok meraklılar onları getirmek istiyorm o nedenle arabayla gelmek benim için iyi olack.
B.Battal
19-10-2011, 10:10
Bir de hepimiz araçları olabildiğince yanyana birbirimize yakın yerlere park edersek kimse kimseninkine zarar vermemiş ve yabancılardan da korumuş oluruz :)
Bugünkü şehit haberlerinden sonra birde araçlarımıza türk bayrakları koysak hazır konvoy halinde gidiyorken teröre olan tepkimizi dile getirsek?
SekoLive
19-10-2011, 10:54
evren arıcakdm seni ama coluk cocuga karısınca gelirmsin diye tereddüte kaldım gidersen haberleselm c.tesiden
evren arıcakdm seni ama coluk cocuga karısınca gelirmsin diye tereddüte kaldım gidersen haberleselm c.tesiden
seko :icon_tup:arabamda benim çocuğum bu hafta onu gezdiricem bi aksilik olmazsa
Bugünkü şehit haberlerinden sonra birde araçlarımıza türk bayrakları koysak hazır konvoy halinde gidiyorken teröre olan tepkimizi dile getirsek?
çok doğru düşünmüşsün kesinlikle bayraklarımızı asıp gidelim :icon_tup:
YavuzNaz
19-10-2011, 12:32
aynen çok güzel düşünülmüş, piste gelen her arkadaşımız araçlarına Türk Bayrağımızı almayı ihmal etmesin
Abi çok güzel düşünmüşsün bende farklı bir düşünce söyleyecektim.
Buğra abi çok güzel bir organizasyon hazırlıyorsun federasyona ders niteliğinde.Buraya gelecek arabaların camına kaputuna vs sticker olarak Türk bayraklarını yaptırsak bu güzel organizasyonda herkes duruşunu da tepkisi ni de göstermiş olur.
Bu konuda forumda bu işi yapanlarda var çok maliyetli olmayacaktır.
Sadece bir fikir!
Abi çok güzel düşünmüşsün bende farklı bir düşünce söyleyecektim.
Buğra abi çok güzel bir organizasyon hazırlıyorsun federasyona ders niteliğinde.Buraya gelecek arabaların camına kaputuna vs sticker olarak Türk bayraklarını yaptırsak bu güzel organizasyonda herkes duruşunu da tepkisi ni de göstermiş olur.
Bu konuda forumda bu işi yapanlarda var çok maliyetli olmayacaktır.
Sadece bir fikir!
Kesinlikle katılıyorum mutlaka yapılması lazım!
SekoLive
19-10-2011, 19:23
beyler bu stckeri bastıracak kimse varmı? 3-5 neyse veririz
herşeyi buğra abiden beklemeyelim bence herkez arabasını hazırlarken BAYRAĞIMIZIDA alsın yanına en azından öyle olsun gösterelim tepkimizi ....
herşeyi buğra abiden beklemeyelim bence herkez arabasını hazırlarken BAYRAĞIMIZIDA alsın yanına en azından öyle olsun gösterelim tepkimizi ....
Ben kendisi bastırsın diye bir yorumda bulunmadım.benim önerim kalkan arabalara yapıştırılsın diye!!!
Fotğraflar çekilecek internete koyulacak forumlara yayılacak.Gelen bayrağı ile gelsin yarışan arabalar da stcikrlansın.benim Buğra abiye seslenmemin sebebi organizasyonu kendisinin yapması ve bunu yaptırabilmek adına forumumuzdan ya da eşrafından birileri ile kolaylıkla irtibata geçecek olması!!!
derseki kardeşim yaptırın getirin imkanlarımız doğrultusunda yaptırırız!!!
redlinemst
19-10-2011, 19:50
Biyerde toplanılıp hep beraber gidilirse daha iyi olur bence
üst tribün izleyiciye acik olacak degil mi ?
padokun üstündeki tribünden bahsediyorum..padok alanina sadece yarisanlar girebilicek degil mi ?
SULTANOGLU
19-10-2011, 19:56
kafam karıştı şimdi park yeri yok mu ??
SekoLive
19-10-2011, 19:56
hakan malesef. yokmus birbirimize sper olacaz orada :) çözücez olayı
SULTANOGLU
19-10-2011, 20:16
oha resmen izleyememki yarışı aklım arabada kalır :/ biraz sıkıntılı olucak gibi
bir araçlık yer olsun bana yeter toz toprak sıkıntım yok kaldırımada çıkarım boşunamı tay satık eşek aldık :D :D
34tb9544
19-10-2011, 20:46
Şimdi eskisi gibi otopark yok mü yani orda Yada padok un arkasına alamiycaz mı araçlarımızı ?
şimdi genel olarak cevaplıyım arkadaşlar ,
Türk Bayrağımız konusunda gereken neyse yapılacaktır arkadaşlar .
otopark konusunda kimsenin otomobiline gelin şuraya koyun birşey olmaz diyemem ben 1000 otomobilin sorumluluğunu nasıl alabilirim ?
Evinizin kapalı kendine özel garajı var ise evinizden çıktıktan sonra sizde veremezsiniz o garantiyi.
Bu yazdıklarımı tekrar tekrar yazıyorum bakınız eskiden çimlerin üzerine pist binasının karşısında girişteki tribünün yanına park ettiğiniz alana otomobil alınmıyor .
Pistin iç kısmı padok alanı ve arkasına yani gölün kenarı gibi düşünün o alanada sponsor ve gösteri amaçlı daha önceden belirlenmiş olan araçlar ,görevli otomobiller hariç otomobiller alınmayacak .(Padok park alanı değildir standların kurulu olduğu eğlence alanıdır)
Yada şöle yapıyım otoparka bukadar takılıyorsak ben bu 40 arabayı pit alanına koyıyım gün boyu orda dursunlar piste falanda çıkamasınlar .Mecburen pistin ortasından arkaya geçen yoldan girsin çıksın herkez otomobiliyle o alanı otopark olarak kullansın ...
Herşeyin bir kuralı düzeni var ve bunun daha net açıklaması yok .
Otopark alanı inşaat halinde piste yakın sağlam biryere otomobilinizi bırakıp 2-3 dakika adım atarak piste buyrun diyorum yada inşaa halindeki toprak yığını bozuk zemin vb. haldeki arsaya araçlarınızı sokun orda dursun ... uyarıyorum iyi niyetle otopark yok demiyorum ....
Yarın foto video eşliğinde koyarım foruma piste geçtiğimde ....
Unutmuşuz onu orda Teşekkürler .
Sticker olayini destekliyorum sonuna kadar. Mutlaka yapalim. Reklamci vs tanidik var istersenuz elimden geleni yaparim.
Sticker olayini destekliyorum sonuna kadar. Mutlaka yapalim. Reklamci vs tanidik var istersenuz elimden geleni yaparim.
Ben Katılımcı araçların camına yapıştırılmak üzere bayrak yaptırıyorum .
Tabi boyalı alanlara yapıştırınca çıkartırken zarar verme riskini alamadım o nedenle büyük ebatlı değil.
oha resmen izleyememki yarışı aklım arabada kalır :/ biraz sıkıntılı olucak gibi
Gel defin altina sokariz hakanim:heyoo:
biraz para verdik ama neyse otopark niyetine piste girebilicez heralde :p
japanese
20-10-2011, 09:17
Gunaydin arkada$lar 23 ekim gunu kocaeli icin hava durumu 11 derece parcali bulutlu,oglen 12'de 13 derece gune$li,saat 1'de 15 derece cisenti $eklinde yagmur ve sonrasinda tekrar parcali bulutlu 12 derece,cok hava muhabbeti yapmiyalim hava yagsam mi yagmasam mi ile arasinda :)
SHOCKİNG
20-10-2011, 10:07
Kusura bakmayın'da İstanbuldan bi yol tarifi alabilirmiyim ? E-6'Ya girdiğimizde piste gitmek için hangi sapaktan çıkmamız gerekicek vs.. ? yardımcı olana şimdiden teşekkürler..
Yagmur konusunda konusmayalım,zorla cagıracagız yagmuru,nazara ınanırım bıraz ;)
japanese
20-10-2011, 10:17
Kusura bakmayın'da İstanbuldan bi yol tarifi alabilirmiyim ? E-6'Ya girdiğimizde piste gitmek için hangi sapaktan çıkmamız gerekicek vs.. ? yardımcı olana şimdiden teşekkürler..
Otobandan ankara yonune devam edip izmit korfez cikisindan ciktiktan sonra gi$elerden gecip sola donuyorsunuz ve izmit korfez'in icine car$isina giriyorsunuz hic biryere sapmadan yolu devam ettiginizde yol sizi direk korfez pistine cikartiyor,telefon ile de bana ula$abilirsin 0533 624 15 59 Sercan Varol telefondan da tarif yaparim sana veya ba$ka lokasyonu bilmiyen olursa
SHOCKİNG
20-10-2011, 10:24
Otobandan ankara yonune devam edip izmit korfez cikisindan ciktiktan sonra gi$elerden gecip sola donuyorsunuz ve izmit korfez'in icine car$isina giriyorsunuz hic biryere sapmadan yolu devam ettiginizde yol sizi direk korfez pistine cikartiyor,telefon ile de bana ula$abilirsin 0533 624 15 59 Sercan Varol telefondan da tarif yaparim sana veya ba$ka lokasyonu bilmiyen olursa
Yardım için çok teşekkürler, numarayı kaydettim bulamazsam eğer sizi rahatsız ederim :) teşekkürler..
japanese
20-10-2011, 10:33
Yardım için çok teşekkürler, numarayı kaydettim bulamazsam eğer sizi rahatsız ederim :) teşekkürler..
Estafurullah ;) dedigim gibi sen veya bir ba$kasi beni ariyabilir sabahin 06:00'da ayaga kalkicagim icin sorun olmaz :)
SHOCKİNG
20-10-2011, 10:52
Estafurullah ;) dedigim gibi sen veya bir ba$kasi beni ariyabilir sabahin 06:00'da ayaga kalkicagim icin sorun olmaz :)
Eyvallah.:D
Yagmur konusunda konusmayalım,zorla cagıracagız yagmuru,nazara ınanırım bıraz ;)
Aynı fıkırdeyım . Mıs gıbı guneslı bır gun olucak ınsallah
izmirden katılım varmı acaba arkadaşlar..
hadi hayırlısı bakalım gelmeye niyetliyim son dakika bi aksilik olmazsa. konvoyla gelicez sanırım istanbuldan
Ahmet Durmus
20-10-2011, 12:01
İstanbuldan Anadolu yakasından arabalı/arabasız giden boş yeri yada araba arayan var mı?
Arabalı da gidebilirim arabasız da duruma göre.
Bir de gişelerde KGS ile geçebiliyor muyuz yoksa hepsi OGS mi oldu?
İstanbuldan Anadolu yakasından arabalı/arabasız giden boş yeri yada araba arayan var mı?
Arabalı da gidebilirim arabasız da duruma göre.
Bir de gişelerde KGS ile geçebiliyor muyuz yoksa hepsi OGS mi oldu?
tüm giriş noktalarında KGS bölümüde var diye biliyorum çünkü ağır vasıtalara OGS vermedikleri için KGS bölümü oluyo heryerde.
hadi hayırlısı bakalım gelmeye niyetliyim son dakika bi aksilik olmazsa. konvoyla gelicez sanırım istanbuldan
Türk bayraklarıyla donanmış şekilde gelecek konvoylar sanırım. konvoy olarak gelecekler bayraklarını unutmasınlar ;)
Türk bayraklarıyla donanmış şekilde gelecek konvoylar sanırım. konvoy olarak gelecekler bayraklarını unutmasınlar ;)
net bi saat yok daha sanırım erken çıkmakta lazım yola. bayraksız olmaz tabikide tüm araçlar bayraklara sarılacak
Gişelerden KGS ile geçilebiliyor bu 1,
İzmit'deyim hava gayet iyi bu 2 :)
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 12:19
Gişelerden KGS ile geçilebiliyor bu 1,
İzmit'deyim hava gayet iyi bu 2 :)
Yolu bulamazsak arıyımmı :(
Boost Up
20-10-2011, 12:21
Yolu bulamazsak arıyımmı :(
ben biliyorum:D
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 12:22
ben biliyorum:D
He tamam sıkıntı yok o zaman :)
emirhan sph
20-10-2011, 16:02
Bayragimla birlikte orda olucam.
Day Walker
20-10-2011, 16:06
Sen arabları beklersin biz takılırız :D
japanese
20-10-2011, 17:40
arkadaşlar istanbul'dan konvoya katılmak istiyen arkadaşlarım var bu konunun bir topic'i var mı acaba?
KGS-OGS de sorun yok.
Istasyon,otobandan cıktıktan sonra,500mt re sonra var,sorun yok.
Pıst ulasımı ıcın,otobandan cıkıp,Izmıt yonune donunce,2. ısıktan sonra sag,yol bıtene adar duz,kopru altı(tren yolu)nı gec,sag son.
Pıste cıkmadan araclar park edılmelı.
Yolda,pıste gelmeden cok fala market var,alıs verıs yapılabılır.
redlinemst
20-10-2011, 18:18
arkadaşlar istanbul'dan konvoya katılmak istiyen arkadaşlarım var bu konunun bir topic'i var mı acaba?
Varda yazan eden yok. Herkes kafasına göre gidicek büyük ihtimal
mehmetçik vakfı(opet benzinlik) veya viaportta toplanılıp belirli bi saatte çıkılırsa güzel olur
nann bizim doblo aks kesti bugün arabasız kaldım :D
kadirhamamciogl
20-10-2011, 18:29
-Körfezde 2 gündür hava gayet güzel...
-Pist Ulaşımı İçin..
-Körfez Gişelerinden çıktıktan sonra İzmit istikametine dogru devam edin
-İLK ışıklardan içeri girin sağa sola sapmadan o yolu taakip edin ve askerıyeden sahile dogru donun...
-İsteyen 2.Işıklardan Şağa dogru dönsün ve sağa sola sapmadan dümdüz sahile..
-Bilmeyenler ilk defa gelecekler için soyledım buarada İlk soledıgım yolda yenı bilmeyenınız olur buyuk ıhtımalle..
-2 yolda cok duzgun ve guzeldır yollar daha yenı yapıldı
Ahmet Durmus
20-10-2011, 20:04
arkadaşlar ben kgs'yi kaybetmişim OGS'ye de başvurmuştum daha gelmedi, arabasında boş yer olan var mı?
japanese
20-10-2011, 21:29
Varda yazan eden yok. Herkes kafasına göre gidicek büyük ihtimal
mehmetçik vakfı(opet benzinlik) veya viaportta toplanılıp belirli bi saatte çıkılırsa güzel olur
ben yarışa katılıcam ama haliyle sizler gibi benim de gelmek isteyen dostlarım var onların adına baktım ama göremeyince soriyim dedim aslında bir topic açılsa herkes birlik olsa olmaz mı ?:soru:
Djalican
20-10-2011, 22:17
seninleyim ben iskoçyalıı arasalım o gün beraber çıkarız bende karakacanı çıkaratayım bi :D
japanese
20-10-2011, 22:40
seninleyim ben iskoçyalıı arasalım o gün beraber çıkarız bende karakacanı çıkaratayım bi :D
ben artık kayışdağında oturuyorum biliyosun iskoçya'dan sürgün yedik :) sabahın dingilinde çıkıcam var isen varum daaa :D
japanese
20-10-2011, 23:21
Körfez'e
2 gün
56 saat
3400 dakika
204000 saniye kala
Hazırlıklar tam gaz devam .
Bugün körfez pistinde gerekli hazırlıklar kontrol edildi eksiklerin tamamlanması için talimatlar verildi arkadaşlar .
Otopark alanı olarak ayrılmış alana dolgu malzemesi doldurulması ve zeminin park edilmeye müsait hale getirilmesi gerektiğini belirttik bununla ilgili çalışma yapacaklar pazar gününe kadar ...
Şuan otopark dedikleri yer biraz kötü durumda bakalım aldığımız sözlere göre otoparkın eli yüzü idare eder olacakmış inşallah ...
şuanki halini fotoğrafladım siz günlerdir otopark inşaa halinde ona göre aklınızda olsun dan ne kastettim görün diye ...
http://hizliresimyukle.com/thumb-124153.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-124153/derince_20111020_00067.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-124154.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-124154/derince_20111020_00069.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-124155.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-124155/img_20111020_00068.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-124157.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-124157/derince_20111020_00070.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-124158.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-124158/derince_20111020_00071.jpg)
Üzerine tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz ...
Bugün ayrıca Şanlı Türk Bayrağımız Katılımcı otomobiller için değerli Sponsorlarımızdan Teknik Servis tarafından Hazırlandı .
http://c1110.hizliresim.com/q/p/25fy.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
japanese
20-10-2011, 23:30
su kurursa girişte sıkıntı çok olmiyabilir gibime geliyor ayrıca kapının hemen dibinde olması iyi olmuş
Djalican
20-10-2011, 23:32
vayyy çamur işi sıkıntı olmus yahu :/
kurursa sıkıntı yok girer bizim arac oraya :D
bayraklar cok güzel olmus
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 23:34
Anlaşıldı biz giremiycez:(
Djalican
20-10-2011, 23:48
Normalde Yarısacak Arabalar Padok Alanında...Diğer Arabalar ve seyirci arabaları arka bölümde...Sıgmayan Yada Geç kalan izleyici arabaları yola doğru araçları park ederlerdi...ki zaten 2 futbol sahası büyüklüğünde yere gerile gerile sıgıyorduk...neden yer deişti ???
Bugün ayrıca Şanlı Türk Bayrağımız Katılımcı otomobiller için değerli Sponsorlarımızdan Teknik Servis tarafından Hazırlandı .
orda dağıtılcak mı bu ?
Organizasyon da bazı değişiklikler oldu arkadaşlar .
Pist organizasyonumuz ,Padoc alanındaki Firma standları , Seyirciler aynı ancak iptal yada bir değişiklik yok :
İzleyiciler için padoc alanında canlı olarak müzik yapıcak olan Sevgili kardeşim Doğukan Manço ile konuştuğumda onunda fikrinin bizlerle aynı olduğunu Şehitlerimiz için onunda canının yandığını gördüm . Sizlerlede durumu paylaşmak istedim .
Bizler Organizasyonumuz içinde Müzik ,Dj,komik aktiviteler kısımlarını organizasyonumuzdan çıkartıyoruz.
Ayrıca Katılımcı / izleyici sizlerden ricamiz türk bayraklarınızı Mutlaka yanınızda getiriniz .
Biliyorum sizlere organizasyonu ilan ederken bunları sizlere söledik ancak Gönlümüz ağlarken yüzümüzün gülmesi çok zor .
Anlayışınız için teşekkür ederiz .
Ne Mutlu Türküm Diyene .
Normalde Yarısacak Arabalar Padok Alanında...Diğer Arabalar ve seyirci arabaları arka bölümde...Sıgmayan Yada Geç kalan izleyici arabaları yola doğru araçları park ederlerdi...ki zaten 2 futbol sahası büyüklüğünde yere gerile gerile sıgıyorduk...neden yer deişti ???
Basitçe o sölediğiniz bölümlerin hepsi farklı işler için kullanılmakta.
Ayrıca o sölediğiniz alanların hepsine pistin start düzlüğü sonundan geçmeden giriş çıkış yapamazsınız .Ayrıca siz futbol maçına gittiğinizde otomobilinizi soyunma odasınamı parkedersiniz .
Önceki sayfalarda yazdıklarımı okumadınız sanırım .
Edit: Senin avatarınmı değişti Benim bildiğim alicanmısın ?
Djalican
20-10-2011, 23:56
Senin kadar deneyimli olmasamda bugra abi önceden yarışsamda yarışmasamda oraya park ederdik arabalarımızı....herneyse hedef göster kelle getirelim senin için sıkıntı yok Reiz :D iste göle fırlatayım arabayı :D
orda dağıtılcak mı bu ?
Yarışmacı araçlarının tamamı için yaptırıldı. pist içinde sadece onlar olacağı için onlara yapıştıracağız. Ama izlemeye gelen herkezden ricamız yanınızda mutlaka bayrağınızı getiriniz .
Senin kadar deneyimli olmasamda bugra abi önceden yarışsamda yarışmasamda oraya park ederdik arabalarımızı....herneyse hedef göster kelle getirelim senin için sıkıntı yok Reiz :D iste göle fırlatayım arabayı :D
Olm sen avatarını ne die değiştirdin bariz tanımadım yaşlandık herhalde yaw :D
Djalican
21-10-2011, 00:00
Olm sen avatarını ne die değiştirdin bariz tanımadım yaşlandık herhalde yaw :D
S2000 aldık abi bırakda deiştirim :D
S2000 aldık abi bırakda deiştirim :D
hayırlı olsun kardeşim değiştir tabi yaa.
neyle gidiyoruz ? plan proje ne kabasakal
neyle gidiyoruz ? plan proje ne kabasakal
No Access olarak sana seviyorum forumdan değil telefondan bebek ;)
canım sıkılıyor forumdan yazmak istiyore
wc only :D
Abi bir bayrakta hilal yok sol üstte.:)
Abi bir bayrakta hilal yok sol üstte.:)
Üretim aşaması olduğundan dolayı öle o bu makinadan çıkan komple rulo Son hali değil tabiki ;)
Üretim aşaması olduğundan dolayı öle o bu makinadan çıkan komple rulo Son hali değil tabiki ;)
Süper o zaman :)
Anadolu otobanı girişi ile izmit körfez pisti arası yol haritası için aşağıdaki linke tıklayınız .
http://g.co/maps/6wdau
herkese yetmez ama piste en fazla 5dk mesafede otopark mevcut erken gidiceklerin aklında olsun.
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26bf.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26fp.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
herkese yetmez ama piste en fazla 5dk mesafede otopark mevcut erken gidiceklerin aklında olsun.
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26bf.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26fp.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
Bu alan küçük bir park yeri erken gelirseniz otomobilinizi burdaki otoparka bırakabilirsiniz . Ayrıca piste sahildeki yürüyüş yolundan yürüyerek ennn fazla 5 dakikadır .
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26qq.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
abi boş olursa 45-50 araba falan rahat sığar gibi
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26qq.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
abi boş olursa 45-50 araba falan rahat sığar gibi
Daha önce park ettim ben oraya 5-10 kez orası küçük bir alan ancak 40 otomobil alır doğrudur.organizasyon katılımı sanırım 2-3 bin kişi civarı olacak o nedenle erken gelen apar olacak sanırım :D
japanese
21-10-2011, 09:25
Artik herkes galerici gibi duzene girip dibdibe birakicak birbirini taniyanlar
Bu arada kurtköy mehmetçik vakfı opetten pist tam 50km, bilginize.. :)
Ya arkadaslar bukask olayini nasil cozuyoruz nerde satilir ordan mi verilecek ne yapicaz bilgilendirebilecek olan var midir ?
Büyük bi hevesle gelmek istediğim organizasyonu kaçıracağım.. :( Babam sürpriz yapıp denizliye gelecekmiş.. Aldığım bilette yandı ya.. Şansa bak..
Artık videolar ve resimlerle yetineceğim..
Keyifli bi gün olur umarım.
Ya arkadaslar bukask olayini nasil cozuyoruz nerde satilir ordan mi verilecek ne yapicaz bilgilendirebilecek olan var midir ?
sana gelen mailin altında yazması lazım 30tl mi neydi kask ücreti onu yatırmadımadıysan buradan birinden bulmaya calısırız bende bir sağa sola haber ederim başkan
kurursa sıkıntı yok girer bizim arac oraya :D
bayraklar cok güzel olmus
kurumazsada girer çok birşey yok gibi, ama çamura basanı arabaya almam :D
cabriolet
21-10-2011, 14:18
motosikleti olan herhangi bi arkadaşındanda bi günlüğüne alabilirsin kaskını :)
Ahmet Durmus
21-10-2011, 14:39
Ayazda kaldım arkadaşlar yok mu beni de alacak İstanbul'dan :)
Ayazda kaldım arkadaşlar yok mu beni de alacak İstanbul'dan :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/99010-pazar-gunu-izmite-gelecekler.html
bu konuya yazarsan daha iyi olur sanırım .
_muhaRRem
21-10-2011, 15:29
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/99010-pazar-gunu-izmite-gelecekler.html
bu konuya yazarsan daha iyi olur sanırım .
buğra beyyy bende geliyorum :D
biliyorum sayın izleyici :D
_muhaRRem
21-10-2011, 15:30
biliyorum sayın izleyici :D
esnafız biz :D
Stoklu geleyim sıkıntı çıkmasın Muştuda var :D
http://www.buyutec.net/data/media/2026/ekmek-firini.jpg
_muhaRRem
21-10-2011, 15:33
Stoklu geleyim sıkıntı çıkmasın Muştuda var :D
http://www.buyutec.net/data/media/2026/ekmek-firini.jpg
aralarında kavurma kaşar doldur ama :D
aralarında kavurma kaşar doldur ama :D
Hacı düğünde 3 sepet yavan yedin, pistte kavurmalı kaşarlı yap diyosun :D
Day Walker
21-10-2011, 15:47
Koray nası gidiyoruz şimdi konuşamadık.
_muhaRRem
21-10-2011, 15:47
Hacı düğünde 3 sepet yavan yedin, pistte kavurmalı kaşarlı yap diyosun :D
bulduk buluyoruz :D
Koray nası gidiyoruz şimdi konuşamadık.
Arıyorum :)
bulduk buluyoruz :D
Kızılkayalar varmış yaptırırz 1 ekmek arası kavurmalı kaşarlı :D sandviç ekmeği 5 tanede yesem beni psikolojik olarak doyurmuyum tam ekmek rulezzzz :D
Day Walker
21-10-2011, 15:53
Arıyorum :)
Kızılkayalar varmış yaptırırz 1 ekmek arası kavurmalı kaşarlı :D sandviç ekmeği 5 tanede yesem beni psikolojik olarak doyurmuyum tam ekmek rulezzzz :D
Yalancı :D
nasıl gidiyoruz kızlar program nedir
nasıl gidiyoruz kızlar program nedir
Ben asker arkadaşım ve 2 tane motorla geliyorum :D
Day Walker
21-10-2011, 16:09
Muştu koray sattı bende araba yok napıyoruz. :D
Satmadım moruk kendi arabam olmayınca ilk gelen teklifi değerlendirdim hazır işin içinde 2'de motor var :D
Day Walker
21-10-2011, 16:13
Satmadım moruk kendi arabam olmayınca ilk gelen teklifi değerlendirdim hazır işin içinde 2'de motor var :D
İşte o motorlar işi bozuyo yaa neyse 2 foto çeker instgrama yüklerim :D yada benide alırsınız :D
kankacım bizim tükkanın arabada arıza yaptı ben yarın bi araba kiralayacam sırf bugün için :) yarın haber veririm sana gideriz birlikte
by_hayali
21-10-2011, 16:47
kankacım bizim tükkanın arabada arıza yaptı ben yarın bi araba kiralayacam sırf bugün için :) yarın haber veririm sana gideriz birlikte
yarın bi araşalım :) yer buluruz araba kiralamaya gerek yok hallederiz ltd. şti. :D
Day Walker
21-10-2011, 16:49
Tamam kanka beni unutma sakin :)
yarın bi araşalım :) yer buluruz araba kiralamaya gerek yok hallederiz ltd. şti. :D
kanku tek kişi olsam bi yere sığışırımda hanımda gelecek benle zor oluyo :)
CooLeqenD
21-10-2011, 16:50
Bende gelmek istiyorum araba yanında gidebilceğim kimse bulamıyorum :(
by_hayali
21-10-2011, 16:53
kanku tek kişi olsam bi yere sığışırımda hanımda gelecek benle zor oluyo :)
aynen abi ben o kısmı unuttum :o yinede yarın haberleşelim özelim seni :D
tamam yavrım araşalım
bu arda olum ben artık hergün sabah 9 akşam 9-10 a kadar ümraniye tarafındayım bilgin olsun :D
::ZaFeR::
21-10-2011, 18:56
Fotoğraf çekecekler kaç gibi gelsinler ?
Fotoğraf çekecekler kaç gibi gelsinler ?
08:00 da orda olsunlarki arac girislerini vs. de cekebilsinler ...
21-10-2011, 19:13
Olabildiğimce erken gelmeye çalışacağım.
Fotoğraf çekimine yazdırmadım kendimide, ekipmanımla bende 9 gibi pistte olurum.
Ben kafama göre çekim yaparım tek tük :)
erhanarici18
21-10-2011, 21:34
istediğimiz saatte gelebilirmiyiz öğlen gibi gelmeyi düşünüyoruz
istediğimiz saatte gelebilirmiyiz öğlen gibi gelmeyi düşünüyoruz
tabiki istediginiz saatte gelebilirsiniz izlemek icin .
yaris gunu icin go pro isteyen var ise cok uygun fiyat ile 4 adet sifir mevcut.
Go Pro Motorsport Hero 1080p
Adet fiyati 370 Dolar normalde piyasada 370 euro imis .
Lazim olan varsa benle iletisime gecebilir .
kiralama şansımız varmı peki:soru:
kiralama şansımız varmı peki:soru:
neyazikki sifir urunler oldugundan kiralamiyorlar .
teşşekurler pazar sabahı görüşmek üzere :)
teşşekurler pazar sabahı görüşmek üzere :)
Gorusmek uzere SMS ulasti degilmi ?
Gorusmek uzere SMS ulasti degilmi ?
numarana bittim abi onu cok aradın mı :D :p
numarana bittim abi onu cok aradın mı :D :p
iyimiki :D
Ankaradan gelicek yarıscı arkadaslar için; 8 kişilik cekici de 1 kisilik bos yer var.
Aracını yuklemek isterse bana ulasabilir.
İzlen 0532 224 86 97
Bugra,bu gruplar neye gore belırlenıcek?
3 kez pıste cıkılıcak,her seans arası ne kadar beklenılmesı on goruluyor?
Seans oncesı pıstte oryantasyon turu var mı?
Her seansda kac zaman turu atılıcak ve son tur soguma ıcın ızın verılıcekmı?
japanese
22-10-2011, 01:15
yaris gunu icin go pro isteyen var ise cok uygun fiyat ile 4 adet sifir mevcut.
Go Pro Motorsport Hero 1080p
Adet fiyati 370 Dolar normalde piyasada 370 euro imis .
Lazim olan varsa benle iletisime gecebilir .
yahu bende birinden ödünç aldım hee fiyat iyimiş aslında :eek::eek:
Abi bana ayir bitane ekipmanlari falan eksiksiz ise ...
Abi bana ayir bitane ekipmanlari falan eksiksiz ise ...
tamamdir 1 i gitti 3 u kaldi o halde .
Bugra,bu gruplar neye gore belırlenıcek?
3 kez pıste cıkılıcak,her seans arası ne kadar beklenılmesı on goruluyor?
Seans oncesı pıstte oryantasyon turu var mı?
Her seansda kac zaman turu atılıcak ve son tur soguma ıcın ızın verılıcekmı?
Murat; bir siniflandirma yada guruplandirma yapmiyoruz . Sebeplerine gelirsek 20 gurubada ayirsak degisen birsey yok sonuc itibariyle tum otomobillerin tur zamanlari olculuyor siz katilimcilar icin ayrilmis olan bolgede ekran uzerinden canli olarak zamanlari gorebiliyorsunuz ve gun sonunda attiginiz tum tur zamanlari ayrica gunun en hizli tur zamanlari cikti olarak sizlere veriliyor ve pistgunleri.com da yayinlaniyor .
Bu durumda gurup yapmamizin bir degeri yok sonucta isteyen istedigi otomobille kendini kiyaslayabilir zamanlar ortada ...
3 Seans yapilacak (seans Baslangic ve bitis sureleri programda yer aliyor ). Her seansta 40 otomobil 2 serli sekilde piste cikip 5 er tur atacak ve pit alanina geri donecek . bolece 3 seansa katilmis olan katilimci toplam 15 tur atmis olacak .
ilk seans oncesi guvenlik araclari esliginde 2 oryantasyon turu yapilacak pisti gormek icin. Daha sonrada ilk seans start alacak.
Biz seanslarin tamaminda tum turlarin zamanlarini aliyor olacagiz sogutma isinma zaman turu vb. tum degerlendirme surucunun insiyatifindedir .
Bizler size her seans 5 er tur verecegiz ister bu turlarin 5 ini yavas donersiniz ister 1. tur isinma 2.,3.,4. turlarda hizli tur atip 5. tur sogutursunuz .
Ben herkezin tum turlarinin zamanlari tutulan bir organizasyonda gurup gurup ayirmanin mantigini anlamis degilim zaten ...Zamanlar ortada arabalarda esit degil standart olculer soz konusu olmadikca guruplar adil esit olmadikca guruplandirma yapmamak daha mantikli geliyor bana ....
fatihcakin
22-10-2011, 08:08
Peki seyirciler için giriş 5 tl mi bide seyircilere otopark acık mı ?
SekoLive
22-10-2011, 08:11
Peki seyirciler için giriş 5 tl mi bide seyircilere otopark acık mı ?
otopark yok yani cok otoparklık durumda değilmiş. o yüzden yol kenarı yada alternatif otoparkları kullanmamız gerkiyor buğra abi cok yazdı bende yardımcı olayım dedim geçmiş sayfaları okursan görüceksn
<<buğra>>
22-10-2011, 08:18
.......................
Benim sorumu yanlis anladin bugra.
Yani,pisste ayni anda kac arac olucak?
Diyelim 3,burada zaman turu aticak ile pist deneyimi olmayan yada zaman icin yurumiyecek bir araci 3-4 tur sonra yakalarsinki,hem gecmek hemde takip etmek sakincali olabilir.
Ayrica yetisen arkadasin zamani heba olur.
Oyuzden gruplandirma sordum,yoksa bu yaris degil pist gunu,isteyen gazlar istemeyen kafasina gore kullanir ;)
Ozaman 5 turda zaman tutulucak,yani piste giris, turdan sayilmiyacak.dogru anliyorum heralde?
Benim sorumu yanlis anladin bugra.
Yani,pisste ayni anda kac arac olucak?
Diyelim 3,burada zaman turu aticak ile pist deneyimi olmayan yada zaman icin yurumiyecek bir araci 3-4 tur sonra yakalarsinki,hem gecmek hemde takip etmek sakincali olabilir.
Ayrica yetisen arkadasin zamani heba olur.
Oyuzden gruplandirma sordum,yoksa bu yaris degil pist gunu,isteyen gazlar istemeyen kafasina gore kullanir ;)
Ozaman 5 turda zaman tutulucak,yani piste giris, turdan sayilmiyacak.dogru anliyorum heralde?
Yok Muratcım dogru anladım da bılgıyı genıs verdım gelebılecek dıger sorularda cevaplanmıs olsun dıye ;)
Bı anda 2 otomobıl pıstte olucak o nedenle sorun teskıletmez 5 turda zaman cıkartmak . Ayrıca pıtten cıktıgın da degıl starttan gectıgınde zaman okumayabaslar o nedenle senınde soledıgın gıbı aslında 6 tur gıbı oluyor ;)
iyimiki :D
o kadar sıfırı ben derste dahi görmedim :D
Arkadaşlar biri bana net bi bilgi verebilirmi bilmediğimden soruyorum yarın izleyici olarak gelicem arkadaşlarımla izlemek için ücret ödeniyormu??yarışlar kaçta başlıcak??pisti en kolay nasıl bulabilirim:soru:
kadirhamamciogl
22-10-2011, 10:37
Arkadaşlar biri bana net bi bilgi verebilirmi bilmediğimden soruyorum yarın izleyici olarak gelicem arkadaşlarımla izlemek için ücret ödeniyormu??yarışlar kaçta başlıcak??pisti en kolay nasıl bulabilirim:soru:
-Pist Ulaşımı İçin..
-İLK ışıklardan içeri girin sağa sola sapmadan o yolu taakip edin ve askerıyeden sahile dogru donun...
-Bilmeyenler ilk defa gelecekler için soyledım buarada İlk soledıgım yolda yenı bilmeyenınız olur buyuk ıhtımalle..
seyirci olarak girmek izlemek için kişi başı 5 tl ücret var diye biliyorum.zaten ilk sayfalarda yazıyor.
yarış saat kaçda başlıyor ankaradan geliyoruz kaçda yola çıkalım ?
Yahu Yaris degil bu arkadaslar,pist gunu ;)
Yarismacida yok yarisda,katilimci var ;)
Yanlis motive olmasin arkadaslar...
Buarada kuka olmayacak degil mi?
pasta börek günü gibi bişimİ :D
Hadi gidelim hadi gidelim :D
34tb9544
22-10-2011, 12:23
ford K buldum :D
kanka sen kıralık araba mı arıyosun ?
kanka sen kıralık araba mı arıyosun ?
arıyodum kankacım ama bulduk bişey şimdilik :D
kadir_sener
22-10-2011, 13:07
istanbuldan 2 STI'ya doluşup katılımcı dostlarımızı desteklemeye geliyoruz. Görüşmek üzere. Umarım herkes için keyifli bir organizasyon olur.
E5'den gidip Tuzla'dan beni alıcak olan var mı peki? :D Sayın Ekeray bey gitmeme kararı aldı da. : )
crazydog
22-10-2011, 13:22
Az kaldı az :D
yarın bu saatte eksoz ve lastik sesi duyucaz inş :)
o halde yarız izmitte görüşüz :D
kazasız belasız geçmesi dileğiyle yarın görüşürüz...
Yahu Yaris degil bu arkadaslar,pist gunu ;)
Yarismacida yok yarisda,katilimci var ;)
Yanlis motive olmasin arkadaslar...
Buarada kuka olmayacak degil mi?
Aynen ole bu bır yarıs degıldır . Kuka dedıgın sıgan sa hayır sıgan yok ama vırajlarda ıcerden kesmeyı onlemek ıcın hacıyatmaz tabır edılen sabıt kukalar var bazı vıraj ıclerınde .
Bu arada hersey yolunda hazırlıklar tam gaz devam edıyor pıst yıkanıp paklanıyor suanda sponsorlarımızın afıslerı pıste asıldı bıle :)
avrupa yakası arabası olmayan pm atsın
Sertan Akbıyık
22-10-2011, 17:06
Yarın görüşmek üzere :)
ben gelemiyorum malesef,otobüs,terminal,vs gerçekten sıkıntı olacaktı benim için,biirde dönüş olayı vardı malesef bu yorulmayı bünye kaldırmaz benim :)
şimdiden herkese iyi eğlenceler..
ani bişey çıkmadığı sürece ordayım :)
bu geceden ızmıte gecıyoruz arkadaslarla , zabahına ukku ıle ordayız:)
bende şimdi duşa giricem , peşinden eşofmanlarımı falan çekip izmite doru yola çıkıyorum...
bende şimdi duşa giricem , peşinden eşofmanlarımı falan çekip izmite doru yola çıkıyorum...
napicaksin bu saatte yaw :D sabah gelin sabah :D
hehehe ev tarihi günlerinden birini yaşicak :D
valla benımde uyku derdim olmasa ıkı uc saat sonra geze geze giderdim
hehehe ev tarihi günlerinden birini yaşicak :D
ev padok alanı gıbı olucak bu gece:D
japanese
22-10-2011, 20:05
erken gelene poğaça açma ve kurabiye var :D börek işi olmadı
erken gelene poğaça açma ve kurabiye var :D
geceden gelene peki ??? :D :D
sıkıldım evde geze geze geliriz :D takılırız bi yerlerde izmitte :D
japanese
22-10-2011, 20:09
hahaha usta sen olayı abartmışsın sana çerkez tavuğu beyaz peynir lazım akşamdan gidiceksen :D:D
pist tarafina sabah 8 gibi gel tamamdir bana :D
miss :D 70 kisiyiz :D
japanese
22-10-2011, 20:17
miss :D 70 kisiyiz :D
sen dua et de gelene kadar yemiyim ben :hahaha:
VoodooRush
22-10-2011, 20:21
ne kadar erken :D
japanese
22-10-2011, 20:22
ne kadar erken :D
geceden de gelenler varmış bakıcaz artık :D :D
gece olmaz gunduz gelin :D
pistin kapi duvar bilginiz olsun 8 den once :D
Hakan Burak
22-10-2011, 20:28
Erkenden oradayım inşallah. :) Gerçi o kadar kişiden bize poğaça düşmez ama canınız sağolsun yinede :D
tavuk varsa bende yola çıkayım :D :D
onursumer
22-10-2011, 20:31
evde tadilat var sabah çıkabiliceğim saatten emin değilim ama çok geçe kalmam :D
ilk defa gelcem aralarda varsada kaçırdım yol tarifi alsak :D
-Pist Ulaşımı İçin..
tarife güncel :D
VoodooRush
22-10-2011, 20:44
geceden de gelenler varmış bakıcaz artık :D :D
Çevirme falan varsa geliriz :) 70 git, 70 gel 140 km :P
japanese
22-10-2011, 20:45
Çevirme falan varsa geliriz :) 70 git, 70 gel 140 km :P
otobanın dibinde oturuyorum bişey olmaz eyvallah :)
tarife güncel :D
yeni yol cok daha iyi tavsiye edilir .
Korfez giselerinden cik gobekten korfeze dogru soldan asagi in ilk isiklardan saga don askeri lojmanlarin dibinden (agacli yol sonu ) saga don .
Basitce gelinebilir bi yol hatta durun ben tarifin suyunu cikartiyim goruntuleri yukiyim :D
japanese
22-10-2011, 20:51
yeni yol cok daha iyi tavsiye edilir .
Korfez giselerinden cik gobekten korfeze dogru soldan asagi in ilk isiklardan saga don askeri lojmanlarin dibinden (agacli yol sonu ) saga don .
Basitce gelinebilir bi yol hatta durun ben tarifin suyunu cikartiyim goruntuleri yukiyim :D
yakındır suyumuz çıkıcak :rolleyes:
VoodooRush
22-10-2011, 21:30
otobanın dibinde oturuyorum bişey olmaz eyvallah :)
Ben kuzu falan kastetmiştim ama neyse :P
japanese
22-10-2011, 21:32
Ben kuzu falan kastetmiştim ama neyse :P
heee pardon :) kuzu olur piliç olur :D
2008'de körfeze gelirken sanırım kenarda bi lambo vardı turuncu :D hala duruyor mu acaba :D
22-10-2011, 21:48
Lambo değil Lotus diye biliyorum o aracı
yarın kısmetse ordayiz.yardımci olabilcegmz herhangi birşey olursa amelelikte dahil seve seve yardim ederim :D
deeperblack
22-10-2011, 22:00
Abi mangalı bagaja koydum. Orda pistin kenarında mangal falan yakabiliriz dimi. Bide kuzu almış arkadaşlar ?
Acaba toplu halde gidilecekmi biraz konudan uzak kaldim.sehitler icin turk bayraklariyla toplu gidilecekti opette lan toplanilacakti ama saat vs varsa pm yada burdan bilgi verilirse cok sevinirim
Allahtan bir mani çıkmazsa sabah 5-6 gibi ankaradan yola çıkacağız
Katılımcılar için yatma vakti :) rtürk uyarısı gibi oldu ancak gün erken başlayacak
ben erkenden geldim izmitteyim şuan hava geçde olsa güzel körfeze 10 dakika uzaklıktayım
Abi mangalı bagaja koydum. Orda pistin kenarında mangal falan yakabiliriz dimi. Bide kuzu almış arkadaşlar ?
Cumhurrr :D sakin haa mangal ve alkol 2 onemli yassak organizasyon suresince :D
ben erkenden geldim izmitteyim şuan hava geçde olsa güzel körfeze 10 dakika uzaklıktayım
sabah gorusmek uzere :D
Katılımcılar için yatma vakti :) rtürk uyarısı gibi oldu ancak gün erken başlayacak
organizasyon ekibi icin de uyanma hazirlanma ve yola cikma vakti birkac saat icinde.
sabah gorusmek uzere :D
Low-Rider
22-10-2011, 22:39
sabah olsada gitsek:D
Hakan Burak
22-10-2011, 22:45
Ben Körfez'deyim ama sabredemeyeceğim sabaha kadar galiba. :p Sabaha görüşmek üzere :)
bizde oturduk evde çekirdek çitliyoruz :D
driftboy
22-10-2011, 22:54
Abi görüşelim yarın :)
Abi görüşelim yarın :)
Görüşelim tabi ben zaten hala uyuyamadım ben erkenden pist alanında olacagım
yarın hava durumu ne olacak bilgisi olan var mı? şemsiye filan getirelim mi :)