Orijinalini görmek için tıklayınız : Pist Günleri Serisi 2011 / 23 Ekim 2011 Pazar @ İzmit Körfez Pisti
berkay_aydin
22-10-2011, 23:00
6:30'da çıkmayı planlıyorum ama hala uyuyamadım :(
driftboy
22-10-2011, 23:02
Görüşelim tabi ben zaten hala uyuyamadım ben erkenden pist alanında olacagım
9 gibi pistte olurum arabanın basından ayrılmazsın sen zaten gelirim yanına .)
BurakCengizhanoğlu
22-10-2011, 23:05
Valla bugun nereye gitsem pist ile ilgili calısmalar vardı :D
İnsallah cok güzel birgün olacak.
Sabah 7de lowriderla zincirlikuyudan cıkıyoruz. ;)
Mehmetçiğe uğrıycakmısınız abi?
aliergun
22-10-2011, 23:05
yarın ordayız inşallah
evrenalpar
22-10-2011, 23:06
Alfisti'ler de sabah 07:30'da Kozyatağı Carrefour'dan çıkacaklar yola..
Sabah görüşmek üzere..
9 gibi pistte olurum arabanın basından ayrılmazsın sen zaten gelirim yanına .)
aynen gerekirse ararsın 532 366 33 95 belki içeri girebilirim erken den manzarası güzel bir yer kapmak için
Saat 7 de bende zonguldaktan çikiyorum insallah çok güzel bir pazar günü geçiririz.
Boost Up
22-10-2011, 23:11
Valla bugun nereye gitsem pist ile ilgili calısmalar vardı :D
İnsallah cok güzel birgün olacak.
Sabah 7de lowriderla zincirlikuyudan cıkıyoruz. ;)
Mehmetçik Opette duracak mısınız abi?
Tam 8 saat sonra yola çıkacağız inşallah Sakarya'dan :)
e5'ten gidip alabilecek olan var mı birkez daha soriym.
An itibariyle korfeze geldim hatta gectim :D adapazarina gidiyorum.. Geciyim takiliyim , bi nargile falan icerim :D
Sabaha pistin kapisinda arabada yetim gibi uyuyan biri varsa benimdir :D
sabah olsada gitsek:D
Sabahi bekleme kanka ben geldim , cik gel :D
suan atasehir taraflarinda otobandan izmit istikametine dogru sikanlar basladi :D
Rabbim nasip ederse ordayız :icon_tup:
driftboy
22-10-2011, 23:17
aynen gerekirse ararsın 532 366 33 95 belki içeri girebilirim erken den manzarası güzel bir yer kapmak için
Tamam abi bulurum ben seni hertürlü .)
suan atasehir taraflarinda otobandan izmit istikametine dogru sikanlar basladi :D
hahha evden bakınıyosun heralde :)
Aynen bende otobana yakinm bayaa sesler geliyor sabah kismetse ordayiz.
hahha evden bakınıyosun heralde :)
aynen kankacim valla daha uykumda gelmedi sabah nasi kalkcaz bilmiyorum
seninde bebis uyutmuyo sanirim ;)
kötü örnek olduysak affola :D
aynen kankacim valla daha uykumda gelmedi sabah nasi kalkcaz bilmiyorum
seninde bebis uyutmuyo sanirim ;)
walla bende uyuyamıyorum ufaklık daha yeni daldı bakalım yarın tur atarken uyumasam bari :)
ataşehirden ev alınmaz abi :)
Ulan buğra yine yaptın yapacagını zerre uykum yok, yine tüm günü uykusuz gecircez orda ruh gibi.
Love u kanka :D
halilkarakas
23-10-2011, 00:04
Ulan buğra yine yaptın yapacagını zerre uykum yok, yine tüm günü uykusuz gecircez orda ruh gibi.
+19051905 v.s
bunlar reklam kokan hareketler miikee :D
ataşehirden ev alınmaz abi :)
alinirda bekar olmak vardi :D
her gazlayana rakun gibi dikilip bakiyorum hanimda benim o komik halime bakakaliyo
neyse ben yatar
iyi geceler ...
halilkarakas
23-10-2011, 00:09
fiorinoyu alıp korsan yapsam e5 ten adam toplasam sabah parayı kırarım valla :D
SekoLive
23-10-2011, 00:13
arabamız ve bayraklarımız hazır yarın 8de cıkcaz evden ... 9 gibi mehmetcikden hareket etms oluruz güzel bi gün olucak inş :) bide işin kötü yanı bi grip belirtileri var inş öyle bişi olmaz sabah uyandıgımda :D
deeperblack
23-10-2011, 00:15
Sözde erken yattık :p taylan bi odada ben diger odada telden tech i takipteyiz ;).
Buarada sıcak poaca adresleri alalim :)
SekoLive
23-10-2011, 00:18
sıcak poğca şuan istiyen :D bana pm atsın cok sıkı bi poğcacı var aksam 11 ve sabah 4 arası calısıyor :D poğcalar efsane
Yarın organizasyona katılacak olan herkez uyanık :)
Kimse uyuyamıyor :D
buuuraa bey ben 9-9,30 gibi orada anca olurum :D full modifiyeli ford K ile geliyorum beni içeri alırsın demi :D
turbo&quattro
23-10-2011, 00:29
Iyi eglenceler panpisler :)
sıcak poğca şuan istiyen :D bana pm atsın cok sıkı bi poğcacı var aksam 11 ve sabah 4 arası calısıyor :D poğcalar efsane
yenıbosna gırısındekı sagdakı yermı bahsettıgın :) ? bıkere ordan almıstım sabah uzun yola cıkarken,aklıma geldı sorıyım dedım.
SekoLive
23-10-2011, 00:33
yenıbosna gırısındekı sagdakı yermı bahsettıgın :) ? bıkere ordan almıstım sabah uzun yola cıkarken,aklıma geldı sorıyım dedım.
yok onur otarafı bilmiyorm hiç :) okmeydanında ışıklarda duruyor sürekli el arabasında birisi ama poğcalar efasne oluyor 3-4 atıyorsn en az :)
yatmak lazm yarın kalkamazsak fena olacak
bol bol video cekin kankalar, gelemedik bu sefer burdan takip edelim bari:)
uyuyamadık ebayden parçalara bakıp bakıp ahlayıp vahlıyoruz :D :D
Musti PoweR
23-10-2011, 00:42
bende uyumadım ve uyuyamıyacagım :) muhteşem bi gün bizi bekliyor :))
redbull kızları yarın dagıtım ypsa güzel olur sanki herkes uykusuz enerji lazım :D
crazydog
23-10-2011, 01:33
uyku tutmadı benıde ama bırazdan bayılıcam kucagımda pc le :D:D
Musti PoweR
23-10-2011, 02:06
BAH 30 - Kakus - MustipoweR olarak ordayız , siteye üye olmayıp gelen arkadaslarımda var yaklasık 7 veya 8 araba olucaz. yarın görüşürüz ama zaman geçmiyoo :(
<<buğra>>
23-10-2011, 02:28
uyumadıkça yarın ruh gibi olucaz orada...
deeperblack
23-10-2011, 04:05
Gunaydın :). Yola çıkıyoruz...
gunaydin herkeze. Ben isteyim suan 8de cikicam 8bucukta istanbuldan, gebzeden, bursadan gelen bikac arkadasla bulusucaz kahvalti fln icin.
frankurtlu
23-10-2011, 04:45
CORBA içmek isteyen varsa merkezde macka işkembedeyim, beklerim :) 544 7215868
isten cikinca aricam seni kanka.
Musti PoweR
23-10-2011, 05:53
günaydın.. :) sabahladık , suan yola cıkıyorum. orda görüşmek üzere..
yusufcan_k
23-10-2011, 06:15
herkese günaydın yola cıktım bende geliyorum izmit otogara yakın olan var mı aranızda gecerken benide alabilecek?
::ZaFeR::
23-10-2011, 06:16
Bende şimdi evden çıkıyorum.Tüm otobüsler,dolmuşlar benim :D
kobra içeçek olan var mı diye okudum
aha dedim noluo:)
BthnKrkt
23-10-2011, 06:33
bende cıkıcam kurtkoyden bırazdan arkadaslarımla
Cancaloz
23-10-2011, 07:18
Yoldayiz bizde 3 araç geliyoruz
onursumer
23-10-2011, 09:24
evdeki tadilat işlerini bitirmek üzereyim bende 11 den sonra çıkmış olurum sanırım 1-2 gibi en geç ordayım :D
Kankaaaa sen gelirsin istersen, aykanı gazla atlayın gelin :D
aykan italyada kanka yoksa gelirdik ztn:))
Baya eğlenceli geçiyor organizasyon sona yaklaşıldı gibi
yokmu hiç telefondan falan foto yükleyecek adam merak ediyoruz :)
ProdriveSTI
23-10-2011, 12:43
Supra ve 1M'i merak ediyorum yahu,bi foto koyun :)
http://i627.photobucket.com/albums/tt352/semsas77/2c1f33da.jpg
foto için tşkler, birisi konu açsın fotolar orada toplansın...
Baya eğlenceli geçiyor organizasyon sona yaklaşıldı gibi
abi sen gitmişmiydin yaa :/
ProdriveSTI
23-10-2011, 15:01
edit:açıldı
nereye açıldı konu fotolar kısmınamı ?
ewt bende göremedim gizli açıldı heralde :D
bi önceki sayfadaki tek fotoğraftan bahsetmiş arkadas :)
crazydog
23-10-2011, 16:33
güzeldi güzel erken döndük biraz ama :D
ProdriveSTI
23-10-2011, 16:33
yok yahu yukarda foto paylaşmış birisi ona yazmıştım.
Otobana girmeyin polisler hazırda bekliyolar 10 araçla! 2dk önce geçtim kullanacaklarin haberi olsun
Low-Rider
23-10-2011, 17:17
yine pist günü yine pertiz:D
ama çok güzeldi , çok özlemişim cidden o yolu gitmeyi ordaki muhabbetler vs
organizasyon ara sıra yaşanan duraklamalra dışında çok güzeldi
peak garage esti geçti resmen müthişti otomobiller , günün showman'i de gur86 döktürdü:D
2sene önce ile bugüne bakıyorumda o zaman hazırlanan araçlar ile bu zaman arasında dağlar kadar fark var.kalite inanılmaz artmış
bu arada dışarıda decibel ölçümü yapıyorlardı , hem sokakta hemde ev balkonundan.umarım sıkıntı yaratmaz
Honda Type_R
23-10-2011, 17:24
Fotograf ve video konusu acilsada baksak yaw
ya yok mu foto video millet toplayamadı mı hala kendini :)
SULTANOGLU
23-10-2011, 17:35
baya gğzel bir gündü, düzenleyen emeği geçen herkesin ellerine sağlık :D herekesi gördüğüme inanılmaz sevindim. veee rodajımın ilk aşamasını bitirmiş oldum :D
birkaç resim atayım. Gün gayet eğlenceliydi. Düzenleyen arkadaşların eline sağlık. c63 amg şov yaptı resmen. Kırmızı s2k cidden çok güzel yürüyor. bmw m1'in piltoajını çok beğendim helal olsun. miniyle çıkan arkadaşta çok başarılıydı onada tebrikler.
Edit: Resimleri asıl konuya taşıdım
3.seansa kalmadim,gec basladik oyuzden program cok sarkti...
Korfezi ozlemisiz...
Muhabbeti ve otomobil konusmayi dahada ozlemisiz...
Umarim korfez kapanmaz,decibel olcumu cok sacma,bunlar konfor araci degilki!!!
Malesef tutunma problemim yuzunde butun pisti 3. Vitesde donmek zorunda kaldim,2 ye attigim an patinajda kaliyorum :(
55 den asagi inemedim,lastik feryadim bosuna degilmis,Rafi abi soz verdi halledicek ;)
Buarada tur surelerini iyilestiren ve pist deneyimi olmayan TUM Arkadaslarimi kutluyorum!!!
Fren ve gaz noktalarini her turda gelistirdiler...
Bugra ve ekibi cok calistilar,Helal Olsun!!!
Tanistigim yeni insanlari gercekten sevdim,sarisi birdahakine...
Low-Rider
23-10-2011, 17:41
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/99270-pist-gunleri-serisi-2011-23-ekim-2011-fotograflari.html
fotoğrafları bu konu altından paylaşalım
Turbo s2000 deli gibi yirtilan sti fenaydi bu arada kimse pisten ses geliyo demesin asil sesler pistin disinda abuk subuk sıkanlar yuzunden insanlar sikayette bulundu
Gelen emegi gecen destekleyen eglenen yorulan yorumlayan bu işin içinde adı olan ve adı olmayıp dısardan dahil olan herkese tesekkur ederiz guzel bi gundu herkesin eline saglık..
simdi geldim 3. etaba giremedim,sureler fena deildi en son,her turda iyilesti sureler. en iyi 53.xxn ti batu ozcile subaruyla. 1m 55liydi sanirim, genel olarak 58 1.00 arasinda toplandi gibi, bende 1.03.2mi ne yaptim son etaba katilsam 1.02ye duserdim sanirim full stock 1.6 yayli basik focusla:D
pist cok guzel olmus ama yapanlarin ve organizasyonu duzenleyenlerin eline saglik..
simdi geldim 3. etaba giremedim,sureler fena deildi en son,her turda iyilesti sureler. en iyi 53.xxn ti batu ozcile subaruyla. 1m 55liydi sanirim, genel olarak 58 1.00 arasinda toplandi gibi, bende 1.03.2mi ne yaptim son etaba katilsam 1.02ye duserdim sanirim full stock 1.6 yayli basik focusla:D
pist cok guzel olmus ama yapanlarin ve organizasyonu duzenleyenlerin eline saglik..
Geliştir kendini tabi yazın görüşücez :D:D
Musti PoweR
23-10-2011, 18:09
çok güzel gün geçirdim , buğra abime çok teşekkürler.
S.Özeren
23-10-2011, 18:10
ayağım hala ağrıyo ya :D
Skyhawk34
23-10-2011, 18:11
brabus smartla donuste yanindan gectik bah 30 la sakin sakin ilerliyordun :)
Sabah bende oradaydım , piste çıkan araçların hepsi çok güzeldi fakat seyirciler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim , malesef ki bir apaçi akını vardı , en son Enes'in type-r a uçak motoru koyuyorlardı , Yekta'nın cooperın değiştirdiği ellerden bahsediyolardı ki ben bildim bileli araba Yekta'dadır , "önce ahmet abi leri almış sonra satmış tekrar geri almış sonra bir daha satmış , bu adamların arbaa muhabbetleri böyle"miş... vs gibi ıvır zıvır o. karı dedikoduları ve bilgisizlik diz boyu idi gelen seyirciler arasında. Saat 1 de döndüm ben günün devamını izlemedim bile :)
Ama organizasyonda kusur yoktu bence , arabalar pistteyken etraftakileri duymasam gayet keyifliydi... Çıkan araçların hepsine kocaman bir maşallah...
Bu milletin çekememesine de hiç anlam veremiyorum , çok kızıyorum...
Modifiye işinden soğutacak konuşmalar duydum desem yeridir yani...
Pistteki araçlar virajları dönerken el freni ile döndüklerini düşünüyorlardı... Ve öyle değil de nasıl dönüleceğini arbaanın nasıl kullanılacagını anlatıyorlardı birbirilerine..
Bütün seyirciler "Sebastian Loeb"müş de haberimiz yokmuş...
Skyhawk34
23-10-2011, 18:13
k
çok güzel gün geçirdim , buğra abime çok teşekkürler.
ben daha yeni bindim :D
Sabah bende oradaydım , piste çıkan araçların hepsi çok güzeldi fakat seyirciler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim , malesef ki bir apaçi akını vardı , en son Enes'in type-r a uçak motoru koyuyorlardı , Yekta'nın cooperın değiştirdiği ellerden bahsediyolardı ki ben bildim bileli araba Yekta'dadır , "önce ahmet abi leri almış sonra satmış tekrar geri almış sonra bir daha satmış , bu adamların arbaa muhabbetleri böyle"miş... vs gibi ıvır zıvır o. karı dedikoduları ve bilgisizlik diz boyu idi gelen seyirciler arasında. Saat 1 de döndüm ben günün devamını izlemedim bile :)
Ama organizasyonda kusur yoktu bence , arabalar pistteyken etraftakileri duymasam gayet keyifliydi... Çıkan araçların hepsine kocaman bir maşallah...
Bu milletin çekememesine de hiç anlam veremiyorum , çok kızıyorum...
Modifiye işinden soğutacak konuşmalar duydum desem yeridir yani...
Bütün seyirciler "Sebastian Loeb"müş de haberimiz yokmuş...
yanlız akını üstüme alındım dedim hayırdır ya :D aynen moruk YORUMLAR bombaydı neden geçmiyor lan bunu dümdüz yol diyo yasak deme gafletinde bulundum bende ama sonra iletişimi kopardık :D uzun zaman sonra çok güzeldi emeği geçen herkeze teşekkürler ;)
BurakCengizhanoğlu
23-10-2011, 18:15
Yav bu arabada kaylavır varmış ?
yanlız akını üstüme alındım dedim hayırdır ya :D aynen moruk YORUMLAR bombaydı neden geçmiyor lan bunu dümdüz yol diyo yasak deme gafletinde bulundum bende ama sonra iletişimi kopardık :D uzun zaman sonra çok güzeldi emeği geçen herkeze teşekkürler ;)
:D :D Onu yazarken valla dedim görünce ilk ona yazdım sanar :hahaha:
S.Özeren
23-10-2011, 18:16
Yav bu arabada kaylavır varmış ?
typır da dimi pasıktı bide hidirs varmış kaputtan çıkan panpa :heyoo:
:D :D Onu yazarken valla dedim görünce ilk ona yazdım sanar :hahaha:
:D dedim nerde apaçilik yaptım sırtımda arife getirdiğim tulum vardı ondan mı :D
:D dedim nerde apaçilik yaptım sırtımda arife getirdiğim tulum vardı ondan mı :D
Yaa bu arada Arif dedin de aklıma geldi , Arfy(Arif) yi gördüğüm an Seko dedi bak Arfy diye ilk tepkim şuydu ;
"Oha David Guetta da burdaymış " :hahaha:
SekoLive
23-10-2011, 18:21
Yaa bu arada Arif dedin de aklıma geldi , Arfy(Arif) yi gördüğüm an Seko dedi bak Arfy diye ilk tepkim şuydu ;
bugün günündeydin :D banda god father gibisin dedin :D :D
BurakCengizhanoğlu
23-10-2011, 18:22
typır da dimi pasıktı bide hidirs varmış kaputtan çıkan panpa :heyoo:
Seyircilerden birinin yorumu : Babam bile viraja girerken o kadar pompalamıyo....
sekooo benim fotoları istiyorum bebemm :D
:D ahhahahahahahahha güzelmiş
edit:
bugün günündeydin :D banda god father gibisin dedin :D :D
serkan banada çaktırmadan apaçi dedi :D
SekoLive
23-10-2011, 18:24
sekooo benim fotoları istiyorum bebemm :D
cok güzel fotoraflar var elimde ama elim nezaman gider sizlere atmaya bilmiyorm :D sanrım bi beşlik atıcaksn abi sen fotoları almak için soncda aile pozu cektik özel cekim :D başkaları 10tane araba fotosunu 50ye çekiyoms ona göre bizde onda 1i fiyata :hehe: :D :D
BthnKrkt
23-10-2011, 18:25
M1 sessiz sessiz derinden çok stabil gitti umarım zamanları iyidir ve kırmızı spoilersiz evo ve beyaz evo 9 hızlı idiler izlediğime göre. GUR 86 ve S2000 günün showunu yaptı. Son olarak s virajında mini de fenalardaydı
S.Özeren
23-10-2011, 18:25
Seyircilerden birinin yorumu : Babam bile viraja girerken o kadar pompalamıyo....
aynen lan :D ahahaha
cok guzel bır gundu devamınıı beklıyourzz boyle organızyasyonlar sureklı yapılması kanaatındeyım basarılarınızın devamını beklıyourm gelenlerın ayagına saglık :)
o kadar gezdım dolastım bı sekolıve goremedım nerdeydın nan :D
SekoLive
23-10-2011, 18:30
bu arada organizasyon bence çok güzeldi.güzel görüntüler izledik. günün allstarı bizce gur86ydı ilk çıktıgında halkı eğlendirdi ikinci cıkısında sürelerini güzelleştirdi herkesin gönlünü aldı diyebilrim maşallah allah nazar kaza bela vermesin.
konusmalara bizlerde denk geldik c180 güzel gidiyor v.s. diye bi grup cok konstu farketmediler biz durumu anlatana kadar :)
haluk abiyi görmeden geçmişim hala kızgınım kendime :)
bi süredir göremediğim bir çok kişiyi görüdk forum üzerinen tanıdıgım yüz yüze tanısmadıgım bir kaç arkadaşla tanıstım
şuan kafamda bişeyler vtec acıp egsoz patlatıyor desem yeridir tek kötü yanı bu oldu başım ağrıyor :)
bi çok foto var elimde herkesi çekmeye çalıstım zaman bulursam eklicem.
bide suprayı pistte görmeyi cok istiyoduk neden göremedik? listedede vardı gözlerim en cok onu aradı orda yarısırken.
bu arada sabah mehmetciğe geldim ama cok konvoyluk durum yokdu az durup devam ettim geç mi kaldım erken mi cıktım bilemedm kusura bakmasın beklettiysek kimseyi.
herkese teşekkürler
edit: ekipdeki herkes bişiler yapıuyordu ama göki cidden cok kosturdu adam resmen emniyet amiri gibiydi bi ara kapdıaki güvenliğe alma kardeşim kartı olmayanı alma diye serzenişte bulunuyordu tebrik ederim göki ciddi anlamda iyidin.
kadiR_41
23-10-2011, 18:31
Güzel bir organizasyon oldu GÜR mercedes ve AR S2000 formunda idi.Her zaman olduğu gibi atıp tutan bilincsiz seyircilerimiz olsada güzeldi.:D
Çoğunuzun arabaları gördüm ama bi tanışma fırsatım olmadı.
Çok güzel bir organizasyondu..
Kanatsız evo ve turbo s2k fenalardaydı..En kısa zamanda tekrarlanır inşallah..:)
yolda tapa gaz gıderken gaz kelebegım takılı kaldıı bır anda 600 luk makına gectımm adam sasırdı kaldıı :D
cok güzel fotoraflar var elimde ama elim nezaman gider sizlere atmaya bilmiyorm :D sanrım bi beşlik atıcaksn abi sen fotoları almak için soncda aile pozu cektik özel cekim :D başkaları 10tane araba fotosunu 50ye çekiyoms ona göre bizde onda 1i fiyata :hehe: :D :D
seni seviyorum kaç para istersen benim resimleri hallediver :D halılarını yıkarım :D
SULTANOGLU
23-10-2011, 18:40
muştu aldığın çekirdekler yüzünden bittim devamlı su içiyorum :D
sana bır sey olmaz hakanımm :) maşallahgınn var :D
hacı tam 1 kilo 200 gram çekirdek çıtlattık :D
Guzel bır gundu emegı gecen herkesın elıne saglık.Elımde bayagı fotograf var en kısa zamanda eklıcem hepsını
SULTANOGLU
23-10-2011, 18:42
bittim bittim :D
Geliştir kendini tabi yazın görüşücez :D:D
:D:Dduzluk olmasin ama paso donus olsun:)
brabus smartla donuste yanindan gectik bah 30 la sakin sakin ilerliyordun :)
yorgunluktandir:D yeni clio rs i yokladim otobanda ama gaza gelmedi :D bnde 90 sbt cruise gittim:D
cembozbey
23-10-2011, 18:47
gurkan adamsın la
gmalzays
23-10-2011, 18:48
Organizasyonda yapım ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim ve başarıların devamını dilerim.DBS Typer,Gur86,s2000t,11sti ve 37ctr kapı nolu araçlarda eğlendirmesini bildi...
Djalican
23-10-2011, 18:49
Organizasyonun sonuna kadar herşey kusursuzdu....inanılmaz keyif aldım son ya aylardır pist açlıgımızdanmıdır nedir agzımdan su akan sahneler oldu .D :D :D
Tek sıkıntım şuydu....körfezden çıkarken arkadasımın gazına gelip arabanın üstünü açtım...100 metre gidemeden kuşlar patır kutur üstüme basıma sıçtılar :D :D :D tek lanet ettiğim konu budur...buda benden kaynaklı wuhahaha :D :D
Serkan sanırım supra rodajı bitiremedi.o yüzden katılmamış olabilir
paramız olsaydı meyhanede ıcerdık beaa :D:D:D:D:D
crazydog
23-10-2011, 18:54
walla geldik gördük öncedende yazdım erken dönmek zorunda kaldık ama gayet eğlenceliydi buğranın ve ekibinin ellerine sağlık umarım bol bol devam eder bu organizasyonlar :)
Tholl-ga
23-10-2011, 18:54
kanatsiz evoyu süren laz i tebrik ediorum :D
beyaz evo cup i suren arkadaş ta araciyla ilk pist tecrubesine rağmen cok guzel sureler yapti
bau impreza surucusude her seans liderlik icin guzel pilotaj sergiledi
peak garage yorumsuz emek harcanan araclara maasallah serdar usta yildirim düşürdü :d
@M3CSL tam sınırlarda kullanıyordun maşşallın var carrr carr ötüodu lastikler:D
Güzel bi gündü bayaa eylendik tek sorun ilk turda arza yaşayan 156 2.5imiz oldu:( Sağımızda solumuzda bilmeden sallayan seyircilerede iyi güldük:D
cembozbey
23-10-2011, 18:57
gurkan video atimmi lan ama galayana gelmişiz bagarmalar felan :D
gurkan video atimmi lan ama galayana gelmişiz bagarmalar felan :D
abi onların hepsini bana mail atar mısın ? :$
cembozbey
23-10-2011, 19:11
abi onların hepsini bana mail atar mısın ? :$
atarım btane ta :D dımlık koyuyorm :D daha profları yasarın yegeninde onları gndercek bize dier fotolarla beraber
bu nası direk video olarak konuluyo :D
gurkan sen c63 amg drift - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/gurkan-sen-c63-amg-drift_2328608.htm)
atarım btane ta :D dımlık koyuyorm :D daha profları yasarın yegeninde onları gndercek bize dier fotolarla beraber
gurkan sen c63 amg drift - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/gurkan-sen-c63-amg-drift_2328608.htm)
guzel cok guzel ellerine saglık baska videolar da vardır sende onları da bana bi maillersin :)
cembozbey
23-10-2011, 19:14
guzel cok guzel ellerine saglık baska videolar da vardır sende onları da bana bi maillersin :)
tamam moruk sikinti yook =)
daha ahmetle yasar gelicek yorum yabıcaz muhahaha:D
fatih(fb)
23-10-2011, 19:15
herkesi tebrik ederim herşey güzeldi daha niceleri bizlerim olur inşallah..
mini, gur, beyaz evo, s2000, dbs, kırmızı evo, ve niceleri baya iyiydi :)
23-10-2011, 19:16
Çok güzel bir gündü.Peak Garage ekibinin bi kaç fotosunu çektim,sabah kahvaltımı onlarla beraber yaptım.Teşekkür ederim :D Resimleri artık yarın atarım :)
Turboğuz54
23-10-2011, 19:17
Cok güzel vakit geçirdik organizaysonu düzenleyenlere teşekkür ederiz yolda gelirken düzce li abiler denk geldi onlarlada güzel bi yolculuk oldu onlara teşekkürler görürlerse en cok turboM3 ü merak ediyodum o cıkamadan dönmek zorunda kaldım
Güzeldi güzel eğlendik :)
Güzeldi güzel eğlendik :)
nie uğramadın yanıma =)
Boost Up
23-10-2011, 19:22
Gözüm Başar beyin mz4 ünü aradı
Gözüm Başar beyin mz4 ünü aradı
aynen time attack denince heleki yeni körfez pisti :D
evrenalpar
23-10-2011, 19:23
Güzel bi organizasyondu, kulakları sağır eden Subaru, seyirciyi coşturan S2000, kanatsız evo, GUR AMG gerçekten çok iyiydi..
Çıkışta bekleyen polisleri görünce eyvah dedim, plaka yok bişey yok ama sağolsunlar sadece yol gösterdiler.. :) Dönüşte eski yoldan döndüm, çok keyifliydi..
Emeği geçen herkesin eline sağlık..
SekoLive
23-10-2011, 19:25
sanırım unutmusuz ... ggn subaruda 1 kere cıktı biz ordayken ciddi ciddi süperdi... maşallah sahibine gözümüzü şenlendirenlerden birtaneside ggn subaruydu
off harbiden çok iyi yakalamışsın abi Gürkana diyecek laf yok adam resmen akıyo:D
Bizim sivaslı polo gti nasıldı :) ,sizlerin yorumlarını duymak istiyorum
SekoLive
23-10-2011, 19:31
Bizim sivaslı polo gti nasıldı :) ,sizlerin yorumlarını duymak istiyorum
tanısamadık... cıkana kadar bi türlü gidemedm yanına.. ama bence cok iyiydi. derecesi nedir bilmiyorm ama beklediğimden iyi turlar attı. maşallah :)
cok güzel bi gundu görmediğimiz arkadasları görmek yeni insanlar tanımak ve otomobiller emeği geçen herkese tesekkürler havada cok iyiydi şansa :)
Buradan 300ZX in sahibi sanırım okandı ona sesleniyorum :D dostum acileeen o arabanın arkasını orjinale çevir bi şekilde :D
41 kere maşallah araba çok güzel ama o stoplar fena bozuyo :D
23-10-2011, 19:39
Polo Gti gayet iyi gidiyor.Kendi ölçümümle bir turda 1.02 gibi bir süreyle tamamladı
Polo GTI ıda ızledım,hatta lastıklerını ve dısklerını ınceledım,cok fazla Gaza basmıs vıraj ıclerınde ;)
***** bızde de GTI var artık...
Cok guzel ve "yogun" bır gundu. Bugra ve sanırım ısmı Gok2 ıdı,ınanılmaz efor sarfettıler.
Umarım bırdakıne yol tutus ve SES olarak "TAM" gelırım ;)
***** ses yonunden cekıcılıgı azdı...
Yakın zamanda bulusmak uzere...
Buarada 1M in vıdeo ve resımlerını koyan arkadaslara tesekkur ederım...
mükembel harika süper bir gündü herkese çok teşekkürler :D
SekoLive
23-10-2011, 19:45
yaw birisi bana foto yüklicem site adı versin :) bulamıyorum site
tinypic olmuyor
hizli resim kullanıssız
gökinin azına salıncak kuruldu sallanıp sallanıp .... :D valla fena yoruldu panpişim :D
ama telsizden bi anons geçmedi benim için :D kartal yuvayı arıyo bayan arkadaş arıyorum diye :D
yaw birisi bana foto yüklicem site adı versin :) bulamıyorum site
tinypic olmuyor
hizli resim kullanıssız
serkan foto boyutları için windowsun bi programı var fotonun üzerinde bi sağ click resize picture diyo şak küçültüyo onu bulursan hızlı resim sitesi çok güzel kullanılıyo
SekoLive
23-10-2011, 19:47
abi indir bindir işlerinde iyi değilim virüslerdende tırsıyorum... yokmu baska yardım edicek birisi
gmalzays
23-10-2011, 19:48
photobucket iyidir ama üye olman gerekir
çok güzel bi gündü gerçekten arabalarda şöförlerde harikaydı tebrikler hepsine.306 lı kardeşim artık biara düzceyede bekleriz daha güzel ve uzun muhabbetler ederiz...
abi indir bindir işlerinde iyi değilim virüslerdende tırsıyorum... yokmu baska yardım edicek birisi
Upload Pic - Free Picture Hosting @ UploadPic - uploadpic.org (http://uploadpic.org/)
Image Upload ! (http://imageupload.org/)
PicPanda.com - Upload and Share Images, Pictures, Photos and Flash files (http://www.picpanda.com/)
Upload Pictures | Photo Upload | Photo Storage | Picture Hosting | MyPicx.com (http://www.mypicx.com/)
imgur: the simple image sharer (http://imgur.com/)
birini seç beğen abi.
cembozbey
23-10-2011, 20:00
off harbiden çok iyi yakalamışsın abi Gürkana diyecek laf yok adam resmen akıyo:D
hakaten cok eglendik valla =)))
Cepten photobucket'a upload ettim fotoları, şimdi direkt konuya paste :D I love my iPhone :D
SekoLive
23-10-2011, 20:04
buckete üye olmusum :d simdi oradan gönderiyorum
Çok keyifli bi gündü taa ki şanzıman keyfimi kaçırana kadar :)
Emeği geçen herkesin eline sağlık
gerçekten harika bi gün geçirdik emeği geçen herkese sonsuz teşekkür inş sıklıkla yapılır böyle şeyler insanın içi bi hoş oluo yaw böyle şeyler olunca :D :D
eve geldım ama pır geldım ayaklarım kopcak sankı
vıdeolara resımlere baktım bı kactane cok ıı vıdeosu var gurkanın resımlerı solemıyorum bıle ama acayıp yorgunum hıc vıdeo yuklıcek beklıcek halım yok anca yarın atarım :icon_tup:
cem bu arada safety carmızıda unutmayalım dımı ama :D
Emeği geçen herkese teşekkürler, özlediğimiz aktivitelerdendi.
Gece hiç uyumamış olmamıza rağmen gözümüzü kırpmadan izledik. Gecesinde Şafak'la uyumak pek de kolay bir hayal değildi zaten :D
Hem show hem grip turu atan Turbo S2000 ve C63 AMG'yi izlemek çok keyifliydi.
Çook hızlı subarular ve beyaz deli bir evo vardı :D Resmen yüreğimiz ağzımızda izledik. Onların da bileğine sağlık :)
Yekta Cooper S'iyle hothatchler arasında favorimdi. Çok da güzel süreler yaptı gördüğüm kadarıyla. Tebrikler :)
cembozbey
23-10-2011, 20:15
eve geldım ama pır geldım ayaklarım kopcak sankı
vıdeolara resımlere baktım bı kactane cok ıı vıdeosu var gurkanın resımlerı solemıyorum bıle ama acayıp yorgunum hıc vıdeo yuklıcek beklıcek halım yok anca yarın atarım :icon_tup:
cem bu arada safety carmızıda unutmayalım dımı ama :D
safetymizin yolda da videoları var :D ama dedigin gibi yarına anca =)
safetymizin yolda da videoları var :D ama dedigin gibi yarına anca =)
bak onu bılmıyodum cok sevındım vallla :icon_tup:
bugun sabahın 6 sından aksam 6 ya kadar butungun pıstteydım sımdıde netteyım hanımla popaz olmadan ben kacar :D
Güzel bir gündü... Emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık ..
Kötü olan programın sarkmasıydı.
Yekta'nın Mini ,özellikle de akşam vakti ortalığın içine etti gitti... :D
Gur'de Kırmızı ve beyaz evolarda ,Sti'lar da... yok yok sayamayacağım hepsi çok iyiydi...
Yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum arkadaşlar oldu.Erel Tarık Göki gibi...
Hemşerim göki'yi kan ter içinde bırakmışssınız adam zombi gibiydi... :D
Umarım bu tip organizasyonlar yıl içinde sıkça tekrarlanır.
Tekrardan teşekkürler.
Uzun uğraşlar sonucu 59lu rakamları görebildim. Poloya fren koysalar daha güzel rakamlar yakalayabilirdim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sivas'tan geldiğimize değdi.. :)
Emeği geçen herkese teşşekür ederim başarılı ve bir okadar da keyifliydi daha iyi zamanlara koşmak dileğiyle ...:)
CasabLanca
23-10-2011, 20:27
hiç uyumadan ankaradan çıktık geldik hakkaten on numara bir organizasyon oldu emeği geçen herkese teşekkürler
dostlarımızı arkadaşlarımızı gördük konuşabildiklerimizle konuşabildik
günün yıldızları kırmızı s2k ve c63 bana göre
günün hareketide c63ün en son giriş yaparken açıyı verip dumanlı devam etmesi pistte hala lastik izi duruyordu :D
egzosu yandan vermiş typerın seside dillere destandı direk:D
Emre İlbi
23-10-2011, 20:29
:icon_tup:
Cem abi daha fazla video isterük :D
emek verenlerin, katılanların ellerine, ayaklarına sağlık,
çok güzelmiş, bir daha ki sefere inşallah bende katılırım :D
Cüneyt abinin Supraya 41bin kere Maşallah, yıkım olmuş :D
Emre İlbi
23-10-2011, 20:31
Buradan 300ZX in sahibi sanırım okandı ona sesleniyorum :D dostum acileeen o arabanın arkasını orjinale çevir bi şekilde :D
Siyah 300ZX ise,OKan değil OZan abi,
Mustafa abi :D
Gur86 ve ar s2k gunun favorileriydi ama canberkin evo o lastiklerle ve yuruyende sadece yaylarla inanilmaz sureler yapti canberkinde boraninda ayagina saglik cok iyi bi sure yaptilar
:) Teşekkür ederim,uzun far fobim var, ancak kaporta boya zamanı orjinale dönüş olabilir,
SekoLive
23-10-2011, 20:36
:) Teşekkür ederim,uzun far fobim var, ancak kaporta boya zamanı orjinale dönüş olabilir,
abi cok güzeldi s e girişin maşallah ilkkez gördüm aracınızı... keşke önünüzde opc deil daha hızlı bir araç çıksaydı sanırım biraz kesildiniz geçmemek adına basmadınız.
Yekta ile rekabetimiz acayip zevkliydi inanılmaz keyif aldım, bi ben bi o bi ben bi o şeklinde gittik son seansa kadar :D
Dostum buradan da ayrıca tebrik ederim
bugra_0101
23-10-2011, 20:42
emeği geçen herkesin ellerine sağlık bir daha ki pist günlerinde bende katılıp bu zevki alcam :)
abi cok güzeldi s e girişin maşallah ilkkez gördüm aracınızı... keşke önünüzde opc deil daha hızlı bir araç çıksaydı sanırım biraz kesildiniz geçmemek adına basmadınız.
ilk çıkışımda aynı zamanda pisti de tanıyamadım, aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da oldu ve sonuç olarak 1.04 yaptım, spin var,
2. çıkışım 59 küsür, yine spin attım,
3. çıkışımda çok hızlı giderken toprak zemine çıktım ve jantın arasına çamur girdi deli gibi balans yapınca turlarımı tamamlayamadan talihsizce pit alanına girdim :)
yani şöyle 3 değil 12 sektör olsaymış iki ileri bir geri 12. çıkışıma artık 57 leri falan görebilirmişim :)
güzel gündü, bugün için emek veren herkese teşekkürler
drag ın tadı başka time trail ın benım zevkıme uymadıgını anladım :D
Emir-Sb3R
23-10-2011, 20:53
güzel gündü, bugün için emek veren herkese teşekkürler
drag ın tadı başka time trail ın benım zevkıme uymadıgını anladım :D
Abi sen gelmişmiydin ya tanışmak isterdim , birde arıza ışığım yandı bügün yolda acaba yanlış mı montaj yaptık :o
Gerçekten sağlam organizasyon oldu başta Buğra Yıldırım olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum.
Yekta kendini aştı son seansta :)
Douyuda ayrıca tebrik ediyorum ep3 ün tüm hünerlerini sergiledi :icon_tup:
Kanatlılar adrenalini en üst noktaya çıkarttılar...
Kısaca harikaydı.
Abi sen gelmişmiydin ya tanışmak isterdim , birde arıza ışığım yandı bügün yolda acaba yanlış mı montaj yaptık :o
tabııkı geldim abıcım kambersiz düğün olur mu :D arıza ışıgını pm den konusalım bu konuyu kırletmeyelım
@M3CSL tam sınırlarda kullanıyordun maşşallın var carrr carr ötüodu lastikler:D
Güzel bi gündü bayaa eylendik tek sorun ilk turda arza yaşayan 156 2.5imiz oldu:( Sağımızda solumuzda bilmeden sallayan seyircilerede iyi güldük:D
Bu gucle stock frenlerle bu kadar oldu; cok keyif aldim ama, aslinda ingilteredeki testler gibi viraja giris hizlari ve cikilan max hizlar filan olsa mukemmel olur:rolleyes:
Çok keyifli bi gündü taa ki şanzıman keyfimi kaçırana kadar :)
Emeği geçen herkesin eline sağlık
olsun:D
2. turlardaki suren bence iyiydi. sesinin ve gidisinde masallahi var en son kaca dusurdun sureyi?
sanırım şuan yorgunluktan bayılmak üzereyim.. 2-3 gün boyunca ayaklarımı yere değdirmek istemiyorum :D dün geceden çıktık yola 1-2 saatlik uykuyla duruyoruz , oda arabanın bagajında 2 kişi koyun koyuna :D hep ayaktaydık hep heyecan :) şimdi de bi iki gün aralıksız uyumayı düşünüyorum :D
organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.. yenisini sabırsızlıkla bekliyorum şahsen :) aracımda eksik olan yerleri , en önemlisi ilk defa pist tecrübesini tatmış oldum..
ggn subaru, beyaz rc beyaz evoda gayet iyiydi bu arada unutmamak lazim:D
Gerçekten sağlam organizasyon oldu başta Buğra Yıldırım olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum.
Yekta kendini aştı son seansta :)
Douyuda ayrıca tebrik ediyorum ep3 ün tüm hünerlerini sergiledi :icon_tup:
Kanatlılar adrenalini en üst noktaya çıkarttılar...
Kısaca harikaydı.
Teşekkürler Enescim sende çok iyiydin :icon_tup:
CasabLanca
23-10-2011, 21:03
sanırım şuan yorgunluktan bayılmak üzereyim.. 2-3 gün boyunca ayaklarımı yere değdirmek istemiyorum :D dün geceden çıktık yola 1-2 saatlik uykuyla duruyoruz , oda arabanın bagajında 2 kişi koyun koyuna :D hep ayaktaydık hep heyecan :) şimdi de bi iki gün aralıksız uyumayı düşünüyorum :D
organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.. yenisini sabırsızlıkla bekliyorum şahsen :) aracımda eksik olan yerleri , en önemlisi ilk defa pist tecrübesini tatmış oldum..
sen S virajında spin felan mı attın kardeşim
Ankara'dan geldigimize degdi hakikaten.Apacisiz,kezbansiz bir ortamda cok guzel turlar seyrettik.
Zamanlar nasil bilmiyorum ama;birkac yorum da ben yapayim musaadenizle..
-Yekta'nin Mini'ye olan hakimiyeti mukemmeldi.Herhalde bayagi guzel zamanlar cikarmistir.Begenerek izledik :)
-BS Type-R'i cok begendim.Hatta en begendigim Type-R desem yalan olmaz.Cok guzel hazirlandigi belli.
-En cok keyfi bence,C 63 AMG aldi.Izleyenlere ziyafet cekti.O tarz bir otomobilin lastiklerine,sanzimanina acimadan nefis yanlar verdi.
-1 M'i ilk defa yakindan gordum,hakikaten cok guzelmis.Sahibine kazasiz,nazarsiz surusler diliyorum.
-Polo GTI'yi kullanan arkadasi tebrik ediyorum.Pilotaji da bence cok guzeldi.Otomobil ise cok dengeliymis.Piste cok yakismisti.
Organizasyon ise gayet guzeldi.Tum emek verenlere tesekkurler.Ellerine saglik.
Arkadaşlar daha yeni giriyorum eve çok yorgunum ama böyle bir organizasyona izleyici olarak iştirak etmek çok keyifliydi ozlemisim körfezi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Arkadaşlar araclariniz gerçekten çok iyiydi allah kaza bela vermesin hicbirinize
Low-Rider
23-10-2011, 21:08
evet vantuz satın alanlar videoları görelim:D
Painkiller
23-10-2011, 21:13
Çok güzel bir gündü, emeği geçen herkese teşekkürler.:)
sen S virajında spin felan mı attın kardeşim
bi ufak döndüm :D peşinden 360 koydum.. günü tek spinle tamamladım hayırlısıyla :D
The_Doctor
23-10-2011, 21:15
Cok güzel vakit geçirdik organizaysonu düzenleyenlere teşekkür ederiz yolda gelirken düzce li abiler denk geldi onlarlada güzel bi yolculuk oldu onlara teşekkürler görürlerse en cok turboM3 ü merak ediyodum o cıkamadan dönmek zorunda kaldım
Biz Teşekkür ederiz Daha Sonra Görüşmek Üzere...
Organizasyon Harikaydı Katılmadığıma Pişman Oldum Baya İnsan Gördük Organızasyon Sayesinde 3 Ayfır Yapamadığım Yazılımıda Yaptırdım İst den Gelen Kemal Erteke Tşk :D Herşey Çok Güzeldi Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
Gur86 Ve s2000 Coşturdu Herkesi :D
sureler ne zaman yayınlanır acaba ?
butun vantuzlarıı sen taktın yaa arabana :D
kickboxer
23-10-2011, 21:20
en iyi süre hangı arabadan cıktı bılen varmı
berkay_aydin
23-10-2011, 21:21
yanılmıyorsam Tork garaj subaru nasıl birşeydir ya :) maşallah.. Günün yıldızları bence Subaru Gur86 birde kırmızı s2000 :)
slicklerle gelen wrxte 52 li bişeyler cıkardı
SekoLive
23-10-2011, 21:24
bi ufak döndüm :D peşinden 360 koydum.. günü tek spinle tamamladım hayırlısıyla :D
arif o anın kare kare var bende istersen siteye koyabilrm istersen pm ile sana gönderebilrm :) iyidi
CasabLanca
23-10-2011, 21:25
Allah kaza bela vermesin kardeşim maşallah aracın çok güzel
bmw spin attı dediler, dedik sabitleyiciyi açmış araba fırıl fırıl dönerken seyircileri selamlıyordur :hehe:
koy seko sana zahmet valla sevinirim
23-10-2011, 21:26
Kanatsız kırmızı Evo 9'da iyi gitti baya.Baya bi alevliydi arka taraflarda :)
Painkiller
23-10-2011, 21:27
Valla süreleri bilmem ama benim için günün birincileri ARS2000 ve plakasını hatırlayamadığım mavi Subaru'dur.:)
cengiz üngör
23-10-2011, 21:27
Maaşallah tüm araçlara çok keyifli bi gündü EP3.ler beni benden aldı muhteşem sesleriyle GURkan.ı zaten sölemeye gerek yok Maaşallah...:) kazasız belasız herkese...:)
Arif seni daha önce benzeten olmuş muydu bu adama :D
koy seko sana zahmet valla sevinirim
O zaman bi tanesi benden gelsin :) en iyi turum: Korfez Pisti (57.477) RX-8 R3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=I7S_twnI8sE)
ardacngns
23-10-2011, 21:30
cok guzel bır organızasyondu bugra abımı burdan tebrık edıyorum
bugun en begendıklerım arasında yekta,gurkan,bora evo 9 ıle ve subaru kullanıcısı cok guzel kullandılar
cok keyıflı oldu elımden gelenı yaptım dıyemıcem arka taraf benım ıcın kabus gıbıydı
arac ıcı cekım vıdeolarını en yakın zamanda eklıcem ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız
evo subaru çekişmesi yekta doğu çekişmesi oldukça başarılıydı nerdeyse 4wd araçların sürelerine yetişen görünmeyen kahraman erel kardeşime de tebrikler :) keyifli gündü güzel eğlendik ama çok yorucu oldu :(
Ben yarın ekleyeceğim çok yoruldum
Kamera ters çektiği için laptopuda ters çevirmem lazım izleyebilmek için :hehe: Bunu nasıl düzeltirim?
cok guzel bır organızasyondu bugra abımı burdan tebrık edıyorum
bugun en begendıklerım arasında yekta,gurkan,bora evo 9 ıle ve subaru kullanıcısı cok guzel kullandılar
cok keyıflı oldu elımden gelenı yaptım dıyemıcem arka taraf benım ıcın kabus gıbıydı
arac ıcı cekım vıdeolarını en yakın zamanda eklıcem ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız
bence günün en başarılılarından biriydin helal olsun herkes o kadar dengede tutamazdı turbo s2000 yi:icon_tup: hiç mütevazi olma organizasyona ilgiyi arttıran en önemli etkendin :icon_tup:
tebrikler yine buğra yıldırım sonlarda biraz sıkışıklık olsada agrıyan her uzvuma ragmen güzeldi :D. doğu yekta subaru vs evolar gayet iyidi heleki son seansta yektanın bol kıvılcımlı fren iptalli best time ını yapması ve kanatsız evonun kol boyu aleviyle bi 3-5 saniye karanlıgı aydınlatması güzeldi bu güzel kadroya mz4 üde görmek yakışırdı :)
Emre İlbi
23-10-2011, 21:37
O zaman bi tanesi benden gelsin :) en iyi turum: Korfez Pisti (57.477) RX-8 R3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=I7S_twnI8sE)
çok güzel maşallah, RX8 keyifli alet :D
Arif seni daha önce benzeten olmuş muydu bu adama :D
yok başkan ilk defa senden duyuyorum :D
ademsezer
23-10-2011, 21:40
organizasyonda büyük emeği olan bugrayı ve yarışan arkadaşları tebrik ediyorum.ars2000 ardayı ayrıca tebrik ediyorum direksiyonu haddin den fazla iyi yanına oturmakda nasip oldu saolsun.ars2000 in hakkını werdiğini düşünüyorum
23-10-2011, 21:42
Ben yarın ekleyeceğim çok yoruldum
Kamera ters çektiği için laptopuda ters çevirmem lazım izleyebilmek için :hehe: Bunu nasıl düzeltirim?
movie maker çeviriyor
İlk seansta bir tane impreza döndü mavi , sonraki seanslarda yoktu..
Bayağı iyidi , iyi alkış aldı ama sonradan yoktu..Nazar değdi herhalde :D
çok guzel bi gundu gerçektende emegi gecen herkeze çok tesekkur ederm araçların hepsi iyidi ama AMG ve KIRMIZI S2000 bizi alevlendirdi onlara ayrıca tesekkr ederm
cook keyifli bir organizasyondu..
içerdeki araçlar kadar otoparktaki araçlarda fenaydı :) Amg 63 - Tork Garaj Subaru - Turbo S2000 Faworilerimdi :D
hakangunister
23-10-2011, 21:46
Çok güzel bir gündü. Emeği geçenlere teşekkürler.
çok temiz ve sistemli bir organizasyon oldu emeklerinize sağlık :icon_tup:
Ekurtoglu
23-10-2011, 21:53
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
cok sey kacırdık sanırım :)
bu arada cekilen 3 resimden 2 tanesinde ya supra ya s2k var. digerlerinin canı yok sanırım
SekoLive
23-10-2011, 22:07
cok sey kacırdık sanırım :)
bu arada cekilen 3 resimden 2 tanesinde ya supra ya s2k var. digerlerinin canı yok sanırım
istedğin araç varsa yükliiym hepsi var.
neuspeed_mert
23-10-2011, 22:08
Organizasyonda Emeği geçen, katılımcı olan, izleyen herkese teşekkür ediyorum. Tüm katılımcı arkadaşları tebrik eder kazasız belasız günlerde sürmelerini dilerim.
Polo GTI-Supra-cok seslı olan Subi ;) - 1M-ıcı yapılı Evo...
Cok mu oldu :(
LUTFU CNGNS
23-10-2011, 22:12
Çok güzel bı gündü emegi gecen herkeze teşekkürler
Orjinal yürüyeni ve coilover olmadan vsa siz turbo s2000 bu kadar tutulurdu
Seni tebrik ederim kardesim .
Emre İlbi
23-10-2011, 22:13
Siyah STI fotosu hiç yok sanırım,
birde Beyaz GC8 fotosu lütfen :)
Cüneyt abinin Supranın daha fazla fotosu, çok şey istedim sanırım :D
SekoLive
23-10-2011, 22:16
attıgım fotolara tekrardan bakın sanrım dediklerinizin hepsi var
SekoLive
23-10-2011, 22:25
MZ4 yokmuydu serkan?
ankaradaki basar beyin aracı diyorsan sanrım yokdu merak ettiklerimzde oda vardı malesef göremedm
hala suprayı görücem diye gidip pistte görememenin hayal kırıklıgını yaşıyorm :( :D
_muhaRRem
23-10-2011, 22:36
basar13 dizel 3.20 ile gelmişti , galiba tr deki pistlere dizelle geliyor :)
Yahu incar videoları hiçmi yok bide süreler nedir :)
BlackEmperor
23-10-2011, 22:44
güzel gazlamış tebrikler ....
japanese
23-10-2011, 22:55
Siyah STI fotosu hiç yok sanırım,
birde Beyaz GC8 fotosu lütfen :)
Cüneyt abinin Supranın daha fazla fotosu, çok şey istedim sanırım :D
Merhaba ben siyah Sti Sercan Varol :) fotoğraflar gelicek inşallah :D
japanese
23-10-2011, 22:57
Organizasyon'da bizler için bolca ter döküp hiç rahat yüzü görmiyen sürekli başının etini yediğim Buğra ve Oytun'a ve harika şekilde organize olmuş ekibine sonsuz teşekkür ederim 2,5 sene aradan sonra harika bir dönüş oldu ;)
berkay_aydin
23-10-2011, 22:58
ankaradaki basar beyin aracı diyorsan sanrım yokdu merak ettiklerimzde oda vardı malesef göremedm
hala suprayı görücem diye gidip pistte görememenin hayal kırıklıgını yaşıyorm :( :D
Ben girişte gördüm 3 serisi bir bmw vardı..
SekoLive
23-10-2011, 23:00
berkay ben göremedm eminmisin mz4 gördüğne sorulan araç 3 serisi değil okuduysan
Organizasyonda Emeği geçen, katılımcı olan, izleyen herkese teşekkür ediyorum. Tüm katılımcı arkadaşları tebrik eder kazasız belasız günlerde sürmelerini dilerim.
Cobra hoş duruyor, süre olarak ne çıktı? Ekstra bişeyler var mı araçta?
-Polo GTI'yi kullanan arkadasi tebrik ediyorum.Pilotaji da bence cok guzeldi.Otomobil ise cok dengeliymis.Piste cok yakismisti.
Organizasyon ise gayet guzeldi.Tum emek verenlere tesekkurler.Ellerine saglik.
Teşekkür ederim kendim ve GTI adına.. :)
kickboxer
23-10-2011, 23:12
berkay ben göremedm eminmisin mz4 gördüğne sorulan araç 3 serisi değil okuduysan
senin arabayi gördüm girerken çok hoşuma gtti maşallah
çok güzel organizasyondu şu kapaklarımı takıp hemen katılmak istiyorum
güzel bir organizasyondu gün boyu ortaydık keyifle izledik devamının gelmesi dileğiyle
birçok resim çektim en kısa zamanda paylaşırım sizlerle
Çok güzel bir organizasyondu... Organize eden, yarışan, izlemeye gelen herkezin eline ayağına sağlık.
neuspeed_mert
23-10-2011, 23:33
Cobra hoş duruyor, süre olarak ne çıktı? Ekstra bişeyler var mı araçta?
Teşekkürler 1dk küsüratlı sanise tam olarak bilmiyorum. K&N filtre kiti ve kat iptali mevcut. Üzerindeki lastikler nekadar iyi olsada pistte tutunamadım ayrıca sarmaya başladığı andada ABS iptal oluyor buyüzden birkaç defa spin attım. Sonuç itibariyle yeni pist güzel organizasyon :icon_tup:
Oğulcan cok hakimsin arabaya ancak çok shiflockla mücadele etmişsin. O süreleri kazansan temiz 56sın :icon_tup: masallah , beklediğim rx8 performansı ...
Yalcin54
23-10-2011, 23:38
Emeği geçen herkeze tşkler.. Çok güzel bir organisazyondu.
edo typer
23-10-2011, 23:54
bugracım tebrıkler.. katılan arkadaslarında ellerıne saglık..
rx8 ıncar cok begendım masallah fakat cok kaymıs sankı:)
Eve daha yeni girebildim. Cok guzel bir organizasyon oldu, basta bugra olmak uzere tum ekibe elinize saglik demek istiyorum. Yarin uzun uzun konusuruz ama seyircinin bir kismi cidden efsaneydi... :)
Ben gt30 ile fazla buyuk gelirim diyordum ama yanlis dusunmusum, bir dahakine zuzuyu getirecegim. İcim gitti herkes gazlarken...
Juggernaut
24-10-2011, 00:07
Güzel gündü hazırlayanlara ve katılanlara teşekkürler.
Araç sahiplerinden videoları bekliyoruz.
Kusursuz bir organizasyondu, emegi gecen herkezi tebrik ederim. Benim bugune kadar gordugum en sorunsuz, en kaliteli izmit ozel organizasyonuydu. Bugra ve ekibine tekrardan cani gonulden tesekkur ederim butun arkadaslarim adina.
yeni pistte drift yasak vb. sözler geçmişti . gri M3 ün denemelerine kimse bişey dememiş anlaşılan . sevindirici haber . bir dahaki organizasyona S13 le katılbilirim inşallah fırsat olursa.
kaç tur attı araçlar acaba ortalama ?
Kusursuz bir organizasyondu.. Emeği geçenlere teşekkürler özlemişiz körfezi :)
Çok güzel organizasyondu,emeği geçenlere teşekkürler.Orda olmak büyük zevkti..
basar13 dizel 3.20 ile gelmişti , galiba tr deki pistlere dizelle geliyor :)
evet benimde gözlerim onu aradı ama ? org çok güzel geçmişe benziyor maşşallah araçlara hepsi birbirinden güzel
alper_pug
24-10-2011, 01:15
Başarılı bir organizasyondu , emeği geçenlere teşekkürler.
Favorim ilk etaptaki mavi subaruydu , gerçekten ortamı canlandırdı ars2000 ile beraber.
cok keyifli bir organizasyondu. Devami gelicek ins. Piste katilmakdigima cok pisman oldum. Bidahaki organizasyonda katilimci olucam ins. Herkezin eline ayagina saglik.
efsane geri döndü.
Buğra yaparda kötü olurmu yav :heyoo: emeği geçen tüm ekibe tebrikler.
Katılımcılarada tebrikler :icon_tup:
BUĞRA kardeşim sen ve ekibine tebrikler çok eğlendik ve oldukça sorunsuzdu devamını beklyoruz :)
Terten gordum desem yeridir:D
Göki,ZD
Emegi gecen herkese, ozellikle bugraya, saha ekibine ( gokinin cani cikti ), katilimcilara tesekkur ederim. Super bir organizasyondu. Cok eglendim, arabayi da tanimis oldum, ilk 5 li de yavas dondum, boralar da talihsizlik yasadi.. Ikinci 5 de arabaya alistim 58 dondum, arka virajlari biraz calisirsam 56-57 donebilirim saniyorum, tabi arabadan muzik tesisatini filan sokmem lazim.
Ucuncu 5 liye cikamadim, fan musuru headersa degdi, allahtan farkettim, orada gelip bana yardim eden gursele, sanirim hakan ustaya cok tesekkur ederim. Zuzunun bazi eksikleri varmis, son turlara cikamadim, ama en kisa zamanda arabayi cillop gibi yapacagim.
çok güzel bir organizasyondu.katılmadığıma pişman oldum.emeği geçen herkesin eline ayağına sağlık