PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pist Günleri Serisi 2011 / 23 Ekim 2011 Pazar @ İzmit Körfez Pisti

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6

FiReWaLL
24-10-2011, 08:05
emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

Özellikle GUR 86 , AR s2000 shov ları ile , subaru lar ise eksozları ile neşe kattı yarışa , tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürler :)

tool
24-10-2011, 08:06
yeni pistte drift yasak vb. sözler geçmişti . gri M3 ün denemelerine kimse bişey dememiş anlaşılan . sevindirici haber . bir dahaki organizasyona S13 le katılbilirim inşallah fırsat olursa.

kaç tur attı araçlar acaba ortalama ?

fotolara gore bu gayet yan durumda?

http://c1110.hizliresim.com/q/s/3z1p.jpg

SekoLive
24-10-2011, 08:06
senin arabayi gördüm girerken çok hoşuma gtti maşallah

çok güzel organizasyondu şu kapaklarımı takıp hemen katılmak istiyorum

:) çok teşekkür ederim

bu arada otopark kafama cok takılmstı fakat kafamda kurdugm gibi bişeyle karşılaşmadım arabamı yola bıraktım döndüğümdede cok gözüme batan bişi yokdu araba tozla kaplanmıstı sadece :) sanrım kimsede aksilik yaşamadı bu konuda.

bu arada m3 nezaman dirft denedi biz göremedik attıgı spini kurtarmak için bi 360 döndüğünün dsında

gurcell
24-10-2011, 08:08
Emegi gecen herkese, ozellikle bugraya, saha ekibine ( gokinin cani cikti ), katilimcilara tesekkur ederim. Super bir organizasyondu. Cok eglendim, arabayi da tanimis oldum, ilk 5 li de yavas dondum, boralar da talihsizlik yasadi.. Ikinci 5 de arabaya alistim 58 dondum, arka virajlari biraz calisirsam 56-57 donebilirim saniyorum, tabi arabadan muzik tesisatini filan sokmem lazim.

Ucuncu 5 liye cikamadim, fan musuru headersa degdi, allahtan farkettim, orada gelip bana yardim eden goksele, sanirim hakan ustaya cok tesekkur ederim. Zuzunun bazi eksikleri varmis, son turlara cikamadim, ama en kisa zamanda arabayi cillop gibi yapacagim.

Sana ben yardım ettim Ozan :) Usta'da İzmir'den Kadir usta idi... :)

nitrO_Oxide
24-10-2011, 08:10
Çok güzel bi organizasyondu eline saglık bugra abi :)

06 sti ve fn2 typer bizi bizden aldı :D

by_hayali
24-10-2011, 08:12

Arda'nın s2000 ni unutma :D

FiReWaLL
24-10-2011, 08:15

Evet FN2 yi unutmuşum bende Pistin yanında olanlar görmüştür , eksoz iptaldi , yolcu kapısının hemen altından dışarı boru ile çıkartmış , mükemmeldi :)

SekoLive
24-10-2011, 08:20
xoray abinin cok güzel bi pozu var elimde :D duyuyormsn koray abi :hehe:

XoR
24-10-2011, 08:21
Buğra ve tüm ekip elinize sağlık, son derece sorunsuzdu organizasyon.

Sağdan soldan fırlayan hiç bir apaçinin bulunmaması takdire şayandı :)

tool
24-10-2011, 08:22
Buğra ve tüm ekip elinize sağlık, son derece sorunsuzdu organizasyon.

Sağdan soldan fırlayan hiç bir apaçinin bulunmaması takdire şayandı :)

senin wagon girmedi mi_?

hakotech
24-10-2011, 08:22
benim eski caprio meheme 3 gelmişmiydi oraya arkadaşlar bılgısı olan varmıdır :)

XoR
24-10-2011, 08:24
xoray abinin cok güzel bi pozu var elimde :D duyuyormsn koray abi :hehe:

Kalb kalbe karşı Seko bak aynı anda yazmışız pm'le gelsinde görelim :D Stlegal'de çok güzel bi fotoğrafımı çekmiş saolsun :D

özgür67
24-10-2011, 08:26
:) çok teşekkür ederim

bu arada otopark kafama cok takılmstı fakat kafamda kurdugm gibi bişeyle karşılaşmadım arabamı yola bıraktım döndüğümdede cok gözüme batan bişi yokdu araba tozla kaplanmıstı sadece :) sanrım kimsede aksilik yaşamadı bu konuda.

bu arada m3 nezaman dirft denedi biz göremedik attıgı spini kurtarmak için bi 360 döndüğünün dsında

serkan arabanın rengi gerçekten dikat çekiyor.2-3 araba arkasına çekmiştim
Ayrıca benim çekindiğim noktada otoparktı ama şükür sorun yaşamadım inşallah kimsede yaşamamıştır.

XoR
24-10-2011, 08:27
senin wagon girmedi mi_?

Yetişmedi başkan bu hafta bitirebilecez arabayı ancak.

Asimos
24-10-2011, 08:29
S2000 arkasında sanki topatar warmış gibi patlıyodu :D

Bu arada kapı altından egzosu çıkan type-r da beni benden aldı:D

Tunç
24-10-2011, 08:31
harika bir gün geçirdik ve inanılmaz yorulduk organızayonu duzenleyen yarısan ızleyıcı sponsor herkese tesekkurler..

C63 AMG aralarında noktaydı ardından S2000
Evo ve subarular çok çekişmelydi

Typerlar arasında Dou kardesımı ayrı tebrık edıyorum

Ranthor
24-10-2011, 08:32
Sana ben yardım ettim Ozan :) Usta'da İzmir'den Kadir usta idi... :)

Benim kafa bayagi iyi heralde kirk yillik gursele goksel, kadir ustaya hakan usta demisim bravo

SekoLive
24-10-2011, 08:35
koray abi fotolar evde aksam inş :) atıcam komik fotolara :D

özgür teşekkür ederim :)

bu arada dou yu yazmayı unutmusm sanrım en tatlı ses dounun typerdan cıkıyordu pilotajıda cok cok iyidi. süre olarak bilmiyorm ama typerlar içinde en hızlısıydı gözle gördüğüm :) maşallah. bileğine sağlık

edit: focusda cok cok iyi yatırdı kaldırdı arabayı virajlarda :) bu arada miata bizdenbirisininmiydi? oda sessiz ve hızlıydı :)

FiReWaLL
24-10-2011, 08:41
ayrıca , focus un virajlara giriş ve çıkışıda mükemmeldi , onunda şöförünü tebirk etmek lazım

H22Power
24-10-2011, 08:41
10.yıl gazi koşusunda best time Süleyman Atlı ile Gülbatur'a ait 55.346sn :D
Göki nin hakkını ödeyemeyiz tek kişilik dev kadro resmen
Organizasyon şahane idi teşekkürler Buğra Yıldırım & Oytun Öztümer ve ekibi ;)

sulhi
24-10-2011, 08:48
buğracım sana cok teşekkür ederim...

Yogi
24-10-2011, 08:54
çok güzel bir gündü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederım

sonuçları liste olarak görebileceğimiz bir yer warmıdır?

clioGT
24-10-2011, 08:55
biz çok uzun kalamadık ama amg yi ve turbo s2k yı canlı izledim, yetti:D

SekoLive
24-10-2011, 08:57

geç geldin otoparka doğru giderken uzakdan gördüm jeepi :D derinlerden bi foto çektim senide :D

clioGT
24-10-2011, 08:58
geç geldin otoparka doğru giderken uzakdan gördüm jeepi :D derinlerden bi foto çektim senide :D

olm sen tam spycamcisin he

korkulur senden:D
nirde foto?

valla dün benim çok sıkışıktı.
sabah halısaha, ardından izmite, ardından floryada cenaze vardı oraya...

XoR
24-10-2011, 09:05

30 saniye gördüm ve sırra kadem bastınız :D gelip ateş alıp gittiniz nerdeyse :)

kaanpoyrazoglu
24-10-2011, 09:08
Güzel organizasyon için emeği geçen herkeze teşekkürler..

clioGT
24-10-2011, 09:08
30 saniye gördüm ve sırra kadem bastınız :D gelip ateş alıp gittiniz nerdeyse :)

valla duramadım koray hiç
totalde 1 saat-1saat 15 dk filan durabildim zaten... ateş ala ala dolaşıp döndük zaten geri:)

SekoLive
24-10-2011, 09:09
fotoları aksama inş atms olacam herkese :) evde malesef fotolar :D
gördüğümü cektim yaw... ilk foruma üye oldugumda giderdik kimse foto çekmezdi sonra dönüste okurdum benim foto yok onun foto yok yazılarını o yüzden elimden geldiğince cekerim iyi kötü denk geleni :)

YavuzNaz
24-10-2011, 09:10
çok güzel organizasyondu, emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim, izlemektan çok keyf aldığım araçlar vardı, eve geldim 40 derece ateş ile sabahı zor ettim biraz üşüttüm sanırım, körfez dönüşü otobanda DJ plaka polo ile 57 plaka 190 mercedes ile arasında bişiler oldu adam sanırım polisi felan aradı ilerdede kırmızı corsa ile poloyu emniyette ekip aracı ile gördüm, geçmiş olsun yanımda hanım olmasa idi mercedes ile çok güzel uğraşırdım maganda herif.

SekoLive
24-10-2011, 09:12
yavuz abi bende emniyette gördüm onları foto çekiyolar sanmstım keşke dursaymısız.... hatta kırmızı corsa uzun bi süre emniyetten cıkamadı kamyon yol vermedi sanrım geçsin diye bayağa bi yan yana gittiler.

onursumer
24-10-2011, 09:18
dünden beri anca foruma girebiliyorum gerçekten çok güzel bir organizasyondu çok keyif aldım

oraya mangal şart :D

Maxiboost
24-10-2011, 09:26
Sanirim resmi hakemler gec kaldiklari icin gec start verildi :( onun haricinde hersey cok keyifliydi. Goki zaten adamin dibi x2. Adamin elinden hersey geliyor :D her yere kosturdu. Emegi gecen herkesin ellerine saglik :) Bugra & Oytun aldiginiz o asiri onemleri neden yaptiginizi gelen halki gorunce anladim :D Tecrube boyle birsey herhalde ellerinize saglik. Gurcell abiyle ismen olmasada tanistim pistte cok iyi biri :) abi yazdigin gibi zuzuyu getir bence sendeki istek disardan baya baya belli oluyordu :D 1m gercekten guzel bir arac, fren sistemine ve calismasina hayran kaldim. Duzluk sonundaki frenaji gorunce sasirdim :) cidden cok kisa surede yavasliyor. Arda zaten ARS2000 ile mest etti herkesi ayaklarina saglik :) GUR86 tebrikler araca hakimiyetin cok iyi, guzel goruntuler izlettin. Yekta kardesim sana kirbaci vurdukca hizlandin ehheh :D eneste cok guzel gazladi bence. Fakat benim yeni pistten anladigim kadariyla cidden fren sistemi cok onemli ve bazi virajlarin puf noktasi var. Eger o virajlar cozulurse sureler ciddi iyilesiyor. Evoyla cikan Bora'ya (yamulmuyorsam) tebrikler o time trial gazini hissettirdi adam. Cok guzel kullandi evoyu eminim bir kac ufak degisiklikle suresini asagi ceker cok rahat. Bau batuyada tebrikler drag, time trial her yere giriyor ve oldukca basarili :)

kurtbil
24-10-2011, 09:30
Uzun uğraşlar sonucu 59lu rakamları görebildim. Poloya fren koysalar daha güzel rakamlar yakalayabilirdim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sivas'tan geldiğimize değdi.. :)

poloyu merakla bekliyordum.araba pist icin uygun sen arabaya daha da uygunmussun:) frenler konusunda ibizalarda onceki kasanin seatsport 4 potlu frenlerini kullaniyorlar 312mm.2 potlusu mk1 tt,mk1 leon topsport,fr,mk1 s3,mk4 ibiza cupra tdi bunlarin hepsi ayni frenleri kullaniyorlar.cikma olarak sadece kaliperleri takip ebc disk balata ile daha tatminkar olur bence.bir dahaki organizasyon boyle bir kombinasyonla cok daha iyi sureler goruceginden suphem yok:)

YavuzNaz
24-10-2011, 09:31
sekobi sıkıntı olacağı belliydi peş peşe gittik biraz önümde oldu yani adam abuk sabuk frene basmalar otoban ortasında sağ sol yapmalar felan, dediğim gibi dua etsin benim yanımda hanım vardı, selavat getirtirdim ona.

Dou
24-10-2011, 09:32
koray abi fotolar evde aksam inş :) atıcam komik fotolara :D

özgür teşekkür ederim :)

bu arada dou yu yazmayı unutmusm sanrım en tatlı ses dounun typerdan cıkıyordu pilotajıda cok cok iyidi. süre olarak bilmiyorm ama typerlar içinde en hızlısıydı gözle gördüğüm :) maşallah. bileğine sağlık

edit: focusda cok cok iyi yatırdı kaldırdı arabayı virajlarda :) bu arada miata bizdenbirisininmiydi? oda sessiz ve hızlıydı :)

teşekkürler :)

en iyi zamanım 57.055 idi sanırım

bir dahaki çıktığımda frenlerimi güçlendirip hedefim 56 nın altına inmek kısmetse, bazı noktalarda çok erken basmak zorunda kalıyordum frenin canı çıktığı için

nitrO_Oxide
24-10-2011, 09:40
Arda'nın s2000 ni unutma :D

Evet oda super :) acılıstaki DBS yede tesekkurler bizi kendimize getirdi :D

JOCCO
24-10-2011, 09:54
poloyu merakla bekliyordum.araba pist icin uygun sen arabaya daha da uygunmussun:) frenler konusunda ibizalarda onceki kasanin seatsport 4 potlu frenlerini kullaniyorlar 312mm.2 potlusu mk1 tt,mk1 leon topsport,fr,mk1 s3,mk4 ibiza cupra tdi bunlarin hepsi ayni frenleri kullaniyorlar.cikma olarak sadece kaliperleri takip ebc disk balata ile daha tatminkar olur bence.bir dahaki organizasyon boyle bir kombinasyonla cok daha iyi sureler goruceginden suphem yok:)

Döner dönmez araştıracağım. Mutlaka bir iyileştirme yapmak lazım. Günlük kullanımda frenlerin kötü olduğu belliydi ama pistte bu sıkıntı tavan yaptı. İnşallah bi dahaki organizasyona kadar bu işi halletmiş olacağım.. :)

Selcuk_RoL
24-10-2011, 10:02
Sureler ne Zaman aciklanicak acaba bellimi?

BoraÇİFTÇİ
24-10-2011, 10:21
Evoyla cikan Bora'ya (yamulmuyorsam) tebrikler o time trial gazini hissettirdi adam. Cok guzel kullandi evoyu eminim bir kac ufak degisiklikle suresini asagi ceker cok rahat. Bau batuyada tebrikler drag, time trial her yere giriyor ve oldukca basarili :)
Tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı Teşekkür ederim.
Aracımızı henüz hazırlıyamadığımız halde bu kadar güzel süreler çıkarmamız bizi gayet sevındırdi orjinal ilk günki lastikleri ,orjınal amirtisör,orjinal turbo ve 20 dakkada inen sağ arka lastiğimize göre geyat hızlıydık.Aracın sahibi Canberk ve namıdeğer Drahte hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyoruz bizi destekleyen ve bu güzel günü geçirmemize vesile olan bütün arkdaşlarımıza teşekkürler.

isyfuat
24-10-2011, 10:30
sıralama nasıl oldu lıstevarmı benmıgoremedım yoksa

Brs_eg
24-10-2011, 10:35
körfezi özlemişiz resmen.organisayon gyt başırılıydı.
göki bütün pit alanını toplardı,ordan oraya koştu.koçum bnm :D

tüm araçlar gyt güzeldi.

turbo s2000 kulakların , gürkanda gözlerin pasını sildi :)
arka alanda s2000,supra,k20swap b.aktepe'nin araçlarıda çok güzeldi.maşallah hepsine kazasız belasız inş.

grkm
24-10-2011, 10:44
fren olayına söyle özet vereyim .. Yekta dibine kadar bitirmis frenlerini ...

XoR
24-10-2011, 10:45
Bugün yayınlanacak süreler,

Pist Günleri – Official » Süreler (http://www.pistgunleri.com/sureler/)

Bu şekilde yazılmış official web sitesinde

Boost Up
24-10-2011, 10:46

bir dahaki çıktığımda frenlerimi güçlendirip hedefim 56 nın altına inmek kısmetse, bazı noktalarda çok erken basmak zorunda kalıyordum frenin canı çıktığı için

3. seansta daha iyi dönemedin mi beeeeee

bu ara üst tribunde fena bir muhabbet duydum. 2 seans turları atılırken m1 ile c63 amg cıkacaktı. yandakılerın dedıgı sey ise "116 ile c180 çıkıyo la yaramaz"

Utku
24-10-2011, 10:46
Güzel bi organizasyondu bide üşüye üşüye izlemeseydik herşey mükemmeldi ARS C63 Ve o ateş eden gri jantlı STİ olayı bitirdi DBS herkeze başlıyo buraya bakın dedi m1 fevkalade döndü polo gtida sessiz sedasız olsada pistte bende varım diyenlerdendi kısaca seyircisinden Buğra Yıldırımına herkeze tebrikler :)

Sabah polisle muhabbet ederken benle KOZ m3'e doğru bunlar katılsa nolur diye çoluk cocuk gırgırı yapan 35 plaka sti lı tayfayada hala bişey söylemiyim o ufak boylu kardeşimiz görürse kendi bişeyler çıkarsın

M3CSL
24-10-2011, 11:03

süren ve pılotajın cıdden ıyıdı tebrık ederım.

iyi dileklerde bulunan arkadaşlara tesekkurler, sıganlar gayet keyıflıydi direksıyon tepkısı kuvvetlı ve kısa sasılı araçlar avantaj sağladı mini gibi,frenaj gercekten onemlı oldugunu hıssettırdı bazı virajlarda, arka denız tarafına doğru olan virajda 2 kere topraga cıktm kafa cıddı gıdıyor sora araba hızlancak dıye canı cıktı:hahaha:

-ER-
24-10-2011, 11:08
Bazı kulelerde fotoğraf çeken arkadaşlar vardı ?
o fotoğrafları nerede görebilicez ?
yada diğerlerini boşverde kendi fotolarımı istiyom :D :D

Eyüp
24-10-2011, 11:14
3. seansta daha iyi dönemedin mi beeeeee

bu ara üst tribunde fena bir muhabbet duydum. 2 seans turları atılırken m1 ile c63 amg cıkacaktı. yandakılerın dedıgı sey ise "116 ile c180 çıkıyo la yaramaz"

Bu muhabbete bende şahit oldum :D c63'e adam helal olsun , çok güzel yapmış diye anlatıyordu :hahaha:

34tb9544
24-10-2011, 11:27
fren olayına söyle özet vereyim .. Yekta dibine kadar bitirmis frenlerini ...

Gözlerim seni aradı ama :(

Honda Type_R
24-10-2011, 11:30
birileri su sureleri eklesede gorsek yaw gusel sonuclar cikmis ortaya

SekoLive
24-10-2011, 11:30
dışarıda ki c 63 brabus modifiyeli beyaz amgyi gören varmı yada fotosunu cekebilen? Z plaka

Eray Yümsel
24-10-2011, 11:31
en iyi süreleri bilen yokmu yaw güzel org olmuş uyudum evde gelemedim :D

Ome_RS
24-10-2011, 11:36
Eger bidahaki organizasyona kadar crx i satmaz ve daha iyileştirmiş olursam bende katılmayı cok isterim cok güzel bir gün oldu :)

otimli
24-10-2011, 11:36
cok guzel bı organizasyondu emegi gecen herkeze tesekkurler

her ne kadar pıste 100 metre kala o2 sensorum bozulsada guzeldı :D

Ome_RS
24-10-2011, 11:37
dışarıda ki c 63 brabus modifiyeli beyaz amgyi gören varmı yada fotosunu cekebilen? Z plaka

onu görmedimde körfezin bütün sokakları arabaya doydu o an sayım yapılsa degeri en yüksel ilçe cıkardı panamerasına kadar gördüm ben

Eyüp
24-10-2011, 11:38

Dışardada çok güzel arabalar vardı , sokak arasında Golf R :)

Sefa_vts
24-10-2011, 11:41
en iyi süreler

35 plaka subaru 52.xxx
Canberk evo ile 52.xxx (powered by bora) :D
Orhan usta(tork garaj) sti ile 54 lü bişi
HB sti 54 lü yaptı
Cemil evo IX mr ile oda 54 lü bişi yaptı galiba 55 de olabilir aklıma gelenler
Yekta mesela 56.3 yaptı o aklımda en hızlı FF oldu

SiMaO
24-10-2011, 11:50
Müthiş bi organizasyondu emeği geçen herkeze öncelikle teşekkürler...
ilk başta dbs ve sus paslarımızı sildi...
tüm araçlar çok güzeldi
amg ve s2000 favorilerimdendi.
süreleri bende merak ediyorum

neothenew
24-10-2011, 11:59
Çok keyifli organizasyon oldu, emeği geçenlere teşekkür... Ben de stock Megane 1.4t 130 bg - Michelin Energy Saver lastiklerle ilk çıkışta berbat zaman yapsam da ikinci çıkışta piste azıcık alışınca süreyi 1:03.02'ye indirebildim... Daha iyisi olur mu, süspansiyon ve lastik değişikliği aracı ne seviyede etkiler önümüzdeki aylarda göreceğiz:)
Aracın + ve - lerini görmek için çok uygun bir ortamdı. Harika araçlar vardı piste çıkan ve izlemesi çok keyifliydi...

Dou harikaydı, focusun pilotajı çok iyi görünüyordu, subarular ise süperdi...
C63 AMG'nin seyir zevkine ise paha biçilemezdi...

Emeği geçen herkesi tebrik ederim...

Tholl-ga
24-10-2011, 12:09
Tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı Teşekkür ederim.
Aracımızı henüz hazırlıyamadığımız halde bu kadar güzel süreler çıkarmamız bizi gayet sevındırdi orjinal ilk günki lastikleri ,orjınal amirtisör,orjinal turbo ve 20 dakkada inen sağ arka lastiğimize göre geyat hızlıydık.Aracın sahibi Canberk ve namıdeğer Drahte hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyoruz bizi destekleyen ve bu güzel günü geçirmemize vesile olan bütün arkdaşlarımıza teşekkürler.

senin yaninda malatyali co-pilotun yoktu hans ciftci :d
drahte ile pit-crew olarak 2.seans rize zamanini cikarmanda yardimci olduk baş barmakla hahahah :D

EMG
24-10-2011, 12:19
olsun:D
2. turlardaki suren bence iyiydi. sesinin ve gidisinde masallahi var en son kaca dusurdun sureyi?

yok ya ben beğenmedim kendimi, son turda aha iyi süre çıkıcak dedim şanzıman patlak verdi şansıma mıçiim :)

1.02 sanırım en iyi süre

30 liralık balata ve patlak arka amortsörlerle time trial yapılmazmış bunu anladım :hahaha:

BoraÇİFTÇİ
24-10-2011, 12:21
senin yaninda malatyali co-pilotun yoktu hans ciftci :d
drahte ile pit-crew olarak 2.seans rize zamanini cikarmanda yardimci olduk baş barmakla hahahah :D

Ab dugen meckghaim dil abdunk perfomsnghch ...

ardacngns
24-10-2011, 12:26
Çok güzel bı gündü emegi gecen herkeze teşekkürler
Orjinal yürüyeni ve coilover olmadan vsa siz turbo s2000 bu kadar tutulurdu
Seni tebrik ederim kardesim .

saol abicim arac içi çekimi izledıgınızde ne kadar ugras verdıgımı goruceksınız nıtto gıbı lastık bıle yetmedı

aracımın guclu olması tıme trıal ıcın ıyı olmadı yıne de kendı aracıma gore basarılı goruyorum kendımı

ardacngns
24-10-2011, 12:31
bence günün en başarılılarından biriydin helal olsun herkes o kadar dengede tutamazdı turbo s2000 yi:icon_tup: hiç mütevazi olma organizasyona ilgiyi arttıran en önemli etkendin :icon_tup:

yorumun ıcın tesekkur ederım kardesım

organizasyonda büyük emeği olan bugrayı ve yarışan arkadaşları tebrik ediyorum.ars2000 ardayı ayrıca tebrik ediyorum direksiyonu haddin den fazla iyi yanına oturmakda nasip oldu saolsun.ars2000 in hakkını werdiğini düşünüyorum
bugra abi yapmasaydı bu organızasyonu bu kadar guzel gecmezdi arac bası 3 tur olsaydı daha iyi olurdu bence gösteri araclarına zaman kalmadı

yorum ıcın saol baskanım

Tholl-ga
24-10-2011, 12:32
Ab dugen meckghaim dil abdunk perfomsnghch ...

yaah naturlich ich bin zvaynin sana sôveynen her havin dibaynen hans

-ER-
24-10-2011, 12:33
yok ya ben beğenmedim kendimi, son turda aha iyi süre çıkıcak dedim şanzıman patlak verdi şansıma mıçiim :)

1.02 sanırım en iyi süre

30 liralık balata ve patlak arka amortsörlerle time trial yapılmazmış bunu anladım :hahaha:

işte 306 geçicem die tırmaladın bebeğim ama olmadı :p

EMG
24-10-2011, 12:36
işte 306 geçicem die tırmaladın bebeğim ama olmadı :p

piste giderken yoldaki surat ifaden paha biçilmezdi yavrum ahahhahah

Yogi
24-10-2011, 12:36

1.02 sanırım en iyi süre

emre çok büyük masraf yoktur umarım

Enes-x
24-10-2011, 12:38
saol abicim arac içi çekimi izledıgınızde ne kadar ugras verdıgımı goruceksınız nıtto gıbı lastık bıle yetmedı

aracımın guclu olması tıme trıal ıcın ıyı olmadı yıne de kendı aracıma gore basarılı goruyorum kendımı

Bro sen değilde bi başkası kullansaydı spin atmaktan 2 dakikanın altına inemezdi :D Bence harikaydın :icon_tup: Herkesi mest ettin ya o bile yeter :)

-ER-
24-10-2011, 12:40
piste giderken yoldaki surat ifaden paha biçilmezdi yavrum ahahhahah

ben 80
yiit 70
Berk 125
=275 kg
GTi =1200kg

Sen 150
80
=230
GSi = 1100kg fabrika verisi birde seninki arkası komple söküktü hadi 40 at diyelim

geçmen normal değil mi tatlım deniyeceğiz acele etme ;) :D :D :D :D

Alicanrs
24-10-2011, 12:40

merakla bekliyorum araç içini :) büyük zevkle izleyeceğim :)

SekoLive
24-10-2011, 12:41
arda biz sen cıkmadan her tur 1 - 2 spin atar diye düşünüyorduk aracın gücü ve arka itişden dolayı maşallah iyi hakim oldun resmen bi büyük içip sapıtmadan sofradan kalkanlar gibiydin bileğine sağlık :)

erel sen piste cıkıp ilk vites atışında frene basıyormuydun :) 2 cıkısındada stop lambaların yandı şaşırdık napıyorsn diye :)

Kakus
24-10-2011, 12:43
Resimlere baktımda basar13 nickli arkadaşımızın (abimizin) z4'ünü göremedim. Supra'da tur atıcak sanıyordum. Favorilerimden bir RX8'i görebildim.

-ER-
24-10-2011, 12:44
arda biz sen cıkmadan her tur 1 - 2 spin atar diye düşünüyorduk aracın gücü ve arka itişden dolayı maşallah iyi hakim oldun resmen bi büyük içip sapıtmadan sofradan kalkanlar gibiydin bileğine sağlık :)

erel sen piste cıkıp ilk vites atışında frene basıyormuydun :) 2 cıkısındada stop lambaların yandı şaşırdık napıyorsn diye :)

evet onu herkez sordu, yok benim nedenini bulamadığımız debriyaj a basınca sapıtan bir stop lambalarım var :D
heralde pedalın dibine kadar bastığım için frenin zımbırtısını tetikliyor ve stop lambalarımı yakıyor :D

CooLeqenD
24-10-2011, 12:44
en iyi süreler

35 plaka subaru 52.xxx
HB sti 54 lü yaptı

Sefa abi gidiceğini biliyordum Face'den yazdım sana ama görmedin galiba :( Neyse sağlık olsun birdahakine inşallah :)

EMG
24-10-2011, 12:45
emre çok büyük masraf yoktur umarım

olsada alıştık artık şanzımana harcamaya :D

ben 80
yiit 70
Berk 125
=275 kg
GTi =1200kg

Sen 150
80
=230
GSi = 1100kg fabrika verisi birde seninki arkası komple söküktü hadi 40 at diyelim

geçmen normal değil mi tatlım deniyeceğiz acele etme ;) :D :D :D :D

ahahhahah bak ben otu boku bahane edip pistte benden hızlı oldugunu inkar etmiyorum bi şekilde hızlıydın benden kaynaklı olsada :Dotobandada sen inkar etme çamurcu herif :D

EMG
24-10-2011, 12:46
evet onu herkez sordu, yok benim nedenini bulamadığımız debriyaj a basınca sapıtan bir stop lambalarım var :D
heralde pedalın dibine kadar bastığım için frenin zımbırtısını tetikliyor ve stop lambalarımı yakıyor :D

powered by PEJO :hahaha:

mmustu
24-10-2011, 12:47
Çok güzel organizasyondu,emeği geçenlere teşekkürler.Orda olmak büyük zevkti..

nası yani ??

sekooo fotolarımmm nerdee

-ER-
24-10-2011, 12:48
olsada alıştık artık şanzımana harcamaya :D

ahahhahah bak ben otu boku bahane edip pistte benden hızlı oldugunu inkar etmiyorum bi şekilde hızlıydın benden kaynaklı olsada :Dotobandada sen inkar etme çamurcu herif :D

yaaav hajı işte düz yol şöförü değiliz anladın mı adamım :D :D :P

tamam la deniyek sonra hem ben bişiler yaptğımda referans olur.
yiitle pek anlayamıyorum arkamda kalıyor hep mesafeye dönüp bakmak uğraştırıyo :D
sen en azından biraz daha yakında kalırsın ayna hizasında falan :P :D

BoraÇİFTÇİ
24-10-2011, 12:58
yaah naturlich ich bin zvaynin sana sôveynen her havin dibaynen hans

Biegen natulig bichen slckgen zivay dah bayer munich bavaria.. Dumaynen atmayinzen diesel factory nonzi gitmeyuz

GC8 GT
24-10-2011, 13:01
Sabah polisle muhabbet ederken benle KOZ m3'e doğru bunlar katılsa nolur diye çoluk cocuk gırgırı yapan 35 plaka sti lı tayfayada hala bişey söylemiyim o ufak boylu kardeşimiz görürse kendi bişeyler çıkarsın

siz kulak misafiri olduysanız onların suçu ne? :) ayrıca o tayfa birinci olduğundan az-çok ukalalık yapmaya hakları var bence :)

EMG
24-10-2011, 13:01
yaaav hajı işte düz yol şöförü değiliz anladın mı adamım :D :D :P

tamam la deniyek sonra hem ben bişiler yaptğımda referans olur.
yiitle pek anlayamıyorum arkamda kalıyor hep mesafeye dönüp bakmak uğraştırıyo :D
sen en azından biraz daha yakında kalırsın ayna hizasında falan :P :D

eyvallah eyvallah 3.5 senedir öğrenememişim GSi ile gazlamayı:D :D

bi 10 boy hızlan öyle gel :cool:

Ö.öztüRk
24-10-2011, 13:25
çok güzel geçmiş orda olmak isterdik trabzon çok uzak kalıyor bir dahaki sefere inşallah katılacam. Emeği olan herkezin ellerine sağlık bütün araçlara kazasız belasız .

ukku
24-10-2011, 13:46
turbo s2000 incar video en çok merak ettiklerimden :)
bi de süreler açıklansa iyiydi :)

JOCCO
24-10-2011, 13:48
siz kulak misafiri olduysanız onların suçu ne? :) ayrıca o tayfa birinci olduğundan az-çok ukalalık yapmaya hakları var bence :)

Yine de mütevazi olmakta fayda var.. ;)

M3CSL
24-10-2011, 13:48
en iyi süreler

35 plaka subaru 52.xxx
HB sti 54 lü yaptı

35 plaka subaruda slıck vardı canberk evoda varmıydı acaba?
slıcksız 55 civarı ciddi güzel..

ukku
24-10-2011, 13:49
Yine de mütevazi olmakta fayda var.. ;)

tebrikler siz de gayet iyiydiniz :icon_tup:

SekoLive
24-10-2011, 13:51

ben yarışma kurallarında , ödüllerinde v.b. bişeyde öyle bi hak kazanacaklarını okumadım piste gittim ordada kimse sölemedi... talihsiz bi yorum yapmıssın...

Mr.K
24-10-2011, 13:57
nası yani ??

sakaciktan :D

mmustu
24-10-2011, 13:58
sekooooooooo :D

SekoLive
24-10-2011, 14:02
mustu abi 10 a yakın fotorafın var belki fazlası aksama gidince sana pm olrak linklerini atıcam :)

Day Walker
malesef gelemedim özel nedenlerden dolayı güzel bir gün olmuş bi sonrakine inş. geleceğim :)

mmustu
sağol bebişim :D

by_hayali
24-10-2011, 14:04
sakaciktan :D

ulan diyorum olsa kesin görürdüm kabasakalı :D
üzülmüştüm tam görüşemedik diye ama bedenin burda değilmiş haha :D

XoR
24-10-2011, 14:10
sekooooooooo :D

Ula her yerde çektiğim fotoğrafı kullanıyosun :D

mmustu
24-10-2011, 14:13
Ula her yerde çektiğim fotoğrafı kullanıyosun :D

güzel çekmişin :D sağol dadlım

kelalper
24-10-2011, 14:17

Bunlar çıksa ne olur çıkmasa ne olur ne demek ben onu anlamadım. Herkes oraya iddia için gitmiyor eğlenmeye arabasını görmeye gidiyor. O zaman size sormazlar mı kardeşim hem slick lastiklerin var amortisörün GT30 turbon cartın curtun tolyenin var hem de start finish sonundaki S i düz atlayarak 52.1 yapıosun 2007 den beri aynı lastikleri kullanan yürüyen herşeyi orjinal turbosu orjinal viraj atlamayan Evo ile hemen hemen aynı zamanı yapıyorsun.Biri 52.1 diğeri 52.7. O zaman senin pistte ne işin var diye sorarlar adama ama kimsede sormadı.

XoR
24-10-2011, 14:22
güzel çekmişin :D sağol dadlım

Tırt kesmişsin bak ben yeni bir tane editledim e36 ile facebook'u kessss :D

onursumer
24-10-2011, 14:23
yanlışlıkla falan benim resmimi çeken varmı ? haha :D

ef186
24-10-2011, 14:28
Arkadaşlar ,

Başta Bu mükemmel günü sizlere sunmamızı sağlayan

Ana Sponsorumuz budasepete.com 'a ,

Sponsorlarımız EcuFast'e, Mutlu Lastik'e, BRK Motorsports'a, Megachips'e, Teknik Servis'e Çok teşekkür ederiz .

Gün içinde bizlerler beraber koşturan ter akıtan bu organizasyonun mükemmel geçmesi için elinden gelen herşeyi yapan Başta Ortağım ve canım kareşim Oytuna, Gün boyu durmak bilmeden pit alanının hakimi gökiye ve Tüm Dostlarıma teker teker teşekkür ederim iyiki varsınız .

Gelelim organizasyon detaylarına ;

1800 biletli seyirci , 400 özel davetli ve sponsor ,90 katılımcı ve katılımcı yakını , 70 personel ile 2360 kişinin içinde bulunduğu dev gibi bir organizasyondan anlımızın akı ile çıktık.

40 otomobilin piste çıktığı bu organizasyonumuzda hiçbir kaza,hiçbir olay ,hiçbir güvenlik açığı yaşanmadı .

izmit körfez ilçesi otoban gişeleri itivariyle yoğun bir trafik ve yoğunluğa şahit oldu .Şöyleki gün sonuna doğru il emniyet müdürü de organizasyonumuza teşrif ederek bizleri yaptığımız organizasyonun düzen ve tertibi için tebrik etti sağolsunlar.

Bizler bu gün için yaklaşık 2 ay dur durak bilmeden çalıştık sizler için en iyisini en düzenlisini en kurallı ve tertiplisini yapmaya çalıştık çünki bizler sizlerin en iyisini hakettiğinizi düşünüyoruz .

Katılan tüm katılımcılarımıza , İzlemeye gelen tüm seyircilerimize , desteğini esirgemeyen Güvenlik güçlerine ve bizleri yorumlarıyla onurlandıran tüm dostlarımıza kendi adıma ve PistGünleri Serisi adına Çok teşekkür ederim .

Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM

-ER-
24-10-2011, 14:44
elinize emeğinize sağlık diyeyim bende herrşeyden memnun kaldım tek derdim ayaklarımın ağrısı :D ve yorgunluğum.

Onur typer
24-10-2011, 14:45
herkesın yuregıne saglık cok guzel bı gun olmus bellı kıskandım vallahı gurkanım yıne yapmısın yapıcagını :)

dark ghost
24-10-2011, 14:51
Bunlar çıksa ne olur çıkmasa ne olur ne demek ben onu anlamadım. Herkes oraya iddia için gitmiyor eğlenmeye arabasını görmeye gidiyor. O zaman size sormazlar mı kardeşim hem slick lastiklerin var amortisörün GT30 turbon cartın curtun tolyenin var hem de start finish sonundaki S i düz atlayarak 52.1 yapıosun 2007 den beri aynı lastikleri kullanan yürüyen herşeyi orjinal turbosu orjinal viraj atlamayan Evo ile hemen hemen aynı zamanı yapıyorsun.Biri 52.1 diğeri 52.7. O zaman senin pistte ne işin var diye sorarlar adama ama kimsede sormadı.

@utku;

utku selam emre ben yaşım 24 bekarım memnun oldum:)O tayfada bende vardım ve 40yaşlarında yaşca büyük ustamızda mevcuttu.seni tanımam etmem.herkes kendi arasında konuşur.siz konuşmuyor musunuz?bunu duyupta burda yazmak ne için ki?

Ben kendimi tarif edeyim uzun boylu sakallı bıyıklı kesik eldivenli olandım:D benden mi duydun?böyle çoluk çocuk muh. demek ayıp olmuyor mu? ben ne yorumlar duydum bizim subaru için pistte biliyor musun?onları mı yazmam lazım onlarda mı çoluk çocuk oluyor?

keşke o an deseydin o kelimeyi söyleyen kardeşimize'kardeşim ayıp olmuyor mu bu yorumlar' diye.biliyorum ki orada biterdi bu konuşma.herkes duyduğunu yazsa buraya çöplüğe döner burası.demek istediğim kimseyi küçümsemeyeceğimiz.zaten biz kimiz ki birisini küçümseyelim?bu hafta arabayı yetiştirmek için evlerimize gece yarıları bazende sabaha karşı giriyorduk biliyorum ki sizlerde öylesiniz.umarım iyi niyetimi anlatabilmişimdir utku.ayrıca o küçük arkadaş hasta bmw'cidir:)

@kelalper;

ismini bilmiyorum o yüzden bu şekilde hitap ediyorum.Tabiki herkes eğlenmeye,iyi vakit geçirmeye geldi oraya kalkıp izmirden geldik 7kişi ne ödül ne kupa ne bişey için.zaten yoktu amaç eğlenmekti.

biraz bilgi vereyim araç hakkında.araçta 'gt30' yok.stock wrx amort. var ve 3.5cm yay var sadece.2-3seanslarda katkı koyduk ve boostu biraz açtık başka da bişey yapmadık.ilk senası boost çok kısıktı çünkü.tabiki sorarlardı ama hakemlerde dahil kimse birşey sormadı.yarışta evo sürücü değiştirdi onuda sorarlardı böyle bir kural var mı yok mu bilmiyorum ama kimse sormadı.çokta önemli değil ki zaten biz çıkıpta kendimizi 1.ilan etmedik ki?daha süreler yayınlanmadı.evet o 's' virajını batu düz geçmek zorunda kalmış.hakemlerin yönetimin kararını bilmiyorum bizim için çokta önemli değil 1.-2.-3-4.vsvs olmak.

iş şuna gelmesin 'evoda slick taksaydı,batuda sürücü değiştirseydi vs vs.

talihsiz birşeye kulak misafiri olunmuş gelinen noktaya bakın.bu arada eren yorumun pek hoş değil kusura bakmada:)

''Biri 52.1 diğeri 52.7. O zaman senin pistte ne işin var diye sorarlar adama ama kimsede sormadı.''' şimdi bu yorumun üstüne ben ne diyimki?Ne tartışılabilinir ki?

Benim yazacağım bu kadar utku umarım anlatabilmişimdir kendimi.kötü bir niyet yok ve bizi-beni böyle tanımanı kesinlikle istemem.tekrardan yazıyorum umarım iyi niyetimi yazdıklarımdan çıkarabilirsin.iyi günler dilerim. gerisini araç sahipleri yazar artık.

dixi
24-10-2011, 14:53
emeğinize sağlık buğracım.

life is life
24-10-2011, 14:54
Arkadaşlar ,

Sponsorlarımız EcuFast'e, Mutlu Lastik'e, BRK Motorsports'a, Megachips'e, Teknik Servis'e Çok teşekkür ederiz .

Gün içinde bizlerler beraber koşturan ter akıtan bu organizasyonun mükemmel geçmesi için elinden gelen herşeyi yapan Başta Ortağım ve canım kareşim Oytuna, Gün boyu durmak bilmeden pit alanının hakimi gökiye ve Tüm Dostlarıma teker teker teşekkür ederim iyiki varsınız .

1800 biletli seyirci , 400 özel davetli ve sponsor ,90 katılımcı ve katılımcı yakını , 70 personel ile 2360 kişinin içinde bulunduğu dev gibi bir organizasyondan anlımızın akı ile çıktık.

40 otomobilin piste çıktığı bu organizasyonumuzda hiçbir kaza,hiçbir olay ,hiçbir güvenlik açığı yaşanmadı .

izmit körfez ilçesi otoban gişeleri itivariyle yoğun bir trafik ve yoğunluğa şahit oldu .Şöyleki gün sonuna doğru il emniyet müdürü de organizasyonumuza teşrif ederek bizleri yaptığımız organizasyonun düzen ve tertibi için tebrik etti sağolsunlar.

Bizler bu gün için yaklaşık 2 ay dur durak bilmeden çalıştık sizler için en iyisini en düzenlisini en kurallı ve tertiplisini yapmaya çalıştık çünki bizler sizlerin en iyisini hakettiğinizi düşünüyoruz .

Katılan tüm katılımcılarımıza , İzlemeye gelen tüm seyircilerimize , desteğini esirgemeyen Güvenlik güçlerine ve bizleri yorumlarıyla onurlandıran tüm dostlarımıza kendi adıma ve PistGünleri Serisi adına Çok teşekkür ederim .

Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM

bu güzel gün için teşekkürler...:icon_tup:

Utku
24-10-2011, 15:02

gereklı cevabı arkadaslar vermıs sana

Heyecanlı kardesımızın bagıra bagıra soyledıgı o lafa kulak mısafırı olunmaz arabamın camları kapalıyken duyduk onu sende bıraz erdemlı ol dogruyla yanlısı ayırt et

basar13
24-10-2011, 15:08
Bugra Yildirim a yakisan bir organizasyondu. Tekrardan tesekkurler.

Z4M pist gunu icin hafif bir rollcage bile yetistirdim fakat maalesef getirmek nasip olmadi.

Gelen araclarin kaliteside pilotlarinda seviyesi cok yuksekti.

Bugracim sure listesinde aracimi 320d olarak degisebilirsen sevinirim.

edo typer
24-10-2011, 15:10

atlanılan kucuk bır ayrıntı evoyu suren bora.. bu 2 aractan sonraki dereceler 55ten devam edıyor. batuyu tebrık ederım boranın onunde derece yaptıgı ıcın wrx suspansıyonu ıle...batu cıddıye almıs slıck takmıs dıye tebrık edılmelı:icon_tup: 1.ye sorulmaz pıstte ne ısın var dıye:)

EM-RE
24-10-2011, 15:30
Bosverelim beyler bu muhabbetleri

Butun araclar cok iyiydi

Favori araclarim

Peak evo rs
35 plaka sti
Ars2000 kanki

Herkesi trbrik ederim.
Bi daha org. da yer alirsam gopegin basina gelenler gelsin ahahaha

Selamlar kabasakal :D

Göki,ZD

GC8 GT
24-10-2011, 15:34
o dostumuzun soylemlerini disa vurmasini onaylamiyorum. ama eminim size duyurmak istememistir. bi an enerji patlamasi yasamis olmali :) fakat disa vurmasini onaylamiyorum derken, hakli bulmuyorum demedim. ordaki cogu araca bi dunya para, emek harcanmis. tribunun onunden at arabasi gibi degil, f16 gibi gecen araclari izlemek istiyo seyirciler. kimse alinmasin da benzer dusunceleri draglara dizel araclariyla katilanlara karsi da yasiyorum. ben kendimi biliyorum. aracimi biliyorum. bu pistin ve etkinligin bana gomlek gomlek fazla geleceginin de farkindaydim. ve hic heveslenmedim bile.

Onrcn
24-10-2011, 15:37
Bu gunu cok bekledim ama cok geciktiniz askerden de katilamadim. Bu kadar basarili gececegini tahmin ediyordum ama bugra geldigimde organizasyon olmazsa yakarim seni :)

y@sin
24-10-2011, 15:42
Çok güzel organizasyon oldu.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ars S2000 arda kardeşim fazlasıyla hakkını verdi onun olması ayrı bir hava kattı piste.1M favorilerimden pilotajını çok beğendim gayet iyi döndü.Bora'yı zaten söylememe gerek yok.Dou kardeşim'de gayet başarılıydı pilotajı olsun aracının sesi olsun en beğendiklerimden :)

Piste izleyici olarak katıldım pişmanım aslında :) Bu arada pist dışına aracımı park ettim.Sibop kapaklarını kim arakladıysa kendisine burdan çok selamlarımı iletiyorum :)

by_hayali
24-10-2011, 16:03
Bosverelim beyler bu muhabbetleri

Butun araclar cok iyiydi

Favori araclarim

Peak evo rs
35 plaka sti
Ars2000 kanki

Herkesi trbrik ederim.
Bi daha org. da yer alirsam gopegin basina gelenler gelsin ahahaha

Selamlar kabasakal :D

Göki,ZD

o değil de gopeğe ne olmuş :D

GUR86
24-10-2011, 16:03
Begenen yorumlayan herkese tek tek tesekkur ederim. amacimiz keyif almakti yeterince aldigimizi dusunuyorum. pisttede cok eglendim amac zaten keyif almakti. herkesin eline ayagina koluna saglik..

arfy
24-10-2011, 16:09

o gri bmw'nin sahibi benim .. 1. oldunuz yada oldular diye bana ukalalık yapma hakkını kim veriyor pek anlayamadım ? aslında sizde haklısınız alçak gönüllülük herkesin sahip olamayacağı bir erdemdir..

o dostumuzun soylemlerini disa vurmasini onaylamiyorum. ama eminim size duyurmak istememistir. bi an enerji patlamasi yasamis olmali :) fakat disa vurmasini onaylamiyorum derken, hakli bulmuyorum demedim. ordaki cogu araca bi dunya para, emek harcanmis. tribunun onunden at arabasi gibi degil, f16 gibi gecen araclari izlemek istiyo seyirciler. kimse alinmasin da benzer dusunceleri draglara dizel araclariyla katilanlara da karsi yasiyorum. ben kendimi biliyorum. aracimi biliyorum. bu pistin ve etkinligin bana gomlem gomlek fazla geleceginin de farkindaydim. ve hic heveslenmedim bile.

insanlar böyle organizasyonlara birazda araçlarını tanımak için geliyor.. ülkemizde her şehirde en az 1-2 pist olup ve bunlarada kafanıza göre giriş yapamadığımız için her organizasyon altın değerinde .. şahsen ben aracımı sadece drift için aldım , hayatımda ilk defa arkadan itiş bir araç bindim .. pistede aracım nerde kayar , nasıl kayar , direksiyon ne tepkiyi verir görmek için geldim .. finiş düzlüğüne çıkış harici yani herkesin gördüğü yerler hariç arka taraflardaki virajların hepsini aracımı zorlayarak yani kaydırmaya çalışarak döndüm.. 1 kere bile süreye oynamadım .. amacımda aracımı görmekti zaten .. aracımda nitekim egzos yada filtrede yoktu .. F16 değil egzoslu bir anadol kadar bile ses yoktu .. katıldım diye kimseye hesap vermek zorunda değilim ..

ayrıca biz sanırım para yerine öpücük veriyoruz ? yada parayı ağaçtan topluyoruz harcaması kolay oluyor ? emek yerine de börek harcıyoruz :)

sizin gözünüzdeki yeriyle allah inşallah herkese slick lastikli devasa turbolu soba bacalı egzoslu araçlar nasip ederde herkes time trial yada drag keyfini yaşar inşallah ;)

yarışmaya katılan bütün araçları ve sürücülerini özellikle organizasyon ekibini canı gönülden tebrik ederim...

not: kimseyle tartışma niyetinde değilim bişey yazılsada cevap yazmayacağım..

Owner89
24-10-2011, 16:15
otoparkın orda bolca cocuk vardı senin kapaklarda birinin bisikletindedir:D

initial-D
24-10-2011, 16:26
tüm araçların best time listesi var mı?

Mehmet Gazihan
24-10-2011, 16:31
Arkadaşlar ,

Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM

Megachips adına Çok Teşekkür ederim Buğra, Gerçekten iyi iş çıkardın..

Devamını bekliyoruz.. Hep beraber !

Sebring
24-10-2011, 16:31
Sureleri bekliyoruz.

Oytun
24-10-2011, 16:32
tüm araçların best time listesi var mı?

Bugün içerisinde www.pistgunleri.com da yayınlanacak

initial-D
24-10-2011, 16:32
Bugün içerisinde yayınlanacak

sağolasın:)

@Lp2
24-10-2011, 16:34
Bugün içerisinde Pist Günleri – Official (http://www.pistgunleri.com) da yayınlanacak

ne zaman kardaş

Brs_eg
24-10-2011, 16:34
Eski halinde time-trial yapmış cok kişi var yeni pist sizce nasi olmus ? videolara bakilinca 1-2 viraj ya var ya yok sürekli curbların üzerinde arabalar.belki videolar beni yaniltiyordur.asfalt-org-yenilenmesi fln herşey süper.tasarım farklılıkları olarak soruyorm.

Mehmet Gazihan
24-10-2011, 16:42
pistin son ceyreği önceye gore çok çok hızlı..

Start düzlüğü sonu olusturulan S bölümü düz geçmeye cok müsait.. yarısın basında oralarda kuka vardı, bazı arkadaslar onları trasladı sagolsunlar..

Arda ya denk geldi biri, bir diğeride Onura sanırım.. ciddi hasar veriyormus gormus olduk..

japanese
24-10-2011, 16:44
Eski halinde time-trial yapmış cok kişi var yeni pist sizce nasi olmus ? videolara bakilinca 1-2 viraj ya var ya yok sürekli curbların üzerinde arabalar.belki videolar beni yaniltiyordur.asfalt-org-yenilenmesi fln herşey süper.tasarım farklılıkları olarak soruyorm.

Start Finish düzlük sonuna eklenen yeni viraj çok başarılı olmuş ve arka S virajlarına giriş hazırlığı niteliğinde olmuş ayrıca pistin sonuna eklene S 'de çok keyif katmış acaip hoşuma gitti tur zamanım 58.450 Siyah STİ Stock oğlu Stock :D

Brs_eg
24-10-2011, 16:47
Start Finish düzlük sonuna eklenen yeni viraj çok başarılı olmuş ve arka S virajlarına giriş hazırlığı niteliğinde olmuş ayrıca pistin sonuna eklene S 'de çok keyif katmış acaip hoşuma gitti tur zamanım 58.450 Siyah STİ

tşkler.

sanırım en net fikri bidakine girmekle elde ederim :)

japanese
24-10-2011, 16:51
tşkler.

sanırım en net fikri bidakine girmekle elde ederim :)

inşallah :)

Enes 54
24-10-2011, 17:10
Buradan buğra abiye ekibine ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim çok keyif aldığım bi organisazyon oldu özellikle RC Lemans ve Cooperı izlerken çok keyif aldım virajları çok iyi aldı her ikiside fakat bence SuS 69u oturduğu yerde değilde virajları alırken izlemeyi beklerdim ;)

SekoLive
24-10-2011, 17:12
bu arada mehmet plakanın sonu 42 olarak foto koymustun plaka bi haftada 2 kere mi değişti? yada 42 olan plaka başka aracına mı ait ?

EM-RE
24-10-2011, 17:13
Bugün içerisinde Pist Günleri – Official (http://www.pistgunleri.com) da yayınlanacak

kanka pide nin çıkışı kötü oldu ya ahuahauha

Göki,ZD

bu arada mehmet plakanın sonu 42 olarak foto koymustun plaka bi haftada 2 kere mi değişti? yada 42 olan plaka başka aracına mı ait ?

SUS 42 nin önceden yakalaması varmış, emniyet geri aldı 69 verdi..

Göki,ZD

M3CSL
24-10-2011, 17:15
Pistin ilk ceyregı yanı arka duzluge gelmeden oncekı kısmı cok guzel, ondan sora duzluk fazla uzun geldı yanı ordakı genıs vıraj(viraj bile denmez) bıraz daha keskınlestırılebılırdı, yanı lımıtte gırılebılırdı, son ceyrekte gayet keyıflı saglı sollu s ler filan.. genel olarak beğendim yani, izmire göre filan çok çok daha başarılı arabanın yol tutusunu daha çok ortaya çıkarıyor.

Yağmurda çok keyifli driftler yapılır:D

MUTLU RAFİ
24-10-2011, 17:23
Güzel bir pist günleri serisindede hem sponsor hem yarışmacı olarak güzel bir gün geçirdik organizasyonu düzenliyen buğra ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır bir dahaki pist serisi günlerinde görüşmek üzere ....rafi mutlu

UGR_16
24-10-2011, 17:24
Organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım,
profesyonelce hazırlanmış keyifli bir gün oldu!
Pist eskisine göre pilotaja daha çok bakan bi pist olmuş.
175hplik aracımla 57.9küsür derece yaptım sanırım!
Katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum sorunsuzca bir gün oldu:icon_tup:

JOCCO
24-10-2011, 17:29
tebrikler siz de gayet iyiydiniz :icon_tup:
Teşekkürler, kuzenimle beraber izlemişsiniz siz de.. :)

pistin son ceyreği önceye gore çok çok hızlı..

Start düzlüğü sonu olusturulan S bölümü düz geçmeye cok müsait.. yarısın basında oralarda kuka vardı, bazı arkadaslar onları trasladı sagolsunlar..

Arda ya denk geldi biri, bir diğeride Onura sanırım.. ciddi hasar veriyormus gormus olduk..

Aynen o hacıyatmazlardan kurtulmak lazım acilen..

ukku
24-10-2011, 17:33
Teşekkürler, kuzenimle beraber izlemişsiniz siz de.. :)

Kuzen muhabbetleri duyduysa epey eğlenmiş olmalı, biz gecesinde hiç uyumadığımızdan sarhoş gibiydik, inanılmaz eğlendik :D

Neyse, GTI'a da maşallah :)

kickboxer
24-10-2011, 18:03
burdan kafadan kayıyor bak bak bak diyen gokhanoluga seslenıyorm:D en iyi süreyi stock frenli amortsorlu wrx yapmıs(sti da ) değil :D öpüyorum kacaman v8cıyık

JOCCO
24-10-2011, 18:16
Kuzen muhabbetleri duyduysa epey eğlenmiş olmalı, biz gecesinde hiç uyumadığımızdan sarhoş gibiydik, inanılmaz eğlendik :D

Neyse, GTI'a da maşallah :)

Onlar da gece 800 km yol geldiler. Yabancılık çekmemişler sarhoşluk konusunda.. :)

<<buğra>>
24-10-2011, 19:27
Arif seni daha önce benzeten olmuş muydu bu adama :D

david guetta'ya benziyor demesen anlamazdım arifin kim olduğunu :)

Boost Up
24-10-2011, 19:49
piste katılan siyah c4, piste gitmeden önce oldukça fuzuli hareketler yaptı. her kimse selam soyluyorum ona

<<buğra>>
24-10-2011, 19:54
Sabah bende oradaydım , piste çıkan araçların hepsi çok güzeldi fakat seyirciler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim , malesef ki bir apaçi akını vardı , en son Enes'in type-r a uçak motoru koyuyorlardı , Yekta'nın cooperın değiştirdiği ellerden bahsediyolardı ki ben bildim bileli araba Yekta'dadır , "önce ahmet abi leri almış sonra satmış tekrar geri almış sonra bir daha satmış , bu adamların arbaa muhabbetleri böyle"miş... vs gibi ıvır zıvır o. karı dedikoduları ve bilgisizlik diz boyu idi gelen seyirciler arasında. Saat 1 de döndüm ben günün devamını izlemedim bile :)

Ama organizasyonda kusur yoktu bence , arabalar pistteyken etraftakileri duymasam gayet keyifliydi... Çıkan araçların hepsine kocaman bir maşallah...

Bu milletin çekememesine de hiç anlam veremiyorum , çok kızıyorum...

Modifiye işinden soğutacak konuşmalar duydum desem yeridir yani...

Pistteki araçlar virajları dönerken el freni ile döndüklerini düşünüyorlardı... Ve öyle değil de nasıl dönüleceğini arbaanın nasıl kullanılacagını anlatıyorlardı birbirilerine..

Bütün seyirciler "Sebastian Loeb"müş de haberimiz yokmuş...

iyi hepsini bana aktarmamışsın anıl, konuşmalar yüzünden önce yerimizi değiştirdik sonra karşı tribünün apaçiliği yüzünden kaçmak durumunda kaldık, yüzü boyalı arkadaş on numaraydı :)

SekoLive
24-10-2011, 19:56
iyi hepsini bana aktarmamışsın anıl, konuşmalar yüzünden önce yerimizi değiştirdik sonra karşı tribünün apaçiliği yüzünden kaçmak durumunda kaldık, yüzü boyalı arkadaş on numaraydı :)

o arkadaşı özellikle fotoladık. :)

bu arada orda tanısamadık selam olsun benden ben okadar size teknik verdim gidip yer değiştiniz :D

<<buğra>>
24-10-2011, 20:02

bu arada orda tanısamadık selam olsun benden ben okadar size teknik verdim gidip yer değiştiniz :D

a.s. kardeşim tanışamadık, birdahaki sefere inşallah ;)

yer olsaydı sizin orada kalabilirdik, ikimizde sıkılınca çıktık anıl'la :)

cem
24-10-2011, 20:05
izmirden uçarak geldim ama sonlara yetiştim guzeldi yinede bugra varsa o iş kalite oluyor valla :)

hava cok soguk geldi la bugra&oytun onu da halledin bi dahakine :D

VTec_king
24-10-2011, 20:15
Organize eden görev alan katılan herkese çok teşekkürler özlemişiz
uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımıda gördüm
körfez pisti tekrardan hayırlı olsun

cembozbey
24-10-2011, 20:23
david guetta'ya benziyor demesen anlamazdım arifin kim olduğunu :)

valla benzio :D

e36 m3 oldugu için dikkat ettim bende ilk cıkısta 1 den sonra 2 duvar oldu heyecandan sanırım =)))

The_Doctor
24-10-2011, 20:23

Serkan Bnm Arabanında fotosunu Çekmişsin onu rica etsem mail atabilirmisin yüklediğin yerden alamadım foto hoşuma gitti arşivde dursun :D

SekoLive
24-10-2011, 20:26
doctor yeğenler cekmis araban cok güzeldi basıklıgıda efsaneydi :) mail atarsan atıyım sana

xor abi
mustu abi
haluk abi
stlegal cem abi
msn yada mail adresi pm atın özel çekimlerinizi atıyım

arfy
24-10-2011, 20:29
valla benzio :D

e36 m3 oldugu için dikkat ettim bende ilk cıkısta 1 den sonra 2 duvar oldu heyecandan sanırım =)))

günü 1 spin ve 1 vites kaçırmayla tamamladım :D aynen ilk pist deneyimim sonuçta ilk çıkışta oldukça heyecan vardı .. 1 den 2 ye geçirmek eziyet oldu :D

cembozbey
24-10-2011, 20:31
günü 1 spin ve 1 vites kaçırmayla tamamladım :D aynen ilk pist deneyimim sonuçta ilk çıkışta oldukça heyecan vardı .. 1 den 2 ye geçirmek eziyet oldu :D

olsun olsun surelerin kactı erken cıktım gelcektim tanısmayda baya kalabalıktı bizim ekip bidahakine artık surus deneyimleri nasıl bildigin sert araba dimi hiçcbir elektronik yol yardımı yok tamamen erkek işi :D

Göki,ZD
24-10-2011, 20:35
triko kazak :D:D:D

cem

arfy
24-10-2011, 20:36
olsun olsun surelerin kactı erken cıktım gelcektim tanısmayda baya kalabalıktı bizim ekip bidahakine artık surus deneyimleri nasıl bildigin sert araba dimi hiçcbir elektronik yol yardımı yok tamamen erkek işi :D

hiç süre kasmadım valla .. işin aslı aracı ilk defa zorladım , nerde kayar nerde tutar görmek için denedim yani .. son seans da bi süre kasmayı istedim ondada araba yürümedi noldu bilmiyorum ya araba çok ısındı ya debriyaj ben yokum dedi .. komple stock olunca araç :)

1.02 sanırım en iyi sürem .. bende gidip bakmadım :D

pesimist206
24-10-2011, 20:38
hiç süre kasmadım valla .. işin aslı aracı ilk defa zorladım , nerde kayar nerde tutar görmek için denedim yani .. son seans da bi süre kasmayı istedim ondada araba yürümedi noldu bilmiyorum ya araba çok ısındı ya debriyaj ben yokum dedi .. komple stock olunca araç :)

1.02 sanırım en iyi sürem .. bende gidip bakmadım :D

abıcım 2 tura kadar ızledım 3. ızleyemedım ama 2. turun sonlarına dogru pıstı cozmustun bıraz kassaydın belkı cok guzel sureler elde edebılırdın yınede bence gayet guzeldı :)

onun dısında gur86 turbo s2k ve degısık sesler cıkartan subaru benı benden aldı herseyı bırakıp canakkaleye gıdıp hormonsuz domates yetıstıresım geldı :D

cembozbey
24-10-2011, 20:38
bende öle gördum 1den aşşaga duser dedim 3.seansta egzs filtre hafif volan 6pack baskı balata ile bendeki 286 303 civarı olmustu bunlara bide yazılımla cok zevkli olur ama böle stok binme ses cıksın en azından =)))

UĞUR YUMAK
24-10-2011, 20:45
burdan kafadan kayıyor bak bak bak diyen gokhanoluga seslenıyorm:D en iyi süreyi stock frenli amortsorlu wrx yapmıs(sti da ) değil :D öpüyorum kacaman v8cıyık

Batunun bu konu ile ilgili cevabı şöyle olur sanırım" : ABİ HİÇ FREN YAPMADIĞIMDAN SORUN OLMUYOR :" :D:D:D

Batucum tekrar tebrik ediyorum.
Video varmıdır Batunun , bulamadım :(

ef186
24-10-2011, 20:47
piste katılan siyah c4, piste gitmeden önce oldukça fuzuli hareketler yaptı. her kimse selam soyluyorum ona

O C4 un sahıbı sıtemıze uyemıdır uye ıse nıckı nedır bılen varsa yazsın lutfen !

Boost Up
24-10-2011, 20:48
O C4 un sahıbı sıtemıze uyemıdır uye ıse nıckı nedır bılen varsa yazsın lutfen !

işin komik tarafı, bana salça olduğu yetmediği gibi gitti bide HPF M3 e salça oldu:D

ef186
24-10-2011, 20:49
doctor yeğenler cekmis araban cok güzeldi basıklıgıda efsaneydi :) mail atarsan atıyım sana

xor abi
mustu abi
haluk abi
stlegal cem abi

Cok ozel pozları varsa banada at bu lıstenın fotolarını :)

SekoLive
24-10-2011, 20:50
Cok ozel pozları varsa banada at bu lıstenın fotolarını :)

:D var buğra abi :D özellikle xor , stlegal&haluk abilerinki bayağa special

bir ikide tribün fotosu çekdim eğer işine yararsa onlarıda sana atabilrm mail verirsen

arda bu arada c4 okadar hard mı salca oldu pistte çok sakindi :) ufak tefek pist dönüsü gazlamaları normal karsılamak lazm kimseyi sıkıstırmadıysa.

ef186
24-10-2011, 20:52
işin komik tarafı, bana salça olduğu yetmediği gibi gitti bide HPF M3 e salça oldu:D

Yok dısarda ne yaptıgı benı ılgılendırmez ama organızasyon bıttıkten sonra herkes normal sekılde dagılırken pıt alanında el frenı cekmeye calısıp ılgınc hareketler yapmasından dolayı bırdaha yapılacak olan hıcbır etkınlıgımıze gıremıyecek kendısı !
Techte de bulursam banlıyacagım acık ve net !

dark ghost
24-10-2011, 20:54
Batunun bu konu ile ilgili cevabı şöyle olur sanırım" : ABİ HİÇ FREN YAPMADIĞIMDAN SORUN OLMUYOR :" :D:D:D

Batucum tekrar tebrik ediyorum.
Video varmıdır Batunun , bulamadım :(

batu'da sti brembolar mevcut.

Boost Up
24-10-2011, 20:55
:D var buğra abi :D özellikle xor , stlegal&haluk abilerinki bayağa special

bir ikide tribün fotosu çekdim eğer işine yararsa onlarıda sana atabilrm mail verirsen

arda bu arada c4 okadar hard mı salca oldu pistte çok sakindi :) ufak tefek pist dönüsü gazlamaları normal karsılamak lazm kimseyi sıkıstırmadıysa.

yok ya piste girmeden evveldi bu hareketleri. arabada 4 kişiydik geçemedide, sonra ben sağa geçince geçti gitti yanımdan. birde ne görelim, hpf m3 ün dibine dibine girmeye çalışıyo:hehe:

SekoLive
24-10-2011, 20:57
buğra abi bidaki organizasyonda belki bi brabus c63 gelebilir :)

ef186
24-10-2011, 20:58
Arkadaşlar ,

Tüm pist resmi zamanları yayınlanmıştır . Zamanlara sayfamızdan ulaşabilirsiniz .

Ome_RS
24-10-2011, 20:59
Serkan bizim fotoyuda atabilrmisin pm olarak :)

ef186
24-10-2011, 21:00
buğra abi bidaki organizasyonda belki bi brabus c63 gelebilir :)

Bekleriz ;)

Göki,ZD
24-10-2011, 21:00
bugra süreler için bi konu açıp kitle ordan devam edelim muhabbete burası miladını doldurdu :Da

ef186
24-10-2011, 21:02
gerek yok kanka siteye bakan görür zaten zamanları ;)

Boost Up
Dou burdanda tebrik ediyorum seni, helal olsun.

ef186
Tövbe et kafir

Puahahahahhahahha :D

GGN40
24-10-2011, 21:07
Basta Bugra abiye, start verilen yerdeki organızasyon ekibindeki abiler ve tüm ekibine tesekkur ederim. Gercekten harika bir organizasyondu. Bu kadar yorulmamıza cok cok degdi. Sadece 2 tur atabilmeme ragmen cok mutlu oldum. Aracımla ilgili yorum yapanlar için her birine cok tesekkur ederim, keske biraz 2. tur da gazlama firsatım olsaydı. Hayırlısı buymus, devamini heyecanla bekliyorum

arfy
24-10-2011, 21:07
ahanda :D 1.02 sanıyodum 1.01 miş en iyi sürem :D

Göki,ZD
24-10-2011, 21:14
Arkadaşlar ,

Tüm pist resmi zamanları yayınlanmıştır . Zamanlara sayfamızdan ulaşabilirsiniz .

Güncel
.......

997TT
24-10-2011, 21:16
Bugun Lastıklerımden kurtuldum!!!
Yahu ben acı cekıyormusum gercekten??? :(
Sankı aracım 50HP gucsuzlesmıs gıbı 2. vıtesde tutunuyor artık ;)
Bugra,ayaklarının agrısı gectımı?
Gok2 ıdı galıba,resmı tanısmadık ama 2 defa tesekkur ettım,3. yude borc bılıyorum,Bugra cok ıyı ekıp kurmussun,bır dahakıne 4/4 luk degıl 4/5 lik olur,kısmetse bende katılırım yıne...

997TT
24-10-2011, 21:19
Buarada sureler nasıl "bırden" 52 sec lere dustu?
Sıkanlar duzmu gecıldı?
Yada nedır,gercekten merak edıyorum,bırı aydınlatırsa sevınırım gercekten?

Göki,ZD
24-10-2011, 21:20
bende memnun oldum, ne demek abi ilk defa bi org. yer aldım(bi daha almam :D ) elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalıştım..

Low-Rider
24-10-2011, 21:24
Sıkanlar duzmu gecıldı?

muhtemelen düz geçildi ki pistte çekilen videoları izlerseniz az çok belli oluyor piste taşan topraktan:)

kickboxer
24-10-2011, 21:25
Basta Bugra abiye, start verilen yerdeki organızasyon ekibindeki abiler ve tüm ekibine tesekkur ederim. Gercekten harika bir organizasyondu. Bu kadar yorulmamıza cok cok degdi. Sadece 2 tur atabilmeme ragmen cok mutlu oldum. Aracımla ilgili yorum yapanlar için her birine cok tesekkur ederim, keske biraz 2. tur da gazlama firsatım olsaydı. Hayırlısı buymus, devamini heyecanla bekliyorum

ne oldu hayrola geçmiş olsun göremedim arabanı geç geldim biraz

Göki,ZD
24-10-2011, 21:29
ne oldu hayrola geçmiş olsun göremedim arabanı geç geldim biraz

avatarından yola çıkarak, yanılmıyorsam 11 kapı numaralı araç..( Frenler ile sıkıntı yaşadı)

pisti ilk costuran araç..

Eğer o araçsa fevkalede bi aracın var kardeşim seni ve garajını tebrik ederim..

GGN40
24-10-2011, 21:34
avatarından yola çıkarak, yanılmıyorsam 11 kapı numaralı araç..( Frenler ile sıkıntı yaşadı)

pisti ilk costuran araç..

Eğer o araçsa fevkalede bi aracın var kardeşim seni ve garajını tebrik ederim..

Tesekkur ederim abi evet 11 numaralı arac benimdi.

ef186
24-10-2011, 21:36
Sıkanlar duzmu gecıldı?

Iyı hatırlattın muratcım yazmayı unuttum .

3. Seans tur zamanlarında kesme var bır vırajda ozellıkle start fınıshden sonrakı uzerınde hacıyatmaz takılıydı bırkac arac onları kpartınca 3.Seansta aracların cogu bundan faydalandı tabı ...

Sonucta bır yarıs olmadıgından turlarını ıptal etmedık yazdık yoksa 3. Seansta hıc tur zamanı olmazde desek yerıdır :)

özgür67
24-10-2011, 21:40
Araban gerçekten çok iyiydi inanılmaz keyifliydi izlemek hatta yanimda izleyen birisi durumu kısaca özetledi "hay masallah impreza ciğer kusuyor"

dixi
24-10-2011, 21:46
belliydi o hacıyatmazların gideceği :)

GGN40
24-10-2011, 21:47
Araban gerçekten çok iyiydi inanılmaz keyifliydi izlemek hatta yanimda izleyen birisi durumu kısaca özetledi "hay masallah impreza ciğer kusuyor"

Cok tesekkur ederim sagolun :)

cembozbey
24-10-2011, 21:48
belliydi o hacıyatmazların gideceği :)

gök2 biraz görevi safsakladı o konuda... hacıyatmazların yanlarına gidip hiç bakmadı yatıyomu yatmıomu hacılar die

997TT
24-10-2011, 21:48

3. Seans tur zamanlarında kesme var bır vırajda ozellıkle start fınıshden sonrakı uzerınde hacıyatmaz takılıydı bırkac arac onları kpartınca 3.Seansta aracların cogu bundan faydalandı tabı ...

Sonucta bır yarıs olmadıgından turlarını ıptal etmedık yazdık yoksa 3. Seansta hıc tur zamanı olmazde desek yerıdır :)

Sanırım,start duzlugunden oncekı şikanda duz gecıldı cunku bu kadarcık kısa pıstte,vırgullerle savasırken,sanıyelerı sunnet ettırmek Olağan dısı olay ;)
Yarıs degıl tabıkı,haklısın hatta bunun ıcın ugrastım bazı yarısmacı pardon katılımcılarla ;) sadece referans olması acısından soruyorum.
Eee,bır dahakı ne zaman???

Göki,ZD
24-10-2011, 21:49
gök2 biraz görevi safsakladı o konuda... hacıyatmazların yanlarına gidip hiç bakmadı yatıyomu yatmıomu hacılar die

görev alanım değildi gardaş.. :cool:

Süleyman Hoşgel
24-10-2011, 21:51
o gri bmw'nin sahibi benim .. 1. oldunuz yada oldular diye bana ukalalık yapma hakkını kim veriyor pek anlayamadım ? aslında sizde haklısınız alçak gönüllülük herkesin sahip olamayacağı bir erdemdir..

Merhabalar ben Süleyman HOŞGEL o sizin ufak boylu dediğiniz ben sizin arabanız için söylemedim pistin dışında bulunan E90 320d olan stock olan arabamız için söyledim onun porschesi bunun ferrarisi şunun gallardosu için cümle kurmak bizim işimiz değil bunu ilk önce söylemek isterim :) izmir'den izmit'e ukelalık için gelmedik amacımız yarışmak eğlenmek ve tecrübe sahibi olmaktı ve bizim için gerekli olan tecrübeyi bilgiyi ve en önemlisi dostlar kazandık bu bizim için yeterli.Beni tanımadığınız için bu tür yorumlar yapmanız gayet normal o yüzden fazla konuşmaya gerek yok ayrıca ben ve arkadaşlarım ulakala değiliz insanları tanımadan yargısız infaz yapmasan iyi olur ;) polis hangisiyle katılcaksınız diye sorduğunda subaru ile katılacağız dedik ve sonra bmwyi sordu (bizim 320d siyah ) o sırada yorum geldi bende o sözü söyledim ancak bizimkini kasterek polise cevap verirken sanırım baya yanlış anlaşılma oldu başkasının arabasına laf edildiği yok fazla klavye kullanmaya gerek yok herkez bildiğini okur yazar bu yüzden herkeze iyi akşamlar ;) Herşey çok güzeldi harikaydı Buğra abi tekrar teşekkürler :)

Bu arada 14 yaşında iken yaşıtlarım ödev yapıp internet cafe'de cs oynarken ben 6.cı sanayiye E30'ları görmek için gidiyordum yani ben bmw'ye ayrı bi sevgi ile bakıyorum kimin parası kiminin dua'sı ;)

bu arada o yorumu ben sabah yaptım daha piste bile çıkmamıştık 1.oldunuz diye ukalalık yapmakla yani sizin söyleminizle hiçbir alakası yok:) O lafı söylediğimi gören kişi otoparkta polisin bu arabayla mı yarışıcaksınız dediğinde telsizle siyah bmwyi gösterdi bende sizinle alakasız bizimle alakalı o cümleyi kurdum uzattıkça uzarmış neyse :)

(ayrıca sabah kor m3'ü gördüğümde nasıl iç çektiğimi çevremdekiler fark etmişlerdir. Bmw hayranı olan birinin bmw'ye laf söylemesi fenerbahçeli olup başka renklerdeki formayı giymek gibidir saygılar. ;)

erhanarici18
24-10-2011, 22:19
yokmu foto video çeken paylaşında ortalık şenlensin

Göki,ZD
24-10-2011, 22:21
yokmu foto video çeken paylaşında ortalık şenlensin

videolar ve fotolarımız bölümüne bakmayı denedin mi

GGN40
24-10-2011, 22:21
Bende merakla video bekliyorum, 2 tur attım ama belki ceken olmustur :)

ef186
24-10-2011, 22:23
Bende merakla video bekliyorum, 2 tur attım ama belki ceken olmustur :)

Senın frenlerın bıtmısmıydı ? Isınmıs o nedenle sısmıs olmasın yaw ?

Göki,ZD
24-10-2011, 22:25
Fotolara burdan bakabilirsiniz.. Videolar da video bölümünde parça parça olarak var..

Fotolar
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari-fotograflari/99270-pist-gunleri-serisi-2011-23-ekim-2011-fotograflari.html

GGN40
24-10-2011, 22:27
Senın frenlerın bıtmısmıydı ? Isınmıs o nedenle sısmıs olmasın yaw ?

Abi balatalar yarımın az altındaydı ama yetmedi genede :) biraz gereksiz fazla bastım frene sanırım :)

Ome_RS
24-10-2011, 22:46
2 turda yarım balata mı bitirdiniz?

japanese
24-10-2011, 23:00
1.Seans 13.'sü , 2.Seans 13.'sü , 3.Seans 9.'su Oldum en iyi zamanım 58.367 ile kaydettim,harika bir gün geçirdim ne kadar teşekkür etsem azdır ;)

Sercan

ACTPK
24-10-2011, 23:11
Sıkanlar duzmu gecıldı?

Batu Özçile'nin 52sn'lere düşmesi için şunu söyliyebilirim. Benim payım varmıdır birinci olmasında bilemem. Ben söyledim oldu demiyorum kesinlikle. Harita ve kağıt üzerinde pist apexlerini son seansta gösterdim. Start düzlüğündeki fren noktasını gördüğüm kadarıyla yanlış olduğunu nerede fren yapması gerektiğini ve virajları nasıl alması gerektiğini söyledim. Kendisi zaten iyi süren bir arkadaşımız. Güzel bir süre çıkarmış. Ancak kimin hacıyatmazdan düz geçtiğini bilemem tabi. Kendisi foruma üyemidir değilmidir bilmiyorum. Görürse kendiside yazacaktır.

VoodooRush
24-10-2011, 23:36
ufak tefek pist dönüsü gazlamaları normal karsılamak lazm kimseyi sıkıstırmadıysa.

Pist dönüşü kullanmadım bile :)

GGN40
24-10-2011, 23:44
2 turda yarım balata mı bitirdiniz?

tam olarak bitmedi yakındı ve hortumlarında bir sıkıntı meydana geldi henuz bakamadık araca

japanese
24-10-2011, 23:48
GGN 40 Severek izledik seni gerçekten çok başarılı bir araç oluşturulmuş emeğe sonsuz saygı ;) Talihsiz oldu sizin için ama :( siyah sti

MTZ
24-10-2011, 23:53
Oğulcan cok hakimsin arabaya ancak çok shiflockla mücadele etmişsin. O süreleri kazansan temiz 56sın :icon_tup: masallah , beklediğim rx8 performansı ...

Çok teşekkür ederim :) evet çok haklısın onlar hep tecrube ile alakalı, umarım zamanla daha iyi şeyler yapabilecek hale gelirim. Belki biraz daha gozu karartabilirdim ama doğurabileceği sonucları göze almak istemedim :D Şahsen iyi bi tecrube oldu insanı iyi desarj ediyor Emeği geçen ve orda olup bize destek olan herkese cok teşekkür ederim. Çekişme çok eğlenceliydi pist bambaşka bir eğlence, insana çok şey katıyor. hele Bora abinin insanüstü eforu ve sürüşünü gördükten sonra ve tabi diğer pilotlarında hakkını yemeyelim çok ciddi süreler geldi :)

JOCCO
25-10-2011, 00:01
Süreleri ve daha iyi zaman yaptığım bazı arabaları gördüm, mutlu oldum. :)

Bi dahakine yeni fren sistemi ve yazılımla Subaru'lara salçayım haberiniz olsun.. :D

Ome_RS
25-10-2011, 00:06
tam olarak bitmedi yakındı ve hortumlarında bir sıkıntı meydana geldi henuz bakamadık araca

anladım geçmiş olsun umarım ufak birseydir.
yas gercekten 21 mi :)

Ranthor
25-10-2011, 00:14

Evet sigan kalkinca bodozlama gecme sansi cikti, en az 1 sn atti benim gibi bir arabada..
Inanilmaz eglendim,bugraya tekrar tesekkur. Ilk seansda korkumdan basamadim, bazi yerlerde toprak vardi. Bir de canberk kukaya takilinca yetistim ona...

Ikinci de tur zamanlarim 1.02 1.01 1.00 59 58.6

Ucuncude 57 yapardim gibi geliyor.

Tabiki sureler bahane, onemli olan yarismakti...

GGN40
25-10-2011, 00:17
GGN 40 Severek izledik seni gerçekten çok başarılı bir araç oluşturulmuş emeğe sonsuz saygı ;) Talihsiz oldu sizin için ama :( siyah sti

Cok tesekkur ederim sagolun, evet uzucu oldu ama hayırlısı olsun:(

Yekta
25-10-2011, 00:17
çok güzel organizasyondu başta buğraya, deli dana gibi herşeye koşturan gökiye ve diğer ekibe teşekkürler.. neredeyse hatasızdı organizasyon..

ardayı izlemek gerçekten çok keyifliydi o arabayı o şekilde kontrol edebilmek büyük meziyet helal olsun kanki :) canberk in evo vs subaru ve gur86 da başarılıydı zevk kattılar :)

ayrıca doğu seni de tekrar tebrik ediyorum çok güzel çekiştik çok eğlendim :) bir dahakine frenleri halledip daha da geliştirirz ikimiz de kısmetse 4 çekerlerin peşindeyiz :D

benim için yorum yapan herkese de çok teşekkür ederim.. pist frenleri eskisinden çok daha fazla yoruyormuş öğrendik :) son turda tamamen bitirdim frenleri bolca kıvılcım atıyormuşum hatta :) izmitten maslaka frensiz dönmek zorunda kaldık ama fazlasıyla değdi :D

GGN40
25-10-2011, 00:18
anladım geçmiş olsun umarım ufak birseydir.
yas gercekten 21 mi :)

Evet 1990 dogumluyum :)

cembozbey
25-10-2011, 00:19
simdi tespit ettigim bi yanlıslık var :D

2 ay önce m3unu sattan bi arkadasım vardı pistte ona benzettigim biriyle görustum :D

dedim utanmasan tanımıcaksın naber nası gidio daha almadınmı araba

arkadasta henuz almadım dedi :D bozuntuya vermeden o arkdas kimdi :D

Ome_RS
25-10-2011, 00:27
Evet 1990 dogumluyum :)

tekrardan bravo bu yasta böyle bi arac hazırlamak ve ona hakim olmak :)

GGN40
25-10-2011, 00:32
tekrardan bravo bu yasta böyle bi arac hazırlamak ve ona hakim olmak :)

Tesekkur ederim sagolun. Aracı sagolsun Tork garaj-Hakan usta hazırladı,bende elimden geldigince kullanmaya calişiyorum ve 1.4 bar da kullandım 2.0 barda sıkıntı olabilirdi benim için pistte:)

Dou
25-10-2011, 00:35
çok güzel organizasyondu başta buğraya, deli dana gibi herşeye koşturan gökiye ve diğer ekibe teşekkürler.. neredeyse hatasızdı organizasyon..

ardayı izlemek gerçekten çok keyifliydi o arabayı o şekilde kontrol edebilmek büyük meziyet helal olsun kanki :) canberk in evo vs subaru ve gur86 da başarılıydı zevk kattılar :)

ayrıca doğu seni de tekrar tebrik ediyorum çok güzel çekiştik çok eğlendim :) bir dahakine frenleri halledip daha da geliştirirz ikimiz de kısmetse 4 çekerlerin peşindeyiz :D

benim için yorum yapan herkese de çok teşekkür ederim.. pist frenleri eskisinden çok daha fazla yoruyormuş öğrendik :) son turda tamamen bitirdim frenleri bolca kıvılcım atıyormuşum hatta :) izmitten maslaka frensiz dönmek zorunda kaldık ama fazlasıyla değdi :D

slick + kilit + adam gibi fren taksak o zaman şamatayı gör sen :D

ben elimden geleni yaptım çok eğlenceliydi, sonuçta ilk pist tecrübem kısmetse daha çok çekişiriz :D tekrar tebrik ederim

3. seansta senin turları tv den süreye bakarken 56 yı görünce arabama doğru koşuşumu hala hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum ahahahahahahahahhahaah

bu arada fren işi galiba daha güçlü balata ile disk yetmeyecek gibi, ***** honda bu durmaz yavaşlar sadece :D big brake kit arıyorum :D

Cem.B
25-10-2011, 00:37

ben elimden geleni yaptım çok eğlenceliydi, sonuçta ilk pist tecrübem kısmetse daha çok çekişiriz :D tekrar tebrik ederim

3. seansta senin turları tv den süreye bakarken 56 yı görünce arabama doğru koşuşumu hala hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum ahahahahahahahahhahaah

sahi 3.seans ta sonuç noldu aranızdaki 2.seans sen öndeydin ben 3 ü izlemeden çıktım :)

Dou
25-10-2011, 00:41
sahi 3.seans ta sonuç noldu aranızdaki 2.seans sen öndeydin ben 3 ü izlemeden çıktım :)

ilk 2 seans ben öndeydim

3. seansta son dakka golüyle :D Yekta benden 0.7 sn daha iyi sonuç çıkardı

Benim en iyi sürem 2. seanstaki 57.055 idi, 3. seansta 57.1 yapabildim

Sevindirici tarafı, artık stabil olarak 57-57.1 lere gelebildim 3. seansın sonunda her ne kadar geliştiremesemde süreyi sürekli birbirine çok yakın süreler çıkarabildim. :) Pist koşulunda type-r gibi yol tutuş uzmanı olmayan bir araçla hata payını minimize etmem benim için büyük bir gelişmeydi.

Cem.B
25-10-2011, 00:45
ilk 2 seans ben öndeydim

Sevindirici tarafı, artık stabil olarak 57-57.1 lere gelebildim 3. seansın sonunda her ne kadar geliştiremesemde süreyi sürekli birbirine çok yakın süreler çıkarabildim. :) Pist koşulunda type-r gibi yol tutuş uzmanı olmayan bir araçla hata payını minimize etmem benim için büyük bir gelişmeydi.

aynen tebrik ederim ilk deneyimin için gerçekten çok iyidin birde ep3 typer ilk defa piste çıkan biri olarak minide daha zordur sanırım kullanıcıya verdiği tepkiler ve his olarak gerçekten tebrikler

yektada 56.300 e indiyse aşmış kendini sanada bolca tebrikler yektacım :)

TarikS
25-10-2011, 00:56
Ben yeni yeni kendime geliyorum hastaliktan dolayi fena basim agridi, ogleden sonrasinda perttim zaten Yektanin arabada yattim durdum..

Muhtesem bir organizasyondu hakkaten, yurtdisindaki manzaralari ulkemizde yasadik resmen, emegi gecen herkese cok tesekkurler..

Ozel tesekkur kismina gireyim dedim ama uzayip gitti valla herkesin eline emegine saglik, Allah kazasiz belasiz nice pist gunlerine kavusmayi nasip etsin, amiiin :D

Bir dahaki piste azcik giden bi araba almazsam Polo'yla dalacagim sanirim, Emre'den iyi zaman yaparim heraldde :hahaha: TOYO pawaaa :D

Yekta
25-10-2011, 01:07

bu arada fren işi galiba daha güçlü balata ile disk yetmeyecek gibi, ***** honda bu durmaz yavaşlar sadece :D big brake kit arıyorum :D

hahah aynen son dakika golü oldu benimki :) son seans son tur yaptık onu da..

ben de eğlendim valla heyecan kattı kendi sınıfımızda en azından :) kısmet, inşallah yaparız öyle birşeyler de 55'in limitleri biraz daha zorlarız.. bekleyin 4 çekerler :D

sağol uzman teşekkür ediyore :)

ArdaK
25-10-2011, 01:11
Tesekkur ederim sagolun. Aracı sagolsun Tork garaj-Hakan usta hazırladı,bende elimden geldigince kullanmaya calişiyorum ve 1.4 bar da kullandım 2.0 barda sıkıntı olabilirdi benim için pistte:)

:icon_tup: Bende pilotajınızı çok beğendim talihsizlik olmasaydı muhtemelen 40 sn falan çıkardı:soru::soru:

Cem.B
25-10-2011, 01:15
:icon_tup: Bende pilotajınızı çok beğendim talihsizlik olmasaydı muhtemelen 40 sn falan çıkardı:soru::soru:

40 saniyemi :soru:

Berkan
25-10-2011, 02:00
50 nin altına inilmesi muazzam olur 40 için ucmak lazım :D

kelalper
25-10-2011, 07:39
Yok dısarda ne yaptıgı benı ılgılendırmez ama organızasyon bıttıkten sonra herkes normal sekılde dagılırken pıt alanında el frenı cekmeye calısıp ılgınc hareketler yapmasından dolayı bırdaha yapılacak olan hıcbır etkınlıgımıze gıremıyecek kendısı !
Techte de bulursam banlıyacagım acık ve net !

Resimlerden çıkarana kadar öldüm be plakası 54 EF 110. Bahadır Aydın - Citroen C4

Ranthor
25-10-2011, 07:46
Üye değil sanırım, üye ise ve üye adını bilen varsa bize iletebilir mi

The_Doctor
25-10-2011, 08:07

xor abi
mustu abi
haluk abi
stlegal cem abi

Tşk Ederim Daha İneri Var :D burak8881@hotmail.com zahmet olmassa çok ii olur ya :D

ACTPK
25-10-2011, 08:08

Pistin rekoru 46 sn zaten:) o da tpş'de yapildi

initial-D
25-10-2011, 08:12
Pistin rekoru 46 sn zaten:) o da tpş'de yapildi

yenilenmiş halinin mi?

SekoLive
25-10-2011, 08:13
GGN40 benide şaşırttı yaşıyla maşallah :) Sanırım beyaz evo daki arkadaşda o yaşlardaydı.

talihsizlik ggn40 a da bizede eziyet oldu onu bi 5 tur daha izlemek istedik olmadı.

edit: doctor aksam eve gidince atıcam fotoalr evde :)

Tholl-ga
25-10-2011, 09:13
yenilenmiş halinin mi?

evet son halinin best time ı

ef186
25-10-2011, 09:21
Resimlerden çıkarana kadar öldüm be plakası 54 EF 110. Bahadır Aydın - Citroen C4

Yok o kısmı bende var emaıl adresı telefonu ve adresı mevcut zaten :)
Benım derdım foruma uyemıdır degılmıdır onu anlamak zaten kendısı kara lıstede bırdaha hıcbır etkınlıgımızde gırısıne musade yok .

SekoLive
25-10-2011, 09:23
buğra abi o sürelerin yanına araç markası yazma şansınz varmı acaba? cünki coğu yarıscının adını bilmiyorz :) varsa eklenmesini rica ediyorum.

JOCCO
25-10-2011, 09:27
Aslında araçların en iyi yaptıkları sürelerle bir liste çıkarılsa daha iyi olur sanki. Yani tüm seansların birleştirildiği tek bir liste..

initial-D
25-10-2011, 09:42
buğra abi o sürelerin yanına araç markası yazma şansınz varmı acaba? cünki coğu yarıscının adını bilmiyorz :) varsa eklenmesini rica ediyorum.

Aslında araçların en iyi yaptıkları sürelerle bir liste çıkarılsa daha iyi olur sanki. Yani tüm seansların birleştirildiği tek bir liste..

2sinede katılıyorum

organizasyonun amacı yarış olmasada insanlar altlarındai araçlarla kendini diğerlerine göre kıyaslamak ister:)

EMG
25-10-2011, 10:48
Ben yeni yeni kendime geliyorum hastaliktan dolayi fena basim agridi, ogleden sonrasinda perttim zaten Yektanin arabada yattim durdum..

Muhtesem bir organizasyondu hakkaten, yurtdisindaki manzaralari ulkemizde yasadik resmen, emegi gecen herkese cok tesekkurler..

Ozel tesekkur kismina gireyim dedim ama uzayip gitti valla herkesin eline emegine saglik, Allah kazasiz belasiz nice pist gunlerine kavusmayi nasip etsin, amiiin :D

Bir dahaki piste azcik giden bi araba almazsam Polo'yla dalacagim sanirim, Emre'den iyi zaman yaparim heraldde :hahaha: TOYO pawaaa :D

vay arkadaş tasak konusu olduk iyi mi :D illa in car videoyumu koyiim yani şanzıman yüzünden 4-5 saniye kayıp yaşayıp 1.03 yapmışım ayık olun :D

Low-Rider
25-10-2011, 10:54
vay arkadaş tasak konusu olduk iyi mi :D illa in car videoyumu koyiim yani şanzıman yüzünden 4-5 saniye kayıp yaşayıp 1.03 yapmışım ayık olun :D

koysana olm vantuz reklamı yapalım:hehe:

tarık dikkat et süre yapıcam diye yaylanmasın arka taraf:D

EMG
25-10-2011, 10:56

olm izledikçe moralim bozuluyo zaten şanssızlığıma sövüyorum :D

tarığın arkasına bi araba daha vermek lazım düşen yayları toplasın diye hahahha:hahaha:

TarikS
25-10-2011, 12:33

gel lan cikalim piste custom coil vs. oynanmis FK coil :D

olm izledikçe moralim bozuluyo zaten şanssızlığıma sövüyorum :D

tarığın arkasına bi araba daha vermek lazım düşen yayları toplasın diye hahahha:hahaha:

onde bilstein arkada koni amortisorlerin vardi guzelim lastiklerle tum pisti 3'te donsen yine daha iyi yapman lazimdi birak birak :hahaha:

M3CSL
25-10-2011, 15:03
ilk 2 seans ben öndeydim

araçta coıl yada konı var degılmi?

Dou
25-10-2011, 15:44
araçta coıl yada konı var degılmi?

Evet kw coilover var, ayarım yumuşakta idi (19 kademe sertlik ayarında önler 6. kademe arkalar 4. kademe), yolda nasıl hangi ayarla kullanıyorsam aynı bu şekilde piste çıkmayı tercih ettim :)

Bu arada, sağ rot başı ve viraj lastiklerim pert olmuş değiştirdim bugün :D

Dou
25-10-2011, 15:50

kanka şaka maka stock vtecli arkadaş iyi sapladı sana ha :hehe:

1 dakikanın ne yaptı ne etti altına indi stock yay amortisör ve sadece filtre ile :D 59 küsür sn zaman çıkardı valla :hehe:

3. viteside fena cırtlıyo ha üstelik

EMG
25-10-2011, 16:39
kanka şaka maka stock vtecli arkadaş iyi sapladı sana ha :hehe:

1 dakikanın ne yaptı ne etti altına indi stock yay amortisör ve sadece filtre ile :D 59 küsür sn zaman çıkardı valla :hehe:

3. viteside fena cırtlıyo ha üstelik

tebrik etmekten başka yapcak bişey yok :D

tam iyi döndüm dediğim turlarda başıma gelenlere bak :D

birinde arka düzlüğün başındaki virajda vites 2den boşa atıyor kuma çıkıyorum

birinde yine aynı viraj sonrası 2 den 3e girmiyor duvar oluyor 4 e atıp devam ediyorum

birinde arka s te vites 3ten boşa atıyor

şanzımana yaptığım işkencelerin öcünü aldı resmen araba :D

grkm
25-10-2011, 16:48
ah ulen cooperlarım varken pist nerdeydi :)

arkadaslar saka bi yana hepinizi tebrik ederim .. oraya çıkamk bile büyük heyecan. Devamını dilerizz Mr. KAbasaakal :)

M3CSL
25-10-2011, 21:39
Evet kw coilover var, ayarım yumuşakta idi (19 kademe sertlik ayarında önler 6. kademe arkalar 4. kademe), yolda nasıl hangi ayarla kullanıyorsam aynı bu şekilde piste çıkmayı tercih ettim :)

Bu arada, sağ rot başı ve viraj lastiklerim pert olmuş değiştirdim bugün :D

Vay arkadas yokki coilimiz yada konimiz 1.6 aracla 1 in altina inelim:D
nese butun araclarin sureleri cok iyiydi masallah:D

LIGHT RS
25-10-2011, 21:58
ancak bu akşam müsait olup, hastalıktan başımı kaldırabildim.organizasyonla ilgili düzenleyeninden,katılanına,seyircisinden,sponsorun a, herkesin emeğine, yüreğine sağlık.

tanışmamış olsamda, buğra ve ekibinin başarılarının devamını diliyorum.

erhanarici18
25-10-2011, 22:18
ben beiraz geç geldim peak garajın suprası yarışmadı mı göremedim pistte
ben sadece supra için gedim diyebilirim

Dou
25-10-2011, 22:19
tebrik etmekten başka yapcak bişey yok :D

tam iyi döndüm dediğim turlarda başıma gelenlere bak :D

birinde arka düzlüğün başındaki virajda vites 2den boşa atıyor kuma çıkıyorum

birinde yine aynı viraj sonrası 2 den 3e girmiyor duvar oluyor 4 e atıp devam ediyorum

birinde arka s te vites 3ten boşa atıyor

şanzımana yaptığım işkencelerin öcünü aldı resmen araba :D

Kizmadin dimi saka yapiyorum tabi

Sanzimana kotu muamele yaparsan seni boyle yari yolda birakir :)

Dou
25-10-2011, 22:22
Vay arkadas yokki coilimiz yada konimiz 1.6 aracla 1 in altina inelim:D
nese butun araclarin sureleri cok iyiydi masallah:D

Coil cok ise yariyor ama gereginden guclu fwd araci pistte dizginlemek coile ragmen cok zor arac cok guclu olmasada fwd icin bu kadar bile fazla

Dipnot en azindan kendi aracim icin soyluyorum kilit olsa super olurdu :)

Cok guzel bir tecrube oldu :) artik s e 170+ girebilcem ahahaha

onursumer
25-10-2011, 22:32
ya o değilde çok açmışız boyle bir organizasyona

tekrardan herkese çok teşekkurler bidahaki sezona bol bol olması dileğiyle :D

Göki,ZD
25-10-2011, 22:34
ben beiraz geç geldim peak garajın suprası yarışmadı mı göremedim pistte
ben sadece supra için gedim diyebilirim

aracın rodajı bitmediği için katılmadı, sene ye inşAllah

streetracer_nos
25-10-2011, 22:51
:D
ya o değilde çok açmışız boyle bir organizasyona

tekrardan herkese çok teşekkurler bidahaki sezona bol bol olması dileğiyle :D

ankara olarak hala acızzz :D

arfy
25-10-2011, 23:17
valla bende çok eğlendim .. hem aracımın eksiklerini gördüm , hemde aracımı nasıl kullanmalıyım onu öğrendim biraz daha .. oksijen sensörüm mefraymış mesela :D debriyaj bak biraz zorlarsan yanarım diyormuş mesela :D frenlerim oğlum ben bittim sen hala neyin peşindesin diyormuş mesela :D yarın sabahtan bi bırakalım ustaya bakalım ne kadar kaçmış :D

bi sonrakini heyecanla bekliyorum açıkcası ..

Göki,ZD
25-10-2011, 23:24
arif kızmadım dimi bana, bi ara eşleme yaparken, arif spin atıyor onu arkadan göndericem diyince ahuhahau

arfy
25-10-2011, 23:27
arif kızmadım dimi bana, bi ara eşleme yaparken, arif spin atıyor onu arkadan göndericem diyince ahuhahau

ahahaha :D 1 spin attık dillere düştük :D hem ben spin atmadım , arabic style yaptım :D 360 + devam :p