Orijinalini görmek için tıklayınız : Pist Günleri Serisi 2011 / 23 Ekim 2011 Pazar @ İzmit Körfez Pisti
http://www.pistgunleri.com/visual/afis231011.jpg
Pist Günleri ekibi olarak 2007 senesinden beri sizlere sunmuş olduğumuz organizasyonlara Sezonun bomba organizasyonuyla devam ediyoruz.
2 yıldır restorasyon çalışması sebebiyle kapalı durumdaki izmit körfez Yarış pisti Yeni ve dünya standartlarındaki yapısıyla
''23 Ekim 2011 / Pazar günü PistGünleri Serisi 2011 İzmit Körfez Yarış pisti Açılış Organizasyonu'' ile siz değerli otomobil severlere kapılarını açıyor.
Time Trial olarak düzenlenecek organizasyonda show amaçlı çeşitli otomobil, motorsiklet kalkışları ve gösterileri siz değerli misafirlerimize adrenalin dolu anlar yaşatırken padok alanında Canlı dj performansı ile Dj Doğukan Manço sizlere eğlenceli dakikalar yaşatıcak aynı zamanda çeşitli aktiviteler ile muhteşem bir pazar günü geçirmeniz için sizlere açık olacaktır.
Türkiye’de bulunan nadir otomobillerinin de katılacağı edildiği bu organizasyon izleyicilere açık olarak planlanmıştır .
Önceki organizasyonlarımızda 2000 üzeri izleyici sayısı elde etmiş olduğumuzu göz önünde bulundurularak tüm güvenlik önlemleri siz değerli katılımcı ve seyircilerimizin aileleri ile birlikte keyifli ve güvenli bir Pazar günü geçirebilmesi için eksiksiz olarak üst düzeyde hazırlanmış ve organize edilmiş olup Ambulans, İtfaiye, Çevik Kuvvet, Özel Güvenlik ekiplerimiz padok alanında olası durumlarda müdahale amaçlı hazır bulunacaktır.
2008 yılında izmit körfez pistinde Pist Günleri organizasyonlarında kırmış olduğumuz seyirci rekorununu bu organizasyonda kırılıcağını düşünmekteyiz.
55 kişiden oluşan Pist Günleri Organizasyon ekibi ve Techturkey.com işbirliğiyle sizleri 23 Ekim 2011 Pazar günü İzmit Körfez Yarış Pistinde Bu özel günde bulunmaya davet ediyoruz.
Bu özel ve eğlenceli günde bizleri yanlız bırakmayan sponsorlarımız ;
Ana Sponsorumuz budasepete.com 'a ,
Sponsorlarımız EcuFast'e, Mutlu Lastik'e, BRK Motorsports'a, Megachips'e, Teknik Servis'e Çok teşekkür ederiz .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Pist Günleri Serisi İmtiyaz Sahibi
Organizasyon da bazı değişiklikler oldu arkadaşlar .
Pist organizasyonumuz ,Padoc alanındaki Firma standları , Seyirciler aynı ancak iptal yada bir değişiklik yok :
İzleyiciler için padoc alanında canlı olarak müzik yapıcak olan Sevgili kardeşim Doğukan Manço ile konuştuğumda onunda fikrinin bizlerle aynı olduğunu Şehitlerimiz için onunda canının yandığını gördüm . Sizlerlede durumu paylaşmak istedim .
Bizler Organizasyonumuz içinde Müzik ,Dj,komik aktiviteler kısımlarını organizasyonumuzdan çıkartıyoruz.
Ayrıca Katılımcı / izleyici sizlerden ricamiz türk bayraklarınızı Mutlaka yanınızda getiriniz .
Biliyorum sizlere organizasyonu ilan ederken bunları sizlere söledik ancak Gönlümüz ağlarken yüzümüzün gülmesi çok zor .
Anlayışınız için teşekkür ederiz .
Ne Mutlu Türküm Diyene .
Gün planı
Pist Günleri Organizasyonu Tam Gün Yapılmaktadır . (08:00-18:00 Saatleri Arası)
08:00 Körfez pisti Katılımcı Girişi Açılış
08:45 Körfez pisti Katılımcı Girişi Kapanış.
08:30 Seyirciler için gişe açılışı
09:00 A seansı açılış (5 Tur)
11:45 A seansı Kapanış
12:00 B Seansı açılış (5 Tur)
14:45 B seansı Kapanış
15:00 C seansı Açılış (5 Tur)
17:45 C Seansı Kapanış
18:00 Ödül Töreni
Katılan tüm otomobiller için 3 seansta açık olacaktır . (katılımcı seansları ve sırasını takip etmekle sorumludur. )
Seanslar 5 er tur (10 ar KM) toplamda ise 15 tur ( 30KM toplam ) zaman koşulacaktır .
Tur süreleri Transponder aracılığı ile ölçülecek olup katılımcılar gün içinde kendilerine ayrılan özel locada bu zamanları canlı olarak gorebilecek , gün sonunda Pist Günleri – Official » Süreler (http://www.pistgunleri.com/sureler/) adresinden de zamanlarını görebileceklerdir .
Daha önce yaptığımız organizasyonlarda da olduğu gibi kask ve emniyet kemeri zorunludur .
Pistte ortak kullanım için kasklar mevcut olacaktır .
Sunrooflu veya Cabrio otomobillerin piste çıkabilmeleri için tente/hadrtop veya sunrooflarının kapalı konuma getirilmesi gerekmektedir .
Seansların erken tamamlası durumunda katılımcı araçlara pist açık olacaktır .
23 Ekim 2011 Pazar Günü Saat 08:45 sonrası gelen katılımcıların kaçırdıkları seanslara katılım hakları yanmış sayılacaktır, geldikleri saatten itibaren açılacak olan seanslara katılabileceklerdir, dolayısıyla atacakları tur sayısı daha az olacaktır. Bu durumda herhangi bir ücret iadesi sözkonusu olmayacaktır.
18 Ekim 2011 Salı günü kayıtlar kapanacak olup bu tarih sonrasında kesinlikle kayıt alınmayacaktır.
Kaydınızın tamamlanmış olması için katılım formunun doldurulmuş ve katılım ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir .
sadece formu doldurmanız kaydınızın tamamlandığı anlamına gelmeyecektir .
Katılım Listesi Toplam 40 otomobille sınırlıdır .
Katılım ücreti 300 TLdir.
*Körfezde daha önceden de olduğu gibi izleyiciler için 5 tl giriş ücreti alınmaktadır .
Katılmak için :
Kayıtlar Tamamlanmıştır ilginize teşekkürler .
Kesinleşmiş Kayıt listesi Aşağıdaki gibidir .
Katılımcı - Otomobil
A.Ozan Mercan - Nissan 300zx
Ahmet Akat - Bmw 325 Compact
Ahmet Çavuşoğlu - Mitsubishi Evo X
Ali Akdeniz - Honda Civic Vti
Arda Canıgeniş - Honda S2000 Turbo
Arda Karagözoğlu - Honda Civic Type-R
Arif Yılmaz - Bmw M3
Bahadır Aydın - Citroen C4
Barış Bilir - Subaru İmpreza WRX STI
Başar Güven - Bmw Z4 M
Batu Özçile - Subaru İmpreza WRX
Canberk Demirkol - Mitsubishi Evo IX
Cemil Bulduk - Mitsubishi Evo IX Rs
Cemil Demir - Subaru İmpreza WRX STI
Cihan Aracı - Honda Civic Type-R
Cihan Katmer - Mitsubishi Lancer
Cüneyt Karabaş - Toyota Supra
Çetin Genç - Opel Corsa OPC
Doğukan Günay - Honda Civic Type-R
Emre Gecu - Opel Astra Gsi
Enes Söğütçü - Honda Civic Type-R
Gürkan Şen - Mercedes C63 AMG
Gürşah Kaboğlu - Subaru İmpreza WRX
İzlen Eryılmaz - Subaru İmpreza WRX STI
Mehmet Gazihan - Seat İbiza
Mert Grıgırlar - Mustang SVT Cobra
Mert Yılmaz - Peugeot 207 Rc Lemans
Mete Dönmez - Mitsubishi Evo X MR
Murat Engin - Bmw M1
Oğuzhan Kaytmaz - Renault Megan 3 Coupe
Oğulcan Coşkun - Mazda Rx8
Onur Öztekin - Mazda Mx5
Onurhan Çelebi - Polo GTI
Orhan Gül - Subaru İmpreza WRX STI
Rafi Mutlu - Mitsubishi Evo VI TM
Selim Gençoğlu - Alfa Romeo 156 2.5 V6
Selim Merdan - Honda Civic Vti B16 Turbo
Sercan Varol - Subaru İmpreza WRX STI
Serhat Yılmaz - Honda Civic Type-R
Serkan Yavaş - Ford Focus
***Katılımcı listesi alfabetik sıraya göre dizilmiştir .
Safety Cars
Yaşar Özçifçi Porsche 911 Turbo
Orçun Boz Honda Civic Type-R
İzmit körfez pisti 2011 iyi seyirler :
(720P İzlemeniz Tavisye edilir.)
DnDN_3U838A
23 Eylül 2011 / Pazar Günü İzmit körfez yarış pistinde yapılacak organizasyonumuz için Önemli duyuru !!!
Arkadaşlar Hafta sonu yapılan ödeme dekontlarının pazartesi (10 Ekim ) elimize ulaşması göz önüne aldığımızdan geçici olarak kayıtlarımızı durduruyoruz .
Bizde dekont bekleyen gönderilmiş kayıtlara bakıldığında şuan için kayıt sayısı 40 otomobili bulmuş durumdadır .
Pazartesi bize ulaşan ve ulaşmayan dekontlara göre kayıtlar tamamlanmış olucak yada son birkaç otomobil için tekrar açılacaktır .
Organizasyonumuza göstermiş olduğunuz İlginize teşekkür ederiz .
Pist krokisi : Pist Günleri – Official » İzmit Körfez Pisti Krokisi (http://www.pistgunleri.com/izmit-korfez-yaris-pisti-krokisi/)
Dipnot : Facebook vb. mecralarda Pist Günleri – Official (http://www.pistgunleri.com/) linkini paylaştığınızda bu organizasyonuda paylaşış oluyorsunuz ;) bilginize :D
Boost Up
04-10-2011, 23:37
Aileyle konuşayım, olmadı çıkar bende dönerim:D. Yoksa seyirci olarak ordayım aksilik çıkmazsa:) Başarıların daim olsun Buğra abi..
buğra hayırlı olsun :) hava durumu belli mi girerim bende? bide eski resimler oytun da falan duruyo mudur bende silindi gitti hepsi :D
Musti PoweR
04-10-2011, 23:39
izlemek için orda olacağız inş.
şu ara eski fotolara hiç girmeyelim Mert organizasyon sonrası bakalım bir hayli yoğunuz organizasyon için ;)
buğra hayırlı olsun :) hava durumu belli mi girerim bende? bide eski resimler oytun da falan duruyo mudur bende silindi gitti hepsi :D
bazıları var :) yağmur olsada gel sen boşver havayı
sitede var bu arada eski fotoların çoğu foto galeride
Eskişehir rallisi zamanında haberini almıştım organizasyonun bu arada tanışma imkanımız olmuştu abi hayırlı olsun inşallah başarılı güzel bir organizasyon olur ...
O tarihlerde yeşil bursa var muhtemelen orda olurum yoksa gelmeyi cok isterdim...
Buğra beni ayırsana yarına kadar haber veriyim bide benim sınıf var bitane 330 cabrio mu coupe mi ona hangi 330 bu ona göre gelcem :p :D
edit: 335 miş :D
bazıları var :) yağmur olsada gel sen boşver havayı
sitede var bu arada eski fotoların çoğu foto galeride
oytun sen misin :)
evet :)
mangal var mı mangal tavuk çok iyiydi :D
Hakan Burak
04-10-2011, 23:48
Muhtemelen seyirci olarak orda olacağız arkadaşlarla beraber. Evimin yanı gelmezsek ayıp olur. :D Çok sağlam bir organizasyon olacak inşallah.
Yarışmak için olmasada , izlemek için orda olurum :)
Kiralıyım bi dsg golf gireyim bende :D :D
Eğer o tarihlerde müsait olabilirsem bende izlemek için gelicem :)
ilk açılan konuda ön liste yapılmıştı sanırım geçersiz ? cupra vardı listeye yazdırmıştım kendimi ?
neyse şimdi kayıt için formu gönderdim .. cevap gelince yatırırız parayı :)
izlemek için orda olucam bende güzel olucak :)
ilk açılan konuda ön liste yapılmıştı sanırım geçersiz ? cupra vardı listeye yazdırmıştım kendimi ?
neyse şimdi kayıt için formu gönderdim .. cevap gelince yatırırız parayı :)
26-arif yılmaz / 34 UBA 88 / seat leon cupra /time trial ;)
öncelik sağlanmaz olurmu liste laf olsun diye tutulmadı ama organizasyon ilan edilmeden olmaz değilmi :D
öncelik sağlanmaz olurmu liste laf olsun diye tutulmadı ama organizasyon ilan edilmeden olmaz değilmi :D
ooo yalan olduk:D:D
ooo yalan olduk:D:D
şımarmayalım mert kırmızı kart geliyo :D hueuheuhhue
okuldan çıkınca haber bekliyorum ;)
heh aman iyi iyi sevindim .. ben zaten hemen kayıt formunu doldurdum .. araç değişikliği vardı nasıl olsa formda yazdık sorun olmaz heralde :)
heh aman iyi iyi sevindim .. ben zaten hemen kayıt formunu doldurdum .. araç değişikliği vardı nasıl olsa formda yazdık sorun olmaz heralde :)
sorun yok yarın iletişime geçip gerekli prosedürü tamalarız .
şımarmayalım mert kırmızı kart geliyo :D hueuheuhhue
okuldan çıkınca haber bekliyorum ;)
pardon :icon_rule :D haber veriyorum ya öğlen yada 4 te ararım
bide unuttum tekrar soruyorum mangal var mı :D
mert uyu :D
mangal var mı mangal tavuk çok iyiydi :D
bilgim yok :)
mert uyu :D
hahahah :D seyyar mangal geliyorum konuşuruz et durumunu uyuyorum görüşürüz :D:D
hddsheriff
05-10-2011, 00:29
durdunuz durdunuz evlendiğimin ertesi gününe organisazyon yaptınız :D Balayında olucam malesef :(
durdunuz durdunuz evlendiğimin ertesi gününe organisazyon yaptınız :D Balayında olucam malesef :(
Haydaa :( birdahakine inşallah ;)
Allah mesut etsin Bir yastıkta kocatsın bu arada :D
Buğra abi hayırlı olsun, eminim çok güzel bir organisazyon olacak, işallah bizlerde seyirci olarak gelebiliriz :)
Buğra abi hayırlı olsun, eminim çok güzel bir organisazyon olacak, işallah bizlerde seyirci olarak gelebiliriz :)
Mutlaka bekliyorum .
benimde kuzen evlencek, yetişebilirsek izlemeye gelicez bakalım :D
hayırlı olsun size de :)
hddsheriff
05-10-2011, 00:41
Haydaa :( birdahakine inşallah ;)
Allah mesut etsin Bir yastıkta kocatsın bu arada :D
benimde kuzen evlencek, yetişebilirsek izlemeye gelicez bakalım :D
hayırlı olsun size de :)
teşekkürler :)
lethaldoze
05-10-2011, 00:46
Aracım olmadığından malesef katılamayacağım fakat seyirci olmak isterim.
-Seyirci olarak katılmak için gereken herhangi birşey varmı acaba ?
Aracım olmadığından malesef katılamayacağım fakat seyirci olmak isterim.
-Seyirci olarak katılmak için gereken herhangi birşey varmı acaba ?
Hayır seyirci olmak için gereken birşey yok sadece senelerdir olduğu gibi gişede 5 tl verip köprü üzerinden padok alanına geçebilirsiniz . ilerleyen günlerde ulaşım haritası vb. detaylarıda paylaşıcağız ilk defa gelen misafirlerimiz için .
kredi kartı geçiyomuydu aklıma takıldı uyuyamadım :D
kredi kartı geçiyomuydu aklıma takıldı uyuyamadım :D
uyu uyu ee ee eee ee :D
Kredi kartı çek senet geçerli değildir :D banka havalesi harici ödeme kabul edilmemektedir Mert.
MR.TurboALİ
05-10-2011, 01:06
hadi hayırlısı :D izlemek için gelicez inş.
İzleyici olarak ordayız ihşallah :) Bol izleyicili bi gün olacağı kesin...
Çok güzel bir organizasyon olacağı kesin...Bir aksilik olmaz ise izleyici olarak orda olacağım.
Ayrıca ulaşım haritası çok iyi fikir... Bilmem kaç defa gittim halaa nasıl gidileceğini tam bilmiyorum :D
Yuzde 99 katilacagim. Telefondan girdigim icin forum falan burdan doldurmak istemiyorum pcye gecince tamamlarim.
Çok güzel bir organizasyon olacağı kesin...Bir aksilik olmaz ise izleyici olarak orda olacağım.
Ayrıca ulaşım haritası çok iyi fikir... Bilmem kaç defa gittim halaa nasıl gidileceğini tam bilmiyorum :D
otobandan körfez çıkısından çıktıktan sonra börekcinin oldugu ısıklardan (3. ışık olması lazım :D) yolu takip edip dümdüz gidiyosun
sayın buğra bey hayırlı olsun tekrar .seyirci spec gelirim çok büyük ihtimallen bide bu arada servis kaldırsan aslında tam olur :p :)
Özlemiştik pist günlerini :)
Gönderdim katılım forumunu doldurup...Umarım yağmursuz güzel birgün geçiririz..
suanda söyle bir plan düşünmekteyiz bu ilk tabiki ama biz bunu Sezon olarak yapma düşüncesindeyiz 2 kere izmit 2 kere izmir olacnaklar dahilinde 1 kere çok istiyoruz ama F1
Yani 5 ayak yarış birincilerine ayrı bir ödül sezon 1 incisine ayrı bir ödül düüşünmekteyiz amaç Maddiyat değil amma güzelbişiler peşindeyiz
Day Walker
05-10-2011, 07:13
Doktor güzel olur bencede hem insanları pistlerde yarışmaya teşvik etmiş olursunuz
@buğra başarılar umarım güzel ve sorunsuz bir gün olur tüm ekibin için orda olmaya çalışacağım:)
kanashibari
05-10-2011, 07:27
Hadi hayırlı olsun kısmetse ordayız.
hayırlısı olsun bizde orda oluruz inşallah :)
turbo&quattro
05-10-2011, 08:06
1 ay daha bekleyemedinizmi Bugra :)
Umarim sorunsuz kazasiz belasiz bir organizasyon olur.
Beni yazmamışsın Buğra :) Basar Guven Z4M, formu doldurdum bekliyorum.
Teşekkürler tekrardan organizasyon için.
Emre Ekrem
05-10-2011, 08:19
İzleyici olarak Ankaralardan geleceğiz, başarılar.
izleyici olarak gelmeyi bende çok istiyorum inş. orda olucam bende
AHMET1907
05-10-2011, 09:05
Buğra dün akşam konuştumuzda heyecandan unutmuşum benim o tarihte kardeşimin düğünü var, bidahakine kesin ordayım inşallah
onursumer
05-10-2011, 09:11
özlemiştik gerçekten
pistte donmeye değicek bir aracım olmadığından izleyici olarak inş ordayım ;)
crazydog
05-10-2011, 09:32
aksilik olmazsa izleyici olarak ordayım :)
izleyelim bakalım valla
özledik:D
Farklı birsey cıkmazsa izleyici olarak gelicez insallah :)
nitrO_Oxide
05-10-2011, 09:41
İzmiti cok ozledik bea :D bugra abi drag olsaydı super olurdu ama o havayı solumak için gelicez inşallah :)
Buğra abi böyle bir organizasyon düzenlediğin için öncelikle teşekkür ederim.Eğer elimizden gelen birşey olursa yapacagımızı bilmeni isterim .Şimdiden emeği geçen herkeze teşekkürler.Kolay gelsin saygılar
izmit korfez pistinin guncel (yeni virajlar yaris cizgisi vs.) halini gosteren krokiye asagidaki adresten ulasabilirsiniz .
Pist Günleri – Official » İzmit Körfez Pisti Krokisi (http://www.pistgunleri.com/izmit-korfez-yaris-pisti-krokisi/)
Kismetse bende katilacagim yagmursuz bi gun olur insallah
volume81
05-10-2011, 11:23
araç olursa katılmayı düşünebilirim tecrübe olması açısından yoksa izleyici olarak ordayım :)
SekoLive
05-10-2011, 11:42
İzlemek için şartları zorlayacağım :) elinize emeğinize sağlık.
Sonunda be ,
Helal olsun Buğra Başkan :D
Boost Up
05-10-2011, 12:00
Arabaları arka tarafa sokamıyoruz dimi:D
Kesin ordayım da, katılmak için bikaç güne haber vereceğim :)
Arabaları arka tarafa sokamıyoruz dimi:D
hayır ama eski tribün yenilendi ve sola doğru büyütüldü .
onun bulunduğu bölümde otopark alanı birhayli genişledi oraya parkedebilirsin rahatlıkla .
buğra 23 ekime giremiycem 10 araba tamamlandımı?
edit: bide bu liste yeni dil dimi bazılarının eski arabalarıyla kaydı var
yaz beni abi :)
yazmaya yazarız sen bi formu doldur gönder ,konudaki ilk mesajı oku Emrecan :D
buğra 23 ekime giremiycem 10 araba tamamlandımı?
edit: bide bu liste yeni dil dimi bazılarının eski arabalarıyla kaydı var
hangi 10 araba Mert :D sırf bugün kayıt yaptıran sayı 17 :D
Total kayıt 40 otomobil sen konudaki ilk mesajı tam oku bi bakim :D
hangi 10 araba Mert :D sırf bugün kayıt yaptıran sayı 17 :D
Total kayıt 40 otomobil sen konudaki ilk mesajı tam oku bi bakim :D
ben dünden kaldım ilk mesaja :D yer varmı :D
ben dünden kaldım ilk mesaja :D yer varmı :D
şuan için var .yarın ne olur bilemem :D
oo diilde buranın adresi nedir
oo diilde buranın adresi nedir
adresi derken izmit körfez pisti ninmi ?
izmir diye okumusum :) bende diorm bu 2. pist nerde
izmir diye okumusum :) bende diorm bu 2. pist nerde
lenslerimin gunu gecti herhalde (:
hueuheuheuhe :D iyiydi :D
MUTLU RAFİ
05-10-2011, 17:45
maşallah maşallah coşmuş millet 3 senenin acısı bir günde çıkıcak gibi :D
maşallah maşallah coşmuş millet 3 senenin acısı bir günde çıkıcak gibi :D
ona göre standın sağlam olsun abi bolca Mutlu Lastik mankeni bekler bu genç kalabalık :D
Bugracım ben malesef katılamıyorum hayırlı bi işim var o gün, baska tarihmi bulamadınız kardeşim yaa, evleniyorum aynı gün... :))
kısmet artık
Bugracım ben malesef katılamıyorum hayırlı bi işim var o gün, baska tarihmi bulamadınız kardeşim yaa, evleniyorum aynı gün... :))
kısmet artık
bidahakine inşallah .
Allah mesut etsin sitede aynı gün düğünü olan ikinci kişisin :D
Düğün organizasyonumu yapsaydım acaba :D uheuhhueuhe
Low-Rider
05-10-2011, 18:07
ohhh be özlediğimiz hareketler:D
Cok gec kaldin yavrum askerdeyim katililim yapamiyorum buralardan :)
Cok gec kaldin yavrum askerdeyim katililim yapamiyorum buralardan :)
sen gelincede yapariz bebeem merak yok :D
yap aslan gibi gel safak kac bakimm ?
Burak Kasim
05-10-2011, 19:06
Organizasyon cok guzel olucaga benziyor simdiden basarilar.
Bu arada ef186, mesaj kutun dolu bikac sorum warda :)
ali_utku
05-10-2011, 19:16
tarih çok güzel bence.seyirci olarak ordayız :)
Organizasyon cok guzel olucaga benziyor simdiden basarilar.
Bu arada ef186, mesaj kutun dolu bikac sorum warda :)
daha iyisini yapıp 0554 400 8009 cep telefonum diyim :D ve bu tarihi hata sonrası organizasyona kadar kilitlensin telefon :D
ups bizim memleketteymişsin sen yaa :D boşalttım mesaj kutusunu :D
Burak Kasim
05-10-2011, 19:33
daha iyisini yapıp 0554 400 8009 cep telefonum diyim :D ve bu tarihi hata sonrası organizasyona kadar kilitlensin telefon :D
ups bizim memleketteymişsin sen yaa :D boşalttım mesaj kutusunu :D
:D
Okdir mesaj attim goruselim lutfen :)
Buradan yazmam gerekıyorsa,gelıyorum,yarın aksam gorusuruz ;)
Buradan yazmam gerekıyorsa,gelıyorum,yarın aksam gorusuruz ;)
Sen sayıyı netleştir yarına yaparız kaydını zevkle yerin hazır seni bekliyor :D
babamla geliceğim panpalar :D
Bakalım Zonguldak- Düzce tayfası gelirse orda olabilirim izleyici olarak :)
bu gün kaçmaz.
Katılacak araba yok izlemeye geliriz artık
abilerin abisi orda görüşelim :)
abilerin abisi orda görüşelim :)
Tabi yövrümm :)
burdanda tekrarlıyalım boyasız kazasız sarı 106 Gti aranıyor :D dimi :D
uluckaban
05-10-2011, 21:27
Yokmu pistin kiralık araçları :D
pistin kiralık aracı yok ama bütçe mevcutsa her türlü yarış otomobili mevcuttur bizim elimizde :D
bugra_0101
05-10-2011, 21:37
yarış günü eleman lazım olursa bayrak filan sallanılır :D
Piste cikacak araba kalmadi ama o gune kadar bi surpriz olursa, yer de olursa kaydoluruz insallah :)
uluckaban
05-10-2011, 21:40
pistin kiralık aracı yok ama bütçe mevcutsa her türlü yarış otomobili mevcuttur bizim elimizde :D
Bakarsın iddaa dan parayı tuttururuz abi ben bir pm alayım :D
Bakarsın iddaa dan parayı tuttururuz abi ben bir pm alayım :D
pmle iddaadan tutturmayı hedeflediğin parayı yolla ona göre bişi bulalım :D huehueuhhue
Hertürlü derken hertürlü mevcut :D
SerkanKurt
05-10-2011, 21:45
Gidicek arkadaşlarla haberleşip toplu yola çıkabiliriz aslında ?
131mirafiori
05-10-2011, 21:46
Yeşil Bursa Rallisi olmasa orda olmak isterdik. İyi eğlenceler katılıcak olanlara ;)
Gidicek arkadaşlarla haberleşip toplu yola çıkabiliriz aslında ?
biz Pist Günleri ve Techturkey olarak Yolda olabilecek olası aksiliklere karşı konvoy olarak yola çıkılmasını tavsiye etmiyoruz . O nedenle bir buluşma alanı oluşturmuyoruz .
Ancak otomobilinde müsait yeri olan arkadaşlar birbirlerini toplayarak gelirlerse sanırım daha mantıklı olur.
Kit Car satılmamış olursa ya da satılırda araba almış olursam gelmek isterim bi antrenman olur:) Hazır İstanbuldayken arabam:)
lethaldoze
05-10-2011, 22:54
Araç kiralama olab iliyormu piste çıkmak için ?
Araç kiralama olab iliyormu piste çıkmak için ?
Evet olabılıyor . Ancak normal yol otomobıllerı degıl sadece yarıs otomobılı temın edebılıyoruz. Ancak belırtmek ısterımkı yarıs otomobılı ekıbı lastıgı yakıtı seklımde topladıgınızde cıddı bır mebla ortaya cıkıyor. Tabı 2 ıla 5 bın tl arası sorun degıl dıyorsanız ozaman ıs degısır . Clıo maxı kıtcar dan tutun super 1600 yada super 2000 kategorısı otomobıllerde dahıl aklınıza gelebılecek bırcok otomobılı kıralayabılırsınız bızden .
destek için oradayım hacı :p
lethaldoze
05-10-2011, 23:35
Evet olabılıyor . Ancak normal yol otomobıllerı degıl sadece yarıs otomobılı temın edebılıyoruz. Ancak belırtmek ısterımkı yarıs otomobılı ekıbı lastıgı yakıtı seklımde topladıgınızde cıddı bır mebla ortaya cıkıyor. Tabı 2 ıla 5 bın tl arası sorun degıl dıyorsanız ozaman ıs degısır . Clıo maxı kıtcar dan tutun super 1600 yada super 2000 kategorısı otomobıllerde dahıl aklınıza gelebılecek bırcok otomobılı kıralayabılırsınız bızden .
Hımm, anladım. Ben yanlış hatırlamıyorsam, izmir pistinde sienalar vardı çok uygun fiyata.Onun gibi olabilir belki diye düşşündüm. Saolun.
Hımm, anladım. Ben yanlış hatırlamıyorsam, izmir pistinde sienalar vardı çok uygun fiyata.Onun gibi olabilir belki diye düşşündüm. Saolun.
Sıenalar gıbı otomobıller neyazıkkı artık mıladını doldurdu . Bahsettıgım aralıkta kı araclardan bazılarının yurtdısı fıyatları bıle 100.000 euro cıvarı o nedenle kıraları ve yurutme masraflarıda yuksek . Acıkcası ıstanbulda sıenalar olsa ben kendı organızasyonumda kıralama yapıp o rıskı almam . Yada homologe tulum ve ekıpman olmadan pıste cıkartmam ole solıyım ;)
Katılım formu gonderen arkadaslara onemlı duyuru !!!
Form gonderdıkten sonra sıze emaıl gonderılmektedır.
Bazen maıllerı spam olarak algılayıp junk maıle dusurebılıyor o nedenle lutfen maıllerınızde junk maıllerıde kontrol edınız.
Formu doldurdugu halde emaıl ulasmayan arkadaslar lutfen bana 0554 400 8009 dan ulassınlar .
mailim gelmiş , gün içinde çok yoğundum bankaya gidemezdim zaten farketmedim de :D
neyse son 24 saat dediğine göre daha vaktim var :D yarın gün içinde ilk işim hemen parayı yatırmak .. yatırdıktan sonra dekontu mail yada faxla paketliyomuyuz buğra ?
turbo&quattro
06-10-2011, 01:46
destek için oradayım hacı :p
Mumkunse gitmede o gun bari bisey olmasin :D
burdanda tekrarlıyalım boyasız kazasız sarı 106 Gti aranıyor :D dimi :D
Yok o kadar değil kazasız olsun yeter :)
Katılım içinse duruma göre haber veririm sana abi ama izleyici olarak kesin orada olacağım nasipse.
Geçen sefer sohbet edememiştik :)
Ödemeyi yaptım Buğra 23 ünde görüşürüz.
VTec_king
06-10-2011, 08:27
İzleyici olarak ordayız..
mailim gelmiş , gün içinde çok yoğundum bankaya gidemezdim zaten farketmedim de :D
neyse son 24 saat dediğine göre daha vaktim var :D yarın gün içinde ilk işim hemen parayı yatırmak .. yatırdıktan sonra dekontu mail yada faxla paketliyomuyuz buğra ?
Sana maılı gonderen emaıl adresıne dekontu yollayabılırsın .
Ödemeyi yaptım Buğra 23 ünde görüşürüz.
Dekontu maılledınmı basar bana gelmedı dekont ?
serkan...
06-10-2011, 08:34
yapılacak olan yarış drag mı tıme trraıl mı çözemedım arkadaslar.
her ıkısıde yapılacaksa aynı gun mu yapılacak.
Dekontu maılledınmı basar bana gelmedı dekont ?
Şimdi attım.
yapılacak olan yarış drag mı tıme trraıl mı çözemedım arkadaslar.
her ıkısıde yapılacaksa aynı gun mu yapılacak.
Ilk mesajı okursanız detaylar orada mevcut .
Tıme Trıal aktıvıtesıdır Yazmakta orda da .
HLLVTECII
06-10-2011, 08:45
cok sukur artık baslıyor demek cok fena bı gun olacagı kesın...
Katılım içinse duruma göre haber veririm sana abi ama izleyici olarak kesin orada olacağım nasipse.
Geçen sefer sohbet edememiştik :)
kanka birlikte gidelim hatunları da alıp.. :icon_tup:
allah kısmet ederse izleyıcı olarak bnde orda olacagım.
kısmetse ızleyıcı olarak orda olucam..
ancak soyle bı durum soz konusu ***** son gunlerde trafık denetlemelerınden cewırmelerden herkes sıkayetcı..
krom egzost ucundan bıle arac baglanıyo kı oraya ızleyıcı olarak gıdıcek aracların bıle bı cogu mod lu olucak
yanı dıyorum kı yuzyılın cewırmesıne gırmeyelım paketletmeyelım aracları
çok gelmek isterdim ama o hafta yenı evime tasınacagım. :(
kısmetse ızleyıcı olarak orda olucam..
ancak soyle bı durum soz konusu ***** son gunlerde trafık denetlemelerınden cewırmelerden herkes sıkayetcı..
krom egzost ucundan bıle arac baglanıyo kı oraya ızleyıcı olarak gıdıcek aracların bıle bı cogu mod lu olucak
yanı dıyorum kı yuzyılın cewırmesıne gırmeyelım paketletmeyelım aracları
Körfez ilçesi içinde, yada piste yaklaşırken vs.vs. gazlamazsanız kimse hiçbişey yapmaz .
Ha tutar gazlarsanız ara dere sokaklarda orasını bilemem tabi ..
Ama Herhangi çevirme giriş yada çıkışta sözkonusu değil meraklanmayın ...
çok gelmek isterdim ama o hafta yenı evime tasınacagım. :(
haydaa kimin kelini parlatıcaz şimdi :D ehueuhue
kısmetse izlemeye bizde ordayız
kanka birlikte gidelim hatunları da alıp.. :icon_tup:
Tamam kanka, haberleşelim.
haydaa kimin kelini parlatıcaz şimdi :D ehueuhue
kankacım makara ve muhabbetı kacırıyorum ona yanarım :D
MUTLU RAFİ
06-10-2011, 10:16
ona göre standın sağlam olsun abi bolca Mutlu Lastik mankeni bekler bu genç kalabalık :D
stand sağlam sağlam :) advan görsün millet :)
haha benden iyi manken mi var :)
YavuzNaz
06-10-2011, 10:21
sonunda çok şükür :) ailecek izlemeye ordayız inşallah. emeği geçenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
ayrıca bende konvoy yapılması taraftarı değilim dangalağın biri arabama arkadan çarpmıştı bir keresinde. gerek yok
Aynı gün konya drag var :( Bende orada olacaktım, aklım da burada kaldı ya..
dekont ısı tamamdır, hepımıze hayırlı olsun:D pist bizi bekler
dekont ısı tamamdır, hepımıze hayırlı olsun:D pist bizi bekler
sendemi grion lan :)
stand sağlam sağlam :) advan görsün millet :)
haha benden iyi manken mi var :)
senin yanına bikaç çirkin kız lazım ama :D huehueuhhue
sendemi grion lan :)
aynen pist candır, gel beklerız:D
Aynı gün konya drag var :( Bende orada olacaktım, aklım da burada kaldı ya..
ama olmadı şimdi Gürsel aga .
Herkez burda sen neredesin :D
SULTANOGLU
06-10-2011, 18:55
arabam o güne kadar yapılmış olursa izlemek için direk ordayım :D
Juggernaut
06-10-2011, 18:57
Özledik körfezi,izlemeye gelicez inşallah.
O gün mükemmel bi kalabalık olacak :)
araçların yanına inebiliyormuyuz ?
arabam o güne kadar yapılmış olursa izlemek için direk ordayım :D
hacı benide götürsene bee :D
O gün mükemmel bi kalabalık olacak :)
araçların yanına inebiliyormuyuz ?
Padok yanı arka alan seyırcılere acık pıt alanı sadece katılımcılara acık olucak . Bu hem mısafırlerımızın hemde katılımcıların guvenlıgı ıcın cok katı bır kural neyazıkkı .
Pit alanına inemememiz kötü oldu :(
Boost Up
06-10-2011, 22:06
Buğra abi yeni pistin halini görmedim hiç. Pist ile pit alanının arasında üstü kapalı yerler vardı. Orayada mı gidemiyoruz şimdi?:(
Pit alanına inemememiz kötü oldu :(
Pit alaninda duzen ve guvenligin saglanmasi organizasyonun devam edebilmesi icin sart bunlar . Ozel guvenlik ve polis bu konuda ciddi calisicaklar o nedenle .
Buğra abi yeni pistin halini görmedim hiç. Pist ile pit alanının arasında üstü kapalı yerler vardı. Orayada mı gidemiyoruz şimdi?:(
o alanin adi pit duvari :D orda sadece hakemler ve katilimcilar bulunabilir neyazikki . 40 otomobili duzen icinde organizasyona devam ettirebilmek icin ekibimizin insanlari disari cikartmaya calismakla ugrasmamasi lazim ***** .
Katılım Formu gönderen arkadaşlar lütfen emaillerinizi (Spam / junk da dahil )kontrol ediniz .
Formu gönderdiğinizde size bir cevap maili gelmekte kaydınızın tamamlanabilmesi için o mailde yazan yolu izlemelisiniz .
körfez pisti istanbuldan kaç km? bir de o gün yağmur var mıdır nasıl öğreniriz? yağmurda pıste seve seve çıkarım nihayetinde herkes yağmurda yürüyecek ancak aracım tamamen su geçirmez değil o yüzden beni çok etkiler,
körfez pisti istanbuldan kaç km? bir de o gün yağmur var mıdır nasıl öğreniriz? yağmurda pıste seve seve çıkarım nihayetinde herkes yağmurda yürüyecek ancak aracım tamamen su geçirmez değil o yüzden beni çok etkiler,
öncelikle sorıyım hemen emaili aldınızmı ?
izmit körfez pisti anadolu yakası Erenköy den 70 km civarıdır .
O kelimeyi kullanmıyoruz :D yağmur değil güneşi konuşalım :D
Şuan için öle bir bilgi vs. yok ama olurda yağarsa organizasyon devam edicektir sonuçta yamur 1 otomobil için değil tüm otomobiller için aynı efekti yaratacaktır ama pist üzerinde herhangibir su birikmesi durumu oluşturucak kadar yağar ise ki şuan konuştuğum enn kötü ihtimaldir o durumda organizasyon komitesi güvenli olan ne ise o yolu seçecektir .
Şuan için yağmurlu değil serin ve parçalı bulutlu bir hava bekliyoruz 23 Ekim'e en yakın görüntülenebilen tarih 19 Ekim ki oda aşağıdaki gibi iyi bir hava durumu .Takipteyiz hava durmunu hem tr hemde yurtdışı sitelerinden . Aklınızda bulunsun accuweather.com dan sizlerde takip edebilirsiniz son 24 saat kala bir sonraki günü saat saat tutar senelerdir körfez içinde yüzümüzü kara çıkartmadı .
Çarşamba 19.10.2011
bulutlu ve güneşli
Yüksek sicaklik: 13°C
istanbul gişelerden körfez pisti tabelası(börekçinin ışıklar) 73 km
istanbul gişelerden körfez pisti tabelası(börekçinin ışıklar) 73 km
Girişteki börekçi deme son yediğimde o börekçiden akşama kadar midem yandı pistte ... :D
Girişteki börekçi deme son yediğimde o börekçiden akşama kadar midem yandı pistte ... :D
kanka sabaları aç karnına yaglı börek yedinmi sonu kötü oluyor bilirim :D:D
msn ine bak..
kanka sabaları aç karnına yaglı börek yedinmi sonu kötü oluyor bilirim :D:D
msn ine bak..
2 pc acık gormedım bakıyorum bı sn :)
yesil544
07-10-2011, 00:32
Heleee şükürrr hadi hayırlısıııı
öncelikle sorıyım hemen emaili aldınızmı ?
izmit körfez pisti anadolu yakası Erenköy den 70 km civarıdır .
O kelimeyi kullanmıyoruz :D yağmur değil güneşi konuşalım :D
Şuan için öle bir bilgi vs. yok ama olurda yağarsa organizasyon devam edicektir sonuçta yamur 1 otomobil için değil tüm otomobiller için aynı efekti yaratacaktır ama pist üzerinde herhangibir su birikmesi durumu oluşturucak kadar yağar ise ki şuan konuştuğum enn kötü ihtimaldir o durumda organizasyon komitesi güvenli olan ne ise o yolu seçecektir .
Şuan için yağmurlu değil serin ve parçalı bulutlu bir hava bekliyoruz 23 Ekim'e en yakın görüntülenebilen tarih 19 Ekim ki oda aşağıdaki gibi iyi bir hava durumu .Takipteyiz hava durmunu hem tr hemde yurtdışı sitelerinden . Aklınızda bulunsun accuweather.com dan sizlerde takip edebilirsiniz son 24 saat kala bir sonraki günü saat saat tutar senelerdir körfez içinde yüzümüzü kara çıkartmadı .
Çarşamba 19.10.2011
bulutlu ve güneşli
Yüksek sicaklik: 13°C
Teşekkür ederim açıklama için,
Maili aldım, hanımı ikna çabaları devam ediyor
Teşekkür ederim açıklama için,
Maili aldım, hanımı ikna çabaları devam ediyor
Valilik izni aldik biz organizasyon icin ama ic isleri bakanlarini ikna etmek kolay olmayabiliyor tabi :D
Valilik izni aldik biz organizasyon icin ama ic isleri bakanlarini ikna etmek kolay olmayabiliyor tabi :D
buradaki trajik nüans; biri atamayla gelir diğerini kendin seçersin :)
dragstar
07-10-2011, 09:09
vts yi hazırlamaya başladım yetiştirebilirsem kayıtlarda dolmazsa gelicem
vts yi hazırlamaya başladım yetiştirebilirsem kayıtlarda dolmazsa gelicem
kayıt formu gönderen arkadaşlar dekontları yolladıkça listeye ekleniyor şuan için elimde 30 küsür kayıt mevuct haberin olsun ;)
orhansah
07-10-2011, 10:51
buradaki trajik nüans; biri atamayla gelir diğerini kendin seçersin :)
süper :)
izlemeye gelirim, katılanlara da başarılar şimdiden.
süper :)
izlemeye gelirim, katılanlara da başarılar şimdiden.
Mutlaka bekliyoruz . Padok alanında aktivite planlıyoruz izleyiciler için . Şuan körfezdeyim burası harika :D
Buğra abi viaporttaki rallide gösterdiğin çabayı unutmadık kim bilir burda nasılda kendini harap ediyordursun
Allah yardımcın olsun abi başarılar
Mutlaka bekliyoruz . Padok alanında aktivite planlıyoruz izleyiciler için . Şuan körfezdeyim burası harika :D
abi resim isteriz:)
japanese
07-10-2011, 14:18
orda olucam ;)
Turboğuz54
07-10-2011, 14:39
İnşallah diyelim aksilik cıkmasın izlemek için ordayım gökberk haberleşelim istersen geçeriz beraber.
abi resim isteriz:)
akşama video geliyo :D
Buğra abi viaporttaki rallide gösterdiğin çabayı unutmadık kim bilir burda nasılda kendini harap ediyordursun
Allah yardımcın olsun abi başarılar
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Aslancım mutlaka bekliyorum .
::ZaFeR::
07-10-2011, 15:35
İzleyici oradayim inşallah.En son drift taxi keyfi yaşamıştım.Sonrasında pist kapandı zaten :D
Bugra parayi yatirdim ancak yogunluktan bankaya girip halledemedim bankamatikten gectm hemen .. Umarim skinti olmaz.. P.m attim sana detaylari..
japanese
07-10-2011, 16:16
Buğra yatırdım mail'i attım sana
Güncel Katılım Listesi
1- Cüneyt K. - Toyota Supra
2- Rafi M. – Mitsubishi Evo 6 Tommy Makinen
3- Selim M. – Honda Civic B16 Turbo
4- Metin Ş. - Lamborghini Murcielago
5- Serdar Y. – Porsche 911 Turbo
6- Yaşar S. – Bmw 335
7- Yekta D. – Mini Cooper S
8- Erel H. – Peugeot 306 Gti
9- Özden Y. – Honda S2000
10- Selim G. - Alfa Romeo 156 2.5 V6
11- Emre G. - Opel Astra GSi
12- Onur Ö. - Mazda mx-5
13- Cemil B. - Mitsubishi Evo 9 RS
14- Başar G. - BMW Z4 M
15- Serkan Y. - Ford focus
16- Oğulcan C. - Mazda RX8
17- Batu Ö. - Subaru impreza wrx
18- Ali A. - Honda Civic vti
19- Doğukan G. - Honda Civic Type-R
20- Enes S. - Honda Civic Type-R
21- Murat E. - Bmw M1
22- Serhat Y. - Honda Civic Type-R
23- Bahadır A. - Citroen C4
24- Sercan V. - Subaru İmpreza Wrx Sti
25- Arif Y. - Bmw M3
26- Çetin G. -Opel Corsa Opc
27- Arda A. -Honda S2000 Turbo
28-
:D:D:D:D:D:D
çok güzel bi gün olacak çooook
japanese
07-10-2011, 21:46
şey ben Turbo'u söktürsem mi liste ne öyle be Buğra :D
şey ben Turbo'u söktürsem mi liste ne öyle be Buğra :D
tur zamanını ekranda gördüğünde görürüz söküyomusun takıyomusun :D hahahahah
japanese
07-10-2011, 22:11
tur zamanını ekranda gördüğünde görürüz söküyomusun takıyomusun :D hahahahah
haklısın geçen sefer de öyle dedim .4-5 saniye fark atmıştım :D ,listenin ilk 3'ü yeter :p Neyse maksat seneler sonra birlikte harika bir gün geçirmek ;) çok özledik
haklısın geçen sefer de öyle dedim .4-5 saniye fark atmıştım :D ,listenin ilk 3'ü yeter :p Neyse maksat seneler sonra birlikte harika bir gün geçirmek ;) çok özledik
Veeee Sercan iddalıyım diyor sayın seyirciler :D
japanese
07-10-2011, 22:22
Veeee Sercan iddalıyım diyor sayın seyirciler :D
24 Ekim 2011 tarihinde Saat 09:00 Bayraktar Oto Subaru Servis Kapısındaaaa Çekici üzerinde :) Neyse geyik yapmiyim :) Şakası bi yana gerçekten çok özledik bu ekibi böyle bir event olması harika oldu :)
24 Ekim 2011 tarihinde Saat 09:00 Bayraktar Oto Subaru Servis Kapısındaaaa Çekici üzerinde :) Neyse geyik yapmiyim :) Şakası bi yana gerçekten çok özledik bu ekibi böyle bir event olması harika oldu :)
Allah korusun olm .
Çokkk keyifli olucakk çookkk :D
japanese
07-10-2011, 22:37
Allah korusun olm .
Çokkk keyifli olucakk çookkk :D
fark etti hemen düzeltti,bırakıldığımız yerdeyiz kafa hep gidip gelir bizlerin çok eğlencez çoook :hahaha:
Ve afise yavas yavas sponsorlarimizin logolarida eklenir :D
http://www.pistgunleri.com/visual/afis231011.jpg
Organizasyonumuzu destekleyen ve seyircilerimiz icin daha eglenceli bir padok alani yaratmakta bizlere yardimci olan sponsorlarimiza Tesekkur ederiz .
VoodooRush
07-10-2011, 22:55
Sıra numaram süper denk gelmiş :)
Sıra numaram süper denk gelmiş :)
ne alaka 26yla :S 54 olsa neyse =)
japanese
07-10-2011, 23:45
Sanirim benim daha onceki yari$tada ayniydi kapi numaram :) bizim Mutlu Lastik'in logo degi$mi$ bende niye yok diyorum :D
SULTANOGLU
07-10-2011, 23:48
hacı benide götürsene bee :D
KANKİİİİİ :D arabamı yarın tamire götürüyorum o tariha kadar yapılırsa gidiyoruz :D:D
Sanirim benim daha onceki yari$tada ayniydi kapi numaram :) bizim Mutlu Lastik'in logo degi$mi$ bende niye yok diyorum :D
İdareten logo diyelim :D
Burak Kasim
07-10-2011, 23:53
Keske orda olabilseydik.
Isallah yazinki organizasyonlardan birine geliriz :)
japanese
07-10-2011, 23:54
İdareten logo diyelim :D
Idare edemem :D
Idare edemem :D
JHJMP-G8r38
ohhh be listede adımı görebildim :D
Ve günün bonusu körfez pistinin yeni halinde 1 tam tur nasıl diyenler için gelsin :D (720P İzlemeniz tavisye edilir ;) )
DnDN_3U838A
Bi aksilik olmazsa o gün pistte olacağım.. :)
Bi aksilik olmazsa o gün pistte olacağım.. :)
Tüm Türkiyeden katılımcılarımızın olması bizler için çok keyifli .
Pistte görüşmek üzere .
japanese
08-10-2011, 08:59
Güncel Katılım Listesi
1-Cüneyt K. - Toyota Supra
2-Rafi M. – Mitsubishi Evo 6 Tommy Makinen
3-Selim M. – Honda Civic B16 Turbo
4-Metin Ş. - Lamborghini Murcielago
5-Serdar Y. – Porsche 911 Turbo
6-Yaşar S. – Bmw 335
7-Yekta D. – Mini Cooper S
8-Erel H. – Peugeot 306 Gti
9-Özden Y. – Honda S2000
10- Selim G. - Alfa Romeo 156 2.5 V6
11- Emre G. - Opel Astra GSi
12- Onur Ö. - Mazda mx-5
13- Cemil B. - Mitsubishi Evo 9 RS
14- Başar G. - BMW Z4 M
15- Serkan Y. - Ford focus
16- Oğulcan C. - Mazda RX8
17- Batu Ö. - Subaru impreza wrx
18- Ali A. - Honda Civic vti
19- Doğukan G. - Honda Civic Type-R
20- Enes S. - Honda Civic Type-R
21- Murat E. - Bmw M1
22- Serhat Y. - Honda Civic Type-R
23- Bahadır A. - Citroen C4
24- Sercan V. - Subaru İmpreza Wrx Sti
25- Arif Y. - Bmw M3
26- Çetin G. -Opel Corsa Opc
27- Arda A. -Honda S2000 Turbo
28-
ardacngns
08-10-2011, 09:09
pistin bu kadar tozlu olması normal mi tıme trıal gunu temızlenecektır umarım yoksa toz toprak olması kazaya sebebıyet verebılır ozellıkle arkadan cekıs arabalar için
hondablo
08-10-2011, 10:06
çok şükür kavuşucaz sonunda pistimize biran önce drag organizasyonları bekliyoruz bol bol çok birikmiş yapılı hazırda arabalarımız var istanbul bilhassa çok özledi herkeze hayırlı olsun
yıkanacaktır pist herhalde :)
Bu arada güzel olmuş fakat 1 viraj çok tehlikeli
ayrıca Drag için sanırım yetersiz :/
nitrO_Oxide
08-10-2011, 10:09
Pist tam drift pisti olmus :)
abi selamlar,izleyiciler için iceriye girişte ücret alıncakmı?
abi selamlar,izleyiciler için iceriye girişte ücret alıncakmı?
klasik olarak köprü girişinde 5 liralik bilet kesilerek içeri giriş olacaktir trgy kankacm :)
klasik olarak köprü girişinde 5 liralik bilet kesilerek içeri giriş olacaktir trgy kankacm :)
ama kanki kimi vermeden iceri giriyor,verenler yani ben kendimi enayi gibi hissediyordum:(:ofk:
buna bi acıklama bekliyorum bugra abimizden:D
japanese
08-10-2011, 10:34
ama kanki kimi vermeden iceri giriyor,verenler yani ben kendimi enayi gibi hissediyordum:(:ofk:
buna bi acıklama bekliyorum bugra abimizden:D
Pist Gunleri Organizasyon eksiği affetmez =)
The_Doctor
08-10-2011, 10:57
Şuan Kaç Kişilik Boş Yer Mevcut ?
Bnm ismim yedek listede drag olarak yazılıydı istersem eğer kayıt yaptırabiliyormuyum ?
Oncelık saglama sozu verdıgım lısteye ayırdıgımız sure bıttı . Suan 30 cıvarı kayıt mevcut . Tabıkı kayıt yaptırabılırsınız .
Cepten yazdıgım ıcın alıntı yapmadım ama sayfadakı soruları sırasıyla cevaplıyım
Pıst organızasyon oncesı yıkanıp paklanacak ve bıze tertemız teslım edılecek .
Organızasyon ızleyıcı gırıs ucretı kopru degıl dırek otopark gırısınde alınacak ayrıca eskıden otopark olarak kullanılan alan artık otopark olarak hızmet vermıyecek . Araclar ıcıın cozumlerımız var netlesınce otopark ıle ılgılı kısmıda heryerde paylasıcagım. Kacak kucak gıbı bır durum sozkonusu degıl . Orda asıl olay para degıl ıpını koparanın ıcerı gırmemesı .
Geldıgınızde konser gırıslerındekı kapı sırası ve duzenı goreceksınız ;)
SekoLive
08-10-2011, 11:22
serhat abiyi listede görmek güzel :D
pistin bu kadar tozlu olması normal mi tıme trıal gunu temızlenecektır umarım yoksa toz toprak olması kazaya sebebıyet verebılır ozellıkle arkadan cekıs arabalar için
Kankiii korkmaaa :) ahaha
Abi bugun gidicektim araba için gorusmeye son kez, fıyatta anlaşamıyorduk ama bu konuyu gordum ya bence ben bugun enınde sonunda alırım arabyı ayır banada bı yer ama stock halde donmeye değmez parçaları yetiştirebılrımıyım onu dusunuyorum en kotu 300 umuz yanar yada d4d ıle gırerım :)
çok şükür kavuşucaz sonunda pistimize biran önce drag organizasyonları bekliyoruz bol bol çok birikmiş yapılı hazırda arabalarımız var istanbul bilhassa çok özledi herkeze hayırlı olsun
yıkanacaktır pist herhalde :)
Bu arada güzel olmuş fakat 1 viraj çok tehlikeli
ayrıca Drag için sanırım yetersiz :/
Kısaca bu sezon ıcın korfez pıstınde drag yapılmayacak dıyebılırım . Ne duzluk uzunlugu nede durus mesafesı musaıt degıl . Ama sununda sozunu verebılırım pıstın gereklı duzeltmelerı yapıldıgında onumuzdekı sezonun bomba Drag serısını PistGünleri 2012 olarak sunucagız :D
ardacngns
08-10-2011, 12:11
Abi bugun gidicektim araba için gorusmeye son kez, fıyatta anlaşamıyorduk ama bu konuyu gordum ya bence ben bugun enınde sonunda alırım arabyı ayır banada bı yer ama stock halde donmeye değmez parçaları yetiştirebılrımıyım onu dusunuyorum en kotu 300 umuz yanar yada d4d ıle gırerım :)
haha knka korkuyorum yanıma senı alıcam zıcırtcam altına :)
olm arabayı almıyosan bosuna paran yanmasın dızel corollayla tadı çıkmaz o pistin ;)
Son kararınmı :D
haha knka korkuyorum yanıma senı alıcam zıcırtcam altına :)
Veee Ardadan iddalı bir wc seansı geliyor Sayın seyircilerr :D
Yuzde 99 katilacagim. Telefondan girdigim icin forum falan burdan doldurmak istemiyorum pcye gecince tamamlarim.
ee gürkan zaten geliyorum demiş bende adamı arıyorum gidiyoruz mu diye :D
ee gürkan zaten geliyorum demiş bende adamı arıyorum gidiyoruz mu diye :D
Gürkanın numarasını bana pmlermisin . Kayıt formu gelmedi henüz kayıtlı değil ?
bende basvuru formunu doldurdum gonderdım.
bende basvuru formunu doldurdum gonderdım.
Email ulaştımı ?
gelmıs maılınız onumuzdekı hafta ıcı yatırıcam parayı
bnmkı gonderıldı dedı
emailine bir cevap emaili gelmiş olması lazım spam /junk/ gereksiz email kutularınıda kontrol et kaydının tamamlanması için o maildeki yolları izlemen lazım .
ileri vadeli eft yaptım, pazartesi 08:00 'de hesapta olur. 9 gibi mail olarak göndereceğim,
ileri vadeli eft yaptım, pazartesi 08:00 'de hesapta olur. 9 gibi mail olarak göndereceğim,
Pazartesi günü dekont ulaştığında listedesiniz .
Demekki oyunuzu doğru kullanmışsınız :D
Görüşmek üzere :D
Bugün itibari ile bakıldığında bizim tarihimize en yakın 21 Ekim Cuma günü hava tahmini mevcut .
Şuan için tahmin aşağıdaki şekildedir .
Detaylar
Cuma 21.10.2011
çoğunlukla güneşli
Yüksek sicaklik: 23°C
RealFeel: 23°C
23 Eylül 2011 / Pazar Günü İzmit körfez yarış pistinde yapılacak organizasyonumuz için Önemli duyuru !!!
Arkadaşlar Hafta sonu yapılan ödeme dekontlarının pazartesi (10 Ekim ) elimize ulaşması göz önüne aldığımızdan geçici olarak kayıtlarımızı durduruyoruz .
Bizde dekont bekleyen gönderilmiş kayıtlara bakıldığında şuan için kayıt sayısı 36 otomobili bulmuş durumdadır .
Pazartesi bize ulaşan ve ulaşmayan dekontlara göre kayıtlar tamamlanmış olucak yada son birkaç otomobil için tekrar açılacaktır .
Organizasyonumuza göstermiş olduğunuz İlginize teşekkür ederiz .
Buğra abi cumartesinden körfezde olacagım eğer yapılacak birşey varsa herkonuda bir teline bakar abi yanlız olmadığını unutma :icon_tup:
Buğra abi cumartesinden körfezde olacagım eğer yapılacak birşey varsa herkonuda bir teline bakar abi yanlız olmadığını unutma :icon_tup:
Sağol Aslancım desteğiniz yeter kardeşim .
bir aksilik olmazsa seyirci olarak orada olucam.Buğra öncelikle sana çok teşekkür ediyorum.Uzun zamandır beklenen bir organizasyonu düzenlediğin için.
kadiR_41
08-10-2011, 18:28
Güzel bir organizasyon olucak seyirci olarak pistte olucam inşallah.Yardıma ihtiyaç olursa müsaitsem seve seve yardım ederim Buğra abi.
bir aksilik olmazsa seyirci olarak orada olucam.Buğra öncelikle sana çok teşekkür ediyorum.Uzun zamandır beklenen bir organizasyonu düzenlediğin için.
Özgür abi bende gidiyorum haberin olsun :) ama otobüsle :)
Kayıt Formunu gönderdim:) Clio Cup'la antrenman olur:)
34VELET87
08-10-2011, 21:19
seyırcı olarak ordayım dostum, kazasız belasız inş.
Gürkanın numarasını bana pmlermisin . Kayıt formu gelmedi henüz kayıtlı değil ?
pm den yolluyorum abi hemen pazartesi dekontu yolluyoruz direk Gürkan ile
pm den yolluyorum abi hemen pazartesi dekontu yolluyoruz direk Gürkan ile
aklınızda olsun diye sölüyorum finansbankta ATM lerden kartsız yatırma yapınca 3 tl kesiyor diğer türlü masraf daha fazla olabiliyor .
hakotech
09-10-2011, 02:02
abi,insallah yetiştirebilirsem alım işini corvettenin, bende gelmek istiyorum,bu hafta içi belli olur Allah c.c'ın izni ile ancak listenin kalktıgını gördüm yer kalmadımı aceba?
abi,insallah yetiştirebilirsem alım işini corvettenin, bende gelmek istiyorum,bu hafta içi belli olur Allah c.c'ın izni ile ancak listenin kalktıgını gördüm yer kalmadımı aceba?
Hakancım Ne yazıkki Pazartesi gününe kadar kayıtları durdurduk .
Kayıt listesi dolu ama h.sonu olması sebebiyle hesaba ulaşmayan o nedenlede dekont ulaşmamış katılımcılarımız var .
Pazartesi günü bir ihtimal dekontu gelmeyen olur ise kontenjan açabiliriz .
Senin nezaman netleşiyor vette ?
buğracım garanti kaç para kesiyo :):):) bilelim.
buğracım garanti kaç para kesiyo :):):) bilelim.
bilmem :D
Ama dediğim gibi finansbank atmlerinden 3 tl ye kartsız işlem olarak yatırılabiliyor .
Neyazıkki gelen birkaç dekontta 30 tl gibi masraf kesildiğini gördüm bazı bankalarda üzüldüm yazık .
pazartesi hesabına nette atıyorum kardeşim bilgin olsun.
pazartesi hesabına nette atıyorum kardeşim bilgin olsun.
Dekontu yolla işi bitir :D emailine bak cevap yazdım olm :D
Dekontu yolla işi bitir :D emailine bak cevap yazdım olm :D
abicim bissuru iletişim yolu var hangisine bakacağımı şaşırdım ya :confused:
hakotech
09-10-2011, 02:11
Hakancım Ne yazıkki Pazartesi gününe kadar kayıtları durdurduk .
Kayıt listesi dolu ama h.sonu olması sebebiyle hesaba ulaşmayan o nedenlede dekont ulaşmamış katılımcılarımız var .
Pazartesi günü bir ihtimal dekontu gelmeyen olur ise kontenjan açabiliriz .
Senin nezaman netleşiyor vette ?
abi bugun gıdıp baktım bırıne 2006 dendı telde ama 2005 cıktı ne yazıkkı,ona ok dedım fıyatta da anlaştık,kazasız boyasız tertemiz dendı bıldıgımde bır aractı,ancak tramerden sorgulatınca 20 bın lıra gıbı bır hasarı oldugu beyan edıldı...pazartesı olmasını beklıyorum,keza sahıbı bole bırseyın mumkun olmadıgını soledı..eger bır yanlıs var ise pazartesı hemen alırım,hee kazalıysa arayısa devam..beyaz bır c6 var onunla derın bır pazarlıga gırısıcem..148 bın isteniliyo araca,ancak 132 bın lıraya aldıgını biliyoruz,ıstedıgı fıyatı koymakta ozgur tabiki ama 130 lu rakamlara verırse hemen onu alır piste cıkarım inşallah :)
japanese
09-10-2011, 02:42
Simdilik guncel liste nasil Bugra?
abi bugun gıdıp baktım bırıne 2006 dendı telde ama 2005 cıktı ne yazıkkı,ona ok dedım fıyatta da anlaştık,kazasız boyasız tertemiz dendı bıldıgımde bır aractı,ancak tramerden sorgulatınca 20 bın lıra gıbı bır hasarı oldugu beyan edıldı...pazartesı olmasını beklıyorum,keza sahıbı bole bırseyın mumkun olmadıgını soledı..eger bır yanlıs var ise pazartesı hemen alırım,hee kazalıysa arayısa devam..beyaz bır c6 var onunla derın bır pazarlıga gırısıcem..148 bın isteniliyo araca,ancak 132 bın lıraya aldıgını biliyoruz,ıstedıgı fıyatı koymakta ozgur tabiki ama 130 lu rakamlara verırse hemen onu alır piste cıkarım inşallah :)
Tamadır Hakan 40 kişilik kontenjanım şuan dolu ve sanırım sadece pazartesi günü akşam saatlerinde dekontu ulaşmayan olursa açarım kontenjanı .
Telefonum var sende ;)
Simdilik guncel liste nasil Bugra?
Süpriz Sercanım :D
Bundan sonra güncel değil kesin liste yayınlanacak :D
Bu arada dişli rakipler seni bekler diyebilirim :D
japanese
09-10-2011, 02:59
Süpriz Sercanım :D
Bundan sonra güncel değil kesin liste yayınlanacak :D
Bu arada dişli rakipler seni bekler diyebilirim :D
Takti ya :Deli: yahu liste guncel de olsa kesin de olsa rakipler incredible hulk dislisi Masallah :D
hakotech
09-10-2011, 03:04
Tamadır Hakan 40 kişilik kontenjanım şuan dolu ve sanırım sadece pazartesi günü akşam saatlerinde dekontu ulaşmayan olursa açarım kontenjanı .
Telefonum var sende ;)
aynen abi olumlu olumsuz herturlü pazartesi haber veririm
Takti ya :Deli: yahu liste guncel de olsa kesin de olsa rakipler incredible hulk dislisi Masallah :D
Çok kozmopolit bir otomobil topluluğu olduk 40 kişilik listede görücez bakalım hueuhheh:D
Hırs yaptırmam kafanı kırarım ulen :D Eğlenmeye gidiyoruz :D
japanese
09-10-2011, 03:06
Çok kozmopolit bir otomobil topluluğu olduk 40 kişilik listede görücez bakalım hueuhheh:D
Hırs yaptırmam kafanı kırarım ulen :D Eğlenmeye gidiyoruz :D
Bende onu diyorum ya zaten ben hirs yapmam idda etmem,eglenicez eglenicez eglenicez ;)
aynen abi olumlu olumsuz herturlü pazartesi haber veririm
sabahtan alo de mutlaka benden tavsiye :D
Bende onu diyorum ya zaten ben hirs yapmam idda etmem,eglenicez eglenicez eglenicez ;)
Amacımız o zaten senelerdir .
Düzgün esnemeyen net kuralları olan ama misafirlerin ve katılımcıların keyifle geçirdikleri bir gün geçirtebilmek bu koşturmacanın tek amacı .
Misafirleri mutlu edelim katılımcıları adrenalinle dolduralım ve bunların hepsi 3000 seyirci 40 katılımcıyla güvenli geçsin tek amaç tüm hazırlık bunun için ;)
hakotech
09-10-2011, 03:11
sabahtan alo de mutlaka benden tavsiye :D
tamam abi güneşin ılk ısıklarında horozların ötmesinin akabinde solugu sıgorta sırketınde alıcam,ıstedıgım aracın kazası yoksa en gec 11 gıbı alırım sanada noterde tel acarım :D
abicim bissuru iletişim yolu var hangisine bakacağımı şaşırdım ya :confused:
Teknoloji cağında yaşıyoruz abicim :D en mantıklısı hesaba eft
Bugra, 6 araba ile geliyoruz tamaminin odemeleri gonderildi yarin dekontlar ulasir sana.
04 sti,05 sti,06 sti,09 sti,evo x ve fn2 ctr. Bir de garaj pit istiyoruz onuda yarin gorusuruz;)