mosselmanın sitesinde 170 hp den 218 hp ye çıktığı yazıyo
+48 hp
+70 nm tork
yakıt tüketmince -0.3 lt düşüş
son hızda 21 kmlik artış
Chiptuning Mercedes CLK270 CDI 170pk quality engine tuning warranty
link burda onlar yapmışsa burda da yapılır
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
şanzumanın limitlerini bilmek lazım ona göre 300 lerde imkansız değil yeterki şanzuman ve bütçe müsade etsin
ama mosselman 218 i bu kadar rahat yazdığına göre biraz daha yukarısına çıkmak sorun olmaz diye düşünüyorum
keza aynı sitede turbo kitleri vs de mevcut incelemek lazım
daha evel bnde sanayide 98 c 200k kullandım denk geldi sahibi 236 hp ddi o zmn ne var diye sormak aklıma gelmedi
ama bnm bildiğim kadarıyla 200k motorlar çok sıkıştırıldığında kapaktan buji atıyo dikkat etmek lazım 2 3 tane gördüm
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
270cdi yazılım sonrası koltuk kıran oluyor...Düşünülmeli derim
Olm o kadar da "pure" bi araba istemiyorum sanirimAzcik sekli, konforu falan da olsun
100-110 binde orijinal Advanli S14A vardi ona niyetlenmistim de ben satamadan o satildi. Gerci gordugum kadariyla "200SX Pismanliktir" diye bi kabullenilmislik de var, o yuzden cekiniyordum.
E46 Coupe bakiniyorum, asil gonlumdeki araba o da, CLK 200K'ya razi etmeye calisiyorum kendimi![]()
W210'daki 200k lar kac hp??? Gecen Ankara'da sürdüm bı tane , ne emmeye geliyor ne gömmeye , dip gazda rokette nazlanmalar , gaz tepkilerine geç cevap ,,,, cok enteresan geldi.. O aracta mı bi sorun vardi , yada 560 mı yukseltti o an beklentimi nooldu bilmiyorum.
S3'e cok niyetim var zaten her ilanda elim gitti gitti geldiBi bakalim konusalim faydasi olur mutlaka, aydinlat beni Mr.VAG
Ben ne bileyim olm, sorduk iste cevabi aldikSen yapabiliyo musun ondan bahset
E46Calismalar devam etmekte ama CLK olacak gibi..
S2000'e biraz daha zaman var, belki bundan sonraki adim, belki bir sonraki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)