Çok büyük hacimli motorları tam olarak bilmemekle beraber, yağ çubuğunun maks ve min seviyeleri arasında 1 lt olması lazım
Çok büyük hacimli motorları tam olarak bilmemekle beraber, yağ çubuğunun maks ve min seviyeleri arasında 1 lt olması lazım
iyide ben vw yi savunmuyorumkiaksine bununla ılgılı en cok sıkayet maılınıde bız atmısızdır belkı. Böyle bırsey kati suretle kabul edılemez bırsey ancak elden baska bırsey gelmıyor. Bos marka fanatıgı degılım forumdakı cogu kısı gıbı
![]()
Işık yandığında 1 lt eksiltmiş oluyor
Benimde ilk 2000 km de ışık yanmıştı sonra olmadı bi daha kalmadı eksiltme
Ama insanın başına gelmeyince bilemiyor tabi çok can sıkıcı bir durum
Gaza basmaya gezmeye tozmaya korkar oluyor insan hep acaba yanacakmı acaba yine gittimi yağ diye düşünüyor sürekli..
fsi, dsg, yağ yakma.... amblemi için sınıfından %15 pahalı bir araca (markaya) binmek ??
''hondas never get old, they just get faster''
evet doğru, bende dusunmedım degıl bır ara, fakat bu dsg ve yağ yakma problemlerı ınsanı soğutuyor malesef, benım herhangı bır markayı karalama yada herhangı bır markaya baglılıgım yok fakat 99 da aldıgımız focus'u bakımları dısında hıc servıse goturmedıkarac 13 yasında hala tık yok, 2011 focus dızel 113k oldu hala tık yok, honda da aynı sekılde sadece bakım, ama wv'nin son yıllarda yaptıgı hatalar benı soğutuyo bu markadan malesef, sahıbındendekı polo ılanını okudum ve abartı oldugunu sanmıyorum, adamcagız 50 bın kusur lıraya sıfır arac alıyor, ılk gunden ıtıbaren benzınle bırlıkte yağa da para vermek zorunda kalıyor malesef
![]()
''hondas never get old, they just get faster''
Kontrolleri sıklastırcam mecburen.
Ancak suna katılmıyorum vw ni baska markalarla karsılastırmak ıcın onlarında tsi gibi bi motora sahip olması lazım .Tamam yağ yakıyor tamam aractan bazen sogutuyor bunları savunmuyorum ama verdıgı performans yeterince tatmin edici. Basit sistemlerde bu kadar hata olmaz tabikide. Tsi motordan performans olarak memnunum stock olarak bu hacımde boyle yuruyen bı arac yok gibi.
93 model sahinde tel elden duzgunce kullanilirsa tik demiyor. Cevremzde oyle arabalarda var.vw gercekten teknolojisiyle hayran birakiyor.yag yakmasi guzel degil tabiki fakat diger markalarin atmosferik motorlaryla karsilastrlmamali onlarda 1.4 180beygir araba uretip nokta hatasiz sunarlarsa o zaman tartisilir.
Sonuçta 1.4 tsi çift şarjlı motor yağ yakan bir motor değil ( 140 - 150 - 160 - 170 - 180 hp ) polo gti 180 hp olduğu için yağ yakıyor da diyemeyiz, gti da yağ buharı hortumunda bir problem var eğer bu yapıldığı halde tüketim devam ediyorsa segman hatası olabiliyor. Yani tamamen şanssızlık eseri olan bir durum.
Kartel havalandırma subabı degısıp hala yag yakmaya devam eden araç cok..
satılık olan polo gtı ların servıs kaytılarını sorgulatınca neredeyse hemen hemen hepsı 3-5 kere yag eksıltme sorunundan dolayı servıse gırmıs..
bence sansızlık olarak nıtelendırmek cok yanlıs vw markası ıcın..
Aslında evet vw gibi bir marka söz konusuyken şanssızlık demek pek doğru değil, ancak böyle düşünme sebebim bu motorun kullanıldığı diğer modellerde hatta diğer markalarda bu sorunun olmaması ve sadece polo'nun bu duruma maruz kalması çok ilginç sabotaj gibi.
Ibıza larda yokmu aynı sorun ?
Ibıza cupra kullanan bır arkadasım var bagajında 4 lt yag ıle gezıyor![]()
Yağ yakıyor diye ne bu kadar endişelenmeye gerek var nede markayı veya aracı yerden yere vurmaya.
Bir motorun yağ yakması ardından gelecek ciddi sorunlara işaret etmesi nedeniyle otomobil kullanıcıları tarafından sıkıntıyla karşılanan ve dikkatle takip edilmesi gereken bir durumdur. Ancak TSI motorun yağ yakması ardından gelecek ciddi sorunlara yada sıkıntılara işaret eden bir durum değil, ardından daha büyük arızalar yada sıkıntılar çıkmıyor. Yağı yakıyor ve eksilenin yerine ekleme yapıp devam ediyorsunuz, hepsi bu kadar. Bu nedenle kaygılanmayı gerektirecek bir durumda değil. Sadece arada eklediğiniz yağ bütçenizden bir miktar para çıkmasına neden olur o kadar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)