User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
213 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Polo gti yağ yakma sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okadar para verip araba alıyorsun sonra yağ çubuğuna bak için tedirgin olsun bence bu problem Wos wosluk bir durum bu gerekli açıklama şirketten gelmeli malının arkasında durmalılar az para değil araçlar sonuç itibariyle .

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an 5w30 x-clean kullanıyorum, daha yeni ancak eksiltme durumu daha az olacak gibi mobil1 5w30 esp formula göre, bi dahakine motul dışında başka yağ deneyeceğim

mobil1 5w-30 esp mi kullanmıştın daha önce? eksilme durumu nasıldı?

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı DVR_VTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okadar para verip araba alıyorsun sonra yağ çubuğuna bak için tedirgin olsun bence bu problem Wos wosluk bir durum bu gerekli açıklama şirketten gelmeli malının arkasında durmalılar az para değil araçlar sonuç itibariyle .
    hiç tedirgin olacak durum yok hocam. sadece bagajda 1 lt'lik yağ bulunduracaksın hepsi bu!!
    zaten yağ eksildiğinde göstergede ikaz ışığı yanıyor. ışık yanınca ekle 1 lt yağı yola devam et.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam bu araba yağ ilemi çalışıyor ya nenden keyfini kaçırcan millet arabasına okdar bakıyorki pasta cila dikkat ediyor düşün o adamların arabası yağ eksiltse adam direk arabayı satar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mobil1 5w-30 esp mi kullanmıştın daha önce? eksilme durumu nasıldı?
    Bu yağ yapısı gereği de eksiltmeyi seviyor desem yanlış olmaz, yani castrolle 1lt eksiltiyorken bunla 900 gram eksiltirsin ama motulle kıyaslayacak olursam mobil1 ilk çalıştırmada daha çabuk ısınıyor. Motulde, kullanıcı gözüyle görülebilecek tek fark eksiltmenin daha az oluşu olacaktır diye düşünüyorum ama denemelere devam daha sonra detaylı yazarım. Aslında 0w40 mobil1 denemelisin sen bu yağı denemeyi düşünüyorum da bakalım ne zaman

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yag eksiltme sorununun viskozite ile alakali oldugunu dusunuyorum, markadan cok. 5w30 ya da 0w30 yerine 5w40-0w40 kullanmaniz sorunu cozecektir.

Evet Mobil 1 biraz daha cabuk eksiltebilir, bunun sebebi viskozitesinin cabuk incelmesidir. 5w30 kullandiginiz yag 3-5000 km sonra w20 oluyor.

Mobil kullanilacaksa 0w40 oneririm. Cok uzun yillardir piyasada olan, surekli gelistirilen ve butun dunyada cok satan sevilen bir yag.

Ayb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ayı geçiyor aracımı alalı. CTH kodlu ibiza Cupra aldım. 17bin Km'de idi aldığımda. 23 Bini geçti bugün. Aldığım arkadaş ne yağ koydu, castrolden başka bir marka mı bilmiyorum fakat ne bir yağ ışığı yandı ne başka bir şey. Dün aklıma geldi bu sorun, almadan önce çok kafama takıyordum inş başıma gelmez diye, dün kontrol ettim bir sorun yoktu çok şükür.
    Aldığım arkadaşı arayıp soracağım ne yağ kullandığını.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an 5w30 x-clean kullanıyorum, daha yeni ancak eksiltme durumu daha az olacak gibi mobil1 5w30 esp formula göre, bi dahakine motul dışında başka yağ deneyeceğim

PEKİ bir soru sorayım? Motor yağları performansa ne derece etki eder?Genelleme yapılabilir mi veya yorumlarınız nedir bu yöndeki?

Bu arada pahalı deme zero kızıyor ;D

Kizmiyorum ama kiziyorum herkes arabasina birseyler ekliyor modifiye yapiyor hatta 1 depo benzin aliyor 500km yapiyor maliyeti yaklasik 200TL ama yag yag diye soyleniyor sonra benim gibi yaklasik 24.000km dir motul 300v 5-30kullanan biri diyor ki sorunsuz eksiltmiyor sabaha kadar sikistirsanda, sonra biri ama bir depo benzin parasina mal olacak yaga pahali diyor gidip 300v yi kizartma yemeklere bile katasim geliyor o zaman isteyen beni yolda yakalasin cevirsin cekelim saga ceksin cubugu spontane diyorum gorsun durumu onu yapan da yok

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kizmiyorum ama kiziyorum herkes arabasina birseyler ekliyor modifiye yapiyor hatta 1 depo benzin aliyor 500km yapiyor maliyeti yaklasik 200TL ama yag yag diye soyleniyor sonra benim gibi yaklasik 24.000km dir motul 300v 5-30kullanan biri diyor ki sorunsuz eksiltmiyor sabaha kadar sikistirsanda, sonra biri ama bir depo benzin parasina mal olacak yaga pahali diyor gidip 300v yi kizartma yemeklere bile katasim geliyor o zaman isteyen beni yolda yakalasin cevirsin cekelim saga ceksin cubugu spontane diyorum gorsun durumu onu yapan da yok
    300v'yi de geç zeko, ben Ibiza Cupra'yı 10.000km'de forumdan Durali'ye verdim. Şu an 20.000'e yaklaşıyor arada görüşüyoruz abi bu eksiltmiyor ben de anlamadım diyo her seferinde ki servis yağı var motorda Castrol.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300v'yi de geç zeko, ben Ibiza Cupra'yı 10.000km'de forumdan Durali'ye verdim. Şu an 20.000'e yaklaşıyor arada görüşüyoruz abi bu eksiltmiyor ben de anlamadım diyo her seferinde ki servis yağı var motorda Castrol.
    orcun frenler nasılmış
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun frenler nasılmış
    Alan arkadaş boyun fıtığı olmuş, hastane masraflarını istiyor seko
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunince Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alan arkadaş boyun fıtığı olmuş, hastane masraflarını istiyor seko :d
    :d:d:d:d:d:d
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ee yavrum seninki egitmen rodaji farki o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ee yavrum seninki egitmen rodaji farki o zaman
    Hayatımda senin kadar obsesif rodaj yapanını görmedim ben, bütün gün bayır çıkıp kompresyonda inmek nedir abi. O.o
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımda senin kadar obsesif rodaj yapanını görmedim ben, bütün gün bayır çıkıp kompresyonda inmek nedir abi. O.o
    Kademeli devir arttirabileyim sabit hizla diye gece 2 de tekirdaga gittim geldim be 1000kmden sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yakın arkadaşıma Bursadan 2013 Ibiza Cupra aldık. Adama 20 defa söyledim hacı alma yağ yakma sorunu var dedim. Yok alacam da alacam sahibi yakmıo dio dedi. Gittik aldık Martta. Şimdi bana sürekli soruyor abi bunun yağ problemini naapcaz çok yakıo 3000km de yağ ışığı yakıo servis normal dio die bana soruo. Lan koca Vw çare bulamadı ben kelalper olarak naapacam diorum. Demek ki arabadan arabaya fark ediyor. Aldığımız adamda harbi harbi düzgün kullanmış tertemiz 12000km de aldık arabayı. Gazlamamıştı lastikler pırıl pırıldı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yakın arkadaşıma Bursadan 2013 Ibiza Cupra aldık. Adama 20 defa söyledim hacı alma yağ yakma sorunu var dedim. Yok alacam da alacam sahibi yakmıo dio dedi. Gittik aldık Martta. Şimdi bana sürekli soruyor abi bunun yağ problemini naapcaz çok yakıo 3000km de yağ ışığı yakıo servis normal dio die bana soruo. Lan koca Vw çare bulamadı ben kelalper olarak naapacam diorum. Demek ki arabadan arabaya fark ediyor. Aldığımız adamda harbi harbi düzgün kullanmış tertemiz 12000km de aldık arabayı. Gazlamamıştı lastikler pırıl pırıldı.
    Abi şansla mı ilgili, rodajla mı ilgili inan bilmiyorum.
    Şöyle bir örnek verebilirim, rodajını beraber yaptığımız 3 tane 1.4tsi var, 3'üde servise gitme periyodunda ışık yakmıyor.
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında bende de 2012 cupra varken söylüyordum ama bindiğim arabayı boklamamaya çalışıyorum diye inanmıyordu kimse. Ben stage2 yüklü halde ve haftasonu arabam olduğu için full yardıra yardıra kullanıyordum gram eksiltmiyordu. Cidden anlamsız bir şekilde arabadan arabaya şans faktörü var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10k da 2013 gti aldım bnde şuan 20k da üzerinde castrol var yağ eksiltme durumu suana kadar olmadı elimden geldiğince dikkatli kullanıyorum. yağın geç ısındığı ve çok ısındığı doğru birdahakine motul deneyeceğim bnde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)