User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Turbo Acil Yardım

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamda bi nevi bunu söylemiş zaten. gt30 turboyla .5-.6 barda o arabanın yürümeyeceğini saçmasapan bi yerde boost gelip devir çeviremeden tükeneceğini tecrübe etmiş herkes biliyor Kişisel sebeplerle 1 haftada bitireceğim bu arabayı para sorunu yok deyince niyetin alfa yürütmek olduğu anlaşılıyor arkadaş hangi turboyla nerde basınç gelip, sıkıştırmasını, whpsini spoolunu bilmiyor bile olsa nakit 10 bini üstüne koyup yürütecek araç alınabileceğini biliyordur ama almadığına göre hedef alfa.. Buraya konu açıp sorup daha cevap bile gelmeden parçaları temin ettiği içinde şu an zaten foruma sövmesi gibi bi durum olamaz. yardım isteyen herkese yardım edilmek için bu forumun var olduğuda aşikar..
    Adam amacina uygun turbo almamiski fiyati uygun buldugu icin almis onun gercekten gt30 olduguda asikar.bu is 10 bine bitmez onuda belirtiyorum arti ona dogru yolu gostermeye calisiyorum yada calisiyoruz.

Bu forumun esas amaci bu yada benzeri durumdaki insanlara yardim etmek yada bilgi paylasimi saglamak son zamanlarda forumun fazlasiyla populer olmasi bilen bilmeyen herkezi uye olup bilmeden yazmasina sebep oluyo.forumun kapisinda badigart yokki giriste ayrim yapsin.

Ben burda dogrulari vede olacaklari yaziyimda o varsin yapmasin ondan sonrasini kendi bilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke gt28rs tarzı bir şey alsaydınız.
    Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke gt28rs tarzı bir şey alsaydınız.
    aynı şeyin laciverti üstad motor içine girmeden hepsi büyük risk
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar siz tam konuyu bilmediğiniz için kimileri ofsayt proje demiş kimileri turbo araba al demiş. bu araba çok sevdiğim bi insanındı kendisi şuan aramızda değil satıcaktık vazgeçtik bende çok eskiden beri anılarımızın olduğu v maneviyatı olduğu için bu arabayı yüklüyorum ve hafta sonu aracı yapıyorum normal bi aracım var profilimde yazdığım gibi.hiç bir masraftan kaçınmıycamn sadece manevi durumlardan ötürü... öncelikle ben burda uyguna buldum diye almadım bazı tavsiyeler üzerine projeyi uygulayacak arkadaşların limitör iptali ve devir uzatma gibi çalışmaları var şuan ıncıgından cıncıgına ne gerekiyorsa yapıllıyor komple motorada girdik allah utandırmaz inşallah... arkdaşlar bende aracı satıp değişmeyi biliyorum ancak anlattığım gibi durum farklı... OMTech bi nevi anlamış biraz beni
    Ride Or Die

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel krdesim herkes de sna yardim etmeye calisiyor. Yapmaya karar verdiysen burdaki insanlari dinle veya isin bilenine git. Devr cevirecek bir ust kapagin var mi mesela? Stok kapakla o turboyla cevirecegin fazladan devir ne kdr baski yaratacak biliyor musun?
    Ben yapma demiyorum; bna da yapma sat rs al demislerdi, yaptim guzel de oldu. Ancak burdaki ve yabanci siteleri hatmettim. Ulkemizde genelde arastirma/okumya karsi bir tembellik vardir. Ama yeteri kdr bilmeden veya bilen birine teslim etmeden 20k harcasan da yurutemeyibilirsin. Bnm tavsiyem Pozitif bir tutum icine girmen ve burdaki insanlara danisip bigilerini suzup sna en uygun olan cozumu secmen...
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manevi değeri olan aracın için yanlış seçimler yaparak aracını , sanayide yatan ama manevi değeri olan bir arabaya çeviriyorsun.

Acele ettin ve sonuçlarını da yaşadıkça göreceksin. 2 ay sonra bu konuyu okuduğunda "Oha ya , bu kadar adam söylemiş , keşke inat , acele etmeseydim " diyeceksin. Paran ile deneyim sahibi olacaksın.

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnş istediğin gibi olur bir sıkıntı çıkmaz

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurallara uyduğun sürece her araba turbo olur.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    italyan bir araca turbo yapılması.yapılır güzelde olur merakla bekliyoruz bitmesini.cevremde hep alfa için yazılım piston dereceli olarak turbosuz yükleyenler vardı hiç turbo yapan'a denk gelmedim.merakla bekliyoruz sonunu.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay yapılıp yapılamayacağından ziyade, senin detay vermemenden kaynaklanıyor, bir soru sordun 3. posttan sonra malzemelerin hepsini aldım dedin, şimdi de motor içine giriyoruz diyorsun da hangi malzemelerle giriyorsun? ne marka ve hangi model aldın? kimden buldun ya da nereden getirttin hemen? burada İtalyancı çok arkadaş var bazi şeyler garip geldiği için bu kadar sorgulanıyor ve de çok da haksız değiller...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

ALi_G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana sorarsan bostanci sanayide carium alfa romeo servisinde onur abiyle bi gorus derim herseyiyle sana yardimci olabilir ki montajida ona yaptir beyin konusunda ve ayarda da ozgun (oz) ile konusmani tavsiye ederim eminim senin icin faydali sonuclar cikartacaktir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)