User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yüksek sıkıştırma sti için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yüksek sıkıştırma sti için

herkese iyi forumlar. Aracım toplanma aşamasında elimden geldiğince en iyi malzemeleri biriktirdim ve aracımı toplama aşamasına girdim. turbom gt 3582 setup olarak eksiksiz durumda. sorum şu ben pistonları 9.5 sıkıştırma olarak sipariş etmeme rağmen 10 sıkıştırma gelmiş ve 2.5 bloğa spec c kapak olmasından dolayı sıkıştırma 11 lerde olacak. yakıt ve avans vurma problemi olmaması için ne yapmak gerek? yakıt ne kullanmam gerek o sıkıştırmalarda ayrıca contam 1.4mm cosworth. subap yakalama vs yaşanırmı bu kadar sıkıştırma kullanan oldu mu daha önce bilgi verirseniz sevinirim

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı motorlarda kullanan oldu bu civarda sıkıştırma oranlarını, yalnız montaj aşamasındayken egzantrik ne kullanıyorsun bilmiyorum ama mutlaka subap değecekmi değmeyecekmi kontrolünü yapın

sıkıştırmayı tekrardan hesapla da yanlışlık yok değil mi?

yakıt katkı birazda avansın ve basacağın basınçla alakalı sorunsuz katkısız kullanabileceğin basınçlar elbet olacaktır ama bir süre sonra yüksek oktanlı yakıt gereksinimi duyabilirsin
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzantrik cosy 272 subaplarda oversize. sıkıştırmayı gelen malzemenin parça kodundan bulduk pistonun tipi farklı olunca. kapağın yanma odasından biraz alınacak sıkıştırma düşürme amaçlı. basınç günlük 1.3 gibi düşünüyorum. kalanını rodajdan sonra yolda göreceğiz bende bilmiyorum bu shell ciddi yakıt getirecek mi peki bana fena yarar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)