Ben de ilk RS'imde kendimce bişeyler yaptıydım... Ben Süper Mario oynarken adamlar Call of Duty takılmış durmuş resmen... :D
Printable View
Ben de ilk RS'imde kendimce bişeyler yaptıydım... Ben Süper Mario oynarken adamlar Call of Duty takılmış durmuş resmen... :D
Akünün olması gerektiği yerde turbo var baya bi değişik olmuş tanınmaz halde :D
Gayet kötü bi proje. Turboyu oraya aldın mı turbo lag tavan yapar. Her vites sonrası bekleki dolsun da yürüsün.
Sadece drag yada rolling aracı olmaya daha uygun gbi duruyo.zaten exelixis yapmış kesin drag'dır :)
Allah kolaylık versin :)
Hayırlı olsun, çeyiz gelmiş :D
Olan var olmayan var.Ayıp böyle uluorta :)
maşallah gerçekten beğendiğim bir araçlar mrs ler.
ana yatakların saplamaları arp mi listede göremedim fotodan da pek anlaşılmıyor.
turbo olarak yanlış hatırlamıyorsam gt28 gibi bir şeyler yazıyordu.şu projenin hakkı gtx30 dan aşağısı değildir.hatta sc6262 :)
kazasız belasız sıkıntısız bitirmeniz dileğiyle Allah kolaylık versin.
LINE reklami gibi olmus... "Gostere Gostere..." :D
Hadi hayırlısı... :)
Yarın servisteyim; baskı-balata ve volana açtırıp baktırıyorum... Bekliyorum flywheel'imi.. :D
siz koymamissiniz ben koyayim :) magic performace facebook sayfasindan alinti..
http://i.hizliresim.com/wj2EzG.jpg
http://i.hizliresim.com/eoZLQo.jpg
Vay arkadaş... Şu iş hayırlısıyla bi bitse de, millet RS'teki beygirlerin Toros beygiri olmadığını bi anlasa istiyorum ben..;)
kollar H beam, yazılım işi nasıl olacak İnanç
bu arada hafif volandan sonra ufak bir ting sesi gelebilir no panic :)
Evet duydunuz zilin sesini şeklinde çalışıyor :D Geometriden dolayı yapıyor o sesi.
Parçalar güzel hayırlısıyla bitsinde görelim bi,belli bi tarih varmı bitime?
bugün yarın sende :)
benden önce davranmışsın :)
Magic Performance'ın sihirli dokunuşları :D
Allah utandırmasın inşallah güzel birşeyler çıkar ortaya :)
Kısmet :)
max. kapasitesi nedir peki :confused:
Yazılım için rodaj bitene kadar Henkin STG1'i büyük ihtimal kalır. Rodajdan sonra duruma göre bakıcam :) Belki ozamana enjektörde almış olurum daha sağlıklı bir yazılımla yürütürüm.
Sorun olmasında seslere alışkınım :D
düzeltme için teşekkürler
dün motor sökülmüş,Murat kapağı işleyecek akabininde toplanıcak. Bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki günlerde inşallah toplanıcak. Bekleyecek vaktim olsa aslında daha iyi işler çıkabilir, external wastegate için turbo manifoldu yaptırabilir, yağ soğutucu alabilirim ama şuanlık değil. Bu ay kasayı boşalttım. Biraz para biriktirip ondan sonra devam edicem :)
İkisi arasında sağlamlık ve ağırlık farkı var bildiğim. H 400'se I 600 e kadar dayanıyor. H'da işimi görürdü aslında ama son anda I-beam'e karar kıldım :)
Eyvallah Inanç hocam.. 4 gözle beklemedeyim.. :)
O değil de, çoğu RS için, hem Magic Performance hem de bu canavar, 1-2 seneye kalmaz nirengi noktası olur çıkar... Millet ne projeler yapıyor; bunun başarısız olma gibi ihtimali hiç yok kafamda...:icon_tup:
Sonuçta malzemesi belli, yeri belli... Yarmasyon bişey yok gördüğüm kadarıyla...
1 - 1.5 sene sonra da benim bitim kanlanır gibi geliyor... Cephe taarruzuna hazırlayayım ben kendimi. Burda Çankaya'da her yer süpersport şerefsizim. Ayıp oluyor bana...:p
Blok,ana ve üst kol yatakları rektifiyeye gitti.
Muratın sihirli dokunuşlarıyla kapakta işlenicek.
su pompası, alt conta takımı, 10 adet saplamalar alındı
herşey yolunda gidiyor derken yağ jetlerinden 2'si stoklarda olmadığından fransadan acil çektik.
en kötü ihtimalle 10 güne gelir-miş :)
benimde herşeyim bitti rektifiye,kapak vs. yağ pompası,triger seti,conta takımı vs bi dünya incik boncuk parça aldım bi o yağlama jetlerinde takıldık aynı şekilde tr'ye hiç girmemiş m3rs jetleri 1 ay geçti hala gelmedi.10 günde zor gelir bence bursada yoksa eğer :)
telefonun olsaydı arıcaktım nasıl hallettiniz diye :)
1.9dci yağ jetleri
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...10114574_n.jpg
bunlardan birer tane örnek olsa ölçüp biçip bakmak lazım aslında olurmu olmazmı diye.
şekil olarak 1.9dci ile aynı gözüküyor ama illaki bir fark vardır.
sizinkiyle benimki farklımı?
2 adet 1 ve 3. var ama 2 adet 2 ve 4. jetler yok.
jetleri sökmeden rektifiye yaparken uçları bükülebiliyormuş. sonra eski haline getirildiğinde sorun olmuyormuş diye duydum.
zaman sorunu yoksa beklemek en sağlıklısı.
1 aymı :eek: yok ya sanmam okadar geç gelsin ben arka diskleri aldım yıl başı olmasından dolayı 2 haftada gelmişti.
listeye bi kaç parça daha girdi
Wössner 83.50mm 9.0:1 / 9.5:1cr Piston
PEC I-Beam Rods With ARP Bolts
Magic Performance Head Port Polish
OE Big End Bearing
OE Crankshaft Thrust Washers
OE Main Bearing
OE Oil Pump
OE Water Pump
OE Timing Belt
OE Down Gasket Set
OE Head Bolts
OE Oil Jets
BERU Ignition
NGK Platinum Spark Plugs
Megane Sport 1.30mm Head Gasket Set
K-Tech Lightweight Flywheel
Forge Intercooler
Custom Air Pipes
HKS Mushroom Air Filter
Forge DV Red Spring
70mm Down Pipe
70mm Exhaust Pipes
Stage 1 Remap
Varex
Zaten aynı şeyi bende düşündüm benim jetlerin parça koduyla araştırdım başka modelinki uyuyomu diye ama farklıymış uymaz dediler malesef beklemek zorunda kaldım araya yılbaşı girdi bide renault'un sistem arızalanmış şansıma normalde gelmesi gereken süreyide geçti o yüzden.bursaya gelmiş bugün fransadan,bu haftada istanbula kargolanıp gelicekmiş.onlarda gelince toplamaya başlicaz artık.sizin bu listedeki parçaların hepsinden bende aldım ekstra olarak supertech valve ve oem yerine acl race series yataklar var
Tedarikte sorun varsa parça kodundan Almanya'da sordurayım. Parça varsa 2 haftaya elinizde olur, gelicek var Türkiye'ye
Yağ jetleri nasıl bozuluyor yada neden değişiyor?
Projeniz hayırlı olsun
+1mm yatak diye bir kavram yok, daha kalın yatak kullanılır eğer krank kullanılmaz durumda ise işlemden geçirilir ona uygun yatak takılır. Bu da çok sağlıklı bir işlem değildir benim görüşüm yeni krank ve sıfır yatak takımı almak daha mantıklı eski kranka kalın yatak takmaktansa..
Oem yatak kullanmakta yarar var, bildiğim kadarıyla renaultun ana ve kol yatakları honda gibi acayip dayanıklı.