İnanç bu listeye eğer bütçe el veriyorsa R26 nın LSD ekle, tadından yenmez olur.
Nolsun gordugun gibi patlak motorla ugrasiyorumkol cikardi blok kirdi piston catlatti.
Yag cubugu aracın bi sebepten sebep yaga su karısması ve suyun buhara donusmesi sonucunda su buharinin ust blok icerisinde cikacak en zayif noktasidir.
Benim yag cubugunun atmasinin nedeni o ringinin artik omrunu tamamlamasi ve islevini yerine getirememesinden dolayıydı. En ufak sarsıntıda yerinden çıkıyodu biraz sıkıstırınca basınca dayanamayıp attı. Zaten bu durumda enjektor enjeksiyom hatası veriyor 3000dd yi gecmiyor.
Degerini bilenin elinde bu aracsaolasın.
Megane RS piyasası harbiden şenleniyor... Bu araçlar hak ettikleri yeri bulmada geç bile kaldılar...![]()
Hanimiş benim volanım ??![]()
Biliyorum biliyorum.. Şaka takılıyorum..![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İnanç bu arabayla uğraşmak gereksizlik değil sadece burda biraz pahalıya geliyor tüm parçalar sadece yurtdışından alınabildiği için.Düz yol gazcısı olmadığını yeterince kanıtlamış bir araç.Bilinçli ellerde neler yapılabildiği gayet açık.
Quaife LSD ile R26,R26R diferansiyeli arasında fark var mıdır? Yada güncel trophy şanzımanı ile bizim ND0 lar arasında benzerlik var mıdır?
Ulan ne alaka. Yağ çubuğu çıktığı akşam o kadar yol gelip yardım etmedim mi? Sana ben dedim yatakları kontrol et diye. O şekilde uzun süre yürüdüysen yatakların sarmasa bile çizilebilir. Ben yağ çubuğundan sonra alttan açıp kontrol ettim tabii ki. Sadece o akşamki olaydan dolayı mı girdin bu işe diye sordum. Ne alıngansınız arkadaş. Bi de yatak sarmak motor kırmak ayıp mı onu anlamadım. Dünya kadar adamın başına kaç kere gelio. Sokağa çıkmaması lazım o adamların ettiğin lafa göre. Hey allahım yaa.
IN BOOST WE TRUST
ilk önce arkamı bi toplayım ondan sonra lsd işine giricem yada girmem
Türkiyede o bilinçli eller bu araca değmiyor
Alınganlık değil abi, iğneleyici konuşmuşsun yazından ben bunu anladım açıkcası.
Elbette ayıp değil, ama aracın adını pert'e çıkaranlar sağolsun mu demeliyim?
Bu rs camiası çok enteresan kişiliklere sahip. Kendini RS'den sorumlu devlet başkanı ilan eden bile var. Kraldan daha çok kralcılar var hal böyle olunca kimsenin kimseye yardım edesi gelmiyor. Sonuçta 30 liralık kötü bi magene ile zevkine uğraşıyorum. Motor yaptırıyorum ya bak gör bundan bir süre sonra motor yaptırdım diye aracıma nasıl *** atacaklar. Neyseki zamanla anlarlar onlarda iyiyi kötüyü kaliteyi kalitesizliği...
Bence de... RS'ler ilk çıktıkları yıllarda böyle bişey deseler belki sineye çekilir ama araç artık Alper abinin (CLIORS) de dediği gibi artık çözüldü... Bilinçli kurcalamak başka, minik çocukların legolarla uğraştığı gibi kurcalamak başka.. Bana göre!!
Bence moralinizi bozmayın; karartmalı dikiz aynanıza da iyi bakın, dikkat edin. Çünkü bence çoğu RS'i orada göreceksiniz gibi geliyor zamanla...
Galerici mantığına sahip kişiler yada piyasanın ölücüleri genelde motor yapılmış arabaya sanki büyük kaza yapmışta başından kötü olaylar geçmiş sıkıntı yaratabilecek araç gözüyle yaklaştıkları için öyle.ama renault gbi motor içi ve altyapısı daha zayıf bi araçta güç alıpta performansını sağlıklı bi şekilde kullanabilmek için çok önemli ve yapılması gereken bi uygulama bence forgedlemek.heleki ben bile daha 37bin km deki 2012 model araca yapıyorum sizin o araca yapmanız dahada normal.uğraşan anlayan çok yok rs makinelerinden ama yapılınca çok başarılı olacağı kesin
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)