Merhaba be ege turbo ARDA
Sadık olayları buraya tek tek yazıyorum .Yazdıklarımın bir tanesinde sapma yalan v.s varsa buraya namusun şerefin üzerine yemin edersin.
Bana ilk telefonla ulaştığında 90 hplik aracıma 110luk turbosu takıp hybridlemek istiyorum dedin.Bende daha önce yaptım olmadı sana önermem dedim.Yok daha önce yapmışlar olmuş dedin ve uyarılarıma olmaz hayır yapma dememe rağmen 110luğu benden satın aldın.(olmaz yapma dememe rağmen mesuliyeti üstüne almıştın ) Senin yanında balans kontrollerini yaptım ve wastegate ayarını yaptım.Hatta wastegate ayarını yaparken arda azcık basıncı yüksek tut.Bende hayır ben sana standartını vereyim sen nasıl istiosan ole yap dedimmi demedimmi ?
Kredi kartında problem oldu parayı vermedin sana güvendik al parayı getirirsin dedik.
Parayı bile getirmedin Megachips izmir bayii Batucanın yanına geldik sende ordaydın parayı gene bütünleyip veremedin.Bi kısmını verdin kalanını yarın getiririm dedin parayı hala getirmedin doğrumu ?
Batuların yanına gittiğimde 1.5 bar peak atıp 1.1 barda sorunsuz kullanmıomuydun ? Hatta 1.5 barı geçtiğinde map sensörü yüzünden araba korumaya almıomuydu ?
Batular hatta gitti kendileri test etti sanada soledi.Mehmet abi den yarın emilatör gelir takar düzeltiriz dediler sana hatta ben sonra ordan babamla kendi arabamıza binip gitmedim mi ? Hatta gecesinde whatsapptan bana Arda sence bu emilatör sorunumu çözermi dediğinde ben sana dedim bırak Batular sana bu işi çözer dedimmi demedimmi istiosan konusmalar duruo tek tek buraya fotoğrafları koyarım
Sonra aradan 2 hafta geçti (o arada sadık İzmir çiğli tarafında önümde gazlaya gazlaya gidio emilatörü taktırmaya gitmemiş ama gazlamaya devam )
Sana whatsapptan yazıorum borcu ne zaman ödeyeceksin param geliodu gidiodu ben geliyorum kart numarası vericem v.s diip bizi atlatmadınmı ( konuşmalar hala duruo )
Dün bana telefon açıp Arda Gaziemir tarafından sa na borcumu getirirken turbom dağıldı dedinmi demedinmi ?
Bu gün dükkana turbonu getirdin .Ağzından su kelimeleri kaçırmadınmı
Batular arabadakı problemi çözemedi .Bende internette araştırma yaparken beni mustafa abiye yönlendirdiler gittim oraya yazılım yaptırdım.Tam teste cıktık 1-2-3 yaptık 4 e attık spool sesi gibi ses geldi bi baktım her taraf bembeyaz oldu duma dumana gittim dedinmi demedinmi ?(batularda 1.5 peak atıp 1.1 de giderken sen demedinmi mustafa abiden sonra hep 1.5 bastık diyen )
Be yalancı gaziemirden hani bize borcunu getiriodun. Bugün de arabaya başka yerde chip yaptırdım test ederken kırıldı diosun. Sence burda bi yalan konusurken hiç mi vicdanın sızlamadı.
Sonra dükkanda hatta acaba yazılımı bide Utku ya yaptırıp denesemmi dedinmi sarabanın problemi çözülmedi bide onlara yaptırıp deneyim dedinmi demedinmi ?
Burda bizi hem Batucanla hemde Mustafa abiyle ortaya bırakıp (kim bilir onlara ne yalanlar söyledin ) bizi burda birbirimize düşürüyorsun.Hemde benim aileme ekmek götürdüğüm dükkanımı burada kötülüyorsun.Ve borcunu dahi ödemedin yalan konusuyorsun ve bana telefonlarını bile açamıosun.Sonra ben sana whatsapptan yazdığımda yok benim serbest liğim var karakolluk olamam diip bana dayılanıosun.
Sen ERKEK DEĞİLSİN. sen YALANCI bi adamsın. Namusuna şerefine yemin edebilirmisin bu olayların aksi olup olmadığına ?
Şimdide kalkıp forumlarda yana yakıla acını cıkartıyorsun.En başta dedim takma 110luğu dememe rağmen sen üstlendin sorumluluğu.Batucan arabaya böyle binme bak araba zarar görür demesine rağmen aracı chipletmeye derdini başka yerde aramaya Mustafa abiye gittin ve bizim Mustafa abiyle aramız bozuk olmasına rağmen gene büğümdür saygım sonsuz elimden tutup beni ufak yaşta İzmirden İstanbula fuara götürmüş aramızda bazı tatsız sohbetleri buzları biz eritmeye calısırken sen onada kim bilir ne yalanlar attın orda bizi gene birbirimize düşürdün. Batucan sana soruyorum bu yalancı Sadığı geçtim Bu olaylar oldumu olmadı mı ?
Sadık sen son derece yalancı ve erkekliğe hiç yakışmayan dansöz kılığındaki bi insansın.Yarın gel dükkana benim turbomun parçalarını getir sana turbonun parasınıda vereyim.Adamlık gör erkeklik gör belki içinde biraz erkeklil kaldıysa o kıpraşırda önündekine saygı duyarsın