User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: Turbonun patlaması

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes senın hatan nerde basladıysan orda bıtırıcen ısı bu ıslerı arastırmadan once 3 dukkan gezmıssın bak sımdı kımse kendıne suc almak ıstemez

bende aracımı 3 sene yazılımla kullandım Allahıma cok sukur ne basınc sorunu aldım ne arıza ısıgı aldım

bunların hepsını zorlamadan uzmeden oem turboda yaptık

benım aracımın yazılımıda dr ecu ama bastan sonra dr ecu

sana demek ıstedıgım ılk neresı ıle baslıyosan ordan devam etmen daha ıyı olacaktır

sende ıstersın aracın super gıtsın ucsun kacsın ama

maalsef gelir sadece yazılımlı bi xxx marka araba yanından gecer aynı kategoride üzülürsün

bu ıslerı yaparken kendı butcenıde dusun sureklı en hızlısı olsun vs yerıne keyıf alabileceğin , bir arac yaparsan yolda inan bana daha cok eglenirsin

Ki anladıgım kadarı ıle roll kovalayan biri değilsin , geçmiş olsun en kısa zamanda tanısalım ,
    merak etme mustafa birsesli isini en kısa zamanda cozer

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes senın hatan nerde basladıysan orda bıtırıcen ısı bu ıslerı arastırmadan once 3 dukkan gezmıssın bak sımdı kımse kendıne suc almak ıstemez

bende aracımı 3 sene yazılımla kullandım Allahıma cok sukur ne basınc sorunu aldım ne arıza ısıgı aldım

bunların hepsını zorlamadan uzmeden oem turboda yaptık

benım aracımın yazılımıda dr ecu ama bastan sonra dr ecu

sana demek ıstedıgım ılk neresı ıle baslıyosan ordan devam etmen daha ıyı olacaktır

sende ıstersın aracın super gıtsın ucsun kacsın ama

maalsef gelir sadece yazılımlı bi xxx marka araba yanından gecer aynı kategoride üzülürsün

bu ıslerı yaparken kendı butcenıde dusun sureklı en hızlısı olsun vs yerıne keyıf alabileceğin , bir arac yaparsan yolda inan bana daha cok eglenirsin

Ki anladıgım kadarı ıle roll kovalayan biri değilsin , geçmiş olsun en kısa zamanda tanısalım ,
    merak etme mustafa birsesli isini en kısa zamanda cozer
    bugun fethiyeye gidicem eger imkanin varsa bugun gorusebiliriz.

kirpi14
    Misafir
    Bak Sadık.Burada kimse suçu sana atmıyor yada suç bende değil ondada demiyor.
    Burada suç bende olsa ben toptancıdan ürünü satın alıp rafıma koymuşum.Derimki toptancıya bak senden aldığım ürünü aldım müşteriye taktım .Turbosu parçandan dolayı arızalandı.Hadi bunu garantiden değiştir derim sıfır ürünüde alır işçiliğimide hesaptan düşer sana gene yaparım.Aynı şekilde yazılımdada burdaki kişiler sana aynısını fazlasıyla yapar.Kladıki küçümsemek gibi olmasın yapılan araç 1.6 psa dizel.Bu 2 firmada yapmadıysa en az 200 tane yapmıştır.Aynı şekilde 110luk turbosunu ben haftada yapmıyorsam 5 tane yapıyorum.Buyur gel iş emirlerini açayım referanssları ile birlikte gör.Ama sen kalkıp o garajda ayrı bu garajda ayrı bizim dükkana gelince ayrı hatta yazılımcıları tek tek gezip test edersen kusura bakma burda problem sende.Batucanlarla o gün onların dükkanın önündeyken onlarda test etmedimi arabanı ? Adamlar sana soledi sıkıştırma arabayı şu emilator olayı çözülünceye kadar hatta arabanı bırak biz arabayı yapalım gel ole teslim al binme demedimi sana Batucan ? Kalkıp bide bana olayı farklı anlatıp sonra yanına geliodum diip başka yazılımı test ederken tam onların üstüne tesadüf edip turboyu kırıyorsun olayı başka şekillerde anlatıosun.Sana millet sıkıştırma dediği halde bana dükkanda soledin 1 2 3 sıktım 4 e taktık taaak ses geldi demedin mi ? Kusura bakma seni ben bu turboyu takma diye uyardım.Baatucanda boyle gazlama bak dedi uyardı .Mustafa abiye gittiğinden batucanla benimde haberim yoktu.Dükkanda ağzından kaçırdın.Arabayı sıkıştırıp sıkıştırıp Mustafa abiye gidip orda yazılmdan sonra kırılınca ( suçu bak yazılıma atmıyorum gene olayıda farklı noktayada çekme )ona tesadüf edincede vayy turbocuda suç dersen olmaz.Bir yaşananı 10 farklı anlatma anlatmaki problemin daha kolayca çözülsün sende problem yaşama bizde yaşamayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 km test , 370 km uzun yoldan sonra yag eksiltme yada turboda bir ses yok. 50 km test asamasinda dip gaz denendi. Bende yolda biraz denedim. Arda senin malina kotu demek istemiyorum cunku turbodan anlamam.Basinc gormeden basmak basmak ise eyvallah . Sen ilk bastaki asarim keserimli konusmalarindan eser birakmayip duzgun konusmaya baslayip para iadesi edicegini soyleyince , senlikte bir konu kalmadı. Belki sende bilmiyordun senin parçaların nasıl. Ben aracima kavustum 3-4 gun arabasiz kalmak en azindan benim icin korkunc birsey.ufak puruzun actigi maddi ve manevi sikintilarin ustunden gelmek zor oldu benim icin. Paranin miktarinim onemi yok. . Dr Ecu ve ekibine , aracin boyasindan jantindan lastiginden teybine kadar emegi gecen herkese sonsuz minnetlerimi sunarim.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl çözüldü?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Ky06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni turbo ile sorun çözüldü mü? aracımda turbo değiştircem başıma böyle olaylar gelir diye korkuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl çözüldü?
    Turbo degistirildi.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo degistirildi.
    hayırlı olsun kardesım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ky06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni turbo ile sorun çözüldü mü? aracımda turbo değiştircem başıma böyle olaylar gelir diye korkuyorum
    sıfır orjinal turbo al sorunsuz sikintisiz bin. Çin malı turbo takayim deme ya basınç basmiyor, pasarsada zaten ikiye bölünüyor
    sorunun çözülmesine sevindim, uzun süre sikintisiz kullanirsiniz inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda kardeşimi tanır ve severim daha önce turbo almışlığımda var 1.5 sene sonra kırıldı turbom ardaya telefon açıp kardeşim turbo arızalandı dediğimde abi canın sağolsun mal benim gönder yenisini yapayım diyebilecek kapasitede biri sağolsun bana bunu demeside yetmişti aracı sattım gönderme gereğide duymadım olayı farklı yazılımcılar farklı insanlarla cözmek yerine ardayla ve yazılımcınla çözmen daha doru olurdu buraya konu açman yersiz olmuş
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koray ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır orjinal turbo al sorunsuz sikintisiz bin. Çin malı turbo takayim deme ya basınç basmiyor, pasarsada zaten ikiye bölünüyor
    Yok hocam , tikir tikir calisan bir sistem var . On numara bes yyldiz

Ky06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koray ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı turboyu değiştirmem an meselesi ama şu arada silkeleme olayı var biliyorsun bi onu çözemedi kimse arabayı bazen yakasım geliyor

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo degistirildi.
    kendi turbocumda yeni turbo toplattim garantisinide verdim şimdi turboda bizim yazilimda dr ecu sikinti yok
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 bin km oldu turbo takilali . Her gun sara sara dolasiyorum. Dumanli bir yazilim arabada ne kesme var nede turboda en ufak bir caturtu cuturtu. Mustafa abide garantisini verdi sonucta icim rahat.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 bin km oldu turbo takilali . Her gun sara sara dolasiyorum. Dumanli bir yazilim arabada ne kesme var nede turboda en ufak bir caturtu cuturtu. Mustafa abide garantisini verdi sonucta icim rahat.
    bence hergun sara sara dolasma yıne elınde kalcak turbo...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanı sıfır orjınal turboyu o sekılde zorlarsan arıza cıkarır

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı olmazzz
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)