1-2 bişi sormak istiyorum
1.5 basamayan 2 saniye basan araba turbo kırarmı ?
gt1544v compressor mapini alabilirimiyim ?
turboyu revizemi ettin arda pervanesinimi değiştirdiin ?
milin kırılmasının 3-4 nedeni olabilir
1 yağlama 2 Emiş filitrendeki Darlık 3 geridönüş 4 milin revizeden sonra zarar görmüş yada palinzarar görmeüş olması
ama bu 4. seçenek 1-2 bin km de çıkmaz ilk olarak turbocuda sucu armayın arabayı ilk kim yaptı filitre kiti ne vardı ? biz burda o turbolara 1.4 cont götürüyoruz 1.8 basıyoruz peak olarak kırılan zıplayan hiçbişi yok anlık peaklerle araba kırılmaz
ilk yazılımcına götür dieni bi öperim mehmet ahgmet kim yazarsa yazssın olay o deil 2 mi bastım ? 1.5 basıpta 1.2 ile gitttiğinde bi bakın isterseniz Flowchartın içindemi dışındamı kalıyor buna baka lım şunu lütfen unutmayın Turbonun milide Gt 30 da taksan 3 bastığında kırılıyormu? hayır emişin kötüdür exhaust un tıkalıdır Vs vs vs
ege turboya *** atmak garip olmuş ama evet revize edilmiş turbolrda sıkıntı çıkıyor ben çok tasvip etmiyorum ki yazılara göre arda sanırım sölemiş sölememiş ise hata etmiş...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Özgün abi bak bu araç 90 hplik .Sadık geldi bizden 110luk turbosu aldı Turboyu revize etmedim.O nun yanında sıfır parçalarla topladım. Hatta egzoz salyangozunu emme salyangozunu 2.el taktık .Sende biliosun onlara bişi olmaz Allah göstermesin kazada kırılıp dağılmadıkça. Ama eminim bunla 1.8 de basan vardır belki 1 barda yürüyende .Benim burda gücüme giden adam burda yalan konusuyor.Madem ben vnt sistemini ters takmışım .O gün balans makinasında 180 000 devire cıkardığımda neden dağılmadı .Yada arabayla 1.2 saniyelik gazlamada evel belki kırılmaz ama Batucanlar onu uyardı abi bu şekilde gazlama bak bu arabayla.Araban düzeltilsin ole gazla dedi.1 hafta bile geçmedi önümde gazlayarak gidiodu.Hatta yanımda arkadaşım vardı bırak milletle yarışma adam gibi sür arabayı diodu düşün ben bu adamın arkasından gidioyurm.
Arda bana sıfır turbo toplayıp verdiğini söyledi , hadi diyelim ki ben yalancıyım , arabayla allahın her günü sıktım arabamda yağlamada sıkıntı var vs vs. Tamam eyvallah.
Bugün izmirde bir sürü turbocu gezdim ve bu turbonun parçalarının orjinal mi değil mi olduğunu sordum , kardeşim bunun kalıbı bile orjinal değil dedi hep yan sanayi dedi . İsim vermek istemiyorum bunuda buraya yazmak istemiyordum illaki yazdırdı. Hayır benim gibi bu işte 06.12.2013 de ilk arabasını alan 26.02.2014 de ilk yazılımını atan birine yapmak hoş mu ?
Kimsenin hakkını yemek istemiyorum , bu yazılım turbo büyütme fikri benim kafamdan çıktı , yarın herşey gözükecek , kimse yağlamadan bir sorun olduğundan bahsetmedi ki , en ufak yağ kaçağında haber ver diye turboyu ilk takan şahıs söyledi. Eve geldiğimde peçeteyle turbonun etrafını sildim çok hafif bir yağ vardı . Bununda normal olduğunu söylediler 1 hafta boyunca bunu tekrar ettim.
Arda bana sıfır turbo verdim dedi revize falan değildi benim ağrıma da en çok bu gidiyor , kandırılmak ..
şimdi sadık varmı motor içi resmin ? belki intake borun küçül bilemeyiz ha içini nasıl toplamış ben bilmem ben karışamam orasına orada çekimser kalırım birsey diemem
www.drecu.com
Yav arkadaşım ben sana vnt yi ters takmışsın diye birşey mi söyledim ? Sadece "Turbo vnt bicaklarinin yerine tam oturmamasindan dolayi maalesef ki patladi."
Demişim bunu götürdüğüm turbocular söyledi. Araba safe mode da turbo basıncı 0.3 iken mi patlayacaktı.
Bakhala yalan konusuyorsun.Sadık senin yanında toplamadımmı senin yanında ayar yapmadım mı turboya hala yalan konusuyorsun bak.O parçalarada çin dedin .O parçalar Çin değil. + sana ben turboyu verirkende soledim .Bak parçalar yan sanayi .Vnt bizim tarafımızdan yurt dısında yaptırıldı.Sizin standart vntlerin içi boş dağılıyor dedim .Sanada gösterdim .Ama sen hala yalan konusuyorsun hala çamur atıosun hala beni çileden cıkartıyorsun .Bak Batucan olayları doğruladı nasıl yelkenleri suya indirmeye başladın ufaktan ufaktan.Seni dolandırıp kandırcak olsaydık.En başta sana içi boş tip vnt sistemi verirdik.Herkesi kendin gibi yalancı görme.
bak sadık onları ters takamassın yada onları tam oturtamadanda takamassın.Hatta yarın gel eline vereyim sıfır parçaları al bunları beraber toplayalım toparlarken istediğin herhangi bi parçayı tam oturtmadan toplayabilecekmiyiz beraber görelim.+ sana onu söyleyen turbocu kimse o dükkanıma gelsin oda bizimle beraber toplasın bak ben kendimden emin konusuyorum lütfen çağrıma kulak ver
özgün abi gördünmü boruları bak onlar 90 hpliğin standart cooler boruları .Sadık çek parça numaralarınıda boruların onlarıda koy numaralarından cıkaralım.Aynı şekilde intake borusuda stock abi kendim de gördüm.Batucan sende sole abi
turbonun emiş borusu kaç mm filitresi nekadar bunlarda önemli burda birbirinize *** atmanın mansı yok gerekirse arda yeniden revize eder gerekirse sadık parasını verir yenisini alır olay sorunu çözmek
@arda bro cooler boruları bişiy yapmaz kolay kolay
www.drecu.com
Sadık bana orjinal taktığı parçaların kutularını getir orjinal garrett olarak parça numaralarıyla beraber .(orjinal garrett yedek parçalarını Türkiye piyasasına satıyormu distribitöre sorabilirsin bu turbo için ) Bak yarın sana gidip sıfır km peugeot almassam ozaman gel bu sitede konuş.Ama yarıns ana orjinal mil pervane backplate v.s takıp bana o kutuları getirmessen dilimden cok cekersin
Turbo kırıldığında arabada kaç kişi vardı ya da ekstra ağırlıklar var mıydı? yol eğimlimiydi? motor freni yapıp ters basınçla kompresöre soktun mu? bu durumlarda kullanıcı hatalıdır benim görüşüm
abi sorun değil tabi çözeriz.İntake borusu standart 90lıgın abi turboya ilk giriş yeri aynı ama filtreye giden ge niş kısım gene dar kalıyor 110lugunki gibi geniş değil .Ama bana gelip deseydi arda sole sole durum var el atarmısın 1 tl bile istemeden yapardım.Kalkmış yalan konusuo abi sana geliodum dio halbuki arkadaş başka şeyler denio
Valla tehtid le bu isler değişmez dogrulari bdkliyoruz arda cin takmisssa ayip etmisss
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)