User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Turbonun patlaması

kirpi14
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kirpi kim la egeturbomu ?
    beni banladığın için arkadaştan üyeliğinin şifresini istedim aldım bu konuya yazmak için

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 bişi sormak istiyorum

1.5 basamayan 2 saniye basan araba turbo kırarmı ?

gt1544v compressor mapini alabilirimiyim ?

turboyu revizemi ettin arda pervanesinimi değiştirdiin ?

milin kırılmasının 3-4 nedeni olabilir

1 yağlama 2 Emiş filitrendeki Darlık 3 geridönüş 4 milin revizeden sonra zarar görmüş yada palinzarar görmeüş olması

ama bu 4. seçenek 1-2 bin km de çıkmaz ilk olarak turbocuda sucu armayın arabayı ilk kim yaptı filitre kiti ne vardı ? biz burda o turbolara 1.4 cont götürüyoruz 1.8 basıyoruz peak olarak kırılan zıplayan hiçbişi yok anlık peaklerle araba kırılmaz

ilk yazılımcına götür dieni bi öperim mehmet ahgmet kim yazarsa yazssın olay o deil 2 mi bastım ? 1.5 basıpta 1.2 ile gitttiğinde bi bakın isterseniz Flowchartın içindemi dışındamı kalıyor buna baka lım şunu lütfen unutmayın Turbonun milide Gt 30 da taksan 3 bastığında kırılıyormu? hayır emişin kötüdür exhaust un tıkalıdır Vs vs vs

ege turboya *** atmak garip olmuş ama evet revize edilmiş turbolrda sıkıntı çıkıyor ben çok tasvip etmiyorum ki yazılara göre arda sanırım sölemiş sölememiş ise hata etmiş...
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

kirpi14
    Misafir
    1-2 bişi sormak istiyorum

1.5 basamayan 2 saniye basan araba turbo kırarmı ?

gt1544v compressor mapini alabilirimiyim ?

turboyu revizemi ettin arda pervanesinimi değiştirdiin ?

milin kırılmasının 3-4 nedeni olabilir

1 yağlama 2 Emiş filitrendeki Darlık 3 geridönüş 4 milin revizeden sonra zarar görmüş yada palinzarar görmeüş olması

ama bu 4. seçenek 1-2 bin km de çıkmaz ilk olarak turbocuda sucu armayın arabayı ilk kim yaptı filitre kiti ne vardı ? biz burda o turbolara 1.4 cont götürüyoruz 1.8 basıyoruz peak olarak kırılan zıplayan hiçbişi yok anlık peaklerle araba kırılmaz

ilk yazılımcına götür dieni bi öperim mehmet ahgmet kim yazarsa yazssın olay o deil 2 mi bastım ? 1.5 basıpta 1.2 ile gitttiğinde bi bakın isterseniz Flowchartın içindemi dışındamı kalıyor buna baka lım şunu lütfen unutmayın Turbonun milide Gt 30 da taksan 3 bastığında kırılıyormu? hayır emişin kötüdür exhaust un tıkalıdır Vs vs vs

ege turboya *** atmak garip olmuş ama evet revize edilmiş turbolrda sıkıntı çıkıyor ben çok tasvip etmiyorum ki yazılara göre arda sanırım sölemiş sölememiş ise hata etmiş...
    Özgün abi bak bu araç 90 hplik .Sadık geldi bizden 110luk turbosu aldı Turboyu revize etmedim.O nun yanında sıfır parçalarla topladım. Hatta egzoz salyangozunu emme salyangozunu 2.el taktık .Sende biliosun onlara bişi olmaz Allah göstermesin kazada kırılıp dağılmadıkça. Ama eminim bunla 1.8 de basan vardır belki 1 barda yürüyende .Benim burda gücüme giden adam burda yalan konusuyor.Madem ben vnt sistemini ters takmışım .O gün balans makinasında 180 000 devire cıkardığımda neden dağılmadı .Yada arabayla 1.2 saniyelik gazlamada evel belki kırılmaz ama Batucanlar onu uyardı abi bu şekilde gazlama bak bu arabayla.Araban düzeltilsin ole gazla dedi.1 hafta bile geçmedi önümde gazlayarak gidiodu.Hatta yanımda arkadaşım vardı bırak milletle yarışma adam gibi sür arabayı diodu düşün ben bu adamın arkasından gidioyurm.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arda bana sıfır turbo toplayıp verdiğini söyledi , hadi diyelim ki ben yalancıyım , arabayla allahın her günü sıktım arabamda yağlamada sıkıntı var vs vs. Tamam eyvallah.
    Bugün izmirde bir sürü turbocu gezdim ve bu turbonun parçalarının orjinal mi değil mi olduğunu sordum , kardeşim bunun kalıbı bile orjinal değil dedi hep yan sanayi dedi . İsim vermek istemiyorum bunuda buraya yazmak istemiyordum illaki yazdırdı. Hayır benim gibi bu işte 06.12.2013 de ilk arabasını alan 26.02.2014 de ilk yazılımını atan birine yapmak hoş mu ?
    Kimsenin hakkını yemek istemiyorum , bu yazılım turbo büyütme fikri benim kafamdan çıktı , yarın herşey gözükecek , kimse yağlamadan bir sorun olduğundan bahsetmedi ki , en ufak yağ kaçağında haber ver diye turboyu ilk takan şahıs söyledi. Eve geldiğimde peçeteyle turbonun etrafını sildim çok hafif bir yağ vardı . Bununda normal olduğunu söylediler 1 hafta boyunca bunu tekrar ettim.

Arda bana sıfır turbo verdim dedi revize falan değildi benim ağrıma da en çok bu gidiyor , kandırılmak ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi sadık varmı motor içi resmin ? belki intake borun küçül bilemeyiz ha içini nasıl toplamış ben bilmem ben karışamam orasına orada çekimser kalırım birsey diemem
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav arkadaşım ben sana vnt yi ters takmışsın diye birşey mi söyledim ? Sadece "Turbo vnt bicaklarinin yerine tam oturmamasindan dolayi maalesef ki patladi."

Demişim bunu götürdüğüm turbocular söyledi. Araba safe mode da turbo basıncı 0.3 iken mi patlayacaktı.

kirpi14
    Misafir
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda bana sıfır turbo toplayıp verdiğini söyledi , hadi diyelim ki ben yalancıyım , arabayla allahın her günü sıktım arabamda yağlamada sıkıntı var vs vs. Tamam eyvallah.
    Bugün izmirde bir sürü turbocu gezdim ve bu turbonun parçalarının orjinal mi değil mi olduğunu sordum , kardeşim bunun kalıbı bile orjinal değil dedi hep yan sanayi dedi . İsim vermek istemiyorum bunuda buraya yazmak istemiyordum illaki yazdırdı. Hayır benim gibi bu işte 06.12.2013 de ilk arabasını alan 26.02.2014 de ilk yazılımını atan birine yapmak hoş mu ?
    Kimsenin hakkını yemek istemiyorum , bu yazılım turbo büyütme fikri benim kafamdan çıktı , yarın herşey gözükecek , kimse yağlamadan bir sorun olduğundan bahsetmedi ki , en ufak yağ kaçağında haber ver diye turboyu ilk takan şahıs söyledi. Eve geldiğimde peçeteyle turbonun etrafını sildim çok hafif bir yağ vardı . Bununda normal olduğunu söylediler 1 hafta boyunca bunu tekrar ettim.

Arda bana sıfır turbo verdim dedi revize falan değildi benim ağrıma da en çok bu gidiyor , kandırılmak ..
    Bakhala yalan konusuyorsun.Sadık senin yanında toplamadımmı senin yanında ayar yapmadım mı turboya hala yalan konusuyorsun bak.O parçalarada çin dedin .O parçalar Çin değil. + sana ben turboyu verirkende soledim .Bak parçalar yan sanayi .Vnt bizim tarafımızdan yurt dısında yaptırıldı.Sizin standart vntlerin içi boş dağılıyor dedim .Sanada gösterdim .Ama sen hala yalan konusuyorsun hala çamur atıosun hala beni çileden cıkartıyorsun .Bak Batucan olayları doğruladı nasıl yelkenleri suya indirmeye başladın ufaktan ufaktan.Seni dolandırıp kandırcak olsaydık.En başta sana içi boş tip vnt sistemi verirdik.Herkesi kendin gibi yalancı görme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi sadık varmı motor içi resmin ? belki intake borun küçül bilemeyiz ha içini nasıl toplamış ben bilmem ben karışamam orasına orada çekimser kalırım birsey diemem
    İntake borusu dediğin emme mi ?

Downpipe var egzozcu okanda yaptırdım.

Motorun sol kısmından bir fotoğraf .

kirpi14
    Misafir
    Yav arkadaşım ben sana vnt yi ters takmışsın diye birşey mi söyledim ? Sadece "Turbo vnt bicaklarinin yerine tam oturmamasindan dolayi maalesef ki patladi."

Demişim bunu götürdüğüm turbocular söyledi. Araba safe mode da turbo basıncı 0.3 iken mi patlayacaktı.
    bak sadık onları ters takamassın yada onları tam oturtamadanda takamassın.Hatta yarın gel eline vereyim sıfır parçaları al bunları beraber toplayalım toparlarken istediğin herhangi bi parçayı tam oturtmadan toplayabilecekmiyiz beraber görelim.+ sana onu söyleyen turbocu kimse o dükkanıma gelsin oda bizimle beraber toplasın bak ben kendimden emin konusuyorum lütfen çağrıma kulak ver

kirpi14
    Misafir
    özgün abi gördünmü boruları bak onlar 90 hpliğin standart cooler boruları .Sadık çek parça numaralarınıda boruların onlarıda koy numaralarından cıkaralım.Aynı şekilde intake borusuda stock abi kendim de gördüm.Batucan sende sole abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kirpi14 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakhala yalan konusuyorsun.Sadık senin yanında toplamadımmı senin yanında ayar yapmadım mı turboya hala yalan konusuyorsun bak.O parçalarada çin dedin .O parçalar Çin değil. + sana ben turboyu verirkende soledim .Bak parçalar yan sanayi .Vnt bizim tarafımızdan yurt dısında yaptırıldı.Sizin standart vntlerin içi boş dağılıyor dedim .Sanada gösterdim .Ama sen hala yalan konusuyorsun hala çamur atıosun hala beni çileden cıkartıyorsun .Bak Batucan olayları doğruladı nasıl yelkenleri suya indirmeye başladın ufaktan ufaktan.Seni dolandırıp kandırcak olsaydık.En başta sana içi boş tip vnt sistemi verirdik.Herkesi kendin gibi yalancı görme.
    Senin parçalara ben çin demiyorum , diğer turbocular diyor.1 değil 2 değil ki. Orjinali bu ben sana daha güçlüsünü takıyorum dedin. Ama sorunda ordan çıkmışa benziyor .
    Sabah 10.30 da görüşücez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbonun emiş borusu kaç mm filitresi nekadar bunlarda önemli burda birbirinize *** atmanın mansı yok gerekirse arda yeniden revize eder gerekirse sadık parasını verir yenisini alır olay sorunu çözmek

@arda bro cooler boruları bişiy yapmaz kolay kolay
    www.drecu.com

kirpi14
    Misafir
    Senin parçalara ben çin demiyorum , diğer turbocular diyor.1 değil 2 değil ki. Orjinali bu ben sana daha güçlüsünü takıyorum dedin. Ama sorunda ordan çıkmışa benziyor .
    Sabah 10.30 da görüşücez.
    Sadık bana orjinal taktığı parçaların kutularını getir orjinal garrett olarak parça numaralarıyla beraber .(orjinal garrett yedek parçalarını Türkiye piyasasına satıyormu distribitöre sorabilirsin bu turbo için ) Bak yarın sana gidip sıfır km peugeot almassam ozaman gel bu sitede konuş.Ama yarıns ana orjinal mil pervane backplate v.s takıp bana o kutuları getirmessen dilimden cok cekersin

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo kırıldığında arabada kaç kişi vardı ya da ekstra ağırlıklar var mıydı? yol eğimlimiydi? motor freni yapıp ters basınçla kompresöre soktun mu? bu durumlarda kullanıcı hatalıdır benim görüşüm

kirpi14
    Misafir
    turbonun emiş borusu kaç mm filitresi nekadar bunlarda önemli burda birbirinize *** atmanın mansı yok gerekirse arda yeniden revize eder gerekirse sadık parasını verir yenisini alır olay sorunu çözmek

@arda bro cooler boruları bişiy yapmaz kolay kolay
    abi sorun değil tabi çözeriz.İntake borusu standart 90lıgın abi turboya ilk giriş yeri aynı ama filtreye giden ge niş kısım gene dar kalıyor 110lugunki gibi geniş değil .Ama bana gelip deseydi arda sole sole durum var el atarmısın 1 tl bile istemeden yapardım.Kalkmış yalan konusuo abi sana geliodum dio halbuki arkadaş başka şeyler denio

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadık bana orjinal taktığı parçaların kutularını getir orjinal garrett olarak parça numaralarıyla beraber .(orjinal garrett yedek parçalarını Türkiye piyasasına satıyormu distribitöre sorabilirsin bu turbo için ) Bak yarın sana gidip sıfır km peugeot almassam ozaman gel bu sitede konuş.Ama yarıns ana orjinal mil pervane backplate v.s takıp bana o kutuları getirmessen dilimden cok cekersin
    Yardım dediğim turbo bayisinde buluşuruz bakarsın sende.

kirpi14
    Misafir
    Yardım dediğim turbo bayisinde buluşuruz bakarsın sende.
    sen getir turboyu dükkana gel.Ben sana Türkiyenin en iyi makinaları ile kontrol ederim. Bayiye sor bakayım.Bendeki kadar test cihazını .Avrupada bile kaç turbocuda görmüşler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla tehtid le bu isler değişmez dogrulari bdkliyoruz arda cin takmisssa ayip etmisss
    www.drecu.com

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen getir turboyu dükkana gel.Ben sana Türkiyenin en iyi makinaları ile kontrol ederim. Bayiye sor bakayım.Bendeki kadar test cihazını .Avrupada bile kaç turbocuda görmüşler.
    Turbosan erol usta redat makinalarinin tr distiribitoru
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)