User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: Volvo s60 2.3 T5 soft tune...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type R geçtim demiyorum type r ile yürüyordu diyorum. Deneme yaptığım sene 2006. Telefonlar ütü gibi çekim yapıyordu akşamları. Handcamler bile düzgün çekemiyordu. Evet ya hep hayalimdeki arabalar megane rs ler audiler volvolar. Hep hayalimde yaptım da yürüttüm zaten.

Kadran ile gerçek dbn kaç saniye fark eder haberin bile yok. Fabrikalar yaynladıkları süreleri DBN olarak koyar kadran hesabı olarak koymaz. Bundan bile bi habersin.

Yaw arkadaş çok biliosan neden bize soruyorsun ki. Kendin yap. Intercooler falanda koyma biz mal gibi gidip para veriyoruz. Sen madem daha iyi biliosun yap arkadaş.

Al hayalimizde yaptığım arabalar
    http://www.youtube.com/watch?v=TGfrCKvg6Vg

http://www.youtube.com/watch?v=lybMSBLCv7M

audinin de videosunu çekerim yollarım ayarı bittiği zaman.
    IN BOOST WE TRUST

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type R geçtim demiyorum type r ile yürüyordu diyorum. Deneme yaptığım sene 2006. Telefonlar ütü gibi çekim yapıyordu akşamları. Handcamler bile düzgün çekemiyordu. Evet ya hep hayalimdeki arabalar megane rs ler audiler volvolar. Hep hayalimde yaptım da yürüttüm zaten.

Kadran ile gerçek dbn kaç saniye fark eder haberin bile yok. Fabrikalar yaynladıkları süreleri DBN olarak koyar kadran hesabı olarak koymaz. Bundan bile bi habersin.

Yaw arkadaş çok biliosan neden bize soruyorsun ki. Kendin yap. Intercooler falanda koyma biz mal gibi gidip para veriyoruz. Sen madem daha iyi biliosun yap arkadaş.

Al hayalimizde yaptığım arabalar
    http://www.youtube.com/watch?v=TGfrCKvg6Vg

http://www.youtube.com/watch?v=lybMSBLCv7M

audinin de videosunu çekerim yollarım ayarı bittiği zaman.
    bozmayım diyorum ama olmuyor gerçekten önceki konuma bile eklediğin yaptıgım dediğin s40 i yabancı forumda buldum adamlar koymus videoyuda bu nasıl bir yalancılık anlamadım ki varmı o s40 ın başka videosu yukleme tarihine bak birde kimin yüklediğine bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen benim yükleme tarihime bakarsan kimin videosunu kimin kullandığını anlarsın. Kim kimi nereye bozuyormuş. Benim arkadaşım alper binbir yüklemiş 2006 da senin koyduğun 2007 de yüklenmiş. Allahım ya gene çakıldın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=rXZdeCvNCNk

al bak bakalım. Kim kimi bozuyormuş. Kendinle karıştırma beni. Alper1001 diye bak altında da kendi arabasının videosu var 2.0T diye. Hey allahım ya bi de bunlarla uğraşıyoruz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımla basınç açmadan sadece afr ve avans ile 6-7 boy yürürsünüz siz işte. Yazma daha fazla rezil oluyorsun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet abi, o videoyu sen göndermiştin bana, seneler önce, hatta youtube a koymadan öncede senden izin istemiştim özellikle. Ama aracını hiç görmedim, bunun dışında da videosunu bilmiyorum, bu videoda yabancı forumlarda var, bir çok kişi arabanın kendine ait olduğunu iddaa ediyordu, son 4-5 yıldır bende volvodan koptum. Bu senin s40 ına dair yaşayan bir kanıt, kişi varmı bilmiyorum bilen, bizim senelerdir bulunan volvo ekibinden kimse görmedi, Belki cem abi biliyordur veya dağkan. Ben o tarihlerde yaşım itibariyle otomobiller hakkında bilgiye sahip olmadığım için her söylenene inanıyordum. Ki seni feyz alınacak biri olarak görüyordum o zamanlar. Ama şimdi palamut ve saygın nickli arkadaşlarla tartışmalarında onları hakir görerek bence haksızlık ediyorsun. Ben çok iddialı bir araca sahip olmadım hiçbir zaman, ama bende s40 yükledim, yüklerkende, kendileri beni tanımaz ama, palamut ve saygından yardım ve feyz aldım, yaptıkları denedikleri specleri uyguladım ve başarılı oldum. Sen mesela bana s40 2.0t yi, 14t turboyla yürütemeyeceğimi söylemiştin, stock enjektörlerle , oysaki biz o konuda hiç sıkıntı yaşamadık.
    Vurgulamak istediğim, insanlar yanılabilir, seninde yanıldığın gibi, bu adamların senelerdir uğraştığı yaptıkları arabalar belli, ki s70 konusunda tecrübeleri senden çok fazla, sen yanılmıyorsam s70 i hiç yüklemedin. Ben 2004-05 yıllarında, palamutun yazılarını, c70 hakkında yaptıklarını ACT de okuyordum. Adam o dönemde dahil projelik araç hazırlıyordu.
    Ben palamutu ve saygını tanımıyorum ayrı konu, oturup muhabbet etmişliğimiz yok, biri aracılığıyla onlardan yardım almıştım. Ama adamların senelerdir yaptıkları yürüttükleri arabalar ayan beyan ortada. Buna kıyasla, seninlede yüzyüze görüşemedik ama, net ortamı üzerinden çok kez konuşmuştuk, belki defalarca senden yardım istedim. Burada bu arkadaşlara haksızlık ettiğini düşünüyorum, hor gördüğün adamlar bence konuya senden daha fazla hakim, bunu kimsenin nefsini yüceltmek için söyleymiyorum. Ama topici, markayla ilgili olduğum için baştan sona okudum, olayın gelişimini açıkcası sana yakıştıramadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper 2.0t yi ne kadar yürüttüğün önemli üzerindeki turbo ve enjektörle. Sonuçta 300 hp alabildin mi yani motorun potansiyelini yakalayabildin mi? Sonuç o. Motorun 350 hp ye dayanıyorsa sende yok ben bu turbo ile alabilirim diosan buyur dene.
    S70 ile doğrudur uğraşmadım ama motorunun potansiyelini özelliklerini çok iyi biliyorum. Dünya kadar sayfa okudum araştırma yaptım yüklemeye karar verme aşamasındayken yaşından ve direksiyon tepkisi vs den dolayı arabayı anneme verdim megane ı aldım onunla uğraştım. S70 evet düzde gider çokta sağlam yürür üzerindeki turbo vs buna çok uygun. S60 ta aynen ama LPG ile değil ya da fakir kullanarak değil.

S40 olayına gelince benim arabamın zaten öyle bir mazisi olamadı arabayı çıkardıktan 1 ay sonra çalındı. Daha hiç bişeyi bitmemişken. 34 AD 8124 plakası. Plaka sorgudan bakın zaten göreceksiniz çalıntı olduğunu. Ocak ayında da emniyetten aradılar kupasını bulduk bu mu diye gittim ifade verdim. Arabayı yapanda rahmetli Mehmet usta Topkapıdan. Şahit mi bulmam gerekiyor anlamadım.

Sen benden ne yardım istedin de ben etmedim onu anlamadım. Numaram vs vardı sende hatırlarsan bostancıya shell e geldiğinde vermiştim Buraklarla buluştuğumuzda.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardım istediğim her seferinde yanıt verdin abi sen bana, vermedin demedimki bende yazımda, bu konuda bir eleştiride bulunmam haksızlık olur. yok abi biz senle buluşmadık hiç, karıştırıyor olabilirsin.

s40 2.0t yi yürütmek konusunada gelince , 300hp 14t turboyla hayal zaten, biz 1.3bar bastık, dp, egzost ve yazılımla 230-240ps ler civarında aldığımı düşünüyorum, bu motorunda , o turboyla yakalanacak potansiyeli o zaten 300hp hayal olur, onur 19t kullanarak 275ps alabildi t4 ten, biri çıkıp 14t ile 300ps alsaydı, ciddi şok edici olurdu. 14T ile kullanırken, basılabilecek her basınçta , enjektörler gayet net şekilde yeterli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımla basınç açmadan sadece afr ve avans ile 6-7 boy yürürsünüz siz işte. Yazma daha fazla rezil oluyorsun.
    rezil olan kiim belli bugun ondan forget kolarp saplama aldım bılıncsız yuklemek ıcın demi alper hayali arabalarınla oyna video bile sana ait değil öbür konuda bile o kadar laf saydılar sana adamlar standalone beyın yapmıslar ılk ve aracı tum volvo camıası yurt dısı sahıl bılıyor sen gelmısın s70 stokken typerla yuruyom dıyon guldurme kendıne bence bana yaptıgın bir tane volvo gostersene ya dekı su typerı gectım oda yazsın buraya stok s70 le çok bildiğini iadda edipkonuşma ben en basiti onun bunun videosunu koymuyorum buraya herkes her konuda seni niye bozuyo otur onu düşün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala onun bunun videosu diyo ya allaaam. Kafan mı güzel. Hala bizim koyduğumuz videodan daha sonra eklenmiş videoya senin değil diyorsun. Haa onun bunun videosu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardım istediğim her seferinde yanıt verdin abi sen bana, vermedin demedimki bende yazımda, bu konuda bir eleştiride bulunmam haksızlık olur. yok abi biz senle buluşmadık hiç, karıştırıyor olabilirsin.

s40 2.0t yi yürütmek konusunada gelince , 300hp 14t turboyla hayal zaten, biz 1.3bar bastık, dp, egzost ve yazılımla 230-240ps ler civarında aldığımı düşünüyorum, bu motorunda , o turboyla yakalanacak potansiyeli o zaten 300hp hayal olur, onur 19t kullanarak 275ps alabildi t4 ten, biri çıkıp 14t ile 300ps alsaydı, ciddi şok edici olurdu. 14T ile kullanırken, basılabilecek her basınçta , enjektörler gayet net şekilde yeterli.
    Alper 14T ile daha fazlasını da alırsın enjektörlerin yeterse. Megane rs te de 14T var. B42 nin üst kapağı da megane rs ten daha verimlidir. Daha yüksek devir dönebilirsin manuel şanzımanla. Düzgün downpipe ve egzost sistemi büyük intercooler, enjektör filtre ile 300 hp ye yakın güç alabilirsin. Ama sadece yazılımla açiim dediğin zaman egzoz sistemin seni engeller. Volvoda hele en büyük sıkıntıdır egzoz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar uzun bir ardan sonra downpipe ve basıncı acık biraz ufaktan bir video aldım bır aracla denerken

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın km 432.484 mü ben mi yanlış gördüm maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70lt / 100 km e yaklaşıyor tüketim maşallah huseyin, araç fena gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batu35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın km 432.484 mü ben mi yanlış gördüm maşallah

evet üstadım dogru km orıjınal mıllet gıbı dusurmedık daha motor yapılmamıs kapak acılmamıs dusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70lt / 100 km e yaklaşıyor tüketim maşallah huseyin, araç fena gidiyor.
    volvoların yol bılgısayarını anlamıs dıılım aracı yavas bıle kadırırken 99 lıtreden baslıyor s70 de ıse 50 lıtreden baslıyor s70 de yokkı 50 ustu yakıt tukemtımı sehır ıcı 650 krs sehır dısı ortalama 7 lıtre 130 sabıt hızla gıdersen fmic ve komple eksoz la dahada ıyı olacagını dusunuyorum aracın bakalım ondan sonra neler olucak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)