User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Turbo alt yapısı için yardım

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Turbo alt yapısı için yardım

1.6 pinto motorlu ford sierra motorunu turboluycam öncelikle araç karbüratörlüydü enjeksiyonlu olan modellerin emme manifoldunu taktım üstünde herşeyi tam ecu için ms v2 beyin aldım tesisatını hazırladım aldığımda tesisat vardı zaten benim araca uygun olacak şekilde hazırladım ateşleme sistemi için r8 bobin kullancam dstribütörden kurtulmak için ancak motor içine hangi kol piston yatak kullancam nerden temin edebilirim bu motorlardan n/a olarak 180 hp güçler alabiliyolar yurt dışında turbo ile 450 hp verebiliyo benim beklentim 250 civarı ancak alt yapı sağlam olsun istiyorum sistem düzenli olması için zaten karbüratörden kurtulup dstribütörü kaldırıp sisteme daha rahat müdahale etmek için gerekli parçaları kullanıyorum bu 3. Turbo aracım olcak mekanik ve elektronik olarak gerekli bilgim var ancak bu motordan daha önce yapan bilenlerin bilgileri benim için önemli şimdiden önerileriniz ve fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pintoların kolları çok zayıf kollar dayanmıyor fakat stok 2.0 lt. pinto 0.6 barda güzel bir ateşleme avansı ve yakıt haritası ile 170 - 180 hp veriyor
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kollar zayıf diye duymuştum peki yokmu hangi kol piston uyumlu bi bilen ?
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cosworth YB kol pistonu kullanabilirsin. Aftermarket üretimler de var.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pinto için üretilen modifiye parçalar çok pahalı tr de bulman çok zor zaten yurt dışından alman lazım.Ama cosworth piston ve kol takımı en mantıklı seçenek ben sahibindende bulmuştum bir ara bulanamayacak şeyler değil.Boyu ve delik merkezleri tutan başka kollarda kullanılabilir araştırıp bulmak lazım dizel motor koluda olur dediğim gibi araştırmak lazım.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah o zaman motoru söküp ölçerek araştırmak en iyisi teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)