izmirde bi tane senin makinadan yapıldı
bi görüş istersen egetuning garaj ile. çok yol gösterici olacaktır sana..
boru ustası çok ama ortaya çıkan maliyete sen de şaşırırsın borulama kısmında![]()
kaynakçıya dünya para kaçıyor. ben iyi harcamıştım...
izmirde bi tane senin makinadan yapıldı
bi görüş istersen egetuning garaj ile. çok yol gösterici olacaktır sana..
boru ustası çok ama ortaya çıkan maliyete sen de şaşırırsın borulama kısmında![]()
kaynakçıya dünya para kaçıyor. ben iyi harcamıştım...
arkadaşlar denso 360cc enjektörler ve turbo manifold yolda. bir kaç haftaya da intercooler boru ,bov, turbo ve yağlamayı bitirecem. turbo seçimimiz de ufak bi revizyon gündemdet3/t4 garrett / 7psi ext. wg ile karar kıldık.
![]()
hadi hayırlısıama 7psi yetmiycek sana bunu bil
d16 kollar uymaz d16v1 e yatakları ince sanırım yidene deneyin kolların kenarları kranga değer rektefecin alması lazım kenarları alırsa uygun hale gelir. emme manifoltta uymaz diğerlerinki
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
üstad kollar ile ilgili soru işeretleri maalesef mevcut. iş traşlamakla kalmayabilir. bende zaten şimdilik 7psi t3/t4 stock takılacam. uzun bi süre bana yeter.
cem basmacı abimizden kendi aracında kullandığı manifoldu aldım. bire bir uyarlanmış portları genişletilmiş bi ies manifoldu. Sorunsuz tertemiz aldım daha takmak nasip olmadı ama şu düğünü bi atlatayım. parça işine noktayı koyacam. artık 1 ay sonra montaj evresine geçicez inşallah.
ies manifoldu da olmaması lazım v1 e uyarlanmış
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
kim demiş ies manıfoldu olmaz diyecem abının sattıgı emmeyıde ben yaptım , kendı aracımdakı emmeyıde ben yaptım, bunların harıcınde daha 5-6 tane yaptım hiç sorunsuz kullanılıyor, bılmeden konuşmanın gereği yok
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
EGR yolunu açıkta bırakabilirsiniz biz taktığımız da bilerek emmenin içine vermedik, arıza lambası da yakmadı.
eagle kol olmaz beyler unutun işi
sadece d17 krank ve vitara piston takarsan 9.10 cr sıkıştırma elde edersin 300 hp cebinde gezebilirsin böyle bi setupla
ama kolları Dezod Motorsports. K1 Technologies H-Beam Connecting Rods-D17 (Dezod Exclusive) öneririm gayet ucuz
motor içine bunları yaptığında heriye bitek egz kalıyo
dışına
ies emme k20 R tb takarsan daha keyipli olur
beyin kısmına gelince illa plug & play şartı yok alayı uyum sağlar standaloneların
o araç çk sarıyo kilit ekleyin bence
ECUTECH İstanbul
üstad ben cc stage4 ( seramik ) baskı balata aldım . turboyla beraber onuda ekstradan değişecem. daha sonraki aşamayı gözlemlemek lazım.
ama 1. vites şu anda bile sarıyor. bende 2yi 1 gibi kullanmayı düşünüyorum.maalesef vites oranları sıkıntılı. ies'in 1. ve 2. dişlisi takılabilir mi acaba onu da merak ediyorum?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)