Ya o değilde burada yaptırın felan demişsiniz. Türkiye'de ismi meşhur olan bir eksozcuda boru yaptırmak felan hiç ama hiç ucuz değilki. Hatta yurtdışından gelen sistemler ile neredeyse aynı fiyata geliyor. Abarttılar bence bu işi.
Ya o değilde burada yaptırın felan demişsiniz. Türkiye'de ismi meşhur olan bir eksozcuda boru yaptırmak felan hiç ama hiç ucuz değilki. Hatta yurtdışından gelen sistemler ile neredeyse aynı fiyata geliyor. Abarttılar bence bu işi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
walla İskender çok ucuz mu değil ama yapılan işe bakarsanız bence sonuna kadar parasının hakkını veriyor.. bnm arabamda 50cm mesafede 2 adet 90 derecelik dönüş var, işçiliği görünce aldığı para az bile geliyor insana.. sakın kimse yanlış anlamasın bu param çok falan manasında da değil..
Miltek turbo back olunca onun içinde katalizörde oluyor genelde. Ayrıca distribütör firmanın kar marjı yüksek gelmiş olabilir. Ben 1500TL'den daha ucuza İngiltere'den aracıma komple CatBack sistem getirttim. Eksozcuya bile gitmedim kendimiz söktük taktık.1500 TL bence çok para. Susturucuların fiyatını çıkınca geriye gene muazzam bir meblağ kalıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
milltek egzoz buraya kargoyla falan getirmek direk çarpı 2 katı egzozun fiyatının hiç gerek yok mini için konuşuorum tabi buda 3400 tl falan yapıyor
Team PAŞAOĞLU
Peki scirocco ile polo gti in downpipe ve kat iptalleri aynimidir sizce?mantiken ayni olmali ama kesin bileniniz varmi?
turbo araçlarda back pressure olmaz
ama yeni nesi araçlarda egzoz yada direk down pipe kullanımı perf düşüklügüne sebep oluyor...
düz ve son susturucu yani Mİltek işinizi fazlasıyla görür...
gti a varex takan varmı ya ?
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
warex e gerek oldugunu dusunmuyorum zaten polo gti asırı bı ses olmuyo sıze onerım downpıpe orta susturucu ıptalı sonada supersprınt unıversal cıftagızlı rahatsız edıcı bı sesı kesınlıkle oluyo performans olarakda gayet tadmınkar olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)