todalar iyimi :D
Printable View
şimdi ara boru ve son susturucuda ep3 lerde en verimli uygulama şudur diyebileceğimiz bir sonuç yok anladığı kadarıyla, bu konuyu netleştirsek?
peki filtre egzoz headers kpro ve stage 2 egzantirik varsa ara borular ve egzoz kaçlık olmalı?
Bu genellemeye bakılırsa 83mm fln olması gerekiyor stage 2 egzantrik ve filltre kiti var ise:D
83lük ara boruda biraz büyük olmazmı atmosferik için :D
Tabiki büyük bana sorarsan 71mm bile filtre kitli egzantrikli bir K20'ye çokta gerekli değil ama ilerisi için tabiki altyapıyı sağlama almış olursun iki iş yapmamış olursun..
bu durumda benimde egsoza el atmam gerekiyor sanırım,60 lık krom borular,60 lık hks-hi power son,1 aya kadar rbc ve k-pro takıcaz,dc headers toda ince conta ve aem cai var şu an aracın üstünde,en iyi ölçü 70 lık ara borular ve 70 son susturucumudur,bu şekilde kullansam ne zararı olur ?
Sıkıştırman ne durumda yani conta varmı ? piston yok herhalde.. Eğer SSR,Toda gibi büyük çap headers yoksa Dc race varsa sen boruları 70mm yap yetiyor ;) Birde izmirde senin arabanın giişini gördüm ayar varmı arabanda ?
Metin sanada 70mm diyorum 60 lık kasacaktır ;)
S3 müydü hatırlamıyorum tam :) Daha öncede Er typer ile denemişmiydiniz yanlışmı hatırlıyorum ayarsız gibi geldi bana,ayrıca ex.kasnak ayarı şart :) msn eklersen detaylı konuşuruz benimde specler seninkine yakın :) chiefkadir@hotmail.com
tamamdır kadir abi ekliyorum ordan devam ederiz.
Serp Dyno'ya girdim bugün :) Km devır olayını senkronıze edemedı arkadaş,max gücü 7830dd gördü kı alakası yok,km olarak 240 yapmasına rağmen 203km hesapladı vs. fazlada kurcalamdım düzeltelım ... dıye zaten vaktım de yoktu aldım pek aldım karneyı çıktım :)
254,4 hp 248,2 Nm
http://img300.imageshack.us/img300/1...010628dyno.jpg
Abı sen kac donuyosun su anda kadranda?
kpro 8900 kadran 9100 ;)
ıyımıs..:)