benim egzost ısınınca 2 parmak uzuyordu net olarak.. ama soğudunda içeri kaçıyo tekrardan :)
Printable View
ısınma soğuma büzüşme genleşme oem borularda olmuyor mu? o da çıt çıt yapıyor inceden :D
iskender de pek ucuz olmaz:)
iskender ucuz olur diye demedim , marka catback sistemler zaten çok fazla sayıda değiller , ikinci elde de bulmak şans işi (gerçi şu an sitede 2 alternatif var)
gidilir konuşulur ve sıfır borular döşetilir , tabii emeğin karşılığı da verilmek suretiyle...
kaan , mugen de bir nev'i oem parça tadında , ama işte fiyatları ağız bozucu cinsten be mübarek...
headers bulunabiliyor da hazır catback daha bi zor...
Daha mantıklı demiyorum , çok büyük bir güç kaybı olmuyor , denemelerde flow'unun çok iyi olduğu söyleniyor stock son susturucunun.
Bende biyerde okumuştum da denemek lazım :) bende mevcut ikiside merak ettim şimdi, boşuna bangır bangır gezmemiş olurum :)
oem beyinle çok geri düşmez araba belki ama.. k-pro ve rbc li stock egzost kullandım çok geri düştü sıkıştı araba ,kesinlikle tavsiye etmem
kopartma kpro ve rbc ile birlikte miydi?
borular 60 gelir , oem sona bağlanır bence
ben o egzostla gazlamadım bile..silencerlı gibi bişey oluyor zaten..70 lik çıkıyor duvara çarpıyor gazla geri geliyor içerde dans edioyr :) spirel koparıyor -flanştan atıyor vidaları..mantıksız iş yani.. 2 yol var birisi +performans için arba yapmak biride normal kullanıma uygun araç yapmak. normal istiosan mugen alcaksn 2-3 hp alıcaksın catback yapcaksın 10 hp ye kadar alıcaksın ;)
Stock motor turbo kitlerinde bile saece down pipe oluyor gerisini oem kullkanabiliosun hondalarda