Kpro ile stock aracta sadece cai ile oldugunu varsayıyorum 8200 degilde 8400-8600 veya 8800 e alsak devir kesiciyi guc egrisi biraz yatay gidip mi dusuyor yoksa 8200 den sonra direkt hayat bitiyormu ??
Printable View
kpro taktıgın zaman ayar yapıldıktan sonra dynoya cıktıgında
sadece filitre olursa eger üstler gene böle düşer ama torkun acaip yükselir
eger sessiz olsun diyorsan
cai + kpro + dc headers ve ondan sonrasını oem egzost olarak bırakırsan
tepelerde hiç düşmez torkunda canavar olur
bırak şimdi :D
öğrendin mi almanya hadisesini?
bu arada bu dyno ne zamanki? toparlamış işte maaşallah
AEM CAI ile de aşağı yukarı aynı güçleri alırsınız gruppem ile 220hp civarı :)
Ama huzurlu gezmek paha biçilemez :)
Type-r-owners.co.uk sonuçları birbirine çok yakın...
Bu hafta içi halledelim telefonlaşıp Göztepe Sanayi'de falan.
9400 den sonra dususler baslıyodu bende :)
Malesef , HKS bile alsanız ısınma soğumadan zangır zungur ses yapıyor :)
iskender'de sadece ara boruları yaptırsak olma mı?
filtre + headers + iskender yapımı borular + standart son susturucu / bunun sonucu tatmin etmez mi?
Sonucu gayet tatminkar olur , amerikada OBX twinloop'ta çok kullanan var ve güzel sonuçlar alıyorlar.
Bu yazdığın listede tek sıkıntı yapacak şey ara boruların ısınıp genleşip yağmurda suyu görünce bir anda büzülecektir ve zırrrr , pırrr , tırrr diye ses yapacaktır :)
Kanka cat-back bulunurda orjinal son susturucu lazım...
gazlayınca bildigim kadarı ile egsoz 1 parmak tasıyor uzuyor yani onu ayarlamakta zor iş yaw :)
headers ara boru 63mm son sus., cai bence yeterli bir set up olur.
yeterli = ucuz :)
ısınma soğuma büzüşme genleşme oem borularda olmuyor mu? o da çıt çıt yapıyor inceden :D
iskender de pek ucuz olmaz:)
iskender ucuz olur diye demedim , marka catback sistemler zaten çok fazla sayıda değiller , ikinci elde de bulmak şans işi (gerçi şu an sitede 2 alternatif var)
gidilir konuşulur ve sıfır borular döşetilir , tabii emeğin karşılığı da verilmek suretiyle...
kaan , mugen de bir nev'i oem parça tadında , ama işte fiyatları ağız bozucu cinsten be mübarek...
headers bulunabiliyor da hazır catback daha bi zor...
Daha mantıklı demiyorum , çok büyük bir güç kaybı olmuyor , denemelerde flow'unun çok iyi olduğu söyleniyor stock son susturucunun.
Bende biyerde okumuştum da denemek lazım :) bende mevcut ikiside merak ettim şimdi, boşuna bangır bangır gezmemiş olurum :)
oem beyinle çok geri düşmez araba belki ama.. k-pro ve rbc li stock egzost kullandım çok geri düştü sıkıştı araba ,kesinlikle tavsiye etmem
kopartma kpro ve rbc ile birlikte miydi?