248 Tork çıkmaz abi tam saçmalık..![]()
248 Tork çıkmaz abi tam saçmalık..![]()
Saolasın
Banada tork bıraz fazla geldı ama dc headers ve orta boru değişirsek zaten düşerDoğru ölçüm için az avalar ısınsın Uraz Boschta Maha yük tıpı var fakat dışarda duruyo adamlar bu soğukta ölçmeye üşeniyor o dynonun sonuçları hep doğruya yakın çıkıyordu
![]()
abı erdemleydık cok keyıflı olmus arabası masallahı var typera bır daha asık oldum tabı bırde ER TYPER faktöru var![]()
yarım saattir konuyu baştan sona okudum
şu anda arabada kutu içi mugen filtre dc headers 63 luk iskender araboru ve orjinal son susturucu var
Mayıs başında Aem filtre ve 63luk dc egzozu takıcam
Nasıl bir performans olur?
ayrıca dc sonu takmak yerine orjinal kalsam nasıl olur?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
egemen , bu mevcut setup varken mi dyno yapmıştın?
kutu içi mugen+dc headers+63 iskender+orjinal son?
yoksa filtre hariç tamamen mi stock'tu?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Egemen guzel ve ucuz bir set up son sus. degisimi ole cok fark yaratacagını sanmıyorum ..
bir çık bakalım dynoya ne verecek aracın ?
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
standart arabaya 63 iskender+dc ile farkı cidden merak ettim..
ben de ileride gıdıklanırsam headers ve borulardan başka bişeyle oynamam diye tahmin ediyorum...
rbc+kpro da çok çekici ama şimdilik bana uzak ufuklar![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
6 Martta Type R Dyno Day Yapmıcakmıydık![]()
yaptığım specler bana yeticek
ayrıca kprodaki devir çevirmeye yetişelim diye şanzımanı kırma gibi bir sıkıntıda çekmek istemiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)