Maşaallah güzel sonuç.İnsallah programdan sonra daha süper olur![]()
valla bende cok ısterdım 1.4umu vtec yapmayı ama o zamanlar yoktu malesefturbo kolay hp haram beygır en guzelı boyle devam et
kazasız belasız.bakalım max kac hp olacak bende cok merak edıorum
haram beygirlergüle güle kullan. kazasız belasız.
maşallah güzel değer.beyin olarak n kullandınız?
OEM+
erkut ellediğse rodajdan sonraki halini merak ediyorum
mübarek şehirler arası çalışıyoo puhhahha
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
off yoldan yeni geldim eve hasan dynoya mı kaçtınçok güzel değer daha da iyi olacak inşallah bu arada belitmekte fayda var bu araç üzerinde filtre egzoz headers harici tüm parçalar stock honda parçalarından oluşan bi legodur sevimli bi lego oldu bu gökhan ayarda cidden güzel iş çıkarttı eline sağlık kanki kazım abiye zaten diyecek yok colinim suzukam abim benim
egz yay kısalı yürüyüşünü düşünemiyorum şimdiden çok keyifli bişey kazasız belasız cezasız hasanım
bi de alınan hp ye bakarsanız 1.6 i esden 160 + çıkar mı sorusunu artık kimse sormaz sanırım
ECUTECH İstanbul
Herkese teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı.
Abim sen olmasan böyle bişey zaten olmayacaktı geceli gündüzlü benim için neler yapmadın abi projeyi kafamıza soktun sonra kendi araban gibi 3.5 4 ay peşinde koştun herşeyinin tekrar Allah razı olsun abi ama burda bitmedi bitmeyecek inş. daha iyilerinide beraber çıkartıcaz abicim.bende aynisini soracaktim.
degerler guzel cikmis masallah yapanlarin eline saglik. daha iyilerinide gormek isteriz. ankaradan boyle araclar cikmasi guzel gercekten. colin kazim iste eli degince oluyor masallah.
Saolasın Erkut abi dediğin gibi çok eğlenceli oldu ve çok dahada iyi oabileceğini ıspatladı Gökhan abi hakkaten çok güzel bi iş çıkardı herpiniz öyle abi Kazım abi,Gürol abi Sen abicim Allaha çok şükür teknik ekibimiz çok sağlam çok daha güzellerinide çıkartıcaz inş. hep beraber.off yoldan yeni geldim eve hasan dynoya mı kaçtın çok güzel değer daha da iyi olacak inşallah bu arada belitmekte fayda var bu araç üzerinde filtre egzoz headers harici tüm parçalar stock honda parçalarından oluşan bi legodur sevimli bi lego oldu bu gökhan ayarda cidden güzel iş çıkarttı eline sağlık kanki kazım abiye zaten diyecek yok colinim suzukam abim benim egz yay kısalı yürüyüşünü düşünemiyorum şimdiden çok keyifli bişey kazasız belasız cezasız hasanım
bi de alınan hp ye bakarsanız 1.6 i esden 160 + çıkar mı sorusunu artık kimse sormaz sanırım
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
nazar degmesin cok basarılı dewamın merakla bekliorus ama birde vidyo isterik sesini duymak isterik dimi ama![]()
çok başarılı maşallah şu egrileri de düzeltirseniz süper olur tahminimce 140 hp yi görürsün gibime geliyor Allah utandırmasın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok güzel sonuç çıkmış.bu sonucun maliyeti kaça patladı şu ana kadar.sadece motor aksamı olarak? egzoz vs hariç
Atmosferik olarak başarılarının devamını diliyorum neler yapıldığıyla ilgili bilgi alabilirmiyiz cok özel degilse.
iacv saçmalıyo açıp kapıyo gibi bi ifade var hasan dalgalanma ondan sanki o sıkıştırmayla da rolanti savaşını hatırlıyosungibi gerisinde bi sıkıntı yok çünkü yazılım rodaj döneminde hazırlandı bu arada dediğiniz gibi daha yüksek güçler yakında çıkacaktır bu başlangıç denilebilir
gürol özledik yaa bi proje arabası daha al artıkım seni de tebrik ederim hasan gibi janem![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)