hafif volan yüksek hızda neden sorunlu ?
hafif volan yüksek hızda neden sorunlu ?
Ben 4 yıldır falan kullanıyorum önceki halini de biliyorum vites aralarında hızlı vites atamassan devir daha hızlı dusecegi icin belki o sorun olur ama tapagaz 5. vites giderken motorun devirlenmesini yavaslatması bence imkansız.
Zaten Şu an için hafif volan öncelikli değil ama beyin lazım.. Tavsiye edeceğin bir model varmı ?
Beyin olarak mı ?
Aslında 2 aracı deneyip görmek lazım hafif volan ve orj volanlı öyle bir video olsaymış keşke top speed de görünürdü fark ama hergünde son hızlarda gezilmeyecği için pek sorun yaşatmaz diye düşünüyorum önemli olan başka bir sorun oluyormu ?
alıntı,
"Volanı hafiflettiğin zaman kalkışlarda ve alt devirlerde gerçekten farkedilecek derecede güç elde edersin çünkü hafif volanın dönmesi daha kolay olur ama uzun yolda araba volanın ağırlığının sayesinde gider sen volanı hafiflettiğin zaman daha çok gaza basman gerekecek ve araba topspeedde zorlanacak yani cadde için uygun değil"
alıntı
"o hıza çıkmanda bir sorun olmuyor zaten. ama o hızda sürekli gidicem dersen ; atıyorum 15lt yakıyorsan 16lt ye çıkar sarfiyatın. yani hızı korumakta zorlanırsın.
10 kg volan yerine 15 kg tak bakalım, hızlanman nasıl düşer ama hızlandınmıda nasıl gider
birşey kazanmak için her zaman birşeylerden ödün verilmelidir. "
Anlatım çok iyi teşekkür ederim
Yani rollerde aracın gidişini etkileyecek ister istemez bu sonuç çıkıyor ?
Son ALINTI
Teorik olarak hafifleyen volant ın her alanda yararlı olucağını düşünebilirsiniz ama yanlış hafifleyen volantın 'enerjiyi absorbe etmesi' daha azdır özellik ile de yüksek sürat ve viteslerde.
Genelde şehir içinde düşük hızlarda hafif volan avantajlı. Sürekli rolling mod isen hafif volan yanında diğer aplikasyonalrında uygun olması lazım. Hafif kranktı egzantriklerdei emme manifolduydu vs.vs.
Atalet - eylemsizlik
http://tr.wikipedia.org/wiki/Eylemsizlik_momenti
Alan eylemsizlik momenti formülü, malzemelerin burulması ve eğilmesiyle ilgili hesaplamalarda kullanılır. Özet olarak, yüzey şeklini değiştirmeye çalışan kuvvete koyduğu tepkidir. Birimi metre4 dür. Yani yüzeyin ufak bir değişimine olan tepki çok fazla yansıyacaktır.
Ağırlık arttıkça dönmeye karşı olan tepki moment artar, bu artıyada eksi yönde olabilir.
Hafif volanla çabuk hızlanırsınız, çabuk yavaşlarsınız. Belirli bir devirde giderken ise daha düşük "eylemsizlikle" karşılaşırsınız.
yanlış anlaşılma olmasın
Built to fall....
Güzel açıklama olmuş tşekkür ettim![]()
benım sıze bır sorum var yardımcı olursanız sevınırım aracım 1-2-3-4 vıteslerde gayet ıyı hızlanıyor hıc bır sorun yok fakat 5 e attıgımda resmen kalıyor arac yerınde, ne yapmam lazım karar veremedım kımı headers alman lazım dıyor kımı aem v2 gerek dıyor kımı hafıf volanı sok dıyor bırde bızım araclarda 4-1 mı 4-2-1 mı daha verımlı yardımcı olursanız sevınırım
SPEC:
Fidanza hafif volan
Stage 3 baskı balata
Pipercros Viper hava fıltresı
Real egzoz kat ıptali
51 lık egzoz borusu
Vaf-c
short shift
Koni yükseklik ve sertlik ayarli amartisor ve yaylar
hatta nasıl hızlanıp 5. vıteste nasıl kaldıgıyla ılgılı 2 tanede vıdeo ekleyeyım daha acıklayıcı olsun bılmıyorum forum kurallarına aykırımı ama umarım deıldır
vti 2. vites 70 fr 3. vites 70
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Belkide 1-2-3-4. viteslerdede tam olarak hızlanmıyordur bunu en iyi sağlam bir usta inceledikten sonra cevaplayabilir.
Hafif volanda bu kadar olmaz yani.
ileride allah nasip ederse yine bi b16 istiyorum yaa
artık hangi kasada olur bilemem eg mi , ek mı , mini cooper mı?![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)