User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
101 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: dbilas flowtec intake manifold

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence düzgün olmayan afr ile çok sürme aracını. Ayrıca ayar için debriyajı beklemene gerek yok. Debriyaj motorun ürettiği gücün yola aktarılması ile alakalı. AFR vs. düzeltmekte hiçbir fark yaratmayacak. Bir an önce ayarını yaptırmanı tavsiye ederim. Bu arada ayar yerine Paşaoğlunda dyno üzerinde üzerindeki chip okunup tekrar düzenlenip yeniden araca yüklenirse Apexi den vs.vs. çok daha iyi olur. Daha sonrada yeni chipin ile LPG istasyonunda baştan kalibrasyon yapıp güzelce kullanırsın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, sonuçları ve sesi çok merak ediyorum

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ayar yerine Paşaoğlunda dyno üzerinde üzerindeki chip okunup tekrar düzenlenip yeniden araca yüklenirse Apexi den vs.vs. çok daha iyi olur.
    her zamanki gibi çok yoğunlar, maşallah diyeyim, apexi için salı gününe "150 tl mi 150 dolar mı" diye bir ifade kullandılar, chip olayı için de "salı gel bir arkadaş (bekir miydi acaba) baksın dediler"...

onno usta chip için 800 tl dedi

mehmet gazihan'ın sahibinden.com da 500 tl ilanları var

helphelp diyesim geldi uygun fiyata hem apexiye hemde chipe ayar çekecek bir tanıdık yokmudur?
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet Gazihan'ın garajına gittim, 50 tl'ye apexi neo'ya ayar yaptılar, güzel oldu, vwtech de muhtemelen (3-4 ay önce öyle demişlerdi) aynı rakama yapacaktı ama şampiyon poloyu görmek için oraya gittim

karar verdim rotrex sc için kasıcam, yurt dışına çıkınca oradan alıcam, 200 hplik modeli 3 kg, 300 hplik modeli 5 kg, diğer parçaları tr den temin edicem, oradaki en büyük problem beyin diyorlar ama düşük basınçta orjinal ekipmanla da gerekir mi merak ediyorum, apexi neo ile devam edilir mi? bazı turbo araçlarında var, avans benim onno chipden ötürü yükseltilmemişmidir acaba? 0.5 barda 130-140 hp olur heralde, ön frenleri de yakında büyütücem, seat cupra olur denmişti öyle hatırlıyorum

işte ülkemizin gelmiş geçmiş en hızlı polosu ayıklamadığı araç yokmuş, 450 hp'lik bir araca geçildi diye okumuştum, o da olsun o kadar, nazarlık

Uploaded with ImageShack.us
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın organik baskı balatayı almaya gümrüğe gidiyorum, takıldıktan sonra dinamometre sonuçlarını sizinle de paylaşmak istiyorum, öncesi sonrası duygusal sebeplerden yapamadık, emme manifoldu takıldı bir kere, farkı da gaza basınca hissediyorum, şimdi istanbulda en hassas kim kaça ölçer size? ucuz bir yer yokmudur

ayrıca gtech ile sonrasında da ölçüm yapmak istiyorum, aynı dyno değerlerini bulacak şekilde ayarlayıp, ona güvenerek devam edeceğim ...

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel ve yararlı konu merakla okuyup takip ettim herşey gönlunce olsun Biz fiatcılar gene mahrum kaldık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gümrükten biraz önce teslim aldım, 160 tl vergi ödedim, akşama fotosunu koyarım, cuma montaj yapılabilir, dyno için maslak bosch servisi nasıldır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün en sonunda debriyajın montajı yapıldı, paranın gözü kör olsun demek lazım keklik gibi araba öne atılıyor sanki akşama işimiz anca bitti, fren diskleri, balataları, vites topunu (viteste zamanla oluşan boşluk ortadan kalktı, 4tl lik bir plastik parça işte, yetkili de 18 tl), bir dış aks kafasını değiştik, nam amortisörün olmaz dediği yapamadığı amortisörün başına geçen parçayı hortumun üzerine karga burnu ile 2 dk geçirdik, nam amortisörde çırak elle uğramış becerememişti, üst kata çıkardı getirdi olmaz demişti, sırf o yüzden garç gurç sesler çıkıyordu, bu işlemlere işçilik 150 tl verdim, maslak bosch sadece debriyaja 170 tl ye değişiriz demişti, yarın vakit bulursam maslak bosch da dyno ölçümü yaptırıcam, 50'ye ölçüyorlarmış ama zam yapıp 60 tl olacağını söylemişlerdi, paşaoğlunu genelde dolu görüyorum, bir kararsızlık var, maslak oto sanayi bosch'daki dinamometreyi nasıl bilirsiniz?

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz aynı aracı arka arkaya bosh ile paşaoğlunda dynoya soktuk,paşaoğlunun dynosu motor gücünü 2kw daha fazla çıkarmıştı boshtan.. tabi boshta fan bile yoktu+olarak torku ölçmek içinde ayrı para istiyorlardı sanırım.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla debriyaja ve emmeye harbiden dünyanın parasını verip merakını gidericek bir öncesi ve sonrası dyno yapmadınız ya ne diyim. Maddi sebepler demişsinde okyanusta bardak su gibi bir masraf.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Custom garage'ın dynosunu da tercih edebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Custom garage'ın dynosunu da tercih edebilirsiniz.
    Mehmet Gazihan ve ekibinin Kadosan'daki yeri mi acaba? Ben orada bir kez bulundum, dyno gözüme çarpmamıştı..

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Debriyaj nasıl? Bu arada diskleri büyüttün mü Polo34?

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet Gazihan ve ekibinin Kadosan'daki yeri mi acaba? Ben orada bir kez bulundum, dyno gözüme çarpmamıştı..
    Mehmet Gazihan ve ekibi demek yanlış olabilir. Mehmet Gazihan'ıN da içinde bulunduğu ekibi barındıran Tuning Garajı; Custom Garage. Dyno konulalı çok uzun süre olmadı. Mehmet beyi yarın bir arayıp sormanızı öneririm. Hem şampiyon Polo'yu tekrar görmüş olursunuz : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla debriyaja ve emmeye harbiden dünyanın parasını verip merakını gidericek bir öncesi ve sonrası dyno yapmadınız ya ne diyim. Maddi sebepler demişsinde okyanusta bardak su gibi bir masraf.
    en son yıllar önce Onno usta maslak'da ölçtürmüştü, bir takım düzeltme katsayılarıyla çarpıp 93.5 hp demişti, dynonun tork ölçmediğini söylemişti, çıktı da vermiyormuş, cep telinden fotolar vermişti, o zamandan sonra 4-2-1 header, sebring orta susturucu ve sebring katalik iptali, 48 mm'e ara boru değişimi, splitfire buji ve kabloları, apexi neo, dbilas emme manifoldu, sachs performans debriyaj ve nano çarçur taktık, kasım'da evleniyorum, bir yandan koşuşturmaca da var, modifiye aşkı da bugün hava yağmurluydu, cağaloğlunda davetiye peşindeydim, dönüşte maslakdan trafiğe kalırım diye dynoya gidemedim, birazdan ankaraya trene gidicem, dyno pazartesi salıya kaldı, yoğunluk da var yani ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşağıdaki linkten devam edelim

http://www.techturkey.com/forum/show...ghlight=polo34

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbodan anlayan arkadaşlar şu ebay linkindeki kiti eleştirebilirler mi? (Item number: 260559636129) iyi çıkma ihtimali var mı? (595 usd + 245 usd yol parası ) x 1.18 gümrük vergisi = 991 usd

düşük basınçta çalıştırsam, sadece apexi neo ile afr ayarı yapsam, araba sorunsuz yürür mü acaba? araçta dereceli egzantrik mili için hazırlanmış güncel olmayan chip, aem wideband, vakum ve akü göstergesi var, boost ve egt için birer gösterge daha alabilirim ...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RARE-...Q5fAccessories

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu da son remap yapılmış hali, böylece atmosferik olarak noktayı koyuyorum bir ara rotrex sc bulursam alıcam, ya da bir scirocco alıcam
    forumdan Eyüp Duygun (Ecutuned) arkadaşımıza remap için teşekkürler ...

Uploaded with ImageShack.us

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memnun ettıysek ne güzel Valla abi geldigindede muhabbet ettık o kadar ugraşmışsın ya direk gir sc ye yada durumlar el veriyorsa scirocco cok daha güzel olacakdır..
    DynoDynamics in Ecutuned

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)