evet 4-2-1 olsa bıraz daha aratabılır fakat vtec2 için 4-2-1 bulabılmek cok zor şu anda elınde olanda cok uçuk fıyatlar çekiyor kolay bulunamayan bir malzeme oldugundan
Printable View
vtec2 dereceli egzantrik ve kasnak varmı,varsa fiyat ne tutar? hp ne olur tahmini?
derecelide var stage2 yay şapkalar dahil 650tl
2.el 1,6 ies emmesi ve DENON un tasarımın olan parca icin para biriktirmeye basladım. 1-2 aya kadar takarım arabaya sanırım. Hadi hayırlısı...
Tamam o halde ortak uretiminiz olan parcayı almak icin :D
Bu arada bir şeyi merak ettim AEM in ayarlı kasnagıyla avans verince D16V1 ecusu bir muddet sonra avansı eski yerine getirmiyor mu ?
verebileceğin avans zaten max 5 derece hem advance hem retart yönünde. knock oluşmadıkça ecu retart yapmaz.
onu bunu bilmem o parçayı vermesem siz tasarlardınız onun patent hakkı benim dava açıp toplatıyorum malzemeleri geri ona göre yapılsın ürün
http://www.techturkey.com/forum/show...07#post1725607
Temiz ve hesaplı 1.6 ies emmesi arıyorum arkadaslar...
bendekını adaptör flanşla bırlıkte satarım sana cem abi ama sana pahalı gelır, bak şimdi en az 200 e emmeyı alcan götürcen tornacıya vtec2 ye uydurcak alacak senden en az portpolısh falan yaparsa 150 tl, sonra gelcen bana rolantı motoru ve map sensörü için flanş yap dıcen ben senden 100 tl alcam ne etti 450 tl , ben sana bendekı sıstemı hiiiç uğraşmana gerek kalmadan 400 e verıyorum alırsan hayırlı olsun :D
Peki sen neden vaz geciyorsun ? hayırdır ... ? Problem mi var ...?
yoo vazgeçmiyorum neden vazgeceyım sen bu söyledıklerımle tek tek ugraşacaksın ve cok zamanın gıdecek ama ben zaten bunları kendım yaptıgımdan param da zamanımda gitmeyecek abi
tornacı masrafım olmayacak kendım halledıyorum kalıpçı oldugumdan flanşı da kendım yapıyorum onun için ben benım sıstemı sana versem bıle aynı gün kendı aracıma başka takarım benım için sorun yok yanı
valla bursada başka dyno nerede var bılmıyorum ama 15-16 hp bana gore ıyı bır değer bu speclerde daha ayar yapılıcak araca belkı o zaman 130 falan verır
arkdaslar araçlarınızı forumdan sürekli takip ediorum gerçekten çok yollar katettiniz.vtec2 konusundaki tecrubelerinizi görerek birkaç bişi sormak istiorum bendede 2003 civic sport var otomatik şuanda araçta otto susturucu kat iptali ve aeroform filtre var performansa yönelik bundan sora nasil bi yol izlememi önerirsiniz ilk önce 51lik borumu yaptrmam gerek yoksa bi dc headers mi alim basta .ayrica bu emme manifoldu olayni otomatik araçta gerçekleştirebilirmyiz?
1 - emmeyı otomatık araca da takabılırsın
2- 51 den ziyade 48 lık düz boru kullan ziira alt devırlerın cok ölür
3- kalıtesız ebay malı bır headers takma araca bişey katmaz hatta güç azalması yaşaman olası
4- mutlaka afr ayarını yap en azından acaba fakırdemı çalışıyor motor dıye kafana takılan soru işareti olmaz
5- d17 ecu tak diyeceğim ama senınkı otomatık , eger auto d17 ecular uyum saglarsa aracına onuda tak derım (araştır)
teşekkürler bilgilerin için takıldıgmz yerde danişicas artik:D
bu arada afr ayari yapabilmek için saf c ve wideband gerekli sanirim yaniliyormuyum?
herzaman kardeşim , yardımcı olabılırsek ne mutlu
Maşallah.. Allah emekleriniz boşa çıkarmasın inşAllah..
despe yi geçtinmi sen onu söle ecu mecu boşver :D
Uygun fiyat olursa emme manifoldunu komple alabilirim bi vtec2 için.
tek fıyat 400 tl kardeşim al tak şeklinde
Emeklerinize sağlık maşallah.Ne güzel gidiyordunuz niye söküyorsunuzki? :) VtecII ler sizler olmadan bundan ileri gidemezler pek sizin olmanız iyiydi :)
ben benımkını neden yapamadıgımı bılıyorum ama bircet ahsuhas :D