yav olmayacak bişe deil.beni uğraştıracak ama yakında yapacam.çok çok 1 hafta yatıracam arabayı. alacam bir p28+harness tek tek pin outları kendim orjinal tesisatın içinden bulacam.uğraştıracak ama hem temiz iş olur hem kafam rahat olur.Bakacaz bakim.Kafamda birkaç bişeler daha var.Birçok sensörü Display ekranda görmek için çalışmalarım var![]()
Erkut abi crx de (d16a9). hangi bujiyi kullanmamızı önerirsin orjinal bujinin kodu BCPR6E-11.Bu kodlu iridium bujisini bulmak çok zor. Genelde gördüğüm kadarıyla BKR6EIX-11 iridium bujiyi takıyorlar. Bu kodlu bujiyi kullanmak herhangi bir sorun yaratırmı yada iyimidir? Verimli olması ve performans için hangisini önerirsin abi iridium mu yoksa orjinalinimi iridiumsa hangi kodu kullanmalıyız?
motor kodu akrsılıgı ne bujıyse onu kullan farklı deıl
www.honda-tech.com
erkut 1 sayfa geride crx lerin hepsinin finallerin aynı olmadığını yazmışsın
ben si ye crx 3-4-5 takacağım zaman 2 tane crx şanzımanının dişli grubunu getirtmiştim 2 sinin dişlileri farklıydı 1 tanesi hiç sorunsuz oturuyordu diğeri priz direğinin 3.vites dişlisinin oturacağı yeri uymuyordu bu acaba senin söylediğinin finallerin farkından olabilirmi
41 LY 096
HAN PERFORMANS
teşekkür ederim az uğraştırmadı ama sonunda crx 3-4-5 si koyduk deydi doğrusu![]()
41 LY 096
HAN PERFORMANS
ahh keşkem şu distribütör dişliside bulunsa şu meretlerinde... açıyı versem 4.5 derece
![]()
![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
kısaca d serisi yürümez diyebilirmiyiz ?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.