emmeyle ilgili bikaç bilgi paylaşım arkadaşlar ben bu riski alıpta paramı yatıran biriyim erkut abi tanır tolga zaten benide aracıda yakından tanır skunk2 nun motora girdiği portu daha dar olabilir si orjinaline göre yan yana incelendiğinde orjinal manifoldunda tüpün hemen çıkış kısımlarının dar olduğu görülür orj. portlar birbirine cok yakındır vede orjinalde tüpün altından havayı motora iletir skunk2 daysa tüp daha büyüktür motora kelebekten giren hava direk sağdan motora aktarılır hava motora daha kolay yoldan iletilmiş olur skunk2 için plate gerekli bende fazladan var isteyene gönderirim ama iş plate lede bitmiyo skunk2 daha büyük olduğu için emme göğüse yaklaşıyo rolanti müşürleri fren borularına takılıyo burda çözüm frenle oynamak yerine manifolda rekorcuda rekor yaptırıp rolanti müşürünü 2 hortum vasıtasıyla başka yere taşımak bu işlemden sonra hava filtrenizi takmak için küçük bi işlem gerekicek benzin fitresinin yerini değiştirmeniz lazım bütün bu işlemlere değdimi derseniz bence değdi arabanın yürürünü bilenler biliyor emmeyle aracın sesi bile cok cok farkediyor peki aracı yürüten sadece emmemi hayır biliyorsunuz bunlar birbirini tamamlıyan seyler sağlıklı motor sağlıklı vede güçlü aktarım headers cai vs vs 800-900 lira para tutuyor emme işi bu para başka yere kullanılırmı evet kesinlikle kullanılır zaten emme işine paranızı başka yerlere kullandıktan sonra başlayın... bence yapılan her işlemde izlenicek yolun cok iyi araştırılıp secilmesi lazım adım adım ilerlendiğinde si cokta keyifli bi araç
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
denemeyen teorici adamlara pratikteki sonucumu tahminleriyle çürütme çabasının ardından yine pratikte verim almış bi adam yazdı ya şuraya eline sağlık serdar
zevkle şunu yazıyım bari
trde 2 araçta denedip verim alınmış başka teorisi olan
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)