Olması gereken ölçüleri geçmediği sürece gayet güzel Selçuk
Orj contaları baz alma ama, ağızları contalardan daha ufak olmalı..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
maşALLAH.güzel olmuş ançak polish kısmında sıkıldınız sanırımbizde ayna kıvamına gelene kadar durmak yok iç taraflarını keşke ellemeseydiniz ağızları dar sadece içeriye girdikçe genişliyor mm olarak+ ben lazer le ölçü alarak yapıyorum hepsi mm değil mikron mikron hesaplıyorum görsel olarakta sayısal olarakta eşit olmuş oluyo..ama sizinkininde maşALLAH ı var.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
neyse yazayım buraya ust parcanın icini imanını gevretene kadar parlatın, sabah trası olacak kadar parlaklık bile uygundur. Alt parçanın da enjektorlere gelen kısmından sonrası biraz puturlu kalsın akısın hafif calkantı ile karısması yanma verimini arttırır. Ust parcanın dısını kozmetik gorunum severler komple ayna yapabilir, ama yuzey puruzlulugu azalacagı ıcın ısı transfer verimi azalır parcanın.
serp dyno'un yere verdiği güç ile vamag'ın yere verdiği çok değişik arkadaşlar.
Aynı dynodan iki çıktı almak çok önemli
Built to fall....
BU üst alt manifold için ;
Biraz resimde değişik duruyor açıdan dolayı olsa gerek
Bunlar fazladan vardı takım olarak dağıtmalık duruyordu
Canımız sıkıldıkça verdik ayarı verdik ayarı
İçi için biraz daha zamana ihtiyaç var ama bu halide en azından 10 hp si var![]()
Gün geçtikçe parlıycak
Kelebeklerde bu şekile yaptık o engebeli dediğiniz yeri ellemedik
Oraları yok etmek biraz zahmetli olcak ama sıfırlarsak daha makbule geçiceği kesin
Uploaded with ImageShack.us
Selçuk yavaş yavaş malları çıkartmaya başladın ortaya. Bi de diyor ki ben stokumÇakal senii
Hadi Okan sıpasının yalanlarını biliyoruz da sen de mi brütüs![]()
Motora giren kısma birşey yapmamışsınız sanırım
Bendeki örnekler bu şekilde görmenizi tavsiye ederim
İlk hali bu şekilde
Sonraki hali bu şekilde oluyorki ben tavsiye ediyorum burayada işlem yapılmasını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)