eline sağlık kaan.
allahkaza bela vermesin bora.
kaan abi gerçekten şu işi TR'de sayılı yapanlardan biri.
adam usta değil, sanatkar![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşallah Boracım ezn senin elinde çok daha iyi gidecek ,Kaan'a ne desek az dokunduğu her metal ışıldıyor ellerine sağlık
Şaşırmamak lazım..Tipik kaan ve sihirli parmakları
Sana Allah kazasız belasız surmek nasıp etsın bora abı masallah
Kayınco seninde ellerine sağlık..TR de işlenmedık kapak,emme,gaz kelebeği vs bırakmayacaksın bu gidişle![]()
Bende düşünüyorum bu işlemi bi durumu toparlayıp gidemedim kelebekşe manifold düşünüyordum sanırım kapagıda vericem![]()
Çok sağol Bora abi.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
Çok güzel oldu, güle güle bin, Allah kazalardan belalardan saklasın..
Bi tur da dolandım arabanla, gaza dokunmaya gelmiyor namussuz
Denemeler de tatmin etmiştir sanıyorum.. Lakin benim gözlemlediğim bariz iyileşme vardı.. Detayları senden alırız![]()
maşallah cok sıkı değer polish işlemiyleve yaptıran herkes memnun kaanım ellerine sağlık.
1.6tdi.
Ecutech.
yapılan işin hakkı sonuna kadar verilmiş ustamızın eline sağlık sana da hayırlı olsun kardeşim![]()
hakan artuç
Maaşallah Bora çok yerinde bir karar vermişsin Kaan'ıda ayrı tebrik ediyorum.Ezn her zaman başarılı bir s2k'ydı ve hep öyle kalacak gibi görünüyor![]()
Hakancım teşekkür ederim. Evet ne zaman deniyoruz AC ile
Şaka bir yana geçen sene AC EZN ile teke tek 210 a kadar yanyana gitmişti. Bu sene tekrar aynı şekilde deneyelim dostum. Maksat arabamı görmek. Ne kadar iyileşti anlamak. Video mideoya da hiç gerek yok. Kafamıza göre takılırız. Sonra da Mami bizi çorbaya götürür
Özelden tel atıyorum. Ararsın kardeşim. Zafer kardeşime de çok selamlarımı ilet mutlaka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)