Bugün bir S2000'e daha başlandı sanırım.. Ee böylesine zor güç alınan bi motorda 1 günlük işlemlerle bu güçler alınıyorsa değerlendirmek lazım tabii![]()
Maşallah değerler çok iyi port polishlede 7 hp iyiymiş![]()
Kaan telde bahsettide konuya yazmak yeni nasip oldu.Maşallah s2k ya.Allah sahibine ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Kaan'ın işçiliğine içtenliğine iyi niyetine laf yok zaten.Ellerine sağlık kardeşim
Kaan yine konuşturmuş marifetini, çok güzel sonuçlar, kelebeğe baksana bıçak gibi olmuş. Megane RS te bu iş için öyle bir potansiyel var ki, sırf bu iş kapak açtıracaksınız bana![]()
mşşlh. güzel deger.. sanırsam bu iş ile bir öncülükde olmuş olur diger s2k sahipleride bu kervana katılacagına inanıyorum.![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bora abi vafc yerine beyin falan neden tercih etmedin piggyback yeterli olacak görüşünde isen neden vafc diğer piggyback ler değil ?
1.6tdi.
Ecutech.
VAFC en masrafsızı Erkan. Bugün beyin almak istersem yaklaşık 1000 dolarlar civarında en hesaplısı. Beyinden biraz avans açsan bile onun sana getirisi 1-2 boy ya vardır ya yoktur. 1-2 boy için de o kadar masraf yapmak mantıklı değil. Bugün VAFC yi 100-150 dolar gibi bir rakama alabiliyorsun.
Ne zaman ITB egzantrik piston olayına girersen o zaman beyin şart.
Kaan tebrikler, Kaanın işçiliği oldukça başarılı, adamın tutkusu bu ya, Türkiye de bulamayacağım birçok ekipman var elinde, bunlar zeka ile birleşince böyle güzel işler çıkıyor işte.
Ama benim bildiğim Borayı bunlar kesmezzzzGüle güle kullan kanka, bol bol gaz aç da hakkını ver hakkını
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
O kadar bile vermemesi çok ilginç aslında. Hani hep bildiğimiz doğrular vardır ya beyinden yazılımla avans haritasına müdahele edip avans açabilme olayı bu S2K larda neden tutmuyor anlayamadım. Kaldı ki mantık aynı. Şimdi port polish işleminden ve headers egzoz işlemlerinden sonra birkaç derece daha avans açabilme imkanı olması lazımken neden olmuyor ben de bilmiyorum. En iyisi Özgüne danışmak. Onun bu olaya bu konunun uzmanı olarak mutlaka vereceği mantıklı bir yorumu vardır.
Özgün bi yeşil ışık yaksa, al abi dese hemen veririm siparişi
Kanka kesmesini istiyorum artıkGerçi araba çok iyi yürüyor. Hatta şu anda üzerinde çift çıkış egzoz var. Teke düşürsem oradan da en az 1 boyum daha var. Bir de son 1 haftadır bu port polish işlemleri yüzünden araba sürekli dynoya çıktı indi çıktı indi derken rot balansı da dağıldı. Rollerde araba 3 ve 4. viteslerde çok titretiyor. Titremekten resmen araba yürümüyor. Onu da yaptıracağım. Onun da mutlaka artı etkisi olacaktır. Bu son halimle şu ana kadar denediğim bütün s2000 leri benim vasat vites atışlarıma rağmen 3-4 boy rahat geçtim. Vites atışlarım iyileştiği zaman şu anki haline rahat 2 boy daha koyacağım
O yüzden artık arabaya sürekli sürekli para harcamak sanayi köşelerinde vakit geçirmek istemiyorum. Zaten yoğun çalışan bi adamım az zamanım oluyor arabaya binebilmek için. Onu da daha güzel ve verimli şekilde değerlendirmek istiyorum.
Bora'cim EZN zaten cok guzel bir s2k idi senin de uzerine yaptiklarinla 11 numara olucak.Yanliz su balans olayini acilen hallet araba titremekten tam gerektigi gibi ivmelenemiyor. Kazasiz gazlamalar Kardesim
maaşallah kaan döktürmüş yine ellerine sağlık![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
vallaha bravo, hayırlı olsun yeni değerleriniz, aracınızada ayrıca maşallahKaan abinin elinden birşey kurtulamıyor zaten, onada tebrikler
![]()
elinize sağlık atmosferikde tekerde 7 hp almak ve sadece bu işlemle gayet güzel bakalım daha ne cevherler çıkıcak bu motordan![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)