ya ucuz ama iyi bi turboyla daha fazla guc mu yoksa daha fazla parcayla atmosferik guc mu daha ii olur??
ya ucuz ama iyi bi turboyla daha fazla guc mu yoksa daha fazla parcayla atmosferik guc mu daha ii olur??
sen hep ucuza kaçıtyorsun ama bu işte ucuz etin yahnisi olayı olmayasınefe-E Nickli Üyeden Alıntı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
çünkü en çok aşınan onla büyün yük onlarda Extradan Yataklar tabiki
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
anladım saol.ee daha var biraz daha
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
turbo yapınca bıde yuklenıp motoruı kırmak war bıde ucusa maal edıım dıyosan hıc turbo ısıne gırme yanarsın atmosferık kal derım bence bellı bı sure soora gecersın turboya gerci admın nederse oo ondan daa ıı bılemeyıs
atmosferik daha saglıklı yani??
Sağlıklı yapıldıktan sonra turboda, atmosferikde arıza çıkarmaz, yeterki bilinçli yapılsın, turboda maliyet daha düşük daha az paraya daha çok hp. atmosferikte şehir içi kullanımı daha cok bozuluyor, herşey ayarda bitiyo Ecu programında. yabancıların dediği gibi "its all about tuning"
Saygılar
saolasın yuregir abimzaten turbo işini sana sormadan yapmayız![]()
e madem 35 milyar harcıyıcaksın gidip neden bi daha yeni model yılına sahip civic type r almıyorsun bence daha mantıklı olur hemde daha sorunsuz bi araca binersin modifiyeden once mantık aramak lazım eger daha iyi bir arac alınabilecekse tercih o yonde kullanılmalıefe-E Nickli Üyeden Alıntı
dusunsene 10 yasında bi eski kasa civic alıcagına onun yarısı yasında bir yeni kasa civic alırsın![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
tercih meselesi işte belki sevdiği kasa odur bana kalsa bende eski kasa alır biraz daha kendimi sıkar düzgün bir turbo yaparim
ben civic vti tercih ediorum ya type-R sahane bi alet ama bilmiorum bana vti hb daha guzel gelio
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı
O fiyatlara impreza 2000 GT veya 2001 WRX'ler war![]()
honda farkı ortada bence subaruda sahane alet ama vti'ı hiçbişeye deişmemNOS SamuraY Nickli Üyeden Alıntı
tercih meselesi
Ne yaptın proje hakkında bakalım herhangi bir gelişme varmı
tabi onemli olan aracı almak di mi guven abim??
7 ay kaldı neler yapılabilir diye bi liste olusturmaya calısıorm ama aklıma
yattı burada yazılanlar
iyi bakalım bizim barborosun turbo vtec te hazırlansın onunda bilgilerini buraya yazarım oradan da bilgi sahibi olmuş olursun
yarışmıcaksan caddede gezceksen üfle gitsin
Bencede cadde kullanımı (ş.içi) için turbo daha iyi..Sonuçta atmosferik motora bütün yüklemeyi yapınca Ecu ile ne kadar oynarsan oyna stop etme problemin olacak..
turbo alt devirlerde bi işe yaramıyoki şehir içindede 6-7-8klarda gezilmes kibence tam tersi şehiriçi arabası için n/a tune daha düzgn olur her devirde güç
illa fazla üfliyim diosan sc normal kullanımlara daha yatkın bana kalırsa lag olayı yok her devirde üflüyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)