User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 206rc

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa şanzıman mantar yapmıştı rc için. zaten 106 gti ve 206 gti ile aynı şanzıman kutusuna sahip. o yüzden aynı ayna mahrutileri birbirine oluyor.

Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites atmsı filan problem deilde cartlı curtluo girio yine bence 106 saxodan bi farkı yok en azından bana öle geldi

yalnız araba her bastığında aynı gitmio ben onu daha pek anlayamadım bazen gaza çok güzel oturup sapıtıo bazende sanki 2 de deilde 4 te basarmışsın gibi ufak ufak devirlenio
    tmm arabayı yeni aldında ne hava atıyon. sen git foto çek
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısa şanzıman mantar yapmıştı rc için. zaten 106 gti ve 206 gti ile aynı şanzıman kutusuna sahip. o yüzden aynı ayna mahrutileri birbirine oluyor.

tmm arabayı yeni aldında ne hava atıyon. sen git foto çek
    soyle duzeltıyım;debrıyaj ıcın sanzımanı ındırdıgımde yana yana aramıstım kısayı,o zmn mantarada tel etmıstım yok demıslerdı ıst ankara adana ızzmır bana mısın demedı sadece yanılmıyosam proshoptu ıst gonderdık bı tane sanayıde yaptırdık demıstı,ıstıyosan sanada yaptıralım demıstı sanzıman asagıda beklemek ıstemedım bıde bı arkım sanayı marutıyı 106da patlattıgı ıcın orj ıstemıstım o sebepten dolayı.mesela sımdı vti yada 106 ıcın kısa arıyorum desen bı ıhtımal bakkal bıle bende var dıyebılır

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm demek istediğim mevsim farkından çok dakika farkıydı ama
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=.CeM.;152131]bnm demek istediğim mevsim farkından çok dakika farkıydı ama [sımdı anladım merak etme o bendede oluyodu gazlıyoduk on numara gıdıyodu yarım saat sonra tık yok devır bıtırmıyo onu bende anlayamadım hala ama takma kafana karekterıstık dıyelım herkeste vardı yanı sende bı sorun yok dıyelım hepsı ole

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rclerde iyice coğaldı haa

bu arada hoşgeldin erdemuzun zamandır göremıoduk seni...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rclerde iyice coğaldı haa

bu arada hoşgeldin erdemuzun zamandır göremıoduk seni...
    birde sırada bekleyenler var
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

fastguy76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pejoları hava cok etkılıyoyazın hıc yurumuyo hep zengın, kısın kendıne gelıyo.senkromeclerıde bıraz sorunlu hatta typerdan bıle sorunlubu da vıtes aralarının cok uzun olmasından kaynaklanıyo bana gore bırde ıkıye bı cekıyodum kucagıma gelcek sanıyodum

Yazın yürümemesi sebebi avans dan. Lambda sensörü okuduğu değerleri hava sıcaklığı ile karşılaştırıp avans düşürür ecu. lambda sensörünüzün ecu daki değerinin patch lenmesi bu sorununuzu halleder. Bi nevi sigorta olarak düşünebilirsiniz.

Çok fark eder ama yazın yakıt seçiminize dikkat etmelisiniz.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi nevi balkasına satarsanız ve sölemessseniz sizde dikkat etmessseniz kırlır
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi nevi balkasına satarsanız ve sölemessseniz sizde dikkat etmessseniz kırlır
    depo kapağının içine kırmızı yazı ile kaliteli yüksek oktan zorunludur yazarız satarken OLMAMIIIII
    Schumi.Projects

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman 100 oktan bulmak zor oluyor. 97 almak zorunda kalınıyor bazen. zaten ne 100 gerçek 100 oktan ne 97 oktan gerçek 97, katkıyla 97-100 yapıyorlar.

bu arada RC için egsoz sistemi nasıl olmalı, stock katalizörü kullanmalı mı, şu an ben de yok. yeni egsoz sistemi yapıldığında az hücre sayılı katalizör alınamazsa orjinal kat. konmalı mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kat kesinlikle olmalı. sonuçta şehir içinde kullandığın devirler hep alt devirlerdir. sürüşünün %70 i alt devirlerde iken ve rc tork bandını 2000 devirden itibaren %80 oranında verebiliyor iken alt devirleri öldürmenin anlamı yok. ayrıca benim şahsi görüşürüm yeni araçlarda kat iptali altları çok öldürür iken üstlerde ise aman aman bir güç vermiyor. gırtlak yüklü bir makinada olabilir kat iptali ama bence gereksiz. scorpion, magnex, supersprint vs.vs nin rc için komple kitlerinde katalizor ile yada katalizorsüz satın alınabiliniyor. eğer kat almaz isen orjinal katı kullanmanı tavsiye edicem.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple kit almaya büyük ihtimal gücüm yetmiyecek o yüzden cai da yaptığım gibi custom birşeyler yapmaya çalışacağız. stock egsoz sisteminde susturucular çok büyük, bu da beni düşündürüyor, adamların bir bildikleri vardır, aynı şey cai de de başımıza geldi. çok karışık bir emiş sistemi vardı, bütün sistemi iptal ettik, doğru mu yaptık bilmiyorum, aynı soru egsoz için de geçerli olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rc den en iyi filtre sonucunu kutu içi filtre ile elde etmiş herkez. cai ler pek sonuç vermemiş. bence cai nin hava emdiği noktayı yani ters işlem ile başlangıç noktasını değiştirip daha iyi bir sonuç almaya çalışın. bildiğin gibi 206 lar çamurluk dibindeki akordiyonsu parça içinden geçen havayı emiyo. sisi iptal edip ağzını oraya ver. en iyi sonuç oradan çıkacaktır. eksoz için başarılar. ama katı bence sökme söktüysen geri tak. dur kalkta gereksiz fazla yakar.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cai yi aynen dediğin gibi sol sisi iptal edip oradan çıkarttık. egsoz için de bol şansa ihtiyacımız olacak

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    remap ne işe yarıyor ozaman söebilrsin kati kafadaki ayarlı kasnak ın amacı saten alt devirler real time oarak dyno üzerinde alt devielrrin tune edilirse gayet başarılı bir sonuc çıkıcaktır 100oktan gerçekten 100 oktan ve çok başarılı ama shell Slect lerden alman şartıyla konuşyuorum

depo kapağının içine kırmızı yazı ile kaliteli yüksek oktan zorunludur yazarız satarken OLMAMIIIII
    denilen o deil fakirse fakir dir szenginse zengindir feedback kapanırsa sen kendin feedback yapmak zorundasın ömrü uzun olurmu bilmiyorumo açıkcası
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kat kesinlikle olmalı. sonuçta şehir içinde kullandığın devirler hep alt devirlerdir. sürüşünün %70 i alt devirlerde iken ve rc tork bandını 2000 devirden itibaren %80 oranında verebiliyor iken alt devirleri öldürmenin anlamı yok. ayrıca benim şahsi görüşürüm yeni araçlarda kat iptali altları çok öldürür iken üstlerde ise aman aman bir güç vermiyor. gırtlak yüklü bir makinada olabilir kat iptali ama bence gereksiz. scorpion, magnex, supersprint vs.vs nin rc için komple kitlerinde katalizor ile yada katalizorsüz satın alınabiliniyor. eğer kat almaz isen orjinal katı kullanmanı tavsiye edicem.

bence kat ıptal edılmelı sımdıye kdrkı butun arabalarımda ıptal ettım alt devırde ole aman amanda sıkıntı yasamadım.ztn kasnak ve remap yapılacaksa endıselenmeye hıc mı hıc gerek yok.rc ıcın ss catback 1800 ytl cıvarı. bence gereksız.rcde yaptıgımız denemeler sonucu en verım aldıgımız ebat 58lık duz boru 60tan daha cok begendık 2mm bısey ıfade etmeyebılır anlasılmaya bılır ama yaptıgımız olcumlerde bız en ıı sonucu 58de elde ettık.bıde dıkkat etmen gereken bı noktada rcnın son susturucunun cıktıgı yer!!!orjda bılındıgı gıbı rcnın son susturucusu yan ssde de ole.arka vıraj demırlerı son susturucudan cıkan boruda bıraz can sıkıyo oraya kısa bı son susturucu gerek arabayı lıfte kaldırıp olcmeden almamanı tavsıye ederım.boruyuda ısının ehlı bırıne kıvırtmanı onerırım son sosturucunun orası bıraz zorlar.Kazasız belasız.Gecmıs bayramınız kutlu olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün cevaplar için teşekkürler de burada kimsenin iddiası mantarc den hızlısını yapmak olmadı ki, araba henüz yabancı olduğum için.imkanlar çerçevesinde ne yapılır diye sorduk, potansiyel nedir diye sorduk . sonuçta bu keyif işi, amaç biraz daha keyifli bi arabamız olsun, yoksa geçmek geçilmek dert değil

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün cevaplar için teşekkürler de burada kimsenin iddiası mantarc den hızlısını yapmak olmadı ki, araba henüz yabancı olduğum için.imkanlar çerçevesinde ne yapılır diye sorduk, potansiyel nedir diye sorduk . sonuçta bu keyif işi, amaç biraz daha keyifli bi arabamız olsun, yoksa geçmek geçilmek dert değil
    olurmu sen onun rc sinden hızlısını yapma için açmadınmı konuyu aaa

neyse kardşeim işallah istediğin gibi gidiodur kafandaki planlar ...
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk birkaç adımı attık yavaş yavaş ilerliyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)