TaGo ben bi kutu sarı ve bi kutu siyah istiyorum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Bende var siyah deneyelim istersen.
Tazzikli su cidden çıkartmıyor.
Ben sol ön dodiğe deneme amaçlı sıkmıştım , lastiğin davlumbaza sürttüğü yerden açılmıştı bir süre sonra ve tazzikli su ile kalktı bir kısmı koparttım gitti.Geri kalan kısmı hala duruyor ki çook ince 1 kat atmıştım.
Ben haftasonu 406 kapı içi tutamaklarını falan kaplıycam. Yüzük kullanımına bağlı sağlam soyulmalar var tekrar giydiricem topluma kazandırıcam onları![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
şerit işi biraz sakat olur sanki.. yıkarken altına tazzikli su girebilir..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ABi koyamadım ama ön ızgaram muhteşem oldu öğlen arasında garaja gidip fotosunu çekerim koyarım direk. sana çok çok teşekkür ederim en yakın sürede geri iade edicem emanetini
şunu merak ediyorum sadece maskelesem boyasam, sonra maske bandını çıakrtırken kenarları nasıl oluyor ? parça parça olmuyor dimi ?
74 model sehpa...
Genelde arabamı hiç yıkamıyorum hep temizdir kendisi, yağmurda falan çıkmadığım ve park ettiğim noktada direk brandasını geçiririm için temiz kalıyor devamlı
ama şimdi başka bir soru geldi aklıma cila yaparken plastidiple boyanmış şeritlere gelse ne olur onu merak ettim. leke bırakması yada makine ile yaparken şerite değse atma durumu ne olur.
74 model sehpa...
Mehmet Gazihan kardeşim istediğin kadar alabilirsin
Sultanoğlu foto paylaşanlar özel indirim kazanıyor bilginize![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)