Tarkan bey jant için piano black aldığımızda lastiğe sıçramaması için kart veriyormusunuz yanında ?
Kart işini 1 milyonculardan alabileceğiniz iskambil kağıtlarınla rahatlıkla çözebilirsiniz. Zaten o kit oluşturulurkende bu mantıktan ileri gidilerek yapıldıBence iskambil kağıdı daha iyi ama.
Aslınada bakarsanız ben asla başka renk dahi yapsam maskeleme kullanmıyorum. Çok yapan kişi maskelem ile vakit kaybetmeyi sevmiyorİstemediğimiz yerleri nasılsa söküyoruz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Peki aracimda bazi yerlerin alttan paslanip kbarma olayi var ufaktan ufak yerlerdede boya sokulmus durumda bu gibi bir durumda nasil tepki verir ne onerirsiniz pasli yerleri macunlatmakmi gerekir arac kirmizi
The King Of Reptile
Bakınız plastidip macunlu macunsuz hatta çizik yer ayrımı yapmaz. Kapatır geçer. Hatta var olan paslanmanında çok büyük oranda önüne geçer. Ancak bizler uyanık galerici değilizyani hata görünmesin diye değil içimize sinsin diye iş yapıyoruz. Tabikide tavsiyem oraların gerekli macununun yapılması olur.
Klasik araç tadilatcıları yada eski araç toplayanlar genelde pasa bir zımpara geçip üzerine hemen plastidip sıkıyorlar. Plastidip ömür boyu herzaman 100x400 esneyebildiği için. Pas içerden devam etse dahi dışardan patlama yapmıyor. Hatta plastidip üzerine normal boyada geçip sanki orası kusursuz gibi gösterenler var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yok yok. radus olan ve keskin hatlarla birbirinden ayrılan yerlerden istediğiniz gibi malzemeyi bölebilirsiniz. Birde unutmayınki! Bu malzemeyi sökebilmek için sizin sürekli çekelemeniz gerekmekte. Kendi kendine kenardan azıcık bile kalkmış olsa o yer yürümeye devam etmez.
juke karanlık spec olmus farlar siyah cok yakısmıs
araba alım piano black kullanıcam bende bol bol![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Öncelikle resimleri burada paylaşacağım. Beğeneceğinize eminim.
Piano black çıkar çıkmaz bende istiyorum, birde parlak şeffaf varsa ondan da istiyorum. İstiyorumda istiyorum, sonra unutuyorum, gidip yeni çıkan nanoları alıyorum![]()
Piano black +1 bana![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bu olay cok kafama yatti arac civis si komple parlak istiyorum herseyi ana renk kirmizi jantlar gri citalar lip vb. Yerler icinde siyah buna gore ortalama olarak bana neye cikar tesekkurler
The King Of Reptile
İstanbulda uygulama ve eğitim merkezi açmayı düşünüyoruz nasipse Eylül ayında. İşçilik olmaksızın sadece malzeme karşılığı uygulama yaptırabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)