Bence birisi gidip dükkanı açanı bu siteye sponsor yapmalı ki tüm sorular karşılık bulsun
Bence birisi gidip dükkanı açanı bu siteye sponsor yapmalı ki tüm sorular karşılık bulsun
IMPOSSIBLE IS NOTHING
En kalin bezin bir incesi var cift katli ve baya kalin fiyati arkadasin belirttigi gibi 50tl indirime gitmisse.
Hatta su : http://www.chemicalguys.com/MICROFIB...p/mic_1001.htm
Şampuanları bayağı konsantreymiş anlattıklarına göre uzun süreler kullanılabilir.
Bir de bütün ürünleri değişik kokuyor hemen hemen hepsini kokladık, Emre'yi bir kenarda wax yemeye çalışırken gördüm bir parmak bandırmıştı![]()
Sampuanlar 1/4000 oraninda kullaniliyormus,baya gider heralde..
@Boozer ulan wax'i parmaklayip el kremi olarak kullanan ben miydim
Bu arada urunler hakkaten super kokuyo. Cg parfumler'de baya basarili bence
Charged & Supercharged
CG nin parfümleri iyidir. Yurtdışında popüler baya. Şampuan düzgün fiyatlarda olur ise bende tercih ederim Hakan abi baya övmüştü.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
kokular iyi guzel hos ta, arkadasin arabasina siktim etkisinin 1 gun oldugunu soyledi.. Ben koku alma ozurlu oldugum icin benim arabadaki efekti ne kadar surdu bilemiyorum![]()
hangisi : DDD
@onurcan yok ya bence burnu alışmıştır arkadaşın kokuya çünkü söylediklerine göre 2 fıs sıktığında bir hafta falan kalıcılığı var diye hatırlıyorum
Arkadaş bir tane lastik, davlunbaz için dressing ürünü koklattı mor renkli bir sıvı üzüm kokulu pipet istedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)