Golden State candır ya arada kelekleri çıkabiliyor demekki![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Önceden getirttiğim adamdan tekrar getircem 1 senedir getirmemiştim. En azından orjinal ve eski olmadığına eminim... Hem de şu paketin altındaki tarih olayına bakalım değişmiş mi sistem acaba?
2 yıl önce 2 farklı kokusunu aldım bu californianın. ikisinide çok kısa süre içinde çıkarttım arabadan.. hiç hoşuma gitmedi.. Yıllardır 2 favorim glade mango, amerikan bayraklı vanilya çam ağacı![]()
.
Bende otogoldtan golden state delight aldım daha bu gün koydum arabaya 3 4 saat durdu aynı kusmuk gibi koku oluştu sonra hugo bossu koydum ama oda güzel kokmuyor . arkadaşın arabaya da gucci koyduk 10 saat oldu araba kokmuyor.altında j11 ile başlayan bir kod var tarihimi gecik yoksa sahtemi anlayamadık
zamanında çok sattım california scents son çektiğim parti çakma çıkınca bıraktım satmayı, ebayda satılan ürünlerin büyük çoğunluğu çakma ya da tarihi geçmiş. o yüzden kullanmayı düşünenler sitede satan referanslı kişilerden alırsa sıkıntısız kullanır, orjinalinde kısa sürede bitme kötü kokma gibi sıkıntılar yok
ben buble gum ı aldıgım gıbı ımanına kadar acık koyuyorum bide aynaya little trees vanilya çok hoşuma gidiyor. Hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Araca binenlerde ne güzel kokuyo diyor![]()
new car + amerikan üzerine karışım bi koku yok boşa uğraşmayın bunlarla , kokuya aşık olursunuz![]()
Livestrong
Kusmuk gibi kokan golden state delight ı çok merak ettim harbidende. Yani nasıl o koku oluşuyor onu merak ediyorum. Daha dün sigara içilen arabaya golden state koyduk 10dakikada koku hakim oldu arabaya ilginç.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Melih-Ö' den Dün Aldım Araba Gayet Gûzel Kokuyovanilya kokusuda güzel şirket arabasına koydum herhalde içinde yağlı motorlar taşımaktan araba sanayi gibiydi şuan başarılı
bubble gum aldım biri arkadaşımın aracında diğeri ofisde duruyor 1-2 hafta kokusunu aldım sonra hiç bişey yok ama dışarıdan gelenler içeride çok şekerli sakız kokusu var diyor![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Arabama 2. Kez california aldım resmen at boku gibi kokuyo kimse kızmasın darılmasın ama glade candir![]()
Baskasının arabasında kokan california lara hastayim ama
C R M performance
bu arada bende e90 bmw kullaniyorum arkadasimin arabasindaki kusmuk aromali koku benim arabamda yok ben california nin guccisini koydum yok arkadas kokmuyor ck one da almistim yine yok kimse koku paketi var aracimda acaba ondanmi kokmuyor kisacasi hangi kokuyu koyarsam koyayaim notr arabanin kokusu kotu bi kokuda yok pis bi kokuda
melihten bende aldım 2 çeşit bri babıl diğeri goldın...babılda güzel ama goldın aha fenagoldını eve koydum akşamları 1 paket sigara + nargile v.s
içiyoruz sabah işe gidiyoruz işten gelince koku hiç *** gibi kokmuyo valla
![]()
SENSİN.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)