1 lt temin edebilecegimiz baska bir yer varmi..?
1 lt temin edebilecegimiz baska bir yer varmi..?
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
haha kara borsa olmasin simdi![]()
Son Litreyi ben aldım, daha elime ulaşmadan fiyat tekliflerinizi değerlendirebilirimahahaha
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Nanolex Ultra
Nanolex Paint Cleaner
Nanolex Premium Paint Spray
Nanolex Final Finish
Nanolex Trim Rejuvenator
Nanolex Glass Polish
Nanolex Glass Ultra
Nanolex Reactivating Shampoo
Nanolex Washcoat,
Karaborsa ise satarık, havalar düzelsin uygulama yapacağım.
oncelikle bu urunleri bizlerle tanıstıran onurcan arkadasımıza cok tsk ederim gercekten tum yorumları okumama sebeb oldu daha hiç yakından gorme gibi bi imsakım olmasada bu işi bursayada bayii olarak yapmayı bile dusunmedim degil yani ozelden ulasıcam onurcan sana tekrar tsk ederim
SEDAN RED VTİ
Nanolex'in Ankara bayisi ve yetkili uygulama merkezi benim. Eğer bir ihtiyaç olursa yardımcı olabilirim..
Fotoğraf ekleyemedim ama uygulamadan sonra aracım 2 gün kullanıldı 5 gün kapıda yattı. yaklaşık 7 gün sonra yıkamacıya gittim ki toz belli olmuyor hala parlıyordu.
Yıkamacıya tek cümlem oldu.. İç temiz dışa su tut yeterHerhangi bir şamğuan ve köpük kullanılmadan durulandı ve sonrasında kendim sildim. hatta jantlarıma uygulama yapmıştım orada bile süper sonuç oldu
![]()
]2001 model ve boyası daha önce hiç bir uygulama görmemiş aracıma pazar günü denemek amaçlı washcoat uyguladım, bugüne kadar uygulayıp beni bu kadar mutlu eden bir ürün daha kullanmadım diyebilirim. Teşekkürler Onurcan
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)