User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Cete isbasinda..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sıcaklıkla ilgisi yok aracın her yanına işeyip işaret bırakıyolar.diger kedilerde kokuyu alıp aracın ustune toplanıyo. dikkat edin lastikler tampon kesin sidik vardır.tv de izlemiştim normal temizlik urunleriyle sidik i sadece yayılıyomus yanı kurtulamıyosun ben en son sirke yaptım 1 haftadır cıkan olmadı acaba kokuyu bastırdımı yada sirke kokusu rahatsızmı ettti

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
    Martılar konusundan bende müzdaribim,deli oluyor insan.Birde aracı yeni yıkatıp,
    bir kaç saat sonra üzerinde dekorları gördüğüm zaman tam cinnetlik oluyorum.

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalı otoparkta benimde aracın üstüne çıkıyorlar. Kurtulmak imkansız gibi birşey.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

pazar akşam geldiğimde böyleydi tavan, dün de yıkattım akşam çıkarken kaputtaydı bizim haylazlardan birisi dedim in bakiim indi takılsınlar yapcak bişey yok

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.

ersin_srndg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bizim ofisteki üst komşumuz olan menopoz teyze (adını bilmediğim için öyle hitap ediyorum) sağolsun her gün istisnasız marketten kedilere (sayıları çok fazla 10-15 civarı) ciğer, et vs. alıyor.

Hayvanlar o kadar rahat ki sanki biz onların keyfini bozuyoruz otoparka girince Arabayı park ettikten sonra hepsi scoop un önüne diziliyor. Yukardan su döküyorum yine gitmiyorlar

Bunlar yüzünden 2 haftada bir kaputu cilalamaktan sıkıldım, otobüsle gidip gelmeye başladım işe. Tam alıştım derken evdeki kapalı garaja musallat olmuş 1 tanesi. Haftasonu garaja bir indim arabayı sanki çamur renk patiyle kaplatmışım gibi. Kaç saat aradım bulamadım namussuzu.

Arabayı satmak, evi değiştirmek gibi şeylerin dışında ne yapmak gerek bunlardan kurtulmak için ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu konudan yazlari oldukça çekiyorum.araci her aksam kapali garaja çekerim.araç pis oldugu zaman yaklasmiyorlar ne zaman arabayi yikatirsam o zaman gelirler.hatta hiç unutmam bir gün ön camim onlarin yüzünden yapis yapisti kimbilir neyini birakti adiler.ne yaptiysam ben kurtulamadim.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
    peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?

insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.

Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..

Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
    Built to fall....

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garipler bulmuş sıcak pırıl pırıl kaygan zemini fantezi yapacaklar tabiki .. Gidip çöplüktemi oynaşsınlar..

Sarman : Geliyorum hayatım aç kollarını
    Tırmık : Gel bekliyorum, bak camdan aşağı dene daha hızlı oluyor.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?

insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.

Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..

Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
    çözüm bulabildiysen paylaş hain

besliyolar anasını satim akşamdan akşama evin önünde, sonra hayvan tok karına araba üstylerinde sevişiyio
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende aynısını söylüyorum her sitede olan ve benide mağdur eden kedi besleyen teyzeye. Hoş bir şey değişmiyor. Havalarda soğuyor mart geliyor yine kafamızı öpecekler.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Biz de besliyoruz, hatta hasta olanlari veterinere goturup tedavi ettirmişliğimiz var.

Içten aralarına sızıp yamultacağım içten çökerteceğiz onları.
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)