bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence sıcaklıkla ilgisi yok aracın her yanına işeyip işaret bırakıyolar.diger kedilerde kokuyu alıp aracın ustune toplanıyo. dikkat edin lastikler tampon kesin sidik vardır.tv de izlemiştim normal temizlik urunleriyle sidik i sadece yayılıyomus yanı kurtulamıyosun ben en son sirke yaptım 1 haftadır cıkan olmadı acaba kokuyu bastırdımı yada sirke kokusu rahatsızmı ettti
pazar akşam geldiğimde böyleydi tavan, dün de yıkattım akşam çıkarken kaputtaydı bizim haylazlardan birisi dedim in bakiim inditakılsınlar yapcak bişey yok
![]()
Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.
Bizim ofisteki üst komşumuz olan menopoz teyze (adını bilmediğim için öyle hitap ediyorum) sağolsun her gün istisnasız marketten kedilere (sayıları çok fazla 10-15 civarı) ciğer, et vs. alıyor.
Hayvanlar o kadar rahat ki sanki biz onların keyfini bozuyoruz otoparka girinceArabayı park ettikten sonra hepsi scoop un önüne diziliyor. Yukardan su döküyorum yine gitmiyorlar
Bunlar yüzünden 2 haftada bir kaputu cilalamaktan sıkıldım, otobüsle gidip gelmeye başladım işe. Tam alıştım derken evdeki kapalı garaja musallat olmuş 1 tanesi. Haftasonu garaja bir indim arabayı sanki çamur renk patiyle kaplatmışım gibi. Kaç saat aradım bulamadım namussuzu.
Arabayı satmak, evi değiştirmek gibi şeylerin dışında ne yapmak gerek bunlardan kurtulmak için ?![]()
o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bende bu konudan yazlari oldukça çekiyorum.araci her aksam kapali garaja çekerim.araç pis oldugu zaman yaklasmiyorlar ne zaman arabayi yikatirsam o zaman gelirler.hatta hiç unutmam bir gün ön camim onlarin yüzünden yapis yapisti kimbilir neyini birakti adiler.ne yaptiysam ben kurtulamadim.
peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?
insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.
Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..
Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
Built to fall....
Garipler bulmuş sıcak pırıl pırıl kaygan zemini fantezi yapacaklar tabiki .. Gidip çöplüktemi oynaşsınlar..
Sarman : Geliyorum hayatım aç kollarını
Tırmık : Gel bekliyorum, bak camdan aşağı dene daha hızlı oluyor.
Biz de besliyoruz, hatta hasta olanlari veterinere goturup tedavi ettirmişliğimiz var.
Içten aralarına sızıp yamultacağım içten çökerteceğiz onları.
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)