Ya Baka baka bitiremedim mest oldum resmen söylenecek söz yok mükemmel işçilik tam aradığım izmirde sanırım yeriniz eğer bir gün yolum düşerse uğramadan gitmicem iyi çalışmalar
Ya Baka baka bitiremedim mest oldum resmen söylenecek söz yok mükemmel işçilik tam aradığım izmirde sanırım yeriniz eğer bir gün yolum düşerse uğramadan gitmicem iyi çalışmalar
Yılın ilk uygulaması honda civic ile başladı.Önceki sahibi bakımsız bırakmış mikron değerlerimizde düşük elimden geldiğince toparladım.
Uygulama öncesi ilk fotolar,
Demir tozu temizliği,
Uygumala öncesi ölçüm ön çamurluk,
Harelerimizden kurtulalım,
Bagaj kapağı öncesi,
Sonrası,
Derin olmayan jant çiziklerini giderelim,
Jantlarında polisajını yapalım,
Final fotoğrafları,
![]()
Aracımız beş aylık hareleri yeni başlamış Menzerna FF 3000 ile hareleri düzelttikten sonra Crystal Concept Premier ile korumaya alındı.Yaz yada kış her mevsim araçlarınızın boya korumasını ihmal etmeyin.
![]()
Beyaz civic çook iyi olmuş ama yine her zamanki gibi harikasın (Y)
Sahibinin özenle ve emekle topladığı vespalar bana söküp takacak birşey bırakmamışİlk önce polisaj ile gerekli düzetmeleri yaptıktan sonra seramik boya koruma Crystal Concept CC9 Expert ile uzun vadeli koruma altına alındı.
Öncesi
Sonrası
![]()
2012 model araç bu zamana kadar hiç uygulama yapılmamış ilk alındığı günkü kusursuz haline dönme zamanı gelmişti.Menzerna pasta ve autofinesse ped grubu ile yüzey kusursuz hale geldikten sonra Soft 99 Fusso Coat ile korumaya alındı.
Uygulama öncesi ,
Demirtozu yok denecek kadar azdı.
Harelerden kurtulma vakti,
Bagaj kapağı en kötü durumda olan paneldi.
Final fotoğrafları,
![]()
Ailede ufak bir yaramaz varsa aracın bu duruma gelmesi kaçınılmaz.Golf 7 aracın içi detaylı temizlendi korumaya alındı.
Genel bakış,
Koltuk altında yeni bir yaşam başlamış
![]()
Maşallah
Buram buram ilgi ve alaka kokuyor.
Pis gelen aracı yıkamadan teslim etmem.Valetpro Combo2 snow foam.
Koltuklar HD Fabric ile korumaya alındı.
![]()
Hardcoregaraj ekşi sözlükte
hardcore garaj - ekşi sozluk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)