User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Gaz yağıyla araba yıkamak veya silmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gaz yağını boya tabancasına koyup arabanın her yerine sıkıp bekle sonra normal köpüklü yıka geç gitsin en güzeli

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arabada belli belirsiz kalem ucu kadar atiyorum her kapida 4 ila 5 tane zift sanirsam siyah siyah noktalar var megiuars urunleri kullaniyorum genelde bu detayli temizlik kaliteli malzeme kullanma olayinada yeni yeni giriyorum ama her turlu imkan var makinaya kadar mesela bu hafta megiuars 21 almistim kendim boya koruma yapmaya calisicam sanirim yaparim motor icide parlasin istiyorum bu arada arac 2014 o kadarda islemis kirler yok neler onerirsiniz ozellikle kapilardaki kucuk ziftler icin mesela benim aklimdaki once araci eczaneden alkol alip silmek sonra kille temizleyip arkasindan meg 21 i el ile sıkı sıkı gecmek eskiden olsa ziftli yerlere g3 pasta uyguluyordum ama sonra farkettim ki yaptigim yerlerle yapmadigim yerler arasinda guneste ton farki oluyor
    Nokta virgul cumle, nerede bunlar Franz Kafka bile bu kadar uzun cumle kurmuyor

Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100ml'sine 60 TL ödüyorsun ve kuralına göre de yıkarsan minimum 1 sene dairesel çizik oluşmuyor. Hydrorep ne yapıyor? Parlaklık, azıcık boncuklanma. Yıkama esnasında kirlerin çıkmasında kolaylık sağlıyor mu; dairsel çizikleri engelliyor mu, kuş pisliklerine dayanıklı mı, asit yağmuruna dayanıklı mı...vs
    Neyse, ben hepinizin yerine ürün deniyorum zaten sıkıntı yok
    100ml sine 60 TL odedigin hizli cila canim Bu isin sonu yok sen mutluysan onu kullan, ben yeni urun almaktan sıkıldım. Sürekli yeni birşey çıkıyor. Sanki çok çok iyi yeni birşey gibiymiş onu alıyor, 6 ay sonra yeni aldığın süper şeyden herkes sıkılıyor. Sürekli bir tüketim olayı, güzel bir hobi isteyen yapabilir ama ben sıkıldım

Gaz yağını süren adamı dövecez neredeyse baksana, isteyen istediğini kullansın. Zaten 2-3 senede bir herkes arabayı değiştiriyor.
    Built to fall....

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100ml sine 60 TL odedigin hizli cila canim Bu isin sonu yok sen mutluysan onu kullan, ben yeni urun almaktan sıkıldım. Sürekli yeni birşey çıkıyor. Sanki çok çok iyi yeni birşey gibiymiş onu alıyor, 6 ay sonra yeni aldığın süper şeyden herkes sıkılıyor. Sürekli bir tüketim olayı, güzel bir hobi isteyen yapabilir ama ben sıkıldım

Gaz yağını süren adamı dövecez neredeyse baksana, isteyen istediğini kullansın. Zaten 2-3 senede bir herkes arabayı değiştiriyor.
    Çöş hızlı cila 60TL değil daha uygun. 10ml'si 50TL olan üründe var. Dediğin gibi çok ürün var, çok marka var. Ben sıkılmadım, sıkılmıyorum, kendimide başkasını da şaşırtmayı seviyorum. Maymun iştahı diyen olabilir ama benim de gece hayatım yok, içkim yok, tütün mamullerim yok...vs yani kendimi sadece otomobil ürünleri ile zehirliyorum
    Bana sorarsan çoğu ürün birbiri ile aynı, sadece markalar ve fiyatlar farklı. 2-3 tane baz içerik var; yaratabileceğin çeşit sınırlı.

Havalar düzelsin 2-3 farklı markanın ürünü var onları uygulayacağım ikisi diğerlerinden farklı bir yapı oluşturuyor. Bir tanesi gazoz kapakları altındaki elastik yapı gibi bir yapı oluşturuyor. Bir taneside dairesel çizikleri maskeliyor(muş). Hep beraber göreceğiz.

Bak bu kadar ürün deneyip paylaşıyorum buna rağmen halen mağaraya internet bağlatmayanlar var Geçen gün idareten Nanolex washcoat uyguladım; uygulama yaptığım x yerdekiler başıma üşüştü; abi bu ne, ne güzel kokuyor, oha boncuklara bak, aha su yüzeyde durmuyor, cila mı şimdi bu...??????

Daha 4nano ve wolf's chemicals'ın nano teknoloji şampuanları ve soft99'un şampuanları ile vatandaşları tanıştırmadım bile, onları görseler kafa direk dominosa gider

Bilen var mı bilmiyorum, Sonax'ın da soft99 türevi bir şampuanı çıktı; yıkama yaparken dairesel çiziklerin keskin kenarlarını törpülüyor bir nevi yıkarken pasta yapıyorsun. 4nano'da da benzer bir ürün var.

Daldan dala olacak ama, 2,5 sene olacak hatta artık hangi ay uygulama yaptığımı fotoğraflara bakarak hatırlıyorum; camlara Japon menşeeli ürün uyguladım, apc bile etkilemedi. Ben bıktım o bıkmadı, halen camda hayatını sürdürüyor. Ve destekleyici hiçbir üründe uygulamadım. Bu kadar zaman oldu; verdiğim parayı sonuna kadar geri aldım. Şimdi gidip marketten 10TL'ye 1 haftalık canı olan ürün alsam daha mı iyidi. Yağmur yağdığı gün etkisi gitmiş; çek kapalıya bir daha sür, başlarım öyle aşkın ızdırabına.
    Bazı ürünler parasını sonuna kadar hak ediyor. O yüzden 100ml'si 60TL'ymiş bakmıyorum; hak ediyorsa o parayı ne güzel. Çok şükür bugüne kadar 1-2 ürün hariç kullanmasaydım dediğim ürün olmadı.

Özet: Anam çok para gidiyor bu işe ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hahah

Japon menseeli urun ne ki ahmet abinin crystal concept mi, yeni arbanin camina tas carpti cok gicik bir durum. seryum oksit var mi sende?
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kurtlukaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan abi denemeye zaman bulamadığın ürünleri söylede senin yerine deneyip sana yardımcı olayım
    Tabi ama başlamadan önce ürünlerin fiyatlarını göndereyim bakarsın yol kısayken vazgeçersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hahah

Japon menseeli urun ne ki ahmet abinin crystal concept mi, yeni arbanin camina tas carpti cok gicik bir durum. seryum oksit var mi sende?
    Markanın ürünleri TR'de satılmıyor. Biraz fiyatları tuzlu; biraz daha vakit geçsin markaya geri bildirimlerimi bildirdikten sonra ismini açıklarım. (ya da ben distribütörü olurum öyle açıklarım ne kadar da kötü düşüncelerim var değil mi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba çok eski değilse oksitlenme vardır, ince bir pasta alır, ama güneşte yakmışsan geri dönüş yok.
    resim varsa koy foruma bakalım
    Yok abi aklima geldi sordum ama ornek.olarak sunu atabilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99234232/detay bu hale gelirse duzelirmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    gunes altinda cok bekleme, kotu uygulamalar gibi sebeplerle oksitlenen boyayi duzeltmek icin pasta yapmak gerekiyor.

eger vernik ust katta atildiysa ve vernigin altindaki renk gittiyse gecmis olsun, tum vernigi kazip altindaki astari pastalaman lazim ki imkansiz. daha parlak pembe bir araban olur. Atas bulusmasina oyle bir honda gelmisti. duzelmedi.

ama vernik boya karisik atildiysa pasta attiginda pespembe bir cila padin ve kipkirmizi bir araban olur ( ozellikle opellerde)
    Built to fall....

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imprezaWRC @ abi bahsettiğin sonax ın şampuanının adı ney tam olarak araştırmam lazım hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imprezaWRC @ abi bahsettiğin sonax ın şampuanının adı ney tam olarak araştırmam lazım hemen
    Sonax Waschpolitur

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bir hortlatayım Dün işim için gaz yağı lazım oldu,Ostim yıldız sanayi karşısındaki petrol ofisinde satılıyor. litresi 2,65 tl Normal benzin pompasında alıyorsunuz fakat alırken kimlik fotokopisi filan alıyorlar bilginiz olsun.Arabada denemek için 500ml aldım ayrıca sonucu uyguladıktan sonra yazarım.Ankara da gaz yağı almak isteyip bulamayan arkadaşların bilgisine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)