CLV88 Giulietta uzun süredir beklediğim bir araçtı. Sahibi Okan abi ilk müsait zamanında bıraktı ve 5 günlük serüvenimiz başladı
Araç Rosso Metallizzato adlı pek piyasada görünmeyen harika bir metalik kırmızı renge sahip. Verniği beklediğimden sert çıktı ve aracın sac-plastik boyalı yüzeylerinde farklı kombinasyonlar ile çalışmak gerekti. Kil ve demir tozu temizliğinin ardından polish tercihim Menzerna HCC400, PF2500 ve SF4500'den yana oldu. 3D yün ped ve LC Yellow Cutting pad ile boya düzeltme işlemlerini tamamladım. Karbonfiber parçalarda Dr.Beasley's Carbon Glaze kullandım.
Motor ve davlumbaz temizliğinde Chemical Guys Orange Degreaser, genel temizlikte Chemical Guys AllClean ve InnerClean, derilerde Chemical Guys Leather Cleaner ve Leather Conditioner kullandım.
Aracın üzerindeki efsane 19'' Prodrive jantları Gtechniq Panel Wipe ile temizledikten sonra Gtechniq C5 ile korumaya aldım.
İç mekanda InnerClean ardından Gtechniq Matte Dash C6 uygulanıp finishi sıfıra yakın, doğal görünümli bir torpido ortaya çıktı.
Okan abinin isteği üzerine kendisinin sipariş edip getirdiği Gtehniq Crystal Serum Black ve ardından Exo V2 uygulayıp yüzeyde maksimum parlaklığa ulaştık. Buyrun final fotoğrafları:
![]()