User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
104 sonuçtan 96 ile 104 arası

Konu: Sizce oto yıkama nasıl olmalı

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avcılar meguiars sadece şampuan ve eldiven kullandığı için genelde memnun kalınıyor. fiyatı diyer yerlerden yüksek. 20 lira ama kesinlikle havayla akacak yerleri boşaltmadan araç göndermiyorlar. e ilaçlarında ne mal olduğunu bilince içiniz rahat eder. çay kahve aracı görebileceğin bekleme salonu tv si v.s hepside mevcut olunca rahatlık oluyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlarca kez yikamaci degistirdim, fakat sonuc hep fiyasko
    En son aldim tum malzemeleri benzin istasyonunda 5 TL'ye kendim yikiyor, kuruluyor, parlatiyorum.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben genelde petrolde kendim yıkıyorum 4-5 güne bir...İçini göğsü kapıları mikrofiber bezle parlatıcı neyin kullanmadan siliyorum , ön paspaslar kirliyse yıkıyorum...Alt taraftaki sert plastikleri ve kapı eşiklerini parlatıcı ve süngerle silip parlatıyorum...

Dışına başlarken önce jantları hallediyorum , süngerle , şampuanla , daha sonra dışına tazzik vuruyorum düzgün ve tazzik araca fazla yakın olmayacak şekilde...Daha sonra dışını köpüklerken bir yanda hortumda hafif su sürekli akıyor , köpüklediğim yer kuruyup leke yapmasın diye , hemen vuruyorum hortumla suyu...Davlumbazlara dikkat ediyorum , çamur kalmayacak şekilde iyi vuruyorum tazziği...

Yıkadıktan sonra hava tutma imkanım olmadığı için eve geldikten sonra bir kez daha siliyorum...En son lastikleri ve paspasları sıvı arap sabunu ve sünger yardımıyla parlatıyorum en sonda arka tampondaki siyah plastiği parlattıktan sonra etrafını geziyorum , son rütuşları yapıyorum ve bitiriyorum...

Ve en önemlisi arabayı yıkamaktan zevk alıyorum
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ruzgar
    Misafir
    S.Özeren : koltukları hareket ettirmeden de tam temizlenmez diye düşünüyorum alt kısım

berkay_aydin: araba hakkında yorum yapmayan derken? tam anlamadım? övülmesi olayımı ?

Rec.O : ayrı fiyat olayı ve hatta ayrı muamele çok yanlış . ben kendi esnaf komşularıma sadece 10liraya yıkıyorum. ama normal de hep 15. pazarlık yapmıyorum. 10liraya yıkarmısın dendiğinde yapamam diyorum. ne fazla ne eksik. dediğim gibi yaptığım işçiliğim için tercih edilmek isterim , ucuz yıkadığım için değil acıkcası.
    4 ay olmasına ragmen iyi gidiyor, hatalarımız yok mu elbette var ama işçilik konusunda çalışan elemanım 1 numaradır. yarışma olsa katılırız o derece benim üstüne düştüğüm konu daha kaliteli ürün kullanmak , temizlik anlamında en iyisini cıkarmak ve sadece bir yıkamacı olarak kalmamak. farklı uygulamalar da müsterilere sunabilmek. buharlı yıkama yı o yüzden aldım. kullanıyorum memnunum.
    yeni yılda plasti dip olayını da denemek istiyorum ama cekincelerim var.
    arkadaşlar boya koruma kullanıyorsunuz. sizi tatmin eden kısmı özellikle neresidir?
    su tutmama özelliği geliyor gözle görebildiğim ama başka nasıl iyi bir boya koruma yapıldıgını gösterebiliriz?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S.Özeren : koltukları hareket ettirmeden de tam temizlenmez diye düşünüyorum alt kısım

berkay_aydin: araba hakkında yorum yapmayan derken? tam anlamadım? övülmesi olayımı ?

Rec.O : ayrı fiyat olayı ve hatta ayrı muamele çok yanlış . ben kendi esnaf komşularıma sadece 10liraya yıkıyorum. ama normal de hep 15. pazarlık yapmıyorum. 10liraya yıkarmısın dendiğinde yapamam diyorum. ne fazla ne eksik. dediğim gibi yaptığım işçiliğim için tercih edilmek isterim , ucuz yıkadığım için değil acıkcası.
    4 ay olmasına ragmen iyi gidiyor, hatalarımız yok mu elbette var ama işçilik konusunda çalışan elemanım 1 numaradır. yarışma olsa katılırız o derece benim üstüne düştüğüm konu daha kaliteli ürün kullanmak , temizlik anlamında en iyisini cıkarmak ve sadece bir yıkamacı olarak kalmamak. farklı uygulamalar da müsterilere sunabilmek. buharlı yıkama yı o yüzden aldım. kullanıyorum memnunum.
    yeni yılda plasti dip olayını da denemek istiyorum ama cekincelerim var.
    arkadaşlar boya koruma kullanıyorsunuz. sizi tatmin eden kısmı özellikle neresidir?
    su tutmama özelliği geliyor gözle görebildiğim ama başka nasıl iyi bir boya koruma yapıldıgını gösterebiliriz?
    koltuğu hareket ettirip yan kısmında hala kül varsa zaten onun düşüncesi oynatiyimde iyice temizleyim değildir , ve benim koltuklar öne yatırınca en son pozisyonu kilitliyor öne gidip gelse bile en son pozisyonda yine geri yatırabiliyorsunuz

yani anlatmak istediğim arabayı kullanırken kendine göre ayarlaması idi.
    Livestrong

ruzgar
    Misafir
    şimdi anladım sonuç olarak süpürge kullanmadan önce hava tutulması şart süpürge ucunun giremediği yerlere

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıkamacılarda aracın içini temizlemeden , içinde süpürge , bez değmiyecek yere hava vuruyormu onada dikkat ederim ben...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ruzgar
    Misafir
    evet bazı araçlarda süpürge ucu girmiyor, hava şart.
    kış koşullarında araç daha kirli normal olarak. sünger kullanılması sizleri rahatsız ediyor mu?
    farklı bir soru boya koruma hakkında, boya koruma yaptırdığınız da sizi tatmin eden kısım nedir ?

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracımı genelde kendim yıkarım nadiren oto yıkamacıya verdiğim olmuştur.Ayrıca oto yıkamacıların temizliğine güvenmiyorum, zaten oto yıkamacıya vereceksem kendim yıkamaya zamanım yoktur demektir o yüzden yıkamacıya "sadece dışına su tut kirini akıt yeter" derim daha sonra zamanım oldumu teferruatlı temizliğini kendim yaparım.

Edit : Konuyu hort olmuş bu arada
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)